סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 8:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
גם לדעתי לא יצא כלום מהטרייד דד-ליין לבוסטון, אבל בעיני זה לאו דווקא רע. אני לא חושב שטרייד של, נניח, מרקוס סמארט+בחירה של ברוקלין תמורת ג'ורג'/באטלר/גריפין שם את הסלטיקס בעמדה שהיא יכולה ללכת ראש בראש עם ג"ס וקליבלנד עם צ'אנס טוב לנצח, היא עדיין תהיה אנדרדוג, אז אני מעדיף לקחת צ'אנס על הבחירה של הנטס שאולי ממנה כן יצא שחקן שמקפיץ מועדון לסטטוס של קונטנדרית (גם אם הצ'אנס הזה נמוך) מאשר ללכת על טרייד שבוודאות לא יעשה את העבודה. בכל מקרה, אני מניח שאם אפשר להשיג את הטרייד עכשיו, אפשר יהיה להשיג אותו גם בערב הדראפט. אפילו אם היה אפשר להביא שניים מבין ג'ורג'/באטלר/גריפין, בעיני זה עדיין לא מספיק כדי לעקוף את קליבלנד או ג"ס.

לא יודע - הסיכוי שבחירה טופ 3 בדראפט תוביל לשחקן שיהיה הרבה יותר טוב מג'ורג', גריפין או באטלר הוא לא גבוה בכלל. בנוסף, זה שחקן שייקח לו יותר זמן להתפתח, מה גם ששני השחקנים המובילים בדראפט הם PG, כלומר על העמדה של השחקן הכי טוב שלך.
אני לא בטוח שהייתי מחכה לערב הדראפט - מעבר לאימפקט על העונה הנוכחית, לדעתי יש קבוצות עכשיו חוששות שהשחקן המוביל שלהן יעזוב בקיץ ויסכימו עכשיו לטרייד עליו במחיר נמוך יחסית - קצת כמו המקרה של קאזינס.
תוסיף לקבוצה הנוכחית אחד מה-3 והסלטיקס בהחלט מסכנים את קליבלנד. תוסיף שניים מבין השלושה (בהנחה ושומרים על הורפורד ותומאס ועוד כמה נוספים, מה שאומר שמוותרים על הבחירה של הנטס השנה וגם זו של השנה הבאה, שגם צפויה להיות גבוהה) ויש פה פוטנציאל למאבק צמוד מאד מול הקאבס וגם מול ג"ס (ובכל מקרה - לבנות קבוצה שמגיעה לגמר זה לא רע בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 8:15 pm 
Junior

נרלנס נואל עובר לדאלאס תמורת בוגוט, ג'סטין אנדרסון ובחירת דראפט. לדעתי טרייד מעולה לדאלאס, שחקן צעיר (בן 22) עם המון אפסייד, בעיקר כשהוא לא מתחרה על דקות מול אוקאפור ואמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 8:22 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
תגובתו של ATT:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 8:29 pm 
Junior

לא בטוח שהוא יתנגד.
לא יודע אם הוא החזיק מנואל שחקן חיוני לסגל, בהתחשב בזה שהוא יחתום על חוזה של לפחות 12 מ' בקיץ (הסכום שקיבלו מיילס פלאמלי, ביומבו ואחרים).
בתמורה מקבלים בחירה ראשונה (עוד לא פורסמו ההגנות, אולי לא העונה), ג'סטין אנדרסון עם חוזה נמוך ופונטציאל סביר
ואת האפשרות להחליף את בוגוט בנכס נוסף - למשל זלר (חוזה לא מובטח שנה הבאה) עם איזה נכס אירופאי\דימטריוס ג'קסון\אחר מבוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 8:30 pm 
Sophomore

חח כן נראה רע, למרות עדיין לא ידוע איזה בחירה הם יקבלו מדאלאס אם בכלל ב2018 אז אי אפשר לדעת מה הערך של הטרייד.
בכל מקרה אנדרסון הוא sg שלא מסוגל לקלוע שלשה, ונראה שחיכו יותר מדי זמן כדי לקבל לא הרבה, נחכה לראות מה הבחירה שווה אבל יותר ויותר עובר לצד של att.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 8:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מוזר מאוד שאף קונטנדרית לא צירפה את בוגוט.
איזו בחירה פילי קיבלו? ראשונה או שנייה?

יש דיבורים שטורונטו מעוניינים בטאקר מהסאנס שרוצים בחירת סיבוב ראשון בתמורה, ואני שואל באיזה עולם pj טאקר שווה בחירה ראשונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 8:34 pm 
Sophomore

לא ברור, טאקר אמור להיות שחקן מינימום, פילי קיבלו בחירה ראשונה מוגנת 1-18, שזה בטוח מה שדאלאס יהיו עוד לא ידוע מה התנאים לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 8:59 pm 
Junior

עכשו ז'אק לואו טוען שהבחירה תהפוך לשתי בחירות של סיבוב שני.
בנוסף, לא נראה שפילי ימצאו קונה לבוגוט.
במצב כזה אכן עסקה חלשה, אפילו שנאל חוזה נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 9:16 pm 
Hall of Famer

אם הם לא הולכים להשוות ולאבד את נואל, עדיף לקבל עליו סיבוב שני גם מאשר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 9:18 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
מוזר מאוד שאף קונטנדרית לא צירפה את בוגוט.
איזו בחירה פילי קיבלו? ראשונה או שנייה?

יש דיבורים שטורונטו מעוניינים בטאקר מהסאנס שרוצים בחירת סיבוב ראשון בתמורה, ואני שואל באיזה עולם pj טאקר שווה בחירה ראשונה?

באף עולם ולכן טאקר עדיין בסאנס. אבל אולי אתבדה.
לגדולות אין מה לתת עבור בוגוט.
בוסטון לא רוצים לתת כלום. איינג' התרגל לעבוד מול בילי קינג והתרגל לטוב. התרגל לתת סוסים מתים עבור הרבה. האיש מחזיק ב500 בחירות ויכול לדעתי היום לבנות קבוצה שתאיים על הקאבס. אבל הוא חושב שהבולס יתנו את בטלר עבור קראודר ועוד קצת. אז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 9:25 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
rony כתב:
גם לדעתי לא יצא כלום מהטרייד דד-ליין לבוסטון, אבל בעיני זה לאו דווקא רע. אני לא חושב שטרייד של, נניח, מרקוס סמארט+בחירה של ברוקלין תמורת ג'ורג'/באטלר/גריפין שם את הסלטיקס בעמדה שהיא יכולה ללכת ראש בראש עם ג"ס וקליבלנד עם צ'אנס טוב לנצח, היא עדיין תהיה אנדרדוג, אז אני מעדיף לקחת צ'אנס על הבחירה של הנטס שאולי ממנה כן יצא שחקן שמקפיץ מועדון לסטטוס של קונטנדרית (גם אם הצ'אנס הזה נמוך) מאשר ללכת על טרייד שבוודאות לא יעשה את העבודה. בכל מקרה, אני מניח שאם אפשר להשיג את הטרייד עכשיו, אפשר יהיה להשיג אותו גם בערב הדראפט. אפילו אם היה אפשר להביא שניים מבין ג'ורג'/באטלר/גריפין, בעיני זה עדיין לא מספיק כדי לעקוף את קליבלנד או ג"ס.

לא יודע - הסיכוי שבחירה טופ 3 בדראפט תוביל לשחקן שיהיה הרבה יותר טוב מג'ורג', גריפין או באטלר הוא לא גבוה בכלל. בנוסף, זה שחקן שייקח לו יותר זמן להתפתח, מה גם ששני השחקנים המובילים בדראפט הם PG, כלומר על העמדה של השחקן הכי טוב שלך.
אני לא בטוח שהייתי מחכה לערב הדראפט - מעבר לאימפקט על העונה הנוכחית, לדעתי יש קבוצות עכשיו חוששות שהשחקן המוביל שלהן יעזוב בקיץ ויסכימו עכשיו לטרייד עליו במחיר נמוך יחסית - קצת כמו המקרה של קאזינס.
תוסיף לקבוצה הנוכחית אחד מה-3 והסלטיקס בהחלט מסכנים את קליבלנד. תוסיף שניים מבין השלושה (בהנחה ושומרים על הורפורד ותומאס ועוד כמה נוספים, מה שאומר שמוותרים על הבחירה של הנטס השנה וגם זו של השנה הבאה, שגם צפויה להיות גבוהה) ויש פה פוטנציאל למאבק צמוד מאד מול הקאבס וגם מול ג"ס (ובכל מקרה - לבנות קבוצה שמגיעה לגמר זה לא רע בכלל).

טה דם!
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=hgs48ew

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 9:28 pm 
Hall of Famer

קולאנג'לו כרגע איבד את נואל תמורת שתי בחירות סיבוב שני?????
אני מצפה מקולאנג'לו לטריידים גרועים אבל זה טרייד הזוי.

בעיניי היה צריך להחתים את נואל לחוזה חדש, להפוך אותו לגיבוי לאמביד (כי צריך אחד כזה) ולשלוח את אוקאפור לארוז חפצים תמורת בחירה או כחלק מטרייד גדול תמורת כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 9:32 pm 
Junior

זה קל להגיד, אבל מה אם דאלאס או פורטלנד היו מציעים לו בקיץ 18 לעונה? (המקסימום שלו זה מעל 20)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 9:34 pm 
Sophomore

הבנתי שכל הזמן ניסו להעביר את אוקפור ולא הצליחו, באמת כשלון בניהול כשכבר בקיץ היו צריכים להפטר מאחד מ-נואל-אוקפור ולהשיג הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 9:35 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
זה קל להגיד, אבל מה אם דאלאס או פורטלנד היו מציעים לו בקיץ 18 לעונה? (המקסימום שלו זה מעל 20)

הייתי משווה את ההצעה. בכל מקרה, זה לא היה צריך להגיע למצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 9:37 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
תגובתו של ATT:

תמונה

כן, משהו כזה :(

ככה זה כשאתה עובר מאחד המנהלים המוכשרים בליגה למנהל ברמה של בילי קינג. אני עוקב אחרי קולאנג'לו מקרוב מאז הגיע לטורונטו. הוא מנהל חלש להחריד וזה בלי קשר לדעתי על הינקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 10:36 pm 
Sophomore

rony כתב:

מכיוון שלסלטיקס יהיו 40 מיליון דולר מתחת לתקרה בסוף השנה הזאת, צריך להזהר עם טריידים שמקרבים אותם לתקרה. הסלטיקס כרגע הם יעד די נחשק לפרי אייג'נטים ולדעתי הם יכולים להשיג את הייוורד או גריפין דרך השוק החופשי. אני גם חושב כמו רוני, מעטים השחקנים שיכולים להגיע כרגע ולהפוך את בוסטון למועמדת לאליפות השנה ואת רוב הטריידים שאפשר לעשות עכשיו יהיה אפשר לעשות גם בקיץ.
מצד שני, אם באמת מה שמונע את ההבאה של ג'ימי באטלר זה שהסלטיקס לא רוצים לוותר על ג'יי קראודר אז אני לא מבין את איינג'. הוא לא יפתח בכל מקרה, שווה לוותר על סטאר בשביל שחקן שביעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 11:21 pm 
Hall of Famer

הגופה של סאלינג'ר ו2 סיבוב שני עבור טאקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 11:27 pm 
Sophomore

ווסטבורק מתחזק עם גיבסון ומקדמרומנט, היו צריכים pf טוב במקום סאבוניס האנמי, וגם קלעי שלשות כשמורו משום מה לא פגע בכלום השנה ונשלח בתמורה לשיקגו ביחד עם לברן, ופיין ששיקגו משום מה ממש רצתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 11:46 pm 
Junior

יוסטון זרקו את אניס ומקדינאלס על קבוצות כדי לחסוך כסף. עכשו 5 מ' מתחת לתקרה.. אבל מי יחתימו? בוגוט? מאט בארנס?

דנבר, שגם ככה היו מתחת לרצפת השחקן, החתימו מאמן הגנה\שחקן - רוי היברט, שילמד את יוקיץ איך להגן בלי לצבור עבירות.

טרנס ג'ונס צפוי להיחתך מניו אורלינס ואולי גם דרון ויליאמס מדאלאס?! (אגב השורה הראשונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2017 11:48 pm 
Hall of Famer

פיין בעונה נוראית. חזר מפציעה ואולי זה קשור אבל הוא פשוט נורא. הם מחזיקים ב50 רכזים חלשים כעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2017 12:56 am 
Junior

איזה דדליין מאכזב, היה עדיף כבר שישמרו את הטרייד של קאזינס לרגע האחרון. לפתוח את הכותרת של הופסהייפ ולראות כותרת ״טורונטו מנחיתה את טאקר״ זה ממש אנטי קליימקס ליום הזה. לא יודע מה חושבים בבוסטון, השנה הם כבר היו צריכים לדחוף חזק לטרייד עבור סופרסטאר. שמעתי שהם בונים על גריפין, שזו כמובן טעות כי אליפות הוא לא יביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2017 1:13 am 
Hall of Famer

איינג' לוקח הימור. טעות לדעתי. בטלר שם אותם ראש בראש עם הקאבס.
נגיד סיבוב ראשון עבור בטלר פלוס בראון:
IT,ברדלי,בטלר,הורפורד,ג'ונסון
אוליניק,סמרט,רוזיר,השוודי,זלר
זה סגל שעושה מלא צרות לקאבס. לא הייתי אומר שבודאות לוקח אותם אבל לוקח אותם לדעתי ל7 משחקים.
אז מה כעת? נגיד שהם מקבלים בחירה ראשונה בדרפט. אם הם ממשיכים איתו , זה רוקי שרק יבשיל בעוד כמה שנים והדרפאט להבנתי עמוס ברכזים ויש להם את IT.
נגיד שהם מעבירים בקיץ את בחירת סיבוב ראשון עבור בטלר, אז יכלו להרוויח ריצת פלייאוף איתו.
סיכוי טוב שהם יקבלו בחירה 3-4. הכל יכול לקרות בלוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2017 1:37 am 
Hall of Famer

idansha כתב:
עכשו ז'אק לואו טוען שהבחירה תהפוך לשתי בחירות של סיבוב שני.
בנוסף, לא נראה שפילי ימצאו קונה לבוגוט.
במצב כזה אכן עסקה חלשה, אפילו שנאל חוזה נגמר

הוא לא חוזה נגמר. הוא רסטריקטד.
חוזה נגמר (איבאקה למשל) לא שווה הרבה. נואל הוא פרוספקט טוב בעיניי ולדאלאס יש עכשיו שליטה עליו. שיחוק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2017 2:19 am 
Hall of Famer

אוף, איזה דיכאון. זה אחד הטריידים החד צדדיים ביותר בשנים האחרונות.
למה לשלוח אותו בכלל בטרייד? מה יצא להם מזה?
יש להם ים כסף להוציא, נואל משלים היטב את סימונס, הקבוצה צריכה מחליף חזק מאוד לאמביד, הוא סנטר שמתאים מאוד לאיך שהמשחק משוחק כיום (סנטר הגנתי נפלא, יכולת מסירה טובה), יש לו עדיין אפסייד נאה (הוא אפילו התחיל לקלוע מחצי מרחק לאחרונה). במקרה הרע אתה שולח אותו בטרייד בהמשך.
אני לא מבין מאיפה בכלל מתחילים לעשות טרייד כל כך גרוע.

* קראתי תגובות בפורום הכללי בריל.ג׳יאם ומסתבר שגם אוהדים של קבוצות אחרות מזועזעים מהטרייד הזה ומרחמים על אוהדי פילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: