סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 12:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2017 10:43 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
בוא נראה ביצועים שלו בפליי אוף בסלטיקס עד לקריסת הגב של בירד ושקיעת הסלטיקס כדי לנטרל את ההערה החוזרת שלך על פליי אוף אחד טוב.

פליי אוף 83-84 16.6 נקודות ו- 4.4 אסיסטים פליי אוף ראשון ולא להיט אבל עונת התאקלמות
פליי אוף 84-85 17.3 נקודות ו- 7.3 אסיסטים - פליי אוף מצוין
פליי אוף 85-86 16.2 נקודות ו- 5.9 אסיסטים פליי אוף טוב
פליי אוף 86-87 18.9 נקודות ו- 8.9 אסיסטים פליי אוף אדיר
פליי אוף 87-88 15.9 נקודות ו- 8.2 אסיסטים פליי אוף מצוין
יחסית לרכז ששיחק יחד עם הפוינט פורוורד הכי טוב בהיסטוריה אחרי לברון מבחינת יכולת מסירה עמודת האסיסטים שלו נראית לי פגז קומפוט.
בנוסף הוא היה אול דפנסיב 9 שנים אז לא כמו קיירי ואיזייה 2 הוא שמר ושמר פנטסטי.

אחרי זה הוא כבר היה בן 34 ובירד והגב גמרו את הסלטיקס והוא שיחק 5 משחקים או פחות אז קשה ממש לשפוט אותו בחומרה בסיום הקריירה.
לי זה נראה כמו הרבה יותר משנה אחת טובה בפלייאוף. לי זה נראה כמו רכז טוב מאד בקבוצה בקליבר אליפות שתרם במשך שנים רצופות בצורה יפה מאד.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:01 am 
Hall of Famer

לרגע לא רשמתי שדניס ג'ונסון לא היה רכז טוב מאד או שהוא לא תרם לסלטיקס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:53 am 
Freshman

אז תן את ההגדרה שלך לרול פלייר ומה הסף שבו אתה כבר מעבר לרול פלייר.
בליצ׳ר ריפורט עשו כתבה על הרול פליירים הכי טובים ואלו היו בעיקר שחקנים חד מימדיים כמו קנדריק פרקינס של בוסטון או שחקנים שעלו מהספסל כשחקן שישי ואפילו שמו את איינג׳ ברשימה. אז מה הסף?

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 9:52 am 
Junior

אם נחזור לנושא הטרייד עצמו, אני חושב שבהסתכלות לטווח הקצר אז קליבלנד הרוויחו פה (ולא מעט).
תומאס הוביל קבוצה לראשות המזרח ולגמר המזרח, קלע כמעט 29 נקודות ,סיים בחמישית הליגה השניה והגיע במקום החמישי (אם כי בפער ניכר מאוד מהחברים מעליו) בהצבעות לMVP.

מבחינתי קיירי עוד לא הוכיח את עצמו בהרבה מקומות שתומאס כן הוכיח. זה לא אומר שקיירי לא יוכיח את זה בעתיד, אבל זה כן אומר שהוא עוד לא הוכיח.
אני חושב שכל מי שראה את הגמר האחרון ראה הבדל עצום ביכולות של קיירי כאשר לברון על המגרש אל מול היכולות כאשר לברון על הספסל. משחקן מוביל (ועוד אחד סוליסט יחסית) הייתה מצפה שהוא יוכל לתת אוויר ללברון ולהוביל את החמישיה כשהוא על המגרש. זה לא קרה.

לקיירי יש אפסייד מטורף (כל עוד הוא הוכיח את זה, זה אפסייד, לא יותר) אבל גם יש לא מעט נורות אזהרה לגבי היכולות שלו להיות האלפא דוג בקבוצה.
מבחינת בוסטון שחושבת לטווח הארוך הטרייד הזה היה נו-בריינר וברור שבהתסכלות של 3-4 שנים קיירי עדיף על תומאס.
בעייני בטווח הקצר זה גם היה נו-בריינר מבחינת קליבלנד ובמצב היום תומאס שחקן מוכח ומתאים יותר מקיירי. לקבוצה שרוצה וצריכה כאן ועכשיו, זה מצוין.

** דיסקליימר - כל זאת בהנחה שתומאס יחזור לכושר של העונה הקודמת אחרי הפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 10:36 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שיש כאן הגזמה מטורפת למדי בשינמוך שעושים לאירווינג. הוא הוכיח בשנתיים האחרונות שהוא שחקן מעולה וחלק משמעותי מקבוצת אליפות.

הסיבות שקליבלנד כנראה יכולים להיאנח לרווחה אחרי הטרייד הן ש(א) ממילא אירווינג רצה ללכת אז בהתחשב בכך התמורה סבירה ו(ב) הטרייד הוסיף עומק לקבוצה שזה דבר שממש חסר לה בגמר.

אם זה היה אירווינג מול תומאס בלי דרישת הטרייד המוקדמת של אירווינג אני בטוח שקליבלנד היו מסרבים בלי לחשוב על זה בכלל (וגם בלי הפציעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 11:10 am 
Junior

אני לא חושב שיש שינמוך לאירווינג כמו שאין פה האדרה.
יש כאן סקורר אדיר שהוכיח שהוא יכול להיות מרכיב סופר חשוב בקבוצה של 3 גמרים רצוף ואליפות אבל לא בטוח שזה שחקן שיכול להוביל קבוצה לבד. אף אחד לא לוקח ממנו את מה שיש לו, פשוט אני אישית סקפטי לגבי דברים שאני לא ראיתי ממנו ולדעתי אין לו.

יש את המשחק שעשו פה בבליצ'ר ריפורט - עושים דראפט מחדש לליגה שהמטרה היא להצליח אך ורק בעונה הקרובה (כלומר לא בונים עכשיו לטווח הרחוק):
http://bleacherreport.com/articles/2724 ... om-scratch

ברור לי שזה דעה אחת וזה לא באמת מוכיח משהו, אבל במקרה הזה אני מסכים איתם. אם מסתכלים בטווח הקצר אז אייזיה תומאס עשה יותר כשחקן מוביל. זה לא אומר שקיירי לא יכול, זה פשוט אומר שקיירי לא הראה את זה עד עכשיו וגם לא נתן המון סימנים שזה דבר ברור שהוא ייתן.

ובלי ספק אני מסכים עם הסיפא שלך. לא הורסים משהו שעובד טוב עבור משהו שלא ברור איך יעבוד. אם זה היה תלוי בקאבס הם היו משאירים את אירווינג על חשבון תומאס בלי למצמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 11:27 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מבין איך אפשר להגיד שאייזאה עשה יותר. הוא נתן עונה סדירה אחת טובה יותר בזמן שאירווינג נתן שני פלייאופים שכללו אליפות אחת וריצת פלייאוף סופר מרשימה אחת. חובת ההוכחה היא על תומאס להראות שהוא יכול לעשות יותר ממה שאירווינג עשה מול ג"ס בשני הפלייאופים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 12:09 pm 
Junior

אם מסתכלים על תומאס בשביל קיירי אז כן, זה יכול להיות טרייד טוב, למרות שקיירי ביקש טרייד, מה שאמור להוריד את הערך שלו אבל בואו נגיד שגם הפציעה של תומאס מורידה את הערך שלו, תלוי כמה היא בעייתית. אבל אז להוסיף את קראודר? ואת הבחירה של הנטס? וזה אחרי שנתנו לאוליניק ללכת? מי הביא את בוסטון להישגים שלה בעונה שעברה אם לא תומאס, קראודר ואוליניק?
אז איינג' עשה קיץ מאוד חלש, לפחות תכירו בזה. וכן, ג'ייסון טייטום שחקן טוב, הטרייד של פולץ בשבילו היה סביר פלוס למרות שלא אידיאלי אבל מה עם הרול פליירס? מה קראודר ואוליניק עיזים? קראודר ואוליניק זו ההצלחה של בוסטון. תבדקו מספרי פלוס מינוס, הם ראשונים בקבוצה (לא בדקתי אבל סביר להניח). לא נורא, זאת החכמה, לפעמיםצריך לפשל, לבעוט בדלי ואז לבנות מחדש עם מה שיש. ואני לא אומר שאין על מה לבנות אבל צריך קצת יותר הערכה נכונה של ערך של שחקנים. זה שעושים לאוליניק סרטון פרידה מרגש זה טוב ויפה, אבל מי מחליף את ההגנה שלו? ושל קראודר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 1:02 pm 
Junior

sheky כתב:
אם נחזור לנושא הטרייד עצמו, אני חושב שבהסתכלות לטווח הקצר אז קליבלנד הרוויחו פה (ולא מעט).
תומאס הוביל קבוצה לראשות המזרח ולגמר המזרח, קלע כמעט 29 נקודות ,סיים בחמישית הליגה השניה והגיע במקום החמישי (אם כי בפער ניכר מאוד מהחברים מעליו) בהצבעות לMVP.

מבחינתי קיירי עוד לא הוכיח את עצמו בהרבה מקומות שתומאס כן הוכיח. זה לא אומר שקיירי לא יוכיח את זה בעתיד, אבל זה כן אומר שהוא עוד לא הוכיח.
אני חושב שכל מי שראה את הגמר האחרון ראה הבדל עצום ביכולות של קיירי כאשר לברון על המגרש אל מול היכולות כאשר לברון על הספסל. משחקן מוביל (ועוד אחד סוליסט יחסית) הייתה מצפה שהוא יוכל לתת אוויר ללברון ולהוביל את החמישיה כשהוא על המגרש. זה לא קרה.

לקיירי יש אפסייד מטורף (כל עוד הוא הוכיח את זה, זה אפסייד, לא יותר) אבל גם יש לא מעט נורות אזהרה לגבי היכולות שלו להיות האלפא דוג בקבוצה.
מבחינת בוסטון שחושבת לטווח הארוך הטרייד הזה היה נו-בריינר וברור שבהתסכלות של 3-4 שנים קיירי עדיף על תומאס.
בעייני בטווח הקצר זה גם היה נו-בריינר מבחינת קליבלנד ובמצב היום תומאס שחקן מוכח ומתאים יותר מקיירי. לקבוצה שרוצה וצריכה כאן ועכשיו, זה מצוין.

** דיסקליימר - כל זאת בהנחה שתומאס יחזור לכושר של העונה הקודמת אחרי הפציעה.

לא מבין מה זה רלוונטי לקליבלנד, שלברון עדיין משחק בה, שתומאס "הוכיח את עצמו במקומות שקיירי לא", אם המקומות האלה זה הובלת קבוצה בעונה הסדירה וירידה חדה בפלייאוף.
לקבוצה בהנהגת לברון קצת יותר חשוב מה שקיירי הוכיח (בגדול) ותומאס לא - שהוא יכול להיות נשק שני בהתקפה של קבוצת גמר ולעשות את זה ברמה הכי גבוהה שיש.
תומאס היום שחקן מוכח ומתאים יותר מקיירי? זה באמת המשפט הראוי ביותר לנובמת שנכתב כאן על הטרייד הזה, עם כל הכבוד. קיירי נותן הופעות אדירות בגמר נבא, אייזיאה נותן עונה אחת סדירה מצויינת, ודווקא השני הוא המוכח והמתאים יותר לקבוצה שרוצה לשחזר את מה שעשה הראשון? אתה באמת רוצה להגיד שאתה מצפה מאייזיאה לתת בגמר הקרוב (אם) יותר משנתן קיירי?
גם לך ברור שלא כי אתה סותר את עצמך בהודעה הבאה ועונה על זה בעצמך, כי אם "לא הורסים משהו שעובד טוב עבור משהו שלא ברור איך יעבוד. אם זה היה תלוי בקאבס הם היו משאירים את אירווינג על חשבון תומאס בלי למצמץ", אז איך הטרייד הזה הוא נו-בריינר לקליבלנד?
בשורה התחתונה גם אם אייזיאה חוזר בשבוע הבא במאה אחוז, קליבלנד קונה בעיניים עצומות שהוא ייתן לה בפלייאוף בכלל ובגמר בפרט 80% ממה שקיירי נתן, גם בהתקפה וגם בהגנה (כמו שאמרו רבים, זו הייתה כמעט הדרך היחידה של קליבלנד להיחלש בהגנת הפוינט-גארד).
אולי קראודר יאזן את ההפרש הזה, אבל להגיד שאייזיאה מוכח ומתאים יותר מקיירי בשביל קליבלנד זה פשוט אבסורד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 1:43 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
אם מסתכלים על תומאס בשביל קיירי אז כן, זה יכול להיות טרייד טוב, למרות שקיירי ביקש טרייד, מה שאמור להוריד את הערך שלו אבל בואו נגיד שגם הפציעה של תומאס מורידה את הערך שלו, תלוי כמה היא בעייתית. אבל אז להוסיף את קראודר? ואת הבחירה של הנטס? וזה אחרי שנתנו לאוליניק ללכת? מי הביא את בוסטון להישגים שלה בעונה שעברה אם לא תומאס, קראודר ואוליניק?
אז איינג' עשה קיץ מאוד חלש, לפחות תכירו בזה. וכן, ג'ייסון טייטום שחקן טוב, הטרייד של פולץ בשבילו היה סביר פלוס למרות שלא אידיאלי אבל מה עם הרול פליירס? מה קראודר ואוליניק עיזים? קראודר ואוליניק זו ההצלחה של בוסטון. תבדקו מספרי פלוס מינוס, הם ראשונים בקבוצה (לא בדקתי אבל סביר להניח). לא נורא, זאת החכמה, לפעמיםצריך לפשל, לבעוט בדלי ואז לבנות מחדש עם מה שיש. ואני לא אומר שאין על מה לבנות אבל צריך קצת יותר הערכה נכונה של ערך של שחקנים. זה שעושים לאוליניק סרטון פרידה מרגש זה טוב ויפה, אבל מי מחליף את ההגנה שלו? ושל קראודר?

לא מאמין שאני עונה לך ברצינות, אבל ננסה בכל זאת.
קודם כל, מה שצריך לזכור לגבי איינג' הוא שהוא לא בונה לעכשיו אלא ל 2020. בשנתיים הקרובות הקבוצה היחידה שיש לה סיכוי לקחת אליפות מהווריירס היא קליבלנד, וזה רק אם לברון נשאר והם עושים אול אין על לחזק את הסגל עכשיו. אחרי שגרין ותומפסון יסיימו חוזים לא בטוח שהווריירס יצליחו לשמור את כולם ואז אולי יפתח חלון למישהו אחר.
ב 2020 איזייה יהיה בן 31, בצד היורד של הקריירה לשחקן שנסמך באופן טוטאלי על זריזות ואתלטיות. קיירי יהיה בן 28, עדיין בפריים שלו. אין בליגה הרבה סיכוי להביא סופרסטאר בן 25, ובגלל זה הוא הוסיף את קראודר והבחירה של הנטס. מי שהביא את בוסטון להישגים בשנה שעברה הם קודם כל תומאס, אחר כך בראדלי והורפורד, ורק אחר כך הטיר של קראודר, סמארט ואוליניק. ההישג הזה היה גמר מזרח בלי הרבה פייט וזה בערך הטופ שהסגל הזה יכול להשיג.
איינג' העריך את טייטום בערך כמו שהוא העריך את פולץ והצליח להוציא עוד בחירת לוטרי גבוהה על ההפרש. מה רע?
שכחת גם את הייוורד שהוא יותר טוב מכל מי שבוסטון ויתרה עליהם. מי שיחליף את ההגנה של קראודר הם הייוורד ובראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 2:12 pm 
Junior

Chauncey כתב:
לקבוצה בהנהגת לברון קצת יותר חשוב מה שקיירי הוכיח (בגדול) ותומאס לא - שהוא יכול להיות נשק שני בהתקפה של קבוצת גמר ולעשות את זה ברמה הכי גבוהה שיש.
תומאס היום שחקן מוכח ומתאים יותר מקיירי? זה באמת המשפט הראוי ביותר לנובמת שנכתב כאן על הטרייד הזה, עם כל הכבוד. קיירי נותן הופעות אדירות בגמר נבא, אייזיאה נותן עונה אחת סדירה מצויינת, ודווקא השני הוא המוכח והמתאים יותר לקבוצה שרוצה לשחזר את מה שעשה הראשון? אתה באמת רוצה להגיד שאתה מצפה מאייזיאה לתת בגמר הקרוב (אם) יותר משנתן קיירי?
גם לך ברור שלא כי אתה סותר את עצמך בהודעה הבאה ועונה על זה בעצמך, כי אם "לא הורסים משהו שעובד טוב עבור משהו שלא ברור איך יעבוד. אם זה היה תלוי בקאבס הם היו משאירים את אירווינג על חשבון תומאס בלי למצמץ", אז איך הטרייד הזה הוא נו-בריינר לקליבלנד?

לגבי הנו-בריינר התכוונתי במצב שנוצר שקיירי רוצה לעזוב. זה תחליף ראוי לטווח הקצר ובמצב שיש לך שחקן שרוצה לעזוב ויש לך מחליף כל כך ראוי זה מצב שאתה חייב ללכת עליו (בניגוד נגיד להצעה של פיניקס).

לגבי קיירי אז נכון שהוא נתן שני גמרים מצוינים אבל מה שהוא לא נתן זה אפשרות ללברון לנוח. כל פעם שלברון ירד לנוח וקיירי קיבל את הקבוצה השטף נתקע לגמרי ובעיקר במשחק 3 (שדי הכריע את האליפות) הקבוצה איבדה את כל היתרון והמומנטום בכמה דקות שהוא הוביל ולברון ירד.

מקבל שאולי הגזמתי עם תומאס שהוא מוכח ביחס לקיירי, אבל תומאס הראה לטעמי שהוא יכול לתת דברים שקיירי לא נתן כמו להוביל את הקבוצה שלברון נח. בהחלט יכול להיות שהוא לא יכול לתת את הדברים הטובים שקיירי כן נתן (אני אישית כן חושב שהוא יכול).
בשורה התחתונה אני חושב שבהנתן המצב שקליבלנד נכנסו אליו הם יצאו מזה עם תמורה מצוינת שיכולה להתברר כשדרוג בטווח הקצר (וכמובן גם כשנמוך, אבל אני מהמר על שדרוג...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 2:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קיופיפלו כתב:
קראודר ואוליניק זו ההצלחה של בוסטון. תבדקו מספרי פלוס מינוס, הם ראשונים בקבוצה (לא בדקתי אבל סביר להניח).

גדול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 4:07 pm 
Junior

אז הקבוצה זה קיירי, סמארט? (או בראדלי שאף פעם לא הרשים אותי ובטח שלא הורפורד), טייטום או היוורד (או שטייטום 4? לא סביר), מי בעמדה 4? והורפורד? תסלח לי אבל זה לא שידרוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 4:09 pm 
Junior

אה עכשיו נזכרתי שיש לכם עוד שחקן שאני אוהב, ג'ורדן מיקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 4:15 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
אז הקבוצה זה קיירי, סמארט? (או בראדלי שאף פעם לא הרשים אותי ובטח שלא הורפורד), טייטום או היוורד (או שטייטום 4? לא סביר), מי בעמדה 4? והורפורד? תסלח לי אבל זה לא שידרוג.

הסגל הבכיר הוא קיירי, סמארט, הייוורד, טייטום, הורפורד, מרקוס מוריס, ג'יילן בראון וארון ביינס. יש עוד ערימת רוקיז.
ג'ורדן מיקי שוחרר, וידעתי שלא הייתי צריך לענות ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 4:22 pm 
Sophomore

האמת שמי שחבל לי עליו בטרייד הזה זה זיזיץ'. במערכת של בוסטון היה יכול לקבל הזדמנות וסבלנות אבל בקליבלנד הוא סתם ילך לאיבוד בין כל הסטרץ' 4 שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2017 4:28 pm 
Junior

ג'ורדן מיקי שחקן מאוד נחמד. מי עוד יש לכם בקצה הספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 11:04 am 
מנהל פורום

hagai_sela כתב:
קיופיפלו כתב:

הסגל הבכיר הוא קיירי, סמארט, הייוורד, טייטום, הורפורד, מרקוס מוריס, ג'יילן בראון וארון ביינס. יש עוד ערימת רוקיז.
ג'ורדן מיקי שוחרר, וידעתי שלא הייתי צריך לענות ברצינות.

וושינגטון תעבור אותם העונה, לדעתי הם הלכו קצת אחורה בטווח הקצר יכול להיות שלטווח ארוך יתחזקו את זה עוד צריך לראות. לא רואה מי מביא תא ההגנה של בראדלי, קראוודר ואוליניק
בקו הקדמי חוץ מהורפורד יש או נגרים (בייניס) שחקנים לא יציבים (מוריס) ו...זהו. ממש רזה
כן בראון וטייטוס אתלטים שיכולים לעזור בצבע מאוד אבל, לא לשכוח רוקי ושחקן שנה שניה שעדיין לא הראו דומיננטיות של קבוצה שרצה לאליפות המזרח
בעיני בוסטון נחלשה ביחס לעונה הקודמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 1:31 pm 
Hall of Famer

בוסטון עלתה ברמת הכישרון. משום מה אנשים שוכחים את גורדון הייוורד.
יש שאלות קשות מבחינת ההגנה של הקבוצה, שנחלשה (כך נראה לפחות), מבחינת החיבור של השחקנים אחד לשני ולשיטה של המאמן (כן, אני מדבר אליך קייר). זאת תהיה קבוצה שונה. פוטנציאלית בעיני יותר טוב, אבל פוטנציאל זה לא משהו מובטח כידוע. במזרח החלש זה צריך להספיק למקום שני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 2:50 pm 
מנהל פורום

כן, חשבתי על הייוורד וקיירי ועל הכישרון ההתקפי שלהם כשכתבתי את ההודעה, אבל בפלייאוף הגנות חזקות זה שם המשחק
עוד סיבה שאני לא אופטימי עבור בוסטון
לא ראיתי את המאמן מעלה רמה את הקבוצה שלו בפלייאוף כבר עונה שניה ברציפות
והייוורד עדיין לא הראה שיש לו את בפלייאוף כשנושכים מרביצים ומעלים אינטנסיביות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 3:26 pm 
Sophomore

הוא עשה משהו בסביבות 26 נקודות, 6 ריבאונדים ו 3 אסיסטים ב 44 אחוז מהשדה ו 41 אחוז מה 3 בפלייאוף השנה בניכוי המשחק שהוא נפצע בו ושיחק רק 9 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 5:28 pm 
Junior

ואולי שלוש החטאות מהעונשין כל הפלייאוף. והוא עזר לנצח משחק 7 בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 5:48 pm 
מנהל פורום

הכישרון ההתקפי שלו לא מוטל בספק, השאלה איך ההגנה שלו בפלייאוף. הוא יצטרך לעצור את לברון, בגמר המזרחובהעדר הגנה בקו האחורי של בוסטון מי יעצור את ג'ון וול ובראדלי ביל? אני בהחלט יכול לראות את וושינגטון עוברים אותם בסידרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 6:14 pm 
Sophomore

לא ראיתי שכתבו על כך, אבל מדברים ברצינות על כך שתומאס עלול להיעדר עד אחרי פגרת האולסטאר. אם זה אכן מה שיהיה, יש כאן נוק אאוט גדול לבוסטון מבחינת מאזני הכוחות של מה כל אחת קיבלה בטרייד. מה שאומר שזוהי כנראה תהיינה באמת השנה האחרונה של לברון בקאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2017 6:33 pm 
Hall of Famer

היה כתוב שיש חשש שהוא מפספס את רוב העונה. למעשה הקאבס מקבלים אותו לכמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: