סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 21/22
הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 9:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בדיוק כפי שנאמר - אם ממילא התקפית הקבוצה "משועבדת לשחקן אחד" (ויש מטרה נאה בצבע בנוסף) - אז על אחת כמה וכמה החשיבות צריכה להיות בלחזק את ההגנה וה"תרומה הרוחבית" בפרמטרים אחרים שאינם אך ורק סקורינג וקליעה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 9:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Avishai כתב:
אוואנס עדיין לא חתם, לפי הדיווחים.
זה הימור כי קריירה של שחקנים היא לא דבר לינארי. שחקנים יכולים לחזור לעצמם (נאנלי), שחקנים יכולים למצוא את עצמם בתוך שיטה (וויליאמס + ריינולדס) ופתאום זו קבוצה עם לא מעט כלים, יכולת לרוץ יפה ולשחק בהמון הרכבים שונים בהתאם לצורך הספציפי. לא הבנתי עדיין מי אמור לשמור שם חוץ מטיילור, אם וכאשר, אבל התקפית יכול להתפתח שם משהו טוב אם ספרופולוס יפסיק לשעבד את הקבוצה לשחקן אחד. ספק אם זה יקרה.

כישרון התקפי יש אבל ספירופולוס הוא מאמן התקפה די מיושן ואני לא רואה אותו מבשל מטעמים מיוחדים מהסגל הזה. אם אוונס לא יגיע בסוף אז שוב נראה את סקוטי או ג'ון די מכדררים 20 כדרורים ואז עולים לשלשה בזמן ששאר השחקנים מביטים עליהם בציפיה. אבל מילא ההתקפה, בהגנה אני לא רואה איך קו קדמי של וויליאמס וזיזיץ מונע סל מאיזושהי קבוצה ביורוליג, וכשהם ירדו לספסל יעלו ויבואו ג'ק כהן וריינולדס... שאדושם יעזור לנו.
הרבה קטלו את היכולת ההתקפית של אייסי אבל הוא והאנטר הם אלה שהחזיקו את ההגנה של מכבי בעונה שעברה. למכבי כרגע אין אף שחקן שמתקרב אליהם ביכולת ההגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 12:06 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Avishai כתב:
אוואנס עדיין לא חתם, לפי הדיווחים.
זה הימור כי קריירה של שחקנים היא לא דבר לינארי. שחקנים יכולים לחזור לעצמם (נאנלי), שחקנים יכולים למצוא את עצמם בתוך שיטה (וויליאמס + ריינולדס) ופתאום זו קבוצה עם לא מעט כלים, יכולת לרוץ יפה ולשחק בהמון הרכבים שונים בהתאם לצורך הספציפי. לא הבנתי עדיין מי אמור לשמור שם חוץ מטיילור, אם וכאשר, אבל התקפית יכול להתפתח שם משהו טוב אם ספרופולוס יפסיק לשעבד את הקבוצה לשחקן אחד. ספק אם זה יקרה.

כישרון התקפי יש אבל ספירופולוס הוא מאמן התקפה די מיושן ואני לא רואה אותו מבשל מטעמים מיוחדים מהסגל הזה. אם אוונס לא יגיע בסוף אז שוב נראה את סקוטי או ג'ון די מכדררים 20 כדרורים ואז עולים לשלשה בזמן ששאר השחקנים מביטים עליהם בציפיה. אבל מילא ההתקפה, בהגנה אני לא רואה איך קו קדמי של וויליאמס וזיזיץ מונע סל מאיזושהי קבוצה ביורוליג, וכשהם ירדו לספסל יעלו ויבואו ג'ק כהן וריינולדס... שאדושם יעזור לנו.
הרבה קטלו את היכולת ההתקפית של אייסי אבל הוא והאנטר הם אלה שהחזיקו את ההגנה של מכבי בעונה שעברה. למכבי כרגע אין אף שחקן שמתקרב אליהם ביכולת ההגנתית.

די מסכים עם צ'רלס, מילא שזו קבוצה בלי אף אחד ששומר כמו שצריך, אבל זו קבוצה שפשוט לא מתאימה למאמן הגנתי ושבלוני כמו ספרופולוס. כמובן שיכול להיות עם הרבה מזל והצלחה מבחינת כימיה קבוצתית שהדגש ההגנתי של סרופולוס יצליחו להוציא הגנה סבירה מהשחקנים האלו והכשרון ההתקפי שלהם יחפה על תכניות משחק שבלוניות, אבל הרבה יותר סביר שנראה, כמו בעונה האחרונה, הגנה חלשה כי אף אחד לא שומר והתקפה שבלונית שלא מנצלת יכולות התקפיות של שחקנים כמו וויליאמס או נאנלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 12:41 pm 
Hall of Famer

אם אוונס ....קאמרון ......וויליאמס מצטרפים לריינולדס ונאנלי זה כבר 5 זרים חדשים לקבוצה ואם הולכים על קונספציה של 8 זרים אז מי שישאר כנראה זה ווילבקין ....זיזיץ'. ואנג'לו.

צריכים לראות מה קורה בגזרת הישראלים שזוסמן ....בלייזר וקליין כמו סנדי כהן מסיימים חוזה וכספי מדבר על פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 1:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני אוסיף גם שאם בסוף אוונס לא יגיע אז שוב יש לנו קבוצה בלי אף מוסר איכותי ובכללי בלי יותר מדי אינטלגנציית משחק, כאשר וויליאמס וריינולדס לא ממש עוזרים בתחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 4:17 pm 
Hall of Famer

וואלה מדווחים שיפתח זיו מתקרב למכבי.

https://sports.walla.co.il/item/3445017

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 4:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:

ציטוט:
"אני מוכן ובשל, וחושב שזה המשחק האחרון שלי כאן", אמר זיו לפני המפגש המכריע עם הצהובים בסדרת הגמר. "אני ראוי לעשות את קפיצת המדרגה הבאה. לאן? לקבוצה שמשחקת באירופה או קבוצה מהליגה הספרדית".

אלון מזרחי גרסת הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 4:58 pm 
Senior

אני חושב שזה היה הומאז' מכוון לאלון מזרחי והוא ממש אמר 'באירופה או בספרד', אבל אני לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 5:19 pm 
Hall of Famer

דווקא יש בזה סוג של הגיון. אני מניח שכשהוא אמר אירופה, הוא התכוון לליגות האירופאיות השונות. יורוליג, יול"ב, ליגת האלופות. ואם לא קבוצה שמשחקת גם באחת מהמסגרות הללו, אז קבוצה מהליגה הספרדית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 6:24 pm 
Junior

סיפר כבדיחה נו..

למה בדיוק מכבי צריכה גם אותו וגם את ג'ון די בסגל? אותו טיקט בדיוק.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 7:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
סיפר כבדיחה נו..

למה בדיוק מכבי צריכה גם אותו וגם את ג'ון די בסגל? אותו טיקט בדיוק.

איך הם אותו טיקט? אני מתקשה לחשוב על שני גארדים יותר שונים.
אמנם שניהם בנויים על אנרגיה ובעלי שרירים משורגים, אבל ג'ון די גארד נמוך עם קליעה טובה מבחוץ שלא מסוגל לנהל משחק אם חייו היו תלויים בזה. זיו הוא רכז גבוה שמצטיין בהגנה ובחדירה אבל בעל קליעה חשודה.
נראה לי שמכבי בונים על ג'ון די בעיקר לליגה ואילו על זיו הם בונים לדקות משמעותיות ביורוליג. הוא משלים את סקוטי די טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 8:25 pm 
Junior

קודם כל, עם יפתח זיו אתה לא ממש יודע מה תקבל באופן עקבי כל שנה חוץ מהגנה אבל גם אפשר להגיד את אותו הדבר לגבי דיברתולומיאו.

ג'ון די קלע השנה ב-31 אחוזים מחוץ לקשת (לעומת 37 של יפתח) ו-42 אחוזים מתוך הקשת. לא יודע איך אפשר לסובב את זה הפוך. מבחינתי הם אותו טיקט כי הם סובלים מאותם חולשות (קליעה הפכפכה, היעדר משחק חצי מרחק) לשניהם ברמות הגבוהות ימכרו בעיקר משחק צפון דרום (תוקפני ונסמך על אינסטינקטים) ולחץ בהגנה. יפתח כמו שכתבת, מסוגל שהוא מאופס להריץ פיק אנד רולים מאוד יפים עם קפיצים סטייל פלויד (באשדוד הפעיל בזמנו יפה את אלטיט) שזה יתרון מובהק על דיברתולומיאו. אבל לא כל כך הבנתי אם ריינולדס עונה על ההגדרה הזאת, לא זוכר בזמנים שלו במכבי שהשתמשו בו כך.

לגבי זיו. אם הם מחתימים אותו. דבר ראשון אני מנסה להבין איך הוא איבד את משחק החצי מרחק האוטומטי שלו מלפני שנתיים. השנה הכל היה הפוך. איבד ביטחון בקליעה מחצי מרחק ושיפר את האחוזים מחוץ לקשת והסיומת מתחת לסל.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 9:22 pm 
Sophomore

אם יפתח זיו סוגר זה אומר שג'ונס לא ישאר במכבי?
בכל מקרה, מעניין אם גם ינסו להביא קומבוגארד שיוכל
לשחק בפוינט לעת הצורך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 11:33 pm 
Freshman

למי זיו לא מתאים לרמות הגבוהות. אין לו קליעה יציבה.
צרכם רכז עם קליבר.
הוארטל פנוי?

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 11:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
קודם כל, עם יפתח זיו אתה לא ממש יודע מה תקבל באופן עקבי כל שנה חוץ מהגנה אבל גם אפשר להגיד את אותו הדבר לגבי דיברתולומיאו.

ג'ון די קלע השנה ב-31 אחוזים מחוץ לקשת (לעומת 37 של יפתח) ו-42 אחוזים מתוך הקשת. לא יודע איך אפשר לסובב את זה הפוך. מבחינתי הם אותו טיקט כי הם סובלים מאותם חולשות (קליעה הפכפכה, היעדר משחק חצי מרחק) לשניהם ברמות הגבוהות ימכרו בעיקר משחק צפון דרום (תוקפני ונסמך על אינסטינקטים) ולחץ בהגנה. יפתח כמו שכתבת, מסוגל שהוא מאופס להריץ פיק אנד רולים מאוד יפים עם קפיצים סטייל פלויד (באשדוד הפעיל בזמנו יפה את אלטיט) שזה יתרון מובהק על דיברתולומיאו. אבל לא כל כך הבנתי אם ריינולדס עונה על ההגדרה הזאת, לא זוכר בזמנים שלו במכבי שהשתמשו בו כך.

לגבי זיו. אם הם מחתימים אותו. דבר ראשון אני מנסה להבין איך הוא איבד את משחק החצי מרחק האוטומטי שלו מלפני שנתיים. השנה הכל היה הפוך. איבד ביטחון בקליעה מחצי מרחק ושיפר את האחוזים מחוץ לקשת והסיומת מתחת לסל.

הקליעה של ג'ון די קצת הלכה לאיבוד השנה אבל לאורך השנים הוא היה קלע הרבה יותר יציב מזיו שיש לו פשוט בעיית טאץ' (גם מהקו ובחדירה לסל). בהגנה לעומת זאת ג'ון די יכול להציק לשחקנים יריבים אבל הוא פשוט קטן מדי ולא מספיק אתלטי בשביל באמת להפריע ליריב ברמת היורוליג. זיו לעומתו הוא באמת מגן טוב. כנראה הרכז הכי אתלטי שצמח פה ולדעתי האינטרספטור הכי טוב בכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 11:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ירון25 כתב:
למי זיו לא מתאים לרמות הגבוהות. אין לו קליעה יציבה.
צרכם רכז עם קליבר.
הוארטל פנוי?

הוארטל זה באמת יהיה שיחוק, אם בשיחוק הכוונה להצליח להפוך את הקבוצה הזאת לעוד יותר מחרידה בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 29, 2021 11:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ehud כתב:
אם יפתח זיו סוגר זה אומר שג'ונס לא ישאר במכבי?
בכל מקרה, מעניין אם גם ינסו להביא קומבוגארד שיוכל
לשחק בפוינט לעת הצורך

אני מקווה שבלי קשר לזיו ג'ונס לא יישאר. חוץ מיכולת מסירה חביבה לא הראה משהו מיוחד. מכדרר המון, מתקשה לעבור שחקנים בכדרור, קליעה מכוערת (למרות שהשנה נכנסה באחוזים לא רעים אבל לא הייתי בונה על זה לאורך זמן) ומגן לא משהו בכלל. אפשר למצוא מלא רכזים מחליפים יותר טובים ממנו.
אני אשמח אם אוונס יגיע ואם לא הוא אז ג'יילין סמית' מלודוויסבורג. קומבו גארד חזק, רבגוני, מגן טוב, יכול להשלים נהדר את סקוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 9:55 am 
Sophomore

itai כתב:
דריק ווילאמס סיכם בקבוצה לעונה

חתם רשמית לעונה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 10:13 am 
Hall of Famer

בינתיים במכבי מתלבטים בין כריס ג'ונס לקינן אוואנס, ספרופולוס רוצה את אוואנס שסיכם כבר, "גורמים אחרים" רוצים להשאיר את ג'ונס שגם יעלה למכבי פחות, מכבי צריכה להחליט אם היא מממשת את האופציה של ג'ונס עד ה-10.7. מהיכרות עם מכבי של השנים האחרונות, היא תמשוך את ההחלטה עד לרגע האחרון, אוואנס יברח לקבוצה אחרת ויהיה מצויין שם, ג'ונס ישאר במכבי ממורמר ממאמן שלא רוצה אותו וייתן עונה גרועה יותר מהקודמת.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=375737

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 10:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"ובעוד המאמן יאניס ספרופולוס היה רוצה לראות את אוואנס במדים הצהובים, גורמים אחרים המקבלים החלטות מקצועיות במכבי ת"א מעדיפים שג'ונס ימשיך."
יש משפט יותר ממצה למכבי תחת הטרויקה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 11:10 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
"ובעוד המאמן יאניס ספרופולוס היה רוצה לראות את אוואנס במדים הצהובים, גורמים אחרים המקבלים החלטות מקצועיות במכבי ת"א מעדיפים שג'ונס ימשיך."
יש משפט יותר ממצה למכבי תחת הטרויקה?

גם ג׳ונס היה חלק מהבנק של פנאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 12:08 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
rony כתב:

ציטוט:
"אני מוכן ובשל, וחושב שזה המשחק האחרון שלי כאן", אמר זיו לפני המפגש המכריע עם הצהובים בסדרת הגמר. "אני ראוי לעשות את קפיצת המדרגה הבאה. לאן? לקבוצה שמשחקת באירופה או קבוצה מהליגה הספרדית".

אלון מזרחי גרסת הכדורסל.

הוא כבר פירסם שזה נאמר בצחוק.

בקשר לוויליאמס דבר אחד בטוח הוא שחקן יותר טוב מבנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 12:10 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
בינתיים במכבי מתלבטים בין כריס ג'ונס לקינן אוואנס, ספרופולוס רוצה את אוואנס שסיכם כבר, "גורמים אחרים" רוצים להשאיר את ג'ונס שגם יעלה למכבי פחות, מכבי צריכה להחליט אם היא מממשת את האופציה של ג'ונס עד ה-10.7. מהיכרות עם מכבי של השנים האחרונות, היא תמשוך את ההחלטה עד לרגע האחרון, אוואנס יברח לקבוצה אחרת ויהיה מצויין שם, ג'ונס ישאר במכבי ממורמר ממאמן שלא רוצה אותו וייתן עונה גרועה יותר מהקודמת.

לדעתי על העמדה הכי חשובה מכבי היתה צריכה להשקיע הרבה יותר כסף .ג'ונס בינוני ביורוליג ואוונס זה חתיכת הימור לרמות הללו .בחצי עשור האחרון מכבי פעם אחר פעם מזניחה את עמדת הרכז ובגלל זה נכשלת ביורוליג.לא מבין את הראש שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 12:21 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
rony כתב:

לדעתי על העמדה הכי חשובה מכבי היתה צריכה להשקיע הרבה יותר כסף .ג'ונס בינוני ביורוליג ואוונס זה חתיכת הימור לרמות הללו .בחצי עשור האחרון מכבי פעם אחר פעם מזניחה את עמדת הרכז ובגלל זה נכשלת ביורוליג.לא מבין את הראש שלהם.

לא כל כך הבנתי אותך. בשנים האחרונות מכבי השקיעה בווילבקין כרכז, אז איך זה נחשב הזנחה?
האם אתה מתכוון שבמבחן התוצאה זה נראה מוזנח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 30, 2021 12:29 pm 
Hall of Famer

ווילבקין לא רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 349 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: