סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 12, 2024 7:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 213 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 12:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
blue כתב:
http://www.haaretz.co.il/sport/uzi-dan/1.2181083
יכול להיות שבשנות ה70 או ה60 היו קאמבקים יותר גדולים אבל הם לא תועדו?

הכל יכול להיות
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 12:51 pm 
Hall of Famer

שכחנו גם את הסל נצחון של דיקסון 2.5 לסוף בגמר הפיינל פור 2008

וסל נצחון של אביגדור מוסקוביץ' בליגה ב-84

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 12:56 pm 
Sophomore

אין לי ספק שעם אדלשטיין מכבי היתה נראית היום יותר טוב. הקבוצה לא הלכה אפילו צעד אחד קטנטן קדימה מאז שהוא פוטר (ועברו מאז כמעט חודשיים) - ההגנה נשארה רעה כמו בתקופתו וההתקפה אפילו הלכה אחורה. אז יכול להיות שסוני ווימס היה קצת פחות מרוצה אם ארז היה נשאר אבל הקבוצה היתה לפחות מנצלת משהו מהכשרון שיש לה. אם היו מביאים במקומו מאמן רציני עם נסיון יורוליג אז מילא, אבל להביא מאמן מהלאומית עם אופי מתנשא (ולא שיש לו על מה) ובלי שום ניסיון באירופה זה מגוחך. מצחיק לחשוב שהם אשכרה חשבו שהדבר הזה יכול להצליח.
אגב, לגבי האיזכור של גודס - בסופו של דבר מסתבר שמכל המאמנים שעברו כאן בשנתיים האחרונות הוא היה הכי טוב, רק שעכשיו אין לו שום סיבה לבוא ולהציל את אלה שזרקו אותו לכלבים בלי לקבל מהם צ'ק שמן מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 1:02 pm 
Junior

oren_80 כתב:
לגביי קאמבק- נראה לי שנס ציונה לפני שנתיים חזרה מ-28 הפרש או משהו.

הלו הלו הלו! מה זה "נראה לי"?!

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 2:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודי (יובל) כתב:
אין לי ספק שעם אדלשטיין מכבי היתה נראית היום יותר טוב. הקבוצה לא הלכה אפילו צעד אחד קטנטן קדימה מאז שהוא פוטר (ועברו מאז כמעט חודשיים) - ההגנה נשארה רעה כמו בתקופתו וההתקפה אפילו הלכה אחורה. אז יכול להיות שסוני ווימס היה קצת פחות מרוצה אם ארז היה נשאר אבל הקבוצה היתה לפחות מנצלת משהו מהכשרון שיש לה. אם היו מביאים במקומו מאמן רציני עם נסיון יורוליג אז מילא, אבל להביא מאמן מהלאומית עם אופי מתנשא (ולא שיש לו על מה) ובלי שום ניסיון באירופה זה מגוחך. מצחיק לחשוב שהם אשכרה חשבו שהדבר הזה יכול להצליח.
אגב, לגבי האיזכור של גודס - בסופו של דבר מסתבר שמכל המאמנים שעברו כאן בשנתיים האחרונות הוא היה הכי טוב, רק שעכשיו אין לו שום סיבה לבוא ולהציל את אלה שזרקו אותו לכלבים בלי לקבל מהם צ'ק שמן מאוד.

גם אין סיבה לקרוא לו. אין לו סיבה לבוא להציל, אבל הוא גם ממילא לא יציל שום דבר. עצם אזכורו אחרי השנה וחצי שלו זו עוד לבנה בחומה של הטרויקה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 2:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרסי הוקינס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
"אנחנו לא משחקים טוב". עוד מעט הוא יגיד שהשחקנים לא ממשומעים, הוא אמר להם לשחק טוב והם משחקים חרא.

מה פתאום שיגיד את זה? הוא המאמן, לא הפרשן.

כדי להראות שזה לא הוא - זה השחקנים. הוא מבחינתו נתן להם את תכנית המשחק הכי טובה שאפשר לתת: לשחק טוב. ממש כמו מאמן האתלטיקה ב"אנחנו במפה".
מה לעשות שהשחקנים, הלא ממושמעים, המרדנים האלה, לא מקשיבים לו ומשחקים חרא פעם אחרי פעם?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 2:47 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
קודי (יובל) כתב:

גם אין סיבה לקרוא לו. אין לו סיבה לבוא להציל, אבל הוא גם ממילא לא יציל שום דבר. עצם אזכורו אחרי השנה וחצי שלו זו עוד לבנה בחומה של הטרויקה.

ברור. זו אולי הדוגמא הכי טובה לאיך העסק מתנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 2:47 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
לגביי סלים עם הבאזר בהיכל:
ראשית, קודלין לא קלע עם הבאזר אלא 4 שניות לסוף (השעון נעצר לאחר מכן ולמכבי נותרו 3 שניות).

ואלו שמות:
- מייק לארגי, משחק 1 בגמר פלייאוף 87'. חן ליפין קלע פעמיים מהקו ועשה 75-74 למכבי. מרסר נתן ללארגי שהתגנב אחורה מסירה ארוכה ולארגי הפנוי שם אותה וגמר עניין- 76:75.
- יורי זדובץ' ב-1992.
- פאולו מורטי מבולוניה ב-93' קלע 2 שניות לסוף סל ניצחון בהיכל שלמעשה היה סוג של באזר כי השעון , כמו שהיה בחוקה דאז, המשיך לרוץ אחרי הסל ולמכבי לא היה זמן אפילו להוציא מתחת לסל.
- עדי גורדון את הסל המפורסם קלע 2.5 שניות לסוף. למכבי נותרה 1.5 שניות להוציא מתחת לסל.
- וולדמן ב-1998 קלע קצת פחות מ-5 שניות לסוף.
- את טריי קלי הזכירו כבר.

היה גם שלשת ניצחון גדולה של אלמר בנט מטאו ויטוריה ב-2002 אחרי שפארקר לקח זריקה מוקדם מידי (ושם אותה) והשאיר להם זמן על השעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 2:53 pm 
Hall of Famer

אמת. ואפילו הוא עשה 78-77...!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 2:58 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
oren_80 כתב:
לגביי קאמבק- נראה לי שנס ציונה לפני שנתיים חזרה מ-28 הפרש או משהו.

הלו הלו הלו! מה זה "נראה לי"?!

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 85&lang=HE

דרמה כזו לא ראינו כבר שנים: נס ציונה היתה בפיגור 29 נקודות במהלך הרבע ה-3, אך הצליחה לחזור למשחק ושלשה ענקית של הרכז הוותיק כפתה הארכה. וזה לא הכל: טפירו קלע גם סל ניצחון משוגע, שניה לסיום. לא ייאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 3:16 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
"אנחנו לא משחקים טוב". עוד מעט הוא יגיד שהשחקנים לא ממשומעים, הוא אמר להם לשחק טוב והם משחקים חרא.

מה פתאום שיגיד את זה? הוא המאמן, לא הפרשן.

כדי להראות שזה לא הוא - זה השחקנים. הוא מבחינתו נתן להם את תכנית המשחק הכי טובה שאפשר לתת: לשחק טוב. ממש כמו מאמן האתלטיקה ב"אנחנו במפה".
מה לעשות שהשחקנים, הלא ממושמעים, המרדנים האלה, לא מקשיבים לו ומשחקים חרא פעם אחרי פעם?

אבל אם רמי הדר אומר שהשחקנים הם לא ממושמעים, מרדנים, לא מקשיבים ומשחקים חרא - הוא מפרש את ההתנהגות שלהם.

וכמו שרמי הדר אוהב להגיד בראיונות אחרי משחק: "אני התפקיד שלי זה לאמן. אתם צריכים לפרשן ואני לא פרשן".

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 3:17 pm 
Junior

בגדול, כל מה שהוא אומר אחרי משחק הפסד זה "אני לוקח אחריות ולא מעוניין להיכנס לשום דבר מעבר". אחרי ניצחונות פתאום הסכר נפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 3:24 pm 
Junior

oren_80 כתב:
בגלל המלחמה בעירק. היה חשש לירי טילים והמשחק נגד טרוויזו ונגד וירטוס בולוניה הועבר לסלוניקי.

אני די בטוח שהוא התכווין לשאול למה ביאסת אותו שוב עם התקציר הזה ולא לשאול למה מכבי לא אירחה בת״א.

ואגב, מישהו הזכיר לפניך את דיקסון אבל המושבע טען שזה לא באזר ביטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 3:59 pm 
Hall of Famer

כן, זה קרוב אבל אכן לא על הבאזר. אבל אל תהיו קטנונים יא חארות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 4:02 pm 
Freshman

שווה לעשות את הניסוי הבא: להרחיק את הטרויקה לשבת ביציע ולא על הספסל, רק מלראות את הפרצופים שלהם יוצא החשק לשחק.
ולהיפטר מהכרוז הצרחן, המעיק, הכבד וחסר כל החן, ומי יודע אולי משהו באווירה ישתנה.

לגבי הסגל עצמו, לכולם היו עליות ומורדות אבל צירבאס דואג להישאר עקבי בחוסר הגנה שלו, לטעמי הוא המועמד היחידי להיחתך/לעוף, אבל בשביל שזה יקרה
צריך אלטרנטיבה סבירה, בינתיים לא נזרקו שמות לאוויר, הבעיה עם צירבאס שבהתקפה הוא עדיין נותן את ה-6-8 נקודות שביחד משלימות את מכסת הנקודות שמצפים
לקבל מהגבוהים (כ-18) ביחד עם אייברסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 4:12 pm 
Hall of Famer

stambody כתב:
ולהיפטר מהכרוז הצרחן, המעיק, הכבד וחסר כל החן, ומי יודע אולי משהו באווירה ישתנה.

.

אתה לא אוהב שהוא צועק "אוחיונננהההה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 4:12 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

באופן מוזר וקצת הזוי טרייד של צירבאס תמורת שון ג'ונס היה טוב לכל הצדדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 4:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
sir charles כתב:
למה אורן? למה?

בגלל המלחמה בעירק. היה חשש לירי טילים והמשחק נגד טרוויזו ונגד וירטוס בולוניה הועבר לסלוניקי.

לא שאלתי למה המשחק הוגלה לסלוניקי אלא למה אתה מעלה צלקות נפשיות מהאוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 4:46 pm 
Junior

גלעד כתב:
באופן מוזר וקצת הזוי טרייד של צירבאס תמורת שון ג'ונס היה טוב לכל הצדדים

מכיוון ששניהם כל כך גרועים זה יכול להיות נכון, אבל בגלל מגבלת 8 הזרים שתי הקבוצות צריכות לחשוב טוב על כל החלפה (לכל אחת נשארו שתי החלפות). מניח שירושלים מתכננת להביא גבוה ואולי עוד שחקן בעמדה 3-4. זה יכול מאד לשדרג את הקבוצה (את הגארדים לא הייתי מחליף אלא דואג להכניס למשחק הקבוצתי, מה שכבר קרה העונה)
למכבי יש בעייה כי לכאורה היא מוסיפה בקרוב את מילר, ואני מניח שישמחו גם להוסיף את סמית'. הבעייה שזה ישאיר אותם עם צירבס שחלש מאד, וגם עם חיסרון די בולט בעמדה 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 5:45 pm 
Junior

oren_80 כתב:
stambody כתב:

.

אתה לא אוהב שהוא צועק "אוחיונננהההה"?

אני לפחות, חי בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 6:03 pm 
Senior

oren_80 כתב:
וסל נצחון של אביגדור מוסקוביץ' בליגה ב-84

איזה יופי!
שנים מהשחקנים האהובים עלי ביותר (אור גורן ואביגדור מוסקוביץ)
והמאמן הצנום והאתלטי של רמת גן, אחד - שימי ריגר. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 9:58 pm 
Freshman

הכרוז הזה עושה לי אסוציאציות של מנהל בי"ס סאדיסט ורודן, או מורה נזפן וקרצייתי, כרוז אמור להוסיף איזה הווי בידורי, אבל הצווחות שלו מזכירות את מירי רגב עם ה- "כפיים" והנפנוף האובססיבי בדגל, אותו זן מאוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 13, 2016 10:58 pm 
Hall of Famer

הקטע עם הכרוז (שי סידי) הוא קצת מעניין.
סידי התחיל סביב 90' להיות כרוז, בתור בחור ממש צעיר. הוא היה הכרוז בליגה והיה מונוטוני לחלוטין, בלי שום מניירות ושום כלום. במקביל הוא גם החל להיות הכרוז בכדורגל וגם שם- אותו דבר.
בגדול הוא לא השתנה הרבה, אולי הוסיף פה ושם דברים אבל בלי צעקות. אחרי שגינת עזב הוא נהיה הכרוז גם באירופה ושם הוא התחיל לצעוק ממש, בנסיונות להכנס לנעליים של גינת (הכרוז הכי טוב שהיה כאן). כאן הוא החל לפתח את המניירות שלו, וגם בכדורגל הוא יצא מהמונוטוניות שלו. חולפות כמה שנים, מכבי-רגל עוברת רנסנס עצום וסידי נהיה כוכב יו טיוב עם הצרחות שלו בגולים של אלירן עטר. הוא מקבל דמות בבובה של לילה וזה רק מאיץ עוד יותר את השטיקים שלו, וקיבלנו את מה שיש היום....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2016 12:03 am 
Junior

אה...הכרוז של הרצליה שצווח עמוק לתוך ההתקפה ועושה עם האצבע נו נו נו לאוהדי חולון. נאמבר וואן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 14, 2016 12:03 am 
Junior

אני זוכר אותו כרוז בפיינל פור 2004.
אמנם הוא היה אמור להיות נייטרלי אבל עדיין היה יותר מדי נייטרלי בטח בסוף עם ה׳גבירותי ורבותי, מכבי תל אביב אלופת אירופה׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 213 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, קרטמן ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: