סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 8:55 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
השריקות בסוף היו שערוריה, אין מילה אחרת, אבל מעבר לזה עוד עבר שעבר ללא שום תגובה של השופטים זה תנועת ביטול של שמעון מזרחי כלפי השופטים אחרי שהם החליטו שהזריקה של לנדסברג היתה של 2 ולא של 3. לא זו בלבד ששמעון לא היה צריך בכלל להגיע לאזור המזכירות, כפי שהוא הגיע, הוא יכול להרשות לעצמו דברים שאף חבר הנהלה אחר באף קבוצה אחרת יכול להרשות לעצמו בלי תגובה של השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 8:55 am 
Hall of Famer

ראי, מכבי מקצועית לא קבוצה טובה אבל עם כל חוסר היכולת שלהם, הם גרועים עוד יותר מהרמה שלהם. יש שם כנראה גם לא מעט נפילות מבחינה חברתית בחדר הלבשה , ומקל רמז לזה בראיון אתמול אחרי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 9:14 am 
Hall of Famer

הכי מצחיק יהיה לחתוך את ווימס אחרי שחתכו בגללו את אדלשטיין.
ובכלל להודות שהקבוצה לא מספיק טובה אחרי שאהמ.. אדלשטיין אמר את זה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 9:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אורן, אין ספק. גם אמרתי את זה, ברור שהבנייה עקומה, ושהאופי מחורבן, והיחסים החברתיים על הפנים ויש שחקנים שנראים כמו סרטנים (אבל הם "מגלים מנהיגות וצועקים על חבריהם בחדרי ההלבשה"), ושזה מוסיף למצב. אבל עדיין אלה התוספות. הבסיס הוא שמכבי קבוצת כדורסל מחורבנת, פשוט מבחינת כדורסל, ושהשחקנים שלה מקבלים הערכה אוברייטד ליתרונותיהם ואנדרייטד לחסרונותיהם והם גם חסרי מודעות עצמית לעניין. מקל עצמו למשל, הוא דווקא דוגמה מצויינת. אני בספק כמה הוא עצמו מודע ליחס האמיתי בין יתרונותיו וחסרונותיו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 11:27 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
השריקות בסוף היו שערוריה, אין מילה אחרת, אבל מעבר לזה עוד עבר שעבר ללא שום תגובה של השופטים זה תנועת ביטול של שמעון מזרחי כלפי השופטים אחרי שהם החליטו שהזריקה של לנדסברג היתה של 2 ולא של 3. לא זו בלבד ששמעון לא היה צריך בכלל להגיע לאזור המזכירות, כפי שהוא הגיע, הוא יכול להרשות לעצמו דברים שאף חבר הנהלה אחר באף קבוצה אחרת יכול להרשות לעצמו בלי תגובה של השופטים.

אם כבר מדברים על בעלי תפקידים של מכבי ומה שהשופטים מתירים להם, אז ניקולה ווייצ'יץ' בתחילת המשחק התיישב מאחורי הספסל, אך הועלה ליציע ע"י השופטים עקב כמות גדולה מן המותר של אנשים שהסתובבו בספסל מכבי. גם דגן יבזורי הועלה ליציע. תוך כדי המשחק ווייצ'יץ' זלג לשורה הראשונה ואז חזר לשבת מאחורי הספסל. הפעם לשופטים זה לא הפריע. כל זה על פי כתבה בוויינט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 11:59 am 
Junior

לאומית כתב:
עוד משהו לגבי תל אביב - אם הם רוצים להציל איכשהו את מה שנשאר מהעונה הזו, הם צריכים להעיף כמה שיותר הכי מהר שאפשר.
מתחילים כמובן בצירבס, ממשיכים בווימס שהוא גם שחקן רע, מה לעשות, וגם סרטן כנראה. יש כמובן את יבזורי שזה סתם עוד שחקן ממורמר על הספסל. וגם ויקטור ראד.
הקבוצה צריכה להבנות מסביב לגאודלוק ככוכב הראשי כששאר השחקנים צוות מסייע. זה לפחות ייצור סוג של היררכיה על המגרש וישפר את מצבם בליגה, באירופה כמובן כבר שום דבר לא יעזור להם אבל הליגה שלהם היא ממילא לא אירופה, היא נס ציונה, נהריה, חיפה, הפועל ואולי גם הרצליה וחולון (אם יעלו את הרמה).

אתה צודק בעיקרון, אבל מגבלת הרישום לליגה מגבילה מאד (גם את ירושלים). יש עוד מקום לרישום של שני זרים, אם מעיפים את השלושה שכתבת נשארים עם סגל של 5 זרים. את ווימס הם לא יעיפו בקלות, לדעתי ראד באמת יעוף כשירשמו במקומו את סמית' או מילר אם הוא חוזר לכושר סביר. אם מילר לא יחזור לכושר הם יעדיפו לא לרשום אותו השנה, ואז באמת צירבס מועמד ללכת כשיגיע גבוה אחר במקומו. בכל מקרה, הליגה עוד ארוכה מאד ולכן שום דבר לא בוער.
אני דווקא לא סוגר את אירופה. אמנם הם צריכים סיבוב שני מטורף של 9-10 נצחונות, כלומר לא יותר מ-5-6 הפסדים, אבל כבר היו דברים מעולם (כולל לפני כמה שנים), ואני לא אתפלא אם הקבוצה בסוף כן תתחבר לרצף של נצחונות. לטעמי המשחק הקרוב מול בלאט יהיה נקודת המפתח, נצחון בו יכול לייצר מומנטום חיובי. מתוך 7 המשחקים הבאים שלהם ביורוליג, רק אחד נראה בלתי אפשרי (ריאל בחוץ). 6 המשחקים האחרים הם מול קבוצות ברמה של מכבי (או קצת מעליה אבל בבית, ואני בהחלט רואה מצב של 5 ואפילו 6 נצחונות. השאלה כמובן איזו קבוצה תגיע - זו שנזקקה לחסדי שופטים כדי לנצח את נס ציונה, או הקבוצה שניצחה בפיראוס ואת אוברדוביץ' (וכמעט את צסק"א ובלאט בחוץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:02 pm 
Junior

הפועל רשמה שישה, כך שהיא יכולה לרשום עוד שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:05 pm 
Hall of Famer

באיגוד השעו את שופטי המשחק

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.415.234017.html

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

העניין הוא שליורוליג הם כבר לא יספיקו לעשות שינויים, כי משום מה מותר להחתים שחקנים חדשים רק עד מחר.
תיאורטית הם יכלו לשחרר את צירבס ואולי גם את ווימס לקבוצה אחרת שהיתה משתתפת בשכר שלהם, להביא גבוה חוסם במקום הגרמני ולתת לגאודלוק להיות האלפה דוג הראשי כאשר יש מספיק שחקנים לעמדה 3 (סמית׳, לנדסברג, פניני וגם ראד), אבל כרגיל כשאין בנאדם אחד שאחראי על החתמות שחקנים אז לא מצליחים למצוא שחקנים בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:09 pm 
Hall of Famer

זה לא "משום מה", אלא כמו שאומר זרחוביץ' - אלה חוקי הפורמט. הסיבוב הראשון של היורוליג נגמר, השני מתחיל. זו תקופת ההעברות המותרת והחוקים היו ידועים לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:17 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:

ציטוט:
משבץ השופטים וממלא מקום הוועדה המקצועית, משה ביטון, לא טרח אפילו להגן על השלושה: "אין לי מה להגן עליהם ואין מה לטייח. הייתה פאשלה. אי אפשר היה לפספס את השריקה הזו. לא יכול להיות ששופטים יבלעו את המשרוקית במאני טיים. נגמרו ימי הרחמים. נעשה לנס ציונה עוול".

:shock: :shock: :shock: :shock:
אני לא זוכר התבטאות כזאת מתוך המערכת על שופטים או שיפוט.
וואוו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:19 pm 
Junior

מתאים לביטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:32 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
זה לא "משום מה", אלא כמו שאומר זרחוביץ' - אלה חוקי הפורמט. הסיבוב הראשון של היורוליג נגמר, השני מתחיל. זו תקופת ההעברות המותרת והחוקים היו ידועים לכולם.

לא יודע מאיפה לקחת את זה, אפשר להחתים שחקנים חדשים עד מחזור 24, ההגבלה היחידה עד המחזור 16 זה שחקנים שכבר שיחקו בקבוצת יורוליג אחרת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צומפי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא יודע מאיפה לקחת את זה, אפשר להחתים שחקנים חדשים עד מחזור 24, ההגבלה היחידה עד המחזור 16 זה שחקנים שכבר שיחקו בקבוצת יורוליג אחרת השנה.

אוקי, זה כבר נשמע יותר הגיוני. גם במצב הזה מכבי פספסה פה כי הסיכוי שקבוצה שאינה מופיעה ביורוליג תקח על עצמה את החוזים של ווימס וצירבס נמוך מאוד (אלא אם מדובר באחת המועמדות לקחת את היורוקאפ) וכאשר לא משחררים שחקנים ונפתרים מהחוזים שלהם המוטיבציה להביא שחקן נוסף יורדת.

לא ברור לי איך לא קפצו בשתי ידיים על ההצעה של מילאנו לקחת את הגרמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:49 pm 
Junior

אבימאל כתב:
עופר האדום כתב:

ציטוט:
משבץ השופטים וממלא מקום הוועדה המקצועית, משה ביטון, לא טרח אפילו להגן על השלושה: "אין לי מה להגן עליהם ואין מה לטייח. הייתה פאשלה. אי אפשר היה לפספס את השריקה הזו. לא יכול להיות ששופטים יבלעו את המשרוקית במאני טיים. נגמרו ימי הרחמים. נעשה לנס ציונה עוול".

:shock: :shock: :shock: :shock:
אני לא זוכר התבטאות כזאת מתוך המערכת על שופטים או שיפוט.
וואוו.

כבוד, אבל כוסות רוח למת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:54 pm 
Freshman

מכבי צריכה שחקנים רעבים, כמו סילי, כמו אייברסון, לא בעמדה או בסגנון המשחק אלא ברעב למשחק וברצון להוכיח את עצמם ובמשמעת הגנתית גבוהה.
מהבחינה הזו בהחלט יש מקום לשחרר את ווימס וצירבאס.

לגבי ראד זה באמת סימן שאלה, כי לבחור יש יכולות גבוהות, והוא כן נותן עבודה בריבאונד, הוא סקורר של יום נתון, הוא לא שחקן פנים אלא 3, וכשווימס מחוץ לתמונה הרבה יותר קל לשבץ אותו בעמדה הטבעית לו.

קווינסי מילר עדיין לא השתחררר מהפציעה לפחות בצד הפסיכולוגי, נקווה שזה בכל זאת יקרה, כך או אחרת צריך להתחזק בשחקן 4-5 אם צירבאס הולך למילאנו.

לגבי עונת היורוליג, לדעתי הכל יקבע כבר במשחק הראשון בסיבוב השני, המשחק הראשון של בגאצקיס בבית, אם השחקנים יתנו את הכל 40 דקות והקבוצה תחווה סוף סוף ניצחון עם כל האווירה, האנרגיות, הקהל והחיבור, זה יתן דחיפה אדירה להמשך, אם לא אז אני לא חושב שהקבוצה תתאושש העונה וצפויים לא מעט שינויים בעונה הבאה, סדר גודל של החלפת חצי מסגל הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 12:56 pm 
Freshman

ARENA כתב:
יפתח כתב:
אבל הם נתנו על זה 2 נדמה לי

הרצתי את הקלטת אחורה - אתה צודק, בכל מקרה אם היה שיפוט במשחק הזה הסל הזה לא היה (זה בדיוק מהלך ההמשך של עבירת הבודישו שהיתה אמורה להישרק כעבירה בלתי ספורטיבית).
אגב אם יש לך קלטת להריץ אחורה, יש מצב שתחזיר אותה עוד קצת אחורה לעבירה ל3 על גאודלוק (לא האחרונה על לנדסברג, זו שלפניה) ותשחרר אותי ממחשבת-השווא שהשחקן החוסם הוא זה שדחף את המגן על גאודלוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:32 pm 
Sophomore

תירגעו. היו מקרי שיפוט יותר גרועים (חצי גמר היורוליג בתחילת העשור הקודם)

https://www.youtube.com/watch?v=bwDrHHYDJCA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 1:42 pm 
מנהל פורום

זה לא ממש מרגיע אני חושב, בטח לא אם אתה אוהד נסצי
עוולה אחת לא מכשירה ובטח שלא מנחמת על עוולה שניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 2:15 pm 
Hall of Famer

הידיעות על ווייצ'יץ' שצועק על השחקנים מצחיקות אפילו יותר מהידיעות שהיו קודם, על סוני ווימס שצועק על השחקנים. הכשלונות הכי גדולים, אבל לצעוק הם יודעים.
מה עם צירבס, הוא עוד לא צעק על השחקנים? עוד מעט יבואו אבי אבן ודני פדרמן לצעוק על השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 2:29 pm 
Hall of Famer

כל שבוע משחק היורוליג הקרוב הופך להיות Must-win , והמשחק הכי חשוב ...
הרי הכשל הלוגי כאן ברור : נניח שמכבי תנצח השבוע את דרושאפקה , אז המשחק במדריד ( או אם נניח ו"מוותרים" עליו , אז המשחק הביתי מול הכוכב לאחריו ) יהפוך להיות "מבחן אמיתי לקבוצה" , "משחק שיכול להפוך עונה שלמה" , "משחק שממנו יחל המומנטום והקבוצה תצא לדרך חדשה" וכו' וכו' .

ראי שעל הקיר כתב:
והקבוצה הזו עוד מובילה את הליגה פח שיש פה.
בכלל נראה שאפשר להרחיב את הליגה, וזה לא יוריד את הרמה מי יודע מה. הרי ממילא אין כל כך הבדל בינה לבין הליגה השנייה. מובילת הליגה צריכה שופטים כדי לעבור את מובילת הליגה השנייה. אלופת המדינה מקבלת בראש מקבוצת ליגה שניה. קבוצת צמרת בליגה הראשונה יוצאת בנס מול קבוצת תחתית בליגה השניה.
איזו ליגה עלובה.

אני לגמרי מסכים איתך , ומבחינתי זה טיעון להורדת מספר הזרים לשלושה .
בפועל מקום שני מובהק העונה זו קבוצה שרצה אפשר להגיד עם 3 זרים . קבוצות מהליגה השנייה ( עם שני זרים ומן הסתם סגל ישראלי נחות ) לחלוטין לא מראות שהן נופלות במשחק בודד מאשר קבוצות עם 4-5 זרים וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 2:35 pm 
Hall of Famer

זה בגדול נכון, אבל הפסד במשחק הזה הופך העסק באמת לבלתי אפשרי.
כיום אתה עוד יכול לדבר על כך שהקבוצה מתחברת ויד מנורה הופך להיות באמת המבצר שהוא צריך להיות, אז אנחנו צריכים לדבר על מאזן ביתי של 8 ניצחונות. אין אף קבוצה שמגיעה הסיבוב להיכל שמכבי לא יכולה לנצח (את אולי' הם ניצחו בחוץ הרי). ואז עוד גניבה של שני משחקי חוץ (גלא ואולי אפס הבלתי יציבים?) ואתה במקום טוב להצלבה, אפילו עם איזה מעידה ביתית אחת. לעומת זאת הפסד ביתי לדרושפאקה וכאן אתה כבר מסתבך לחלוטין.

מכבי תל אביב העמידה את עצמה במקום שבו כל משחק בית הוא משחק קריטי. אז על כל משחק ביתי ידברו ככזה. אבל עדיין בסדרת המשחקים הללו, אני חושב שלדרושפאקה יש מקום של כבוד. זה משחק של "להיות או לחדול" האמיתי הראשון. אני באמת חושב שהפסד ביום חמישי אפשר לקפל את הבאסטה (אני חושב שאפשר לקפל אותה בכל מקרה, אבל במקרה של ניצחון מי שרוצה יכול להמשיך ולחלום לפחות).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 2:39 pm 
Hall of Famer

אבל עמוס , אנחנו שומעים את הדיבורים הללו כמעט בכל משחק השנה , בית / חוץ וכל מה שתרצה .
באמת שאני לא מבין מה קריטי במשחקי הבית , ובפרט מה פחות קריטי בניצחון חוץ , שאז "יאפשר לקזז" הפסד ביתי עתידי .
ואני אמשיך לתמוה איך עם מאזן ביתי של 5-2 , פתאום יש תקוות לסיים עם רצף של 8 ניצחונות בית ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 2:50 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
כל שבוע משחק היורוליג הקרוב הופך להיות Must-win , והמשחק הכי חשוב ...
הרי הכשל הלוגי כאן ברור : נניח שמכבי תנצח השבוע את דרושאפקה , אז המשחק במדריד ( או אם נניח ו"מוותרים" עליו , אז המשחק הביתי מול הכוכב לאחריו ) יהפוך להיות "מבחן אמיתי לקבוצה" , "משחק שיכול להפוך עונה שלמה" , "משחק שממנו יחל המומנטום והקבוצה תצא לדרך חדשה" וכו' וכו' .

ראי שעל הקיר כתב:
והקבוצה הזו עוד מובילה את הליגה פח שיש פה.
בכלל נראה שאפשר להרחיב את הליגה, וזה לא יוריד את הרמה מי יודע מה. הרי ממילא אין כל כך הבדל בינה לבין הליגה השנייה. מובילת הליגה צריכה שופטים כדי לעבור את מובילת הליגה השנייה. אלופת המדינה מקבלת בראש מקבוצת ליגה שניה. קבוצת צמרת בליגה הראשונה יוצאת בנס מול קבוצת תחתית בליגה השניה.
איזו ליגה עלובה.

אני לגמרי מסכים איתך , ומבחינתי זה טיעון להורדת מספר הזרים לשלושה .
בפועל מקום שני מובהק העונה זו קבוצה שרצה אפשר להגיד עם 3 זרים . קבוצות מהליגה השנייה ( עם שני זרים ומן הסתם סגל ישראלי נחות ) לחלוטין לא מראות שהן נופלות במשחק בודד מאשר קבוצות עם 4-5 זרים וכו' .

אתה לגמרי מסכים איתי, אבל אני לגמרי לא מסכים איתך... מבחינתי זה בעיקר טיעון לזה שצריכים להביא לפה, במטותא, שחקני כדורסל יותר טובים. ואל תגידו אין כסף, אנחנו נמצאים בתקופה שבה הליגה עשירה מאי פעם. למכבי כמובן יש הרבה יותר כסף, גם לירושלים כמובן, אבל גם לקבוצות שתחתיהן - חיפה, חולון למשל - יש יותר כסף ממה שהיה עד לא מזמן לקבוצות שמתחת לגדולות. אם כבר זה מראה שיכולות הסקאוטינג בליגה נמצאות בירידה יחד עם שאר התופעות (כמו ירידה ברמת המאמנים).
אני ממש לא חושב שהישראלים צריכים עוד הגנות מעבר להגנות המופלגות שהם מקבלים כבר עכשיו, שגם הן מוגזמות בעיני, הרבה מעבר למקביליהם האירופים שבכל זאת מביאים תוצאות יותר טובות. אני חושב גם שמעבר לבעיות היסודיות שיש בכדורסל בארץ, ההגנות המופלגות הןגורם משמעותי לכך שהמושג "ישראלי בכיר" הוא היום "ישראלי שהוא טיפה פחות גרוע מהאחרים". זה כמו בבדיחה על ההוא שבורח מהנמר בג'ונגל ועוצר לנעול נעלי התעמלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2017 3:21 pm 
Sophomore

אני חושב שראשי מכבי לא מבינים את מימדי החורבן שהם מביאים על המועדון הזה. אם הקבוצה מפסידה השבוע לבלאט אז סביר להניח שתוך שבוע-שבועיים גם הסיכויים התאורטיים שלה לעלות לרבע הגמר יאזלו. במצב כזה הם הולכים לשחק למעלה מ-10 משחקי גארבז' ביורוליג, 5-6 מתוכם בבית. זה אומר שמנוי שהעלו לו השנה את המחיר מסיים את העונה בינואר ובעצם מסיים מחיר מטורף בשביל חודשיים-שלושה שגם בהם סבל ברוב הזמן. זה בעיקר אומר שכמות המנויים שיחודשו בעונה הבאה יהיה נמוך משמעותית מהשנה (כבר השנה לא נמכרו משהו כמו 1,000 מנויים, כך שכל סיפורי ה-waiting list מצוצים מהאצבע) וגם אומר שהקבוצה תקבל הרבה פחות כסף מספונסרים (מזכיר שהספונסר הראשי מסיים חוזה בקיץ). זה ייצור בור בתקציב של העונה הבאה ואם לוקחים בחשבון שיש חוזים חתומים ושלבעלים אין ממש כסף משמעותי להביא מהבית אז מקבלים סגל בעייתי גם בשנה הבאה. מכאן הסיפור רק ילך ויתדרדר משנה לשנה.
אז מה לעשות?
קודם כל, לתת למאמן שקט עד סוף העונה ולהתחיל להיכנס בשחקנים עד שיבינו מה זה אומר ללבוש את החולצה של מכבי. לא באיומים או בצעקות אלא להתחיל בזריקה או לכל הפחות השעיה של שחקן מרכזי.
בשלב השני, להתחיל לבנות את הקבוצה לעונה ולעונות הבאות אבל לא כמו שעשו עד היום אלא להתחיל מלמעלה למטה. קרי, לבנות שדרה ניהולית ברורה של כל החלק המקצועי במועדון ולבטל את הניהול ה"קיבוצי" שקיים היום. למנות מנהל מקצועי רציני שיש לו ניסיון והצלחות בתחום (ולא שחקן טוב מהעבר שהוא "מכביסט"). מיד לאחר מכן לתת למנהל המקצועי למנות מאמן רציני עם ניסיון יורוליג לכמה שנים (אם בגאצקיס יעשה עבודה טובה אז אפשר גם להשאיר אותו) - המינוי צריך להתבצע כבר בחודשים הקרובים ולא בקיץ (גם פפ חתם בסיטי באמצע העונה וזה לא פגע בבאיירן ולא בסיטי). לתת למנהל המקצועי ולמאמן העתידי תקציב ושיבנו בעצמם את הקבוצה העתידית. הבעלים יכולים לייעץ לאגף המקצועי בצמתים מרכזיות (כמו מינוי מאמן וכד') אבל ההחלטה היא בסופו של דבר בידי המנהל המקצועי.
זו הדרך היחידה בה המנויים והספונסרים יתחילו לחשוב שאולי אפשר להאמין בהתרוממות עתידית של הקבוצה הזאת, שממופת ניהול ספורטיבי הפכה לשכונת מכולת. אם שיטת הניהול הנוכחית תימשך אז גם אם יביאו כוכבי על ומאמני על זה רק ידחה במעט את הקץ וירסק עוד יותר את המותג הזה, שממודל למצויינות הפך לשק חבטות כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 124 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: