סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 12, 2024 2:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 25, 2017 10:45 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בדיוק ראיתי את ההיילייטס של פולץ. לא רוצה להגזים, וברור שזה רק במכללות, אבל בכל מוב הוא מזכיר מישהו אחר מהגארדים הגדולים של השנים האחרונות ונראה לי שאני מת עליו באופן כללי. קצת קיירי, קצת סטף, הרבה דרק רוז, פה ושם הארדן. לא אתלט כמו וול (מי כן?) אבל מטביע בלי בעיה בכלל. שוב, ברור שזה מול קונוסים, אבל שליטה בגוף זה לא משהו שתלוי במגן יותר מדי. דווקא את ווסטברוק לא ממש ראיתי שם.

https://www.youtube.com/watch?v=DS1qL99qYzo

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 2:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם כבר מדברים על את מי המועמדים לבחירה מזכירים אז בול ממה שראיתי הוא שילוב של קיד עם פני הארדווי (פחות אתלטי וארוך מפני אבל עדיין אתלט מצוין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 3:57 am 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
פולץ הוא כמו סמארט, אולי קצת יותר טוב. עדיף להם להשאיר את סמארט מלשדרג אותו בקצת ולבזבז על זה בחירה ראשונה. בול שחקן יותר טוב לדעתי

אז בול עושה הכל שבוסטון לא תבחר בו(ואין סיכוי שהיא תבחר בו) ומסרב להגיע לאימון אישי אצלם. זה פולץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 8:10 am 
Junior

כן, הבנתי שבול עושה סרטים. פולץ שחקן טוב, אני לא בא להגיד שלא, אבל הוא לא נראה לי כזה שחקן גדול, מרקוס סמארט אם אני לא טועה היה בחירה טופ5 ואמרתי שפולץ יותר טוב ממנו אבל לא נראה לי שעד כדי כך שהשדרוג הזה שווה בחירה ראשונה.
אז שוב, לא אומר שהוא יהיה באסט או אפילו בחירה חלשה, יכול להיות בחירה ראשונה סבירה פלוס מבחינה היסטורית אבל אם אני בוסטון ובול הוא לא אופציה ואם אין שחקן אחר שנראה לי ששווה לעשות עליו reach אני או יורד כמה מקומות בשביל משהו כמו בחירה+שחקן או יוצא לגמרי מהדראפט בשביל שחקן ששווה את זה. אולי מישהו כמו פול ג'ורג' למרות שאני לא בטוח שגם זה כיוון כל כך טוב, יש הרבה אפשרויות לשחקנים שאפשר להביא בטרייד בשביל בחירה ראשונה ואז צריך לשים את האפשרויות האלה מול האפשרות לבחור את פולץ ולהחליט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 9:41 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מבין הייורד, PG ובאטלר הייתי הולך על האחרון.
אמנם היוורד שיחק אצל סטיבנס ונחשב שחקן יותר קבוצתי אבל הוא מגן בינוני שלא יפריע ללברון. באטלר לעומתו מגן ואתלט מצויין שיכול להציק קצת ללברון ולמרות שהיו לו קרבות מנהיגות בבולס (בעיקר עם רוז) לדעתי הוא פחות פרימדונה בג׳ורג׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 4:37 pm 
Junior

ברור שהיוורד טיר מתחת לבאטלר וגורג.
הסיבה היחידה שמזכירים אותו גם היא שהוא לא עולה להם בנכסים.
השאלה היא לא היוורד מול באטלר
אלא היוורד ופולץ (או נכסים אחרים) או באטלר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 6:24 pm 
Junior

http://nba.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 43225.html
כתבה מעניינת. כמה שגיאות עובדתיות - סמארט נבחר בבחירה של הסלטיקס, לא של הנטס, ולדעתי הטעות המרכזית היא שכבר ביום הטרייד היה ברור שהסלטיקס יקבלו בחירות גבוהות של הנטס, כי הנטס היו קבוצה זקנה מאד. השורה התחתונה היא שאסור לנסות לנצח כאן ועכשיו כי הפער מהקאבס וג"ס גדול מדי וצריך ללכת על קבוצה חזקה לעוד 3-4 שנים. המסקנה היא שמכיוון שתומאס נמצא כרגע בשיא ולא מתאים לשחק ליד פולץ, נוכן להעביר אותו עכשיו בטרייד ולא לנסות להעביר את הבחירה הראשונה עבור שחקן מוכח. ההשוואה היא להחלטה של איינג' ב-2013 לשחרר את הסמלים (פירס וגארנט) שהייתה ניצחון השכל על הרגש.
הבעייה בכתבה היא בשני דברים - קודם כל יש התעלמות מכך מהורפורד והחוזה הענק שלו, שלא ממש מתאים לקבוצה בבנייה, אבל יותר חשוב הכתבה לא באמת אומרת מה לעשות עם תומאס - "להעביר אותו תמורת פורוורדים צעירים ואתלטיים" בלי לתת שום אינדיקציה מי זה יכול להיות.
אין ספק שיש פה התלבטות רצינית. תומאס הוא נכס אדיר ואני לא בטוח שיש נכס שישדרג את הקבוצה בעוד כמה שנים. מצד שני אין ספק שיש חוסר סנכרון בינו לבין פולץ.
המטרה העיקרית של הסלטיקס צריכה להיות אנתוני דיוויס - קראתי איפשהו שתמורת הבחירה של השנה ושל השנה הבאה (של הנטס) פלוס עוד שחקן הפליקנס יסיכמו להעביר אותו. קבוצה של תומאס, בראדלי, היוורד, דיוויס והורופורד, עם סמארט וקראודר מהספסל זו קבוצה שגם תתן פייט אמיתי לקליבלנד וגם חלקים ממנה יכולים להמשיך קדימה לעוד 3-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 6:45 pm 
Hall of Famer

בחירה ראשונה , עוד בחירה גבוהה מאוד ( כפי הנראה ) ועוד שחקן - זה לא ( הרבה ) יותר מדי תמורת כל שחקן ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 6:58 pm 
Hall of Famer

נחמד לקרוא מה אנשים אז כתבו. היוזר rony כתב יפה:
יש להם כרגע עוד 4 בחירות סיבוב ראשון שלדעתי אף אחת מהן לא מוגנת, 3 של הנטס (ולכו תדעו, הבחירות של 2016 או של 2018 יכולות להתבשל למשהו באמת גדול)
חזה את העתיד.
viewtopic.php?f=1&t=12736&hilit=%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%A1+%D7%A0%D7%98%D7%A1+%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 6:59 pm 
Hall of Famer

חוץ מלברון כמובן. ולמרות שאני מחסידי הכאן ועכשיו על חשבון רוקיז שלך תדע מה ייצא מהם, גם לי זה נראה יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 7:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה היה בלייקרס של 2013 שגרם לי להיזכר בהם ולהשוות את הטרייד ההוא אליהם? אני תוהה אם יצאתי אידיוט או מבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 10:22 pm 
Junior

shmueliki כתב:
בחירה ראשונה , עוד בחירה גבוהה מאוד ( כפי הנראה ) ועוד שחקן - זה לא ( הרבה ) יותר מדי תמורת כל שחקן ?

גם אני חשבתי שייתכן וזה גבוה, אבל אין הרבה שחקנים כמו דיוויס, והוא גם מאד צעיר (בן 24). לא יודע כמה הבחירה בשנה הבאה תהיה גבוהה, טופ 5 זה גם ג'יילן בראון ומרכוס סמארט. לצורך ההשוואה, האם לדעתך פולץ, בראון וסמארט (אחד מהם מקביל לבחירה בשנה הבאה) זה לא דיל שהסלטיקס צריכים ללכת עליו? בשביל שחקן שהוא כנראה טופ 5 בליגה ומספר אחד בעמדות הפנים בשנים הקרובות, זה נשמע לי כמו מחיר סביר ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 10:45 pm 
Hall of Famer

פולץ בראון וסמארט כן. פולץ ועוד בחירה ראשונה.. אולי לא. (בעיקר כי הנטס גם שנה הבאה יהיו חלשים להחריד ויתנו בחירה 1-3 לבוסטון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 26, 2017 11:31 pm 
Junior

אני חושב שבשביל אנתוני דיוויס שווה לתת שתי בחירות, פשוט צריך לקבל אחת חזרה (כלומר להחליף בחירה של הנטס בבחירה של הפליקנס). לסלטיקס יש מספיק נכסים כדי לטפס למעלה בדראפט אם ממש צריך, ומעט מדי זמן לחכות להבשלה של כל הבחירות האלה. הם צריכים להיות קונטנדרים בשלוש השנים הקרובות, כל דבר מעבר לזה הוא לא באמת ניתן לניבוי (תחשבו על דרק רוז). במקומם הייתי מתחיל לאסוף שחקנים קשוחים שמתאימים לאליפות ופחות מחפש פוטנציאל גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 27, 2017 2:21 am 
Junior

stpsg כתב:
אני חושב שבשביל אנתוני דיוויס שווה לתת שתי בחירות, פשוט צריך לקבל אחת חזרה (כלומר להחליף בחירה של הנטס בבחירה של הפליקנס).

לפלקינס אין בחירה השנה ואם הם נותנים את דיוויס על בחירות אז אין להם סיבה להניח שהבחירה הבאה שלהם תהיה עדיפה על זו של הנטס.
בקיצור, ברווז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 27, 2017 10:34 am 
Hall of Famer

כל השיח הזה הוא ברווז. אנתוני דיוויס הוא הפנים של הפרנצ׳ייז. הם לא ישלחו אותו בטרייד, אלא אם הוא ידרוש אחד באופן פומבי ביותר. זה לא באמת משנה מה בוסטון תיתן עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 27, 2017 11:05 am 
Junior

נורטון כתב:
פולץ בראון וסמארט כן. פולץ ועוד בחירה ראשונה.. אולי לא. (בעיקר כי הנטס גם שנה הבאה יהיו חלשים להחריד ויתנו בחירה 1-3 לבוסטון).

אף אחד לא אמר שהבחירה של הנטס תהיה בחירה ראשונה. אני מנסה להסביר שיש סיכוי סביר שהבחירה בשנה הבאה תהיה מספר 3 (שבו הסלטיקס בחרו את בראון) או 6 (שבו בחרו את סמארט). לתת פולץ + סמארט + בראון זו השוואה טובה לשווי של שתי הבחירות + שחקן נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 27, 2017 9:48 pm 
Hall of Famer

ונניח שעושים את הטרייד הזה , איפה זה משאיר את בוסטון לשנים הבאות ?
הרי לא יהיה צפי לחיזוק משמעותי בדראפטים הקרובים ( כי מוסרים את כל הבחירות הגבוהות ) , הספסל לא מתחזק ( כי נותנים את פולץ ועוד שחקן רוטציה נוכחי ) , ואני מניח שפרט לדיוויס והורפורד אפשר להחזיק רק עוד "כוכב" נוסף במשך כמה השנים הקרובות ( תומאס / היוורד / חיזוק אחר ) .
זה לא קצת מעט מדי ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 27, 2017 11:52 pm 
Junior

הכל פה אוסף ספקולציות, אבל בדמיון שלי אם הסלטיקס בונים קבוצה לאליפות, הורפורד לא חלק ממנה. לא ברור מי ייקח את החוזה וכל זה, אבל יש תעלולי חשבונאות שג׳י אמים יודעים לעשות יותר טוב ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 29, 2017 1:49 pm 
Sophomore

דייוויס זה באמת ברווז, אבל אם ניו אורלינס תכשל גם השנה ותאבד את קאזינס, אולי יש סיכוי מסוים שימאס לו להתבזבז עוד כמה שנים בקבוצת תחתית.

לגבי הורופורד, הוא מביא קליעה מבחוץ ובעיקר יכולת מסירה בטופ של הסנטרים. עם ההגנה והיכולת שלו לשחק בשתי עמדות הפנים, לא רואה בעיה בשותפות שלו בקונטנדרית. החוזה אמנם גדול, אבל עם העליה בתקרת השכר זה משהו שאפשר לספוג. אבל- לא ביחד עם חוזה סופר מקס לתומאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 29, 2017 2:22 pm 
Junior

נראה לי קשה להקים קבוצה לאליפות תחת תקרת השכר.
הספרס עשו זאת בזכות פופ והנחות שהכוכבים נתנו.
גולדן עשו זאת באמצעות הנהלה טובה והרבה מזל.
מהשנה הבאה גולדן כבר ישלמו הרבה כסף

גם בוסטון יצטרכו לשלם בשביל אליפות.
אני לא רואה גבוהים ברמה של הורפורד שהעלות שלהם (שכר+נכסים) תהיה פחותה.
גם לא מבחינת רכזים ברמתו של איזיאה, אלא אם מניחים שפולץ ישבור שיאים ויגיע לזה תוך 4 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 29, 2017 3:07 pm 
Sophomore

אתה צודק, השאלה היא האם צמד הורופורד-תומאס זה בסיס לאליפות. לטעמי חד משמעית לא, בטח אם לוקחים את הגיל בחשבון.

הרבה מאוד דברים יכולים להשתנות, אבל אם פולץ מרשים בוודאות עד לאמצע העונה, ואם הסגל מעבר לתומאס נותן תפוקה יפה, טרייד על תומאס מתבקש. תהיה טעות להתחייב על חוזה סופר מקס חמש שנים קדימה כל עוד זה לא הופך אותך לקונטיידר אמתי ויש לך את אחד מרכזי העתיד.

בכל תרחיש בו פולץ טוב תומאס או בראדלי מועמדים חזקים לטרייד. לא סביר להחתים את שניהם בסכומים הרלוונטיים ואיינג' יעשה מאמץ שהם לא יברחו בלי תמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 29, 2017 11:17 pm 
Junior

shmueliki כתב:
ונניח שעושים את הטרייד הזה , איפה זה משאיר את בוסטון לשנים הבאות ?
הרי לא יהיה צפי לחיזוק משמעותי בדראפטים הקרובים ( כי מוסרים את כל הבחירות הגבוהות ) , הספסל לא מתחזק ( כי נותנים את פולץ ועוד שחקן רוטציה נוכחי ) , ואני מניח שפרט לדיוויס והורפורד אפשר להחזיק רק עוד "כוכב" נוסף במשך כמה השנים הקרובות ( תומאס / היוורד / חיזוק אחר ) .
זה לא קצת מעט מדי ?

לסלטיקס יש עוד המון נכסים - בחירות דראפט (בשנה הבאה יש להם גם את הבחירה של הנטס וגם את שלהם, בשנים הבאות גם של הקליפרס וממפיס), שחקנים שנבחרו בדראפט ועוד לא שיחקו בקבוצה (זיזיץ', יבוסלה), מאמן מצויין וג'י אם תותח. יש גם בסיס לא רע של תומאס, בראדלי, קראודר, סמארט, בראון ורוזייר, בקצת יותר מ-30 מיליון דולר ביחד. אוסף של חוזים מעולים לטרייד או שחקני רוטציה חזקים (תומאס אפילו יותר משחקן רוטציה).
לגבי תקרת השכר - אני באמת לא מבין את כל החוקים המורכבים, אבל לסלטיקס יש בשנה הבאה 70 מיליון דולר כשהתקרה עולה מ-94 ל-103.מאמין שאיינג' יכול במסגרת טריידים להיפטר גם מהחוזה של זלר שזה עוד 8 ואולי עוד חוזה או שניים. זה כבר נותן ~45 מיליון, דיוויס על חוזה של 23 מיליון כך שזה לא בלתי סביר שיצליחו להחתים גם את היוורד (ופולץ) ושנה אחר כך את תומאס. השנה הקאבס עם 126 מיליון דולר עם תקרה של 94 בגלל כל מיני חריגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 30, 2017 12:40 am 
Sophomore

לא ממש קראתי את כל ההודעות.

מעבר לכל הדיבורים על טריידים ודראפטים.

דעתי : בלי קשר לחוזה שלו, הורפורד לא מספיק טוב כדי להיות אפילו צלע שלישית בקבוצה המכוונת לאליפות.
ז"א, גם אם תאורטית יש לו חוזה מינימום, וגם אם מאחוריו יש ספסל מספיק רחב, עדיין, זה לא מספיק טוב.
הורפורד עצמו פשוט לא שחקן מספיק טוב
דוגמה :
שלישיה של הייוורד-דיווויס-הורפורד - לא שווה אליפות.

שלישיה של היוורד-דיוויס-גריפין - כן שווה אליפות.
שלישיה של תומאס-היוורד-דיוויס כן שווה אליפות.
שלישיה של תומאס-היוורד-גריפין כן שווה אליפות.
שלישיה של תומאס-דיוויס-גריפין כן שווה אליפות.

אנחנו בימים שחייבים שכל השלושה יהיו ברמה הכי גבוהה שיש.
תסכלו למשל מה קורה אצל גולדן סטייט וקליבלנד - לפחות שלושה שחקנים ברמה הכי גבוהה.
הורפורד הוא לא כזה.

יש אמנם עוד אופציה אחרת, של לבנות קבוצה חזקה שמתבססת על קבוצתיות מאד חזקה,
מי שעשה את זה בשנים האחרונות זה דאלאס, דטרויט וכמובן הספרס.

אבל הסיכוי להגיע לקבוצה עם קבוצתיות "אלוקית" כזו, שגם תוכל לגבור על שלושה מגסטארים בגולדן סטייט או קליבלנד,
היא לא גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 30, 2017 12:50 am 
Sophomore

קליבלנד וג"ס הן קבוצות היסטוריות ולדעתי היו מנצחות גם את הבולס של ג'ורדן.

הורפורד הוא שחקן טוב מאוד שמשחק בעמדה אולי החלשה בליגה כיום. למעט דיוויס (שיכול בהחלט לשחק לצידו), אני לא רואה פאוור בשוק שיהיה שדרוג משמעותי על פניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי, סאבוניס ו 93 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: