סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 9:18 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 412 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2015
הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2015 11:56 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה צודק. הוא באמת משפיע המון על התקפה של קבוצה שלמרות שהיה לה 4 שהיה בטופ של העמדה שלו בשנה שעברה(לאב) לא התקרבה בכלל לאיים על הפלייאוף, והשנה סיימה עם המאזן הכי גרוע בליגה(כלומר, יותר גרוע מפילדלפיה עם הסגל די ליג שלה). זה באמת נחמד שהוא יודע למסור עם עין עקומה, כנראה שזה לא ממש מועיל להתקפה של הקבוצה שלו אם היא מצליחה להפסיד כל כך הרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 12:27 am 
Hall of Famer

אני עם הרוב. רוביו הוא בעיקר שואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 12:46 am 
מנהל פורום

shachaf78 כתב:
אתה צודק. הוא באמת משפיע המון על התקפה של קבוצה שלמרות שהיה לה 4 שהיה בטופ של העמדה שלו בשנה שעברה(לאב) לא התקרבה בכלל לאיים על הפלייאוף, והשנה סיימה עם המאזן הכי גרוע בליגה(כלומר, יותר גרוע מפילדלפיה עם הסגל די ליג שלה). זה באמת נחמד שהוא יודע למסור עם עין עקומה, כנראה שזה לא ממש מועיל להתקפה של הקבוצה שלו אם היא מצליחה להפסיד כל כך הרבה

אז תחזור רגע לסטטיסטיקה האהובה שלך ותציץ בעמודת המשחקים, לראות בכמה משחקים הוא שיחק בשתי העונות האחרונות.
גם מה זה בכלל הטיעון העקום הזה? כבר עדיף היית משקיע ונותן לי פה כל מיני סטטיסטיקות מתקדמות לפחות, את זה עוד איכשהו הייתי מעריך ומחשיב. זה בכל זאת לא איזה פרנצ'ייז פלייר שאפשר להפיל עליו את המאזן הגרוע של קבוצה. עובדתית כל פעם שהוא חזר לשחק ונכנס לכושר מיניסוטה היו במאזן יותר טוב. בלעדיו הם הפסידו הרבה יותר. עצם זה שגם איתו כנראה הוא לא הצליחו להיות קבוצה טובה, לא אומר שבלעדיו הם אפילו עוד הרבה הרבה פחות טובים. כל ה-"טופ 4 בעמדה שלו" שווה לתחת. לא הוא זה שמסתבר כאוברייטד בטירוף ואולי המס' שלו היו על חשבון ההצלחה הקבוצתית.

המסירות עין-עקומה של רוביו זה בטח לא מה שעושה עליי את הרושם, אז תעשה טובה. מה שכן עושה עליי רושם זה אינטליגנציית משחק גובה מאוד, יכולת להנהיג קבוצה ולהיות מאמן-שחקן על המגרש, יכולת מסירה מצויינת, הגנה קבוצתית טובה מאוד. שחקן שמחבר קבוצות, שחקן שפשוט עושה הרבה פעולות קטנות שהופכות קבוצה ליותר טובה.

ברור שאם גם האחוזים שלו מהשדה היו יותר טובים אז הוא יכל להיות רכז יותר טוב, ואני גם מסכים שזה מה שמונע ממנו להפוך לשחקן ברמת אולסטאר, אבל במקרה שלו, הוא בטח לא קונוס בהתקפה! הוא רכז שיוצר לאחרים, הוא משפיע מאוד על המשחק ההתקפי... כן, גם מבלי לקלוע.

וסטריאני, יופי! אז יש רכזים יותר טובים. כל הכבוד להם. יש גם "רכזים" שכל מה שהם עושים זה לזרוק ואולי אפילו לפעמים קולעים באחוזים לא רעים, אבל לא באמת עוזרים לקבוצה שלהם לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 1:28 am 
Junior

אני מסכים עם ודים, עד כמה שרוביו בעייתי מבחינת יכולות הקליעה שלו, הוא מוצא דרכים לשפר את חבריו לקבוצה באמצעות ראיית המשחק ויכולת המסירה הפנטסטית שלו, והוא גם שומר טוב. שימו אותו בקבוצה עם לפחות 3 קלעי חוץ + ביגמן שצריך להפעיל אותו, והוא עושה עבורה נפלאות.
שלושת התרחישים האפשריים שאני רואה עבורו כרגע הם:

ללייקרס תמורת רנדל - בהנחה שפליפ כן הולך על טאונס, למרות שזה לא נשמע ככה כרגע, ואז הלייקרס בוחרים באוקאפור ויש להם תמריץ מסוים להעביר את רנדל. נראה שבריאנט מחזיק מרוביו, הטרייד הזה אומנם ייקח 9.6 מיליון מכלל המקום הפנוי של הלייקרס בתקרת השכר, אבל אם הם משחררים את היל אז יישאר להם מספיק כסף בשביל ללכת על דמארה קארול וג'וש סמית - לא שמות נוצצים, אבל שימו אותם בחמישייה לצד רוביו, בריאנט ואוקאפור - ופתאום זו נראית כמו קבוצת פלייאוף לגיטימית. סמית עם הקליעה המשופרת שהפגין כפאוור פורוורד ביוסטון, פלוס היכולות בהגנה ובריבאונד, הוא כנראה הכי טוב ומתאים שהלייקרס ימצאו בעמדה בשביל לחפות על החסרונות של אוקאפור. קארול מוסיף הגנה וקליעה מבחוץ.

מבחינת מינסוטה, רנדל יספק נקודות בצבע בזמן שטאונס יעבוד על הקליעה מבחוץ כדי לרווח את הצבע עבורו, ויחפה עליו בהגנה. לאבין ימשיך להשתפשף כפוינט גארד, ובדראפט הבא הוולבס יקוו לבחור מס' 2 שראוי לתואר סקנד גארד, או פוינט-פורוורד.

רוביו ומרטין תמורת פארסונס ופאוול (סתם שחקן על חוזה מינימום למטרת איזון משכורות) - איזה תחליף לרונדו המאבס כבר יכולים למצוא? ורוביו אולי ימשיך את דרכו של קיד הצעיר, בתקווה שגם ימצא במהרה את יכולת הקליעה של קיד המבוגר...הגעתו של מרטין תאפשר ויתור על אליס, שהיה מצוין מאז שהגיע לדאלאס ועד הגעתו של רונדו, אבל הוא 2 שקשה מאוד לצוות אותו עם הרכז המתאים. בכך שיוותרו על זכויות הבירד של רונדו, אליס וצ'אנדלר, המאבס יפנו מספיק קאפ ספייס בשביל ללכת על טוביאס האריס בתור הסקורר המסייע לנוביצקי, ועל רובין לופז (או שפשוט ישאירו את צ'אנדלר). בכל זאת פארסונס היה די מאכזב העונה. חמישייה של רוביו-מרטין-האריס-נוביצקי-לופז היא לא קונטנדרית, אבל יכולה לעשות יותר ממה שדאלאס השיגה בפלייאוף האחרון, ולפחות רוביו-האריס זו התחלה של בסיס לעתיד.

מבחינת הוולבס, הם נפטרים משני חוזים ארוכי טווח ומקבלים את פארסונס בן ה26, פורוורד עם קליעה ויכולת מסירה שיכול להתאים מאוד לצד וויגינס ולאבין.

רוביו ובנט תמורת לאורי ורוס:

במידה ופליפ דווקא כן רוצה רכז בתמורה, וכמו כן מעוניין להעמיד קבוצה כמה שיותר תחרותית כבר בעונה הקרובה (מה שתואם את העדפת אוקאפור על פני טאונס), חמישייה של לאורי-וויגינס-רוס-פיין-פקוביץ' עם ספסל שכולל את לאבין, באדינגר, מוחמד, קייג'י ואוקאפור בהחלט עשויה להשתחל לפלייאוף במידה ופורטלנד ו/או ממפיס מאבדות את אלדריג'/גאסול בהתאמה, ו/או דאלאס מאבדת את הפרי אייג'נטס שלה בלי למצוא תחליף הולם בזמן שנוביצקי ממשיך לדעוך.

מבחינת הרפטורס, יוג'ירי בהחלט עשוי לטרוף את הקלפים וללכת למיני בנייה מחדש, עדיין סביב ולנצ'יונאס ודרוזן, אבל עם זמן משחק מורחב לברונו קבוסלו המבטיח, עם בנט המקומי שאולי יצליח למצוא את עצמו מול קהל תומך במיוחד, ורוביו שיריץ את החמישייה המאוד מגוונת מבחינה בינלאומית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 10:01 am 
Freshman

רוביו השחקן הכי טוב של מינסוטה בפער גדול מאז שלאב עזב. הוא מגן מצוין ומנהל משחק בחסד. זה בא לידי ביטוי גם בסטטיסטיקה, רק צריך לדעת על איזה סטטיסטיקה להסתכל. הקבוצה משחקת ברמה אחרת לגמרי כשהוא על המגרש, גם בהגנה וגם בהתקפה, ורואים את זה גם בסטטיסטיקות המתקדמות. הוא לא יישלח בטרייד לשום מקום, זה סתם רעש שעיתונאים אוהבים לעשות לפעמים, מסוג "כל שחקן נמצא על השולחן חוץ מוויגינס". אם הוא כן היה נשלח לאפושהו, היו מספיק קבוצות חכמות שהיו חוטפות אותו ברגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 11:50 am 
Hall of Famer

זה שהקבוצה משחקת ברמה אחרת כשהוא על המגרש זה יופי טופי, אבל האיש ב-4 עונות בליגה מחמיץ מעל 30 משחקים כל עונה בממוצע עם עבר של כמה פציעות רציניות, לבנות עליו זה סיכון לא קטן בכלל, היום עוד יש לו ערך בשוק בזכות כל מה שאתה מתאר ובזכות האפסייד שלו, אבל כמה זה עוד יחזיק? עוד עונה אחת או שתיים עם פציעות משמעותיות או סתם עונה בינונית והערך שלו בשוק יהיה מינימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 8:46 pm 
Hall of Famer

רוביו נבחן לפי שאר הרכזים בליגה. לא לפי הסגל של מינסוטה.
רכז זו העמדה הכי משופעת היום. השאלה היא כסף מול תועלת. לרוביו יש מקום בNBA, השאלה בתור מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 9:14 pm 
Hall of Famer

קטע, שלחתי הודעה ו.. זה לא עודכן.

רגע נדיר, אני מסכים עם סטריאני.
העמדה עמוסה. רוביו הוא אפילו לא טופ20 ברכזים.
מול רוב הקבוצות הקבוצה שלו בנחיתות מסוימת בעמדה שלו.

וזה כשהוא בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 9:28 pm 
מנהל פורום

טוביאס האריס יקבל בקיץ חוזה מקס???
על מה ולמה?

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 9:34 pm 
Hall of Famer

הוא יקבל אם מישהו יציע לו. שחקן לא רע בכלל. אני מניח שהוא יקבל מקסימום משתי סיבות: 1. הוא RFA ואלו נוטים להיות אוברפייד. 2. המקסימום כרגע יהיה חוזה טוב יחסית תחת התקרה החדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 9:55 pm 
Junior

לא הבנתי. חוזה מקס זה לא אחוז קבוע מהתקרה?
לא אומר לעלות מבחינה אבסולוטית עם העלייה בתקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 11:34 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שכן אבל חוזים שייחתמו תחת התקרה הנוכחית לא ישתדרגו, כמובן, כאשר תהיה תקרה חדשה. חוזה מקסימום להאריס, לפיכך, שתחת התקרה הנוכחית יהפוך אותו לאוברפייד יכול להשתלם בהמשך, אם ישתפר כשחקן והאחוז של המשכורת שלו מהקאפ תהיה קטנה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 11:54 pm 
Senior

rony כתב:
זה שהקבוצה משחקת ברמה אחרת כשהוא על המגרש זה יופי טופי, אבל האיש ב-4 עונות בליגה מחמיץ מעל 30 משחקים כל עונה בממוצע עם עבר של כמה פציעות רציניות, לבנות עליו זה סיכון לא קטן בכלל, היום עוד יש לו ערך בשוק בזכות כל מה שאתה מתאר ובזכות האפסייד שלו, אבל כמה זה עוד יחזיק? עוד עונה אחת או שתיים עם פציעות משמעותיות או סתם עונה בינונית והערך שלו בשוק יהיה מינימלי.

הייתי מעיף אותו תמורת בחירת סיבוב ראשון לפני שהערך שלו יצנח לרמה שבה מיני יוכלו בעיקר לעשות עליו אמנסטי. גם החוזה שלו די רע בשביל שחקן ברמתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 12:14 am 
Junior

תכינו את עצמכם כבר מעכשיו, לא רק מונרו, מילסאפ והאריס הולכים לקבל מקס, כנראה שגם מידלטון וקארול יקבלו 15 מיליון לעונה. גם אשיק ולופז יכולים להתקרב לסכומים האלה, בכל זאת סנטרים. ג'ורדן בכלל יקבל חוזה מטורף. וכמובן לאונרד, גרין ובאטלר.
ברגע שתקרת השכר תעלה, אוברפיי של 15 מיליון לעונה יהפוך שווה ערך לחוזה הגיוני של 10 מיליון לעונה תחת התקרה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 12:51 am 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
תכינו את עצמכם כבר מעכשיו, לא רק מונרו, מילסאפ והאריס הולכים לקבל מקס, כנראה שגם מידלטון וקארול יקבלו 15 מיליון לעונה. גם אשיק ולופז יכולים להתקרב לסכומים האלה, בכל זאת סנטרים. ג'ורדן בכלל יקבל חוזה מטורף. וכמובן לאונרד, גרין ובאטלר.
ברגע שתקרת השכר תעלה, אוברפיי של 15 מיליון לעונה יהפוך שווה ערך לחוזה הגיוני של 10 מיליון לעונה תחת התקרה הנוכחית.

ההסכם החדש גורם לחוזה של קליי תומפסון להיות אחלה חוזה.
בטלר הולך לקבל חוזה ענק. הבולס התקמצנו בקיץ האחרון ובקיץ הולכים לשלם ובענק.
לנארד יקבל חוזה גדול.
לגבי קרול - ממה שאני שומע מדברים עליו באיזור ה9 לעונה. לא שמעתי על 15.
אשיק לדעתי לא יקבל חוזה גדול. מבינים היום מה הוא. יקבל חוזה סביר ולא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 12:55 am 
מנהל פורום

satriani כתב:
רכז זו העמדה הכי משופעת היום. השאלה היא כסף מול תועלת. לרוביו יש מקום בNBA, השאלה בתור מה

בסדר. גם שמעתי שהוא רוקד גרוע - זה רלוונטי באותה מידה.
אני הגבתי לשחף, שכרגיל מסתכל רק בסטט' (ואפילו לא בסטט' מתקדמת), שלקח רק את עניין האחוזים מהשדה וקצת שכח מה זה במקור להיות רכז ובקיצור המעיט מאוד בערכו של רוביו. התגובה שלי בסך הכל באה להחזיר קצת את הכבוד של רוביו ולהזכיר שיש דברים שלא מופיעים בבוקסקור. לא אמרתי שהוא רכז טופ10 או טופ8 או יותר טוב מרכז כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 3:52 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
satriani כתב:

בסדר. גם שמעתי שהוא רוקד גרוע - זה רלוונטי באותה מידה.
אני הגבתי לשחף, שכרגיל מסתכל רק בסטט' (ואפילו לא בסטט' מתקדמת), שלקח רק את עניין האחוזים מהשדה וקצת שכח מה זה במקור להיות רכז ובקיצור המעיט מאוד בערכו של רוביו. התגובה שלי בסך הכל באה להחזיר קצת את הכבוד של רוביו ולהזכיר שיש דברים שלא מופיעים בבוקסקור. לא אמרתי שהוא רכז טופ10 או טופ8 או יותר טוב מרכז כזה או אחר.

אבל מספרים הרבה פעמים כן משקפים מצב.
רוביו לא טוב 10 ולא טופ 20 בעמדה שלו. השאלה כעת האם מועדון בונה עליו בתור רכז ראשון ולאן זה יכול לקחת אותם.
יש קבוצות שהרכז הוא לא בדיוק כוכב והוא רק צריך לשמור ולדפוק שלשות חופשי כמו בברלי או צ'למרס.
לרוביו יש איכויות אבל יש לו בעיה קשה בחוסר איום על הסל.
לדעתי הוא שווה רכז ראשון בקבוצת תחתית (שזה מה שהוא היום) או מחליף בקבוצה נורמלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 3:30 pm 
Freshman

לדעתי הוא טופ 20 בלי בעיה, ויכול להיות אחד משני השחקנים הטובים של קבוצת תחתית, ובהחלט שחקן חמישיה שמפעיל כוכבים סביבו בקבוצה מובילה, עם הגנה טובה.

לדעתי הפציעות הורידו את הערך שלו, והן גם הסיכון העיקרי לעתיד שלו. אם יהיה בריא בעונה הבאה, הערך שלו יעלה. לא הייתי עושה טרייד עליו כרגע, אחרי עונה בלי פעילות כשהערך נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 4:35 pm 
Junior

satriani כתב:
B.Grant44 כתב:

ההסכם החדש גורם לחוזה של קליי תומפסון להיות אחלה חוזה.
בטלר הולך לקבל חוזה ענק. הבולס התקמצנו בקיץ האחרון ובקיץ הולכים לשלם ובענק.
לנארד יקבל חוזה גדול.
לגבי קרול - ממה שאני שומע מדברים עליו באיזור ה9 לעונה. לא שמעתי על 15.
אשיק לדעתי לא יקבל חוזה גדול. מבינים היום מה הוא. יקבל חוזה סביר ולא יותר.

איפה שמעת את הדיבורים האלה על קארול ולמי הם מיוחסים? 9 מיליון לעונה זה הערך הריאלי שלו, אבל בגלל שיהיה ביקוש לשירותיו - דטרויט, הניקס, לייקרס וכמובן אטלנטה עצמה - אני לא אתפלא אם יצליח לקבל 45 מיליון לעונה בדומה לפארסונס - הם בערך באותה רמה, פארסונס יותר מוכשר התקפית אבל קארול שומר עדיף וזה לא שהוא נגר.

לגבי אשיק, אומנם לא עשה לעצמו שירות מוצלח בעונה הנוכחית, אבל נראה לי אחרי שהושקעה בו בחירת סיבוב ראשון, הפליקנס יפתחו את הארנק וישאירו אותו כמעט בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 6:17 pm 
Hall of Famer

asaf g כתב:
לדעתי הוא טופ 20 בלי בעיה

יותר טובים די בוודאות:
קיירי אירווינג
טוני פארקר
דמיאן לילארד
ג'ון וול
סטף קארי
כריס פול
ראסל ווסטברוק
דרק רוז
אריק בלדסו
ג'ף טיג
טיי לאוסון
מייק קונלי
גוראן דראגיץ'
קייל לאורי
מכאן קצת פחות מובהק אבל עדיין עדיפים:
קמבה ווקר
ג'רו הולידיי
אייזיאה תומאס
מייקל קרטר ווליאמס
רייג'ון רונדו
דרון ווליאמס
ורוב הסיכויים ששכחתי מישהו. רוביו במקרה הטוב מגרד את רשימת ה-טופ20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 6:47 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
asaf g כתב:
לדעתי הוא טופ 20 בלי בעיה

יותר טובים די בוודאות:
קיירי אירווינג
טוני פארקר
דמיאן לילארד
ג'ון וול
סטף קארי
כריס פול
ראסל ווסטברוק
דרק רוז
אריק בלדסו
ג'ף טיג
טיי לאוסון
מייק קונלי
גוראן דראגיץ'
קייל לאורי
מכאן קצת פחות מובהק אבל עדיין עדיפים:
קמבה ווקר
ג'רו הולידיי
אייזיאה תומאס
מייקל קרטר ווליאמס
רייג'ון רונדו
דרון ווליאמס
ורוב הסיכויים ששכחתי מישהו. רוביו במקרה הטוב מגרד את רשימת ה-טופ20.

אני לוקח את JJ בראה לפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 7:36 pm 
Hall of Famer

ריקי רוביו הוא השוקולד הלבן לעניים, כי למרות הגנה עדיפה אבל לא באמת טובה, יכולת הסקורינג של ווליאמס היתה טובה בהרבה. ואני די בטוח שאפילו בשיאו ווליאמס גירד אך בקושי את טופ עשרת הרכזים של הליגה וכנראה אף נמוך יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 04, 2015 7:57 pm 
Freshman

סאטריאני, אם אתה לוקח את בריאה לפניו, אין לי בכלל מה להגיד מרוב שההודעה הזו הזויה. כמעט שנפלתי מהכיסא כשקראתי את זה.

שני שחקנים לא באותה רמה בכלל, ואני מבטיח לך שאין אף אוהד מינסוטה שראה את כל המשחקים של שני השחקנים האלו, שבכלל חושב ששני השחקנים האלו ראויים להשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 12:04 am 
Senior

בכדורסל המודרני שבו קליעה מבחוץ ויכולת לקלוע באופן כללי הם פרמטרים מאוד חשובים לרכז גם אני הייתי לוקח את בראה לפני רוביו היום. שלא לדבר על זה שבקריירה שלו בראה הוכיח הרבה יותר ממה שרוביו הוכיח. מניח שהעבירו את בראה כי עדיין רואים ברוביו מישהו עם אפסייד מסויים. אוטוטו זה הולך להסתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 4:51 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא זוכר מי קרא לו ככה, אבל התיאור הכי טוב שראיתי של בראה הוא "השחקן ששונאים במידה שווה לשחק איתו ונגדו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 412 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: