סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 6:06 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
King Chauncey כתב:
גם שכחנו לציין שלקובי יש פמליה גדולה בעשרים אחוזים ושלפי חדשות E אשתו מוציאה בשנה על תכשיטים 35% אחוז יותר ממקבילותיה הפלורידניות. 

אתה לא כזה סתום, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 7:32 am 
Junior

בוא נחשוב מה היו התגובות בפורום אם מישהו מאוהדי הלייקרס היה מציע נאש תמורת דראפט (או נאש תמורת סשונס ודראפט).
נאש ירד על הלייקרס לא פעם. לא האמנתי שהוא יגיע, אבל עכשיו שני השחקנים שאני הכי אוהב לראות משחקים בלייקרס :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 7:36 am 
Junior

אגב קבוצה עם נאש-קובי-גאסול-ביינום מרשימה אבל מאוד לא מתאימה למייק בראון, יען כי הם מזייפים בהגנה (הזדקנות/ חוסר יכולת/עצלות).

האם כדאי לעשות טרייד על גאסול/ביינום או להמר שנאש יחזיר את פאו לעניינים ושאיתו LA יהפכו לקבוצת התקפה אדירה? אם זורמים עם האופציה השניה-מייק בראון הביתה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 7:37 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

מה נשאר לסטיב נאש בטנק? בשנתיים האחרונות ראו אצלו ירידה חדה מאוד. איך הוא שווה 30 מיליון + סשנס + 2 בחירות סיבוב ראשון במצב הזה?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 8:43 am 
מנהל פורום

לא קראת את פרטי הטרייד? דבר ראשון זה 25 מיליון ל-3 שנים ולא 30, כלומר כ-8 מיליון לעונה. בנוסף סשיינס לא כלול בטרייד, אלא 2 בחירות סיבוב ראשון + 2 בחירות סיבוב שני. הלייקרס גם משתמשים בexpansion מהטרייד של לאמאר אודום וככה סופגים את מרבית השכר. המחיר לא נוראי, השאלה מה נאש (היום בן 38) יוכל לתת בעוד עונה או 2 של החוזה שהוא כבר חוצה את ה-40.
העונה הייתה לו עדיין תרומה משמעותית מאוד:
31 דק', 12.5 נק', 53% שדה, 39% מה-3,3 ריב' והכי חשוב 10.7 אסיסטים שזה דבר שהלייקרס צריכים כמו אוויר לנשימה.

ופיניקס כתגובה מחזירים את דראגיץ' בחוזה ל-4 שנים שמסיים עונה יפה ביוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 8:48 am 
Hall of Famer

טוב, אף פעם לא ממש אהבתי את סטיב נאש, כך שהמכה לא כזאת קשה. בכל זאת מבאס לראות שחקן שסימן עבורי את ההיפך מהלייקרס עובר לקבוצת החושך. באמת מעניין מה יהיה שם התמהיל עם נאש, קובי וכמובן מייק בראון.

אם בעונה שעברה דיברו על השדרוג הגדול שהלייקרס עשו כשהביאו את סאשנז וזה היה בפירוש ווישפול ת'ינקינג, עכשיו הלייקרס עשו מהלך באמת גדול ואם הם יצליחו לתאם בין כל החתיכות שיש להם, ולא תהיה נפילה משמעותית ביכולת של השחקנים המזדקנים שלהם, הם חושרמוטה קונטנדרית. באסה:-(

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 8:51 am 
Junior

מזכיר קמעה את ההחתמות של מאלון ופייטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 8:59 am 
Hall of Famer

אף פעם אי אפשר לישון בשקט כשמדובר בלייקרס, עוד שוד גדול...וגם אומרים שנאש מנסה לשכנע את גראנט היל להצטרף לכוחות האופל.

הסאנס מחתימים את מייקל ביזלי לשלוש שנים ב18 מיליון, חוזה קצת מעליב, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא הביא את זה על עצמו. קצת לא ברור לי למה הסאנס טורחים להחתים את דראגיץ' ל4 שנים, עשר דקות אחרי שהם בוחרים בלוטרי רכז צעיר ומוכשר.

השמועה אומרת שהאשים "באסט" ת'אביט עומד לבלות בקבוצה הרביעית שלו בארבע עונות בליגה, עת יחתום באלופת המערב מאוקלהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 10:38 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא יודע כמה זה שוד גדול. נאש בכל זאת בן 38 והירידה אצלו מורגשת. בשביל נאש אני אשכרה שמח שהוא עזב את מחוזות הקמצנות של סארבר והצטרף למועדון הישגי שלא מהסס לעשות הכל בשביל תואר. אם יצא לו מזה טבעת - מבחינתי סבבה אגוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 10:41 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חייב להגיד שכשדובר על נאש ומיאמי אף אחד לא הרים גבה במיוחד. אני בכל אופן מצטרף לסקרנים איך ייראה השילוב של קובי עם רכז דומיננטי. אני מהמר שלא משהו.

לגבי הטרייד של הנטס - עכשיו צוין בת'רד השני שהוא כלל את דשון סטיבנסון, ואני חייב להרים גבה על זה. אני מתקשה להאמין שהוא כזה נכס שאטלנטה לא יכלו לוותר עליו, ולעומת זאת הייתי מצפה שקבוצה עם שאיפות לקונטנדריות לא תוותר בקלות על שחקן שיש לו רקורד מוכח של הגנה טובה על לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 10:48 am 
Hall of Famer

ראובן, אני מעריך שסטיבנסון צורף לטרייד רק כדי לאזן משכורות, עדיף לוותר עליו מאשר על מישהו כמו ברוקס או אפילו ג'ראלד גרין שהיה טוב בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 11:52 am 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
לא יודע כמה זה שוד גדול. נאש בכל זאת בן 38 והירידה אצלו מורגשת. בשביל נאש אני אשכרה שמח שהוא עזב את מחוזות הקמצנות של סארבר והצטרף למועדון הישגי שלא מהסס לעשות הכל בשביל תואר. אם יצא לו מזה טבעת - מבחינתי סבבה אגוזים.

ועם כל הירידה המורגשת, הוא עדיין אחד הרכזים היעילים ביותר בליגה, שדרוג עצום על כל מה שהיה ללייקרס בשנים האחרונות. לדעתי הוא שווה הרבה יותר מבחירות דראפט, ועוד של הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 11:57 am 
מנהל פורום

אכן.

בינתיים סביב הלייקרס בעקבות ההתפתחויות של נאש, ככל הנראה לא ייגעו בציוות של קובי-ביינום-גאסול לפחות לעוד עונה אחת. רמון סשנס יצא מהחוזה והוא צפוי לעזוב. כנראה יוסיפו כמה מחליפים ופילרים בעמדות שונות ובזה בניית הסגל תסתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:00 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בסיידר, רכז יעיל. שדרוג עצום וכו. יש המון רכזים טובים בליגה עכשיו. הוא בהחלט שווה ללייקרס, וחוזק השדרוג נובע בעיקר מהעליבות שלהם בעמדה וקצת פחות מהיכולת של נאש. לא בטוח שפיניקס היתה מקבלת עסקה טובה יותר מניו יורק. אולי מטורונטו (עם קולאנג'לו אי אפשר לדעת). מה גם שאם העניין לא יעבוד כמצופה (מוקש ההתאמה של בראון-קובי-נאש) יכול להיות שבחירות הדראפט יהיו בעלות ערך גבוה יותר ממה שנראה עכשיו, בעיקר זו של 2015. לא אומר לוטרי, אבל אולי אזור 16-17.

ובקשר לנגיעה בצוות - אני דוקא רואה את הלייקרס לוקחים סיכון על הטרייד ביינום-הווארד עכשיו. שים את הבן זונה בהוליווד, תן לו אספקת כדורים מנאש, וסיכוי טוב שתצליח להחתים אותו על הארכה. אז עוד שנתיים הוא יטען שסחטת אותו, ביג דיל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:37 pm 
Hall of Famer

רבאק, גואטה. אתה מדבר על נאש כאילו עבר זמנו ובטל קורבנו. בעונה שעברה הבנאדם הביא את הסאנס להתמודד על הפלייאוף כמעט לבד, 12.5 נקודות ב53% (לרכז!), 10.7 אסיסטים על 3.7 אבודים למשחק בקבוצה שבה לא ממש היה לו למי למסור, ואחד הקלעים הטובים בליגה לשלוש ומהעונשין לא צריך להגיד. שחקן בלי אגו, מנהיג טבעי...להמשיך? נאש הוא חד וחלק אחד הרכזים הטובים בליגה, במקרה שלו הגיל די חסר משמעות. לטעון שאי אפשר היה לקבל עליו יותר מאשר חרא של בחירות דראפט (ותרשה לי להתעלם מתחזיתך לבחירות 17-16, על אף שיותר מאשמח אם זה יתממש)...נו.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ה' יולי 05, 2012 12:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:37 pm 
Freshman

אם נאש היה רוצה לחתום בטורונטו נדמה לי שהם לא היו צריכים להעביר לפיניקס כלום.
הלייקרס היו צריכים את השטות של הקאפ אקספנשן כדי שיוכלו בכלל להחתים אותו, ועל כן היו זקוקים להסכמת פיניקס. (כנ"ל גם הניקס, לא?)

למרות שזה לא חייב היה להפריע לקולאנג'לו לתת משהו תמורתו בהתנדבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:39 pm 
Hall of Famer

ביל צודק, לראפטורס היה מקום בשבילו מתחת לתקרה. לגבי הניקס, נדמה לי ששמעתי משהו על שאמפרט ועוד, וזה כבר יותר טוב ממה שהלייקרס נתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:47 pm 
Junior

אתם דנים באיזה עסקה הייתה טובה יותר לפיניקס כאילו סטיב נאש לא היה שחקן חופשי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:50 pm 
Hall of Famer

הוא היה שחקן חופשי, אבל ממולכד. אם הוא רצה גם להרוויח טוב וגם ללכת לקבוצה קונטנדרית שצריכה אותו, הוא היה חייב S&T. זו גם הסיבה, ובכן, שאכן היתה עליו עסקת S&T.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:55 pm 
Junior

אני שמח בשביל נאש שמגיע סופסופ לקבוצה עם שאיפות אמיתיות לאליפות, באמת שחקן שמגיע לו עוד ריצה אחת משמעותית להתמודד על טבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פניקס היתה בהחלט קבוצה עם שאיפות אמתיות לאליפות, ובעונה אחת היא גם ממש לא היתה רחוקה מלהשיג את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:04 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
הוא היה שחקן חופשי, אבל ממולכד. אם הוא רצה גם להרוויח טוב וגם ללכת לקבוצה קונטנדרית שצריכה אותו, הוא היה חייב S&T. זו גם הסיבה, ובכן, שאכן היתה עליו עסקת S&T.

ובכן, סבבה, אבל לפיניקס לא באמת הייתה אפשרות לבחור הצעה אחת על אחרת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:10 pm 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
nadav_hacohen כתב:

ובכן, סבבה, אבל לפיניקס לא באמת הייתה אפשרות לבחור הצעה אחת על אחרת.

ובכן, אתה לא יודע. כאמור, הניקס כבר הכינו הצעה שהיתה אמורה להיות אטרקטיבית יותר, ואולי היו מצטרפות גם קבוצות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:13 pm 
Junior

אפשר רגע הסבר טכני על נושא הS&T?
כלומר ברור לי מה הרעיון של זה מבחינת הקבוצה, אבל מה הרעיון מבחינת השחקן? מה זה נותן לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:14 pm 
Freshman

נאש רצה לחתום בלייקרס.
אלמלא הס.ט. הלייקרס לא יכולים היו להחתים אותו.
אז כאן האינטרס של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 142 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: