סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' יוני 15, 2026 2:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 25/26
הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 11:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מוטלי סיכם ל3 שנים נוספות תמורת 6.5 מיליון דולר לכל התקופה
https://www.ynet.co.il/sport/worldsocce ... j700titzgx

בספורט 5 מפורסם שחוץ מבראיינט ואוטורו שסגרו יביאו לפחות עוד 2 שחקני חיזוק זרים לעמדות 1-2 ו3-4

כרגע מבחינת החוזים ל3 עונות

בראיינט עם 2.6 מיליון דולר לעונה
אוטורו 2.3 מיליון דולר לעונה
מוטלי 2.1 מיליון דולר לעונה לעומת 1.5 מיליון דולר שקיבל השנה

יהיה להפועל ת''א כנראה תקציב שחקנים של טופ 6 ביורוליג והתקציב הגבוה בתולדות הכדורסל הישראלי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 11:31 am 
Junior

אני סופר 14 שחקנים - 6 ישראלים - מדר, גינת, טימור, פלטין, בלייזר, שגב ו-8 זרים - מוטלי, בלייקני, ויינרייט, קבוקלו, בראיינט, אוטורו ועוד 2 זרים.
הם מדברים על סגל של 15-16 שחקנים, אז לא יפתיע אותי אם יביאו עוד ישראלי (גארד - בורג, משגב) ועוד זר (או שניים אם קבוקלו לא נשאר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 11:34 am 
Hall of Famer

מה עם פוסטר? יש נכון בשמועות שהבחור יעשה את דרכו לירושלים בקיץ ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 11:52 am 
מנהל פורום

הלוואי
האיש רוצח בדם קר
מת עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 11:55 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
הלוואי
האיש רוצח בדם קר
מת עליו

הוא סבבה. אבל אני חולם על חזרה של ליוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 12:01 pm 
Junior

uriel17 כתב:
הלוואי
האיש רוצח בדם קר
מת עליו

רוצח אבל גם מאד לא יציב. לא רק שאתמול הוא מינוס 28 במשחק שנגמר במינוס 3, ב-10 מתוך 20 משחקים בליגה הוא היה על חד ספרתי במדד, 5 מתוכם על מדד 1 או פחות. לשם השוואה- הארפר היה חד ספרתי רק במשחק אחד מתוך 25, רנדולף בעונה שעברה 7 מתוך 23. קרינגטון גם בערך חצי מהמשחקים במדד חד ספרתי, אבל אני חושב שצריך מישהו עם תפוקה יותר יציבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 2:21 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
האמירה שמסעירה את שחקני הפועל ת"א. סיום המשחק וההפסד הדרמטי להפועל ירושלים הוציא לדרך גם את ההכנות של מחזיקת היורוקאפ לעונה הבאה, ורגע אחד של המאמן בסיום גורם ללא מעט דאגות בחדר ההלבשה. היווני סיפר לשחקנים שבשנה הקרובה הם צפויים להתגורר באופן קבוע בקפריסין, שם תארח הפועל ת"א את משחקי היורוליג, כשהסגל שיירשם לכל משחק ליגה באופן ספציפי, ימריא נקודתית לכל משחק, כשיתר הסגל יישאר בחו"ל.

המטרה של הצעד היא הכנה נוחה יותר למשחקי היורוליג, אבל המשמעות שלו לא פשוטה עבור השחקנים ואנשי הצוות הישראלים שמשפחותיהם נמצאות בארץ, ויצטרכו למעשה לעקור את חייהם במשך כל העונה לחו"ל. "אם אף אחד לא אומר כלום, אני רואה בזה כהסכמה", המאמן אמר לשחקנים, שלא ידעו כיצד להגיב לנושא. לא מעט שחקנים ואנשי צוות התנגדו ופנו להנהלה: ״אנחנו לא רוצים לעבור. יש לנו משפחות, אנחנו צריכים להישאר בישראל״.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 2:43 pm 
Junior

שאלה לאוהדים של הפועל תל אביב - האם החזרה של קבוצת הכדורגל לליגה הבכירה, עם בעלים שיכול לבנות קבוצה בכירה - יכול לפגוע בכמות המנויים של קבוצת הכדורסל? אנשים יעשו שני מנויים לשתי הקבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 3:14 pm 
Junior

להערכתי, הסיפור עם המעבר לקפריסין יכול להתברר כמשמעותי מאוד. מלכתחילה, אם המטרה של הפועל תל אביב היא פלייאוף ביורוליג, נקודת התורפה הכי גדולה שלה היא הישראלים שלה. בעיניי, מדר ופלטין יכולים להיות ברוטציה של כל קבוצת יורוליג (לגבי מדר, כנראה שלא במעמד שבו הוא מצפה להיות בהפועל ת״א). אבל בר+גינת+בלייזר זאת חתיכת גיבנת וברוב המשחקים להערכתי לא אמורים לקבל דקות ואולי גם לא להיות בסגל. במצב עניינים כזה להודיע להם שכדי להלחם על הפירורים בסגל שבונים שם, הם יצטרכו לעבור לגור בקפריסין זאת חתיכת הרעת תנאים ואני בטוח שזה יגרום למרמור רציני שיקשה מאוד על בניית קבוצה מנצחת בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 3:38 pm 
Hall of Famer

מכבי ת"א עשתה פלייאוף ביורוליג (ואף בלי ביתיות) בעונת 23-24 עם 15 דקות בממוצע של דיברתולמאו, ו-10 דקות של ג'ייק כהן.
עונה קודם לכן (עם ביתיות, מקום חמישי) זה היה 17 ו-12 דקות בהתאמה.
האם הנ"ל טובים יותר במובהק מאשר טימור וגינת?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 3:54 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
להערכתי, הסיפור עם המעבר לקפריסין יכול להתברר כמשמעותי מאוד. מלכתחילה, אם המטרה של הפועל תל אביב היא פלייאוף ביורוליג, נקודת התורפה הכי גדולה שלה היא הישראלים שלה. בעיניי, מדר ופלטין יכולים להיות ברוטציה של כל קבוצת יורוליג (לגבי מדר, כנראה שלא במעמד שבו הוא מצפה להיות בהפועל ת״א). אבל בר+גינת+בלייזר זאת חתיכת גיבנת וברוב המשחקים להערכתי לא אמורים לקבל דקות ואולי גם לא להיות בסגל. במצב עניינים כזה להודיע להם שכדי להלחם על הפירורים בסגל שבונים שם, הם יצטרכו לעבור לגור בקפריסין זאת חתיכת הרעת תנאים ואני בטוח שזה יגרום למרמור רציני שיקשה מאוד על בניית קבוצה מנצחת בשנה הבאה.

מבחינה משפחתית, במה זה שונה משחקן שיוצא לשחק באירופה? זה אולי אפילו יותר קל כי זה קפריסין ויכול להיות שיש איזה פתרון ביניים נוח יותר, אבל אפשר פשוט להחליט שכל המשפחה עוברת לקפריסין לשנה.
ברור שזה בעייתי כי זה משהו שנכפה ולא הם בוחרים, אבל האם אם למישהו מהבכירים (מדר, גינת לפני פלטין, טימור) הייתה מגיעה הצעה לעבור לשחק בקבוצת יורוליג עם שדרוג משמעותי בשכר (אני מניח שהם כבר מרוויחים או ירוויחו יותר אצל ינאי לעומת חלופה בארץ) - כמה מהם אומרים לא מסיבות משפחתיות?
אגב, קפריסין זה ממש קרוב, די דומה לאילת מהבחינה הזו. האם מישהו מהשחקנים באילת התמרמר כי הקבוצה משחקת שם, ובטח ביקשו מהם לגור שם או לשהות שם רוב השבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 4:37 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
uriel17 כתב:
הלוואי
האיש רוצח בדם קר
מת עליו

רוצח אבל גם מאד לא יציב. לא רק שאתמול הוא מינוס 28 במשחק שנגמר במינוס 3, ב-10 מתוך 20 משחקים בליגה הוא היה על חד ספרתי במדד, 5 מתוכם על מדד 1 או פחות. לשם השוואה- הארפר היה חד ספרתי רק במשחק אחד מתוך 25, רנדולף בעונה שעברה 7 מתוך 23. קרינגטון גם בערך חצי מהמשחקים במדד חד ספרתי, אבל אני חושב שצריך מישהו עם תפוקה יותר יציבה.

קודם כל לגבי המדד, כשאתה מקבל 12 דקות למשחק, זה לא מפתיע שיש לך מדד חד ספרתי בממוצע. לגבי הפלוס מינוס אין לי הסבר חוץ מזה שהוא שחקן שנכנס בהרבה מקרים כדי להציל את המולדת ולא חלק מסודר מהרוטציה הקבועה, אז אולי משם אפשר להקיש ולהבין למה המינוס פלוס שלו שלילי.
ספציפית במבחן העין אתמול, היו לו כמה איבודים שהיו חלק מהמפולת של תל אביב אתמול, אבל הוא גם זה שתקע את הסלים הכי כואבים בריצה של תל אביב ליתרון 16
חולון שהייתה התחנה הראשונה שלו אחרי המכללות 20.2 נק' למשחק ב51.3%
פאו ראתה והתלהבה, אבל התברר שזה גדול עליו 5.3 נק' למשחק ב34% מהשדה
משם שונמך לדרג ב' של אירופה
טורק טלקום 9.4 נק' ב43% מהשדה
ריו גרנדה 16.8 נק' ב48% מהשדה
ריטאס וילנה 17 נק' ב47%
עוד עונה בריטאס 15.6 ב53.1%
את ריטאס הוביל לאליפות מול קובנה
בקיצור למעט הפלוס מינוס שאי לי הסבר
הוא התקבל אצלי לעמדת 1/2/3 שלנו כמחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 4:42 pm 
Junior

דניאל כתב:
נביא בעירו כתב:

מבחינה משפחתית, במה זה שונה משחקן שיוצא לשחק באירופה? זה אולי אפילו יותר קל כי זה קפריסין ויכול להיות שיש איזה פתרון ביניים נוח יותר, אבל אפשר פשוט להחליט שכל המשפחה עוברת לקפריסין לשנה.
ברור שזה בעייתי כי זה משהו שנכפה ולא הם בוחרים, אבל האם אם למישהו מהבכירים (מדר, גינת לפני פלטין, טימור) הייתה מגיעה הצעה לעבור לשחק בקבוצת יורוליג עם שדרוג משמעותי בשכר (אני מניח שהם כבר מרוויחים או ירוויחו יותר אצל ינאי לעומת חלופה בארץ) - כמה מהם אומרים לא מסיבות משפחתיות?
אגב, קפריסין זה ממש קרוב, די דומה לאילת מהבחינה הזו. האם מישהו מהשחקנים באילת התמרמר כי הקבוצה משחקת שם, ובטח ביקשו מהם לגור שם או לשהות שם רוב השבוע?

אבל זה בדיוק העניין - זה נכפה עליהם. ולא רק שזה נכפה עליהם, זה נכפה עליהם אחרי שכבר התרגלו למחשבה (וגם היה להם חוזה שמבטיח את זה) שישחקו בקבוצת יורוליג בזמן שהם חיים בארץ. ולא רק שהם התרגלו למחשבה, הסיבה שבגללה עוברים לקפריסין היא כדי להחתים יותר זרים ויותר טובים, כדי שאפשר יהיה לשנמך את המעמד של הישראלים.

לגבי מה שנאמר פה בקשר לדיברתולומיאו וג׳ייק כהן - אם מישהו חושב שתומר גינת בשיא הקריירה שלו ישלים בקלות עם מעמד כמו של ג׳ייק כהן במכבי (שכלל, חוץ מאותן 10 דקות למשחק, גם לא מעט משחקים שבהם הוא לא שותף ואפילו לא התלבש), אז אני לא כל כך בטוח. דיברתולומיאו - בשונה מבר טימור, מחזיק בנשק משמעותי שאין לבר שזו קליעה אבסולוטית משלוש וגם בהגנה הוא מסתדר יותר טוב לדעתי (ועדיין, הוא היה ועודנו נקודת תורפה רצינית בסגל של מכבי). וכאמור, אני חושב שתהיה בעיה גם עם המעמד של ים מדר.

ברור שאפשר לבנות קבוצה טובה גם בתנאים האלה והתקציב האינסופי זה בהחלט יתרון משמעותי, אבל יהיה מאוד מעניין…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2025 5:17 pm 
Junior

הם פשוט הולכים להוסיף עוד טיסות לעונה שגם ככה מלאה בטיסות.
קפריסין - ישראל - ספרד (נניח) - קפריסין - ישראל - קפריסין.
אגב, לא ראיתי התייחסות, אבל אני מניח שהמטרה היא גם לארח בקפריסין ומהניסיון של קבוצות הכדורגל, המדינה שם נגד זה או שמדובר בעלויות מטורפות חסרות פרופורציה. אחרת, אני עוד יותר לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2025 4:39 am 
Sophomore

הפועל פנתה לננאד דימיטרייביץ' שצפוי לדחות את ההצעה. ב-VTB ובנבחרת הוא היה כוכב, במילאנו הוא די אכזב.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-bas ... e/1562080/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2025 8:25 am 
Sophomore

ראסל ווסטבורק??
https://www.profootballnetwork.com/nba/ ... westbrook/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2025 11:19 am 
Sophomore

דניאל כתב:
אני סופר 14 שחקנים - 6 ישראלים - מדר, גינת, טימור, פלטין, בלייזר, שגב ו-8 זרים - מוטלי, בלייקני, ויינרייט, קבוקלו, בראיינט, אוטורו ועוד 2 זרים.
הם מדברים על סגל של 15-16 שחקנים, אז לא יפתיע אותי אם יביאו עוד ישראלי (גארד - בורג, משגב) ועוד זר (או שניים אם קבוקלו לא נשאר).

פורסם שהם הולכים על קונספציה של 9 זרים
בינתיים אם הפועל ת''א לא יצליחו להחתים את דוז'ייר הם ינסו את אדוורדס מבאיירן מינכן
https://www.israelhayom.co.il/sport/wor ... e/18117297

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2025 3:06 pm 
Sophomore

כמובן אין שום סיכוי לווסטבורק אבל סתם כמחשבה אני לא חושב שיתרום יותר ממה שבברלי תרם. היתרון שלו זה אקפלסיביות שעדיין קצת יש לו ובמגרש צפוף זה פחות יבוא לידי ביטוי, קליעה מבחוץ או חצי מרחק יש לו קצת כשהוא פנוי ובאירופה זה מבטים שהוא לא יקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2025 4:09 pm 
Hall of Famer

מישהו הבין את הצורך בדוז'ייר? (כלומר, חוץ מקווי דימיון לאנדולו...)
לכאורה בשלב זה העמדות החזקות בהפועל ת"א הן 2-3 (בראיינט, בלייקני, ויינרייט, טימור, פלטין) ו-5.
אז עוד "החתמה מפוצצת" דווקא לאותן עמדות 2-3?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2025 3:56 am 
Sophomore

קיילב הולמסלי?
https://www.one.co.il/Article/493853.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2025 10:05 am 
Sophomore

Euro_Basket כתב:

בהפועל תל אביב הוציאו הכחשה בעניין
על פי ישראל היום יורוהופס הם במומ עם אדוורדס הקומבו גארד של מינכן שיש עוד מספר קבוצות יורוליג שמתעניינות בו כולל מכבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 07, 2025 10:44 am 
Sophomore

בשבוע הבא יוחלט האם הפועל תל אביב תשחק באדריאטית אחריי שנרשמה אתמול למפעל באופן רשמי על פי כל אתרי הספורט
על פי הדיווח של TV Arena Sport, הפורמט החדש יכלול 20 מועדונים שיחולקו לשני בתים. חמש הקבוצות הראשונות מכל בית יעפילו לשלב ה-Top 10, בעוד חמש הקבוצות הנותרות ימשיכו להתחרות בשלב הפלייאאוט. הנקודות מהשלב הראשון יועברו לשלב השני, מה שאומר שלכל משחק יש חשיבות כבר מהרגע הראשון.
לא ברור אם האדריאטית תבוא על חשבון הליגה הישראלית או יחד איתה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 08, 2025 7:22 pm 
Sophomore

עכשיו מפורסם בספורט 5 שהפועל תל אביב תשחק סופית באדריאטית בנוסף ליורוליג ווליגה הישראלית כמו שמכבי עשתה פעמיים בעבר .לא מבין את הרציונל כי זה עומס מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 08, 2025 7:33 pm 
Junior

הכותרת באתר של ערוץ הספורט היא ״זה יקרה? ביוון טוענים…״. באופן מילולי, פחות או יותר ההיפך המוחלט מ״בערוץ הספורט אומרים שהפועל תל אביב תשחק באופן סופי באדריאטית״. ואני שואל - עד מתי רדדדטטטט? מה עשינו לך רע? למה אדוני מתנהג כמו צ׳אט gpt בגרסה החינמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 08, 2025 8:04 pm 
Hall of Famer

רק אציין שרדטט עשה את זה הרבה קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 95 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: