סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 10:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:15 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דובראש כתב:
ספאחיה יעמוד על הקווים?

נראה לי שבמכבי הרבה מעדיפים שלא, אבל מחכים שגודס יתייעץ עם הנומרולוג לפני שיחליטו סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:17 am 
Sophomore

מנחם כתב:
ההשוואה לדאנטה במקום, כשיש לו כמובן את הפוטנציאל להיות גדול יותר ממנו, אבל בשביל זה הוא יצטרך להביא תארים.
ותראו איך משתפכים עליו כאן אחרי שאתמול הוא מסיים עם 0 מ 8 מהשלוש.

הוא לא יזכר כגדול יותר מאותה סיבה שטאקר על ידי דעת רבים לא נזכר כגדול יותר-
וזה משך הזמן בליגה.
רייס, כמו טאקר, לא יהיה פה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:22 am 
Junior

ישבתי ממש מאחורי הספסל של ירושלים ומודי מאור פשוט לא מתאים להיות מאמן ראשי, לפחות לא כרגע. נראה עובד עצות לחלוטין, וגם הריצה שירושלים עשתה הייתה ללא שום קשר לתפקוד שלו כמאמן. היה שלב שהוא פשוט שכח להכניס את קינסי שישב רחוק ממנו( לאורך רוב הרבע השני) עד שפתאום נזכר בקיומו דקה לסוף הרבע.
הלפרין הסתובב עם פרצוף חתום כל המשחק ואין לי ספק שהיה יכול לתת דקות טובות.
ורייס... תופעת טבע. לא יודע מי כתב שהוא עשה הגנה אתמול, אבל זה רחוק מתיאור מדוייק של המציאות. כל פוזשן התקפי שלו שהסתיים באי שריקה לעבירה התלווה בירידה עצלה להגנה ושליחת מבטים לשופטים. בפוזשנים הגנתיים אחרים הוא התעצל לתפוס את השחקן שלו במעבר וליווה באקראיות שחקן זה או אחר שבמקרה עבר לידו. כן היו לו כמה פוזשנים הגנתיים נהדריים אבל בכלליות הוא היה מאוד לא יציב.
אבל בהתקפה... קונצרט שלו. חוץ מהטיולים שלו לסל מול קינסי התרשמתי מהיכולת שלו ליצור גם לאחרים ולשחרר כדורים בדיוק במקומות הנכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:23 am 
Sophomore

מנחם כתב:
ההשוואה לדאנטה במקום, כשיש לו כמובן את הפוטנציאל להיות גדול יותר ממנו, אבל בשביל זה הוא יצטרך להביא תארים.

וזה משך הזמן בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:24 am 
Hall of Famer

אני עדיין מאמין שדרק גרווין הוא גדול הזרים ששיחקו כאן (מאלה שלא היו במכבי לפחות). אבל זה בגלל שאני לא רואה ליגה כבר עשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:26 am 
Sophomore

Krembo2 כתב:
מנחם כתב:

וזה משך הזמן בליגה.

אל תהיה כל כך בטוח.
לרייס מאוד נוח במערכת החולונית, והוא לא שחקן שיכול להסתדר בכל מערכת. יש סביבו צמר גפן מכל הכיוונים. אם ישלמו לו מספיק, אני מאמין שהוא ישאר, וגם יוותר על הצעות ממכבי וירושלים (שיגיעו בוודאות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:29 am 
Sophomore

שוויק1 כתב:
ורייס... תופעת טבע. לא יודע מי כתב שהוא עשה הגנה אתמול, אבל זה רחוק מתיאור מדוייק של המציאות. כל פוזשן התקפי שלו שהסתיים באי שריקה לעבירה התלווה בירידה עצלה להגנה ושליחת מבטים לשופטים. בפוזשנים הגנתיים אחרים הוא התעצל לתפוס את השחקן שלו במעבר וליווה באקראיות שחקן זה או אחר שבמקרה עבר לידו. כן היו לו כמה פוזשנים הגנתיים נהדריים אבל בכלליות הוא היה מאוד לא יציב.

לא יודע כמה משחקים של חולון ראית העונה,
אבל במשחק ממוצע, המצב הזה הרבה יותר נורא.
אתמול יכלת לראות עליו שהוא בא במוד אחר, בייחוד בחצי הראשון (ברבע האחרון כבר נגמר לו האוויר...).
כמובן שהוא לא נתן אתמול הופעה הגנתית קורי וולדנית לפנתיאון, אבל לפרקים גדולים מאוד הוא נראה כמו שחקן שאשכרה מנסה להתאמץ לשמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:31 am 
Sophomore

ערן כתב:
Krembo2 כתב:
מנחם כתב:

וזה משך הזמן בליגה.

אל תהיה כל כך בטוח.
לרייס מאוד נוח במערכת החולונית, והוא לא שחקן שיכול להסתדר בכל מערכת. יש סביבו צמר גפן מכל הכיוונים. אם ישלמו לו מספיק, אני מאמין שהוא ישאר, וגם יוותר על הצעות ממכבי וירושלים (שיגיעו בוודאות)

הלוואי...
אבל אני מניח שיהיו לפחות כמה קבוצות יורוליג/ טופ יורוקאפ שיחליטו ששווה להן להסתכן עליו, ולתת לו הצעה שחולון לא תוכל להשוות או אפילו להתקרב אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 9:44 am 
Junior

צאו מהסרט. הוא לא יהיה בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 10:48 am 
Hall of Famer

אולי הוא לא יתחיל את העונה הבאה בחולון, אבל סיכוי לא רע שהוא יסיים אותה שם, אחרי שיזרקו אותו מקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 11:10 am 
Senior

אני חייב להודות שעם כל הכבוד להופעה של רייס אתמול בערב, מגיע המון קרדיט עליה גם להגנת הפיק-נ-רול הזוועתית שעמדה מולו, בעיקר מצד הגבוה שבכל פעם מחדש היה נראה כאילו אין לו מושג ירוק מה הוא אמור לעשות אז החליט לא לעזור, לא להישאר עם השחקן שלו ולא לעשות חילוף.
רייס מעבר לכשרון שלו בלשים את הכדור בטבעת באמת מבין את המשחק טוב מאוד, אז זה היה כמו לפתור פאזל 4 חלקים בשבילו.

ועדיין, תחזרו לפלייאוף של 2014 בארץ למה שדאנטה עשה שם וזה לא נופל ממה שרייס עשה אתמול, אפילו די דומה ומקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 11:13 am 
Sophomore

מה דאנטה עשה בעונת הגביע הראשונה שלו בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 11:23 am 
Hall of Famer

כלום, כי הוא לא זכה בגביע בישראל מעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 11:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
אני עדיין מאמין שדרק גרווין הוא גדול הזרים ששיחקו כאן (מאלה שלא היו במכבי לפחות). אבל זה בגלל שאני לא רואה ליגה כבר עשור

כנראה התכוונת שני עשורים... העונה האחרונה של גרווין בליגה שלנו היתה ב-98.
ובכלל ממה שזכור לי ממנו הוא היה סקורר מצוין של קבוצות קטנות שלא ממש עשה הרבה חוץ מלקלוע.
גם היה ווליום שוטר שהיה זורק המון מהשדה וקולע סביב ה-50% שזה לא כזה מרשים כשלוקחים בחשבון את ההגנות העלובות שבשלולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 12:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חייב להגיד שמכבי דפקה פה וואחד גניבה של המשחק. לאשדוד הגיע לנצח ולולא היו כה חסרי ניסיון ולא היו משאירים כל כך הרבה נקודות על הקו הם גם היו מעפילים לגמר.
באמת שאשדוד יצאו פראיירים. גם אחרי השלשה של ג'קסון מכבי ניסתה בכוח לבעוט בדלי. ג'קסון החטיא את הזריקה מהקו, הנרי מיד הטביע בצד השני וצמצם ל-2, דיבה יכל למסור ולשרוף את השעון אבל נתקע עם הכדור ונשלח לקו, הוא החטיא את הזריקה השנייה ומכבי פינו את הדרך להנרי ממש יפה ואפשרו לו לזרוק זריקה די נוחה שיכלה להשוות את המשחק.

יופי של מלחמה הציגו החניכים של גרינברג, במיוחד צוברוביץ שגרם לי לאכול את הכובע אחרי מה שכתבתי על המצאפ שלו מול פרחובסקי לפני המשחק. אממה למרות המלחמה האדירה שלו על הקרשים הוא יצא לגמרי נגר עם 3/8 מהשדה (אחרי שפתח עם 5/6) ו-2/7 מהקו.

מכבי עשו כמעט הכל בשביל להפסיד את המשחק. כמה טעויות מנטליות והחטאות מסמרות שיער (במיוחד של פרחובסקי) אפשר לעשות? במחצית השנייה בכל פעם שהיתה להם הזדמנות לעלות ליתרון הם פספסו אותה (עד לסיום כמובן).
ג'קסון וקול השתדלו לחרב את המשחק במשך 39 דקות עם בחירת זריקות איומה ונוראה וכמובן שהם אלו שדפקו את שני הסלים שניצחו אותו, אז קצת קשה לכעוס עליהם... אבל למרות הניצחון המשחק הזה חיזק אצלי את התחושה שיש לי כבר זמן מה שאף אחד מהשניים לא צריך להיות במכבי בעונה הבאה.
קול הוא סילון במגרש הפתוח אבל הוא פשוט מסרב למסור אלא אם זה מוצא אחרון ואחוזי השדה שלו לא טובים.
ג'קסון כבר הראה שהוא יודע להתעלות כשצריך אבל כמה כבר אפשר לסמוך על שחקן שבמשחק נתון יכול להיות כה גרוע גם בהגנה (לא מתאמץ כמעט בכלל, בנחיתות פיזית מול כל שחקן יריב ועושה שטויות כמו לנסות לחסום את צוברוביץ ולחטוף סל עם עבירה) גם בבחירת הזריקות (למה כל זריקה שלו ושל קול חייבת להיות כל כך קשה כשהם למעשה יכולים לחדור לסל מתי שבא להם?) וגם בניהול המשחק (כשהזריקה שלו לא נכנסת אז המסירות גם הופכות להיות שקופות).

אני ממש פסימי לקראת יום חמישי. פניני ואלכסנדר יבואו במוד נקמה ואלא אם קיין ייתן את משחק חייו בהגנה אני לא רואה איך ההגנה הקבוצתית של מכבי יכולה למנוע מרייס לקלוע מתי שמתחשק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 12:36 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
כלום, כי הוא לא זכה בגביע בישראל מעולם

Point made
אם כבר משווים בין שניהם, בוא נשווה לפי הופעותיהם עד אותה נקודת זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 2:00 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
מופע הזוי במחצית
בנות בתחתונים וציצית רוקדות לצלילי תזמורת כלייזמרים

הודעה של האיגוד נשבע לכם שלא אני הלשנתי
ציטוט:
הודעה מאת איגוד הכדורסל
אמש התקיימו משחקי חצי גמר גביע המדינה. לצערנו חלק מהציבור נפגע מהופעה של אחת מהלהקות שהופיעו בערב הזה, אנו מתנצלים על כך וכמובן שמופע מסוג זה לא יחזור על עצמו.
ענבל מאיו מנהלת הלהקה מסרה: "הנבחרת שלנו נבחרה להופיע במשחק בשל המקצועיות והאיכות של המופעים שלנו. בין השאר הופענו גם במופע חסידי. הבד שנלבש נועד לצורך אווירה בלבד.
המופע הזה מאוד פופולרי בארץ ובקרב קהילות יהודיות בחו"ל ועולה במשך שנים רבות. מעולם לא קיבלנו עליו ביקורת וכמובן שמעולם לא היה בכוונתנו לפגוע ברגשות של אף אדם. בעקבות התגובות לא נעלה עם המופע הזה במשחק הגמר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:01 pm 
Junior

ערן כתב:
אל תהיה כל כך בטוח.

כמה מספיק? שחקן של 600 אלף דולר וצפונה לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:06 pm 
Sophomore

כמה הדקייסים עם כשרון צמחו והתפתחו כשעזבו. את ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:32 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
ערן כתב:
אל תהיה כל כך בטוח.

כמה מספיק? שחקן של 600 אלף דולר וצפונה לעונה.

אין לי מושג כמה כסף יש לחולון, בטוח שהרבה פחות מירושלים ומכבי. לכן ציינתי שזה תלוי באם ישלמו לו או לא. מה שאני לא חושב זה שהוא ירצה לעבור לקבוצת יורוליג או יורוקאפ רק עבור ההזדמנות לשחק שם, נגיד ויציעו לו הצעות שחולון יכולה להשוות.
NBA זה סרט אחר כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:39 pm 
Junior

אני לא חושב שחולון יכולה להרשות לעצמה זר ביותר מ300,000K

אלא אם יש דיבורים על איזה הייטקיסט אוהד הקבוצה שמעוניין לסייע (הלוואי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:45 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
אני לא חושב שחולון יכולה להרשות לעצמה זר ביותר מ300,000K

אלא אם יש דיבורים על איזה הייטקיסט אוהד הקבוצה שמעוניין לסייע (הלוואי)

נדבר עם אורי אלון, אולי נחזיר לכם על מנבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:47 pm 
Junior

מאחל לכם בעלים כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:50 pm 
Sophomore

גם אני. בגלל הכסף. על כל השאר אפשר לוותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:55 pm 
Junior

עסקת חבילה, לטוב ולרע, אוהדי חולון ושתי התלאביביות נהנים להשמיץ את אורי אלון, אבל אין לי ספק שזה מקנאה, או פשוט כי אתם לא אוהדי הפועל
הוא זחוח (ויש לו על מה) אבל תראה לי עוד בעלים שקופץ ושר עם הקהל שלו ומעלה סרטונים של האוהדים לרשת החברתית, או מתפעל ערוץ ישיר עם הקהל כאשר הוא רוצה לבשר על החתמה שלא דרך התקשורת.
לא רואה בזה פסול (ואני מבין למה בתור אוהד יריב הנך רואה בזה פסול), כל עוד הוא מנהל את הקבוצה בצורה שקולה, מה עשלא קורה עדיין אבל זה כבר דיון אחר ולא נחריב את אשכול חצי הגמר.

בנוסף אנחנו למדים שכסף זה לא הכל בכדורסל כי חולון עושה קסמים עם תקציב שנמוך פי 3.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' פברואר 13, 2018 5:56 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 45 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: