סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 25
הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 10:21 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע מה זה "אתם" , אבל אני יכול להודיע לך אישית שאני לא "משתין על הליגה" , ובוודאי לא בטוח בכך שנעלה לפיינל פור.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 10:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז מן הסתם אין לך ויכוח איתי (ובכל זאת אתה מתווכח...) אבל יש פה כמה וכמה כאלה עם הגישה הזו, או שבטוחים שזו עדיין הגישה של הקבוצה ובגלל זה היא נראית כמו שהיא נראית (לא בגלל שזו פשוט היכולת שלה כרגע), ושכשיצטרכו - יסובבו את הכפתור והכל יעבוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 11:04 am 
Hall of Famer

אגב, אם מישהו היה צריך עוד גארד - אז נייט רובינסון היה פנוי.
עכשיו כבר לא. חתם אתמול בונצואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 11:26 am 
מנהל פורום

באמת פאשלה שהוא לא כאן, הייתי מצפה מהפועל תל אביב להיות איתו בקשר רציף, האיש היה הדבר היחיד שאני זוכר מהעונה שעברה

לגבי הפועל ירושלים, אני באמת חושב ששיחקנו טוב בהרבה ממה שאנחנו משחקים בדרך כלל בליגה, במחצית הספצפית הזאת זה לא הספיק מול גלבוע, לא מעט בזכות גלבוע ששיחקה ברמה שהיא לא משחקת בדרך כלל בטח לא בסידרה של הטוב מחמש
המחצית השניה שלנו עדיין מתחת ליכולת שלנו, אני יכול לפרט מקצועית למה בפלייאוף היינו מנצחים את המשחק הספציפי של אתמול, למעשה עשיתי כבר חלק מהעבודה ואוסיף למשל שליאור שהיה מצויין בהגנה ובדקות שלו היו הרבה יותר עצירות יצא בחמש עבירות ובמקום שיחליף אותו גבוה ישראלי כמו אייזיק החליף אותו גארד בשם אבירם
סימונה דיבר על ההגנה הלא מספיקר טובה של הישאלים ואני מניח שהוא התכוון לבר ואבירם, בעיקר לבר שחטף מיחזקאל שלשות לפרצוף (אחת מהם באמת בלתי עצירה) אבל בשאר המשחק בר לא הצליח להפריע ליחזקאל לנהל את המשחק
ההפסד בא מההגנה ולא סתם שני המגינים (אתמול) הכי טובים אחרי אמרה סיימו עם +- חיובי

זה לא עניין של סוויטץ', הקבוצה לא מפורקת ולא שבורה ואין בה העדר מנהיגות ומאמן שהוא ברווז צולע. הבעיות שלה שונות לגמרי מאלה של מכבי
זה עניין של פוקוס והתאמות ואנחנו שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 11:29 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
באמת פאשלה שהוא לא כאן, הייתי מצפה מהפועל תל אביב להיות איתו בקשר רציף, האיש היה הדבר היחיד שאני זוכר מהעונה שעברה

לגבי הפועל ירושלים, אני באמת חושב ששיחקנו טוב בהרבה ממה שאנחנו משחקים בדרך כלל בליגה, במחצית הספצפית הזאת זה לא הספיק מול גלבוע, לא מעט בזכות גלבוע ששיחקה ברמה שהיא לא משחקת בדרך כלל בטח לא בסידרה של הטוב מחמש
המחצית השניה שלנו עדיין מתחת ליכולת שלנו, אני יכול לפרט מקצועית למה בפלייאוף היינו מנצחים את המשחק הספציפי של אתמול, למעשה עשיתי כבר חלק מהעבודה ואוסיף למשל שליאור שהיה מצויין בהגנה ובדקות שלו היו הרבה יותר עצירות יצא בחמש עבירות ובמקום שיחליף אותו גבוה ישראלי כמו אייזיק החליף אותו גארד בשם אבירם
סימונה דיבר על ההגנה הלא מספיקר טובה של הישאלים ואני מניח שהוא התכוון לבר ואבירם, בעיקר לבר שחטף מיחזקאל שלשות לפרצוף (אחת מהם באמת בלתי עצירה) אבל בשאר המשחק בר לא הצליח להפריע ליחזקאל לנהל את המשחק
ההפסד בא מההגנה ולא סתם שני המגינים (אתמול) הכי טובים אחרי אמרה סיימו עם +- חיובי

זה לא עניין של סוויטץ', הקבוצה לא מפורקת ולא שבורה ואין בה העדר מנהיגות ומאמן שהוא ברווז צולע. הבעיות שלה שונות לגמרי מאלה של מכבי
זה עניין של פוקוס והתאמות ואנחנו שם

קצת פוקוס והתאמות ותוכלו לנצח את גלבוע/גליל בבית?
אני מסכים איתך, רק אני לא מבין מה זה אומר על פלייאוף, בהתחשב בכך שאין הרבה סיכוי מתמטי שתפגשו בו את גלבוע/גליל

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ג' אפריל 04, 2017 11:31 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 11:30 am 
Hall of Famer

למה דווקא מהפועל? הייתי מצפה מכל הקבוצות לעקוב אחריו. בטח כאלה שחסר להן גארד אהם אהם אהם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 11:41 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אז מן הסתם אין לך ויכוח איתי (ובכל זאת אתה מתווכח...) אבל יש פה כמה וכמה כאלה עם הגישה הזו, או שבטוחים שזו עדיין הגישה של הקבוצה ובגלל זה היא נראית כמו שהיא נראית (לא בגלל שזו פשוט היכולת שלה כרגע), ושכשיצטרכו - יסובבו את הכפתור והכל יעבוד.

להרבה אנשים הייאוש יותר נוח כשהם מסבירים לעצמם שאנחנו משתינים על הליגה או שזה עניין של לחיצה על כפתור. מה שמדאיג הוא שנראה שמי שמוביל את הגישה הזו הם השחקנים של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 11:44 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עופר האדום כתב:
אדום88 כתב:
לא נמאס לך, כל פעם לחשוב מחדש שהנה המחזור מנצחים...? מה גורם לך להיות כל כך בטוח בסדרה של הטוב מחמש - אם אנו לא מצליחים לנצח קבוצות שהם חמישית מהתקציב שלך? (בארנה).

ולא חוכמה לנצח את מכבי במחזור הבא עם 10,000 צופים כמו בחצי גמר נגד ולנסיה. שילמדו לנצח גם משחקים מעפנים.

אבל בסדרת הפלייאוף יהיו הרבה צופים גם , לא..... ?

קודם שהפועל תגיע לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 11:54 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

אין קשר בין שני נטענות שציינת. הפועל ללא ספק לדעתי השתינה על הליגה גם מתוך תעדוף של אירופה (מוצדק לדעתי כי זו הדרך של הקבוצה לגדול כמועדון ולא אליפויות בארץ) וגם בגלל מסקנה קצת קיצונית מהשנה שעברה שבשיטה הזאת אין ליגה משמעות. שני אלו התבטאו בבחירת שחקנים לקבוצה (אין ישראלים), ברוח מפקד דיי ברורה שהתבטאה בראיונות ולדעתי לא יכלה שלא לחלחל לחשקנים ולמאמן ולדעתי ראו דיי בבירור שרמת האנרגיה והמוטיבציה שלנו (בעיקר בהגנה) נמוכים בהרבה בארץ וזה מול התקפות פחות מוכשרות ומתוחכמות מאשר באירופה.

אמהמה, זה ממש לא אומר שהקבוצה יכולה לסובב איזה סוויץ' ופתאום להתייחס לאוסף הקבוצות שהם לא ספרו כל השנה כיריב ראוי שצריך ושווה להילחם כדי לנצח ולתואר שכל השנה זלזלו בו למשהו ששווה להילחם עליו. יש מצב שבהנהלה האמינו בזה בזחיחות בתחילת השנה אבל הדברים האלו כמעט לעולם לא מסתדרים וכשאתה רוצה אתה כבר לא יכול. גם במשקח של אתמול שרבים פה ציינו שהפועל לא זרקה ואף שמרה הייתי נותן אבחון יותר מדוייק והוא שהפועל הראתה מוטיבציה ונראתה כמו הקבוצה מאירופה לקטעים מאד קצרים ואז בכל פעם שהיינו בשיוויון (ברבע אחרון) או פיגור מינימלי (ברבעים קודמים) השתלטה שוב ההרגשה המוכרת של "אנחנו ננצח בטייס אוטומאטי" ואיתה ירדה האינטנסיביות. מאד לא קל לצאת ממצב מנטלי כזה ואני מקווה שנצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 12:04 pm 
Hall of Famer

לא מבין מה זה "אין ישראלים"...... בר טימור , ליאור , יותם , רוזפלט וזליקוביץ זה ללא ספק הסגל הישראלי מספר שתיים בליגה לפחות. יש בעיות אחרות עם הסגל הזה (ביטחון של שחקנים , אמון של מאמן בשחקנים וכו') , אבל זה ממש לא שאין ישראלים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 12:06 pm 
Junior

uriel17 כתב:
ליאור שהיה מצויין בהגנה

ליאור היה טוב בהגנה אתמול?! יש אנשים שהתבקשו להחזיר את תעודת אוהד הכדורסל שלהם על פחות מזה...

אני מהאנשים שחושבים שאליהו שומר הרבה יותר טוב מהקרדיט שניתן לו בדרך כלל, אבל אתמול הוא היה מזעזע. עזוב את זה שהוא הוריד ריבאונד אחד ב30 דק׳ ושחצי מהריבאונד התקפה של גלבוע נלקחו לו מהידיים, הוא שיחק אתמול הגנה עצלה, איחר לצאת לקלעים, ביצע עבירות זולות והיה מהסיבות הבולטות לפער שגלבוע פתחו ושממנו הפועל בעצם לא הצליחו לחזור כל המשחק.

בדקות שהפועל שמרה, גם הוא עשה מאמץ והגג על גריפין היה מאוד יפה, אבל בסך הכל היה לו אתמול משחק נוראי בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 12:10 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
ליאור שהיה מצויין בהגנה

ליאור היה טוב בהגנה אתמול?! יש אנשים שהתבקשו להחזיר את תעודת אוהד הכדורסל שלהם על פחות מזה...

אני מהאנשים שחושבים שאליהו שומר הרבה יותר טוב מהקרדיט שניתן לו בדרך כלל, אבל אתמול הוא היה מזעזע. עזוב את זה שהוא הוריד ריבאונד אחד ב30 דק׳ ושחצי מהריבאונד התקפה של גלבוע נלקחו לו מהידיים, הוא שיחק אתמול הגנה עצלה, איחר לצאת לקלעים, ביצע עבירות זולות והיה מהסיבות הבולטות לפער שגלבוע פתחו ושממנו הפועל בעצם לא הצליחו לחזור כל המשחק.

בדקות שהפועל שמרה, גם הוא עשה מאמץ והגג על גריפין היה מאוד יפה, אבל בסך הכל היה לו אתמול משחק נוראי בהגנה.

מדויק. ואני נוטה להגן על אליהו בדר"כ כשזה נוגע להגנה, אתמול זה היה כל מה שאומרים עליו ופי אלף בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 12:11 pm 
Junior

לאור השימוש הגובר במינוח, אני מציע לשנות את שמה של ליגת העל לליגת הזהב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 12:42 pm 
מנהל פורום

Avishai כתב:
נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
ליאור שהיה מצויין בהגנה

מדויק. ואני נוטה להגן על אליהו בדר"כ כשזה נוגע להגנה, אתמול זה היה כל מה שאומרים עליו ופי אלף בערך.

בגלל הזה הפלוס מינוס הכי גבוה בקבוצה למרות שהיה נורא בהתקפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 12:55 pm 
Hall of Famer

אליהו יודע לשמור, והוא שומר טוב - כשהוא רוצה. למשל, כשצריך לעבוד על חוזה חדש (הוא עצמו אמר את זה, בפרפראזה, בשנה של סיום חוזה במכבי).
הבעייה היא שלרוב הוא לא ממש רוצה. ואם כבר, זו הטענה העיקרית אליו. לא שהוא לא יודע, אלא שלרוב הוא לא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 1:24 pm 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
לצערי מכבי עם גאודלוק + אוחיון + סימפסון/מילר + סילי זו קבוצה אחרת לגמרי

מילר לא ישחק בליגה העונה ,אולי ירשמו את סימפסון במקום אייברסון שהם פחות או יותר באותה רמה וגאודלוק שיחזור במאי עד שיכנס לכושר ..........
בקיצור הכל פתוח .אני בכלל לא יתפלא אם ירושלים ומכבי ת'א לא יגיעו לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 1:28 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
רוזפלט היה פצוע היום.

והלפרין חולה ובגלל זה בקושי שיחק אבל זה לא מצדיק את ההפסד למרות שהשחקנים באמת השתדלו הפעם .לא יכול להיות שקבוצה עם תקציב של 10.5 מיליון דולר תהיה עם 12 הפסדים ועוד היד נטוייה .אפילו הפלייאוף לא מובטח .מה שחסר למכבי ת'א וירושלים זה להיפגש בסדרה של הטוב מ-5 בסיבוב ה-1 :mrgreen: :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 1:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
eli2510 כתב:

מילר לא ישחק בליגה העונה ,אולי ירשמו את סימפסון במקום אייברסון שהם פחות או יותר באותה רמה וגאודלוק שיחזור במאי עד שיכנס לכושר ..........

מה נותן להם לרשום את סימפסון במקום אייברסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 1:56 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
RREEDDTT. כתב:
eli2510 כתב:

זה יחסוך להם את ההסתגלות ללשחק בלי בור על הספסל בעמדת הסנטר, הסתגלות שיכולה לעלות בכמה הפסדים יקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 2:04 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
eli2510 כתב:

כרגע הכוונה היא לרשום דווקא את מילר, אבל אני מעריך שהם ירשמו את סימפסון בסופו של דבר, ולא במקום אייברסון, אין לזה שום סיבה הגיונית.

ברור שמכבי קבוצה רעה השנה, אבל ביחס לליגה היא עדיין הטובה ביותר, היא מובילה את הליגה בפער במדד והיא במקום הראשון, ובסגל מלא עם גאודלוק ואוחיון ובתוספת של סימפסון המאוד יעיל היא הקבוצה הטובה בליגה.
האם זה אומר שהיא לא יכולה להיות מודחת מול כל קבוצה? לא, היא לא טובה יותר באופן אבסולוטי, אבל היא מגיעה כפייבוריטית עדיין מול כל קבוצה. האם אני שמח עם זה? לא. אני מעדיף שמכבי תודח כבר בסיבוב הראשון וההנהלה הזו תקבל את הזעזוע הכי גדול שניתן, בתקווה שמשהו אולי ישתנה והקבוצה תחזור להיות מה שהיא הייתה די מזמן.

אני לא דואג בקשר לכושר של גאודלוק, הוא לא עבר פציעה שאמורה להשפיע לטווח הארוך, ואני מזכיר לך איך הוא פתח את העונה אחרי שהוא לא שיחק במשך תקופה הרבה יותר ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 2:27 pm 
Sophomore

דייסון כרגע הוא כל מה שחששנו שיהיה. שחקן מצוין לרמות של קבוצות כמו חולון אבל לא יותר. חד מימדי, לא חכם, לא יוצר. אתמול גם לא שומר. ג'רלס מוכשר פי כמה ממנו, וכמה שהמשחק שלו מעצבן הרבה פעמים הוא מגיע למספרים שלו מדי ערב והוא באמת גו טו גאי איך שלא נסובב את זה. דייסון עדיין לא הוכיח שהוא כזה.

הבעיה היא כנראה בהכנה למשחקי הליגה. הזרים, פרט לאמרה וקצת ג'רלס, נראים כאילו העונה נגמרה מבחינתם. גם קינזי נרדם במחצית הראשונה והתחיל לשחק רק כשהתחילו ליפול האסימונים וניהיה מאוחר מדי. לא הייתי מזלזל בכלל ביתרון הביתיות, הפועל קבוצת חוץ נוראית השנה.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 3:19 pm 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
אני מעדיף שמכבי תודח כבר בסיבוב הראשון וההנהלה הזו תקבל את הזעזוע הכי גדול שניתן, בתקווה שמשהו אולי ישתנה והקבוצה תחזור להיות מה שהיא הייתה די מזמן.

ולמה אתה חושב שההנהלה תזועזע מזה?
(פשוט אני אוהב שאנשים משערים מה יהיה על דברים שכבר קרו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 3:24 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
eli2510 כתב:
אני מעדיף שמכבי תודח כבר בסיבוב הראשון וההנהלה הזו תקבל את הזעזוע הכי גדול שניתן, בתקווה שמשהו אולי ישתנה והקבוצה תחזור להיות מה שהיא הייתה די מזמן.

ולמה אתה חושב שההנהלה תזועזע מזה?
(פשוט אני אוהב שאנשים משערים מה יהיה על דברים שכבר קרו)

נוטה להסכים איתך, אין לי הרבה תקוות מההנהלה, יש לי קצת יותר מחלק מהאוהדים, אם מכבי שוב לא תיקח אליפות ותודח בשלב מוקדם, זה אולי יגרום לפחות אוהדים לקנות את הגימיקים לקראת העונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 3:26 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
RREEDDTT. כתב:
eli2510 כתב:

אני חושב, עד כמה שניתן להבין את רדטי ביום נתון, שהוא מתכוון שכשירשמו חמישה זרים למשחק (בהנחה שגאודלוק וסילי מבריאים ומשחקים) אייברסון יישאר בחוץ.
אני חושב שהוא טועה, אגב. אם כולם חוזרים, ואני בספק אם זה יקרה, מי שיישאר בחוץ הוא אחד מאלה שבסוגריים - בתלות במצב הפיזי והכושר שלהם.

מצד שני, את הנהלת מכבי ביום נתון קשה יותר להבין אפילו מאת רדטי.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' אפריל 04, 2017 3:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2017 3:26 pm 
Freshman

ABC כתב:
דייסון כרגע הוא כל מה שחששנו שיהיה. שחקן מצוין לרמות של קבוצות כמו חולון אבל לא יותר. חד מימדי, לא חכם, לא יוצר. אתמול גם לא שומר. ג'רלס מוכשר פי כמה ממנו, וכמה שהמשחק שלו מעצבן הרבה פעמים הוא מגיע למספרים שלו מדי ערב והוא באמת גו טו גאי איך שלא נסובב את זה. דייסון עדיין לא הוכיח שהוא כזה.

לי זה נראה יותר כמו משהו פיזי, הוא לא נראה לגמרי כשיר, הוא סבל מפציעות במהלך העונה וכנראה לא לגמרי יצא מזה.

נערך לאחרונה על ידי eli2510 בתאריך ג' אפריל 04, 2017 3:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: