סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 6:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 12:04 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דייבי, דווקא מהבחינה הזו אני לא חושב שזה מבחן ההוכחה על נעימי (להבדיל מפפי למשל, שבהחלט היה שחקן עם סטיגמה של 'יכול להצליח רק במלחה'). אמנם לא בקבוצות גדולות, אבל הוא הוכיח את עצמו בהחלט בשנים שבהן הוא בילה בקבוצות קטנות כמו אשקלון או הגיבעה. דווקא במלחה (וכאן ההודעה של סקולה נכנסת בהחלט) הוא כשל במבחן האמיתי של להצליח בקבוצה גדולה יחסית.

מצד שני, בקבוצה גדולה יותר מהפועל, שמצד אחד תצפה להישגים ומצד שני ברור לו שהוא לא כוכב בה, המצב שלו לדעתי יהיה הרבה יותר טוב. אפשר לקחת כדוגמה את קמפיין המוקדמות הקודם של הנבחרת, שבו הוא עלה מהספסל והיה מצוין.

ורק להבהיר שוב - הדעה שלי על נעימי קרובה מאוד לזו של סקולה (בטח יותר קרובה מלזו של עופר), אבל אני מרגיש שום ברוך שפטרנו. דבר ראשון, עדיין בהחלט עלול להגיע לימונד, שזו היתה התחזית שלי במשך רוב השנה, ודבר שני, יכול גם לא להגיע כלום. אם העזיבה של נעימי היא עוד אישור לקטסטרופה שמרחפת מעל הפועל, אז אירוע משמח זה בטח לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 12:58 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
סקולה שכחת ארבע עונות עם 2 מאמנים מזעזעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 1:18 pm 
Sophomore

3 מאמנים, גם דרוקר לא הצליח להציל את הספינה הטובעת של קפטן נעימי.

ולא הייתי קורא לגודס מאמן מזעזע, ממש לא. יכול מאד להיות שהייתי מעדיף אותו על דרוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 1:52 pm 
Sophomore

אגב, מידע שהגיע לאזניי וסביר להניח שלא מעט אנשי כדורסל יודעים: בקיץ 2011 יוגב לא המשיך לעונה נוספת בהפועל בגלל נעימי. כל הויכוחים שהיו בזמנו על סעיפים הזויים בחוזה וההתעסקות בקטנות היו על מנת לטרפד את המהלך. נעימי הבהיר לגיס שהוא לא רוצה רכז דומיננטי נוסף בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 2:46 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אני חושב שבמבחן הנתונים הסטטיסטים היבשים, יש לנעימי סיכוי טוב להצליח ברוסיה, כמו גם בליגות נוספות באירופה. זה לרגע לא אומר שהייתי רוצה לראות אותו בקבוצה שלי.

ברור, עדיף ליאור ליפשיץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 2:46 pm 
Hall of Famer

ראובן (וגם סקולה), בוא נבהיר נקודה אחת - אני לא מעריץ של נעימי, אין לי פוסטר שלו מעל המיטה, ואני גם לא חושב שהא הרכז הכי טוב בעולם. אני חושב שמדובר בשחקן עם מינוסים פיזיים, מנטליים והתנהגותיים, והיה ויש לו עוד הרבה מה להשתפר בהמון תחומים. מה שכן, וזה במיוחד לסקולה ששטח את הכשלונות בארבעת העונות האחרונות, כולם כמובן באשמתן הבלעדית של נעימי ( כי אוחיון, קטש וכל הזרים המוזרים שהיו העונה , כולם עשו הכי טוב ורק הוא הרס להם), לטעמי האישית נעימי עשה דווקא העונה קפיצה מאוד מאוד גדולה בהמון תחומים - בקבלת החלטות, בהתנהגות הקבוצתית על המגרש ואפילו בהגנה. בנבחרת בקיץ היה לו קיץ נהדר, והשיפור בליגה שלו העונה היה ברור לכל עין שלא שנאה אותו מלכתחילה. עוד נקודה שהייתה עד העונה, הבחור די עשה במכנסיים כל פעם ששיחק נגד מכבי, והעונה הוא היה מצויין בכל המשחקים נגדם. להאשים את נעימי בעונה הזאת של הפועל, סלח לי סקולה, זה פשוט בדיחה לא מצחיקה.

וחוץ מכל הדברים האלה, לא יודע לגבי אוהדי הפועל האחרים, זה שהוא שחקן בית שאוהב את הקבוצה , נותן לו עוד נקודות זכות אצלי. מתי בפעם האחרונה היה שחקן בית של הפועל בין שלושת הרכזים הישראלים הכי טובים? וכמו שכתבתי מקודם, לדעתי הוא גם המוכשר מבין השלושה (שוב, זה לא אומר שאין לו המון מה לשפר, ושהוא הרכז המושלם).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 2:56 pm 
Junior

באופן פרדוקסלי משהו (כי הדעות שלכם הפוכות כמעט לחלוטין), שניכם יכולים להיות צודקים ולא לסתור זה את זה.

נעימי שחקן מוכשר עם יכולות גבוהות מאוד באספקטים מסוימים של המשחק. ומצד שני הוא כשל לחלוטין כרכז של הפועל ירושלים, הוכיח למעשה שהוא לא בנוי בשלב הזה של הקריירה להוביל קבוצה כזו וגרוע מכך, ספק אם הליקויים המובנים במשחק ובאישיות שלו הם בכלל ברי תיקון.

קשה לפטור את ההישגים של הפועל ירושלים בארבע השנים שלו בקבוצה, כמדגם לא מייצג. במיוחד לאור ארבע השנים הקודמות, בהן המועדון הגיע להישגים יוצאים מן הכלל גם בזירה המקומית וגם באירופה. וברור שהוא לא האשם היחידי.

ובכל זאת מכיוון שהוא אחד הפרמטרים הבודדים שהוחזקו כקבועים לאורך כל התקופה הזאת, קשה להימנע מהמסקנה המתבקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 5:10 pm 
מנהל פורום

לא קטש, לא דרוקר ולא גודס הם מאמנים מזעזעים. במקרה הרע אלה מאמנים בינוניים. זה שהם הוצגו כפי שהוצגו בהפועל (דווקא דרוקר הצליח לא רע לשקם את התדמית שלו עד הנפילה הסופית) לא קשור לא אליהם ולא לנעימי.

עופר, לא האשמתי אותך בהערצה עיוורת או אפילו הערצה סתם, אבל אני חושב שדעתך על נעימי (כפי שהבעת אותה בהודעה כאן) היתה די ידועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2012 5:12 pm 
Hall of Famer

shay כתב:
nadav_hacohen כתב:
אני חושב שבמבחן הנתונים הסטטיסטים היבשים, יש לנעימי סיכוי טוב להצליח ברוסיה, כמו גם בליגות נוספות באירופה. זה לרגע לא אומר שהייתי רוצה לראות אותו בקבוצה שלי.

ברור, עדיף ליאור ליפשיץ...

זה נבלה וזה טריפה. תביא לי את שמוליק ברנר ואני מבסוט עד הגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 2:13 am 
Junior

ראשית, אציין כי אני לא אוהב את יובל נעימי. לא את יובל השחקן וגם לא את יובל האדם.
ועם זאת, אני גם לא חושב שהוא מהות כל הרע בעולם, הוא בהחלט שחקן כדורסל טוב ובנוף הרכזים הישראלים שלנו, הוא אחד מן הטובים. אולי כי אין כאלו הרבה, מי יודע.
אני חושב שההיפרדות הזו בין הצדדים היא מהלך נכון שהגיע בתזמון סביר.
לכדורסל, אולי מעט יותר מענפי ספורט אחרים, אני מייחס את מימד המשמעת של כל שחקן מבין החמישה שעל הפרקט הגבוה ביותר. נעימי לא תמיד ניגן אותו צליל שהשמיע המאמן או שאר השחקנים שהיו לצידו. לא פעם גם לא כיבד אותם וזה עוד בכלל לפני שאני מדבר על המישור המקצועי שם אני חושב שנעימי הוא לא בדיוק רכז והוא לא בדיוק שוטינג, וכשמביאים לו שחקן על עמדה שחס וחלילה דורכת לו על האצבעות, אז הוא גם יודע להשמיע קולו.
אגב, אני לא פוסל על הסף את האופציה שנעימי לעולם לא יהיה חלק מקבוצה מצליחה. אולי אפילו לא באופן רגעי. הוא אגוצנטרי והוא חזות הכול בעיני עצמו. בקבוצת כדורסל מצליחה אין מקום "לנער" בן 27 שלא עושה את ההפרדה שרוב מכריע מבין השחקנים מבצעים במעבר בין הנוער לבוגרים. ואולי גם לפני-כן. אני בהחלט מחזיק בדעה שכמו שיש שחקנים כמו קוליסון מהת'אנדר, יבזורי או גורדון מגליל ואפילו יוגב אוחיון ממכבי, שיתנו את התחת והלב בשביל שהקבוצה תנצח בלי קשר לשורה הסטטיסטית שלהם, יש כאלו מצידו השני של המתרס, כמו נעימי, שלא באמת אכפת להם מהצלחה קבוצתית - זה אולי בוטה להגיד את זה אבל כך זה נראה, כך זה מרגיש, אולי זה גם ברווז בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 1:24 pm 
Junior

פורסמו מחירי המנויים בהפועל (משחקים בהדר יוסף - חבל שחולדאי לא מקיים הבטחות:

http://www.hapoeluta.com/%D7%A4%D7%95%D ... AA-2012-13

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 3:08 pm 
Hall of Famer

אלכס טיוס קיבל אזרחות :

http://one.co.il/Article/201066.html

מאוד מעניין איפה הוא ישחק בעונה הבאה......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 4:03 pm 
Freshman

הוא עדיין לא קיבל אזרחות, ידיעה לא נכונה. יש התקדמות כלשהי, נכון, אבל עדיין לא קיבל לא תעודת אזרחות ולא תעודת תושב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 4:16 pm 
Hall of Famer

יש לו חוזה אצלכם לעונה הבאה? עם סעיף , בלי סעיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 4:54 pm 
Freshman

יש לנו אופציה בלעדית עליו לעונה הבאה, קרי יש לו חוזה אצלנו לשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 5:17 pm 
Senior

דיברתי על זה כבר בעבר. אופציה זה לא חוזה אלא אם כן היא נוצלה כבר. כשתנצלו את האופציה אז יהיה לו חוזה (אלא אם כן יש לו סעיף יציעה כלשהו... שזה לדעתי מה שעופר מעלי שאל גם כן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 5:27 pm 
Hall of Famer

ובהנתן השחרור המוצלח בדיעבד של ראמל בראדלי בעונה הקודמת, השאלה מתחדדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 5:30 pm 
Freshman

אם קצת דקדוק בפרטים, אז יש לו חוזה לשנה הבאה במכבי אשדוד כשלנו יש אופצייה לצאת ממנו. לאלכס אין סעיף יציאה מהחוזה, זאת אומרת שכל פנייה שתהיה לגביו, חייבת לעבור דרכנו ולקבל את הסכמתנו, אם בכלל.

לגבי ראמל, הייתה פנייה אלינו קודם כל ורק אחרי זה נעשתה פנייה לשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 5:33 pm 
Hall of Famer

בסדר, התהליך מובן. השאלה היא האם לדעתכם אתם עומדים בפני הצעה שאי אפשר לסרב לה מצד קבוצה מסוימת, שמשחקת באולם היחיד שראובן מאשר לצורך משחקי הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 5:47 pm 
מנהל פורום

אהמ אהמ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 5:50 pm 
Senior

סבבה. זה כבר שונה. יש לו חוזה עם אופציית יציאה שלכם.

השאלה נדב זה למה אתה חושב שמכבי או כל קבוצה אחרת תתן להם הצעה נדיבה. אם אני מכבי אין לי איזה טעם מיוחד להציע להם סכום כסף רציני בשבילו. תכלס ביורוליג הוא סימן שאלה גדול, בליגה הם לא צריכים אותו ויש להם בשוק על המדף שחקנים פנויים יותר טובים ממנו (לאנדסברג והלפרין) שיסגרו סגל של 5 ישראלים בכירים בחוק הרוסי ביחד עם 5 זרים לא צריך יותר מזה. למה שמכבי תלך ותוציא נגיד חצי מיליון דולר על טיוס (100 אלף בייאווט לאשדוד נגיד, פלוס 200 אלף דולר נטו = 400 ברוטו על השכר של טיוס) בזמן שבשנה הבאה היא תוכל לקבל אותו בחינם וכשהיא לא ממש צריכה אותו השנה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 5:57 pm 
מנהל פורום

קוף זו היתה חתיכת הסתבכות חשבונאית. מי שיקרא לא בתשומת לב את ההודעה שלך יחשוב שההבדל בין העונה לעונה הבאה זה חצי מיליון דולר. סה"כ מכבי חוסכת את הסכום שהיגדרת כביי אאוט (לא יודע למה דווקא הסכום הזה, אבל מילא). כמובן שהיא גם חוסכת את המשכורת לעונה הנוכחית, אבל זה נכון לכל שחקן שהיא תחתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 6:05 pm 
Senior

כן, אבל לא לשחקן שהיא לא צריכה. איך שלא מסובבים את זה למכבי אין צורך בטיוס איך שאני לפחות רואה את זה, אלא אם כהשקעה לעתיד... ואת זה הם יכולים לחכות שנה ואולי יותר. אם טיוס היה שחקן בסגנון של בלו שאפשר היה לבנות עליו כ4 המחליף במכבי ולוותר על זר אז בסדר, אבל הוא לא כזה. מה שאומר ששחקן בעמדה 4 יגיע בכל מקרה, 4 קליעה\פנים לסל. בנוסף ל2 זרים (שארמדיני + סנטר מוביל) ואליהו, בשביל מה מכבי צריכה גבוה חמישי כמו טיוס רק בגלל שהוא ישראלי? אם גבוה מחליף ליורוליג אז יש להם כבר את ג'יימס שהוא שחקן טוב ממנו ולליגה הם לא צריכים בעקבות החוק הרוסי שיכנס לתוקף מחר.

אני מסכים שזה היה שונה אם היה להם צורך משמעותי בו, אבל אין להם. ולכן השיקול הוא של האם להשקיע חצי מיליון דולר בישראלי כמו טיוס שמקצועית הם כנראה לא ממש צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 10, 2012 6:11 pm 
Freshman

נדב, אתה לא באמת חושב שאני יודע מה קבוצה כזאת או אחרת מתכננת, נכון? בימים אלה, אני בקושי יודע מה מכבי אשדוד מתכננת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2012 1:44 pm 
Sophomore

בן דוד נשאר לעוד שנתיים בראשון עם קיצ'ן ויוטר

http://www.basket.co.il/News.asp?id=4570

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: