סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 12:06 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אבימאל כתב:
זוסמן אם אכן מגיע, יהיה הישראלי הבכיר ביותר מאז הלפרין-אליהו

לא, קרינגטון אמור להיות הישראלי הבכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 1:03 am 
Sophomore

ממ. "גידול הדרגתי בתקציב" זה לא. משתמע שמוותרים על החוזה של רנדולף, כסף קטן במונחי המספרים שעלו פה. ודז'יקיץ' זורק את קורנליוס לכלבים? לא נשמע הכי הגיוני...

איזו בוננזה מטורפת הדרכון הישראלי של קרינגטון. מ-230 אלף דולר לעונה ל-550, לכאורה. ואיזה באסה לכל הישראלים שחתמו בקיץ שעבר על חוזים ארוכים, רגע לפני שאדלסון ומיקי זוהר נכנסו לתמונה.

אגב, בדיוק 10 שנים עברו מאז שהבאנו מגרמניה גארד שגדל במכבי (זוסמן צעיר מיותם אז, שגם הגיע אחרי עונה נוראית) ואז את הישראלי הטוב באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 1:55 am 
יש הבדל עצום בין אליהו/ הלפרין לזוסמן.
אתה לא מביא את זוסמן כדי שיוביל את הקבוצה שלך. הוא אולי רולפלייר ברמה מאד גבוהה, אבל הוא לא שחקן שמיועד להיות בראש רשימת הקלעים שלך.
ועדיין הייתי רוצה לראות אותו בירושלים. כמה משלמים פחות ענייני. נדע בסוף הבניה אם זה בא על חשבון אחרים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 1:56 am 
שאלה גדולה בקיץ הזה היא, האם דזיקיץ קובע בלעדית. בהתחשב בזה, שהמערכת השתנתה, אי אפשר ללמוד כלום מהקיץ הקודם.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 4:43 am 
Hall of Famer

נשמע לי מוזר מאוד שלא משאירים את רנדולף. מקווה שזה לא נכון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 9:06 am 
Sophomore

לא מאמין שלא משאירים את רנדולף. יותר סביר שכמו שפורסם בעבר פשוט יש לו כבר חוזה לעונה הבאה (או אופציה של המועדון שתמומש) ולכן פחות מדברים על זה. לדעתי גם אם זה המקרה אם אכן מתחילים לשלם סכומים כאלו מטורפים לשחקנים החדשים נכון יהיה לפתוח גם לו החוזה ולשדרג טיפה כדי להימנע ממרמור (גם אצלו אפשר להאריך לעוד שנה).

לגבי זוסמן במחיר כזה זה וואו ענק והצהרת כוונות. מצד שני אני מתקשה לראות איך מחזיקים בקבוצה גם את זוסמן, גם קורנליוס כשחקנים מרכזיים..

מה שמוביל לנקודה המדאיגה היחידה בכל העניין הזה שהיא החיבור של דז'יקיץ' לכל התהליך ולהחלטות האלו. היה ברור מאד בקיץ שהוא רוצה המשכיות (במיוחד לשחקנים כמו קורנליוס וספידי ושגב) ככה שפתאום עזיבה של כמעט כל הקבוצה (למעט הנקינס, קרינגטון, בלייזר ודברת הפצוע) לא נשמע כמו מהלך שהוא ייזום גם אם יש תקציב שמאפשר את זה... אם יש משהו שלמדנו מהשנה הקודמת היא שצריך לתת לדז'יקיץ' לעבוד וללכת עם ההעדפות שלו.

נערך לאחרונה על ידי גמליאל בתאריך א' יוני 18, 2023 9:25 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 9:10 am 
Hall of Famer

דבר אחד בטוח אלו סכומי כסף חסרי תקדים לשחקנים ישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 9:21 am 
Freshman

נשמע לי מוזר ולא מתאים לדז׳יקיץ׳ שלא מתכוונים להאריך לאורקו ורנדולף את החוזה (והייתי מהמר בתחילת הקיץ שהוא ירצה גם להמשיך עם ספידי) והייתי מחכה לעוד אינדיקציות כי נראה שהחלק השני בכתבה של אפרת עמורבן הוא יותר ספקולציה מידיעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 9:28 am 
Junior

בכל הכתבה הזו יש הרבה קפיצות ביחס למה שידענו עד עכשיו. אבל אם צריך להקריב את קורנליוס, שגב ורנדולף כדי שספידי סמית׳ יוחלף - נראה לי שאני קונה את זה בשמחה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 10:20 am 
Junior

אור קורנליוס נתן עונה מעולה אבל אם על העמדה שלו אפשר להביא את זוסמן, אי אפשר להתעלם מזה שזה שדרוג אדיר ברמה המקצועית. אפשר להחליט שלא רוצים את השדרוג המקצועי הזה, אבל להשאיר את שניהם זה לא רלוונטי.
כנ"ל לטעמי איתי שגב - צ'אצ'אשווילי לטעמי יושב על העמדה שלו, ישחק בעיקר כמחליף של הנקינס, אולי כמה דקות ביחד (בתחילת השנה גם שגב והנקינס שיחקו קצת ביחד). אבל אין מקום לשגב ולצ'אצ'אשווילי ביחד. אפשר לתעדף את שגב, דמות חיובית, קפטן, נותן המון - אבל צריך לבחור. בהתאם לכך, אני עדיין חושב שירושלים תצטרך עוד ישראלי בעמדה 4, אלא אם חושבים שבלייזר יכול לסגור שם את העמדה. לטעמי לא. למען האמת, אם בלייזר לא היה חתום לעוד עונה הוא כנראה לא היה מהישראלים שנשארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 10:23 am 
מנהל פורום

יהיה מוזר לי אם וכאשר הקבוצה תוותר על רנדולף, שאגב, אני חושב היה השחקן הכי טוב של הקבוצה העונה ובפער מכל האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 10:24 am 
Hall of Famer

אז אחריי קרינגטון כאמור גם גבי צ'צאשווילי סוגר בבירה.המטרה של מתן אדלסון היא לבנות את הסגל הישראלי הכי איכותי בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 10:49 am 
Freshman

דניאל כתב:
אור קורנליוס נתן עונה מעולה אבל אם על העמדה שלו אפשר להביא את זוסמן, אי אפשר להתעלם מזה שזה שדרוג אדיר ברמה המקצועית. אפשר להחליט שלא רוצים את השדרוג המקצועי הזה, אבל להשאיר את שניהם זה לא רלוונטי.
כנ"ל לטעמי איתי שגב - צ'אצ'אשווילי לטעמי יושב על העמדה שלו, ישחק בעיקר כמחליף של הנקינס, אולי כמה דקות ביחד (בתחילת השנה גם שגב והנקינס שיחקו קצת ביחד). אבל אין מקום לשגב ולצ'אצ'אשווילי ביחד. אפשר לתעדף את שגב, דמות חיובית, קפטן, נותן המון - אבל צריך לבחור.

מסכים עם הכל. דעתי האישית היא שכן צריך לתעדף המשכיות באחת העמדות האלה, וההתלבטות באמת קשה.

דניאל כתב:
אני עדיין חושב שירושלים תצטרך עוד ישראלי בעמדה 4

כשחושבים על זה, יש אופציה ישראלית יותר טובה מלהשאיר את קליין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 11:02 am 
Hall of Famer

לדעתי מבחינת הפיזיות וסט היכולות גבי אמור להתפתח יותר כ-4 ופחות כ-5 בכדורסל האירופי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 11:15 am 
Senior

אני לא בטוח בכלל שזוסמן מייתר את קורנליוס.
נניח שקארינגטון ורנדולף אכן נשארים. הקו האחורי יכול בכיף להראות ככה עד שנעם דברת חוזר בעיני:
רכז זר / רכז זר
רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס

לא במובן בהכרח של החלוקה לעמדות, כי אני לא באמת יודע מי הכי 2 ומי הכי 3 מבין זוסמן, קורנליוס, רנדולף, אלא במובן של חמישייה/ספסל.

יחד עם הנקינס, זר בעמדה 4 זה משלים חמישיית זרים לליגה. צ׳אצ׳א/שגב + בלייזר משלימים את הסגל לליגה.
אולי אפשר להביא עוד 4 זר מחליף בעיקר בשביל אירופה (על תקן שרון סס״ון).

כשדברת יחזור זה כבר הופך לסגל ממש עמוק, אבל עד אז זה גם אחלה ובעיני לגמרי הדרך לעשות את קפיצת המדרגה בשביל הקבוצה של העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 11:23 am 
Freshman

לא ברור לי על סמך מה הטענה כאן שהחתמות כמו זוסמן וצאצאשווילי ישדרגו את ירושלים או יעלו אותה רמה על רקע מה שה2 האלה הוכיחו - או יותר נכון לא הוכיחו - עד כה בקרירות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 11:24 am 
Senior

stavs כתב:
אני לא בטוח בכלל שזוסמן מייתר את קורנליוס.
נניח שקארינגטון ורנדולף אכן נשארים. הקו האחורי יכול בכיף להראות ככה עד שנעם דברת חוזר בעיני:
רכז זר / רכז זר
רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס

לא במובן בהכרח של החלוקה לעמדות, כי אני לא באמת יודע מי הכי 2 ומי הכי 3 מבין זוסמן, קורנליוס, רנדולף, אלא במובן של חמישייה/ספסל.

יחד עם הנקינס, זר בעמדה 4 זה משלים חמישיית זרים לליגה. צ׳אצ׳א/שגב + בלייזר משלימים את הסגל לליגה.
אולי אפשר להביא עוד 4 זר מחליף בעיקר בשביל אירופה (על תקן שרון סס״ון).

כשדברת יחזור זה כבר הופך לסגל ממש עמוק, אבל עד אז זה גם אחלה ובעיני לגמרי הדרך לעשות את קפיצת המדרגה בשביל הקבוצה של העונה שעברה.

סתם כדי לחבר את הדוגמא שלי לשמות, נניח שזה יהיה משהו כמו:

מרקוס קין (או בשאיפה טי ג'יי שורטס) / ספידי (בתור מחליף!)
רנדולף / קארינגטון
זוסמן / קורנליוס
מוריס קמפ (או לוק סיקמה, אם כבר שם שהוזכר כמלפפון, למרות שהסגנון שונה לגמרי) / בלייזר / סטרץ' פור כזר שישי (בריידי מאנק זה שם גדול מידי בשביל התפקיד הזה?)
הנקינס / צ'צ'אשווילי

כשדוברת יחזור צריך לעשות שנייה חושבים אם זה הפך לסגל גדול מידי וצריך לשחרר ישראלי, או שאנחנו הולכים על המודל הטנריפי עד הסוף.
אחלה סגל, כל הכבוד לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 12:48 pm 
Freshman

זאק לידיי יכול למלא את תפקיד ה-4 בצורה מצויינת לייד הנקינס. לדעתי סיים חוזה בפרטיזן. בשביל שהוא יגיע להפועל, כנראה אדלסון יצטרך למלא לו את הכיסים בדולרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל iJERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 12:50 pm 
Freshman

אוהב את מה שסטאבס מציע פה אבל עם הסתייגות אחת עיקרית:
זה או קורנליוס או זוסמן ומה שהיה חסר בעמדה הזו זה זר פיזי שיכול לעשות נק׳ עם עדיפות להגעה לטבעת.
הסטרץ׳ פור באמת יכול ליהיות קליין למרות שהקליעה לא יציבה אבל יותר בשביל המשכיות ולא להעמיס בזרים.
ראינו כמה היה חסר דבר כזה וזה גם ישחרר את רנדולף יותר לתפקיד אול אראונדר, הוא לא סקורר יציב ולא צריך לצפות לזה ממנו.
הייתי גם מחזיר את שגב כשחקן 12 בסגל למשימות מיוחדות, המשכיות כקפטן וסתימת חורים למקרה של פציעות בקו הקידמי.
לידיי חלום אבל זה שחקן יורוליג של סביבות ה800 אלף דולר…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 1:04 pm 
Junior

bangalaDesh כתב:
דניאל כתב:
כנ"ל לטעמי איתי שגב - צ'אצ'אשווילי לטעמי יושב על העמדה שלו, ישחק בעיקר כמחליף של הנקינס, אולי כמה דקות ביחד (בתחילת השנה גם שגב והנקינס שיחקו קצת ביחד). אבל אין מקום לשגב ולצ'אצ'אשווילי ביחד. אפשר לתעדף את שגב, דמות חיובית, קפטן, נותן המון - אבל צריך לבחור.

מסכים עם הכל. דעתי האישית היא שכן צריך לתעדף המשכיות באחת העמדות האלה, וההתלבטות באמת קשה.

דניאל כתב:
אני עדיין חושב שירושלים תצטרך עוד ישראלי בעמדה 4

כשחושבים על זה, יש אופציה ישראלית יותר טובה מלהשאיר את קליין?

לגבי ההמשכיות - בלייזר, הנקינס ודברת זה וודאי. קרינגטון גם בכיוון. הייתי משאיר גם את ספידי בתור רכז מחליף (נראה שהוא גם מנהיג בחדר ההלבשה) ואת רנדולף. זה 6 שחקנים, בקבוצה שקופצת בתקציב פי כמה זו המשכיות די משמעותית. אפשר גם להשאיר יותר, את אורקו ואת שגב, אבל אז אתה לא מאד משדרג את הבוצה

לגבי עמדה 4 - זה תלוי לדעתי מה מחפשים. דז'יקיץ' היה השנה די מקובע בעמדות - סמית' ויעקב ב-1, אורקו וקרינגטון ב-2, רנדולף ובלייזר ב-3, מייריס וקליין ב-4 והנקינס ושגב ב-5. אפס ערבוב בעמדות 1 ו-5, בעמדות 2-3 היה קצת שילובים.
אם מחפשים ישראלי ש-4 זו העמדה הטבעית שלו, לדעתי נמרוד לוי זו אופציה יותר טובה מקליין. אם לא, אולי בלייזר וצ'אצ'אשווילי יכולים לכסות את עמדה 4. לא ראיתי את צ'אצ'שווילי מספיק כדי להגיד אם הוא אופציה אמיתית לעמדה 4 וליד הנקינס.

בכל מקרה לדעתי הקבוצה צריכה להבנות דומה לשנה - 5 זרים בכירים שמשחקים גם בליגה, 2 זרים נוספים לאירופה ורוטציות ו-5 ישראלים בכירים. דברת היה יכול להיות אחד מהם, אבל אם הוא חוזר רק בינואר הוא כנראה צריך להיות ה-6.
אם באמת הסגל הישראלי יכלול את זוסמן, קרינגטון, בלייזר וצ'אצ'אשווילי, יש מקום לעוד ישראלי אחד. לצערי יהיה קשה שזה יהיה אורקו, יותר סביר שזה רכז, אלא אם דז'יקיץ' משנה קצת תפיסה ואחד מ-5 הזרים לליגה הוא גארד שיכול לשחק ב-2 העמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 1:07 pm 
Senior

אבל זר פיזי במקום אחר מבין זוסמן ואורקו אומר להגיע ל-7 זרים, 8 בספירת bcl במידה וזה איכשהו עדיין רלוונטי.
אני אהיה שמואליקי ואשאל אם לא עדיף שפשוט תהיה את היכולת לשחק עם ארבעה זרים סביב זוסמן/אורקו מאשר להחליף אחד מהם בזר שיהיה חייב בהכרח ישראלי לידו?

אולי לא. בעיני דווקא עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 1:21 pm 
Hall of Famer

על פי וואינט רוצים להחליף 5 זרים .לדעתי צריכים להשאיר את רנדולף ולהחליף 4.בכל מקרה עושים מיני הפיכה בסגל הישראלי והזרים ויש לזה בעיקר יתרונות אבל גם חסרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 2:26 pm 
Sophomore

הדבר הכי מעניין הקיץ באמת הוא מה יביאו בעמדה 4. מוסיף למיקס את קוזמינסקאס. לדעתי אנחנו נפצח את זה.

אגב דוברת, הוא כבר תקופה ארוכה הולך בחופשיות, מעלה סטוריז של פיזיותרפיה ולאחרונה גם אימוני קליעה. הוא באמת חצי שנה מכשירות? אנחנו מתבססים פה על לו"ז משוער שנכתב איפשהו עוד לפני שעשה את הניתוח, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 2:59 pm 
Junior

לא יודע איפה קרינגטון נספר בהחלפה של 5. במידה מסויימת מגיע זר במקומו. כלומר מחליפים אותו, את סמית', בראון ו-2 הלטבים, זה 5. אכן ב-BCL קרינגטון יושב על משבצת של זר, מעניין באיזה מפעל נסיים.

זה נראה שירושלים הולכת על הסגל הישראלי הכי טוב שקיים. אפשר להתווכח על זוסמן וצ'אצ'אשווילי, אבל השמות שרצים (כולל קרינגטון) הם חד משמעית הישראלים הכי טובים שירושלים יכולה להביא. יש את מדר ואבדיה שהם רמה מעל, אולי גם סורקין וג'ון די חצי לבל מעל (לא בטוח שמעל קרינגטון), משם זה גינת, מנקו, ג'ייק כהן, זוסמן ושאר השמות שנזרקים בהקשר של ירושלים. בהנתן ש-3 הראשונים יישארו בקבוצה שלהם, ירושלים בונה סגל ישראלי מצויין. עם קרינגטון זה אולי אפילו סגל ברמה של הסגל של מכבי.
בפעם האחרונה שירושלים הלכה על הישראלים הכי טובים (הלפרין ואליהו) גם היה להם מעמד מוביל בקבוצה, גם מעל לרוב הזרים. זה הצליח יפה בליגה (שתי אליפויות), פחות באירופה. אני חושב שהמתכון הנכון הוא הישראלים הכי טובים אבל בתפקיד משלים בסגל. מהבחינה הזו שחקן כמו זוסמן זו הבחירה המושלמת.

עריכה: הישראלי הבכיר היחיד שאפשר לכאורה להביא ולא בדיון זה תמיר בלאט. אני לא בטוח שהוא עולה על זוסמן, ובכל מקרה הוא כנראה סגור במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 18, 2023 3:03 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אני אהיה שמואליקי ואשאל אם לא עדיף שפשוט תהיה את היכולת לשחק עם ארבעה זרים סביב זוסמן/אורקו מאשר להחליף אחד מהם בזר שיהיה חייב בהכרח ישראלי לידו?
אולי לא. בעיני דווקא עדיף.

תודה אני מניח...
אני באמת חושב שזוסמן לא שחקן כדורסל פחות טוב מהזר הממוצע שנוחת פה (קל וחומר כשחקן משלים, לא צריך 5 זרים סקוררים בחמישייה). האם אלבה ברלין לוקחת כיום את רנדולף או קרינגטון ונותנת למי מהם 22 דקות ביורוליג? עובדתית לא, וזה כנראה אומר משהו.
זה שהוא ישראלי לא אמור לשנמך את מעמדו...

בנוסף, כפי שכבר ציינתי, גם עם זוסמן וקרינגטון "על תקן ישראלי", אני באמת לא מבין מה מונע מקורנליוס להישאר בירושלים "על תקן מנקו במכבי" (ובפועל אף יותר מזה, כבר בתוך נקודת התחלה - רישום לכל המשחקים באירופה, בניגוד למנקו). יותר מדי חלופות ראויות לא יהיו לו הרי.
אין היגיון בעיניי להשקיע סכומי עתק מצד אחד, ולבנות סגל צר (ביחס לכמות המשחקים, הציפיות ללכת עד הסוף בכל המפעלים וכו') של איזה 11 שחקנים (שזה אומר משהו כמו 4 ישראלים, ואיזה חצי דוברת), ואז אחרי איזה 2 פציעות של ישראלים - כל הרוטציה מתפרקת (בדומה למה שקרה השנה למשל, ולירושלים היה נס עם קליין ויעקב - בלעדיהם לטעמי כל ההישג באירופה לא היה קורה, כי הקבוצה הייתה חוטפת בליגה עוד קודם לכן).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], uriel17, גמליאל ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: