סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' אפריל 11, 2025 10:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 86  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 11:23 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שניהם נכנסים בקיץ לשנה ה-3 של החוזה שלהם (קרינגטון האריך ב-3 שנים אחרי העונה הראשונה). בחוזים כאלה הרבה פעמים השנה השלישית נוטה להיות אופציה או עם סעיפי יציאה מסויימים.
לגבי קרינגטון, אפשר לאהוב או שלא, אין הרבה ישראלים ברמה שלו. יש לדעתי בליגה כרגע 6 ישראלים שהם רמה מעל כולם, והם מפוזרים בין 3 הקבוצות המובילות - זוסמן, קרינגטון, בלאט, סורקין, גינת ומדר. כל מעבר של אחד מהם משנה בצורה דרמטית את יחסי הכוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 11:40 am 
Hall of Famer

אין ספק שאין הרבה ישראלים ברמה שלו. מצד שני סגנון המשחק שלו בדרך כלל תוקע את הקבוצה. הייתי מעדיף סגל ישראלי קצת פחות ״נוצץ״ וסגל זרים טוב בהרבה ממה שיש לנו היום, כולל סקוררים ברמה יותר גבוהה ממנו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 1:28 pm 
Junior

אני חושב שבתור מישהו שעולה מהספסל כשהמשחק תקוע, הסגנון שלו לא מאד אטרקטיבי אבל לפעמים זה מה שנדרש. בסוף צריך לזכור שהוא חוסך לך רישום של זר, אם לא הוא יש ישראלי אחר שיצטרך לקבל את הדקות שלו, והוא כנראה יהיה רמה מתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 1:36 pm 
מנהל פורום

עזוב, עופר מדבר כמו השועל עם הענבים
ברור שקאדין הוא נכס ואנחנו צריכים לעשות מה שאפשר שישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 2:19 pm 
Hall of Famer

תסביר את הקטע עם השועל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 2:26 pm 
Junior

השועל והענבים זה כשאתה משכנע את עצמך שאתה לא רוצה משהו שאתה לא יכול להשיג (השועל לא הצליח להגיע לענבים ולכן אמר לעצמו שהם חמוצים). מניח שהכוונה היא שאחרי שקאדין עוזב או יעזוב למכבי, אז להגיד לעצמנו "בכלל לא רצינו אותו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 2:37 pm 
Hall of Famer

נו, באמת. לך תקרא בזמן אמת מה כתבתי לאחרונה על קרינגטון והמיאוס שלי ממנו. את זוסמן מצד שני חייבים לגמרי להשאיר וזאת תהיה שערוריית ענק אם הוא יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 2:44 pm 
Senior

חייב לומר שבין כל ההישגים של עופר ינאי העונה, אחד הגדולים ביותר זה כמה שהוא גרם לי סלידה מהפועל ירושלים בגלל הזקפה הבלתי פוסקת שהוא גרם לחצי (שני-שליש?) המעצבן יותר של אוהדי הקבוצה באינטרנט.

אני באינטרנט מספיק שנים כדי לראות אנשים מגדירים את מכבי חיפה, חולון, ראשל"צ והפועל חבל מודיעין כקבוצה השנייה בישראל, תמיד ידעתי לקרוא לזה קשקוש כבר בלייב, אבל ינאי העונה עשה פשוט שמות בכל מה שקשור להפועל ירושלים ובעיקר בקהל שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 2:46 pm 
מנהל פורום

לא משנה כמה אתה לא אוהב את סוג השחקן הזה
זה חסר הגיון מקצועי לוותר על שחקן כזה כישראלי
בטח לא כשיש לך תקציב גבוה

דניאל
כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 2:59 pm 
Hall of Famer

השאלה היא מהו "סדר ההשארה" שירושלים מסמנת מבין הארפר, זוסמן וקרינגטון.
תיאורטית אפשר לשים סביב מיליון דולר (ברוטו) על כל אחד מהם - ויש סיכוי לא רע שזה יספיק (על הארפר פחות בטוח).
אבל השאלה היא אם צריך לתעדף ביניהם, בהינתן מגבלות כלכליות כלשהן.

סוגייה תלויה בנ"ל היא וויילי, שגם עלותו היא בערך מיליון, ואני מניח שכולם יסכימו שערכו המוסף (בטח כזר) פחות מאשר השלישייה הנ"ל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 3:02 pm 
Junior

מבחינתי הסדר הוא הארפר, זוסמן, קרינגטון. אני נוטה להעדיף ישראלים, בטח אחד יחסית צעיר ובכיר כמו זוסמן, פשוט הפערים ברמה בין הארפר לכל השאר הם אדירים.
וויילי זה בזבוז מוחלט של כסף, מעניין אם ירושלים שמו שם אופציות יציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 3:19 pm 
Hall of Famer

אני דווקא לא חושב שווילי זה בזבוז כסף. סך הכל מדובר בשחקן עם אפסייד גבוה, ריבאונד מצויין, ועם סוג הרכב קצת שונה יכול להיות אחלה סנטר. גם לא כזה קל למצוא סנטרים משובחים בשנים האחרונות. על ג׳יסטין סמית׳ הייתו מוותר או מקסימום משאיר כבק אפ לליגה או משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 3:25 pm 
Hall of Famer

וויילי בן 26, כמה כבר גבוה האפסייד?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 3:34 pm 
Hall of Famer

גבוה מספיק. לא שחקן מושלם אבל אחלה פוטנציאל, ובשוק הגבוהים של אירופה שווה להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 3:39 pm 
Junior

Hacohen כתב:
וויילי בן 26, כמה כבר גבוה האפסייד?

211 ס״מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 3:53 pm 
Sophomore

וויילי 2.08.
אני משוכנע שהוא לא היה מוחתם אחרי עונה כזו על חוזה בסדר הגודל שיש לו.
למעשה, אפילו מאוגביידה שהחוזה שלו קטן פי 6 התרשמתי הרבה יותר.
ואני בטוח שלו שניהם היו מוחתמים על חוזים דומים, אוגביידה היה משחק יותר מוויילי וזה היה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 4:10 pm 
Sophomore

למעשה 2.04 בלי נעליים
האפסייד עדיין גבוה, אבל צריך להחליט שמשחקים על החוזקות הידועות ולא מנסים לפתח תכונות שכנראה כבר לא יהיו לו. צריך לזכור שמדובר בפרויקט אישי של אדלסון (שטס אליו אישית כדי להחתים אותו) ולמרות שכנראה לקחו בחשבון שנת הסתגלות, בינתיים הפרויקט נכשל.

הפועל הולכת לקיץ קשה שבו היא לא רלבנטית בשוק הישראלי. עם שתי קבוצות ביורוליג, אם נצליח להשאיר אחד מבין זוסמן (סביר) וקרינגטון (לא סביר) זו תהיה הצלחה, וגם ההצעה שעלתה לפני כמה ימים ונראתה הזויה - לפיה הפ' ת"א תחתים את גור לביא ותשאיל אותו אלינו - נראית עכשיו כמו צעד רצוי.

טמונה כאן ההנחה, שאולי אליה stavs מכוון, שאדלסון נשאר ומגדיל השקעה כדי לתת פייט וזאת למרות היללות ההיסטריות מצד אוהדי הפועל מאז גמר הגביע. ובכן, החל מאתמול ההיסטריה מוצדקת, ואם מלחמת הצייצנים בהנהלה לא תיפסק נלך לשנים של חוסר-רלבנטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 4:14 pm 
Hall of Famer

לא יודע, לא רואה את אוגביידה עושה mvp ליגה טורקית וצ׳מפיונס, שלא נדבר על לשחק יותר מחמש דקות רצוף בלי להזדקק לבלון חמצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 4:16 pm 
Sophomore

הייתי מתעדף את קרינגטון וזוסמן אפילו לפני הארפר. אין תחליף לת"ז הישראלית, לראש השקט שזה נותן בבניית קבוצה שלא צריכה להושיב שני זרים בחוץ כל שבוע ובשמירה על סגל דיי דומה בין ליגה לאירופה.

לגבי וויילי הוא פלופ אם משקללים את המחיר שלו (הוא בערך הזר הכי יקר שהיה לנו איי פעם). יש הרבה גבוהים שהיו נותנים את זה ויותר במחיר נמוך בהרבה (למשל הנקינס). ומצד שני לא חושב שמישהו ייקח מאיתנו את החוזה שלו..

בניגוד לישראלים שאותם הייתי מחתים מיידית בגלל חוסר ההיצע, עם החתמת הזרים אולי כדאי לחכות עד שתבוצע ההחתמה החשובה ביותר לעונה הבאה - המאמן. גם הארפר שנתפס כבאנקר לא מתאים לכל סגנון משחק ובטח שווילי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 4:38 pm 
Sophomore

אם אפשר להביא את הובר במקום דוברת, הייתי עושה את זה בלי למצמץ. דוברת כרגע לא רלוונטי, ואני מאוד מקווה שיקח את עצמו בידיים לשנה שנתיים שיקום קריירה בקבוצה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 4:40 pm 
Sophomore

יואי כתב:
אם אפשר להביא את הובר במקום דוברת, הייתי עושה את זה בלי למצמץ. דוברת כרגע לא רלוונטי, ואני מאוד מקווה שיקח את עצמו בידיים לשנה שנתיים שיקום קריירה בקבוצה קטנה.

לגמרי.
אבל בניגוד למה שאמרנו על זוסמן וקרינגטון, הובר הוא לא איזה שובר שיוויון ויש מצב שכשתביא אותו (בפעם הראשונה בקריירה שלו) לקבוצה בסדר גודל של הפועל ירושלים ולתפקיד משני עם פחות דקות, הוא בכלל לא ייתן תפוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 4:50 pm 
Sophomore

הובר נראה לי שחקן שמבין את מקומו גם הוא יהיה מוגדר, כל עוד זה לא מחלק מגבות.

צריך גם להחליט מה עושים עם הגבוהים הישראליים.
פתאום נמרוד לוי עשוי להפוך לשחקן מפתח בליגה, אם הוא חוזר לכושר של סוף עונה שעברה זה בסדר, אבל צריך עוד גבוה ישראלי לאור המצב עם צ'אצ'א. אני מאוד מקווה שקרינגטון ימשיך כשחקן שישי שבסטטוס הזה הוא נכס.

החשש העיקרי שלי שהעונה הבאה תראה כמו ניסיון שיקום ארוך של וויילי, ממה שראיתי ממנו אני מתקשה להאמין שהוא יכול להיות סנטר פותח מבחינת יכולת, או סנטר מחליף מבחינת מנטליות. מליון וקצת דולר זה הרבה כסף, אבל לשעבד בגללם את העונה הבאה לפרוייקט של וויילי יהיה טעות קולוסאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 5:31 pm 
Junior

xalmon כתב:
למעשה 2.04 בלי נעליים
האפסייד עדיין גבוה, אבל צריך להחליט שמשחקים על החוזקות הידועות ולא מנסים לפתח תכונות שכנראה כבר לא יהיו לו. צריך לזכור שמדובר בפרויקט אישי של אדלסון (שטס אליו אישית כדי להחתים אותו) ולמרות שכנראה לקחו בחשבון שנת הסתגלות, בינתיים הפרויקט נכשל.

הפועל הולכת לקיץ קשה שבו היא לא רלבנטית בשוק הישראלי. עם שתי קבוצות ביורוליג, אם נצליח להשאיר אחד מבין זוסמן (סביר) וקרינגטון (לא סביר) זו תהיה הצלחה, וגם ההצעה שעלתה לפני כמה ימים ונראתה הזויה - לפיה הפ' ת"א תחתים את גור לביא ותשאיל אותו אלינו - נראית עכשיו כמו צעד רצוי.

טמונה כאן ההנחה, שאולי אליה stavs מכוון, שאדלסון נשאר ומגדיל השקעה כדי לתת פייט וזאת למרות היללות ההיסטריות מצד אוהדי הפועל מאז גמר הגביע. ובכן, החל מאתמול ההיסטריה מוצדקת, ואם מלחמת הצייצנים בהנהלה לא תיפסק נלך לשנים של חוסר-רלבנטיות.

איך זה סביר שנשאיר את זוסמן אם הוא קפטן השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 5:39 pm 
Junior

מבחינת ישראלים:
- אין מלא גבוהים, ואני מסכים שנמרוד לוי נהיה סוג של נכס. אפשר לשקול את זלמנסון במקום צ'אצ'א אם יש חשש שהוא לא יהיה כשיר (למעשה אין מה לחשוש, הוא לא יהיה כשיר). לא חושב שיש מקום לגור לביא ונמרוד לוי ביחד
- אם זוסמן לא נשאר, התרחיש החיובי הוא היחיד הוא רפי מנקו (והוא לא מאד חיובי)
- אני לא בטוח שיש ממש תחליף ראוי לקרינגטון. אולי אם הוא ילך להפועל תל אביב זה ישחרר את בר טימור, אבל זה יהיה חתיכת התפשרות, של שני הצדדים. תרחיש פחות חיובי זה קורנליוס
- דברת וקורנליוס מועמדים לשחרור בכל מקרה. יהיה די קל להביא להם מחליף - הובר כנראה הכי בכיר (מדהים שהוא היה חתום בירושלים ל-5 עונות והצלחנו לפספס אותו). רון ציפר פוטנציאל מעניין. מושקוביץ' גם אופציה, לא מאד אטרקטיבית אבל נכנס לנעליים קטנות יחסית.

יש עוד כל מיני קרביץ, ארצי, יפתח זיו, גיל בני ונועם אביבי. אם זה סדר הגודל של השחקנים שיהיו בהפועל בשנה הבאה, שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 03, 2025 9:01 pm 
מנהל פורום

ההחלטה הכי חשובה בקיץ היא בלי ספק המאמן
אם ממשיכים עם יונתן אלון
יצטרכו לספור את הקהל עם חשבוניה של כיתה אני

את מי הייתי רוצה לראות שם?
פסקואל, להבנתי הוא מסיים חוזה בזניט
מרטינז אם ולנסיה מפטרת
אוברדוביץ אקס מונקו
הסדר לא מחייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 86  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, דניאל ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: