לאומית כתב:
וול, הסיבה המרכזית שירושלים עברה את חולון זה שלחולון היתה אסטרטגיה אבל לא היתה אופרציה.
ולגבי עניין הגישה, לא יודע על מי אתה מדבר אבל אם זה עלי, אני דווקא באתי בגישה של לנצח וגם לא ראיתי בפציעה של וויאט סוף העולם.
אמרתי גם לפני שבוע, והוכח שצדקתי, לא היה צריך לשתף את הזר החדש, זה גרם רק נזק ואין לי ספק שזה הוריד מהפוקוס לקראת המשחק הזה.
נ.ב.
יפה שאוהדי ירושלים מדברים על בכי שלפני שבוע וקצת האיטלקי התבכיין 10 דקות מול המצלמה על זה שלא נותנים לו כבוד.
אז הנה, הספין הזה דווקא הצליח לו יפה.
לחולון הייתה אחלה אופרציה, מה לעשות שגם יש קבוצה ממול.
לעניין הגישה - אני לא יודע מה זה אומר שבאת בגישה לנצח (מאמין שכמוני אתה רק אוהד, ולמרות הצעקות לשחקנים או לטלוויזיה אנחנו לא באמת משפיעים על המשחק...) - בכל מקרה מכמה הודעות שלך בשבוע האחרון ("גביע זה לעניים", "גביע לא זוכרים. אליפות כן." שזה האמת ציטוט שדייסון הצמיד לך) עולה גישה אחרת.
לגבי השורה האחרונה שלך - תסביר לי בבקשה איך אוהד הפועל טיפוסי שלא נקרא אורי אלון אמור להתייחס אליה. לא אהבתי את הבכי של פיאנג'יאני לשופטים, אבל מה לעשות שאין לי יכולת להשפיע על זה. יחד עם זאת, אני מרשה לעצמי להביע עמדה ביחס לשיפוט שסותרת את מה שהמאמן של הקבוצה שלי אולי מאמין בו. מקווה שאין לך התנגדות.
ולבסוף, אם אתה באמת מאמין שהבכי של פיאנג'יאני גרם לשופטים להקל עם הקבוצה שלו במשחק של חצי הגמר, אתה או תמים מאד או רדוף קונספירציות. שופטים הם בני אדם וככאלה הם עושים טעויות. אתה באמת מאמין שמישהו מכווין אותם (באופן ישיר או עקיף) לפני המשחק? אתה באמת מאמין שמישהו באיגוד דרש מהשופטים שמכבי תעבור את נס ציונה? אתה באמת מאמין שסמי בכר רצה למנוע אליפות מטפירו? אני ממש לא. לדעתי זה הרבה יותר פשוט - אלו אנשים שלרוב נוהגים בצורה רציונלית (ובמקרה של שופטים אני מאמין שהם קצת יותר אובייקטיביים מהממוצע, שכן הם שמו את עצמם בסיטואציה שדורשת את זה) וגם אם לפעמים שהאמוציות משתלטות, זה לא תמיד מכוון. ברור שייתכן שפיאנג'יאני התבכיין וזה אולי גרם לשופטים להזדהות איתו ואולי להיות לטובתו, בדיוק כמו שייתכן שזה גורם לאנטגוניזם ולמחשבה של "שוב הבכיין הזה? אני אראה לו שעליי זה לא עובד".
תתבגרו, שופטים זה חלק מהחיים הספורטיביים, וחוץ ממקרים מאד נדירים של מכירת משחקים הם לא באמת משפיעים על המשחק, כי הטעויות נוטות להתקזז.