סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 1:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
התגובה מהפייסבוק של הפועל ת"א:

"זה לא יום פשוט להיות אוהד הפועל ת"א. בבית הספר, בעבודה, בצבא וברחוב יבואו אליכם אנשים שמעולם לא היו במשחק כדורסל ויגידו לכם "אז תפרגנו קצת מה קרה?" ואתם מיד תפתחו בנאום על "המונופול הדורסני, הקפטן המקלל, החוסר בישראלים, הריסת הענף, השתקת פרשת פנאן, העובדה שלא מדובר באליפות אירופה (כי אם זה היה מפעל של אלופות היבשת הייתה משתתפת שם קבוצה אחרת מישראל), כי ככה זה בכל מקום נורמלי עם תרבות ספורט" ולפתע תעצרו ותבינו שכל זה מיותר - כי אף אחד לא באמת מעוניין להקשיב, ובסופו של יום מדובר בעדר שנוהר אחר עגל הזהב, ששבוע הבא כבר ירדוף אחר איזו דמות באח הגדול ושבבחירות הבאות ירוץ כעיוור אחרי עוד פוליטיקאי פופוליסט.
ואתם מה איתכם? אתם תשארו תמיד עם האהבה שלכם ועם הקבוצה שלכם, כמו שהייתם איתה כשהייתה במקומות הנמוכים ביותר וכמו שתהיו איתה כשתגיע לשיאים חדשים. אז כשיגידו לכם "אבל למה אתם לא מפרגנים?" , עזבו אתכם מהסברים, בטח שלא הצטדקויות. פשוט תחייכו חיוך קטן ותגידו בגאווה גדולה - "כי אנחנו הפועל, הפועל תל אביב."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 1:58 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
jack the ripper כתב:
7 הפסדים בליגה,שני הפסדים לסרג'יו סקאריולו,35 בראש מצסק"א,28 בראש מירושלים בנוקיה,אלופי אירופה.

מה ששוב מוכיח שהשיטה של הפינל פור דפוקה. הרי אף אחד לא באמת חושב שמכבי הקבוצה הכי טוביה באירופה השנה.

אמרתי את זה בעבר ואומר עכשיו וגם ההנהלה אומרת.תנו לנו סדרות עד הסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 1:59 pm 
Hall of Famer

לא מאמין שיקרה בטווח הקרוב. כל עוד הפיינל פור ממלא אולמות לגמריי או כמעט לגמריי (וזה קרה גם בלי מכבי), וכל עוד אפשר לעשות טקסי סוף עונה עם גאלות וכאלה - למה שהם ישנו את זה מבחינתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
התגובה של הפועל, כשזה בא רשמית מהנהלת הקבוצה, באמת שוברת שיאי קטנוניות וגיחוך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:08 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
לא מאמין שיקרה בטווח הקרוב. כל עוד הפיינל פור ממלא אולמות לגמריי או כמעט לגמריי (וזה קרה גם בלי מכבי), וכל עוד אפשר לעשות טקסי סוף עונה עם גאלות וכאלה - למה שהם ישנו את זה מבחינתם?

תלוי מי עוד רוצה סדרות. פדרמן דיבר על זה שהם לא לבד בעניין.
ג'ורדי, עם זאת, נשמע נחרץ ועיקש בעניין בראיון שלו לפני הפיינל פור. בכלל, נשמע שהוא בטראומה מהסידרה ב-2001 (לא ברור לי למה. אולי בגלל זהות המשתתפות), כי הוא אמר "אנחנו לא רוצים שהגמר יהיה בויטוריה או באיזה עיר קטנה בצפון איטליה". רמז ברור לבולוניה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:14 pm 
Junior

והנה הסיבה האמיתית לניצחון: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp? ... rum_id=771 :D :D :D

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:27 pm 
Sophomore

אני באמת לא רוצה שיעברו לסדרות עד סוף העונה, כי בכל זאת יש משהו מאוד רומנטי במשחק גמר בודד. אבל אין זה אומר שלא צריך לבטל את הפיינל פור המאוס, שלרוב מתהדר במשחקים נטולי קהל בחצאי הגמר (כי לא כל האוהדים של הקבוצות האחרות יהיו נוכחים במשחק של קבוצה אחרת). תנו לנו סדרות עד שלב הגמר שיהיה במשחק בודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:31 pm 
מנהל פורום

פאפאלוקס כתב:
אני באמת לא רוצה שיעברו לסדרות עד סוף העונה, כי בכל זאת יש משהו מאוד רומנטי במשחק גמר בודד. אבל אין זה אומר שלא צריך לבטל את הפיינל פור המאוס, שלרוב מתהדר במשחקים נטולי קהל בחצאי הגמר (כי לא כל האוהדים של הקבוצות האחרות יהיו נוכחים במשחק של קבוצה אחרת). תנו לנו סדרות עד שלב הגמר שיהיה במשחק בודד.

שזה מה שהיה בישראל בעונה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:33 pm 
Sophomore

לא כזה עוקב אחרי המתרחש בליגה הישראלית להוציא משחקי גמר וכו', אבל כן, מדובר בשיטה טובה מאוד (גם לליגה הישראלית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:45 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
התגובה של הפועל, כשזה בא רשמית מהנהלת הקבוצה, באמת שוברת שיאי קטנוניות וגיחוך.

התגובה של הפועל שהיא באה בעמוד הפיסבוק של הקבוצה היא סופר לגיטימית ומבטאת מצוין מה שמרגישים רוב אוהדי הקבוצה.
אני מזכיר לכולם את התגובה של מאמן מכבי תל אביב במסיבת עיתונאים שהפועל ירושלים זכתה ביולבקאפ.
מותר לא לפרגן ומותר לעלות כזה פוסט בעמוד הרשמי בטח אם הקהל של העמוד מתחבר עליו
הבעיה היא הביקורת על הפסוט לא הפוסט עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:49 pm 
Hall of Famer

ואני מזכיר לכולם איזה ביקורות חטף המאמן ההוא ובצדק. מאוהדים אפשר לצפות ואפילו הגיוני, מהנהלת קבוצה זה קטנוני ומגוחך. עמוד רשמי הוא לא אתר אוהדים.
ואם יש לך בעייה עם הביקורות על הפוסט אני בטוח שתחייה בכל זאת. אני רק יכול לתאר לעצמי את גודל הביקורות אם זה היה ההיפך, או בכלל אם הנהלות קבוצות היו מבטאות את כל רגשות האוהדים בעמודים רשמיים של הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:56 pm 
Junior

זה קבוצת אוהדים. לא טבעי שהרגשות של האוהדים יהיו בעמוד הרישמי.

בלי קשר אני מסכים שזה תינוקי ומגוכך. אל תשמחו, אל תפרגנו ותהיו עצובים. זכותכם!
הודעה בפייסבוק?! מראה על המון נחיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:58 pm 
Hall of Famer

גם אם זה קבוצת אוהדים, עדיין זו הנהלה. אלא אם כן אתה טוען שבמקרה הזה ההנהלה=האוהדים, זהות מוחלטת, ואז הם לא יכולים לבוא בטענות על העמדות לדין למיניהם, כי מדובר בהתנהגות חברי הנהלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 2:59 pm 
Hall of Famer

רק למען הדיוק- התגובה ההיא של פיני על היולב קאפ לא הייתה במסיבת עיתונאים אלא כשראיינו אותו בעמדת השידור אחרי חצי גמר הפיינל פור...

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:06 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
גם אם זה קבוצת אוהדים, עדיין זו הנהלה. אלא אם כן אתה טוען שבמקרה הזה ההנהלה=האוהדים, זהות מוחלטת, ואז הם לא יכולים לבוא בטענות על העמדות לדין למיניהם, כי מדובר בהתנהגות חברי הנהלה...

זאת ההנהלה. אני מזדהה עם כל מילה בפוסט הזה והוא מבטא בצורה מדויקת את מה שעובר עלי בשבוע האחרון.
אני גאה ושמח שההנהלה שבחרתי פרסמה אותו.
עמוד פיסבוק זה כלי של ההנהלה לדבר עם הקהל שלה. אני חושב שהפועל עשו שימוש נכון בכלי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:11 pm 
Sophomore

ראי, תגיד תודה. זה לא ביטוי של רגשות האוהדים שהם יותר בכיוון של שואה, נכבה וכיוצ"ב. ליד זה הפוסט של הנהלת הפועל הוא סוג של ברכות חמות על הניצחון.
התוכן של ההודעה לעומת זאת הוא די מביך. כידוע בקהל של הפועל אין מצביעים למנהיגים פופוליסטיים ואף אחד לא צופה באח הגדול כי כולם בדיוק קוראים את המהדורה המוערת של ביקורת התבונה הטהורה ואח"כ הם נוסעים לרטרוספקטיבה לקולנוע הרומני של שנות השבעים בסינמטק. כמו כן, אשמח לדעת אם בהפועל סבורים שהזוכה במוצ"ש הקרוב במפעל הקרוי בלעז צ'מפיונס ליג אינה ראויה לתואר מאחר והיא לא זכתה בשנה שעברה באליפות המדינה שלה ולכן לא מדובר באליפות אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:15 pm 
Freshman

מה גורם לאוהדי מכבי להזכיר את שירי השואה בכל דיון על הפועל ולהתעלם מהטיפול של הפועל בתופעה הזו?
כיצד אוהדי מכבי שכל פעם מזכירים את שירי השואה יקבלו היום אני הנה זה מגיע תנו לפניני להניף את הגביע.
התגלמות הצביעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:27 pm 
Sophomore

alma - מילה רצינית- ניכר שהנהלת הפועל מתאמצת בנידון וראויה לכל הברכות. גם במכבי (בעיקר בכדורגל כי בכדורסל זה פחות נפוץ) נלחמים בגועל הנפש של השירים הגזעניים והמחווה לראדי צריכה להיות גם היא מודל לכל הקבוצות שסובלות מהתופעות האלו. אני התייחסתי לתחושות של הרבה אוהדי הפועל ב-48 שעות האחרונות כפי שבאו לביטוי אצלי בפיד. המון אזכורי שואה, נכבה ונאצים כמו שגינות הזכיר בת'רד השכן על כיכר השילוחים וחוכמות מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:36 pm 
Freshman

אד הורטון כתב:
alma - מילה רצינית- ניכר שהנהלת הפועל מתאמצת בנידון וראויה לכל הברכות. גם במכבי (בעיקר בכדורגל כי בכדורסל זה פחות נפוץ) נלחמים בגועל הנפש של השירים הגזעניים והמחווה לראדי צריכה להיות גם היא מודל לכל הקבוצות שסובלות מהתופעות האלו. אני התייחסתי לתחושות של הרבה אוהדי הפועל ב-48 שעות האחרונות כפי שבאו לביטוי אצלי בפיד. המון אזכורי שואה, נכבה ונאצים כמו שגינות הזכיר בת'רד השכן על כיכר השילוחים וחוכמות מהסוג הזה.

יש הרבה אוהדי הפועל שחושבים שזה מגניב ומצחיק. הם גם מדברים ככה אחד לשני. אותי זה לא מצחיק אבל אני גם לא אמא ואבא שלהם, אין לי ואני לא רוצה להיות אחראי למה שהם עושים או אומרים בפיסבוק או ברחוב או בבית שלהם ולכן אני לא רואה טעם להתייחס לזה.
בשורה התחתונה הם משאירים את זה מחוץ למגרש וזה מה שחושב מבחינתי.
וזה מחזיר אותי לדעה הכללית שלי שאין בעיה של אלימות בספורט יש בעיה של אלימות בחברה. בספורט מצבנו עוד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:40 pm 
Freshman

אד הורטון כתב:
כמו כן, אשמח לדעת אם בהפועל סבורים שהזוכה במוצ"ש הקרוב במפעל הקרוי בלעז צ'מפיונס ליג אינה ראויה לתואר מאחר והיא לא זכתה בשנה שעברה באליפות המדינה שלה ולכן לא מדובר באליפות אירופה.

הביקורת שלך על ההצהרה שפירסמה הנהלת הפועל ת"א לא במקום מכיוון שהיא בכלל לא נוגעת ללוגיקה שמאחורי אמירה זו.
במפעל הקרוי בלעז צ'מפיונס ליג הששתפו האלופות מכל המדינות המשתתפות במפעל ללא יוצא מהכלל, ולכן לזוכה במפעל מגיע התואר אלופת אירופה.
הזוכה בצ'מפיונס הייתה צריכה להוכיח שהיא הטובה ביותר תוך התמודדות נגד האלופות והקבוצות הטובות ביותר מכל מדינה.
אם היורוליג הייתה אליפות אירופה חיפה הייתה משתתפת, כאלופת מדינת ישראל להזכיר לך.
לקבוצה הטובה ביותר בישראל בשנה שעברה לא הייתה הזדמנות לזכות בתואר.

נערך לאחרונה על ידי peshtol בתאריך ב' מאי 19, 2014 3:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:42 pm 
Hall of Famer

רבים יחלקו על דעתך שהקבוצה הטובה בישראל שנה שעברה הייתה מכבי חיפה...(כמו שמכבי ת"א היא לא הקבוצה הטובה ביורוליג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:42 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

alma כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

זאת ההנהלה. אני מזדהה עם כל מילה בפוסט הזה והוא מבטא בצורה מדויקת את מה שעובר עלי בשבוע האחרון.
עמוד פיסבוק זה כלי של ההנהלה לדבר עם הקהל שלה. אני חושב שהפועל עשו שימוש נכון בכלי הזה.

בתור אוהד מכבי חיפה אני מזדהה עם רוח הדברים :
תצעקו ,תצקצקו,תגידו "תפרגן"...תכלס רוב אלה שאומרים לי תפרגן לא גולשים בסלניוז,
לא חיים את עולם הכדורסל וחלקם אפילו לא יודעים מה ההבדל בין צעדים לבין כדור ביניים.

הם רוצים לשמוח ? סבבה להם. שישמחו .הם זה לא אני ואני זה לא הם .
שום הישג על המגרש לא ישנה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:44 pm 
Hall of Famer

alma כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אתה מזדהה איתה כחבר הנהלה או כאוהד?
עמוד פייסבוק כמו אתר רשמי זה כלי להנהלה להביע את עמדותיה הרשמיות. אז יופי שאתה גאה ושמח, אני חושב שכלי רשמי של הנהלת קבוצה הוא לא אתר אוהדים, וכמו שטוענים (בצדק רב) שיש הבדל בין תגובות של שחקן לתגובות של אוהד - יש הבדל גדול בין תגובות של מנהלים ופעילים רשמיים של הקבוצות לתגובות של אוהדים מהשורה. אוי ואבוי אם אתרים רשמיים (או כלי רשמי אחר) של קבוצות יהפכו לאתרי אוהדים, ויביעו את כל רגשות האוהדים - בטח כלפי יריבים שלהם. אבל אתה כנראה תהייה גאה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מאי 19, 2014 3:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:45 pm 
Freshman

שלא יהיה לך ספק אורן שגם אני נגד שיטת הפיינל פור, שגם אני לא חושב שזו שיטה שמייצרת זוכה שהיא בהכרח הקבוצה הטובה ביותר - אבל זו שיטה ספורטיבית.
לכל הקבוצות תנאים שווים להצליח ושנה שעברה חיפה הוכיחה שהיא הקבוצה הטובה בישראל לפי השיטה הקיימת.

בנוסף לכך, אם ניקח בחשבון שהשיטה הקיימת בישראל זהה לשיטה הקיימת ביורוליג - חיפה אף הוכיחה שהיא הקבוצה הטובה בישראל ובעלת הפוטנציאל הגדול ביותר להצליח במפעל עם שיטה זהה.

נערך לאחרונה על ידי peshtol בתאריך ב' מאי 19, 2014 3:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 3:49 pm 
Hall of Famer

פאפאלוקס כתב:

איכסה מכל הבחינות. אין שום סיבה שדווקא בין מה שאמור להיות הראשונה לשנייה, תתבטל הסידרה שאמורה להיות הסידרה הכי איכותית והכי מותחת על הנייר. הסדרות הן שיא הדרמה בעיני, דינמיקה שאי אפשר להשיג בשום צורה אחרת, הן מצריכות נצחון במסה של משחקים ולא "יום נתון", ואם הן טובות לרבע ולחצי הן טובות עוד יותר לגמר.
אין גם שום סיבה שדווקא מול מי שאמורה להיות היריבה הכי קשה שלה, הראשונה תאבד את יתרון הביתיות שלה, ושדווקא בין שתי אלה לא נזכה לכמה וכמה משחקים ולדינמיקה שסידרה מייצרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס, עופר האדום ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: