ראי שעל הקיר כתב:
נביא בעירו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מצידי שאעקץ כל הדרך לאליפות.
גם מצידי. ובלבד שבסוף גזירת הרשתות תודיע קבל עם ופורום שהמצחיקול הוא אתה...
ראי שעל הקיר כתב:
אבל בינתיים ברוב המפגשים בין השחקנים של הרצליה ומה שהם שווים, מול השחקנים של מכבי ומה שהם שווים - השחקנים של הרצליה עשו קרקס מאלה של מכבי, חוץ מאתמול. מהקו הקדמי כמובן, ועד די ג'יי שארפ.
אבל רק בעולם שלך הנדיר הוא חזות הכל, והשגרתי הוא הסטייה.
זה כבר לא יפה. אני הייתי מנומס, ובגלל הסלידה האישית שלי מדמגוגיה לא הזכרתי את הסוויפ העונתי של מכבי על אלופת היורוליג הטרייה, ומה אני מקבל בתמורה? הצגת הסוויפ של הרצליה כהוכחה ניצחת לכך שהסגל שלה יותר טוב מזה של מכבי. ללמדך, שיש סוויפ ויש סוויפ. כמובן שמעולם לא טענתי שמכבי קבוצה טובה יותר מפנרבחצ׳ה. אני לא מצחיקול. כל מה שאמרתי זה שמבחינת סגל השחקנים היא עדיין הרבה יותר טובה מרוב קבוצות הליגה. טענה כל כך צנועה ומובנת מאליה. אבל מסתבר, פעם אחר פעם, שגם לטענות מהסוג הזה יימצאו המצחיקולים שיתנגדו...
לא דמגוגיה. תוצאות ויכולת. לאורך זמן. עם דגש על ה"לאורך זמן", שזה מושג שנראה שהוא זר לך, כי אתה שם דגש דווקא על הנדיר והופך אותו לדבר האמיתי (אם תרצה, "הממוצע") בזמן שהשגרתי והנפוץ הוא הסטייה.
זה אמנם משעשע מאוד להתווכח איתך רוב הזמן, אבל הקטע הזה שבו אתה קובע בשבילי מה אני טוען, מעט מעיק עליי.
אני
לא טוען שהנצחונות על פנרבחצ׳ה
הם ״הממוצע״. כאמור, איני מצחיקול. אני כן אומר שכל המשחקים צריכים להיכנס לממוצע. בוודאי שההפסדים המבישים, הרבים והמענגים צריכים להיות חלק מהממוצע. אני גם מוכן ללכת איתך ולהסכים שאם היה חריג בודד אפשר היה להוציא אותו מהממוצע, או להכריז שמדובר בסטיית תקן. אבל מה לעשות שהנצחונות על פנר, אולימפיאקוס, באסקוניה, דארושאפאקה, ז׳לגיריס, קאזאן, גאלאטאסאראי, מילאנו והפועל ירושלים (ועוד משחקים טובים נגד ריאל, צסק״א ופנאתינאיקוס), הם לא מספיק בודדים בעיניי כדי להתעלם מהם לחלוטין? אז, ברשותך, אחדד את ההבדלים בינינו: אני טוען שמבחינת סגל השחקנים מכבי עדיין עדיפה על הרוב המוחלט של קבוצות הליגה ושהיא עומדת להבהיר את זה היטב בסדרה מול הרצליה. אתה טוען שמכבי היא הקבוצה הכי חלשה בפלייאוף ושהיא תפסיד 3:1 להרצליה. ישפטו שאר חברי הפורום מי צודק ומי המצחיקול...