סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 975 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפוני nba
הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2016 7:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מעולם לא טענתי שאני לא טועה.
אני לרוב לא מתנסח בצורה כזאת שחצנית ולדעתי זה דרש ציטוט של איך צדקתי.
מי שלא אוהב זאת - שימשיך הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 01, 2016 7:28 pm 
Hall of Famer

וזה בנוסף לזה שכל השנה אני טוען שהמאזן של הספרס מרמה והם לא כאלו מרשימים (ביחס למאזן) וקיבלתי תגובות מזלזלות.
אז כן. שאני צודק ואני מקבל תגובה מזלזלת, אני אזכיר לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 12:26 am 
Hall of Famer

חבל רק כשאתה מנפנף בכמה צדקת לגבי הספארס, אתה שוכח לציין איך טעית לגבי הספארס וטענת שהם יגיעו לגמר המערב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 1:12 am 
Hall of Famer

מי שלא אוהב זאת שימשיך הלאה זה בסדר לת'רד אחד. בשבועות האחרונים זה מרגיש שזה תקף לכל הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 2:49 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
חבל רק כשאתה מנפנף בכמה צדקת לגבי הספארס, אתה שוכח לציין איך טעית לגבי הספארס וטענת שהם יגיעו לגמר המערב.

לפני שתי הודעות כתבתי שאני לא צודק תמיד. אבל כתבתי שמעולם לא התנסחתי בצורה שדומה ל"ברור שאני אצדוק". רק לפני שבוע הודתי שטעיתי לגבי הרפטורס.
הוא הרים להנחתה עם כזאת הודעה שחצנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 3:16 am 
Senior

satriani כתב:
Yuval כתב:
זה לא שזה הימור מטורף. יש באמת 6 קבוצות שנלחמות על 3 מקומות בערך. ועדיין, אם בא לך הימור ידידותי, אני עם הסלטיקס.

תרשום:
פילי לא יותר משבע נצחונות.
סלטיקס בלוטרי.
יוסטון בלוטרי מדגדג לי לומר...ממש מדגדג לי לומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 6:08 am 
Hall of Famer

שים לב שלא ראית שחצנות סטייל "ונראה לי שנראה שאתה תהיה זה שטועה" נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 9:25 am 
Hall of Famer

אולי אין שחצנות, אבל זה מאד מעייף שאחרי כל מקרה שבו אתה צודק, אתה לא מפסיק לנפנף בכמה שצדקת.
אם זה כל כך חשוב לבדוק איך התחזיות/הימורים שלך מתממשים, אז כדאי גם לנפנף בטעויות, לא?
אם אתה שב וחוזר וטופח לעצמך על הכתף על כמה ידעת שהספארס לא כל כך טובים כמו המאזן שלהם, אולי כדאי גם לציין שלמרות שהם לא כל כך טובים, אתה עדיין האמנת בהם לגמר מערב, לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 10:13 am 
Sophomore

אני חייב להגיד שאני לא מבין מה יש לכם נגד סטריאני.
לאור נוסח ההודעה של פלאש, זה היה יותר ממתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 7:56 pm 
Hall of Famer

מה יש להם (ולא לי, לי לא איכפת) נגד סטריאני (ואני מצטט מתוך ת'רדים אחרים):
1. סגנון כתיבה "קופמני".
2. חוזר 200 פעם על זה שהוא צדק במשהו, למקרה שמישהו פספס. (ר' מקרה הספרס)
3. טענות שהוא צדק ואחר טעה וחזרה על כך. (ר' מקרה הפציעה של קארי)

עם 1 אין לי בעיה. הפורום הזה יכול רק להרוויח מפלורליזם ומגוון דעות וסגנונות כתיבה, ופחות קונפורמיזם ומשטרת מחשבות בהתאם למה שאיזה פרשן כזה או אחר כתב בקדפמ או ב-bleacher report. לגבי 2 ו-3 לא רואה בזה בעיה מהותית (bragging rights נראה לי דבר מקובל וסביר במקום כזה) חוץ מהקטע של החזרה 200 פעם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 9:26 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
מה יש להם (ולא לי, לי לא איכפת) נגד סטריאני (ואני מצטט מתוך ת'רדים אחרים):
1. סגנון כתיבה "קופמני".
2. חוזר 200 פעם על זה שהוא צדק במשהו, למקרה שמישהו פספס. (ר' מקרה הספרס)
3. טענות שהוא צדק ואחר טעה וחזרה על כך. (ר' מקרה הפציעה של קארי)

עם 1 אין לי בעיה. הפורום הזה יכול רק להרוויח מפלורליזם ומגוון דעות וסגנונות כתיבה, ופחות קונפורמיזם ומשטרת מחשבות בהתאם למה שאיזה פרשן כזה או אחר כתב בקדפמ או ב-bleacher report. לגבי 2 ו-3 לא רואה בזה בעיה מהותית (bragging rights נראה לי דבר מקובל וסביר במקום כזה) חוץ מהקטע של החזרה 200 פעם.

אשמח להגיב על הנושא.
סגנון קופמני...אין לי באמת מושג. אני לא חי בישראל. לקרוא לשחקן עגלה,נגר ,פח או גמור זה סגנון מקובל בכל פורומים. אני די פעיל בפורומים אחרים באנגלית ושם יש כינויים יותר חריפים.הפורום של הספרס למשל קורא לפרקר שמן. מי שלא מחבב שאני קורא לשחקן פח שיתמודד עם זה.

לגבי זה שאני חוזר על עצמי. מדי פעם כתבתי שהטעות של הפליקנס על אשיק היתה חמורה. אכן חזרתי על זה. אולי כי לא ממש הגיבו על זה ורציתי להעלות את זה.
מלבד זאת, אם אני כותב על ערב שהיה (ואני עושה את זה לא מעט), אני כותב מדי פעם נגיד "הספרס הביסו את X, אני עדיין לא מתרשם מהמאזן שלהם" זה נראה לי סביר. כתבתי זאת אולי 3 פעמים. ואז הגיבו לי בציניות כמו "כן נכון, לכן הם רק עם 5 הפסדים". אז זכותי להגיב. זה מהות הפורום. מגוון דעות ומי שמגיב, שיצפה לתגובה.
אז כמו בלאט והספרס, שהגיבו לי בצורה שחצנית, זה מתבקש להציף את זה שצדקתי בסופו של דבר.

לא תראה אותי כותב "היי בתחילת העונה צדקתי שמתיוז יהיה המשתפר וצדקתי" כי זה לא קיבל תגובות שחצניות. המהות פה היא לא להראות כמה אני צודק כי זה לא מעניין אותי. אני כותב את דעותי כמו כל אחד אחר פה. מי שיגיב לי בתגובה צינית ושחצנית, יקבל תגובה כנראה.
אם אני כותב שפופ מאכזב 2 סדרות וכותבים לי בצורה סרקסטית ולא לגופו של עניין, זו לא בעיה שלי.
מעולם לא תראה אותי טוען שאני לא טועה. טעיתי למשל על פורטלנד העונה והרפטורס בפלייאוף.
בסוף כולם טועים. גם אלו שמשלמים להם (פרשנים). הכל תלוי בתגובה.

מקרה קרי הוא טיפה שונה. כתבתי שהוא לא פצוע לפי שום מקור וקיבלתי תגובות לא לגופו של עניין. אז ניסיתי באמת להבין איך הבחור קבע את הקביעה הזאת שהוא פצוע. אני עדיין לא מבין זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 10:27 pm 
Hall of Famer

על הכיפאק.

ורק למען הדיוק, בענייני קארי (ושוב, כאמור, לא ממש איכפת לי והדיון ממילא די מיצה את עצמו), כמדומני שרוח הדברים של מי שטען את זה הייתה שהבנאדם לא כשיר ב-100% (בין אם כי יש לו באמת פציעה או שהוא פשוט לא החלים ב-100%), וזה היה מגובה בכך שהתנועות שהוא עושה על המגרש פחות חדות / מהירות ממה שראו ממנו במהלך העונה. בלי להתייחס ליכולת בפועל של קארי (שהיה מדהים במשחקים 6 ו-7), לגבות דעה דרך מראה עיניים לפי איך שהשחקן משחק במגרש (או התנועות שהוא עושה במגרש, לצורך העניין) נראה לי חזק יותר מאשר לגבות אותה על בסיס מה הוא או המאמן שלו אמרו במסיבת עיתונאים. אני חושב שזה די ברור שאם קארי היה מסריח את המגרש במשחקים 6 ו-7 והווריורס היו מודחים, היינו רואים את כתבות ההמשך של "קארי משחק קצת פצוע" שראינו אחרי משחק 4, ואולי גם הוא וקר היו נשמעים אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2016 10:58 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
על הכיפאק.

ורק למען הדיוק, בענייני קארי (ושוב, כאמור, לא ממש איכפת לי והדיון ממילא די מיצה את עצמו), כמדומני שרוח הדברים של מי שטען את זה הייתה שהבנאדם לא כשיר ב-100% (בין אם כי יש לו באמת פציעה או שהוא פשוט לא החלים ב-100%), וזה היה מגובה בכך שהתנועות שהוא עושה על המגרש פחות חדות / מהירות ממה שראו ממנו במהלך העונה. בלי להתייחס ליכולת בפועל של קארי (שהיה מדהים במשחקים 6 ו-7), לגבות דעה דרך מראה עיניים לפי איך שהשחקן משחק במגרש (או התנועות שהוא עושה במגרש, לצורך העניין) נראה לי חזק יותר מאשר לגבות אותה על בסיס מה הוא או המאמן שלו אמרו במסיבת עיתונאים. אני חושב שזה די ברור שאם קארי היה מסריח את המגרש במשחקים 6 ו-7 והווריורס היו מודחים, היינו רואים את כתבות ההמשך של "קארי משחק קצת פצוע" שראינו אחרי משחק 4, ואולי גם הוא וקר היו נשמעים אחרת.

אם אתה רוצה לחזור לנושא של קרי והפציעה.
תהיתי מדוע אם הוא פצוע, למה הוא לא אומר זאת. אין בזה בושה.
ואם הוא פצוע, איך הוא קבר 30 נקודות ברבע מול פורטלנד.
אני אישית לא ראיתי שום דבר חריג בתנועה. מה שהיה חריג זה שקרי החטיא זריקות. משהו שלא עשה כל העונה.
אם אין פרסום רשמי שהוא פצוע והוא דפק משחקים טובים מאז הפציעה. אז מהיכן הבטחון שהוא פצוע? אולי הוא זו פשוט תקופה לא טובה?
אז במקום תגובה עניינית, קיבלתי תגובה ברמה נמוכה. תחזור ותבדוק.
ועובדה שראינו שהוא לא פצוע. אז צדקתי. נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 1:04 am 
Senior

שניכם נותנים טיעונים מעגליים. כשקארי היה גרוע, אז ברור שיהיו תירוצים שהוא פצוע במקום להגיד שהוא גרוע. כשקארי היה בינוני, אז זה הרמה שהוא מסוגל להציג מול הת'אנדר. כשקארי היה טוב אז הנה עובדה שהוא לא פצוע.

אין שום סנריו חוץ מזה שקארי לא ישחק שבו תגידו "יכול להיות שהפציעות הקשות שהוא עבר בשלושה מקומות שונים בגוף תוך חודש משפיעים עליו". שזה כל מה שאני (ורבים אחרים) טענו.

ברגע שעברת לתגובות המטומטמות אחרי כל סל, איבדתי את העניין בלדון איתך עניינית, כי עברת להיות טרול.

אז לא, לא ראינו שהוא לא פצוע. ולא צדקת. לצערי בפעם היחידה שדיברתי איתך השנה הצעתי לך בט והשתפנת. כנראה שהשיטה של לכתוב 'תרשום תרשום' אלף פעם בכל ת'רד ואז לצעוק "צדקתי" בכל פעם שאחת התחזיות שלך פוגעות היא לא כזו מרשימה כמו שאתה חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 1:30 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מה מעגלי בזה אבל גם אתה משחק למעשה את אותו המשחק - קארי היה בכשירות נמוכה יותר בפתיחת הסדרה (או חצי-פצוע, איך שתרצה לקרוא לזה), וככל שהתפתחה הסדרה, הוא החלים ועובדה שבמשחקים האחרונים הציג יכולת משופרת להפליא. וחוזר חלילה - אם מול קליבלנד ישחק פחות טוב אז הפציעה הטורדנית חזרה ומשפיעה עליו, ואם ישחק טוב אז הנה הוא התגבר על הפציעה. מצוין.

עם כל הכבוד, לבוא ולטעון שהיכולת של קארי היא תמיד ב-god mode, ואין שום סיכוי שדוראנט או כל שחקן אחר בת'אנדר יכול להגביל את קארי (או סתם שלקארי יכול להיות יום-יומיים רעים בעבודה) זה די מופרך, וזה בגדול מה שאתה טענת בת'רד של גמר המערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 1:58 am 
Hall of Famer

[quote="Yuval"]
אז לא, לא ראינו שהוא לא פצוע. ולא צדקת. לצערי בפעם היחידה שדיברתי איתך השנה הצעתי לך בט והשתפנת. כנראה שהשיטה של לכתוב 'תרשום תרשום' אלף פעם בכל ת'רד ואז לצעוק "צדקתי" בכל פעם שאחת התחזיות שלך פוגעות היא לא כזו מרשימה כמו שאתה חושב.[/quote
חח בט? מתי? על מה? לא ממש מבין את הביטוי הזה.
כמו שכתבו לפני. אם הוא לא קולע - הוא פצוע? קצת מוזר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 2:10 am 
Senior

בט=התערבות. שכתבת שבוסטון לא תהיה בפלייאוף הצעתי לך להתערב על זה. ציטטתי את זה פה.

אני לא מבין למה זה דורש התנצחויות. ראיתי את קארי משחק כמעט כל משחק בשנתיים האחרונות. לי זה נראה שהוא עדיין מוגבל קצת בתנועה שלו. זה כל מה שכתבתי בת'רדים. שניכם כתבתם בלי הפסקה "הנה יתחילו התירוצים" "מקשקשים פה על פציעות". וואלה, מה לעשות, שכותבים ככה אז אני עונה חזרה.

תותח, אני יכול פשוט להעתיק את כל ההודעות שבהם כתבתי שיש סיכוי סביר שדוראנט עושה עבודה מדהימה ועוצר אותו או שקארי מתקשה מנטלית. זה לא יעזור לכם, ההודעות פה שמורות. יש בדיוק 0 אחוז שאני טועה ומאה אחוז שאתם טועים. זה סתם בעניין עובדתי. אם רוצים, אני שוב אציע התערבות גם לגבי העניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 2:16 am 
Senior

וסתם כי אני נחמד ואתם פחדנים. הציטוטים לא בסדר כרונולוגי אבל -כולם- הגיעו -אחרי- הערה של אחד ממכם (למעט הודעה אחת שנכתבה אחרי הערה של פלאש) שביטלו את הסיכוי שלפציעות שקארי עבר בפלייאוף יש איזשהי השפעה וזלזלו בכל מי שחושב כך. :

Yuval כתב:
אני לא יודע מה קורה שם באמת, אבל המחשבה שסטף קארי הפך לשחקן חמישיה בינוני רק בגלל שדוראנט שומר עליו היא פחות סבירה בעיני מתרחישים אחרים. ראינו אותה השנה מקרקס את קוואי באחד על אחד. לא יודע מה קרה שם, אבל למרות השמירה הנפלאה של דוראנט בסדרה הזו, זה לא סביר לחלוטין שזה כל הסיפור.

ציטוט:
כמה מהלכים ענקים של קארי בהגנה, אבל הוא פשוט לא מסוגל להתפנות לשלשה. היו אינסוף התקפות שלפני חודש הוא היה עולה לשלשה ועכשיו הוא פשוט לא מגיב מספיק מהר.

סוף סוף פלייאוף במעמד שני הצדדים לפחות.

ציטוט:
ולגבי ההודעה הקודמת שלך בנושא, אני חושב שזה יהיה הזוי לחלוטין לחשוב שלעומס על גולדן בעונה הסדירה אין קשר לקריסה הפיזית שהם חווים מול אוקלהומה (ובמידה מסוימת אפילו מול פורטלנד).
לדבר על זה לא מוריד בשום צורה מהיכולת של אוקלהומה ודונובן. זה פשוט מוזר להתעלם מזה.

ציטוט:
לא יכול לכתוב יותר דברים טובים על אוקסיטי, שלא קשורים רק לאורך. לא שחלילה אורך זה לא הדבר היחיד שחשוב. מאחל להם הצלחה בגמר נגד מילווקי.

פשוט אין לי ספק שקארי מוגבל בתנועה שלו. יכול להיות שזה קריסה מנטלית, אבל יותר סביר שזה שילוב של הפציעות, העייפות מהשמירה על ראסל וקריסה מנטלית. בסופו של דבר זו אותה קבוצה ארוכה שהוא קלע נגדה 8457332 נק' למשחק בעונה הסדירה. אז רצוי לחפש את ההבדלים במשחק כי הווינגספאן נשמר.

ציטוט:
קארי נפצע פעמיים בפלייאוף הזה. אחת מהפציעות היא MCL sprain שכל מי ששיחק פנטאזי בוודאי יודע שזה משבית את השחקן שלו למינימום שבועיים (מארק גאסול פעם ישב לי בחוץ כמעט חודשיים עם החרא הזה). מהרגע שהוא חזר, להוציא סטרצ'ים של 5 דקות פה ושם, הוא לא נראה קרוב לרמה שלו בעונה הסדירה. הוא לא חודר לסל באותה אגרסיביות, הוא לא עולה לזריקות מהמקום באותה קלות, הוא בגדול נראה שלא נוח לו.

אז יכול להיות שזה בגלל שהוא אפס. יכול להיות שזה בגלל שווסטברוק הורג אותו. יכול להיות שזה בגלל שבעונה הרגילה משחקים רך ובפלייאוף המשחק האמיתי וכדורסל לא מנצחים עם ג'אמפ שוטים. אבל בגדול לא נראה שיש שום דרך שמשהו יקרה שיגרום לך לחשוב שאולי יש בעיה שקשורה לזה שהוא ספג נקע בברך לפני פחות מחודש.

זה בלי קשר כמובן לעובדה שאוקלהומה נפלאים, ווסטברוק הוא אחד הדברים היותר מרתקים בספורט האמריקאי ודונובן גרם לי להיחנק מספר פעמים מאכילת כובעים.

ציטוט:
סתם תהייה כי כתבת את זה מספר פעמים, לא נראה לך סביר שקארי לא במאה אחוז? כאילו אפשרי שנגנב לו המוג'ו, אבל יותר סביר ששתי פציעות לא קלות בפלייאוף אחד כן השפיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 2:29 am 
Senior

התותח המפוברק כתב:
עוד יספרו לי שזה קשור לזה שהווריורס התאמצו יותר מדי בשביל להשיג את השיא, ולא מספיק רעבים/רעננים לפלייאוף :roll:

התותח המפוברק כתב:
ואם הווריורס יפסידו את זה, צפו לכתבה הרגילה של "קארי שיחק חצי-פצוע". :roll:

התותח המפוברק כתב:
טוב זה היה מהיר מהצפוי :lol:
http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... nt-At-Best

התותח המפוברק כתב:
נו יאללה נזרום איתך. נסכם על אליפות עם כוכבית?

satriani כתב:
כולם מקשקשים על פציעה של קרי פה. קר וקרי אומרים שהוא לא פצוע.אז למה אתם מדברים על פציעה? אם הוא היה עם ציפורן שבורה הוא היה שמח לספר שהוא פצוע ולחסוך ביקורת.

satriani כתב:
אז בעצם כולן יכולים להיות פצועים אם הם לא טובים. איבקה היה פצוע משחק קודם וגרין פצוע כל הסדרה.

satriani כתב:
אני גם מחכה לתירוצים אחרי ההפסד של " הריצה ל73 עייפה אותם"

Yuval כתב:
אני מציע שנפסיק את השיחה על הפציעה כן/לא/אולי

satriani כתב:
קלע שלשה קשה כעת. הבריא.

satriani כתב:
הוא טוב הפצוע הזה

satriani כתב:
אז הוא בריא או פצוע?

satriani כתב:
מה המצב הבריאותי של קרי? יש חדשות?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 3:11 am 
Hall of Famer

לא התערבתי כבר עשרים שנה.
תגיד שאתה כותב שאתה מציע להתערב. אתה רציני? כאילו מה לשלוח כסף בפייפל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 3:21 am 
Senior

יש לך תגובות מאוד משונות. היה פה ת'רד עצום שנקרא התערבויות נבא. אני יכול להבין שאתה לא מעוניין להתערב על דברים, אבל מה בדיוק זה אומר שאתה כותב "אתה רציני?".

לגבי הפרטים הספציפים של התערבות שלא עשינו, אין לי הרבה מה לתרום. האופציות מרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 3:34 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
יש לך תגובות מאוד משונות. היה פה ת'רד עצום שנקרא התערבויות נבא. אני יכול להבין שאתה לא מעוניין להתערב על דברים, אבל מה בדיוק זה אומר שאתה כותב "אתה רציני?".

לגבי הפרטים הספציפים של התערבות שלא עשינו, אין לי הרבה מה לתרום. האופציות מרובות.

אני מכיר תרד הימורים.שבו אנשים מהמרים אבל אין ממש פרס נכון? זה יותר בשביל הכיף.
אז שכתבת רוצה להתערב, עניתי "תרשום" עם מה שאני חושב. מה רצית? שאשלח לך כסף? בחיי נדמה לי שאני מדבר עם מישהו שצעיר ממני ב20 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 3:43 am 
Senior

אני מנסה לדבר בלי להעליב אותך, אבל זה מאוד קשה כי אתה חתיכת טיפוס תמוה. באיזה צורה גיל קשור להתערבויות? אתה גר בארה"ב למען האל. אתה תחת הרושם שהימורים זה משהו נורא ואיום? אתה חבר בעדי יהוה במקרה?

לגבי הגיל, אין לי שמץ בן כמה אתה וזה לא מאוד מעניין אותי. אם אתה הרבה מעל גיל 50 אז כן, אתה מבוגר ממני ב-20 שנה. לא יודע מה אתה אמור לעשות עם המידע הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 3:44 am 
Hall of Famer

לא טענתי שזה נורא.
אבל לא ענית . למה ציפית?שנתערב על כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2016 3:47 am 
Senior

זו אפשרות אחת, כן. היא המועדפת עלי בגדול.

יש גם אפשרויות אחרות. בת'רד ההתערבויות התערבתי עם נדב על ארוחה (התערבות שהפסדתי, אגב).
התערבתי בפורומים על צדקה (המפסיד תורם לארגון צדקה לבחירתו של המנצח). על חתימה (המנצח בוחר את החתימה של המפסיד לX זמן). אפילו התערבויות על עצם הקיום בפורום (המפסיד עוזב את הפורום לX זמן).

יש מלא דרכים להתערב על דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 975 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: