סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' פברואר 19, 2025 11:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1766 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 10:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'יי דאב אחלה לגמרי, הפתעה מלבבת. והנה הוא נבחר בדראפט של צ'ט, רק שהוא נבחר 12 וצ'ט שני. מטבע הדברים הציפיות שונות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 11:11 pm 
Hall of Famer

הת׳אנדר בלי שג״א היא בהחלט קבוצת פלייאוף בעיניי, או למצער פליי אין חזק. מקום 6-7 כזה בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 11:12 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הת׳אנדר בלי שג״א היא בהחלט קבוצת פלייאוף בעיניי, או למצער פליי אין חזק. מקום 6-7 כזה בכיף.

סבבה, מקבל. ולג'יי-דאב מן הסתם יש בזה לא מעט משקל. לאן אתה חושב שתגיע קבוצה שהיו מובילים אותה צ'ט והרטנשטיין?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 11:18 pm 
Hall of Famer

לאיזורים של יוטה וכאלה, אולי אפילו וושינגטון. אבל לאוקלהומה יש לא רק אותם אלא גם את ג׳יי דאב, ג׳ו, וויגינס, דורט, וואלאס ושאר אחלה שחקנים שבעולם.
אבל כן, קבוצה שמובלת רק על ידי שני הגבוהים האלה, היא קבוצה ברמה של... לא יודע, בוסטון של ראדג׳ה או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 14, 2025 11:36 pm 
Hall of Famer

אחלה. זו הנקודה שלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 12:58 am 
Sophomore

זה טיעון די מוזר לדעתי. מה זאת אומרת קבוצה שמבוססת על צ'ט והארט? הרי אלה שני סנטרים (צ'ט אולי גם 4) שמשתכרים יחד 40 מיליון (וגם זה בגלל שהארט מקבל שכר גבוה בגלל התאמה קבוצתית וצורך, לא כבסיס לקבוצה) ואחד מהם שחקן שנה שנייה שעוד ממש מוקדם להעריך את הפוטנציאל העתידי שלו. אז מי השחקנים שמקבלים את ה110 מיליון האחרים? קוזמה וג'ורדן פול? או שחקנים כמו אלו שיש לת'אנדר עכשיו, מינוס שיי אבל פלוס נניח איזה דרק ווייט ודזמונד ביין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 10:46 am 
Hall of Famer

זה אומר קבוצה שאלה הם השחקנים המובילים שלה, בלי להכנס לענייני משכורות וכו'. המטרה היא להראות את ההיררכיה האמיתית של הת'אנדר ומי באמת מניע אותה. שיי הרחק מעל כולם, אחריו ג'יי דאב, צ'ט והרטנשטיין הם חלק שיכול להיות חשוב אבל הם משלימים את מי שבאמת מוביל. הרטנשטיין היה ויישאר כל הקריירה שחקן משלים, צ'ט עוד חזון למועד ונראה. יש כאלה שחושבים שהוא יהיה כוכב, אפילו כוכב גדול, אני קצת יותר סקפטי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 11:28 am 
Hall of Famer

מציע לסגור את הדיון הזה שעוסק באגו של נדב
שמנסה לומר בעצם שהוא לא טעה לחלוטין.

צ'ט לא היה ולא יהיה שחקן בינוני במקרה הטוב.
מהמשחקים הראשונים היה ברור שהתחזית הזאת הייתה שגויה לגמרי.
אפילו במשחקים מאז שחזר מפציעה ארוכה ותוך כדי שהוא משחק לא בעמדה שלו,
הוא אחד משחקני הפנים ההגנתיים הטובים בליגה

ודי ברור כשמסתכלים על התמונה הכללית, שהוא אחד הסנטרים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 1:24 pm 
Hall of Famer

אתחיל בסיפא. הנחזה להיות כאן מומחה לת'אנדר, ומי שהדביק להולמגרן את הכינוי הקרינג'י ביותר האפשרי, פשוט מסרב להכיר בעמדה שלו. חופר ללא הפסקה על "הבור של הת'אנדר בעמדה 4" ומתבכיין שהוא משחק מחוץ לעמדה, בעוד שהשחקן הוא 4 מובהק הרבה יותר מ5. תגידו, הכהן רק יוזר בסלניוז. בespn הוא מוגדר פאוור פורוורד. בבסקטבול רפרנס פאוור וסנטר. כנ"ל באתר הרשמי של הליגה. אצל אטט הוא סנטר סטייל אנדרס ביידרינש, אין לו שום עמדה מחוץ ל5.

עכשיו, אני מאמין בכל לבי שאנשים בעלי הבנת נקרא סבירה לגיל חטיבת ביניים מבינים היטב את עמדתי. היא לא מסובכת, וגם חזרתי עליה הרבה פעמים. אין לי שום עניין "להוכיח" שהולמגרן "בינוני במקרה הטוב". הוא נתן עונת רוקי מבטיחה, הוא שחקן הגנה משמעותי. אני עדיין חושב שהוא לא יהיה שחקן התקפה ברמה הגבוהה של הליגה, ואני בספק לגבי כמה טוב הוא יהיה בכללי. מותר לחלוק על רמה של שחקן גם בלי לטעון ש"זה עוסק באגו שלי", בעיקר כשזה בא ממישהו שבואו נאמר, נוטה לדפוק את הראש חזק ובאגרסיביות בטענות שריבועים הם מעגלים.

ואגב, לגבי השימוש בשמי הפרטי למרות שביקשתי מספר פעמים שלא לעשות זאת ובעיקר כשאין בינינו שום היכרות אישית, אני מקווה שמנהלי הפורום יזהירו אותך לפני חסימה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 1:45 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
יש עוד המון זמן לבחון את הקריירה שלו, אבל גם אם ההערכה הראשונית שלי על שחקן בינוני במקרה הטוב לא תתקיים (ואשמח אם הוא יהיה טוב), אני עדיין יותר מסויג לגביו מאשר אחרים, בעיקר במישור ההתקפי.

גם אם ההערכה הראשונית שלי על שחקן בינוני במקרה הטוב לא תתקיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 3:35 pm 
Sophomore

הולמגרן שחקן נדיר וסבל במידה מסוימת מההשוואות לויקטור.
הוא התחיל את העונה במוד סופרסטאר. ואז נפצע.
אם יצליח לנהל קריירה בריאה יהיה טופ 20 בליגה להרבה שנים ואף יותר.

הכהן אני מסוקרן מה יש לא לאהוב בשחקן 2.15 ששומר, חוסם, קולע מכל הטווחים, יעיל וקבוצתי והוא רק בן 22.
למה רק בינוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 3:50 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
יש עוד המון זמן לבחון את הקריירה שלו, אבל גם אם ההערכה הראשונית שלי על שחקן בינוני במקרה הטוב לא תתקיים (ואשמח אם הוא יהיה טוב), אני עדיין יותר מסויג לגביו מאשר אחרים, בעיקר במישור ההתקפי.

גם אם ההערכה הראשונית שלי על שחקן בינוני במקרה הטוב לא תתקיים...

טייריק אוונס נתן עונת רוקי נדירה ונבחר לרוקי השנה של מחזור סופר-חזק. הוא קלע במשך כל עונה בקריירה למעט אחת בדאבל-פיגרז, ואפילו בעונה הלפני אחרונה שלו בליגה עשה 19.4 למשחק ב38% לשלוש. נדמה לי שהוא זכור כשחקן די בינוני בסופו של דבר. זה שאתה מאוהב בשחקן לא מבטל את הצורך בפרספקטיבה.

בכל מקרה נכון להיום הולמגרן עומד העונה על 14.7 נקודות למשחק, נתון שמעמיד אותו במקום ה70 בליגה, מתחת לגריידי דיק וכריסטיאן בראון. 8.5 הריבאונדים שלו ממקמים אותו מחוץ ל20 הראשונים, בצוותא עם בובי פורטיס. הוא כן חוסם ברמה גבוהה, אבל אלה עדיין מספרים ששמים סימן שאלה על כמה טוב הוא יהיה. אני כמובן מכיר בכך שהוא צעיר מאד והקריירה שלו יכולה ללכת לכל מקום, משיפור משמעותי דרך הישארות באזורים האלה ועד הידרדרות. אבל יש כאלה שרוצים אחרי 95 משחקים בשתיים וחצי עונות לקבוע מסמרות. אהבה זה כואב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 3:53 pm 
Sophomore

https://hoops.co.il/?p=235626
מאמר שכתבתי לפני 4 שנים בהופס, על צט וויקטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 3:54 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:

הכהן אני מסוקרן מה יש לא לאהוב בשחקן 2.15 ששומר, חוסם, קולע מכל הטווחים, יעיל וקבוצתי והוא רק בן 22.
למה רק בינוני?

קודם כל שאלת הבריאות היא שאלה, והיא שאלה שנשאלת לגבי הולמגרן עוד מלפני הדראפט עקב מבנה הגוף השברירי שלו. ועינינו הרואות שחקן שהפסיד עונה ועוד כמה עשרות משחקים בעוד עונה. אז גם על גרג אודן היה קונצנזוס שאם הוא בריא, הוא ישלוט מתחת לסלים. לצערנו הוא לא היה בריא.

לגבי לאהוב או לא לאהוב, אין לי אהבה מיוחדת אליו ולא עוינות. אני מסתכל עליו בעיניים אובייקטיביות, אני מאמין. אני חושב שהוא שחקן עם יתרונות וחסרונות, ושכאן עקב אהבתו היוקדת והספציפית של אטט אליו התגובות לגביו פשוט יצאו מפרופורציה. כאמור הקריירה שלו יכולה ללכת לכל כיוון אפשרי, שום דבר לא מופרך כולל שהקריירה שלו תיגמר תוך כמה שנים בגלל פציעות (ואני לא מייחל לזה, חלילה). בינתיים הוא משחק בקונטנדרית שהיא קבוצה שלמה על פניו, ויש לו משימה מספיק חשובה להיות שחקן משמעותי בקבוצה שנותנת פייט רציני על אליפות. זו התחלה טובה לקריירה איך שלא נסתכל על זה, ושיהיה לו בהצלחה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 3:55 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
https://hoops.co.il/?p=235626
מאמר שכתבתי לפני 4 שנים בהופס, על צט וויקטור

ובו אתה מראה בסטטיסטיקה שויקטור נתן נוקאאוט מהדהד לצ'ט במצ'אפ הישיר ביניהם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 4:11 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
ואגב, לגבי השימוש בשמי הפרטי למרות שביקשתי מספר פעמים שלא לעשות זאת ובעיקר כשאין בינינו שום היכרות אישית, אני מקווה שמנהלי הפורום יזהירו אותך לפני חסימה.

אנשים פה הושעו לחודש על אאוטינג
גם אם נדמה לכם שכולם מכירים
זוהי המדיניות של ערן ושלי והיא תקפה לגבי כולם
לא אשלח אזהרות בפרטי, אשעה מיד כפי שהיה עם אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 15, 2025 6:44 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
Bluey כתב:

למה רק בינוני?

קודם כל שאלת הבריאות היא שאלה, והיא שאלה שנשאלת לגבי הולמגרן עוד מלפני הדראפט עקב מבנה הגוף השברירי שלו. ועינינו הרואות שחקן שהפסיד עונה ועוד כמה עשרות משחקים בעוד עונה. אז גם על גרג אודן היה קונצנזוס שאם הוא בריא, הוא ישלוט מתחת לסלים. לצערנו הוא לא היה בריא.

לגבי לאהוב או לא לאהוב, אין לי אהבה מיוחדת אליו ולא עוינות. אני מסתכל עליו בעיניים אובייקטיביות, אני מאמין. אני חושב שהוא שחקן עם יתרונות וחסרונות, ושכאן עקב אהבתו היוקדת והספציפית של אטט אליו התגובות לגביו פשוט יצאו מפרופורציה. כאמור הקריירה שלו יכולה ללכת לכל כיוון אפשרי, שום דבר לא מופרך כולל שהקריירה שלו תיגמר תוך כמה שנים בגלל פציעות (ואני לא מייחל לזה, חלילה). בינתיים הוא משחק בקונטנדרית שהיא קבוצה שלמה על פניו, ויש לו משימה מספיק חשובה להיות שחקן משמעותי בקבוצה שנותנת פייט רציני על אליפות. זו התחלה טובה לקריירה איך שלא נסתכל על זה, ושיהיה לו בהצלחה.

מאחל לו ולי כצופה קריירה בריאה וארוכה, הוא באמת מהדברים הטובים בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 12:28 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
Hacohen כתב:

אנשים פה הושעו לחודש על אאוטינג
גם אם נדמה לכם שכולם מכירים
זוהי המדיניות של ערן ושלי והיא תקפה לגבי כולם
לא אשלח אזהרות בפרטי, אשעה מיד כפי שהיה עם אחרים

מוזמן להשעות.
עם כל הכבוד, זה היה הכינוי שלו במשך שנים ארוכות, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 12:38 am 
מנהל פורום

זה לא משנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 10:19 am 
Hall of Famer

מציע שביבי יחליף את שמו לניצחון המוחלט
וכל מי שיקרא לו ביבי ייכנס לחודש מעצר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 10:46 am 
Hall of Famer

Att כתב:

אני מבין שאתה נהנה להרוס בכח דיון על קבוצה שאתה מאד מעוניין בה.

זה עניין בסיסי בדיוני אינטרנט לפנות לאדם בכינוי שלו, ולא בשם הפרטי שהוא יודע במקרה כי אנשים שמכירים אותו באישי קוראים לו ככה לפעמים.

ביקשתי ממך יפה כמה פעמים, וזה אמור להיות מחודד עוד יותר כי אתה מתחבא מאחורי כינוי. זו גם לא פעם ראשונה שאתה משווה אותי בצורה כלשהי לביבי, שאתה יודע שאני רואה בו צורר.

לכן חוץ מהשעיה שזה עניין של מנהלים וטוב שהעירו לך, רק אומר לך שממש לא יהיה לי קשה לחשוף אותך אם ארצה ולהעמיד אותך באור לא נעים, אז בוא נעצור כאן ואם אתה רוצה להתייחס אליי אישית-יש לי כינוי.

תודה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 12:12 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

אני מבין שאתה נהנה להרוס בכח דיון על קבוצה שאתה מאד מעוניין בה.

זה עניין בסיסי בדיוני אינטרנט לפנות לאדם בכינוי שלו, ולא בשם הפרטי שהוא יודע במקרה כי אנשים שמכירים אותו באישי קוראים לו ככה לפעמים.

רק שזה לא נכון. זו הצגה שקרית.
זה לא במקרה
וממש לא כי אנשים מכירים אותך באישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 12:26 pm 
Hall of Famer

אתה מכיר אותי? אני מכיר אותך? אתה נמצא כאן תחת כינוי? אני נמצא כאן תחת כינוי? ביקשתי ממך בנימוס יותר מפעם ופעמיים? בחרת לא לכבד עד כאן? מציע לך לכבד מכאן.

שחרר את הפתיל מהעניין הזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 6:48 pm 
Sophomore

אטט, חייב להגיד שאני לא מבין את ההתעקשות שלך להצדיק את השימוש בשם פרטי במקום בכינוי. כולנו כאן זכאים לפרטיות וגם אם מישהו שיתף את שמו האמיתי בעבר (בשיחות פרטיות או אפילו בפומבי), זכותו לבקש שלא ישתמשו בו בעתיד. אני זוכר מספר פעמים שבהן הכהן ביקש ממך לחדול מזה ולא רואה שום סיבה מצידך להמשיך עם זה, בלי קשר לכללי הפורום, השעיות, וכדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 6:55 pm 
Hall of Famer

אין לי שום רצון או כוונה לפנות אליו בכלל.
פשוט קשה לראות דיון "רציני" על נושא שהיה יכול פוטנציאלית להיות מעניין
אבל בפועל לא קשור לשום דבר מלבד אגו וחוסר יכולת להודות בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1766 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, uriel17 ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: