סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 7:11 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שכן, אני מסכים איתך שלהרצליה יש מצב שהיה מתאים היום יותר שחקן בסגנון של סיסה כזה. אולי פחות טוב התקפית אבל כזה שיתן מטריה הגנתית, כמו שאתה אומר סוג של ריבאונדר\חוסם קודם כל. אבל לא נראה לי שפופ הוא סוג השחקן הזה, אז לצפות ממנו לזה זה לא הכי הוגן.

תן לה למשל שחקן כמו האסל של חולון והיא הולכת חזק על המקום השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 9:51 pm 
Junior

אין לי מה להגיד חוץ מ"טוב מראה עיניים". +- זה מדד חמוד אבל מושפע מדי ממה שקורה מסביב לשחקן. קילינגסוורת' מאבד 3 כדורים, אבל כמה דקות הוא משחק?

לפופ אין לו אימפקט חיובי מספיק על המשחק, הוא לא קיים מספיק הגנתית וכן, אני חושב שבסופו של דבר הוא דומה לקילינגסוורת' - שחקן שעושה סטט' יפה אבל אין עליו קופצים. לא אמרתי שהוא עושה נזק בכך שהוא עושה נקודות מריבאונד התקפה, אלא בחוסר אפקטיביות בהגנה. אבל זה כן אומר שהוא לא מצליח ליצור מספיק. זה שהמאמן מוציא אותו בדקות הכי חשובות של המשחק זה דבר שאומר הרבה ובעיקר את מה שטענתי פה כל הזמן. הוא לא מזיק! אבל אני רוצה ממנו שכל ורוח.
אין לי מושג איך זה קשור להוגן לבקש ממנו. אני מבקש ממנו רוח קרב בהגנה, זה לא הוגן לבקש? אולי הוא באמת לא השחקן המתאים. הייתי מת להאסל/סמפסון/הולמן, אבל זה מה יש ועם זה ננצח (אלא אם כן לנצח זה רק אם מושיבים את פופ על הספסל).

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 9:57 pm 
Junior

אני רק אסביר סופית - אני מחבב אותו, הוא לא גרוע והוא לא מאוד מזיק, אבל הייתי רוצה שחקן חכם עם מספרים לא מרשימים, משחקן טיפש עם נתונים מדהימים. זה רק ע"פ מראה עיניים, ומראה עיניים שמבוסס על 5 משחקי הכנה שראיתי ו 3 משחקי ליגה, שראיתי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 01, 2012 10:10 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
אני אקנה את ה 15 וה 10, אבל מצידי שיעשה 5 נק', 10 ריב' ו 5 בלוקים בתמורה

הרסי הוקינס כתב:
אבל הייתי רוצה שחקן חכם עם מספרים לא מרשימים, משחקן טיפש עם נתונים מדהימים

המספרים שביקשת הם די מדהימים. 10 ריב' זה הרבה ריב', 5 בלוקים זה כבר מספר מדהים במיוחד. העונה המוליך הוא יוטר עם 3 חסימות, ב-5 העונות הקודמות ג'יימס הוביל פעמיים קצת מעל 3 חסימות למשחק, עוד פעמיים הוא הוביל עם קצת מעל 2 חסימות ופעם אחת וויין וואלאס היה המוביל עם קצת יותר מ-2 חסימות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 1:02 am 
Hall of Famer

יש לציין שכל ההתרשמות שלי מפופ מסתכמת במשחק אימון מול גלבוע , וכמה דקות מכל אחד ממשחקי הליגה עד כה . לדעתי הוא כרגע זר די ממוצע , אך לאור העובדה שזו שנתו הראשונה מחוץ לארה"ב , והוא בסך הכל בן 23.5 , צפוי בהחלט שיפור .
המספרים מראים שהוא לוקח הרבה ריבאונד התקפה ( 3.3 ב-22 דקות ) , וגם חוסם בסדר ( חסימה למשחק ) .

אגב , לא הייתי מזלזל במצבת הגבוהים שלנו גם אם לתפיסתך להרצליה אין יתרון איכות בגבוהים , אלא רק עומק . תאר לך את ראשון למשל מופיעה למשחק ללא יוטר , או את חולון כאשר האסל מסתבך בבעיית עבירות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 3:28 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
הרסי הוקינס כתב:
אני אקנה את ה 15 וה 10, אבל מצידי שיעשה 5 נק', 10 ריב' ו 5 בלוקים בתמורה

הרסי הוקינס כתב:
אבל הייתי רוצה שחקן חכם עם מספרים לא מרשימים, משחקן טיפש עם נתונים מדהימים

המספרים שביקשת הם די מדהימים. 10 ריב' זה הרבה ריב', 5 בלוקים זה כבר מספר מדהים במיוחד. העונה המוליך הוא יוטר עם 3 חסימות, ב-5 העונות הקודמות ג'יימס הוביל פעמיים קצת מעל 3 חסימות למשחק, עוד פעמיים הוא הוביל עם קצת מעל 2 חסימות ופעם אחת וויין וואלאס היה המוביל עם קצת יותר מ-2 חסימות.

זה סתם סילוף של הדברים. במעמד ההחלפה בין 15 נק' ל 10 ריב', הייתי מעדיף לקחת את הנקודות ולשים אותם בהגנה. ניסיתי לנסח שחשובה לי הגנה טובה על התקפה טובה. ברור לי שאלו נתונים מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 3:30 pm 
Junior

shmueliki כתב:
יש לציין שכל ההתרשמות שלי מפופ מסתכמת במשחק אימון מול גלבוע , וכמה דקות מכל אחד ממשחקי הליגה עד כה . לדעתי הוא כרגע זר די ממוצע , אך לאור העובדה שזו שנתו הראשונה מחוץ לארה"ב , והוא בסך הכל בן 23.5 , צפוי בהחלט שיפור .
המספרים מראים שהוא לוקח הרבה ריבאונד התקפה ( 3.3 ב-22 דקות ) , וגם חוסם בסדר ( חסימה למשחק ) .

אגב , לא הייתי מזלזל במצבת הגבוהים שלנו גם אם לתפיסתך להרצליה אין יתרון איכות בגבוהים , אלא רק עומק . תאר לך את ראשון למשל מופיעה למשחק ללא יוטר , או את חולון כאשר האסל מסתבך בבעיית עבירות .

אמרתי שהם ממוצעים, ואתה מסכים איתי שהם ממוצעים. יש בינינו סוג של תמימות דעים בנושא, ואני לא חושב שאני מזלזל בשום צורה. גם אני מצפה להתפתחות שלו ומחכה לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 4:37 pm 
Hall of Famer

איך זה סילוף של דברים כשאני מצטט אותך?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 02, 2012 6:19 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
זה סילוף של דברים

עמוס לב כתב:
כשאני מצטט אותך

עמוס לב כתב:
איך?

זה סילוף דברים כשאתה מוציא את המשפטים מהקונטקסט ושם אחד מהם כאילו הוא ההתניה של האחר, כשהם בכלל משני פוסטים שונים. אתה בעצם מסיק שאני רוצה רק שחקנים חכמים עם סטטיסטיקות גרועות, אבל זה לא מה שאמרתי. זה שאני קונה שחקן שנותן לי סטטיסטיקה שמבטאת הגנה טובה, לא אומר שאני לא קונה גם שחקן הגנה טוב שהנתונים שלו לא באים לידיי ביטוי בסטטיסטיקה. בפוסט הראשון כתבתי שאני פחות מתעניין בסטטיסטיקה של 15 נקודות ו 10 ריבאונד ויותר מתעניין בסטטיסטיקה של הגנה, יענו, לקחתי 5 נקודות והפכתי אותן ל 5 בלוקים. זה באותה המידה היה יכול להיות 2 בלוקים ו 3 חטיפות. זה לא היה טקסט מדעי במיוחד. בפוסט השני כתבתי שפחות מעניינת אותי הסטטיסטיקה ויותר מעניינים אותי המהלכים ההגנתיים שלא רואים בסטטיסטיקה (לדוגמא סגירה של חדירה, שינוי זריקה, מניעת כדור, תנועה בהגנה אזורית) שנובעים מאינטיליגנציית משחק ומוטיבציה.

קיוויתי שזה מה שהקוראים יבינו, ולא ציפיתי להסתבכויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 03, 2012 2:25 am 
Hall of Famer

אבל כשאתה כותב שאתה רוצה נתונים, אז רצוי שהם יהיו הגיוניים. אני למשל מעדיף שחקן התקפה יעיל, עזוב אותי מ-10 ריב', תן לי שחקן שיקלע בממוצע 38 נק'. אני מניח שאם הייתי כותב משפט כזה, אז היו קופצים עלי ובצדק. זה בערך האקוויוולנט של מספר החסימות שכתבת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 03, 2012 10:24 am 
Junior

בזה אתה צודק. לא חשבתי שזה יהיה כל כך בולט וכתבתי את זה בהיסח הדעת. מה שנקרא, "הנתונים הינם להמחשה בלבד ומיועדים להעברת הרעיון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 03, 2012 10:30 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
חבל שמי שעשה את הסקרים לכחלון לא הוסיף מתחתם את המשפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 170 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה