התותח המפוברק כתב:
מה יש להם (ולא לי, לי לא איכפת) נגד סטריאני (ואני מצטט מתוך ת'רדים אחרים):
1. סגנון כתיבה "קופמני".
2. חוזר 200 פעם על זה שהוא צדק במשהו, למקרה שמישהו פספס. (ר' מקרה הספרס)
3. טענות שהוא צדק ואחר טעה וחזרה על כך. (ר' מקרה הפציעה של קארי)
עם 1 אין לי בעיה. הפורום הזה יכול רק להרוויח מפלורליזם ומגוון דעות וסגנונות כתיבה, ופחות קונפורמיזם ומשטרת מחשבות בהתאם למה שאיזה פרשן כזה או אחר כתב בקדפמ או ב-bleacher report. לגבי 2 ו-3 לא רואה בזה בעיה מהותית (bragging rights נראה לי דבר מקובל וסביר במקום כזה) חוץ מהקטע של החזרה 200 פעם.
אשמח להגיב על הנושא.
סגנון קופמני...אין לי באמת מושג. אני לא חי בישראל. לקרוא לשחקן עגלה,נגר ,פח או גמור זה סגנון מקובל בכל פורומים. אני די פעיל בפורומים אחרים באנגלית ושם יש כינויים יותר חריפים.הפורום של הספרס למשל קורא לפרקר שמן. מי שלא מחבב שאני קורא לשחקן פח שיתמודד עם זה.
לגבי זה שאני חוזר על עצמי. מדי פעם כתבתי שהטעות של הפליקנס על אשיק היתה חמורה. אכן חזרתי על זה. אולי כי לא ממש הגיבו על זה ורציתי להעלות את זה.
מלבד זאת, אם אני כותב על ערב שהיה (ואני עושה את זה לא מעט), אני כותב מדי פעם נגיד "הספרס הביסו את X, אני עדיין לא מתרשם מהמאזן שלהם" זה נראה לי סביר. כתבתי זאת אולי 3 פעמים. ואז הגיבו לי בציניות כמו "כן נכון, לכן הם רק עם 5 הפסדים". אז זכותי להגיב. זה מהות הפורום. מגוון דעות ומי שמגיב, שיצפה לתגובה.
אז כמו בלאט והספרס, שהגיבו לי בצורה שחצנית, זה מתבקש להציף את זה שצדקתי בסופו של דבר.
לא תראה אותי כותב "היי בתחילת העונה צדקתי שמתיוז יהיה המשתפר וצדקתי" כי זה לא קיבל תגובות שחצניות. המהות פה היא לא להראות כמה אני צודק כי זה לא מעניין אותי. אני כותב את דעותי כמו כל אחד אחר פה. מי שיגיב לי בתגובה צינית ושחצנית, יקבל תגובה כנראה.
אם אני כותב שפופ מאכזב 2 סדרות וכותבים לי בצורה סרקסטית ולא לגופו של עניין, זו לא בעיה שלי.
מעולם לא תראה אותי טוען שאני לא טועה. טעיתי למשל על פורטלנד העונה והרפטורס בפלייאוף.
בסוף כולם טועים. גם אלו שמשלמים להם (פרשנים). הכל תלוי בתגובה.
מקרה קרי הוא טיפה שונה. כתבתי שהוא לא פצוע לפי שום מקור וקיבלתי תגובות לא לגופו של עניין. אז ניסיתי באמת להבין איך הבחור קבע את הקביעה הזאת שהוא פצוע. אני עדיין לא מבין זאת.