סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 12:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2018 12:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
oren_80 כתב:
ראובן כתב:
לא לא. אני ממש זוכר משחק משנות ה80 של מכבי מול קבוצה יוונית, נדמה לי אריס, הרבה לפני גדולתה. נדמה לי ששידרו רק את המחצית השניה, אבל הראו מהתקציר של הראשונה איך וויליאמס התעצבן על הקהל, זרק עליו כדור (בתנופה של זורק דיסקוס) והורחק.

אתה מדבר על המשחק מול פנאתניקוס ב-1982. היה שם בלגאן נוראי, (86-78 מכבי). וויליאמס הורחק, ובסיום האוהדים היוונים צרו על חדרי ההלבשה . טייס של ארקיע ודיילת קיבלו מכות, ואז הוציאו את מכבי החוצה לאוטובוס בשמירה, ובהמשך הם חטפו אבנים ששברו שמשה באוטובוס. לצערי הרב אין לי את זה. אגב, בהתפרעות של ארל במדריד ארבל מזכיר את מה שהיה נגד פנאתניקוס.

אני מרוצה שהזיכרון שלי לא איכזב :-) (לגבי שם הקבוצה לא הייתי בטוח, אם כי אני מופתע שפנאתנייקוס היתה שם ברמה אירופית כבר אז)

מצאת את זה עכשיו או שהיית צריך לחפש? בכל מקרה אם יש לך את האמצעים הטכנולוגיים אתה מוזמן לבוא ולשלוף את ההרחקה של וויליאמס מנבכי המוח שלי. ממש יש לי את התמונה מול העיניים.

לא, הסיפור עם ארל ביוון מוכר לי. לא הייתה בעיה למצוא את הקטע עיתונות הזה. הבעיה היא שאת הוידאו אין לי. גם לא ראיתי אותו מעולם.
פנאתניקוס אגב לא הייתה שם ברמה אירופית אז. היא הייתה קבוצה סתמית לחלוטין שפשוט לשחק אצלה היה חוויה לא נעימה, וגם עם זה, בעונה הזו שהייתה היחידה שלה בבית הגמר היא סיימה עם נצחון אחד מעשרה משחקים...(בדיוק ההיפך ממכבי שעשתה בבית הגמר 9-1 חיובי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2018 1:08 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
ומה דעתך על הנהמות של האוהדים שלכם בכל פעם ששחקן של נס ציונה עמד על הקו?

מיותרות , הם בכל מקרה מנגרים מהקו ...

מדוע ניב ברקוביץ' לא שיחק ?
עם 3 זרים ובלעדיו זו רוטציה קצרה מדי באילת .

אשדוד ממשיכה לעשות פלאים , נוק-אאוט בריבאונד 24-43 , 18/31 לשלוש , 26 אסיסטים .
הישראלים שם קלעו 56 נקודות , שזה פשוט בלתי נתפס ביחד לזהותם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2018 2:58 pm 
Junior

ספציפית סק הנרי שהוא השחקן הכי טוב בליגה במחזורים האחרונים.

גיל אמיתי מרביץ חמישים אחוז מחוץ לקשת. בראיון פוסט משחק רמז כמה נחמד היה להשתחרר מהימים היפים ההם בנס ציונה שזילברשטיין היה אחוז אמוק ותזזית והעיף כל פוינט גארד לספסל אחרי טעות אחת. די ריחמתי עליו, זה היה יותר עצוב מלראות את אלישי כדיר משחק.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2018 1:25 am 
Hall of Famer

אפרופו רמת הליגה הישראלית , מפנה לפוסט של אהרל'ה ויסברג מהפייסבוק , בו רואים שכמה מקבוצות הליגה שלנו הן בין הגרועות ביותר ברמה יבשתית מבחינת אחוזי קליעה מהעונשין :

https://www.facebook.com/Kalaim10/photo ... 32/?type=3

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2018 2:09 am 
Junior

החתול יובב כתב:
ספציפית סק הנרי שהוא השחקן הכי טוב בליגה במחזורים האחרונים.

גיל אמיתי מרביץ חמישים אחוז מחוץ לקשת. בראיון פוסט משחק רמז כמה נחמד היה להשתחרר מהימים היפים ההם בנס ציונה שזילברשטיין היה אחוז אמוק ותזזית והעיף כל פוינט גארד לספסל אחרי טעות אחת. די ריחמתי עליו, זה היה יותר עצוב מלראות את אלישי כדיר משחק.

היה לו הסבר גם ליכולת שלו בשאר הקריירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 10:22 am 
Junior

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=266672&lang=HE

ציטוט:
בעקבות מקרה בעיטת הכדור של כוכב הפועל חולון, גלן רייס ג'וניור, יו"ר הוועדה המקצועית של איגוד שופטי הכדורסל, משה ביטון הוציא הנחייה חדשה בה נדרשו השופטים להחמיר עם מקרה דומה בעתיד ולהרחיק את השחקן הבועט.

"בהמשך לשאלה שהופיעה בסיום המכתב השבועי, החליטה הוועדה המקצועית כי באירוע של בעיטת כדור ליציע מי הראוי להחמיר ולראות בכך התנהגות בלתי ספורטיבית בוטה המצדיקה הרחקת שחקן", נכתב במייל עם הנחיות שנשלח לשופטים.

ביטון הוסיף וציין כי השופטים עדיין צריכים להפעיל שיקול דעת בכל מקרה אחר של התנהגות בלתי ספורטיבית: "אני מדגישים כי ההנחייה מתייחסת לאירוע של בעיטת כדור ליציע ובכל מקרה אחר של התנהגות בלתי ספורטיבית על השופטים להפעיל שיקול דעת בהתאם לנסיבות ולהתנהגות באותו מקרה".

כזכור, רייס ג'וניור איבד את העשתונות במשחק מול בני הרצליה ולאחר שנשרקו צעדים נגדו, לקח את הכדור ובעט בעיטת שוער חזקה ליציע. הכדור פגע בבת הזוג של הראל דדון, חברו לקבוצה של רייס. היא קיבלה מכה לא נעימה בראש, לא משהו שנראה רציני, אך היא פונתה לבית החולים לבדיקות. הפורוורד ספג רק עבירה טכנית ולא הורחק.

תגובתו של לאומית לא התקבלה עד מועד סגירת הגיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2018 10:40 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
כל הפאנל למעט המנחה ההזוי כולל איש מקצוע כמו ביטון חשב שההחלטה נכונה.

כלומר איש המקצוע ביטון שינה את דעתו בתוך שבוע.... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה