סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 8:40 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
כמה שחקנים אתה זוכר שאחרי 3 שנים בספסל, הפכו פתאום לשחקן טופ 10 בליגה? אז הארדן לא כזה?

סליחה על התגובה המאוחרת - אבל השחקן שאתה מחבב קלות די עונה על הקריטריון הזה לא? ( אלא אם 2 עונות זה שונה בתכלית ובמהות מ3 עונות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 9:03 am 
Junior

התכוונתי מיד בעונה אחרי (אחרת כמדומני גם נאש וטימאק עונים להגדרה), אבל מילא.

ראובן, כמו שכבר הסברתי, חשבתי שלברון פשוט רוצה לחזור הביתה. עכשיו התברר לי (בעקבות שני המעברים) שהוא פשוט היה בורח לכל מקום שיש בו ימבה כשרון.

לגבי קיירי, איך בדיוק מודדים פוטנציאל במספרים ונתונים מהעונה האחרונה, לא ברור לי. זה בדיוק ההפך מפוטנציאל. ואין כאן נחרצות לקביעתו כסופרסטאר, כי פוטנציאל אומר שישנה אפשרות טובה שהוא לא יממש את הכשרון שלו.

אירווינג נתן עונה מאכזבת, אבל אחרי השנתיים הראשונות היה נראה שמדובר ברכז המוביל הבא של הליגה, סקורר שלם לחלוטין.
שוטינג מנטאליטי פירסט, שיודע מתי למסור, סקורר עתידי של 25-26 נק' באחוזים טובים.
הציג קליעה ברמה גבוהה (39-40% מה3 כבר בגיל 19-20) גם על השמירה, חדירה וסיומת ברמה עוד יותר גבוהה, יכולות בקלאץ'. הקאץ' הוא הגיל שלו, בניגוד לשחקנים שהזכרת שכבר בני 25.

שוב, פוטנציאל רואים על המגרש. הראיה הטובה ביותר שאני יכול להביא, היא שהוא אחד מהשחקנים הבודדים שנבחרו לאלסטאר כבר בגיל 20. שאר השחקנים שהזכרת, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 1:04 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איך זה הסתבר לך בדיוק? כי חלילה וחס קליבלנד עשתה מאמץ כדי להתחזק?

בקיצור אתה מודה בדיוק במה שטענתי - לא היה שום כישרון יוצא דופן שצעק לשמיים בקליבלנד, אבל בחשיבה בדיעבד פתאום מסתבר שהיה כזה ולכן קל להלביש את זה על המעבר של לברון. אם הוא היה בוחר בשיקגו או בקליפרס זו היתה אותה הטענה בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 2:46 pm 
Junior

מהמכתב בו לברון התעקש לדבר על כל שחקן ושחקן בנפרד בקליבלנד, כאילו זה חשוב, ולא כלל את וויגינס.
מהעובדה שהקאבס התעקשו על לאב מהרגע שלברון הגיע, אפילו שבלאט דיבר על שילוב וויגינס בקבוצה.
לא היתה אופציה אחרת- לברון הגיע לקליבלנד מתוך ידיעה שהקאבס יעבירו את וויגינס תמורת כוכב כשהאופציה הראשית היתה קווין לאב.
אגב, גם וויגינס וקיירי לבד הם שניים מ5 הכשרונות הגדולים בליגה מבין ילידי שנות ה90.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 3:44 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
"שניים מ5 הכשרונות הגדולים בליגה מבין ילידי שנות ה90" זו דוגמה יפה לסטטיסטיקת זבל.

ואני לא מבין מה הטענה. לאב עצמו אמר שכשלברון בחר בקליבלנד הוא פנה אליו וסיפר לו על זה. אני מניח שלברון ידע שלאב יגיע בעקבותיו, זה לא אומר שרק בקליבלנד יש מאגר כישרון בלתי נגמר ושלברון לא יכל להשיג יותר במקום אחר (והוא שאמרתי לעמוס בתחילת הדיון - אילו זה היה המצב הדיון הזה לא היה מתנהל כדיון חוכמה בדיעבד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 4:02 pm 
Junior

פלאש, אני חייב להגיד שאני מת על הצורה שבה אתה מציב עובדות בשטח... לזרוק פנימה "לפי דעתי" פה ושם יכול לגרום להודעות שלך להיות פחות מתריסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 4:09 pm 
Junior

אוהדי לברון, אני מבין את העצבים, אבל לנסות להגחיך עוזר לקייס שלכם הרבה פחות מאשר להתווכח עניינית, שזה כל מה שאני עושה. כשזה נגרר לפסים אישיים אני תמיד משתדל לא להחזיר באותו מטבע.
ראובן כתב:
"שניים מ5 הכשרונות הגדולים בליגה מבין ילידי שנות ה90" זו דוגמה יפה לסטטיסטיקת זבל.

ואני לא מבין מה הטענה. לאב עצמו אמר שכשלברון בחר בקליבלנד הוא פנה אליו וסיפר לו על זה. אני מניח שלברון ידע שלאב יגיע בעקבותיו, זה לא אומר שרק בקליבלנד יש מאגר כישרון בלתי נגמר ושלברון לא יכל להשיג יותר במקום אחר (והוא שאמרתי לעמוס בתחילת הדיון - אילו זה היה המצב הדיון הזה לא היה מתנהל כדיון חוכמה בדיעבד).

נובמת. אתה רק מחזק את מה שאני אומר. יש כאן הנחה שאתה הנחת, והנחה שאני מניח:
1. לברון ידע שלאב יגיע בעקבותיו לקליבלנד
2. וויגינס זו התרומה הכי גדולה שהוולבס יכלו לקבל על לאב שהכריז שהוא עוזב.

לכן לעבור לקאבס זה אותו הדבר כמו לעבור לקבוצה בה יש את קיירי ו-לאב. (ו-וויטרס וורז'או שהם גם טופ 15 בעמדתם, מה שלא היה במיאמי חוץ מהביג 3).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 4:27 pm 
Junior

על איזה קייס בדיוק אתה מדבר?

אני קצת מבולבל, אנא אשר את הבנתי ( אני חושב שאני די נאמן פה למה שכתבת).

1) לברון בא לקבוצה בידיעה שלאב ( שחקן טופ 5-7 בליגה ) יהיה בקבוצה וזה יצטרף לקבוצה עם אירווינג ( השחקן הצעיר השלישי הכי מוכשר בליגה אחרי דוראנט ורוז, מעל גריפין, ג'ורג', הארדן, קארי וכו') וויטרס ווראז'או ( טופ 15 בעמדה).
2) לברון שפן/לוזר/משהו כזה כי הוא הגיע לקבוצה הכי טובה עבורה מבחינה מקצועית מבין אלו שיכלו לקלוט אותו כי בדיעבד הוא ידע שלאב יצטרף.

האם הבנתי נכון את 2 הנקודות האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 4:29 pm 
Junior

כן הבנת מעולה.

ועוד משהו.
העובדה שלברון השחקן היחיד בהיסטוריה שאשכרה בוחר מבין שחקני הליגה את אלה שהוא רוצה שישחקו לידו (שוב-לא בוחר מי הוא לא רוצה, אלא עובר על שחקני הליגה ומחליט עם מי בא לו : וייד, בוש, לאב), בלי לפזול לGM, המאמן וכאלה, זה סבבה ולגיטימי. זכותו. העובדה שאחרים הצליחו עם נטו מה שיש סביבם מעלה את ערכם לעומתו בעיני, אבל מילא. בסוף סופרים את הטבעות וכו'

מה שכן, למרות שהקבוצה שלו היא על הנייר, הטובה בליגה ולא בפער קטן ב4 שנים החולפות, הקבוצה שלו לא אפילו לא סיימה במקום הראשון בפאדיחה של המזרח ב3 מתוך ארבע השנים. אלו היו הבולס (בעונות הבריאות של רוז) ואינדיאנה. כרגע גם הקאבס הכי טובה על הנייר (ועל הנייר בלבד), ואם הם לא מסיימים מקום ראשון במזרח בחלק מהעונות הבאות שלו שם, הוא גם לא שחקן עונה רגילה טוב כמו שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 4:51 pm 
Hall of Famer

ומה תגיד על העונות בהן קליבלנד סיימה ראשונה, למרות שעל הנייר היא לא היתה הטובה ביותר במזרח? (כלומר, אם נוציא את לברון מהמשוואה. כי בכל זאת, לארי יוז ואילגאוסקס זה לא משהו לכתוב עליו הביתה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 5:11 pm 
Junior

שבהם כל הקרדיט שבעולם מגיע להוד מעלתו. אין ספק.
אלו היו שנתיים שבלעדיו הקאבס היו שווים 30 נצחונות, ואיתו הם היו +60-65 נצחונות.
מצד שני, ראינו גם את רוז מגיע ל62 נצחונות במשך שנתיים, בקבוצה אמנם יותר טובה, אבל ממש לא הטובה ביותר על הנייר. רק אומר, לא לוקח כלום מהקרדיט שמגיע לג'יימס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 6:31 pm 
Junior

"רק אומר" עאלק.
כרגיל אתה מתקיף את לברון בשיטת "למה אין לך כובע".
אם הוא היה הולך לקבוצה חלשה היית אומר שיש לו פחות אליפויות מקובי וזה כל מה שקובע, אם הוא הולך לקבוצה טובה זה גם לא בסדר כי כל מה שהוא רוצה זה אליפויות.
אם כל מה שלברון היה רוצה זה לעבור את קובי ולקחת 6 אליפויות שום דבר לא עוצר אותו מלעבור לאוקלהומה או לקליפרס ולהקים את אחד מההרכבים הכי מוכשרים בהיסטוריה.
אחרי מה שהוא ספג בהחלטה הקודמת שום דבר לא היה משתנה והוא כבר היה בקלות מתגבר על זה בדרך לעוד ועוד טבעות.
אז הוא לא הלך לקליבלנד רק בשביל לאב. אם כמות כישרון היתה הדבר היחיד שמעניין אותו אז יוסטון/אוקלהומה/קליפרס היו מקומות הרבה יותר הגיונים לעבור אליהם.
זה לא אומר שהוא לא מצפה מגריף להקיף אותו בכמה שיותר כישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 6:45 pm 
Junior

או שיקאגו, שגם הייתה בעמדה להשיג קאפ-ספייס בשביל חוזה מקסימום ללברון, גם משחקת במזרח הקל יותר וגם עם סגל מתאים הרבה יותר להתחרות על אליפות, ועל זה אפשר להוסיף מספר צעירים שיכלו להפוך לקווין לאב אחד אם האחרון היה מטפטף לתקשורת שהוא לא יחתום הארכה באף קבוצה אחרת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 7:04 pm 
Junior

רן כתב:
"רק אומר" עאלק.
כרגיל אתה מתקיף את לברון בשיטת "למה אין לך כובע".
אם הוא היה הולך לקבוצה חלשה היית אומר שיש לו פחות אליפויות מקובי וזה כל מה שקובע, אם הוא הולך לקבוצה טובה זה גם לא בסדר כי כל מה שהוא רוצה זה אליפויות.
אם כל מה שלברון היה רוצה זה לעבור את קובי ולקחת 6 אליפויות שום דבר לא עוצר אותו מלעבור לאוקלהומה או לקליפרס ולהקים את אחד מההרכבים הכי מוכשרים בהיסטוריה.
אחרי מה שהוא ספג בהחלטה הקודמת שום דבר לא היה משתנה והוא כבר היה בקלות מתגבר על זה בדרך לעוד ועוד טבעות.
אז הוא לא הלך לקליבלנד רק בשביל לאב. אם כמות כישרון היתה הדבר היחיד שמעניין אותו אז יוסטון/אוקלהומה/קליפרס היו מקומות הרבה יותר הגיונים לעבור אליהם.
זה לא אומר שהוא לא מצפה מגריף להקיף אותו בכמה שיותר כישרון.

עדיף שתחסוך את הסיפורים על מה הייתי אומר, במיוחד אמירות מוזרות שכאלה.
אני לא צריך שלברון ילך לקבוצה חלשה, גם בדרך "מציאת העגלה הטובה ביותר" שהוא הלך בה, אני אומר לך: ללברון יש פחות אליפויות מקובי, וסביר להניח שיהיו לו פחות אליפויות בסוף הקרירה שלהם. אני לא יודע אם הוא יגיע לטבעת שלישית. לא מגיע לו להשוות את בירד.

שיקאגו זה סימן שאלה ענקי בהתחשב במצבו של רוז. הקליפרס? OKC? רן, אתה יודע ששנות ה80 חלפו לפני 25 שנה ויש חוקים, מגבלות שכר וכאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 01, 2014 7:18 pm 
Junior

לא ניחשתי אלא אתה בעצמך אמרת כמה הודעות למעלה:

ציטוט:
אבל מילא. בסוף סופרים את הטבעות וכו'

לגבי תקרות השכר, אלו דברים פתירים, אם על ידי אמנסטי או על ידי wavers או טריידים.
אתה תמשיך לטעון שהטיעונים שלך עניניים בלבד, אני אמשיך לחשוב שכל עוד שאתה כל הזמן בעקביות עסוק בהקטנת לברון אז לדידי האמינות שלך לוקה מעט בחסר בעניין הזה.
אישית גם אני לא חושב שהוא יגיע ל-6 אליפויות. במקרה הטוב ל-4 כאשר רוב הסיכויים שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה