סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 6:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 412 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2015
הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2015 8:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מסכים שאם פליפ בוחר את טאונס ופילי עושה בחירה סולידית ובוחרת את ראסל, למיניסוטה יש שלד טוב יותר משל פילי כרגע. אני מאוד מעריך את וויגינס והאפסייד שלו. אבל... זהו לא סופה של הבנייה. למיניסוטה יש נטייה להאיץ דברים. להינקי יש נטייה לחכות עד שיתברר שהקלפים שלו הם קלפים מנצחים. אני חושב שהסיכומים יגיעו מאוחר יותר.

אגב, אם הינקי לא מצליח לעשות טרייד למעלה (טריידים נדירים למדי), אני כן בעד שייקח את ראסל. שלא יהיו אי הבנות.
קצת חושש שהוא "יתחכם" (זה לא ממש להתחכם, זה פשוט ללכת עם הדעה שלו) וילך על שחקן אחר כמו מודיאיי.

* הנכסים של הינקי לזוז מקומות בדראפט:
בחירה מס' 3
נואל
סאריץ'
הבחירה של הלייקרס
הבחירה של מיאמי
הבחירה של אוקייסי
5 בחירות סיבוב שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2015 8:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כי הוא אתלט אדיר אבל לא כזה שחקן טוב. דוגמאות יותר טובות הן טיי תומאס וג'ראלד גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2015 9:04 pm 
Hall of Famer

מי אמר שדרוזן לא שחקן כזה טוב? מתי בפעם האחרונה ראית אותו משחק?
ברור שאתלטיות היא לא הכל אבל זריזות וצעד ראשון והיכולת לקפוץ (כמו גם גובה) בד"כ קשורה לתקרה שלך כשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2015 9:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דרוזן שחקן נחמד עם כמה חסרונות בולטים (הקליעה מבחוץ כמובן וגם הגנה לא משהו בכלל בשביל שחקן עם הנתונים שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2015 9:23 pm 
Hall of Famer

אגב, אני מחבב מאוד את ג'סטיס ווינסלו. אם לא ראסל, אני אשמח שהינקי יבחר אותו. אמנם לא התקרה הכי גבוהה אבל אני חושב שהוא אחד ההימורים הכי בטוחים בדראפט. מי שתיקח אותו תהיה מבסוטית. אני חושב שהוא מסוג השחקנים שמשתפרים משמעותית משנה לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 1:28 am 
Junior

Att כתב:
מסכים שאם פליפ בוחר את טאונס ופילי עושה בחירה סולידית ובוחרת את ראסל, למיניסוטה יש שלד טוב יותר משל פילי כרגע. אני מאוד מעריך את וויגינס והאפסייד שלו. אבל... זהו לא סופה של הבנייה. למיניסוטה יש נטייה להאיץ דברים. להינקי יש נטייה לחכות עד שיתברר שהקלפים שלו הם קלפים מנצחים. אני חושב שהסיכומים יגיעו מאוחר יותר.

אגב, אם הינקי לא מצליח לעשות טרייד למעלה (טריידים נדירים למדי), אני כן בעד שייקח את ראסל. שלא יהיו אי הבנות.
קצת חושש שהוא "יתחכם" (זה לא ממש להתחכם, זה פשוט ללכת עם הדעה שלו) וילך על שחקן אחר כמו מודיאיי.

בחירה מס' 3
נואל
סאריץ'
הבחירה של הלייקרס
הבחירה של מיאמי
הבחירה של אוקייסי
5 בחירות סיבוב שני

אלה לא נכסים כדי לזוז מקומות בדראפט, אלה הנכסים שייבנו את פילי. בינתיים המנג'ר הזה עשה יותר טעויות משאפשר להבין. היו לו את אלפריד פייטון ומייקל קרטר וויליאמס ביום של הדראפט, עכשיו אין לו אף אחד מהם. הגיע הזמן שהוא יפסיק לעשות ניסויים ויתחיל לבנות קבוצה עם מה שכן יש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2015 9:37 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ושוב, הרבה מזה קשור לעניין של סיטואציה, עד שבוגוט הגיע לסיטואציה טובה בגולדן סטייט העונה הוא העביר 8 עונות בליגה כסנטר בינוני ופציע של קבוצה בינונית עם קריירה שממש לא בטוח שמרשימה יותר מזו של בראניאני, אולי אפילו פחות, בראניאני העביר עד עכשיו את כל הקריירה שלו פחות או יותר בסיטואציות מחורבנות.

אפשר לומר שב2 משחקים בוגוט די עלוב? 2-6 מהשדה ו3 נק'. 8.5 ריב' ומקבל בתחת מהרוסי שמולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2015 3:21 pm 
Junior

דרוזן > אליוט וויליאמס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2015 4:29 pm 
מנהל פורום

Att כתב:

בחירה מס' 3
נואל
סאריץ'
הבחירה של הלייקרס
הבחירה של מיאמי
הבחירה של אוקייסי
5 בחירות סיבוב שני

תגיד, זה רק אני או שהינקי מנג'ר כולה שנתיים?
כרגע הדבר היחיד שאפשר להגיד על הנטיות שלו, זה שהוא לא סגור על עצמו בעליל.
שנתיים תמימות עברו מאז שהוא לקח את המושכות בפילי, ובינתיים זה עושה רושם של בלאגן מאורגן

לפחות הוא מספק לנו חומר על מה לדבר!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 09, 2015 10:35 pm 
Hall of Famer

מאיזו בחינה הוא לא סגור על עצמו?
האסטרטגיה ברורה לחלוטין. הוא שומר על קו אחיד. למעשה הוא דוגמא לאיך שומרים על אסטרטגיה ומתעקשים עליה.
הדבר היחיד שעשה שלכאורה לא תואם הוא הטרייד על MCW אבל זה תואם את הרצון שלו בכוכבים והוא לא חשב ש-MCW מתפתח להיות אחד. העדיף עוד ניסיון בלוטרי.

בגדול, הוא שומר בעקשות על הקבוצה למטה עד שיהיה בטוח שיש לו 1-2 כוכבים פוטנציאליים בטופ15 של הליגה (לא ברור לי מה הגדיר לעצמו מבחינת כמות כוכבים ומה מגדיר אותם ככאלו אבל אין לי ספק שישנה הגדרה ברורה) ועד אז, הוא ישמור על הקאפ ולא ישתמש בו, ישיג כמה שיותר בחירות בהשתמש בקאפ ובשחקנים שברשותו שיש להם ערך והוא לא רואה בהם את הבסיס לקבוצה הלאה וינסה לבנות דרך הדראפט, עד שישיג את השחקנים האלו. זו אסטרטגיה די פשוטה אבל היא מצריכה התמדה בה על אף הלחץ מהצדדים (ומעמוס לב), קליעה במטרה בדראפט (לא פשוט), קצת מזל ואת האומץ להמר מחדש אם האפסייד אינו גבוה מספיק. אם יצליח, הוא ישתמש בקאפ ברשותו כדי להביא עוד כוכב או בשחקנים הנוספים שברשותו כדי לעשות טרייד על כוכב נוסף, שיקנה לו יתרון תחרותי.

בכל מקרה, אי אפשר להשליך באופן ישיר ממצב הקבוצה כרגע על העתיד. הינקי מנסה לא להשתפר קצת בכל שנה ולהוסיף עוד 5 נצחונות אלא לעשות את השיפור בקפיצות משמעותיות.

ישנן שתי בעיות עיקריות כרגע -
מצב הבריאות של אמביד, הימור עצום שהסיקסרס לקחו
חוסר הסבלנות של הקהל/תקשורת שאני מקווה שלא מחלחל לקבוצת הניהול (שנראים מאוד בקו אחד עם התכנית של הינקי)
בעיה נוספת היא שאני לא רואה גארד/סמול יוצר ברמה גבוהה בדראפט הזה, אבל אני מניח שתהיה הזדמנות להשיג אותו בדראפט הבא.

אם זה תלוי בהינקי אני מניח שהוא ירצה לעבור את השלב השני אחרי הדראפט, לא זה הקרוב אלא הבא אחריו. לאחר הדראפט הבא של 2016, אני חושב שניתן יהיה להתחיל לשפוט את טיב העבודה שהינקי עושה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2015 5:58 pm 
מנהל פורום

1-2 כוכבים פוטנציאליים בטופ-15 של הליגה??
אם זה המדד שלו, כנראה שהוא ימשיך לאגור בחירות וקאפ ספייס עוד כמה (וכמה וכמה) שנים טובות.

כאמור, מבלבד אוקלהומה, שעם הרבה מזל הצליחה לבנות את עצמה מהדראפט (וכמובן לא הצליחה לשמור את הגרעין הזה בשלמותו מענייני שכר ומס מותרות), אין עוד תקדימים לקבוצות כאלו.
אם הוא מבסס את האסטרטגיה שלו על בסיס הצלחה בודדת במהלך 20-30 שנה האחרונות, הייתי אומר שהוא אולי סגור על עצמו, אבל חי בסוג של אוטופיה

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2015 10:14 pm 
Senior

סאן אנטוניו לא נחשבת? דאנקן, רובינסון, ואפילו פארקר. זה אם מתייחסים לג'ינובילי אי שם מהמקום ה-57 כבחירה של מזל נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 10, 2015 10:46 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע מה המדד שלו אבל אני מניח שיש לו מדד ברור. אם אמביד יהיה בריא (סימן שאלה גדול) יש לו לכאורה אפסייד להיות שחקן טופ15 בליגה. עוד איזה בן סימונס אחד וטריידים מוצלחים על האחרים והינקי יכול לרקוח משהו מהסוג הזה. זה לא מופרך אם אתה יודע לזהות כשרון.

אגב, גם ג"ס בתמונה. נבנתה ברובה מהדראפט.

בכל מקרה, הינקי רוצה לבנות קבוצה לאליפות. אם זה ייקח כמה שנים, זה ייקח כמה שנים.
אם הוא ייכשל, עדיף כבר להיכשל כאן מאשר לעוף בסיבוב ראשון במשך עשור, בלי אופק.
זו האסטרטגיה הטובה ביותר בשלב בו פילי נמצאת, לדעתי. הוא מסוגל לבנות גם אחרת אבל אז סביר שתצא איזו טורונטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2015 12:24 am 
מנהל פורום

shachaf78 כתב:
סאן אנטוניו לא נחשבת? דאנקן, רובינסון, ואפילו פארקר. זה אם מתייחסים לג'ינובילי אי שם מהמקום ה-57 כבחירה של מזל נטו.

האמת שהיא ממש לא נחשבת
רובינסון נבחר ב87 (התחיל לשחק ב89,אחרי שעשה שנתיים נוספות בצי), דאנקן ב97 (ואם לא הפציעה של רובינסון,הוא בחיים לא נוחת בטקסס), פארקר ב01 ומאנו ב02 זה יותר מזל משכל.
אם הינקי מתכוון לבנות על בחירות סוף סיבוב ראשון ושני כשחקנים מרכזיים, בהצלחה עם זה

אגב, ג"ס הרבה יותר קרובים לשם, אבל שוב,על כל דריימונד גרין אחד, יש 5 סטפן לאזמה או ריצ'י הנדריקסים

אוקלהומה בחרו תוך 3 שנים במקומות 2-4-3.
מבלי לבדוק אני די משוכנע שזה קרה אולי פעם אחת מאז השינויים בסוף שנות ה70 - וראינו איך הקאבס צריכים את לברון ולאב, על אף 3 בחירות ראשונות ופעמיים בחירה 4 תוך 4 שנים בלבד!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2015 8:10 am 
Hall of Famer

הקאבס הם דווקא דוגמא מצוינת. בחרו רע (מאוד) ועדיין קיבלו את אירווינג ואת לאב (וויגינס בטרייד טיפשי) משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2015 11:07 am 
Hall of Famer

ובפעם האחרונה שבדקתי הם מובילים 1-2 בסדרת הגמר ללא שני השחקנים הללו. אז כנראה שיש עוד איזה גורם, שלא קשור לדראפט בהצלחה של הקאבס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2015 1:29 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
הקאבס הם דווקא דוגמא מצוינת. בחרו רע (מאוד) ועדיין קיבלו את אירווינג ואת לאב (וויגינס בטרייד טיפשי) משם.

קודם כל הם לא בחרו רע.
סה"כ וייטרס נבחר פחות או יותר איפה שהכשרון שלו נמצא בדראפט שלו, אולי טיפה מוקדם מידי.
קיירי בחירה מצויינת ומסתמן שוויגינס גם.
הבחירה בטריסטאן סה"כ גם בחירה לא רעה בסופו של יום.
אמנם יש לא מעט שחקנים שעדיפים עליו ונבחרו נמוך יותר, אבל זה כל מיני זכיות בפיס כמו באטלר ב-30, אייזיה תומאס ב-60 או פארסונס ב-38.

הנפילה היחידה היא בבחירה של בנט השמנמן, ואת הנפילה הזאת כולנו חזינו בריל-טיים, עוד כשהתחילו הדיבורים שהם מתכוונים לבחור בו.

וכמו שאמר עמוס לב, כל הבחירות זה נחמד.
בסוף אם לברון לא היה חוזר, הם שוב אולי היו נאבקים על מקום בפלייאוף

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 12:54 am 
Hall of Famer

הבחירות הביאו אותם לשני שחקנים שהם טופ20 בליגה (גם אם אחד מהם בטרייד על הבחירה מס' 1. לבחור בדראפט נותן לך נכס, אתה יכול להחליף אותו למשהו אחר בעל ערך) שבגללם לברון חזר ו... אני מזכיר שגם לברון הגיע לקליבלנד דרך הדראפט. איך שלא תסובבו את זה, קליבלנד היא קבוצה שנבנתה דרך הדראפט ואפילו לא בבחירות מיטביות, בחלק מהמקרים (להבדיל מהסטריק המרשים שהיה פרסטי).

אגב, ווייטרס הוא חתיכת נפילה במקום ה-4. השחקן עדיין על חוזה רוקי וכבר לא בקבוצה שבחרה אותו, בגלל בעיות כימיה והתנהגות. הוא היה reach קלאסי של הקאבס. לילארד ודראמונד נבחרו אחריו, בעשירייה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 3:01 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
rony כתב:
בעיני? קאזינס, הווארד, דיאנדרה ג'ורדן, לופז, אל ג'פרסון (למרות העונה האחרונה הבינונית שלו), ברוק לופז, מארק גאסול, וויצ'ביץ', הורפורד, דראמונד בכלל בלי שאלה, כשכל מיני חבר'ה כמו גורטאט, צ'אנדלר ו-ולנצ'יונאס בערך באותה רמה ושחקנים צעירים כמו נואל, גוברט ו-ווייטסייד הראו העונה יכולות שאם לא שמות אותם כבר לפניו, אז ישימו אותם לפניו די בקרוב אם הם ימשכו אותן לעונה הבאה. וזה עוד בלי לכלול כל מיני פאוור-סנטרים כמו בוש, דאנקן, אולדריג', דיוויס או פאו גאסול.

בוגוט אחלה שחקן, אבל הוא שחקן משלים שנפל לסיטואציה מושלמת בעיני, בארניאני גם שחקן משלים, פחות טוב אבל לא בפער גדול מדי לדעתי ועם סט יכולות שונה לגמרי, שנפל עד עכשיו רק לסיטואציות מחורבנות עם מאמנים מחורבנים.

אתה רציני? ווצביץ' ומספרי הוואקום שלו טוב מבוגוט? דראמנוד והאיירבולים משני מטר? צ'אנדלר כבר בצד היורד. ולנציונאס בטח שלא ברמה של בוגוט עדיין. אני לא אתייחס להערה על נואל, וויטסייד וגובר...
לדעתי רק קאזינס, גאסול, האוורד ואולי הורפורד ולופז (כשהוא בריא ומחויב כמו שהיה בסיום העונה, וד"א רשמת אותו פעמיים) טובים ממנו. ג'פרסון וגורטאט טובים ממנו התקפית אבל הרבה פחות הגנתית. דאנדרה בערך ברמה שלו אבל מגן פחות טוב ולא מסוגל לשחק בדקות החשובות בגלל הקליעה מהקו. כל השאר פחות טובים ממנו.
בקיצור לדעתי הוא בעשירייה הראשונה של הסנטרים. בעתיד כנראה שדראמונד ואולי הצעירים האחרים שהזכרת יעברו אותו, לא כרגע.

אחרי שמוזגוב פותח לבוגוט את הישבן. לא הייתם חושבים שקר היה חולם על דרמונד או הליטאי של טורונטו במקום בוגוט? או מר דאבל דאבל מאורלנדו במקום האוסטרלי? DJ ברמה שלו.....נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 5:32 am 
Senior

לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 9:53 am 
Hall of Famer

איך אתה יכול להגיד שהבחירות הביאו את קליבלנד לאן שהם הביאו? אם יש קבוצה שהלכה בדרך הפוכה מזאת של הינקי, אלו הם הקאבס. הקבוצה שהם בנו היא מבוססת על טריידים והחתמות בשוק החופשי. לברון, לאב, שומפרט, סמית', מוזגוב. כל אלו הגיעו על חשבון בחירות דראפט. בניגוד להינקי קליבלנד לא ניקו את הסגל מכל מה שדומה לשחקן כדורסל (כמה זמן ורז'או היה נשאר בפילי תחת הינקי? 5 שניות? 2 ננושניות?), אלא ניסו לבחור טוב (בדרך שלהם) ועם הסגל שיש להם להתקדם ולהגיע לפלייאוף. הבחירות מספר 1 בשנתיים האחרונות לא היו פועל יוצא של ניסיונות טנקינג, אלא מזל. הבחירה בבנט הושגה אחרי שקליבלנד ניצחה 24 ניצחונות (שלישי מהסוף בליגה, אבל רק 59 משחקים לקיירי). הבחירה בוויגינס בכלל הייתה מזל. ל-9 קבוצות היה יותר סיכוי לזכות בבחירה מספר 1. למזלה של קליבלנד זה הלך לטובתה.

כל הטקטיקה של קליבלנד הייתה להעמיד כל עונה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים. למזלם הם לא תמיד היו יכולים להעמיד קבוצה טובה ולמזלם הגדול יותר, כדורי הפינג פונג כמעט תמיד שיחקו לטובתם. בוודאי שהדראפט הוא חלק חשוב מבניה של כל קבוצה. זאת הדרך כל שנה לקבל שחקנים חדשים, אז כדאי שתדע לנצל אותה. אבל הקאבס לא ניבנו בזכות החלטות דראפט, כפי שהינקי מנסה, אלא בזכות גישה אגרסיבית של הבאת השחקנים שיעזרו להצלחה מיידית, לכאן ועכשיו. לא היתה בקליבלנד תוכנית חומש איך להיות גרועים 3 שנים ואז בזכות בחירות דראפט להיות טובים. האזכור שלברון הגיע לקליבלנד בדראפט קשור לקבוצה הזאת, בדיוק כפי שהעובדה שאמרתי לחבר לפני פתיחת סדרת הגמר הנוכחית שקר צריך להשתמש יותר בדיוויד לי קשורה לניצחון של הווריירס הלילה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 11:35 am 
Junior

היה להם גם טרייד על דנג תמורת בחירות לפני שתי עונות בניסיון נואש וכושל להגיע לפלייאוף

מפרסמים שאיליאסובה עובר לדטרויט תמורת שני חוזים שמילווקי יתירו
הימור נחמד וזול של דטרויט לסטרץ 4 לצד פיק אנ רול של ג׳קסון ודראמונד
אני מניח שמילווקי מתכוננים לשלם למידלטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 6:52 pm 
Sophomore

ואם אפשר לחזור לדראפט, כשאנחנו פחות משבועיים לחגיגה:

שני אתרי המוק המובילים מהמרים על טאונס במקום הראשון למינסוטה וג'אליל אוקאפור במקום השני ללייקרס (יחד עם ג'וליוס רנדל, יופי של פוטנציאל בקו הקדמי של הלייקרס).

במקום השלישי כבר נעשה מעניין: גבעוני אומר פורזינגיס לפילי, דראפטנט גורסים שהלטבי רק שישי לסקרמנטו ומציבים בפילי את דאנג'לו ראסל. פורזינגיס וראסל הם כמובן שני שחקנים שונים בתכלית, הראשון סבן פוטר לבנבן שאוהב לשחק בחוץ והשני סקורר ורסטילי ודומיננטי בקו האחורי. מבלבל, והעובדה שבפילי בוחר מיסטר טריידים מוזרים סם הינקי עוד יותר מבלבלת. לך דע אם הוא בוחר שחקן שישאר בקבוצה או שהוא כבר מתכנן להעביר את הבחירה עבור 5 בחירות סיבוב שני ב2019.

עמנואל מודיאיי, הרכז הקונגולזי ששיחק מקצוענים בסין בעונה האחרונה, הולך לפי דראפטנט רביעי לניקס-מה שנשמע הגיוני לאור העובדה שיש הייפ לא קטן סביב הילד ושהוא עשוי להיות משמעותי כבר בעונת הרוקי. גבעוני שולח לMSG את ראסל וטוען שמודיאיי יחכה להבחר שישי ע"י סקרמנטו. בכל מקרה שניהם אומרים גארד דומיננטי בניו יורק.

חילוקי דעות רציניים מתגלעים גם לגבי וילי קאולי-סטיין, הז'לוב מקנטאקי. גבעוני שם אותו גבוה במקום החמישי אצל אורלנדו, יעני תאומי מגדל ביחד עם ווצ'ביץ'. דראפטנט אומרים שהבחור יבחר רק תשיעי ע"י שארלוט, ומציבים במג'יק את ג'סטיס וינסלו שמעבר לעובדה שיש לו את השם הכי מגניב בדראפט (וזה חתיכת דראפט תחרותי מהבחינה הזו) הוא גם פוטנציאל התקפי רציני. אני נוטה ללכת עם ההערכה של דראפטנט בעניין הזה.

במקום השישי, כאמור, שני המוקים חוזים שחקן בינ"ל בקינגס, אלא שדראפטנט אומרים פורזינגיס ואקספרס אומרים מודיאיי. מריו חזוניה, הקרואטי של ברצלונה, ייבחר לפי נט שביעי ע"י דנבר (גבעוני גורס שוינסלו ייפול עד לשם, לא מאמין) בעוד שאקספרס טוען: שמיני ע"י דטרויט.

עוד חילוקי דעות מהותיים:

גבעוני שם את פרנק קמינסקי, הכוכב הגבוה והלבנבן של ויסקונסין, במקום העשירי אצל ההיט. נט מוציאים את קמינסקי מהלוטרי וטוענים שייבחר 15 ע"י אטלנטה.

נט חושבים שטריי ליילס, עוד פורוורד מקנטאקי, יילך שמיני לדטרויט. אקספרס מוציאים אותו מחוץ ללוטרי אל המקום החמישה עשר.

סם דקר, הכוכב השני של ויסקונסין, הולך לפי נט בלוטרי במקום ה12 ליוטה. אקספרס מדרדרים אותו עד למקום ה18 אצל יוסטון.

קלי אובר, SF אתלטי ומלא פוטנציאל מקנזס מקבל מגבעוני קרדיט לסגירת הלוטרי במקום ה14 ע"י הת'אנדר. נט חושבים שהוא ייבחר רק 19 ע"י וושינגטון.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 10:20 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
איך אתה יכול להגיד שהבחירות הביאו את קליבלנד לאן שהם הביאו? אם יש קבוצה שהלכה בדרך הפוכה מזאת של הינקי, אלו הם הקאבס. הקבוצה שהם בנו היא מבוססת על טריידים והחתמות בשוק החופשי. לברון, לאב, שומפרט, סמית', מוזגוב. כל אלו הגיעו על חשבון בחירות דראפט. בניגוד להינקי קליבלנד לא ניקו את הסגל מכל מה שדומה לשחקן כדורסל (כמה זמן ורז'או היה נשאר בפילי תחת הינקי? 5 שניות? 2 ננושניות?), אלא ניסו לבחור טוב (בדרך שלהם) ועם הסגל שיש להם להתקדם ולהגיע לפלייאוף. הבחירות מספר 1 בשנתיים האחרונות לא היו פועל יוצא של ניסיונות טנקינג, אלא מזל. הבחירה בבנט הושגה אחרי שקליבלנד ניצחה 24 ניצחונות (שלישי מהסוף בליגה, אבל רק 59 משחקים לקיירי). הבחירה בוויגינס בכלל הייתה מזל. ל-9 קבוצות היה יותר סיכוי לזכות בבחירה מספר 1. למזלה של קליבלנד זה הלך לטובתה.

כל הטקטיקה של קליבלנד הייתה להעמיד כל עונה את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים. למזלם הם לא תמיד היו יכולים להעמיד קבוצה טובה ולמזלם הגדול יותר, כדורי הפינג פונג כמעט תמיד שיחקו לטובתם. בוודאי שהדראפט הוא חלק חשוב מבניה של כל קבוצה. זאת הדרך כל שנה לקבל שחקנים חדשים, אז כדאי שתדע לנצל אותה. אבל הקאבס לא ניבנו בזכות החלטות דראפט, כפי שהינקי מנסה, אלא בזכות גישה אגרסיבית של הבאת השחקנים שיעזרו להצלחה מיידית, לכאן ועכשיו. לא היתה בקליבלנד תוכנית חומש איך להיות גרועים 3 שנים ואז בזכות בחירות דראפט להיות טובים. האזכור שלברון הגיע לקליבלנד בדראפט קשור לקבוצה הזאת, בדיוק כפי שהעובדה שאמרתי לחבר לפני פתיחת סדרת הגמר הנוכחית שקר צריך להשתמש יותר בדיוויד לי קשורה לניצחון של הווריירס הלילה.

אתה מתווכח היטב עם דברים שלא אמרתי. האסטרגיה של קליבלנד לא הייתה דומה לזו של פילי (אולי אפילו הפוכה) אבל בפועל, הקבוצה הזו נבנתה על ידי הדראפט וכאשר אני אומר נבנתה על ידי הדראפט, הכוונה שלי היא שמשחקים בה כעת שתי בחירות מס' 1 בדראפט של הקאבס, בחירה מספר 4, שחקן שנשלח בטרייד על בחירה מס' 1 ושני שחקנים שהתקבלו בטרייד על בחירה מספר 4. אם זו לא בנייה בהתבסס על נכסי דראפט... אגב, גם הינקי יכול לעשות סיבוב פארסה ולהשתמש בנכסי הדראפט שברשותו. אף אחד לא אמר שהוא ילך עם השחקנים שהוא בחר ולא ישלח אותם בטרייד תמורת כוכבים מוכחים. פשוט לא בזמן הקרוב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 10:27 pm 
Hall of Famer

Carlton Myers כתב:
ואם אפשר לחזור לדראפט, כשאנחנו פחות משבועיים לחגיגה:

שני אתרי המוק המובילים מהמרים על טאונס במקום הראשון למינסוטה וג'אליל אוקאפור במקום השני ללייקרס (יחד עם ג'וליוס רנדל, יופי של פוטנציאל בקו הקדמי של הלייקרס).

במקום השלישי כבר נעשה מעניין: גבעוני אומר פורזינגיס לפילי, דראפטנט גורסים שהלטבי רק שישי לסקרמנטו ומציבים בפילי את דאנג'לו ראסל. פורזינגיס וראסל הם כמובן שני שחקנים שונים בתכלית, הראשון סבן פוטר לבנבן שאוהב לשחק בחוץ והשני סקורר ורסטילי ודומיננטי בקו האחורי. מבלבל, והעובדה שבפילי בוחר מיסטר טריידים מוזרים סם הינקי עוד יותר מבלבלת. לך דע אם הוא בוחר שחקן שישאר בקבוצה או שהוא כבר מתכנן להעביר את הבחירה עבור 5 בחירות סיבוב שני ב2019.

עמנואל מודיאיי, הרכז הקונגולזי ששיחק מקצוענים בסין בעונה האחרונה, הולך לפי דראפטנט רביעי לניקס-מה שנשמע הגיוני לאור העובדה שיש הייפ לא קטן סביב הילד ושהוא עשוי להיות משמעותי כבר בעונת הרוקי. גבעוני שולח לMSG את ראסל וטוען שמודיאיי יחכה להבחר שישי ע"י סקרמנטו. בכל מקרה שניהם אומרים גארד דומיננטי בניו יורק.

חילוקי דעות רציניים מתגלעים גם לגבי וילי קאולי-סטיין, הז'לוב מקנטאקי. גבעוני שם אותו גבוה במקום החמישי אצל אורלנדו, יעני תאומי מגדל ביחד עם ווצ'ביץ'. דראפטנט אומרים שהבחור יבחר רק תשיעי ע"י שארלוט, ומציבים במג'יק את ג'סטיס וינסלו שמעבר לעובדה שיש לו את השם הכי מגניב בדראפט (וזה חתיכת דראפט תחרותי מהבחינה הזו) הוא גם פוטנציאל התקפי רציני. אני נוטה ללכת עם ההערכה של דראפטנט בעניין הזה.

במקום השישי, כאמור, שני המוקים חוזים שחקן בינ"ל בקינגס, אלא שדראפטנט אומרים פורזינגיס ואקספרס אומרים מודיאיי. מריו חזוניה, הקרואטי של ברצלונה, ייבחר לפי נט שביעי ע"י דנבר (גבעוני גורס שוינסלו ייפול עד לשם, לא מאמין) בעוד שאקספרס טוען: שמיני ע"י דטרויט.

עוד חילוקי דעות מהותיים:

גבעוני שם את פרנק קמינסקי, הכוכב הגבוה והלבנבן של ויסקונסין, במקום העשירי אצל ההיט. נט מוציאים את קמינסקי מהלוטרי וטוענים שייבחר 15 ע"י אטלנטה.

נט חושבים שטריי ליילס, עוד פורוורד מקנטאקי, יילך שמיני לדטרויט. אקספרס מוציאים אותו מחוץ ללוטרי אל המקום החמישה עשר.

סם דקר, הכוכב השני של ויסקונסין, הולך לפי נט בלוטרי במקום ה12 ליוטה. אקספרס מדרדרים אותו עד למקום ה18 אצל יוסטון.

קלי אובר, SF אתלטי ומלא פוטנציאל מקנזס מקבל מגבעוני קרדיט לסגירת הלוטרי במקום ה14 ע"י הת'אנדר. נט חושבים שהוא ייבחר רק 19 ע"י וושינגטון.

אוקאפור ללייקרס זה מעניין. אני מאמין ברנדל אבל זה קו קדמי עם הגנה בעייתית מאוד. תוסיף את קובי בגיל מתקדם ויש לך מסננת. אורלנדו ילכו לדעתי עם ווינסלו (בחירה מצוינת אם וכאשר, בכלל קבוצה שעושה טאנקינג שקט ואוספת לה לא מעט כשרון). אני ממש מקווה שפילי לא ילכו עם פורזינגיס וגם מודיאיי הוא הימור מפוקפק שלא הייתי הולך עליו אבל לדעתי זה יהיה מודיאיי. קמינסקי יהיה שחקן חביב מאוד. במקום ה-15 הוא גניבה. בכלל, מעניין בדראפט הזה, הרבה סימני שאלה, אבל אני מעריך שהוא יהיה דראפט בינוני ומטה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 412 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: