סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 12:46 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
בלאט לפני מקל,לפני ג'ונדי בהרבה

אני מכבד את זכותך לטעות לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 12:57 pm 
Junior

הוא הולך לחצות השנה בגיל 22 את רף האלף נקודות. אם יישאר פה, הוא יגיע ל4000 ודי בקלות.

ההימור שלי היה רכז שלישי בנבחרת ונשק לפרק זמן מוגבל ברמות האירופאיות הגבוהות וזה גם אם לא יפתח עלייה מחצי מרחק כמו שאנחנו רואים עכשיו. אם ישמור על זה ויפתח סופסוף פלואוטר או ראנרים כמו שהוא מסוגל [מדובר בשחקן די זריז בניגוד להערכות שקראתי] הוא רק ימשיך לעלות מעבר לתחזית הנ"ל.

והוא יותר טוב מגל מקל. לגבי דיברתולומיאו..לא.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 1:14 pm 
Junior

שוב אני שואל, אתה חזית שהוא יהיה שחקן יורוליג שולי נניח (כל הסיפור של רכז שלישי בנבחרת הצטרף בעונה האחרונה, אבל נחליק לך את זה), אני באמת לא מבין איך אתה חושב שמה שהוא מראה עד היום מראה שהוא הולך לעבור את התחזיות שלך.
לגבי 4000 נקודות, אולי הוא ישיג את זה אם הוא ישחק בקבוצות כמו ראשון או נהריה כל הקריירה, אם הוא ישחק במכבי או ירושלים מן הסתם אין לו סיכוי לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 1:19 pm 
Junior

אתה מתרכז בתפל. מה שתמיד כתבתי לגבי תמיר בלאט זה את המובן מאליו יש שני תחומים בכדורסל שהוא לא רק עושה די טוב אלא שהוא עילוי בהם. העובדה הזו תקנה לו תפקיד מוגבל ברמות הגבוהות באירופה [הוא כבר די קרוב לשם עכשיו] ובטח ברמת הנבחרת.

בהנחה שהוא קולע 10 נקודות בממוצע עד סוף הקריירה הוא יוסיף 300-350 נקודות לעונה קל ויגיע בתחילת שנות השלושים שלו למכסה. ברור ששחקן עם היכולות שלו יחזיק מעמד עמוק לתוך שנות השלושים כך שנראה לי סביר שהוא יעבור את המכסה הזו שאתה מפוקס עליה.

שנחזור להערכות שלך לגביו ?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:25 pm 
Junior

אני מתרכז בתפל? אתה טענת שזה שחקן שיכול להשתלב ברמות האירופיות הכי גבוהות (והוא כבר עכשיו לא רחוק משם? מה?), והוא בדרך הנכונה לעבור את התחזית הזאת. על סמך מה אתה מבסס את האמירות האלה? רוב אוהדי ירושלים בפורום הזה בעיקר מתבאסים על הקרדיט המוגזם שהוא מקבל (ובכך מצטרפים לאוהדי הפועל וחולון), אז איך בדיוק אתה טוען שאוטוטו הוא הולך להשאיר את ירושלים במראה האחורית?

לגבי התחזיות שלי, אני מזמן אמרתי כבר שהוא הפתיע אותי לטובה והוא הגיע הרבה יותר רחוק ממה שציפיתי, אם כי בעיני הוא עדיין מקבל קרדיט ומעמד מופרך ביחס למה שהוא באמת נותן על הפרקט.
אני, בניגוד אליך, לא מנסה לאנוס את המציאות לפי התחזיות שלי ואין לי בעיה להודות גם כשאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:31 pm 
Junior

אני יותר משמח לדון בטעויות. רוצה וידויים עכשיו או בואכה יום כיפור ?

אתה מבין כדורסל..אבל בכל מה שקשור לבלאט, זה כמו להתדיין עם אריה. ולראיה לשלוף שהוא היה עם 2 מ- 7 אתמול שכברור לחלוטין מה המס ערך שלו לירושלים בשעה שג'ייקובן בוחר להשליך עוד שלשה משני קילומטר עם שומר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:56 pm 
Hall of Famer

בלי לעבור בטקס חלוקת המדליות שיובב מנסה לקבל בכל פעם שהוא כותב משהו חצי-נכון, לדעתי האמת נמצאת אי שם באמצע.

בלאט הוא קלע עילוי מבחוץ ומוסר עילוי. וגם חלש מאד פיזית, בעל הגנה מזעזעת וחודר גרוע. הטיקטים של הקליעה והמסירה אמורים להביא אותו לדרגת שחקן יורוקאפ-תחתית יורוליג לגיטימי. בטח לא כוכב. "הרמות הגבוהות של אירופה"? לא ממש. הוא לא שווה טופ יורוליג ולא יהיה שווה, גם לדקות מוגבלות. הפיזיות הלקויה, ההגנה הלא קיימת והעובדה שניתן יהיה לחסל אותו די בקלות בהתקפה אם ימנעו ממנו מבטים קלים לשלוש-יהפכו אותו לשחקן עם תרומה שלילית על המגרש ברמה הזאת, להערכתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 3:11 pm 
Junior

אין טקס חלוקת מדליות. לגבי הפועל יש שמחה לאיד ואין בעיה לשבח מישהו שמעז פה לצאת בהצהרה וצדק בה כמו שאין בעיה לעקוץ מישהו שטעה וזה משהו שעושים פה היטב.

כאמור כבר כתבתי מה טענתי, ואין פה שום אמת שבאמצע אני די קרוב למה שאתה כתבת. בהבדל שהוא מתחיל להראות שהוא כבר לא מסתמך רק על הקליעה שלו מבחוץ, והדברים נכתבים בהנחה שימשיך בגרף העלייה שלו וימצק את העלייה לג'אמפ מחצי מרחק ככלי נשק נוסף.

בכל מקרה, גם אין "אמצע" כי הדברים שנכתבו על בלאט מצד אוהדי הפועל ולאומית לשעבר כל כך קיצוניים ששוב אתה נכנס כ"פוסק" בדיון שלא נגמר בלי להכיר את ההיסטוריה הענפה והדי מעייפת של בלאט בפורום הזה.

ולמה תרומה שלילית ? ששוב ושוב ושוב מוכח שהוא מוסר גאון שמצליח להקנות לקבוצה שלו עוד ציר ייחוס התקפי מסוכן במסירות לבריימו, במסירות לתומאס. ציר שהוא לא לזרוק עוד שלשה על שומר. יש מספיק כאלה בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 3:16 pm 
Hall of Famer

למה תרומה שלילית? כמו שרוברט רות'בארט היה אחד השחקנים הכי מוכשרים בעולם בגובה 2.16 והפך לשחקן ליגה שנייה בישראל. כי ההגנה שלו כ"כ גרועה, שכל נקודה שהוא מייצר ביעילות בצד אחד של המגרש חוזרת בצורה של שתיים על הראש שלו בצד השני או בעוד עבירה מטופשת.

אבל בוא נחכה אם מישהו יהיה מוכן לתת לתמיר בלאט קרדיט ברמת טופ יורוליג כדי לראות מי צדק.

(אגב, מכיר לא רע את ההסטוריה של ויכוחי בלאט פה, כולל אלה שטענו שהוא שחקן לאומית. התייחסתי לאמצע בין מה שהוקיץ' כתב למה שאתה כתבת).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 3:23 pm 
Junior

לגמרי, בכלל הישראלים של הפועל ה לדעתי הטובים ביותר שאפשר היה להביא, בהתחשב בכך שתומר גינת, זוסמן ואבדיה תפוסים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 3:26 pm 
Junior

יאללה. הלאה.

קראתי עכשיו את כתבת "הסיגר שאחרי" של רועי כהן בערוץ הספורט. לוקט שחקן הגנה מצויין אבל לא בטוח שהמיקוד יתר והאורגזמות יביאו אותו למקום הנכון. בתחילת המשחק הוא עשה שתי עבירות די שטותיות, שוכמניות, של התלהבות יתר של אחד שמנסה להצדיק ביתר את ההייפ. לא צריך לקפוץ על כולם ולנסות לחסום הכל ולהסתכן בצבירת עבירות מוקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 3:35 pm 
Junior

באמת... זה המשחק היחיד שראינו את לוקאט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר