סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

אז מי תיקח אליפות וכמה
ווריורס ב 4 0%  0%  [ 0 ]
ווריורס ב 5 28%  28%  [ 10 ]
ווריורס ב 6 22%  22%  [ 8 ]
ווריורס ב 7 17%  17%  [ 6 ]
סלטיקס ב 7 6%  6%  [ 2 ]
סלטיקס ב 6 28%  28%  [ 10 ]
סלטיקס ב 5 0%  0%  [ 0 ]
סלטיקס ב 4 0%  0%  [ 0 ]
סך הכל הצבעות : 36
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 12, 2022 6:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
טייטום מאד מוכשר אבל לא ממצא עוד את מלוא הכישרון. יש קטעים שהוא מדהים ויש קטעים שהוא לא מתפקד. בראון פחות מוכשר אבל כרגע משחק יותר טוב. טייטום צריך להתחזק לא יכול להיות שהוא מגיע לאזור הטבעת ומחטיא. אם הוא יתחזק אז החדירות שלו יהיה קטלניות כמעט כמו של יאניס ומצד שני הקליעה שלו מבחוץ לא רחוקה מדוראנט.
כרגע בוסטון מנסה להיות פיזית בהתקפה ולעייף את קארי. אבל טייטום יותר מדי פעמים מוותר על חדירה לטובת זריקה משלוש. הוא חייב להתמיד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 12, 2022 8:12 am 
Junior

טייטום רק בן 24, והראה גרף שיפור בכל אחת מהעונות עד עכשיו. ברור שהוא לא דוראנט או קרי, אבל יש לו לאן עוד להשתפר. חלק מהשיפור יבוא גם בזכות המאמן והקבוצה שבנו סביבו. אין הרבה שחקנים בליגה שיש להם סגל כמו הסלטיקס - בראון משלים אותו ביכולת לקחת את הנטל ההתקפי, כל הסגל שחקני הגנה מעולים (סמארט ורוב ויליאמס מדהימים), מחוייבים מאד (רובם נבחרו בדראפט ורצים כמה שנים ביחד), לא מעט קלעי שלשות טובים (גראנט, וויט, בראון) והכי חשוב, חוץ מהופרורד כולם פללוס מינוס באותו הטיימליין ויכולים לרוץ ביחד 5-6 שנים בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 12, 2022 8:23 am 
Hall of Famer

טייטום הוא לא דוראנט ולא קארי (לפחות לא כרגע), אבל מסלול הקריירה שלו עד עכשיו מאוד דומה לשלהם, שימו את העונה הנוכחית של טייטום מול העונה החמישית של דוראנט או השישית של קארי ותקבלו תמונה מאוד דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 12, 2022 11:24 am 
Junior

rony כתב:
טייטום הוא לא דוראנט ולא קארי (לפחות לא כרגע), אבל מסלול הקריירה שלו עד עכשיו מאוד דומה לשלהם, שימו את העונה הנוכחית של טייטום מול העונה החמישית של דוראנט או השישית של קארי ותקבלו תמונה מאוד דומה.

קודם כל - הלוואי
אבל אני לא בטוח שזה זהה. דוראנט התחיל יותר חזק בליגה, רוקי השנה והיה סקורר על בשלב הרבה יותר מוקדם.
אצל קארי זה דווקא לקח יותר זמן, הוא היה מאד פציע בהתחלה וממש לא היה צפוי להפוך להיות הכוכב שהוא, ברמה שהשפיעה על כל בניית הקבוצה כי הוא קיבל חוזה יחסית נמוך שנתן לקבוצה הרבה גמישות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 12, 2022 11:43 am 
Freshman

uriel17 כתב:
Krembo2 כתב:
נורטון כתב:
uriel17 כתב:
shay כתב:
גרין לא קולע, אבל סיים את המשחק עם שמונה אסיסטים, כולל אסיסט ללוני שסגר את המשחק.

כן, גם ארבע חטיפות, אחת מהם הוציאה לטייטום את החשק
לטעמי הוא עדיין בעיה בגולדן סטייט
השחקן שלו יכול בכיף לעשות דאבל אפ על סטף, כי הוא פוגע בכלום
בזמן שהוא מפיק מרגליות, שיעמוד על קו השלוש ויתרגל זריקות

בעניין אחר, ביתיות.
יש לי הרגשה שהאולם החדש של הווריורס, הרבה פחות מפחיד (אם בכלל) מאשר הקודם, זאת בעיה קשה מאוד

ראיתי את דריימונד המון פעמים בחימום טרום משחק בצ'ייס. הוא דוקא קולע את השלשות שלו אז ב 70 אחוז. ברצינות

גם ליאור אליהו לא היה מחטיא שלשות בחימום...

אני לא מחדש, יודע שמדובר בחצי צחוק, אבל הקטע הזה של לקלוע בחימום ולא במשחק ואפילו לא באימון, נעוץ באימון
מה מבדיל זריקה בחימום מזריקה במשחק?
1. רמת האדרנלין והסרטונין בגוף, בזמן ההוצאה של הזריקה
2. דופק גבוה יותר ופחות דם בשריר, כלומר שריר חלש יותר
מאמנים אמורים לבדוק את השחקנים שלהם באימון תחת תנאים מדמי משחק אמיתי ולפי זה להנחות אותם לזרוק או לא

במצבי לחץ שבהם יש הפרשה מוגברת של אדרנלין תפוקת הלב עולה ולכן יש יותר דם בשרירים (הרלוונטים לביצוע). דווקא אחת הבעיות בלחץ היא שהשרירים נוקשים מידי ויותר קשה לווסת את הכוח.

בספרות המדעית אחד הדברים שאומרים שמשפיעים על ביצוע בלחץ הוא דווקא כשלים מוטורים שנובעים מכל מיני כשלים פסיכולוגיים. נניח שחקנים שמתחילים לחשוב על הביצוע שלהם ופוגעים באוטמטיות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 12, 2022 1:06 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
rony כתב:

קודם כל - הלוואי
אבל אני לא בטוח שזה זהה. דוראנט התחיל יותר חזק בליגה, רוקי השנה והיה סקורר על בשלב הרבה יותר מוקדם.
אצל קארי זה דווקא לקח יותר זמן, הוא היה מאד פציע בהתחלה וממש לא היה צפוי להפוך להיות הכוכב שהוא, ברמה שהשפיעה על כל בניית הקבוצה כי הוא קיבל חוזה יחסית נמוך שנתן לקבוצה הרבה גמישות

טייטום לא סקורר כמו דוראנט, זה בטוח, דוראנט בעונות מקבילות קלע יותר מטייטום, באחוזים טובים יותר ובתקופה שבה הקצב היה איטי משמעותית מהיום, אבל אני כן חושב שבגילאים מקבילים, טייטום שומר יותר טוב ומנהל משחק יותר טוב. דוראנט אמנם נהיה מפלצת גם הגנתית באמצע הקריירה שלו עד שהפציעות גרמו לו להוריד הילוך, אבל בשלבים הראשונים של הקריירה שלו הוא היה פחות חזק פיזית מאיך שטייטום נראה היום וזה די הגביל אותו בצד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 12, 2022 2:23 pm 
Junior

טייטום לא מתקרב ליכולת של kd או קארי בעונתם החמישית/שישית. דוראנט היה בלתי עציר וקארי קרוב לזה, טייטום רחוק מזה. הערך של שחקן שאתה נותן לו כדור והוא משיג סל ב50%, זה קריטי ראה ערך משחק 4.

טייטום במקרה הסביר ברמת פול ג'ורג' . שחקן התקפה טוב אבל עציר. במקרה הממש טוב, פול פירס 2002 כזה. פירס לקח את הסלטיקס לגמר מזרח בפלייאוף לא פחות טוב מטייטום ובעיני היה שחקן לא פחות טוב ושלם. אפילו מוכשר יותר לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 4:40 am 
Junior

uriel17 כתב:
picknroll כתב:
אפשר שבמסגרת הכרת התודה, בוסטון יתנו לנו את ג'יילן בראון תמורת בוגדנוביץ' ואוניל?

למה בראון? למה לא טייטום?
;-)

לא יסתדר עם מיטצ'ל. על המגרש הכוונה, במציאות הם חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 5:30 am 
Hall of Famer

למה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 9:26 am 
מנהל פורום

נו, כל הדיבור סביב המחווה של בוסטון ליוטה, הוא בדיחה פרטית של picknroll (נדמה לי שבעבר נקרא "יוטה") בא נניח לזה

מילה טובה לפודקסט של לוצקי ודווידוביץ'ים שיוצא בתדירות שמתאימה למה שקורה בסידרה
בעיני סורוקה הוא הפחות מעניין מבין שלושת המובילים וזאת מחמאה ובינונו אל תגלו לאף אחד, הוא יותר טוב מדה רינגר שהתדרדר מאוד בשנתיים האחרונות לפודקסט של צבע ואווירה בלבד, לא תדלה משם תובנות כדורסל גם עם חכה או צלצל בטח לא עם רשת דייגים

לדיירי איזור הזמן הישראלי הסדרה נוחה, היא משאירה את רוב הלילות שלמים ומלאים מה שמפחית את אפקט העייפות המצטברת שהרג אותי בסדרות חצי הגמר והגמר האיזורי

מה עוד? אחלה סידרה באמת, כשאני שוכח לרגע כמה אני שונא את הפרנצ'ייז הזה, בוסטון הם קבוצה נדירה עם 6 מגינים מצויינים, שיטת הגנה שהורגת את טובי שחקני ההתקפה, הסלים של סטף היו לא הגיוניים בעליל, זו כנראה גם הסיבה שבעונות האחרונות אחוזי הקליעה שלו בירידה, הוא פשוט נאלץ לקחת זריקות קשות מיותר

אחרי שגומרים את הלל על סטף, חייבים להזכיר את וויגאנס שהוא השחקן השני בחשיבות שלו בג"ס. הוא פשוט משנה את התדמית שלו באופן דרמטי, משחקן מפונק שצובר נק' לאול אראונד אגרסיבי, שעושה מה שצריך במשחק נתון כדי שהקבוצה תנצח.
ברשותכם אתן את הקרדיט לקר, שהוא כנראה מנהל אגו ואישיות של שחקנים באופן זני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 9:42 am 
Senior

לא יודע, אני מרגיש שאם הקשבתי לזאק לואו, וכן אפילו לסימונס (שהוא באמת יותר אתנחתא קומית מפרשן כדורסל כרגע, אבל אני מאוד נהנה ממנו) באותו שבוע, פודקאסטי הNBA בעברית לרוב לא מחדשים לי כלום, אבל אני פחות שומע אותם בחודשים האחרונים, אולי השתפרו מאז (וגם לא נורא אם לא, זה טוב שיש משהו כזה בעברית אפילו אם זה תרגום של הנקודות החשובות של פודקאסטים אחרים).

חייב לומר שלפני הסדרה כתבתי כאן שאחת השאלות העיקריות תהיה אם קארי יוכל לקחת את הווריורס על הגב כשהסלטיקס ישבשו להם את המשחק הקבוצתי, כי עד היום הוא לא הראה מספיק שהוא מסוגל לעשות את זה בפלייאוף. בינתיים הוא עושה את זה יפה מאוד, ומשחק 4 היה בדיוק מסוג דוגמאות הנגד שהייתי צריך כדי לא לומר את זה עליו שוב. נראה לי שיש לו קייס מול איגוודלה לMVP הפעם, אם הם ינצחו (ויש מי שאומר שיש לו קייס אפילו אם לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 9:58 am 
מנהל פורום

נפלתי לא מזמן על שני פודקסטים בדה רינגר האחד עם פרשנית ה NBA של יאהו (לא זוכר את שמה כרגע) והשני עם ראג'ה בל. שני פודקסטים גרועים, משעממים ואפילו לא מצחיקים

כולה משחק 4, קצת יותר מחצי הדרך, לא הייתי מסכם את גדולתו של סטף עכשיו. הוא בקלות יכול להעלם או להחנק באיזה רבע רביעי קריטי כדי שכולנו נדבר אחרת
חוצמזה, הסלים נכנסו לו במשחק 4 לא הגיוניים אפילו במושגים שלו, ככה שהייתי נזהר לתת לו תארים
1. האליפות יותר אצל בוסטון מאשר אצל גולדן סטייט הצ'ייס הוא לא המגרש הביתי שהיה לג"ס באוקלנד,
2. אם גולדן סטייט כן לוקחת איכשהו את האליפות, לא בטוח שזה יהיה סטף שיביא אותה על מגש הכסף, הרבה טוויסטים בעלילה עוד עשויים לקרות בדומיננטיות של השחקנים של ג"ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 10:23 am 
Hall of Famer

אני בעיקר חושב שיש בסדרה הזו הרבה מאוד הוט-טייקס מיותרים. כל ניצחון של בוסטון מדברים על איך ההגנה שלהם פיצחה את הווריורס ואיך טייטום-בראון-סמארט זה פתאום ביג-3 ורוברט וויליאמס זה העתיד של הביג-מנים בליגה, ומשחק אחר כך הווריורס מנצחים ופתאום זה היה ברור שהאליפות שלהם, קארי הוא הסופרסטאר היחיד בסדרה ואין תחליף לניסיון. אני כן חושב שבנקודת הזמן הזו, יש יתרון קל לווריורס, אבל זו עדיין סדרה פתוחה מאוד ושקולה מאוד שאני חייב לומר שאתפלא אם לא תלך למשחק 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 10:33 am 
Senior

uriel17 כתב:
נפלתי לא מזמן על שני פודקסטים בדה רינגר האחד עם פרשנית ה NBA של יאהו (לא זוכר את שמה כרגע) והשני עם ראג'ה בל. שני פודקסטים גרועים, משעממים ואפילו לא מצחיקים

אה, אז אתה מדבר על The ringer NBA show, אבל הוא רחוק מלהיות הפודקאסט הראשי שלהם, יותר פיד כזה שמאגד כמה תכניות משניות יותר. מבחינתי התכנית של סימונס (שהיא לגמרי הפודקאסט הראשי של דה רינגר) היא בידור נחמד לפעם בשבוע שבועיים, בעיקר עם האורחים הנכונים, וגם the mismatch של דה רינגר הוא לא רע לפעמים.

מסכים עם רוני לגבי מטוטלת הדעות, וזו לגמרי סדרה שלא תפתיע אם תלך למשחק 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 10:42 am 
מנהל פורום

העם צמא להוט טייקס
כיוון שכדורסל הוא בידור במהותו, הייפים הנלווים הם כמעט הדבר עצמו, צריכים לחיות עם זה אבל לגדר את זה. שזה פחות או יותר מה שאנחנו עושים כעת :)

למה אתה רואה יתרון לגולדן סטייט? הביתיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 10:53 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
העם צמא להוט טייקס
כיוון שכדורסל הוא בידור במהותו, הייפים הנלווים הם כמעט הדבר עצמו, צריכים לחיות עם זה אבל לגדר את זה. שזה פחות או יותר מה שאנחנו עושים כעת :)

למה אתה רואה יתרון לגולדן סטייט? הביתיות?

ביתיות, ניסיון, והעובדה שטייטום עד עכשיו לא הצליח להתעלות ולתת משחק של סופרסטאר אמיתי. זה לא איזה יתרון חותך וחד משמעי לטעמי, יותר כמו 52-48 כזה, ובכלל לא יפתיע אותי אם בוסטון תיקח את זה, טייטום לגמרי עוד יכול לתפור הופעה או 2 של 30++ נקודות ולקחת משחק אחד בעצמו, ועם כל הכבוד לניסיון והביתיות של ג"ס, בוסטון כבר הראתה בפלייאוף הזה יכולת לנצח קבוצות קשוחות ומנוסות גם בחוץ וגם במשחק 7, והיא עדיין לא הפסידה פעמיים ברצף בפלייאוף הזה. חוץ מזה, אני חושב שלקארי עדיין יש איזה קופיף קטן על הגב, הוא עדיין לא סחב לבד את ג"ס בסדרת גמר צמודה כמו שהוא צריך לעשות הפעם. בינתיים הוא עושה את זה, אבל הוא צריך לעשות את זה עוד פעמיים, וזה הוכחה שצריך עדיין להוכיח. ולמרות כל זה, אני עדיין מרגיש שיתרון הניסיון של ג"ס הוא יותר משמעותי מזה שהיה למיאמי, מילווקי וברוקלין על בוסטון ואני עדיין נותן לה אדג' קטן *כרגע*.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 11:07 am 
Senior

לדעתי הסדרה הזו הגיעה לשלב שבו כל קבוצה צריכה לגייס את האקס פקטור שלה שבשלב הזה 'אקס פקטור' הוא לא משהו שעוד לא ניסו אף פעם אלא סתם כלי שעוד לא הצליח לבוא לידי ביטוי בסדרה.
בוסטון, נראה לי, מיצתה את הנשקים שלה, אולי אני טועה. היא כמובן עוד צריכה את טייטום במוד כוכב וכמובן דכמובן למצוא את הדרך לעצור את סטף. חוץ מאלה, נראה שכל אחד מהשחקנים שלה ממצה לא רע את היכולות שלו.
לגולדן סטייט יש עוד לאן לשאוף. קליי הוא עדיין חור התקפי, למרות 18 נקודות מהמשחק האחרון. דריימונד גרין יכול עוד לחזור לשחק ובשני המקרים זו תהיה קפיצת מדרגה לקבוצה. עוד אתגר שיש להם הוא לנצח את משחק הפנים של בוסטון, במשחק הרביעי הם עשו את זה לא רע ועוד ביום נוראי של פורטר אבל הורפורד לא ייתן עוד משחק בינוני כזה ויכול להיות שקר צריך לעבות את הקו הקדמי שלו עם דקות פה ושם לקומינגה.

מאחר והימרתי במקור על בוסטון בשישה משחקים אני יכול עכשיו להמר על שני נצחונות ביתיים ומשחק שביעי שילך לשלוש הארכות ויוכרע בסיום על ידי מהלך של חואן טוסקאנו אנדרסון (תודו שהלכתם לגגל באיזו קבוצה הוא משחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 11:48 am 
מנהל פורום

קליי 36% מהשדה הסדרה, אז אם מדברים על אקס פקטור, התפוצצות שלו יכולה לקרות בכל רגע שהרי בפלייאוף הנוכחי למרות השנתיים בלי לשחק הוא על 43% מהשדה

את קומינגה הוא לא שלף עד היום, נראה לי שכבר לא ישלוף, מה שכן במשחק ארבע גם הכפפה החדשה וגם ה MVP של 2015 היו פצועים ברמה של DTD אז אולי יגיחו במשחק 5

אין סיכוי שלא אדע איפה משחק שחקן בשמו מוחבא האיזור הכי טעים בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 10:50 pm 
מנהל פורום

הסדרה הזו כ"כ מוזרה שלמרות שהיא ב-2-2 לא אתפלא אם היא תגמר ב-4-1 לאחת הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 13, 2022 11:19 pm 
מנהל פורום

או שהיא כבר נגמרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2022 4:50 am 
מנהל פורום

היה כבר 16 הפרש, בראשות וויגאנס
הנה רק 8 בראשות טייטום
קר לוקח פסק זמן cause he care

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2022 5:03 am 
מנהל פורום

בסוף וויגאנס יהיה mvp
טייטום בא לנצח, היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2022 5:07 am 
Sophomore

אבל אם הוא היה בא בזמן גולדן סטייט לא היתה מפלרטטת עם 10 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2022 5:14 am 
מנהל פורום

11 הפרש במחצית
סקור נמוך לבוסטון, יום רע למחליפים של בוסטון בעיקר מהשלוש
וויגאנס מנצל את הפניקה סביב קארי
קליי רע בהגנה ובהתקפה
כל מה שג"ס צריכה בשביל להיות אלופה, זה להפסיק להכניס את ביילצה לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 14, 2022 5:15 am 
מנהל פורום

shay כתב:
אבל אם הוא היה בא בזמן גולדן סטייט לא היתה מפלרטטת עם 10 הפרש.

גם נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll, עופר האדום, ציפה דריפה אלמדלסי, רלפי ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: