לנטס באופן כללי יש קו אחורי מוכשר אבל קטן ורע בהגנה - קיירי, סת', קאם תומאס ופטי מילס הם כולם שחקנים שיכולים להתחמם ולשים המון נקודות על הלוח, אבל בסדרת פלייאוף לקבוצות הטובות באמת יהיה בכל רגע נתון לפחות שחקן או שניים שהן יוכלו 'לצוד' בקלות בהגנה.
uriel17 כתב:
מילה שלי על הטרייד הזה
הכרזת הלוז לוז של יובל הייתה המחשבה הראשונה שלי
אבל, בהינתן הניחוש הלא פרוע שהארדן עקשן כמו פרד ולא יתן תפוקה במקום שלא בא לו. קיירי חירפן אותו עם הוודוו דודו הזה ובטח עם הסרוב להתחסן
קל היה לראות במשחקים של ברוקלין, שהוא מעדיף למסור לקאם תומאס ושארפ מאשר לדוראנט
תגידו, שיעיפו את קיירי, עדיף מאשר את הארדן?
תגידו
לא מעשי
על הארדן הייתה סחורה זמינה ומעניינת
סימונס יבוא לקדנציה בברוקלין, אש.
מת להוכיח שהוא שווה. מה הוא יודע לעשות, כולם יודעים, לשתק כוכבים בהגנה חונקת, לחדור לטבעת ולמסור החוצה לדוראנט למשל ובכלל להיות רכז מוגבל בקליעה אבל מעולה בכל השאר.
מה לגבי החנקות בפלייאוף? יש טכניקות, להוריד לשחקנים את החרדות, היפנוזה למשל
הבעיה הגדולה של ברוקלין, שנאש זה לא זה. פשוט לא זה. אפס הברקות ראיתי ממנו. הוא הטעות הגדולה של ה GM
פילי זה כבר יותר מסובך
בפילי יש כבר מלך, הוא הרבה יותר חשוב למועדון מהארדן, לא בטוח שהארדן יודע להיות מספר 2, לא בטוח שהוא ישחרר כדורים לאמביד
אמביד חם מזג, הוא לא ישתוק אם לא יקבל את הכדורים מהרכז שלו
שם יש סיכון גבוה
המקרה הגרוע: פיצוץ בין הארדן לאמביד
המקרה הסביר: סינרגיה מופחת בין שני הכוכבים
המקרה הטוב: הארדן עושה כרמלו, מבין שמעמדו השתנה ומתחיל לעשות התאמות
אתה בטוח שיובל דיבר על לוז-לוז? בעיני זה טרייד ששני הצדדים דווקא באופן יותר סביר הרוויחו מהטרייד ולא הפסידו.
פילי הוציאו מהסיטואציה הרעה עם סימונס את השחקן שהם קיוו להשיג, מה שהיה בכלל לא מובן מאליו, ואם ההשוואה היא הארדן מול סת' קארי ודראמונד - הם כנראה השתפרו כקבוצת כדורסל.
הנטס קיבלו שלושה שחקנים שימלאו להם צרכים שונים ובעיני אמורים גם כן להפוך לקבוצת כדורסל טובה יותר.
אני כן חושב שהסיקסרס עוד עשויים לגלות שעדיף היה להם לקחת חבילה יותר סולידית ו'עמוקה' (נניח שני שחקנים תורמים שאף אחד מהם לא כוכב גדול), או שהנטס יתחרטו על זה ושעדיף היה להם ללכת עם הארדן בכל הכוח גם במחיר של ויתור על קיירי (לא יודע אם זה היה מרצה אותו), אבל אני כן חושב ששתי הקבוצות הרוויחו, לוז-לוז זו קביעה קצת משונה לדעתי.
ואשכרה 7 עמודים של ת'רד ואף אחד עוד לא דיבר על איזה סיפור מוצלח תהיה סדרת פלייאוף בין שתי הקבוצות האלו?
לא רק שכמעט אף פעם לא רואים שתי קבוצות שעושות טרייד משמעותי באמצע העונה כקונטנדריות שנפגשות בפלייאוף, תחשבו על היריבויות והסכסוכים:
אמביד שונא את סימונס, סימונס שונא את אמביד, את דוק ואת מורי, דוראנט שונא עכשיו את (או לפחות כועס על) הארדן, הארדן שונא את (או לפחות כועס על) קיירי, קיירי שונא את כל מי שלוקח ממנו תשומת לב. תדמיינו לכם את הקהל של פילי כשסימונס כשחקן יריב ייקח/יוותר על שלשה פנויה, את דוק עושה האק-א-סימונס ושולח אותו לקו ברבע הרביעי של משחק בפילדלפיה.
ואם זו תהיה סדרת סיבוב ראשון וקבוצה אחת, אחרי כל הסאגה הזו, עוד תסיים ביציאה כל-כך מוקדמת מהפלייאוף, זה יהיה פשוט נהדר.