סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 12:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

מי לוקחת?
מכבי ת"א בדו-ספרתי 22%  22%  [ 10 ]
מכבי ת"א בחד-ספרתי 33%  33%  [ 15 ]
הפועל ת"א בחד-ספרתי 33%  33%  [ 15 ]
הפועל ת"א בדו-ספרתי 13%  13%  [ 6 ]
סך הכל הצבעות : 46
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 1:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
דניאל כתב:
ראי, אם נחזור לויכוח שלנו מלפני חודשיים, אין ספק שהעונה של מכבי כבר מסתיימת הרבה יותר טוב מהעונה שעברה (מקום 1 בסוף הליגה, גמר וביום חמישי גם אליפות קלילה). ההבדלים העיקריים הם לדעתי קודם שסגל הזרים של מכבי היה יחסית יציב השנה וזה איפשר את ההחתמה של פארגו, נוקאאוט מוחלט ברמת הליגה ומה שכנראה סגר את סיפור האליפות. שינוי משמעותי נוסף הוא בעמדת המאמן, גם היציבות לאורך השנה וגם העובדה שספאחיה עדיין יותר טוב מכל מאמן שדרך על הקווים בשנה שעברה.
בסה"כ מכבי מסיימת את העונה בתנופה משמעותית כולל אפילו הפסד נדרש מול נס ציונה כדי להכניס את כולם לפוקוס (ולמנוע מצב שיידרשו 9 נצחונות רצופים לאליפות...). ירושלים לעומתה מסיימת את העונה עם סגל חלש, מבולבל, לא בכושר ובמומנטום רע, סגל שכנראה יצטרכו להחליף 80% ממנו בקיץ. אם ירושלים תגיע לגמר יחסי הכוחות ברורים, גם אם במשחק אחד הכל יכול לקרות.
במבחן התוצאה ירושלים ניצלה לא רע את השנים החלשות של מכבי עם 2 אליפויות ב-3 שנים, אבל עדיין יש הרגשה של פספוס. בהתנהלות נכונה יותר ירושלים יכלה לבנות מעמד יותר חזק ולסיים עם 3-4 אליפויות ולהיות רלוונטית גם כשמכבי חוזרת לעצמה. כרגע זה לצערי לא המצב.

מכבי תל אביב ממש לא חזרה לעצמה .עונה לא טובה בכל המסגרות ואם וכאשר פארגו יקבל טיפול הגנתי מדיסון וקינזי שאמורים לנטרל את המשחק של מכבי כאמור אם ירושלים תעפיל לגמר.לדעתי בכל מקרה בגמר תהיה אופרה אחרת לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 1:40 pm 
Junior

oren_80 כתב:
חייב לומר שאין לי בעיה עם השלט הזה. הוא בהחלט בגדר הנסבל בעיניי.
אולי כי אני רגיל לתפאורות מהכדורגל.

מסכים איתך ואני חושב שזה תלוי סיטואציה וקהל.
הקהל של מכבי תל אביב בכדורסל לא בעייתי בעליל ולכן אני חושב שזה נסבל.
בוא נלך עוד יוצר קיצוני: אם אוהדי בני הרצליה היו עושים תפאורה כזו? זה היה מעניין מישהו?

שלט שאוהדי הפועל הניפו העונה "מהפח אל הפחים - גיא פניני מת" הרבה יותר מעורר בחילה לטעמי.

בקיצור, אם אלו היו אוהדי תל אביב או חולון כנראה שהתגובות היו אחרות (בחולון כבר הכינו שלט כזה באולם הפחים).

דרך אגב, עוד יותר משעשע, הציטוט הבא: בהפועל ת"א זעמו על התוכן האלים בדגל !!!
אמממממממ.........
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 4329894910

ציטוט:
הפועל ת"א זעמו על התוכן אלים שבדגל, שמראה נשק מכוון אל תוך הסמל של הפועל עם כוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 1:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דניאל, אני חושב שקצת מוקדם מדי לקבוע שתמו השנים החלשות של מכבי.
אין ספק שהסיבוב השלישי בסופו של דבר היה יותר טוב מזה של אשתקד, ועדיין הוא לא היה הברקה גדולה עם כמה הפסדים די מבישים. אין ספק שפארגו זה שדרוג לעומת הפרימדונה המפונפנת שפייר ג'קסון הפך להיות, על הדרך נראה שגם נוריס קול השתדרג במשחקים האחרונים. העונה ביורוליג לעומת זאת היא שיפור מדומה שנבנה בעיקר על אדי דלק שנסחבו מפתיחת עונה שבה מכבי נראתה טוב וגם קיבלה הרבה מזל ונסיבות מקלות מהיריבות שלה (לוח משחקים נוח, פציעות משמעותיות וכו').
זו עדיין עונה חלשה, גם אם היא תסתיים בנצחון במפעל הגביע השני ובוודאי אם לא. מכבי רחוקה מלחזור למה שהייתה, והבעיות השורשיות שמקורן בעיקר בהנהלה שלה נשארות, וספאחיה בעיני עדיין לא מאמן טוב וגם הוא כנראה יישאר. למכבי יש עוד הרבה מה להוכיח בעונות הבאות ואני עדיין בספק אם תעשה את זה, עידן הטרויקה והכל.
ירושלים היא קבוצה עם תקציב של 10 מיליון דולר והיא תמשיך להיות גורם משמעותי במאבק האליפות גם אם וכאשר מכבי תיראה יותר טוב. 2 אליפויות ב-3 שנים (ועוד לא נפסלה האפשרות של 3 ב-4 שנים) - אני לא רואה מה רע פה, גם אם בדרך היא לא תמיד נראתה מבריק. זה הספק יפה מאד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 2:27 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
דניאל, אני חושב שקצת מוקדם מדי לקבוע שתמו השנים החלשות של מכבי.
אין ספק שהסיבוב השלישי בסופו של דבר היה יותר טוב מזה של אשתקד, ועדיין הוא לא היה הברקה גדולה עם כמה הפסדים די מבישים. אין ספק שפארגו זה שדרוג לעומת הפרימדונה המפונפנת שפייר ג'קסון הפך להיות, על הדרך נראה שגם נוריס קול השתדרג במשחקים האחרונים. העונה ביורוליג לעומת זאת היא שיפור מדומה שנבנה בעיקר על אדי דלק שנסחבו מפתיחת עונה שבה מכבי נראתה טוב וגם קיבלה הרבה מזל ונסיבות מקלות מהיריבות שלה (לוח משחקים נוח, פציעות משמעותיות וכו').
זו עדיין עונה חלשה, גם אם היא תסתיים בנצחון במפעל הגביע השני ובוודאי אם לא. מכבי רחוקה מלחזור למה שהייתה, והבעיות השורשיות שמקורן בעיקר בהנהלה שלה נשארות, וספאחיה בעיני עדיין לא מאמן טוב וגם הוא כנראה יישאר. למכבי יש עוד הרבה מה להוכיח בעונות הבאות ואני עדיין בספק אם תעשה את זה, עידן הטרויקה והכל.
ירושלים היא קבוצה עם תקציב של 10 מיליון דולר והיא תמשיך להיות גורם משמעותי במאבק האליפות גם אם וכאשר מכבי תיראה יותר טוב. 2 אליפויות ב-3 שנים (ועוד לא נפסלה האפשרות של 3 ב-4 שנים) - אני לא רואה מה רע פה, גם אם בדרך היא לא תמיד נראתה מבריק. זה הספק יפה מאד.

למכבי יש תקציב הרבה יותר גדול משל הליגה, גם מזה של ירושלים. מצד שני באירופה למכבי יש תקציב הרבה יותר קטן משל המובילות. מהבחינה הזו העונה הנוכחית משקפת לא רע את פערי התקציב. המיקום הריאלי של מכבי באירופה הוא כנראה מקומות 6-10, בעונה מזעזעת כמו בשנה שעברה היא תסיים למטה מזה, יהיו הברקות שבהן היא תגיע לפיינל פור ואולי גם למעלה מזה. אבל די ברור שבאירופה פנר החליפה את מכבי במועדון האקסלוסיבי של קבוצות הצמרת שזכו בכל התארים והגיעו כמעט לכל הפיינל פורים בשנים האחרונות (יחד עם היווניות, צסק"א וריאל. בעבר גם ברצלונה).
בארץ המצב בדיוק הפוך. למכבי יש תקציב הרבה יותר משמעותי ולאורך זמן זה משחק תפקיד משמעותי. גם בעונה חלשה היא מסיימת את הליגה במקום הראשון ובתור הקבוצה הטובה ביותר (בלי קשר למה שיקרה במשחק אחד) כשהיא גם מצליחה להביא את השחקן הטוב ביותר, שחקן שירושלים לא הצליחה להביא בדיוק לפני שנה. סביר שבשנים הקרובות מכבי תיקח את רוב התארים בארץ (גם עם הטרויקה), ברור שפה ושם יכולים להיות פספוסים (בעיקר בשיטת הפיינל פור), כנראה בהלימה לסיכויים לעשות פיינל פור (או יותר) באירופה.
אליפות נקודתית בארץ של קבוצה אחרת או הצלחה משמעותית של מכבי באירופה זה משהו שיכול לקרות כל כמה שנים. אבל כמו שמכבי התקשתה למנף את האליפות של 2014 קבוצה כמו מקומית לא מצליחה למנף אליפות מקרית. מכבי הצליחה למנף לא רע את הרצף החריג של אמצע העשור הקודם (שתי אליפויות וגמר) והייתה קבוצת צמרת במשך כמעט עשור, punching above their weight מבחינת תקציב. עכשיו היה רצף חריג של שלוש שנים חלשות של מכבי בליגה וההרגשה שירושלים לא הצליחה למנף את זה כדי לעשות את אותו הדבר, גם אם זכו ב-2 אליפויות בעונות שבהן לא היה ברור שהם הקבוצה הכי טובה. ירושלים לא התקדמה באירופה, לא סגרה פערי תקציב (כבר ב-2015 התקציב היה 8-9 מיליון דולר), לא בנתה סגל ישראלי חזק לשנים הקרובות ובאופן כללי לא בנתה תשתית או מסורת משמעותיים כמו שמכבי עשתה לפני עשור. דרך אגב, מי שלדעתי מבין את זה הכי טוב זה אורי אלון, ולכן העונה הנוכחית היא שירת הברבור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 2:32 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהמשפט האחרון שלך רק מדגים את הנקודה שלי על ה"קצת מוקדם מדי לקבוע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 2:37 pm 
Junior

ראי, קצת מוזר באותה הודעה להתייחס לאליפות אפשרית של מכבי כ"נצחון במפעל הגביע השני", ולזכייה אפשרית של ירושלים כ"הספק יפה מאוד". או שהתואר מזולזל או שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 2:41 pm 
Hall of Famer

הוא כן מזולזל בעיני, ולכן גם אם מכבי תזכה בו זה לא משנה את איך אני ארגיש על העונה הזו, כמו שהזכיות בגביע בשנים הקודמות לא שינו. אבל אף אחד לא יכול לזכות במה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 2:43 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שהמשפט האחרון שלך רק מדגים את הנקודה שלי על ה"קצת מוקדם מדי לקבוע".

דווקא אתה, שמיהרת להצהיר בשנה שעברה שמכבי תתרסק בסיבוב השלישי (וצדקת לגמרי) ושוב השנה (צדקת פחות), אומר ש"קצת מוקדם מדי לקבוע"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 2:48 pm 
Hall of Famer

בוא נגיד שזה היה עדיין נמהר פחות מלקבוע שתמו שנותיה הרעות של מכבי על סמך מחצית אחת, ובטח לקבוע שאורי אלון בדרך החוצה בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 3:51 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
בוא נגיד שזה היה עדיין נמהר פחות מלקבוע שתמו שנותיה הרעות של מכבי על סמך מחצית אחת, ובטח לקבוע שאורי אלון בדרך החוצה בסוף העונה.

קודם כל לא אמרתי שנגמרו שנותיה הרעות, אלא שהיא תיקח את רוב האליפויות בארץ ולא ממש תצליח באירופה (ביחס לציפיות של העשור האחרון). סביר שנחזור לתרחישים של שנות ה-90' של דשדוש באירופה ודומיננטיות בארץ.
אני לא אומר את זה רק על סמך מחצית אחת, אלא דווקא על בסיס הפערים המבניים והקבועים בתקציב ובהשתתפות ביורוליג כשהחודשיים האחרונים (ולא רק מחצית אחת) הן המחשה טובה לאיך זה בא לידי ביטוי בפועל.
לגבי אורי אלון, באמת ימים יגידו ולכן רשמתי שזו דעתי, אבל צריך להיות עיוור כדי לא לראות את הסימנים - במקרה שלו את העדר הסימנים - בשנים הקודמות לקראת הפיינל פור ירושלים חיזקו את הקבוצה ואורי העלה משמעותית את החשיפה התקשורתית שלו. השנה ספק אם יכלו לחזק את הקבוצה בגלל סיום רישום הזרים (אם כי העברה של מישהו כמו דאוסון הייתה חתיכת הצהרה) - אבל בכל מה שקשור לתקשורת ולהצהרות המפוצצות של אורי אלון - השנה יש יחסית דממה. לדעתי הוא fading out כדי לא לספוג הרבה אש מהתקשורת כשהוא יחליט לעזוב לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 5:43 pm 
Hall of Famer

בחודשיים האחרונים כמדומני מכבי לא שיחקה כלל נגד מישהו משלושת האחרות בצמרת, למעשה פרט למשחק אתמול היא לא שיחקה נגד אף אחד מעל המקום השמיני אם אני לא טועה. לא ראיתי את רוב המשחקים כי הייתי בחו"ל, אבל ממה שראיתי אחרי שחזרתי באמת לא היה על מה לכתוב הביתה יותר מדי חוץ מהמחצית השנייה אתמול.
אני לא יודע מה ילד יום במכבי, אבל אם ללמוד מהעבר יש לי את כל הסיבות להניח שכל עוד הטרויקה שולטת בקבוצה - מה שנראה לי שלא ישתנה בעתיד הנראה לעין - מכבי, אם להשתמש בביטוי שלך, will punch below their weight, למעט שנה מזליקית פעם בכמה זמן.
וזה עוד לפני שנכנסנו לנושא הפיצול שלדעתי לא באמת יקרה.

לגבי אורי אלון, כן, ימים יגידו. אני חושב שמוקדם להגיד שהוא רוצה לעזוב, הוא לא נראה לי הטיפוס המתייאש (והקבוצה בסך הכל אולי לא הגיעה לאן שרצה באירופה, אבל שתי אליפויות וחצי גמר אירופי בשלוש שנים - לא נראה לי סיבה לייאוש). זה נכון שהשנה הקבוצה התנהלה בפרופיל יותר נמוך (אני הייתי בטוח שהם ישתו את דאוסון עוד העונה) וזה גם תוצאה של הנסיבות ההחלטות בתחילת העונה. אם באמת יתברר שהוא עוד גוסינסקי שבא והולך, זה יהיה עצוב. לי לא נראה שזה יקרה - בסך הכל יש אולם גדול עם 6000-7000 מנויים, שריון באירופה, היורוליג הולך להתרחב פעם שנייה בשנים הקרובות והסיכויים להיכנס אליו יתגברו מאד להערכתי, ויש גם הישגים בשלוש שנים האחרונות. יחד עם האופי של האיש כפי שמשתקף וממה שעשה בחיים, לא נראה לי שיש לו נשימה כזו קצרה - אבל ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:55 pm 
Hall of Famer

עוד מישהו קלט את שמעון מזרחי לקראת הסיום צועק ברמקולים על אוהדי מכבי להפסיק לשיר הפועל זונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:58 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
בחודשיים האחרונים כמדומני מכבי לא שיחקה כלל נגד מישהו משלושת האחרות בצמרת, למעשה פרט למשחק אתמול היא לא שיחקה נגד אף אחד מעל המקום השמיני אם אני לא טועה. לא ראיתי את רוב המשחקים כי הייתי בחו"ל, אבל ממה שראיתי אחרי שחזרתי באמת לא היה על מה לכתוב הביתה יותר מדי חוץ מהמחצית השנייה אתמול.
אני לא יודע מה ילד יום במכבי, אבל אם ללמוד מהעבר יש לי את כל הסיבות להניח שכל עוד הטרויקה שולטת בקבוצה - מה שנראה לי שלא ישתנה בעתיד הנראה לעין - מכבי, אם להשתמש בביטוי שלך, will punch below their weight, למעט שנה מזליקית פעם בכמה זמן.
וזה עוד לפני שנכנסנו לנושא הפיצול שלדעתי לא באמת יקרה.

לגבי אורי אלון, כן, ימים יגידו. אני חושב שמוקדם להגיד שהוא רוצה לעזוב, הוא לא נראה לי הטיפוס המתייאש (והקבוצה בסך הכל אולי לא הגיעה לאן שרצה באירופה, אבל שתי אליפויות וחצי גמר אירופי בשלוש שנים - לא נראה לי סיבה לייאוש). זה נכון שהשנה הקבוצה התנהלה בפרופיל יותר נמוך (אני הייתי בטוח שהם ישתו את דאוסון עוד העונה) וזה גם תוצאה של הנסיבות ההחלטות בתחילת העונה. אם באמת יתברר שהוא עוד גוסינסקי שבא והולך, זה יהיה עצוב. לי לא נראה שזה יקרה - בסך הכל יש אולם גדול עם 6000-7000 מנויים, שריון באירופה, היורוליג הולך להתרחב פעם שנייה בשנים הקרובות והסיכויים להיכנס אליו יתגברו מאד להערכתי, ויש גם הישגים בשלוש שנים האחרונות. יחד עם האופי של האיש כפי שמשתקף וממה שעשה בחיים, לא נראה לי שיש לו נשימה כזו קצרה - אבל ימים יגידו.

במקרה הזה לא היה צריך לחכות ימים, היה מספיק יום אחד :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 2:29 pm 
Sophomore

rony כתב:
הציור הוא בגדר המלצה בלבד, ירצו-ירו, לא ירצו-לא ירו.

וברצינות, מגעיל, אלים ולגמרי לא ראוי בעיניי, מקווה מאוד שמישהו במכבי יתייחס לזה ויודיע שזה לא מקובל גם על המועדון.

הנה ההתייחסות של "מישהו במכבי" לשלט האלים שאוהדי מכבי פרסו:

תמונה

מעניין אם איגוד הכדורסל יעמיד לדין את סגן יו"ר האיגוד.
מעניין מה היו אומרים בתקשורת אם איזשהו בעל תפקיד בהפועל, לא כל שכן יו"ר המועדון, היה לובש או מציג באיזושהי דרך משהו שמעודד אלימות כלפי מכבי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 2:46 pm 
Hall of Famer

וואו...... אמיתי???

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 2:48 pm 
Freshman

אין מצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 4:19 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש מקור לתמונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 4:22 pm 
Hall of Famer

אני לא זוכר את מזרחי אי פעם עם מדבקות על החולצה שלו. בלי קשר לתוכן שלהן.
אם הייתי צריך להמר, הייתי מהמר על מעצב גרפי מוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 4:53 pm 
Junior

אבל ממש מוכשר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 5:43 pm 
Sophomore

לא יודע מה מקור התמונה, נתקלתי בה בפייסבוק, אבל הנה כתבה בוואן שיש בה תמונה אחרת שלו על מדבקה אחת על החולצה:

http://one.co.il/Mobile/Article/17-18/2 ... 15007.html

תמונה

כנראה שהוא כל כך אהב אז הוא רצה עוד מדבקה...

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 6:53 pm 
Freshman

די נו, ברור שהתמונה הראשונה היא בוודאות פייק. אם זה היה אמיתי היית מזמן רואה את זה בכל האתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 8:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני מניח שציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 11:37 pm 
Junior

דווקא הטוויטוספירה מתייחסת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 12:06 am 
Junior

אני מניח שבעקבות הביקורת הוא יביע חרטה ויציע להחזיר את פרס ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 12:29 pm 
Junior

התצלום אמיתי צולם ב-206. מזרחי לא ידע. כמו שלא ידע מה עבודתו של מוני פאנן.

יש מונדיאל. הכדורסל נגמר לחודש הקרוב.
לכן זה לא על ראש האג'נדה.

מעניין שכל אלא שיושבים אתו בשולחן, לא אומרים לו שזה לא יאה.....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, uriel17 ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: