סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 4:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  הבא

מה יהיה?
מכבי 11 ומעלה 32%  32%  [ 13 ]
מכבי 6-10 27%  27%  [ 11 ]
מכבי 1-5/ בהארכה 12%  12%  [ 5 ]
חיפה 1-5/ בהארכה 5%  5%  [ 2 ]
חיפה 6-10 22%  22%  [ 9 ]
חיפה 11 ומעלה 2%  2%  [ 1 ]
סך הכל הצבעות : 41
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:54 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
גם אחד בעיקרון יכול להספיק ללקחת בארץ אליפות, תראה את לאנגפורד בשנה שעברה שדי עשה מה שהוא רצה בליגה. בעיקר כי אף אחד לא ממש יכל לעצור את הצעד הראשון שלו וגם רמת החיפוי מתחת לסל נמוכה משמעותית לעומת היורוליג(וגם שם הוא סקורר די יציב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:59 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
במכבי עם לנגפורד שיחקו אוחיון ברמה של שנה שעברה, פניני שאולי זייף ביורוליג אבל תפר את הליגה, וגם אליהו היה יותר טוב ברוב המשחקים. תביא איזה זר או אפילו שניים שיתפרו את הליגה - בלי ישראלים בכירים שגם יצדיקו את שמם ומשכורתם זה לא יעבוד. בשנה הבאה, כשאליהו ואוחיון ילכו ופניני ו(נניח) ניצן חנוכי/בן רייס יהיו הישראלים הבכירים שלך, אתה תיפול מהר מאד לקרקע המציאות של החוק הרוסי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:02 am 
Senior

במילים אחרות, אתה מציע להמשיך לשלם לאליהו 700 אלף דולר ולפניני 300, כי ככה מכבי לא הפסידה אליפות ב-6 השנים האחרונות. רגע...
אה לא, זה לא עבד כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:10 am 
Hall of Famer

במילים אחרות, אני אומר שבעידן החוק הרוסי והכשרון המידלדל של הישראלים, מכבי בבעייה גדולה, גם אם תביא את ספנוליס ולורבק. בעידן החוק הרוסי מי שצריך להבליט אותך מעל הליגה הם הישראלים, ולמכבי לא יהיה את זה עוד לשנים קדימה.
לאליהו לדעתי לא ישלמו והוא ילך, אוחיון ממילא כבר בקובאן. וכשהישראלי הבכיר שלך יהיה ניצן חנוכי תראה למה אני מתכוון.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' יוני 14, 2013 1:13 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:10 am 
Junior

shachaf78 כתב:
rony כתב:
אה כן, אותו פאסקואל שלא רץ למקלט מקו אחורי שכולל את מקל והיקמן דווקא כן רץ למקלט רק לפני כמה שנים מקו אחורי שכלל את וונטיגו קאמינגס ויותם הלפרין.

Just saying.

כן, כי הקו האחורי שהיה להם אז והקו האחורי שיש להם היום זה ממש אותו דבר

דווקא אז שיחק שם אחד,גארי ניל שמו,אני די משוכנע שהם היו שמחים לקבל את הגירסה העדכנית שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:24 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
במילים אחרות, אני אומר שבעידן החוק הרוסי והכשרון המידלדל של הישראלים, מכבי בבעייה גדולה, גם אם תביא את ספנוליס ולורבק. בעידן החוק הרוסי מי שצריך להבליט אותך מעל הליגה הם הישראלים, ולמכבי לא יהיה את זה עוד לשנים קדימה.
לאליהו לדעתי לא ישלמו והוא ילך, אוחיון ממילא כבר בקובאן. וכשהישראלי הבכיר שלך יהיה ניצן חנוכי תראה למה אני מתכוון.

עם ספאנוליס ולורבק מכבי לוקחת אליפות עם עמי ביטון בתור הישראלי הבכיר שלה. מי ישמע מה זה הקבוצות הישראליות או השחקנים הישראלים האיכותיים האלה שמשנים משחקים שיקחו אליפות מול שני שחקנים שהם טופ יורוליג בעמדות שלהם.

בחייאת ראי, ב-2008 חולון לקחה אליפות ממכבי עם חבורה של ישראלים שכולם הרבה פחות טובים מהמקבילים שלהם במכבי, בזמן שבמכבי שיחקו בלו, אליהו, כספי הצעיר והלפרין. לא חושב שתוכל בכלל לייצר קומבינציה יותר איכותית של ישראלים.באותה עונה מכבי אפילו סיימה במקום השני בליגה הסדירה.
גם השנה אליהו ופניני אמורים להיות יתרון על חנן קולמן וקוז'יקרו.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ו' יוני 14, 2013 1:26 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:25 am 
Junior

היה משעשע לראות את תגובתו של אליהו לשאלה "מה לא עבד הערב?" כאשר תשובתו היתה "ההגנה" בהתחשב בזה שפט קלאתיס היה היחיד שנכנס למשחק כמו שצריך מהצד החיפני וזה שהחזיק אותם באופן מוחלט בחצי הראשון...ליאור,מי היה אמור לשמור עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:33 am 
Hall of Famer

נו, והם היו? מעבר לזה שהם נתנו עונה מזעזעת - הרי ש"יתרון" זה נחמד, אבל כשאתה משחק עם חוק רוסי (ובשנה הבאה כולם ישחקו כך) אתה חייב ישראלים שיבלטו מעל הליגה. השנה היה רק ישראלי אחד שבלט מעל הליגה, הוא לא שיחק במכבי ולא ישחק במכבי, אבל מי שעשה את ההבדל השנה זה הוא. אם לא היה מגיע אולי גם פניני ואליהו ברמתם הנוכחית היו מספיקים, כי על שאר הישראלים בליגה עדיין יש להם יתרון לדעתי. שוב, חכה לשנה הבאה כשהישראלים המובילים שלך יהיו חנוכי או רייס ותראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:41 am 
Freshman

טוב, לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן.
אז תסלחו לי על הילדותיות, אבל: ישששששששששששששששששששששששששששש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:43 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה חנוכי או רייס? מה עם לנדסברג וטיוס? אמנם לא צברים אבל בדרכון שלהם כתוב ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:47 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מנצור כתב:
טוב, לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן.
אז תסלחו לי על הילדותיות, אבל: ישששששששששששששששששששששששששששש

ותחשוב כמה הייתם קרובים לשחק בגמר... 4 קבוצות שונות כבר לקחו אליפות ממכבי (5 אם מפרידים בין גליל עליון לגלבוע), רק לא הקבוצה "מספר 2" בארץ. מילא, נחמת עניים זו גם נחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 3:55 am 
Sophomore

נדמה לי שהוא אוהד של בני השרון / הרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:17 am 
Hall of Famer

ראי, אני לא מבין מה גורם לך לחשוב שמקל כל כך מיוחד שהוא יסרב להצעה של, נניח 400 אלף נטו ממכבי? אגב, אני בספק אם הוא שווה את זה אבל סביר למדי שזו ההצעה שהוא יקבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:41 am 
Sophomore

חזרנו מחיפה עם הפנים בין הידיים, סתם, איזה כיף היה, זה הזמן לפתוח בקבוק וויסקי.
יותר מ-25 שנה אני הולך אחרי הקבוצה הזו, מאז שהדוד היקר שלי שהיה אז חבר הנהלה לקח אותי למשחק בעונה בה שיחקו אצלנו עדי, דורון וארי, והחברים של בכיתה שהיו אוהדים של מכבי ת"א היו צוחקים על הקבוצה שבחרתי לי לאהוד, אבל תמיד שמחו לקבל כרטיסים בחינם.
מה עברנו (היא ואני):
עולה ברגל לחורב אחרי משחק בחיפה המושלגת כדי לתפוס אוטובוס להדר ומשם לקריות,
הולך למשחק עם מסכת אב"כ בעונה של מלחמת המפרץ אחרי שרון דיוויס וברנרד תומפסון חתכו וחשבנו שיש לנו את הישראלים הטובים בארץ (אחרי אלו של מכבי ת"א כמובן) ואז קיבלנו כ-40 נקודות ממיקי ברקוביץ' שכבר היה קרוב לגיל הזה במשחק שמה שהכי זכור בו היה החברים מהצי האמריקאי שפתאום ב-20 הפרש לראשון לציון התחילו לעודד את קבוצתנו המושפלת.
תומר ופליישר כתאומי מגדל,
מנחם אטלס שתרם יותר ליריבה,
תומר שחזר ממכללה בארה"ב ועשה עונה יפה עם קורן,
חשבנו שנהיה אימפריה אם נביא מהפועל את אסף ברנע ואלון אופיר,
מכבי ר"ג הורידה אותנו ליגה,
נפצע לנו הזר הכי טוב בלאומית והרס את חלום העליה,
ירדנו עוד ליגה ויום אחד סם (כמה שהוא היה גאה בהגנה שלנו במחצית השניה היום לו היה חי) ביאס אותי כשאמר בראיון שאנחנו כבר לא מחפשים לעלות אלא להיות סוג של קולג' שמייצר שחקנים איכותיים לאחרים.
ואז עלינו ליגה ופתאום עוד אחת עם דרל באטלס והלב הענק שלו וחבורה של חיפאים מסביבו כמו אורי גרינוולד, יניב כהן, תומר שפירא, יוסי דדון, עקיב, רפי, אייל לייב...
הבאנו את קנדי וטפירו בימים שלירן עוד לבש טרנינג ואח"כ את סטיב הוד שהורחק במשחק הראשון כי יואב בר (נדמה לי) אמר לו משהו על צבע העור שלו. הייתי אז בקבע במג"ב והייתי מחליף ימי ראשון בשבתות כדי לא להפסיד משחקים וסיגלר נגנב ממני כשקניתי מנוי זהב אבל ביקשתי לשבת במקום הכי קרוב ליציע ג'. וגם נסעתי פעמים לאילת, לבד...
אח"כ בא מצנע עם האיחוד הטיפשי שלו שמזל שהפועל לא הצטרפה אליו, ובוליץ' וגיינס וברנדי ומוכתרי ואז אפי הלך ונתנו את המפתחות לקמינסקי ושוב התדרדרות ורק אורי שגיא ואני באים לראות את ג'ימס הד באוסישקין.
נדמה לי ששברנו שיא באותה תקופה: שלוש פעמים ברצף ירדנו מאותה הליגה (שולחן ירוק), שוב נראה שנגמרה הקבוצה עד שבא איש יקר בשם אילן בק והרים אותה מהקרשים. אח"כ בא ג'ף והסדרה נגד נתניה שהובילה את הליגה, העונה המדהימה עם פרקינס וג'פרסון וגם טולברט אחד. עוד סדרה נגד נתניה שהפעם מסתימת בהפסד ושוב התדרדרות, שנתיים מגעילות בנשר ושולחן ירוק.
ואולם חדש ופרשת האטבים (סה"כ ג'ף לקח כסף ציבורי כמו שלוקחות כל הקבוצות שיש להן עיריות נדיבות, סתם, לא יפה, אם היו מורידים לנו נקודות לא הייתי מתלונן) וזרים שפיקפקו בהם בהתחלה (דונטה לא שווה 200 אלף דולר...) ומקל שבא באמצע ומשנה הכל, בדיוק כמו שהגיע למשחק האחרון של העונה באמצע ושינה הכל (4 נקודות במחצית הראשונה, 17 בשניה).
מ כ ב י ח י פ ה א ל ו פ ה (אני יודע, גנבנו, מחילה, אתם הכי טובים, אבל אלה היו הכללים השנה ואם האליפות תגרום לג'ף להשקיע יותר בעונה הבאה, דיינו)
אני סיימתי, יש NBA, החיים קשים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 7:02 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ראי, אני לא מבין מה גורם לך לחשוב שמקל כל כך מיוחד שהוא יסרב להצעה של, נניח 400 אלף נטו ממכבי? אגב, אני בספק אם הוא שווה את זה אבל סביר למדי שזו ההצעה שהוא יקבל

למה אני חושב ככה? כי מקל הראה עד עכשיו שכשהוא אומר משהו הוא מתכוון לזה וגם מגבה את זה במעשה. יש לו דרך וכיוון והוא ישיג את מה שהוא רוצה או מה שנקרא will die trying.
הוא לא רוצה לשחק במכבי מבחינה אישית, אז הוא לא ישחק שם, אם היה רוצה להערכתי כבר היה עובר שם שוב, ואם הוא אומר מה שאמר נראה לי שהוא כבר הראה שכדאי להאמין למה שהוא אומר.
הוא רוצה NBA והוא ימצה את הנסיון עד תום, רק כשסופית יתברר שהנסיון מוצה הוא ילך לאירופה - ולא למכבי. יש מספיק קבוצות באירופה שהוא יוכל למצוא בהם מקום, קבוצות בצמרת היורוליג גם. אם אוחיון יכול לשחק בסגנית אלופת ה-VTB, מקל יכול לשחק אצל האלופה, ובדרך גם לעשות יותר כסף, למרות שנראה לי שזה הדבר המשני אצלו. הוא בא לחיפה רק כשכלו כל הקיצין לשחק בקבוצה גדולה באירופה השנה, והתעקש לשמור סעיף יציאה גם אם זה הקטין את האפשרות שלו לחזור לשחק, למה אתה חושב שעשה את זה?
והאם הוא שווה 400 אלף דולר נטו למכבי? ודאי שהוא שווה. נדמה לי שהוא הוכיח השנה שאם יש ישראלי אחד שהוא מעל הליגה זה הוא, אני לא חושב שיש עוד דוגמה לשחקן, בטח ישראלי, שבא באמצע העונה והפך את הליגה ממש בעצמו. זה עוד לפני שנכנסנו לשיקולי חוק רוסי וכאלה. אבל זה לא יקרה, וחבל על ההיפותזה. מכבי גם לא תציע, אגב, כי היא חושבת עדיין שאוחיון שחקן שלה. היא טועה, שניהם לא ישחקו במכבי שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 7:34 am 
Sophomore

סחטיין על חיפה גל מקל פשוט מדהים.
ואיזה כיף לראות 2 ותיקים כמו קורי קאר וקוזי'קרו לוקחים אליפות,
ועכשיו לשאלת השאלות-המשכיות:
בניגוד לגליל זו קבוצה עם קהל
בניגוד לחולון-זו קבוצה שיהיה לה כסף גם בשנה הבאה
האם זה יספיק בשביל המשכיות או יביא לקריסתם? ימים יגידו

בלהט ההתלהבות אנשים שכחו את העבירה המכוערת והמיותרת של הפרובוקטור הכי גדול במדינת ישראל פחות מדקה לסיום.
כמה חרא אדם יכול להיות?גילי מוסינזון לידו נראה כמו אחד שכל הראש שלו בכדורסלץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 7:48 am 
Sophomore

אם אני לא טועה מקל היה אוהד הפועל שרוף,ומבחינתו אולי פעם היה נסבל לשחק במכבי כשזו הייתה הדרך הטובה ביותר לשחקן צעיר להתרומם.
כעת,כשהוא יכול להרים את הקריירה טוב מאוד גם בלי מכבי - אין לו סיבה ללכת למכבי.
מצד שני,זה יכול להיות מופרך היו הרבה שחקנים שאהדו X ושיחקו בY.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 7:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
'אנשים שכחו'. נו, אפשר לחשוב מה הלך שם. מה גם שפניני עושה עבירה גסה זה בחזקת כלב נשך אדם.

אני לא כל כך דואג לחיפה בעניין ההמשכיות, כי נראה שרוזן עם כל שטויותיו הוא לא טיפוס של גחמות וקפריזות. אפשר לקוות שהאליפות הזו תעורר במקצת את הדיון הרדום בעניין הייצוג באירופה, לאור זה שאפילו מוקדמות יורוליג האלופה לא עומדת לקבל (אבל קודם כל צריך לדאוג לכך שהליגה בכלל תעמוד בהתחייבויות המינימליות שלה בלי הברזות נוספות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 7:51 am 
Freshman

ההבדל ביניהם הוא שמוסינזון הוא מופרע, ופניני הוא המילה שהשתמשת בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 8:53 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
'אנשים שכחו'. נו, אפשר לחשוב מה הלך שם. מה גם שפניני עושה עבירה גסה זה בחזקת כלב נשך אדם.

אני לא כל כך דואג לחיפה בעניין ההמשכיות, כי נראה שרוזן עם כל שטויותיו הוא לא טיפוס של גחמות וקפריזות. אפשר לקוות שהאליפות הזו תעורר במקצת את הדיון הרדום בעניין הייצוג באירופה, לאור זה שאפילו מוקדמות יורוליג האלופה לא עומדת לקבל (אבל קודם כל צריך לדאוג לכך שהליגה בכלל תעמוד בהתחייבויות המינימליות שלה בלי הברזות נוספות).

לראשונה,אני חושב,יעלה על השולחן לדיון ברצינות נושא השריון.
גליל וחולון לא היו קנדידטיות משמעותיות ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 9:21 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
rony כתב:
ועדיין, קו אחורי שכולל את הלפרין וקאמינגס הגיע לגמר היורוליג.

גם קו קדמי שכולל את קייל היינס ופרו אנטיץ' לקח פעמיים את היורוליג
אז?

אז קו אחורי תיאורטי כמו שהצעתי עם מקל כרכז פותח, זר תותח בעמדה 2 והיקמן כגארד ראשון מהספסל זה לדעתי בהחלט משהו שאפשר להגיע איתו רחוק באירופה, זה לא יהפוך את מכבי לקונטנדרית בכירה מהרגע הראשון, אבל מכבי בכל מקרה לא שם מבחינה תקציבית וגם לא תהיה שם, אם לזה אתה חותר אז אתה יכול לשכוח מזה. מצד שני, זה כן ייתן לה בסיס שלדעתי יכול להתמודד בכבוד ברמות הגבוהות של אירופה בלי רגשי נחיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 10:22 am 
Hall of Famer

שי, מברוק. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 10:31 am 
Sophomore

כל התייחסות לסגל העתידי של מכבי היא משעשעת. מכבי כלואה בכלוב של 20 מיליון דולר שבתוכו קופסא עם תקציב שחקנים של 8 מליון דולר ואת הקופסא הזו מנסים לאכלס בצפיפות רבה שון ג'יימס, סמית' ועל פי הנראה לעין גם היקמן. מגבלת 4 זרים ומכבי יכולה להשתדרג רק ברכז ככל הנראה. ממש ואוו... סגל מטופש שאיכשהו משך להצלבה השנה ומשרה אשליה של איכות. אם מכבי תרצה להשתדרג היא תצטרך להפטר מכל זריה ולהביא טובים יותר במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 10:37 am 
Freshman

ציטוט:
שי, מברוק. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:01 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שי, טל, קוף ירוק, עידו קוז'יקרו. שכחתי מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT, עופר האדום ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: