סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 5:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1846 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 70, 71, 72, 73, 74
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 10:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
דניאל כתב:
יש מצב שההחלטה המקצועית הכי גרועה בתקופה של אדלסון בהפועל זה לתת לרנדולף חוזה שלא מחריג את מכבי תל אביב בסעיף השחרור ליורוליג

לא חושב שיש ספק בעניין הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:56 am 
Sophomore

על פי מה שפורסם אתמול בוואן הפועל התחילה לחפש קומבו גארד.אם וכאשר נקווה שלא יביאו תואם פיליפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 12:31 pm 
Freshman

קצת תמוה, הרי כולם ידעו היטב מה פיליפ יכול לתת (גם מהקדנציה הקודמת וגם ממה שראו ממנו השנה ביורוקאפ)
ואין פה איזה ירידת יכולת, זה השחקן... אז מה השתנה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 12:39 pm 
Junior

זה כמובן מאוד לא נכון. פיליפ מעולם בקריירה שלו לא קלע באחוזים כאלה גרועים כמו שהוא קולע מאז שהגיע להפועל. בנוסף, כשהוא הגיע הפועל רצה מדהים והארפר נראה בלתי עציר. מאז, הארפר נחלש משמעותית והתברר שאפילו כשקרינגטון טוב, להפועל אין מספיק כשרון בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 1:23 pm 
Hall of Famer

שון דאוסן פנוי, קראתי ששוחרר לפני מספר ימים.
מצד אחד, שחקן לא פשוט לשלב במערכת, ספק איך ישתלב בתפקיד קטן מהספסל.
מצד שני - תוספת כישראלי, בכסף קטן, אפשר לתת לו 20-30 דקות במשחקי הליגה הקלים וכו'.
דעתכם?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 1:29 pm 
Sophomore

אני חושב שעדיף להביא רכז מחליף ישראלי (משגב, הובר, בורג, קרביץ). שביחד עם דברת יסגור את עמדת המחליף של הארפר ויחסוך הרישום של פיליפ לליגה.
ואז במקום פיליפ אפשר לרשום את מורגן (עדיין אחלה בהגנה + קליעה טובה מבחוץ) או אפילו יותר טוב להביא זר אכזר ב-2-3 סטייל רנדולף/פוסטר כזה ולפתוח איתו לצד זוסמן והארפר בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 2:22 pm 
Freshman

מהפייסבוק של אהר'לה וייסברג:

"טאלב רימת

את האיש שבתמונה פגשתי במשחקי הגביע בארנה, ומיד הרצנו את הבדיחה הקבועה שלנו: "מה המצב, מה שלומך? אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב, כי בשבוע הבא יש נבחרת".

כזה הוא היה תמיד. עבר נקעים, מתיחות, שברים וקרעים, ואיכשהו - תמיד הצליח להתאושש בדיוק בזמן לחלונות של נבחרת ישראל. פעם זה אפילו עלה לו בחוזה.

"בגלל ששיחקתי המון שנים בחו"ל, רק חיכיתי לבוא לנבחרת ולשחק עם חבר'ה שגדלתי איתם, מול הקהל הישראלי, המשפחה והחברים. לזה תוסיף את הגאווה הגדולה של המדינה שאני כל כך אוהב. זה תמהיל שיוצר התרגשות, מחויבות ותשוקה לפני כל משחק", סיפר לי בראיון הפרישה.

בשבילכם הוא גל מקל. אבל קוראים לו טאלב רימת."

בול כמו בלאט ג'וניור, רק ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 6:32 pm 
Sophomore

התחיל דיון בת'רד אחר (שלדעתי יותר מתאים לפה) על בסיס האוהדים של הפועל ירושלים. הטענה היא שהאוהדים לא מגיעים והקבוצה מאבדת אוהדים בכל שנה.

יש כאן בפורום הרבה אוהדים של הקבוצה. אז למה לדעתכם זה קורה? קבוצות לא מספיק אטרקטיביות? שפע גירויים מסביב כאלטרנטיבה למשחקים? או שיש כאן משהו יותר עמוק -- נניח אולי דמוגרפיה ירושלמית בהשוואה לדמוגרפיה של גוש דן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 9:02 pm 
מנהל פורום

פרארי כתב:
מהפייסבוק של אהר'לה וייסברג:

"טאלב רימת

את האיש שבתמונה פגשתי במשחקי הגביע בארנה, ומיד הרצנו את הבדיחה הקבועה שלנו: "מה המצב, מה שלומך? אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב, כי בשבוע הבא יש נבחרת".

כזה הוא היה תמיד. עבר נקעים, מתיחות, שברים וקרעים, ואיכשהו - תמיד הצליח להתאושש בדיוק בזמן לחלונות של נבחרת ישראל. פעם זה אפילו עלה לו בחוזה.

"בגלל ששיחקתי המון שנים בחו"ל, רק חיכיתי לבוא לנבחרת ולשחק עם חבר'ה שגדלתי איתם, מול הקהל הישראלי, המשפחה והחברים. לזה תוסיף את הגאווה הגדולה של המדינה שאני כל כך אוהב. זה תמהיל שיוצר התרגשות, מחויבות ותשוקה לפני כל משחק", סיפר לי בראיון הפרישה.

בשבילכם הוא גל מקל. אבל קוראים לו טאלב רימת."

בול כמו בלאט ג'וניור, רק ההפך.

זה מעולה
פשוט מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 9:08 pm 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
התחיל דיון בת'רד אחר (שלדעתי יותר מתאים לפה) על בסיס האוהדים של הפועל ירושלים. הטענה היא שהאוהדים לא מגיעים והקבוצה מאבדת אוהדים בכל שנה.

יש כאן בפורום הרבה אוהדים של הקבוצה. אז למה לדעתכם זה קורה? קבוצות לא מספיק אטרקטיביות? שפע גירויים מסביב כאלטרנטיבה למשחקים? או שיש כאן משהו יותר עמוק -- נניח אולי דמוגרפיה ירושלמית בהשוואה לדמוגרפיה של גוש דן.

בניגוד לסרטי פעולה דברים כאלה לא קורים בגלל סיבה אחת, תמיד זה שילוב של כמה דברים ביחד
1. הדמוגרפיה המשתנה במהירות
2. הקושי להגיע לארנה מהמרכז, בשביל משחק אחד, צריך להשקיע 6 שעות
3. קבוצה לא סקסית
4. ספציפית למשחק אתמול, זו קבוצה שהתבזתה מול הקהל שלה ולחלקנו היה קשה לסלוח
5. פריחה של מועדון אוהדי הכדורגל
6. סכסוך ישן ולא פתור בין הבריגדה להנהלה

אלה הסיבות העיקריות, מסודרות לפי סדר החשיבות שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 9:18 pm 
Junior

היורוקאפ שמשוחק בסמוקוב, המלחמה באופן כללי והדכאון הקליני שבא איתה, ההשוואה הבלתי נמנעת להייפ הבלתי נגמר של הפועל ת״א...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 9:19 pm 
מנהל פורום

את סעיף 5 הייתי מתקן לבריחה של וגו'...

קטמון עשו נזק להפועל כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 9:22 pm 
Freshman

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
את סעיף 5 הייתי מתקן לבריחה של וגו'...

קטמון עשו נזק להפועל כדורסל.

מעניין, אשמח מאוד להרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 10:20 am 
Freshman

uriel17 כתב:
סאבוניס כתב:

בניגוד לסרטי פעולה דברים כאלה לא קורים בגלל סיבה אחת, תמיד זה שילוב של כמה דברים ביחד
1. הדמוגרפיה המשתנה במהירות
2. הקושי להגיע לארנה מהמרכז, בשביל משחק אחד, צריך להשקיע 6 שעות
3. קבוצה לא סקסית
4. ספציפית למשחק אתמול, זו קבוצה שהתבזתה מול הקהל שלה ולחלקנו היה קשה לסלוח
5. פריחה של מועדון אוהדי הכדורגל
6. סכסוך ישן ולא פתור בין הבריגדה להנהלה

אלה הסיבות העיקריות, מסודרות לפי סדר החשיבות שלהם

הייתי מוסיף גם את העזיבה של אורי אלון והמעבר לליגת האלופות באירופה.
ושעות משחקים מאוד לא אטרקטיביות וזאת כבר בעיה של כל הליגה ואפילו של הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 12:00 pm 
Senior

העזיבה של אורי אלון היא לפני נצח בערך במונחים של כדורסל ישראלי, עברו בארנה קבוצות טובות עד אדירות של הפועל מאז, אני לא יודע עד כמה זה עדיין הסבר לעניין פוחת בקבוצה העונה או בעונה הקודמת.
ליגת האלופות פחות רלוונטי, כי דווקא השנה חזרנו ליורוקאפ והנה אנחנו מדברים על פיחות בקהל.

חייב להודות שאני רואה כמעט ולא רואה משחקים העונה בלייב, ומפספס לחלוטין יותר מחצי מהמשחקים - כלומר אפילו לא רואה בטלוויזיה, גם לא מוקלט.
אצלי אלו בעיקר הסיבות שהנביא פירט. למשך שנה לפחות זה הרגיש לי לא שייך לראות ובטח שלא ללכת למשחק כדורסל בארץ - זה גם האווירה הכללית בארץ, גם משחקי ה'רדיוס' באירופה, גם כל הזרים שבאו והלכו וגרמו לקבוצות להראות כמו שמיכת טלאים. העונה שעברה לא הרגישה כמו עונה אמיתית, ואני קצת מרגיש שזה הרחיק אותי מהפועל. בינתיים הnba תפס הרבה מהמקום הזה ואני חושב שזה עוד יותר מוריד לי את המוטיבציה לחזור.

מה שכן, עוד משהו שלא פורט כאן - השיח האינטרנטי על הקבוצה עבר בעיקר לפייסבוק והטון הכללי נעשה פשוט כזה שמוציא את כל הכיף מלדבר עליה. זה תמיד היה קצת, היום זה ממש מרגיש שולט בשיח, וזה אחרי שחסמתי שם כל כך הרבה אנשים, שלפעמים אני רואה פוסטים שמדברים על התגובות למשחק מסוים ואני מופתע כי אצלי לא רואים אף תגובה למשחק.
היום השמחה לאיד העיקרית שלי כשהפועל מנצחת זה לאידם של אוהדי הפועל שלא יהיה להם על מה להתבכיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 2:11 pm 
Hall of Famer

המעבר לליגת האלופות שרט שריטה עמוקה ב'אימיג'' של הפועל ירושלים.
אורי אלון החדיר את האמונה שירושלים אשכרה מעמיד אלטרנטיבה. נגיע ליורוליג. תוך שנה-שנתיים-שלוש מי זה מכבי בכלל.מעיין התחושה שעופר ינאי מזרים עכשיו בהפועל ת''א.
המעבר לbcl אמר. 'ניסינו. רצינו. לא הלך.'
אז לאוהדים שרופים זה מספיק, לסחוף אוהדים חדשים,זה בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 2:26 pm 
Freshman

זה גם קצת כמו אורך חיים של להקה או ז׳אנר מוזיקלי נגיד, יש תקופה עם להיטים, דרמה שמייצרת נרטיבים וכו׳, וממלאים איצטדיונים.
באה תקופה עם אלבומים פחות טובים, רק המעריצים השרופים ממשיכים לעקוב באדיקות, ואז מגיעה דמות כריזמטית חדשה או חידוש (כוכב, בעלים, פלטפורמה) שמייצרת באז מחדש.
חייבים להודות שגם יש כמות מעריצים מוגבלת לכדורסל אירופאי, יש מדינות עם יותר תרבות סביב זה וכאלו שפחות, אצלנו עשרות שנים היה מקום למכבי עם מדינה שלמה סביבה.
מאז עוד לא ראינו מועדון שיכול להביא 10000 אוהדים למשחק גם בשיא ההייפ אצלנו עם אורי, יכול להשתנות עם כניסה ליורוליג עם אחת ההפועליות, נראה.
מה שתמיד ביאס בארנה זה שזה יכל להראות ולהרגיש סבבה אם היו סוגרים את הטבעות העליונות עם באנרים מעוצבים ואקוסטיים, והופכים את האולם ליותר מהנה ל5000 אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2025 3:53 pm 
Hall of Famer

זה די פשוט :

1. הרבה מאוד אוהדי הפועל כבר לא גרים בירושלים ולהגיע למשחק זה הרבה יותר מסובך עבורם.

2. אין אירופה, ככה שרוב המשחקים שמשחקים כרגע בארנה לא באמת חשובים. במשחקים היותר גדולים האוהדים מגיעים (הפועל ת״א 6300, מכבי ת״א 8800, חצי גמר וגמר גביע 5000 אוהדי הפועל). אם משחקי אירופה היו משוחקים פה, סביר שנגד ולנסיה וטורק טלקום למשל במחזור האחרון (אם הסיטואציה הייתה דומה) היו באים הרבה מאוד אוהדים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 2:51 am 
Hall of Famer

1. גם רוב רובם של אוהדי ביתר מגיעים מחוץ לעיר. ועדיין הקבוצה זוכה לעדנה. גם בשבתות.הפועל ירושלים כדורסל היתה ועודנה מותג בקנה מידה ארצי.
2. מסכים שהיעדר אירופה פוגע אנושות בעניין.
היה מסקרן לראות מחקר עומק על אלו שבאים לארנה
ממוצע גילאים (להערכתי גבוה יחסית לממוצע בליגה)
כמה באים לבד (כמות גבוהה באופן מפתיע)
כמה באים מחוץ לעיר?
כמה ותיקים? (רב מוחלט) כמה חדשים ? (להערכתי - מעט מאוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 8:55 am 
Hall of Famer

אני חושב שמאוד לא נוח להגיע לארנה באמצע השבוע בערב מחוץ לעיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2025 6:32 pm 
Freshman

אז בהמשך לדיון המעניין בנוגע לקהל של הפועל ירושלים, דוגמה טריה לאיך שיבוץ המשחקים פוגע בניסיון להגדלת כמות האוהדים:
המנהלת מפרסמת היום את השעות של המשחקים במחזור הבא (אחרי הפגרה של הנבחרת). כמובן שהדרבי של ת"א מקבל את הספוט המרכזי של יום ראשון ב-21:00.
המשחק של הפועל ירושלים נגד הרצליה שהוא משחקן די מעניין בפני עצמו, מקבל את הספוט של יום ראשון בשעה 18:30.
עכשיו 18:30 ביום חול יכולה להיות אחלה שעה למי שגר קרוב לאולם כי אפשר לשם שינוי להביא גם ילדים. אבל לכל מי שבא מחוץ לעיר זאת שעה קשה מאוד וצריך להיות לצאת בסביבות 16:00 כדי להגיע בזמן. ברור שהזכיין לא רוצה לשבץ שום משחק במקביל לדרבי ובצדק. אבל מסתבר שיש ספוט במחזור הזה של משחק במוצ"ש בשעה 19:00 אבל המנהלת מעדיפה לשבץ שם את המשחק של חיפה נגד רמת גן שגם ככה לא אמורים להגיע אליו יותר מידי אוהדים.
עכשיו אולי לשם שינוי הפועל ביקשה לא לשחק במקביל לכדורגל? אז מסתבר שהפועל כדורגל משחקת באותה שבת בשעה 15:00 בטדי, כך שאפילו היה אפשר לייצר סוג של הצגה כפולה שאולי הייתה גם עוזרת להביא יותר אוהדים. מן הסתם אני לא מכיר את כל השיקולים בשיבוצים וכו', אבל אני בטוח שלהפועל יש מספיק כוח מול מנהלת הליגה בכדי לדרוש שישבצו אותם לשחק במוצ"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1846 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 70, 71, 72, 73, 74

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: