סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 11:37 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
כמו שאמרתי, האמירה המקובלת כאילו "להחזיק שחקן שלא רוצה לשחק אצלך יביא לך שחקן לא מועיל" היא קשקוש, וזה הוכח בכמה וכמה מקרים בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי.

סתם מתוך עניין (לא מקנטרנות או משהו) - על איזה מקרים אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 1:06 pm 
Hall of Famer

הדוגמא הקלאסית במכבי היא מיקי ברקוביץ', שרצה לשבור חוזה בשביל ללכת ל-NBA. מכבי לקחה אותו למשפט, ניצחה ושידרגה לו קצת את החוזה על הדרך אבל כאמור, הוא נשאר במכבי עוד 9 שנים לאחר אותו מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 2:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ברקוביץ' כמובן, אבל גם סשה בראטיץ' בעונה השנייה בגליל (נדמה לי שזה הגיע לפניה של גליל לפיב"א) ויש כאן אוהדי ירושלים שדיברו על מקרה דומה עם קני ויליאמס, למרות שאני מודה שאני לא זוכר את זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 2:50 pm 
Sophomore

כמעט כל אתרי הספורט (וואלה, וואן, ספורט 5) מפרסמים היום שאוחיון עשוי להישאר במכבי למרות הכל.

NRG לעומת זאת מפרסם חלקים מהמכתב של אוחיון לפיב"א: http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/404/ ... =620&loc=2

עיקרי הדברים - "בלאט השפיל אותי מול כולם אחרי ההפסד האחרון לפאו" (משהו שכבר דובר עליו בתקשורת, אם אני לא טועה), "הלחיצו אותי לחתום על החוזה בלי סוכן או עו"ד מצידי", "דני פדרמן זרק לי הערה גזענית", וטענה נוספת - חדשה, "מכבי טירפדו את היציאה שלי לNBA כשקבעו שסעיף היציאה שלי נגמר ב5 ביולי".

הסעיף האחרון מופרך במיוחד, לאור העובדה שכבר כשיוגב חתם על החוזה הוא היה יכול לדעת ש5 ביולי זה תאריך שיהיה לו קשה מאוד לחתום בו על חוזה בNBA.

בכל מקרה, יוגב מציג כל מיני טענות, אבל אף לא אחת מהן (לפחות לא אלה שמובאות בכתבה) קשורה לאפשרות שלו לצאת מהחוזה עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 3:49 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
"אחרי מה שראיתי והתמודדתי בשלושת החודשים האחרונים, אני יודע בוודאות שאני לא רוצה לשחק במכבי ת"א, זו סביבה מאוד עוינת עבורי, ואני חושש שמכבי יעשו ככל שביכולתם לרסק את הקריירה שלי, ואת השאיפות שלי כדי להוכיח לציבור שאני כלום בלעדיהם. אני לא מתכוון להיות חלק מארגון שאנשיו לא מכבדים אותי".

מעניין.......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 3:49 pm 
מנהל פורום

סשה בארטיץ' דוגמא רעה, הבחור הסריח את הפרקט בעונה השניה אחרי שאולץ להישאר, שזאת האופציה הכי רעה לקבוצה שמכריחה שחקן להשאר אצלה, גם משלמת לו משכורת וגם מקבלת תפוקה נמוכה ביחס ליכולת שלו
קני חתם בטורקיה, הפועל פנתה לפיבא שהכריחה אותו לחזור להפועל, חזר ונתן עונה לא רעה

מעניין לעניין באותו עניין, אני לא מבין למה אוחיון לא הולך לערעור, יש קייס לא רע בכלל, הלוגיקה של הסעיף מראה בפירוש על טעות סופר, לא בטוח שמכבי תצליח להביא תקדים לסעיף כזה באיזה שהוא חוזה בהיסטוריה של הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 4:12 pm 
Junior

דווקא ברטיץ' היטיב לשחק אחרי שחזר: 16.7 נקודות ב26 דקות זה נאה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 4:42 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
סשה בארטיץ' דוגמא רעה, הבחור הסריח את הפרקט בעונה השניה אחרי שאולץ להישאר, שזה האופציה הכי רעה לקבוצה שמכריחה שחקן להשאר אצלה, גם משלמת לו משכורת וגם מקבלת תפוקה נמוכה ביחס ליכולת שלו

כבר ענו לך, אבל אציין גם אני שאתה, ובכן, שוגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 5:09 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:

מעניין לעניין באותו עניין, אני לא מבין למה אוחיון לא הולך לערעור, יש קייס לא רע בכלל

גם פה כפי הנראה אתה, ובכן, שוגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 5:11 pm 
Hall of Famer

מיקי ברקוביץ' זאת דוגמא רעה למדי. תקופה אחרת, אופציות נוספות שלא קיימות באותם ימים למעט האן.בי.איי ובעיקר העובדה שמיקי שוכנע על ידי השופט לזנוח את שאיפות האן.בי.איי ולהמשיך להיות מיקי מלך ישראל. כלומר מיקי הלך לתהליך אבל בסוף שוכנע להישאר ולא בגלל פסיקה.

להשאיר שחקן כנגד רצונו בקבוצה זה לא משהו שקורה תדיר ויש מספיק מקרים בהם הקבוצה מוותרת. אפשר כמובן להסתמך על דוגמאות מכבי, שויתרו על ארל וויליאמס בעונת בריקובסקי וגם על ראשרד גריפית'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 5:25 pm 
Hall of Famer

ברקוביץ' ממש לא שוכנע, לא בצורה שאתה מתאר את זה כאילו הוא התרצה. למעשה עד היום הוא מתייחס לזה בתור הפספוס הגדול של הקריירה שלו, והוא היה עקבי מאד בזה בכל פעם שהתייחס לנושא לאורך השנים. כך שהוא לא שוכנע מבחינת שינוי דעתו, אלא "שוכנע" על ידי השופט. רוב עורכי הדין יאמרו לך פה, לדעתי, שכאשר שופט "משכנע" אותך, רוב הסבירות היא שממילא יפסוק נגדך.
בכל מקרה, זה זה לא משנה את הבוטום ליין: הוא לא רצה להישאר, והיה לו לאן ללכת. הוא נשאר נגד רצונו, ומכבי בטח לא התחרטה על זה. דוגמא מצויינת ועוד איך.

לגבי גריפית' אני לא זוכר אם מכבי ויתרה או שהיה שם משהו אחר, אבל את מקרה ויליאמס אני זוכר וגם פה למיטב זכרוני אתה טועה בתיאורך. מכבי ממש לא ויתרה בנושא, אלא נאבקה להשאיר אותו וסירבה לתת לו שחרור. הקבוצה האיטלקית פנתה לאיגוד שלה, וביחד הם פנו לפיב"א שהפעיל לחץ על איגוד הכדורסל הישראלי לתת שחרור בינלאומי לויליאמס. אני לא בטוח כמה בכלל פיב"א דיברו ישירות עם מכבי בנושא - הם הפעילו עליה לחץ, כנראה לא מאד מתון, דרך איגוד הכדורסל הישראלי שמצא את עצמו בין הפטיש לסדן, כי לא הייתה מחלוקת על זה שלויליאמס יש חוזה לעוד עונה במכבי.
זו גם הסיבה שמכבי הסתבכה באותה עונה, כי בגלל המאבק שהיא נאבקה הסיפור התארך, וכשהיא נאלצה לשחרר את ויליאמס לא הייתה לה אפשרות למצוא לו מחליף נורמלי. למעשה כל הסיפור הזה התחיל מאוחר מאד בקיץ, ויליאמס עוד שיחק עם מכבי כמה משחקי הכנה לצד בריקובסקי כשהעניין פרץ. יחד עם המאבק על השארתו, הסיפור הגיע כבר לשולי פתיחת העונה ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 9:16 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
ציטוט:
"אחרי מה שראיתי והתמודדתי בשלושת החודשים האחרונים, אני יודע בוודאות שאני לא רוצה לשחק במכבי ת"א, זו סביבה מאוד עוינת עבורי, ואני חושש שמכבי יעשו ככל שביכולתם לרסק את הקריירה שלי, ואת השאיפות שלי כדי להוכיח לציבור שאני כלום בלעדיהם. אני לא מתכוון להיות חלק מארגון שאנשיו לא מכבדים אותי".

מעניין.......

ציטו די מדהים, ועוד יותר מדהים איך אנשים לוקחים הצהרה כזאת בטיבעיות. כנראה שכבר כ"כ התרגלו לביוב שלא מריחים כלום..

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 9:37 pm 
Hall of Famer

כן, אה? מסכנוניניו שכמותו, מפר חוזה בבוטות וחש בעוינות. דמעות תנין טורקיות זולגות מעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 9:56 pm 
Sophomore

זה שמיקי מסתכל על זה כפיספוס זה הגיוני - זה לא אומר שזה לא היה פיספוס שלו, כלומר, החלטה שלו שבדיעבד (גם אם זה היה 5 שנים אח"כ ולא 20 שנה) הוא מצטער עליה.

אני לגמרי לא מבין את כל הסימפטיה ליוגב בקטע הזה - אם מכבי כאלו מעביד גרוע, לך ותקנה מהם בחזרה את החוזה שלך וזהו. לי לפחות לא היה ספק מהרגע הראשון שהוא עשה מעשה טיפשי (למרות שכמובן לא הייתי בקיא וכו')- אבל היה לך ביד הצעה לקנות את החוזה ב250 אלף דולר + מכתב התנצלות - יאללללללה....עדיין היית מרוויח בשנה הראשונה יותר משהיית אמור להרוויח במכבי גם אם היית משלם את הכל מהכיס שלך וזה בלי לספור את השנתיים שאחרי.

הוא עשה טעות - אם במזיד ואם בתום - אבל הטעות היא שלו. עכשיו הוא רוצה שכולם ישלמו על זה חוץ ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 10:17 pm 
Hall of Famer

לא, זה לא מה שהתכוונתי לגבי ברקוביץ'. בכל שיחה איתו בנושא הוא מבהיר שלא ממש הייתה לו ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 21, 2012 11:58 pm 
מנהל פורום

בואו נפריד בין שני נושאים
1)
האם היה קייס לאוחיון?
אני דווקא חושב שכן, סעיף שכתוב בו, שעד תאריך כלשהו ביוני 12 צריך להפקיד כסף (ביי אאוט) שיבטיח שיחרור ב...קיץ 13 הוא סעיף בלתי סביר והאידיוט שחתם עליו (אידיוט = אוחיון ונציגיו) עשו חרא של הגהה, אבל על חרא של הגהה של לא תמיד יוצאים בצד החייב של הבוררות.
החלטת הבורר היא לא אורקל, הבורר עשה את מה שמתבקש ובדק בטיוטות ובנוסחים נוספים וחשף עוד טפח מהחובבנות של הצוות של יוגב
ועדיין הסעיף בעייתי והמונח המשפטי "טעות סופר" לא הומצא בדיון הזה
החובבנות של הצוות המקצועי של יוגב לא סותרת את זה שמדובר בסעיף בלתי סביר בעליל
אני לא משפטן אבל לא הופתע אם יש תקדימים לסעיפים דומים שבוטלו
בכלל אני מת על הגאונים שלפני הבוררות לא ידעו מה תהיה התוצאה למרות שכל העובדות היו יודועות אבל עכשיו מסתבלטים של התחת של אוחיון
המורה שלי לרוסית בכיתה ג' הייתה קוראת להם חכמים בלילה

2)
האם שחקן שמשחק בקבוצה שהוא לא רוצה לשחק בה, לא יורד ברמה המקצועית שלו?
המקרים של בארטיץ' וקני ווליאמס (המקרה של ברקוביץ' שונה כי הוא קיבל חוזה ארוך טווח משודרג) נותנים אינדיקציה שזה אפשרי מצד שני המקרה של אודום בדלאס מראה ששחקן בלי חשק עלול להתגלות ככלום ושום דבר
זאת לא מתמטיקה שאתה מוכיח בשיטת האינדוקציה כאן ואין שום הוכחה לכאן או לשם
הדעת נותנת שאם יחזור למכבי לחוזה ארוך טווח משופר, הוא ישחק הכי טוב שיכול, אם יחזור לשחק לפי החוזה הקיים ויחכה לשחרור בסוף העונה, שחרור שהכסף עבורו כבר הופקד לפני חודשיים אז בהחלט יכול להיות שנראה ירידה חזקה או לפחות בלימה בקו העליה של יכולת שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 9:34 am 
Sophomore

אוחיון ומכבי בדרך לסיכום
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29662.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 10:46 am 
Hall of Famer

את האמת, אני לא מבין את ההתנהלות של יוגב עכשיו, יותר מאשר לפני פסיקת הבורר.
לפי הפרסום בערוץ הספורט הסיבה שיוגב יחליט ככל הנראה להישאר במכבי היא 150 אלף דולרים שמכבי דורשת ממנו למעבר לקובאן. מתימטית זה לא מסתדר. נכון, יוגב לא ירוויח העונה 750 אלף דולר כפי שהחוזה אומר. אבל הוא ירוויח 600 אלף דולר, שזה 350 אלף דולר יותר ממה שהוא ירוויח במכבי. בנוסף כמובן שיש גם את השלושת רבעי מיליון שמובטחים לו לעונה הבאה, בעוד שאם הוא נשאר במכבי, הוא יצטרך להשיג חוזה חדש ולך תדע מה יהיה אז. האם יתגלה שהוא בלוף והמחיר עליו ירד. יכולה להיות גם פציעה. אם יש לך אופציה חזקה ל-750 אלף דולרים (לא מאה אחוז, כי אנחנו יודעים על מוסר התשלומים בכדורסל הרוסי, בעיקר של קבוצות שפתאום עושות קפיצת מדרגה) אתה לא מוותר עליה.

בוויינט הפרסום קצת יותר מסובך. מצד אחד בוויינט טוענים שמכבי דורשת כפיצוי מעל 500 אלף דולרים. 200 אלף כבר הועברו, לפי ערוץ הספורט קובאן מוכנה להשלים עוד 50 והיתר יצא מהכיס של יוגב. אבל בפרסום וויינט יש עוד סעיף שהופך שוב את העניין ללא ברור. יוגב ישלח מכתב התנצלות על כך שהוא הפר חוזה, יוותר על המעבר לקובאן ובתמורה מכבי תאפשר לו לחזור לסגל עם מחיקת כל משקעי העבר (שימו לב, מכבי, אף אחד לא מחייב את הקהל). כלומר, אחרי כל הפרשה, יוגב ישלח את אותו מכתב התנצלות כדי לקבל את הזכות לשחק במכבי, אותו מכתב התנצלות שהוא סירב לשלוח כדי לקבל שחרור ב-400 אלף דולר.

הדבר היחיד שיכול קצת, אבל רק קצת, להסביר עבורי את ההתנהלות של יוגב, זה שהכסף כולו שאמור להיות הפיצוי למכבי יצא מהכיס של יוגב. גם ה-200 אלף שכבר שולמו וגם שאר הפיצוי ואז באמת ההפרש הכספי קטן עד לא קיים ויוגב נשאר עם החשש על התשלום של העונה הבאה, בין אם התפרקות ובין אם כישלון שלו (לפרטים אפשר לדבר עם שרון ששון), הוא נשאר עם החשש לעבור למקום לא קל ברוסיה עם תג מחיר יקר שיכול בקלות לקבל תווית כישלון ולעוף לספסל וכמובן עם אמונה גדולה בעצמו של עונה עוד יותר גדולה במכבי שתעלה עוד יותר את המחיר שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 11:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני גם מודה שההתנהלות שמתוארת מאוד לא הגיונית (בייחוד החלק של פיצוץ העיסקה על עניין ההתנצלות), ולכן המסקנה הפרטית שלי היתה שמשהו שם לא נכון.

מה שסביר לגבי מה שקורה עכשיו זה אחד משני דברים (לא סותרים) - האחד, שמכבי הסכימה לשדרג לאוחיון משמעותית את החוזה, והשני, שכל עניין ה-400 אלף והסכמה של קובאן לשלם חלק מהסכום היא פיקציה, ולמעשה מכבי הבהירה שאוחיון לא משוחרר בשום מצב או תחת תנאים בלתי אפשריים. לו אני מכבי, לבטח הייתי עושה את השני ואולי גם את הראשון. אבל אני לא מכבי למיטב זכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 12:04 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
בואו נפריד בין שני נושאים
1)
האם היה קייס לאוחיון?
אני דווקא חושב שכן, סעיף שכתוב בו, שעד תאריך כלשהו ביוני 12 צריך להפקיד כסף (ביי אאוט) שיבטיח שיחרור ב...קיץ 13 הוא סעיף בלתי סביר והאידיוט שחתם עליו (אידיוט = אוחיון ונציגיו) עשו חרא של הגהה, אבל על חרא של הגהה של לא תמיד יוצאים בצד החייב של הבוררות.
החלטת הבורר היא לא אורקל, הבורר עשה את מה שמתבקש ובדק בטיוטות ובנוסחים נוספים וחשף עוד טפח מהחובבנות של הצוות של יוגב
ועדיין הסעיף בעייתי והמונח המשפטי "טעות סופר" לא הומצא בדיון הזה
החובבנות של הצוות המקצועי של יוגב לא סותרת את זה שמדובר בסעיף בלתי סביר בעליל
אני לא משפטן אבל לא הופתע אם יש תקדימים לסעיפים דומים שבוטלו
בכלל אני מת על הגאונים שלפני הבוררות לא ידעו מה תהיה התוצאה למרות שכל העובדות היו יודועות אבל עכשיו מסתבלטים של התחת של אוחיון
המורה שלי לרוסית בכיתה ג' הייתה קוראת להם חכמים בלילה

2)
האם שחקן שמשחק בקבוצה שהוא לא רוצה לשחק בה, לא יורד ברמה המקצועית שלו?
המקרים של בארטיץ' וקני ווליאמס (המקרה של ברקוביץ' שונה כי הוא קיבל חוזה ארוך טווח משודרג) נותנים אינדיקציה שזה אפשרי מצד שני המקרה של אודום בדלאס מראה ששחקן בלי חשק עלול להתגלות ככלום ושום דבר
זאת לא מתמטיקה שאתה מוכיח בשיטת האינדוקציה כאן ואין שום הוכחה לכאן או לשם
הדעת נותנת שאם יחזור למכבי לחוזה ארוך טווח משופר, הוא ישחק הכי טוב שיכול, אם יחזור לשחק לפי החוזה הקיים ויחכה לשחרור בסוף העונה, שחרור שהכסף עבורו כבר הופקד לפני חודשיים אז בהחלט יכול להיות שנראה ירידה חזקה או לפחות בלימה בקו העליה של יכולת שלו

מאחר ואני ניבאתי לפחות שהבורר יפסוק שאוחיון הפר חוזה (אם כי חשבתי שיפסוק בכל זאת פיצוי מוגדל ולא יחזיק אותו במכבי), אני יכול להסתלבט על התחת של אוחיון בלי שתמות עלי.
מדובר אולי בעניין בלתי סביר בעליל כמו שהוא מופיע בחוזה הקיים- תציג חוזה עכשיו ותשוחרר שנה אחרי זה - אבל האלטרנטיבה היא שיש טעות באחד הסעיפים. לפי כל המיילים והטיוטות המקדימות, נראה שאם יש טעות היא בסעיף שאוחיון הסתמך עליו, כך שאין לו שום קייס. אם אוחיון ואנשיו היו הולכים על הסעיף הזה, לדעתי היו זורקים אותם מכל המדרגות, ואז לא היו דוחים את החוזה עם קובאן לעוד שנה אלא מבטלים אותו לגמרי כי הוא מסתמך על חוסר תום לב. יתרה מזו, במקרה כזה גם קובאן עצמה הייתה מסתבכת מול פיב"א וחושפת את עצמה להליכים מצד מכבי.
בקיצור, אתה באמת לא מבין למה הוא לא מסתכן בערעור על הנושא? וזה עוד לפני שמדברים על הזמן שהערעור היה לוקח, כשבינתיים הוא לא יכול להתאמן בשום מסגרת בלי אישור של מכבי.

ובוא נראה אותו באמת מגיע לעוד שנה ונראה כמו כלום. אתה באמת חושב שאם זה יקרה, קובאן לא ינסו לצאת מהחוזה העצום איתו? אלא אם כן כמובן הכדורסל הרוסי עוד יותר משוגע ממה שאנחנו תופסים אותו.

ומילה אחרונה לגבי מיקי - כאמור, שום חוזה משודרג (שאני בספק אם קיבל באותו זמן או רק בסוף ההסכם שהביא לסכסוך מלכתחילה) לא פיצה אותו על תחושת ההחמצה ועל תחושת חוסר הברירה. גם אתה כמו עמוס עושה את הטעות של להציג את זה כאילו הוא התרצה או שמשהו גרם לו לשנות את דעתו ולרצות להישאר.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' ספטמבר 22, 2012 1:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 12:50 pm 
Junior

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsF ... 84,00.html

במבזקים בווינט, בדיווח של יעל שחרור, כתוב שהעניין סגור ויוגב אוחיון נשאר במכבי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 12:55 pm 
Hall of Famer

בכותרת הראשית של מוסף הספורט בYNET מפורסם עכשיו שיוגב אוחיון ישחק סופית במכבי ת'א תמורת כ-200 אלף דולר נטו לעונה וכנראה יעזוב את הקבוצה בקיץ(סעיף יציאה). לפחות מכבי מקבלת רכז אמיתי ועוד ישראלי לסגל מצד שני מבחן ענק ליוגב איך הוא יצליח להתנהל מול קהל עוין(לפחות בפתיחת העונה) הרי כל מהלך שלו יבחן בזכוכית מגדלת וזה יכול לפגוע גם בו וגם בקבוצה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 1:28 pm 
Sophomore

ההישארות של אוחיון משנה את מאזני הכוחות ביורוליג.אפשר לראות את לונדון באופק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 1:42 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אבל בפרסום וויינט יש עוד סעיף שהופך שוב את העניין ללא ברור. יוגב ישלח מכתב התנצלות על כך שהוא הפר חוזה, יוותר על המעבר לקובאן ובתמורה מכבי תאפשר לו לחזור לסגל עם מחיקת כל משקעי העבר (שימו לב, מכבי, אף אחד לא מחייב את הקהל). כלומר, אחרי כל הפרשה, יוגב ישלח את אותו מכתב התנצלות כדי לקבל את הזכות לשחק במכבי, אותו מכתב התנצלות שהוא סירב לשלוח כדי לקבל שחרור ב-400 אלף דולר.

הדבר היחיד שיכול קצת, אבל רק קצת, להסביר עבורי את ההתנהלות של יוגב, זה שהכסף כולו שאמור להיות הפיצוי למכבי יצא מהכיס של יוגב. גם ה-200 אלף שכבר שולמו וגם שאר הפיצוי ואז באמת ההפרש הכספי קטן עד לא קיים ויוגב נשאר עם החשש על התשלום של העונה הבאה, בין אם התפרקות ובין אם כישלון שלו (לפרטים אפשר לדבר עם שרון ששון), הוא נשאר עם החשש לעבור למקום לא קל ברוסיה עם תג מחיר יקר שיכול בקלות לקבל תווית כישלון ולעוף לספסל וכמובן עם אמונה גדולה בעצמו של עונה עוד יותר גדולה במכבי שתעלה עוד יותר את המחיר שלו.

אתה שוכח שאי אפשר להשוות את המצב לפני פסיקת הבורר למצב אחריו. לפני פ]סיקת הבורר, מכתב התנצלות היה אומר שאוחיון מודה בדבר שעדיין תלוי ועומד לפני פיב"א ושהוא טוען שלא עשה. אחרי פסיקת הבורר זה כבר לא המצב, נקבע שהוא בעצם "מורשע". מעבר לזה יש את העניין המעשי. פסיקת הבורר השאירה את אוחיון למעשה ללא ברירה, אין לו יותר קלפים לשחק בהם, וכושר התמרון שלו אפסי ובעצם לא קיים. הוא ייתן את מכתב ההתנצלות הזה לא בגלל שפתאום הוא רוצה או בגלל שזה חלק מהתנהלות כלשהי, פשוט עכשיו אין לו שום ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 22, 2012 2:14 pm 
Sophomore

טוב.הסאגה נגמרה רשמית.יוגב סגר על חוזה חדש ל3 שנים.1.2 מיליון לכל התקופה.הערב מסיבת עיתונאים מיוחדת בהשתתפות אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: