סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:28 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תם הרצף של 14 הנצחונות של הפועל י-ם.
אם כבר רצפים, השיא לקבוצה ישראלית המוכר לי עומד על 40

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:31 am 
מנהל פורום

ערוץ חמש כתב:
דז'יקיץ' אמר אחרי ההפסד: "אני לא אוהב איבודים לא הכרחיים. הם היו אגרסיביים, ארוכים והם קבוצת יורוליג, אבל חלק מהאיבודים היו עלינו, לא בזכותם. תקשיב, 53 נקודות במחצית אחת זה יותר מדי, זה לא משנה מי על המגרש - אם הם לא מבינים שכאן משחקים משחק קבוצתי, אם אתה משחק בשביל סטטיסטיקה אתה לא משחק, וזה המסר עבור שני החבר'ה האלה".

לאיזה שניים הוא התכוון? ספידי ולוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:39 am 
מנהל פורום

oren_80 כתב:

טוב זה קל, אבל, רצף הכי ארוך של קבוצה שהיא לא מכבי נראה אותך :-)

בהמשך אותו ראיון שציטטי קודם, הוא מתלונן שהקהל לא בא, ובאמת הגלריות היו ריקות
זה קשור להרבה דברים שאני מקווה שאדון שלדון לקח בחשבון
1. הכדורגל גרע מהכדורסל ואני מכיר לא מעט מקרים מיצגים
2. ירושלים הולכת ומתרוקנת מהקהל פוטנציאלי שלה.
3. להכנס לעיר מתל אביב או מודיעין בשעות האלה, זה קשה, יקר ולוקח חצי יום. בקיצור לבוא למשחק גדול של הפועל זו לוגיסטיקה יקרה ומסובכת

הוא רוצה 10 אלפים ומתחרפן כשלא מקבל אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:50 am 
Freshman

האמת שראיתי את המשחק בעיקר בשביל גלעד לוי..לטעמי יכל לשחק יותר במשחק שהיה די גמור הרבה זמן..
הוא אחלה כלי התקפי אבל איטי ברמות אחרות .היה קטע שסורקין עבר אותו בכדרור..לא רוצה לחשוב על מה גארד זריז יעשה לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:51 am 
Sophomore

הגלריות מראש לא נפתחו. זה גם משפיע על המחיר, כשהגלריות פתוחות יש כרטיסים זולים יותר. אם היו פתוחות, יש מצב שהיו מגיעים יותר. מי שחושב שהאינפלציה והקושי הכלכלי, לא משפיע, בפרט בירושלים ופרבריה, משלה את עצמו.
גם התאריך לא נח. 3 ימים לפני פסח, לדתיים וגם למי שעובד עם הקהל החרדי, זה הזמן הכי עמוס בשנה.
גם יום שלישי, זה תאריך קטסטרופלי.
המבחן יהיה במשחק 3 מול אאק אם יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 8:52 am 
Hall of Famer

עמקי כתב:
האמת שראיתי את המשחק בעיקר בשביל גלעד לוי..לטעמי יכל לשחק יותר במשחק שהיה די גמור הרבה זמן..
הוא אחלה כלי התקפי אבל איטי ברמות אחרות .היה קטע שסורקין עבר אותו בכדרור..לא רוצה לחשוב על מה גארד זריז יעשה לו

יעבור אותו בכדרור אבל יותר מהר

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 9:29 am 
מנהל פורום

יוניק כתב:
הגלריות מראש לא נפתחו. זה גם משפיע על המחיר, כשהגלריות פתוחות יש כרטיסים זולים יותר. אם היו פתוחות, יש מצב שהיו מגיעים יותר. מי שחושב שהאינפלציה והקושי הכלכלי, לא משפיע, בפרט בירושלים ופרבריה, משלה את עצמו.
גם התאריך לא נח. 3 ימים לפני פסח, לדתיים וגם למי שעובד עם הקהל החרדי, זה הזמן הכי עמוס בשנה.

אם הגלריות לא נפתחו אז היה קרוב מאוד למקסימום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 10:09 am 
Junior

ציטוטים מאוד קיצוניים של גודס באתר של ערוץ הספורט. היה בפודקאסט של אוהדי חולון ואמר שלא רואה את עצמו ממשיך לעונה הבאה, ששמו לו מקלות בגלגלים ושחולון היא משפחה בהפרעה. אולי היה הקשר קצת יותר מחוייך, אבל על פניו נשמע שמנסה שיפטרו אותו עוד העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 10:21 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
oren_80 כתב:

יש מצב שהפועל ת"א 1965 עשתה 28 נצחונות רצופים (לא כולל 2 נצ' טכניים) בליגה וגביע, עד שהפסידה בגמר הגביע למכבי ביד אליהו. אירופה לא היה לה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 10:31 am 
Hall of Famer

ראיון קצת הזוי של גיא גודס

ציטוט:
ודס אמר: "אני לא רואה את עצמי ממשיך בעונה הבאה. כרגע האווירה לא הכי נעימה וטובה, ואני אדם של אנרגיות טובות. אם יש סביבי אנרגיות רעות זה משפיע עליי, מתחילת השנה יש כל כך הרבה מקלות בגלגלים. אני לא יכול להתווכח או לשכב על הגדר בדרישה להחתים שחקנים כשההנהלה אומרת לי שאין כסף".

ציטוט:
בהמשך המאמן התייחס לאווירה בקבוצה: "חולון זו משפחה, אבל משפחה בהפרעה. התחברתי לאנשים והם קיבלו אותי יפה, יש פה פוטנציאל עצום. אי אפשר לא לשמוע את האנשים שמקללים אותי, אבל ידוע שבישראל כשאתה מפסיד 2-3 משחקים אתה כלום ושום דבר. אני חושב שהכוח של המועדון זה הקהל, אבל האנרגיות פוגעות בקבוצה. יש אווירה לא טובה".

ציטוט:
זאת ועוד, המאמן דיבר על תחילת הדרך של ג'ו רגלנד בקבוצה: "בישיבה הראשונה שלי איתו אמרתי לו שהוא רגל וחצי בחוץ וחייבים לשנות משהו".

"יצא לי לעבוד עם שחקנים כאלה", המשיך ודיבר על הרכז ג'ו רגלנד, "וניסיתי לנצל את הקשר הבינאישי שלי כדי לעזור לי ולקבוצה. היו לנו המון שיחות על ההגנה והראתי לו דוגמאות, ברור שהשחקנים האחרים מתוסכלים מההגנה של רגלנד אבל אין לי תחליף אחר".

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=433850

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 10:33 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יוניק כתב:

לפי המנהלת הגיעו כ-7500 אוהדים , לא חושב שזה אפשרי בלי הגלריות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 10:33 am 
Junior

uriel17 כתב:
oren_80 כתב:

בהמשך אותו ראיון שציטטי קודם, הוא מתלונן שהקהל לא בא, ובאמת הגלריות היו ריקות
זה קשור להרבה דברים שאני מקווה שאדון שלדון לקח בחשבון
1. הכדורגל גרע מהכדורסל ואני מכיר לא מעט מקרים מיצגים
2. ירושלים הולכת ומתרוקנת מהקהל פוטנציאלי שלה.
3. להכנס לעיר מתל אביב או מודיעין בשעות האלה, זה קשה, יקר ולוקח חצי יום. בקיצור לבוא למשחק גדול של הפועל זו לוגיסטיקה יקרה ומסובכת

הוא רוצה 10 אלפים ומתחרפן כשלא מקבל אותם

ירושלים כבר הייתה במספרים גבוהים יותר של קהל, למרות שרוב הסיבות פה תפסו גם אז (אולי חוץ מהכדורגל). אז סיבה מרכזית אחת היא הצלחה ומומנטום ספורטיביים - אנשים מגיעים יותר כשיש קבוצה אטרקטיבית, משחקים מול יריבות חזקות וגם הצלחה, ברגע שבאת למשחק והיה נצחון מרשים באנרגיות טובות סיכוי טוב יותר שתגיע למשחק הבא. ירושלים די הגיעה לשפל בשנים האחרונות מהבחינה הזו, ורק העונה מתחילה להתאושש. מזכיר שתחילת העונה הייתה עדיין מאד חלשה בהיבט הזה, כלומר זה משהו שלוקח זמן. אם הכיוון הזה יימשך כמות הקהל תגדל בהדרגה.
לגבי סיבות 2 ו-3 - הן למעשה אותה הסיבה, וזה שחלק גדול מהקהל הפוטנציאלי צריך להגיע מחוץ לעיר וזה קשה. בתור מי שנוסע עם הילדים מהמרכז, זה אכן יקר ומסובך. לא רק הנסיעה, גם העדר החנייה הנגישה מוסיף קושי משמעותי (לנסיעה של שעה מוסיפים עוד רבע שעה הליכה לכל כיוון מאיפה שחנית לאולם). הרכבת לטעמי לא פתרון רלוונטי, לפחות לא כזה שחוסך זמן door to door. זה בהחלט משהו שהקבוצה יכולה וצריכה לטפל בו יחד עם העירייה. אם אפשר לצמצם את הזמן עד לאולם עצמו, שעם פקקים וחנייה לוקח משהו כמו שעה וחצי, לבערך שעה זה יכול להיות משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 10:45 am 
Junior

גודס זה כנראה הטיפוס הכי בלתי נסבל בכדורסל הישראלי.
מעולם לא ראיתי אותו לוקח אחריות על משהו ולזרוק אחריות על שחקנים אחרי הפסדים זה בנוהל אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 10:46 am 
Freshman

אני דוגמא חיה לזה

הייתי מנוי במשך 4 שנות לימודיי באוניברסיטה. עברתי למרכז והמשכתי את המנוי אבל זה היה בלתי נסבל. שעתיים במקרה הטוב למשחק (דלת לדלת). אחרי העונה הזו הפסקתי את המנוי והולך למשחקים נבחרים בעונה.

לצורך העניין למשחק ב20 בערב יוצאים מהבית ב17 ומגיעים הביתה לקראת 12 בלילה. ככה לפעמים פעמים בשבוע. אין להפועל ירושלים 10k שמוכנים להקרבה הזו. גם לא 5k (בניכוי תושבי העיר נאמר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:11 am 
Hall of Famer

כולם מדברים על ירושלים ומכבי ת''א אבל מתחת לראדאר הפועל ת''א בעונות סדירות פנטסטיות באירופה ובישראל עם מאזן כולל של 9:31!!זו קבוצה שאם תגיע בכושר טוב לחודשים מאי יוני יכולה ללכת עד הסוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:14 am 
Junior

"מתחת לרדאר"... :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 9:14 pm 
Hall of Famer

אם הפועל חיפה היתה מקבל פקטור של 3 נקודות בסמסטר הזה,היא היתה בטופ 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 9:33 pm 
מנהל פורום

נכון, הם הרבה יותר טובים מהמאזן שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 03, 2023 11:09 pm 
Hall of Famer

אז אמנם בדוחק, אבל נס-ציונה בבית העליון.
אני חושב שזה "טוב לליגה", כי הם יכולים לתת פה ושם איזה משחק מפוצץ בבית מול אחת הגדולות עם ההתלהבות והניווט של קופר אל ביי וביוקנן.

בבית התחתון המצב מוזר.
באר שבע והרצליה במאזן זהה ובפער של 3 משחקים מהמקום התשיעי-עשירי (קרית אתא - שהפסידה היום להרצליה, ואילת).
כך שאם לא יקרה משהו מפתיע, סגורות לנו הקבוצות במקומות 7-8 (לבאר שבע ניצחון כפול על הרצליה, אז יש להם "חצי משחק" יתרון כעת).
יש מצב שסדרת רבע הגמר המעניינת ביותר תהיה זו של הרצליה (סביר שמול אחת התל-אביביות ממקומות 1-2), כי עם כל הבעיות, חלק ניכר מהסגל הזה כבר הראה "תקרה פוטנציאלית מספקת" להתמודד בטופ הישראלי. הכי חשוב להם צריך להיות להגיע בריאים לפלייאוף - אני במקומם מריץ כעת את תומפסון (לסירוגין במקום הוקר/באב), ובודק את ציוותי הגבוהים האפשרים - בפרט למשל האם וואן-וליט וקרטר יכולים לשחק ביחד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 12:03 am 
Freshman

נו אז איפה טילמן חותם שנה הבאה?כי הוא שייך לרמה שתיים על הפועל חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 04, 2023 12:36 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
uriel17 כתב:
יוניק כתב:

לפי המנהלת הגיעו כ-7500 אוהדים , לא חושב שזה אפשרי בלי הגלריות.

אולי אני טועה. לא היו למכירה כרטיסים לגלריות בבוקר יום המשחק, בעוד באולם היו כרטיסים. אולי פתחו את חלקן והתמלאו, אבל זה רק אומר כמה ביקוש יש לכרטיסים הזולים.
ראיתי דיווח שנכון לשני ב5 כבר נקנו 7000 כרטיסים לאאק, כך שאולי דזיקיץ יצטרך סיבה אחרת להתחרפן הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 126 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה