סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 11:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בלאט הצעיר ישחק השנה ברמת'שרון ורק יתאמן 2-3 בשבוע בהפועל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 11:48 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
מושבע, אין בעיה, זכותך לחיות בסרט, בסלון שלך תרגיש בבית.
כאן יידעו אותך לגבי המצב בחוץ. תוציא רגע מהתמונה את אוהדי מכבי ת"א, הפועל תל אביב, הפועל ירושלים ומכבי חיפה, תשאל את כל שאר האוהדים מי זה מכבי ומי זה הפועל, תקבל רוב מוחץ שיגיד לך שהפועל זו הפועל ת"א ומכבי זו מכבי האלופה ולא משנה אם מי ששאלת הגיע ממדינת באר שבע, מדינת אשדוד, מדינת פתח תקווה, מדינת חולון או מדינת ראש העין.

לאומית יקר.
ראשית , אין לי שום צורך שיידעו אותי מה המצב בחוץ (או בפנים, בתוך הפורום) . אני יודע לבד.
שנית : כשמישהו ממדינת באר שבע או מדינת ראש העין
רואה את מכבי חיפה בטלוויזיה ו-30000 אלף אוהדיה בסמי עופר,שומע את האוהדים שלה קוראים לה מכבי ,
מה הוא חושב לעצמו : שהם טעו בקבוצה ? שהם מעודדים את מכבי תל אביב ? שלא יכול להיות שהם קראו לקבוצתם מכבי ? כי השם שלה הוא חיפה ולא מכבי?

אני לא לבד בסרט שלי ,אגב . יש מאות אלפים בסרט שלי ועוד מעל מיליון בסרט שלכם. סו וואט ?
כמו שאמרתי ,כל אחד חי את המציאות הזאת אחרת.אני ממש לא מנסה לשנות את הדעה שלכם - אני מכבד אותה .
יום יבוא ותכבדו גם את הדעה שלי ולא תנסו לשכנע אותי שיש מכבי אחת שהיא יותר מכבי מהאחרות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 3:28 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
מגמה נוראית בעיני. בעיקר ארצי ובלאט, שני ילדים בכיתה י"ב שבעיקר צריכים דקות להתפתח. במקום זה הם יהיו קבורים על הספסלים של הפועל ושל מכבי חיפה. גם אם הם יהיו עם כרטיס כפול עדיין לא נראה לי שהם יזכו לכמות דקות מהותית (לפחות לגבי בלאט. את ארצי אני פחות מכיר, אבל אני יודע שהוא עדיין בוסרי מאד). הובר בהפועל כפר סבא לפחות הלך למועדון נטול כסף עם סגל מאד צעיר וסביר להניח שהוא יהיה חלק מהרוטציה. אבל בעיני גם הובר עשה טעות לא קטנה, כי הוא צריך לעבוד קשה מאד בכדי להפוך לרכז אם הוא רוצה להגיע רחוק. אם הוא פשוט ימשיך להיות קלע, אז הליגה הלאומית היא הרף לאחד מהשחקנים היותר מוכשרים שיצא לי לראות.

המגמה הזאת היא כרגיל מגמת חוסר הסבלנות של הכדורסל הישראלי. העצוב הוא שהאקדמיה עשתה כל מה שאפשר וכופפה חוקים בכדי להכניס את השלושה לתוכנית שלה וכעת הם נוטשים אחרי שנתיים בלבד.

דרך אגב, הודעת המנהלת היא אות ומופת. לוקחת מקרה בעייתי והופכת אותו בספין מטופש למשהו חיובי.

מסכים. המחלה מס' 1 של הכדורסלנים הישראלים זה חוסר סבלנות. זה גם למה שחקן צעיר לא מקבל (לדעתו) מספיק דקות בגיל 18 בקבוצה אחת מיד מתחיל לעבור קבוצה כל שנה במחשבה שהוא עילוי כשבמציאות הוא רק נדפק (נאור שרון דוגמא קלאסית). רוב השחקנים הישראלים שכן פרצו בשנים האחרונות והתפתחו (יבזורי, בן רייס, דאוסן) עשו את זה כשנשארו בקבוצה אחת והפכו את מיעוט הדקות בעונה הראשונה לקצת יותר בשנייה, ליותר בשלישית וכו'.

מסכים גם עם העניין שהשחקנים האלה אין להם מה לחפש בגיל הזה בקבוצות האלה. אני חושב שלהתאמן מידי פעם או אפילו קבוע במידת האפשר בבוגרים יכול לעזור אבל הם קודם כל צריך לשחק ברמה שתאתגר אותם מצד אחד אבל מצד שני תאפשר להם להתפתח. ליגה ארצית נראה לי מתאים הרבה יותר. אני לא חושב שבלאט ג'וניור מתאים ברמה לתרום עכשיו בליגה לאומית ויאכלו אותו חי שם שחקנים בלי מאמץ + נראה שגם ברמת השרון הבינו את זה והביאו לפני איזה שבוע רכז מתאזרח בדיוק על העמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 4:23 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
עמוס לב כתב:
מגמה נוראית בעיני. בעיקר ארצי ובלאט, שני ילדים בכיתה י"ב שבעיקר צריכים דקות להתפתח. במקום זה הם יהיו קבורים על הספסלים של הפועל ושל מכבי חיפה. גם אם הם יהיו עם כרטיס כפול עדיין לא נראה לי שהם יזכו לכמות דקות מהותית (לפחות לגבי בלאט. את ארצי אני פחות מכיר, אבל אני יודע שהוא עדיין בוסרי מאד). הובר בהפועל כפר סבא לפחות הלך למועדון נטול כסף עם סגל מאד צעיר וסביר להניח שהוא יהיה חלק מהרוטציה. אבל בעיני גם הובר עשה טעות לא קטנה, כי הוא צריך לעבוד קשה מאד בכדי להפוך לרכז אם הוא רוצה להגיע רחוק. אם הוא פשוט ימשיך להיות קלע, אז הליגה הלאומית היא הרף לאחד מהשחקנים היותר מוכשרים שיצא לי לראות.

המגמה הזאת היא כרגיל מגמת חוסר הסבלנות של הכדורסל הישראלי. העצוב הוא שהאקדמיה עשתה כל מה שאפשר וכופפה חוקים בכדי להכניס את השלושה לתוכנית שלה וכעת הם נוטשים אחרי שנתיים בלבד.

דרך אגב, הודעת המנהלת היא אות ומופת. לוקחת מקרה בעייתי והופכת אותו בספין מטופש למשהו חיובי.

מסכים. המחלה מס' 1 של הכדורסלנים הישראלים זה חוסר סבלנות. זה גם למה שחקן צעיר לא מקבל (לדעתו) מספיק דקות בגיל 18 בקבוצה אחת מיד מתחיל לעבור קבוצה כל שנה במחשבה שהוא עילוי כשבמציאות הוא רק נדפק (נאור שרון דוגמא קלאסית). רוב השחקנים הישראלים שכן פרצו בשנים האחרונות והתפתחו (יבזורי, בן רייס, דאוסן) עשו את זה כשנשארו בקבוצה אחת והפכו את מיעוט הדקות בעונה הראשונה לקצת יותר בשנייה, ליותר בשלישית וכו'.

מסכים גם עם העניין שהשחקנים האלה אין להם מה לחפש בגיל הזה בקבוצות האלה. אני חושב שלהתאמן מידי פעם או אפילו קבוע במידת האפשר בבוגרים יכול לעזור אבל הם קודם כל צריך לשחק ברמה שתאתגר אותם מצד אחד אבל מצד שני תאפשר להם להתפתח. ליגה ארצית נראה לי מתאים הרבה יותר. אני לא חושב שבלאט ג'וניור מתאים ברמה לתרום עכשיו בליגה לאומית ויאכלו אותו חי שם שחקנים בלי מאמץ + נראה שגם ברמת השרון הבינו את זה והביאו לפני איזה שבוע רכז מתאזרח בדיוק על העמדה שלו.

הלאומית מקום מצוין להתפתחות הדרגתית. ליגת העל - רק ממש לכוכבי על, ואף אחד מהם לא כזה. ההודעה המגוחכת אגב היא של האיגוד לדעתי לא של המינהלת. ממש חושבים שכולם טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 4:38 pm 
Senior

טל הצחקת את השחקנים הישראלים? לאומית? התפתחות הדרגתית? שחקן "מוביל" בלאומית שחושב שהוא שחקן ולא קיבל דקות הסיכוי שסכים להישאר ולהתפתח הדרגתית לדעתי שואף לאפס. לא שבליגת העל יש יותר סיכוי שזה יקרה כמובן. ניקח לדוגמא את הצעירים שהיו בחולון שנה שעברה, אליספור, שגב, נאור שרון כולם החליטו לעבור אחרי שנה למקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 5:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
טל הצחקת את השחקנים הישראלים? לאומית? התפתחות הדרגתית? שחקן "מוביל" בלאומית שחושב שהוא שחקן ולא קיבל דקות הסיכוי שסכים להישאר ולהתפתח הדרגתית לדעתי שואף לאפס. לא שבליגת העל יש יותר סיכוי שזה יקרה כמובן. ניקח לדוגמא את הצעירים שהיו בחולון שנה שעברה, אליספור, שגב, נאור שרון כולם החליטו לעבור אחרי שנה למקום אחר.

חוסר סבלנות כמו שאמרו פה זו מילת המפתח . גם של השחקנים וגם של האגודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 7:08 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נכון
בר טימור עם שנתיים בלאומית
זליקוביץ
הרוש
מורן רוט וחג׳י בעבר הרחוק
ובטח יש עוד דוגמאות לאעך כן מתפתחים הלאומית בסבלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 11:08 pm 
Hall of Famer

יבזורי , בלייזר וטל דן גם דוגמאות טובות כמדומני לכאלו שהסתובבו לא מעט בלאומית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 02, 2014 11:40 pm 
Hall of Famer

טל דן דווקא לא דוגמא טובה. סיים נוער בראשון. ניסה את מזלו בליגת העל, כשל, הלך לשחק בליגה הלאומית. היה נשאר שם, אלמלא נס ציונה עלתה ליגה. הוא גם לא בדיוק שחקן צעיר כיום. יבזורי שהגיע משום מקום ובלייזר הם דוגמאות טובות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 1:17 am 
Senior

טל כתב:
נכון
זליקוביץ
הרוש

טל, שים לב מה המשותף לרובם? שנים רצופות במועדון. זליקוביץ 3 שנים בכפר סבא ואחרי זה שנתיים בנהריה אני חושב? הרוש 3 שנים בכפר סבא.

מה שאמרתי לא היה על מה שאתה אמרת לגביי זה שאפשר להתפתח בלאומית, בטח שאפשר. אלא על זה שאתה מצפה שתהיה סבלנות לשחקנים בלאומית. בשביל לא מעט שחקנים לשחק בלאומית זה עלבון, אז אם הם לא יקבלו דקות מיד יחפשו קבוצה שכן תתן להם דקות וכו' וכו'. בדיוק כמו בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 1:21 am 
Senior

shmueliki כתב:
יבזורי , בלייזר וטל דן גם דוגמאות טובות כמדומני לכאלו שהסתובבו לא מעט בלאומית .

גם אלו דוגמאות לשחקנים שנשארו באותו מקום והתפתחו שם.

תבדוק למשל כמה דקות יבזורי אחרי הלאומית קיבל בליגת העל בגליל בשנה הראשונה? הוא הלך וצמח עם הזמן. הסבלנות ולהישאר באותו מקום זה המפתח ברוב המיקרים אלא אם אתה עילוי שיכול לשחק מיידית מהדקה הראשונה.

אני חושב שזה פחות משנה אם אתה בלאומית או בליגת העל הרבה יותר חשוב אם יש לך סבלנות והבנה שלא הכל יגיע מהר. בן רייס, יבזורי, חנוכי, פניני, כדיר, דאוסן וכדומה כולם צמחו כשהם שיחק במועדון אחד והתקדמו לאט לאט. מי שיש לו כישרון ומוסר עבודה יצליח אם תהיה לו סבלנות, בין אם הוא בליגה לאומית או ליגת העל על הספסל בהתחלה. אבל הבעיה שאצל רוב האנשים אין סבלנות ואם הם לא משחקים במקום אחד מיד רצים למקום אחר וחוזר חלילה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 2:47 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
טל כתב:
נכון
זליקוביץ
הרוש

טל, שים לב מה המשותף לרובם? שנים רצופות במועדון. זליקוביץ 3 שנים בכפר סבא ואחרי זה שנתיים בנהריה אני חושב? הרוש 3 שנים בכפר סבא.

מה שאמרתי לא היה על מה שאתה אמרת לגביי זה שאפשר להתפתח בלאומית, בטח שאפשר. אלא על זה שאתה מצפה שתהיה סבלנות לשחקנים בלאומית. בשביל לא מעט שחקנים לשחק בלאומית זה עלבון, אז אם הם לא יקבלו דקות מיד יחפשו קבוצה שכן תתן להם דקות וכו' וכו'. בדיוק כמו בליגת העל.

אמרתי : נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 3:00 pm 
Junior

חולון והרצליה סיימו בשוויון 68. קרוקר קלע את סל השוויון בשניות האחרונות.
איבנקס 20 ונעימי 18 הירבו לקלוע להרצליה. חולון: קרוקר 15, הרוש 11, באוורס 9, טיילור 9, רוזפלט 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 3:44 pm 
Senior

באוורס עוד ישן נראה לי. מאד אוהב אותו. חולון תצטרך שיהיה יותר יציב וקצת יותר התקפי השנה בשביל להצליח אני חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 3:48 pm 
Junior

לאומית, ראית את המשחק?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 3:58 pm 
Junior

לא. לקחתי פס אחרי נהריה. מקווה שתוך כמה חודשים אתאושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 4:33 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

כרגע אלו (חולון והרצליה) שתיים חלשות מאד, אבל זה רק תקופת ההכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 4:38 pm 
Senior

אי אפשר לדעתי להגיד כלום על פי תקופת ההכנה (כמו שלמדנו אתמול למשל). אם נלך לפי תקופת ההכנה אז אילת אחת הקבוצות החלשות בליגה וברור לכולם שזה לא המצב. לדעתי חולון לא תהיה פחות טובה משנה שעברה, יש שם המשכיות ולדעתי גם הזרים שהתחילו את השנה הזאת טובים יותר סה"כ. הרצליה כשיתחילו לשחק בסגל מלא (אחרי החלפת זר וחזרה של זליקוביץ) אפשר יהיה לקבל יותר מושג נראה לי גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 4:44 pm 
Hall of Famer

הרצליה סיימה את תקופת ההכנה עם 2 תוצאות תיקו והשאר ( 4-5 ) הפסדים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 03, 2014 8:56 pm 
Junior

אפשר להעריך שהבעיה הגדולה של הרצליה אינה בהכרח הסגל, אלא המאמן.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 11:56 pm 
Sophomore

הפועל ניצחה את ראשון בבית מכבי 79:68.
הפועל: גייטס 20, לימונד 15, סקוורר ומיימן 12 כ"א, גוט ובראון 5 כ"א, וורקמן, נאור וסקוט 3 כ"א.
ראשון: קרמייקל 17, אובאנון 11, יאנגר 10, בן דוד 8, ג'רמיס סמית ודאוסן 6 כ"א, ג'רי סמית וחנוכי 5 כ"א.

הפועל נראו נהדר, הפעם גייטס, לימונד וסקוורר היו המצטיינים כשהרבה שחקנים תורמים את חלקם. בראשון אפשר לציין את קרמייקל, אובאנון, יאנגר ואולי בן דוד, כל השאר חלשים מאוד.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 12:14 am 
Senior

הליגה מתחילה בשבוע הבא (עדיף לא להחשיב את המשחק שכבר התקיים לפי הרמה של אחת הקבוצות) סוף סוף, בחיפה כבר בשבת.

אחד המשחקים היותר מעניינים זה לדעתי אילת נגד הפועל ת"א. אילת שנראתה לא טוב בהכנה אולי הכי חלשה בהכנה, מול הפועל ת"א שהייתה אחת המצטיינות בהכנה. משחק מעניין גם של מצ'אפים, בעוד הכוח של הפועל ת"א נראה בעיקר בפנים, באילת מדובר בעיקר בחוץ בסקורר טוב, אפיק, 4 קליעה כשהגבוה שלהם בינתיים בינוני. קטש מול האקסית שזרקה אותו, מול חלק לא קטן מהשחקנים שלו בשנה שעברה. גייטס נגד קבוצתו לשעבר כנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה