סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 16, 2025 9:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 69  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' דצמבר 30, 2023 8:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סאבוניס כתב:
Att כתב:
הגמישות הכלכלית היא הכי טובה היא בהישענות על חוזי רוקי

אז קודם כל, זה כמעט בהגדרה דוחק אותך להיות קבוצה צעירה מאוד ואז צריך לחזור לסטטיסטיקה שלמעלה ולחשוב עד כמה זה ריאלי להפוך לקונטנדריות בלי חיזוק של שחקנים מבוגרים יותר.

אבל מעבר לזה, זה גם לא בהכרח נכון בכל המקרים. בחירה שנייה בדראפט כמו צ'ט ישתכר בעוד שנתיים כמעט 13 מיליון ושנה אח"כ הצעה משווה עליו מתחילה מקרוב ל-18 מיליון. במקרה של צ'ט, ברור שהוא יהיה שווה את זה ואפילו הרבה יותר. אבל מה אם מדובר באיזה אוסמן דיינג שנבחר 11? הת'אנדר יצטרכו לשלם לו 5 מיליון בשנה הבאה, 7 מיליון עוד שנתיים, ואחר כך יותר מ-10 מיליון, למרות שבינתיים הוא לא הראה שהוא שווה את זה. אם (אם גדול) הוא נניח יתחיל עוד שנתיים לתת תוצרת של שחקן רוצטיה לגיטימי, הוא ידרוש חוזה עוד יותר גדול מזה, שאולי איזה קבוצה גם תתן לו והת'אנדר כנראה לא ירצו להשוות אחרי שיאריכו חוזים לצ'ט וג'יי דאב. עוד דוגמא -- גידי יקבל יותר מ-8 מיליון בשנה הבאה (אם יחליטו לא להאריך לו חוזה בהרבה יותר כסף או לעשות עליו טרייד) ואח"כ יצטרכו לשפוך עליו הרבה כסף בשביל להשוות את מה שהוא יכול לקבל בשוק החפשי. אולי הוא יהיה שווה את זה לקבוצה אחרת, אבל כנראה שלא לת'אנדר.

קנריק וויליאמס, לעומת זאת, על חוזה שטוח של 7 מיליון לארבע השנים הקרובות (ועם אופציית קבוצה בשנה האחרונה), זו עסקה הרבה יותר משתלמת לת'אנדר, בטוח שכרגע וכנראה גם בעתיד. העיקרון דומה גם לגבי וונדל קרטר עם החוזה הקטן והיורד שלו.

בקיצור, לרוב הרוקים לוקח זמן עד שהם מגיעים לרמה שיכולה לעזור לקונטנדרית (לת'אנדר יש שלושה יוצאי דופן -- צ'ט, ג'יי דאב ו-וואלאס). והבעייה היא שאם הם מגיעים לשם במקרה רק אחרי 3-4 שנים, צריך כבר להאריך להם חוזה בלא מעט כסף, מה שלא ממש מסתדר עם גמישות כלכלית, בעיקר בקבוצות עם בחירות דראפט טובות יותר שצריך להאריך גם להן חוזים בערך באותה נקודת זמן. זה מה שקרה לת'אנדר בגלגול הקודם עם הבחירה בין דוראנט, ווסטברוק, הארדן, ואיבאקה.

אם כבר, מה שקרה בגלגול הקודם הוא החוזה של פרקינס.

הבחירות של הת'אנדר לא צפויות להיות גבוהות ולכן החוזים נמוכים יחסית.
מציאה אחת שם מסדרת אותך.

מה גם שאני לא בטוח שמצוקת השכר העתידית של הת'אנדר בעוד שנתיים היא לא דמיונית משהו
ובטח לא מה שאמור להניע את השיקולים של הת'אנדר כרגע.

ואז צריך לחזור לסטטיסטיקה שלמעלה ולחשוב עד כמה זה ריאלי להפוך לקונטנדריות בלי חיזוק של שחקנים מבוגרים יותר.
אני רוצה להתייחס לזה כי זה משפט חשוב.
אתה גוזר סיבה ממשהו שהוא יותר מתאמי בעיניי.
בסיבוב הקודם, ווסטברוק, דוראנט והארדן הגיעו כצעירים לגמר הנ.ב.א. (אחרי מספר שנים של התקדמות ליניארית)
עוד שנה או שנתיים והם היו זוכים בכל הקופה.
הם לא היו צריכים חיזוק משחקנים מבוגרים יותר. הם היו צריכים להתבשל.

הניסיון להאיץ תהליכים בנ.ב.א. הוא מסוכן וכמעט תמיד backfires.
דברים לוקחים זמן.
אני מסכים איתך שאם יש הזדמנות טובה (ויש הזדמנות טובה אם איינג' פתוח לדבר)
אז צריך להכות, אבל אתה כל הזמן מדבר על הקצוות, על שיפורים בספסל
ובעיניי, זה לא מה שיקדם את הת'אנדר באמת.

אבל זה בסדר לא להסכים. לפחות אנחנו נהנים תוך כדי מלצפות בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 30, 2023 12:19 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
מה גם שאני לא בטוח שמצוקת השכר העתידית של הת'אנדר בעוד שנתיים היא לא דמיונית משהו

באמת? ניהול תקרת השכר העתידית היא בדיוק אחד הדברים שמבדילים מועדונים מצליחים מאחרים ומחשבה לעוד שנתיים קדימה היא הכרחית לכל מי שרוצה להצליח בניהול.
ואחרי שאתה זורק את המשפט הזה, אתה כמובן מביא את הדוגמא ההפוכה ועוד מבית היוצר של אותו פרסטי

Att כתב:
בסיבוב הקודם, ווסטברוק, דוראנט והארדן הגיעו כצעירים לגמר הנ.ב.א. (אחרי מספר שנים של התקדמות ליניארית)

ברור שהחוזים של השחקנים הצעירים לא היו הסיבה היחידה בפיאסקו של הארדן, אבל בשורה תחתונה, תקרת השכר והחוזים העתידיים של הרוקיז היו בדיוק מה שפירק את הת'אנדר. הצורך להחליט למי לתת את המקס' - לאיבקה או להארדן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 30, 2023 4:09 pm 
Sophomore

Att כתב:
סאבוניס כתב:
Att כתב:
הגמישות הכלכלית היא הכי טובה היא בהישענות על חוזי רוקי

אז קודם כל, זה כמעט בהגדרה דוחק אותך להיות קבוצה צעירה מאוד ואז צריך לחזור לסטטיסטיקה שלמעלה ולחשוב עד כמה זה ריאלי להפוך לקונטנדריות בלי חיזוק של שחקנים מבוגרים יותר.

אבל מעבר לזה, זה גם לא בהכרח נכון בכל המקרים. בחירה שנייה בדראפט כמו צ'ט ישתכר בעוד שנתיים כמעט 13 מיליון ושנה אח"כ הצעה משווה עליו מתחילה מקרוב ל-18 מיליון. במקרה של צ'ט, ברור שהוא יהיה שווה את זה ואפילו הרבה יותר. אבל מה אם מדובר באיזה אוסמן דיינג שנבחר 11? הת'אנדר יצטרכו לשלם לו 5 מיליון בשנה הבאה, 7 מיליון עוד שנתיים, ואחר כך יותר מ-10 מיליון, למרות שבינתיים הוא לא הראה שהוא שווה את זה. אם (אם גדול) הוא נניח יתחיל עוד שנתיים לתת תוצרת של שחקן רוצטיה לגיטימי, הוא ידרוש חוזה עוד יותר גדול מזה, שאולי איזה קבוצה גם תתן לו והת'אנדר כנראה לא ירצו להשוות אחרי שיאריכו חוזים לצ'ט וג'יי דאב. עוד דוגמא -- גידי יקבל יותר מ-8 מיליון בשנה הבאה (אם יחליטו לא להאריך לו חוזה בהרבה יותר כסף או לעשות עליו טרייד) ואח"כ יצטרכו לשפוך עליו הרבה כסף בשביל להשוות את מה שהוא יכול לקבל בשוק החפשי. אולי הוא יהיה שווה את זה לקבוצה אחרת, אבל כנראה שלא לת'אנדר.

קנריק וויליאמס, לעומת זאת, על חוזה שטוח של 7 מיליון לארבע השנים הקרובות (ועם אופציית קבוצה בשנה האחרונה), זו עסקה הרבה יותר משתלמת לת'אנדר, בטוח שכרגע וכנראה גם בעתיד. העיקרון דומה גם לגבי וונדל קרטר עם החוזה הקטן והיורד שלו.

בקיצור, לרוב הרוקים לוקח זמן עד שהם מגיעים לרמה שיכולה לעזור לקונטנדרית (לת'אנדר יש שלושה יוצאי דופן -- צ'ט, ג'יי דאב ו-וואלאס). והבעייה היא שאם הם מגיעים לשם במקרה רק אחרי 3-4 שנים, צריך כבר להאריך להם חוזה בלא מעט כסף, מה שלא ממש מסתדר עם גמישות כלכלית, בעיקר בקבוצות עם בחירות דראפט טובות יותר שצריך להאריך גם להן חוזים בערך באותה נקודת זמן. זה מה שקרה לת'אנדר בגלגול הקודם עם הבחירה בין דוראנט, ווסטברוק, הארדן, ואיבאקה.

אם כבר, מה שקרה בגלגול הקודם הוא החוזה של פרקינס.

הבחירות של הת'אנדר לא צפויות להיות גבוהות ולכן החוזים נמוכים יחסית.
מציאה אחת שם מסדרת אותך.

ואז צריך לחזור לסטטיסטיקה שלמעלה ולחשוב עד כמה זה ריאלי להפוך לקונטנדריות בלי חיזוק של שחקנים מבוגרים יותר.
אני רוצה להתייחס לזה כי זה משפט חשוב.
אתה גוזר סיבה ממשהו שהוא יותר מתאמי בעיניי.

הניסיון להאיץ תהליכים בנ.ב.א. הוא מסוכן וכמעט תמיד backfires.
דברים לוקחים זמן.
אני מסכים איתך שאם יש הזדמנות טובה (ויש הזדמנות טובה אם איינג' פתוח לדבר)
אז צריך להכות, אבל אתה כל הזמן מדבר על הקצוות, על שיפורים בספסל
ובעיניי, זה לא מה שיקדם את הת'אנדר באמת.

אבל זה בסדר לא להסכים. לפחות אנחנו נהנים תוך כדי מלצפות בקבוצה.

התאנדר 1.0 היו הצלחה קלאסית של הרעיון של קבוצת צעירים מהדראפט שהופכים לכוכבים והקבוצה עושה עליה מטאורית.
הם לגמרי מחזקים לך את התיאוריה, שזה דבר אפשרי וכשהוא קורה אפילו מרגש.
(אבל כמה מקרים כאלה יש? בדור האחרון כלכך הרבה קבוצות היו בבניה, כמה השיגו את הגביע הקדוש? הסיכוי לבחור 3 סופרסטארים בשלושה דראפטים עוקבים נמוך ושהם יסתדרו נמוך, והסיכוי שהדבר יבשיל לאליפות בינתיים לא קרה כמדומני)

״עוד שנה או שנתיים והם היו זוכים בכל הקופה״ - זה ממש לא בטוח, רוב הסיכויים שדוקא לא, כמו שקרה.

הם לא היו צריכים חיזוק משחקנים מבוגרים יותר. הם היו צריכים להתבשל.״ -הגיוני שגם וגם (מה יש לך נגד שחקנים עם נסיון???).

״הניסיון להאיץ תהליכים בנ.ב.א. הוא מסוכן וכמעט תמיד backfires.״
אם קבוצה אחת מתוך 30 לוקחת אליפות, אז בהגדרה רוב הנסיונות נכשלים.
אם כבר הייתי מחפש תבניות בעולם השרירותי של המנצחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 30, 2023 4:11 pm 
Sophomore

סאבוניס כתב:
מבין את הגישה הזו. הגיל הממוצע של תשעת השחקנים שמקבלים הכי הרבה דקות בת'אנדר הוא 22.5. זה צעיר בטירוף. הקבוצה הכי צעירה שזכתה באליפות ב-15 השנים האחרונות הייתה הלייקרס של 2008-2009. הגיל הממוצע של התשיעייה המובילה שלהם היה 27. קבוצות כל כך צעירות הן לא קונטנדריות.

אז כן, אפשר לחכות לפלייאוף ולראות. אבל יש לי כמה בעיות עם זה:

הראשונה זה שהחולשה של הת'אנדר בצבע כל כך בולטת שזה נראה ממש כמו פשע להשאיר את צ'ט להתמודד שם לבדו. במשחקים האחרונים, הגיבוי שלו בסנטר הוא קנדריק וויליאמס, 1.98 ו-95 קילו, כשצ'ט בעצמו הוא 95 קילו ביום טוב. בעיני זו הזנחה פושעת שעלולה להוביל לפציעות עם האינטנסיביות של הפלייאוף. אז כן, תביאו גוף גדול לגיבוי. גם אם זה לא יהיה הפתרון האולטימטיבי.

שנית, בפרספקטיבה רחבה יותר, חלונות של קבוצות הם בדרך כלל קצרים יותר ממה שאנחנו חושבים. פציעות, תקרת שכר, שחקנים לא מרוצים, וכולי. אז כשיש לך קבוצה שכבר עכשיו נראית כמו מי שיכולה לעשות מהלכים בפלייאוף עם החיזוק הנכון, קבוצה שיש בה מועמד ל-MVP, שני כוכבים לידו שעוד ישתפרו אבל כבר עכשיו נראים נהדר, וגם יופי של שחקנים משלימים, אני לא מאמין בלחכות לפלייאוף של עוד שנה וחצי כדי להתחיל להתחרות ברצינות. צריך להכות על הברזל כשהוא חם ולהעמיד את הקבוצה הכי תחרותית שאפשר, שתלך כמה שיותר רחוק בפלייאוף כבר עכשיו ותצבור ניסיון חשוב. הרי לא באמת צריך לחכות עד לפלייאוף כדי לראות את הבעייה בצבע ובריבאונד.

שלישית, בניגוד לקבוצות אחרות שהלכו "אול אין", הת'אנדר ממש לא צריכים למכור את העתיד שלהם בשביל לעשות מהלכים מועילים. יש להם אוסף אדיר של בחירות שבמילא אין להם דרך להשתמש בכולן בדראפט והופכות לזולות יותר בליל הדראפט ממה שהן עכשיו. וגם כמות נחמדה של שחקנים צעירים עם ערך שאפשר לוותר עליהם, בראשות גידי, וחוזים שנוח להעביר כהשוואת משכורות בלי לוותר על כלום, בראשות ברטאנס. גם אחרי שיעשו מהלך או שניים, הם ישארו עם המון גמישות למהלכים נוספים. כמו שכבר כתבתי, זה הזמן להביא חוזים חכמים כמו של קרטר (שטוחים או יורדים) או חוזים קצרים שיאפשרו גמישות כלכלית מקסימלית בעתיד.

קדימה פרסטי!

מסכים עם כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 2:03 pm 
מנהל פורום

תראה, סבוניס. אם אתה חושב שאתה יכול לקחת אליפות העונה, אז סבבה אל תחכה ללייאוף החתיכות החסרות שמסתמנות עכשיו הן X ו Y ויאללה בא נחפש את הטרייד, יש מלא נכסים ויש שחקנים טובים שלא נוכל לשלם להם כשג'יי דאב והולמגרן היו זכאים למקס, אז עדיף לקבל עליהם משהו. המשהו הזה יצטרך להרים את הקבוצה למצב של גמר הקונפרנס כדי שיהיה משתלם.
את השכר לימוד שנקרא ניסיון פלייאוף הם יצטרכו לשלם בכל מקרה. תראו כמה כישלונות פלייאוף היו לגולדן סטייט, לבאקס ולדנבר לפני שלקחו אליפות
ויש את בוסטון שעדיין משלמת את השכר לימוד
אופי של שחקנים והכימיה מתגלת בפלייאוף. מיטצ'ל ואולי גם גובר כמשל לשחקנים שנראים פחות טוב בפלייאוף מאשר בליגה הסדירה
יש להם זמן, הפלייאוף יתן תובנות שאין עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 4:54 pm 
Hall of Famer

אני עדיין בעד מרקאנן וגם ג'ונסון, הבחור מאטלנטה, זה אחלה ממש, אבל נדמה לי שכאשר נצא מינואר, המחשבה שסנטר בינוני לספסל זה מה שמבדיל בין הת'אנדר לבין אליפות אפשרית השנה, כבר לא תהיה פופולארית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 5:16 pm 
Senior

אני שוב אגיד - גם אם זה לא יהיה הגרוש החסר לזכייה באליפות, אלא הגרוש החסר לגמר המערב, יש לניסיון כזה ערך.
לת׳אנדר יש כל כך הרבה בחירות ש'יזרקו לפח' אם הם לא ימירו אותן בשחקנים ( נניח הבחירה של הקליפרס העונה - מתערב שהשחקן שייבחר שם לא יפתח את העונה הבאה באוקלהומה. יותר סביר שהם יעבירו אותו תמורת כלום כמו שהקינגס עשו עם קריס מארי ובוסטון עשו עם מרכוס סאסר העונה). בעיני שווה ונכון לת׳אנדר לשלם מחיר שהוא לא גדול, אבל גם לא זניח (נגיד, הבחירה של הקליפרס, או 3 בחירות סיבוב שני או וואטאבר), על סנטר בינוני שייתן להם 20 דקות לערב עם קצת יותר ריבאונד ופיזיות.

שוב - לא להתאבד על להשיג אחד כזה, אבל אני במקומם אקטיבי בלראות מה אני כן יכול למצוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 5:56 pm 
Hall of Famer

יכולהיות
ויכולהיות גם שהוא יהיה ג'יילן ג'ונסון הבא או ביין או באטלר או יוקיץ'.

אגב, אולי אני טועה אבל אני לא חושב שמה שמבדיל בין OKC לגמר המערב הוא סנטר מחליף לספסל. לדעתי הם לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 6:19 pm 
Sophomore

מאמן/ג׳י אם/חבר הנהלה שלא יודע להכות בברזל נמצא במקצוע הלא נכון.
והברזל לוהט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 9:16 pm 
Hall of Famer

כן, רבים המהלכים המכריעים ששינו את פני הנ.ב.א. ללא היכר על ידי שדרוג סנטר מחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 9:33 pm 
Sophomore

Att כתב:

אם ענית לי אז לא ברור לי על מה ענית,
לא דיברתי על שינוי ללא היכר ובטח לא שינוי ללא היכר של כל הליגה, אלא על פתרון נקודתי זול לחולשה צפויה.
כמו שסטאבס אמר גרוש ללירה.

אגב בגזרת הטינאייגרים ג׳אראס ווקר וטיילר הנדריקס שמקבלים מעט דקות בקבוצות שלהם יכולים להיות מעניינים לשדרוג בלהבה נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 12:22 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
Att כתב:

לא דיברתי על שינוי ללא היכר ובטח לא שינוי ללא היכר של כל הליגה, אלא על פתרון נקודתי זול לחולשה צפויה.

אגב בגזרת הטינאייגרים ג׳אראס ווקר וטיילר הנדריקס שמקבלים מעט דקות בקבוצות שלהם יכולים להיות מעניינים לשדרוג בלהבה נמוכה.

1. מי אמר שמה שחסר העונה זה גרוש ללירה?
OKC היא לא קונטנדרית וסביר שלא תזכה באליפות ולא תגיע לגמר המערב גם עם סנטר מחליף טוב יותר ולכן אין שום סיבה לחשוב על גרוש ללירה בשלב הזה.

2. הפתרון הוא לא זול.
הוא אולי זול (שחקן שגם כך לא ישחק בשורותיהם)
ואולי יקר (אחד הטובים בקבוצה). אתה לא יודע את זה.
אני חושב שסביר שבתוך כל הבחירות העתידיות של הת'אנדר מסתתר עוד כוכב.
זה יכול להיות בטרייד וזה יכול להיות בחירה בדראפט.
אין שום סיבה לפגוע באפסייד הזה לטובת פתרונות שאפשר למצוא בשוק החופשי.

3. הנדריקס ו-ווקר הם אופציות אבל הם כמו בחירה בדראפט בתכל'ס. אם הת'אנדר חושבים שהם יכולים להיות שחקנים משמעותיים בליגה אז אולי. בכל מקרה, זה לא עונה על הגרוש ללירה שאתם מחפשים.
(את ווקר חיבבתי למדי בשנייה וחצי שראיתי בסרטונים טרום הדראפט, למרות שכנראה שלא הייתי בוחר בו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 12:34 pm 
Sophomore

Att כתב:
יכולהיות
ויכולהיות גם שהוא יהיה ג'יילן ג'ונסון הבא או ביין או באטלר או יוקיץ'.

אגב, אולי אני טועה אבל אני לא חושב שמה שמבדיל בין OKC לגמר המערב הוא סנטר מחליף לספסל. לדעתי הם לא שם.

קודם כל, על כל ביין כזה יש 10 בחירות סוף סיבוב ראשון שלא נותנות כמעט כלום. ועל כל באטלר או יוקיץ יש 20 בחירות סיבוב שני שלא מגיעות להיות שחקן רוטציה. כלומר אחוזי הפגיעה נמוכים מאוד בבחירות בשלבים הללו.

אבל אולי יותר חשוב, מה הסיכוי שהת'אנדר עצמם יצליחו עם הבחירות הללו? וכאן אני חושב שזה אפילו יותר נמוך כי פשוט אין להם מקום בסגל לפתח אותם (או אולי בכלל להכליל אותם). יש להם כרגע בסבירות לא נמוכה שלוש בחירות סיבוב ראשון ועוד שתי בחירות סיבוב שני ב-2024. ברור לגמרי שאין להם מקום בסגל ל-5 שחקנים חדשים. האמת, ספק אם יש להם מקום ליותר משניים. יש להם 10 שחקנים שהראו בינתיים שהם שווים דקות רוטציה משמעותיות, כמעט כולם צעירים (שיי, דורט, צ'ט, ג'יי דאב, גידי, ג'ו, וואלאס, ג'יי וויל, וויגינס וקנריק וויליאמס). מיצ'יץ' גם מקבל דקות רוצטיה, אבל לא סדירות. מה שאומר שלא נשארות להם בכלל דקות לפתח שחקנים צעירים כמו דיינג (בן 20, בחירה 11 בדראפט), פוקו (בן 22, בחירה 17), מאן (בן 22, בחירה 18) וקיונטה ג'ונסון שנבחר השנה בסיבוב השני. וזה לא הולך להיות קל יותר בשנים הקרובות עם קבוצה שכבר יצאה לגמרי מהמוד של טאנקינג ורוצה לנצח כל משחק וללכת רחוק בפליי-אוף.

אז גם אם יבחרו מצויין (כאמור, סטטיסטית סיכוי נמוך), לא סביר שהשחקן שיבחרו יצליח לעשות את הפריצה דווקא אצלם. בכל מקרה, אם הם ממש מאמינים בשחקן מסויים ורוצים אותו (כמו וואלאס השנה או דיינג לפני שנתיים), אז כמעט בכל שלב של הדראפט יש להם את כל הגמישות האפשרית והנכסים ללכת עליו, וזה בסדר. אבל לבחור כמות של שחקנים על המשקל כדי להגדיל את הסיכוי הסטטיסטי שאולי מאחד מהם ייצא כוכב עוד כמה שנים זה כבר ממש לא האסטרטגיה בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 12:37 pm 
Hall of Famer

מיצ'יץ' הוא לא באמת פונקציה של ממש בגיבוש אסטרטגיה.
נראה שהם וויתרו במידה רבה על מאן ועל פוקו והסבירות שמשהו משמעותי ייצא מדיינג (שהוא שחקן חביב) היא לא גבוהה.
אני מכיר את הסגל של OKC די מקרוב. אני חושב שיש להם מקום לפתח שחקנים צעירים.
חוץ מזה, בשביל זה יש לך את ה-G-LEAGUE.

קנריק וויליאמס הוא צעיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 1:13 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
נראה שהם וויתרו במידה רבה על מאן ועל פוקו והסבירות שמשהו משמעותי ייצא מדיינג (שהוא שחקן חביב) היא לא גבוהה.

אדרבה, אם ויתרו - אז למה שלא יעבירו אותם בתמורה לסנטר "בינוני"?
כל קבוצה רנדומלית תשמח לקבל אותם, כשחקנים עם יתרת חוזה רוקי (דיינג עוד שנתיים, מאן עוד אחת). גם את מיצ'יץ' אני חושב שיש קבוצות שישמחו לקבל.
לכן המחיר פה הוא באמת נמוך (גם אם מוסיפים בחירה), ביחס ל"סך הנכסים שלהם".

רק לסבר את האוזן
לאוקלהומה יש כבר 14 שחקנים (למעשה כל הסגל הנוכחי, למעט פוקו...) עם חוזה או אופציית קבוצה (כולן נמוכות) לעונה הבאה, ועדיין גם עם כל מימושי האופציות - הם יישארו מתחת ל- Salary Cap.
כל השחקנים החל ממקום מסוים, ו/או הבחירות - עם ערך פרקטי נמוך עבורם, פשוט אין איך להשתמש בהם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 1:38 pm 
Sophomore

Att כתב:
מיצ'יץ' הוא לא באמת פונקציה של ממש בגיבוש אסטרטגיה.
אני מכיר את הסגל של OKC די מקרוב. אני חושב שיש להם מקום לפתח שחקנים צעירים.
חוץ מזה, בשביל זה יש לך את ה-G-LEAGUE.

קנריק וויליאמס הוא צעיר?

1. כמו ששמוליק כתב, אם ויתרו כבר על מאן ופוקו (חושב שזה נכון), אז למה לא לנסות לארוז אותם (אפשר גם את דיינג מבחינתי), אולי גם עם איזו בחירת סיבוב ראשון נמוכה (ואפשר גם כמה בחירות סיבוב שני מתוך האלף שיש להם) תמורת שחקן או שניים שאשכרה יכולים לעזור להם (אפשר לצרף את ברטאנס להשוואת חוזים אם צריך).
2. בעיני דיינג לא שחקן חביב. לא הבנתי למה הלכו עליו עם בחירה גבוהה מהרגע הראשון ולא מאמין בו גם עכשיו. אולי בקבוצה אחרת שיש לה דקות לתת לו הוא יגיע למשהו אבל גם אז לא רואה יותר משחקן רוטציה. שווה נראה לי לכתוב פוסט נפרד על ההצלחה של צרפתים צעירים בליגה.
3. נתתי שמות של 10 שחקנים (או 11 אם סופרים את מיצ'יץ') שהראו שהם ראויים לדקות משחק (לא כללתי בזה את ווטרס שמשום מה מקבל דקות לאחרונה; נקווה שלא לאורך זמן). לדעתי, אין הרבה רוקיז שהם לא בחירות לוטרי שאפשר לתת להם דקות משמעותיות על חשבון אחד מאלו (נניח וויגינס או ג'יי וויל) ולקבל תמורה ראוייה. אבל כאמור, אם הת'אנדר מאמינים שמצאו אחד או אפילו שניים כאלו בדראפט הקרוב, שילכו עליהם, בכיף. אבל 5?
4. כתבתי "כמעט כולם צעירים". קנריק היחיד מבין ה-10 שמעל גיל 25, ולכן הכמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 1:59 pm 
Sophomore

Att כתב:
Bluey כתב:
Att כתב:

1. מי אמר שמה שחסר העונה זה גרוש ללירה?
OKC היא לא קונטנדרית וסביר שלא תזכה באליפות ולא תגיע לגמר המערב גם עם סנטר מחליף טוב יותר ולכן אין שום סיבה לחשוב על גרוש ללירה בשלב הזה.

2. הפתרון הוא לא זול.
הוא אולי זול (שחקן שגם כך לא ישחק בשורותיהם)
ואולי יקר (אחד הטובים בקבוצה). אתה לא יודע את זה.
אני חושב שסביר שבתוך כל הבחירות העתידיות של הת'אנדר מסתתר עוד כוכב.
זה יכול להיות בטרייד וזה יכול להיות בחירה בדראפט.
אין שום סיבה לפגוע באפסייד הזה לטובת פתרונות שאפשר למצוא בשוק החופשי.

3. הנדריקס ו-ווקר הם אופציות אבל הם כמו בחירה בדראפט בתכל'ס. אם הת'אנדר חושבים שהם יכולים להיות שחקנים משמעותיים בליגה אז אולי. בכל מקרה, זה לא עונה על הגרוש ללירה שאתם מחפשים.
(את ווקר חיבבתי למדי בשנייה וחצי שראיתי בסרטונים טרום הדראפט, למרות שכנראה שלא הייתי בוחר בו)

1. הלירה היא מעבר של סדרה, בסיבוב ראשון, שני ואולי אפילו שלישי אם הכוכבים יסתדרו
ובטח לא הייתי רוצה לשחוק או לפצוע את צאט הצנום שהוא בערך שחקן הפנים היחיד.
2. כרגע לגמרי מישהו זול- גבוה פיזי וקשוח בלי אגו. בלי שום אפסייד ודאון סייד פשוט שישים גוף על מי שצריך יקח ריבאונד וישקיע בהגנה, אם צצה הזדמנות ליותר אחלה, אבל כרגע זה מספיק.
3. נכון, שניהם נראים לי יכולים להתאים לטווח הארוך, אם צאט יתחזק 4 3&D כזה יהיה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 4:46 pm 
Junior

אל תשכחו שעם שלל הבחירות + פרוספקטים גבוליים כמו גידי ודיינג, אפשר גם להתקדם במעלה הדראפט, אם פרסטי ישים עין על פרוספקט אחד או שניים. אפשר גם להשתמש בחוזה הנוח של ברטאנס בשביל לספוג שוב חוזה פחות נוח.

אני לא מאה אחוז בעמדה של אטט, אבל לא מסכים עם ההנחה שפרסטי חייב לפעול בחודש הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 5:08 pm 
מנהל פורום

לשים את גידי ודיינג באותה קטגוריה, זה מקומם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 5:25 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מי שזוכר את הבנייה הקודמת של התא'נדר, הם החליטו להאיץ בנייה עם טרייד דאז על פרקינס, שאכן תרם הרבה לקבוצה בטווח הקצר ועזר להביא אותה לגמר, אבל החוזה שלו (בשילוב קמצנות המס של הבעלים) היה תחילת הסוף שלהם אחר כך. בלי הטרייד הזה אני בספק שטרייד הארדן היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 7:16 pm 
Hall of Famer

לא זוכר מה היה החוזה של פרקינס בדיוק, אבל חלק ניכר מ"ההצעות כאן" הן בדיוק בכיוון ההפוך - להביא גבוה סביר (וצעיר) על חוזה רוקי, או לא רחוק משם.
זה דווקא תמריץ כלכלי חיובי, להביא עוד שחקן רוטציה מועיל (כי לא נראה שאוקלהומה מגדלת בחיקה איזה גבוה נוסף כעת) לשנתיים-שלוש הקרובות, בגרושים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 9:59 pm 
Sophomore

היה גם את איבאקה שנראה בדרך לפריצה והתאים יותר לדוראנט ווסטברוק כ-4 חוסם.
כשהארדן הראה ניצוצות אבל היה עוד מאותו דבר.

אנחנו גם לא יודעים אם הארדן היה מחזיק שם קריירה או שבשלב מסויים הוא או האחרים היו רוצים טרייד.
הגיוני שעם האופי של הארדן במוקדם או מאוחר היה מחפש קבוצה משלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 10:21 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לא זוכר מה היה החוזה של פרקינס בדיוק, אבל חלק ניכר מ"ההצעות כאן" הן בדיוק בכיוון ההפוך - להביא גבוה סביר (וצעיר) על חוזה רוקי, או לא רחוק משם.

ג'ארט אלן ממש לא על חוזה רוקי
וגם לא חלק גדול מהשמות שעלו כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2024 12:50 am 
Sophomore

לא בטוח שהנראטיב על פרקינס לגמרי מדוייק (כלומר, שבלעדיו היו משאירים את הארבעה על חוזי ענק). אבל גם אם כן, הת'אנדר יודעים בדיוק איזו גמישות הם צריכים בנקודת הזמן הנוכחית. בעוד שנתיים וחצי צ'ט וג'יי דאב יצטרכו לקבל חוזי מקסימום (לרוקים). כל השאר רעש. אין שום בעייה לעבוד עם זה ולהביא מישהו עם חוזה שמסתיים עד אז אם צריך (אפשר גם לעשות כל מיני דברים כמו פרישה של שנה אחרונה וכו'). לדעתי, כל השמות שהצעתי כאן (טרנר, קרטר, אלן ואחרים) עומדים בקריטריון הזה, בין אם הם על חוזה רוקי או לא.

ואפשר גם לשבת על הידיים ולהגיע לפלייאוף בלי גיבוי לצ'ט, עם ג'יי דאב וה-1.98 שלו כפאוור פורוורד הפותח וקנריק וה-1.98 שלו כסנטר המחליף. זה הולך לעבוד יופי מול טאונס, גובר ונאז ריד או מול יוקיץ' וארון גורדון, כמו שעבד מול הקווים הקדמיים המדהימים של אטלנטה וברוקלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2024 6:12 am 
Sophomore

אגב ג'ארט אלן, באחד עשר המשחקים האחרונים שלו הוא עומד על 20 נקודות (70% טרו שוטינג), 13 ריבאונדים, 4 אסיסטים (!) ו-2 סטוקס למשחק. קליבלנד עם מאזן 3-8 במשחקים הללו. אולי יש מצב שהוא בכל זאת יכול לעזור טיפה לת'אנדר עם חוזה שטוח של 20 מיליון לשנה לשלוש השנים הקרובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, גמליאל, דורון, דניאל, פרארי ו 51 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: