סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2017 3:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Dovi כתב:
שובו של גאודלוק נדחה ל24.4
חוץ מראי, שבטח בשוק, מי עוד מופתע?

הוא רק יחזור בסוף החודש.אף אחד לא יודע מתי הוא יחזור לשחק ובאיזה כושר הוא יהיה במאניטיים(פצוע מאמצע חודש מרץ)(

מילר ירשם לליגה לקראת סוף החודש ומכבי תהיה עם רוטציה של 6 זרים ש2 מהם לא כישירים ב100 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 12, 2017 3:32 pm 
Hall of Famer

מוזר , אני מוצא רק שני זרים שכן כשירים ב-100 אחוז , ואחד מהם אף לא עם "100% שפיות" .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 1:45 pm 
Junior

בהמשך להתגשמות נבואות הזעם של ראי:

חשש במכבי ת"א: גאודלוק לא יחזור העונה http://sports.walla.co.il/item/3056836? ... cialbutton

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך ה' אפריל 13, 2017 3:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 2:26 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
בהמשך להתגשמות הבואות הזעם של ראי:

חשש במכבי ת"א: גאודלוק לא יחזור העונה
http://sports.walla.co.il/item/3056836? ... cialbutton

חתיכת סיפור וכאב ראש גדול למכבי ת'א.

מילר נרשם בצהריים רישמית לליגה וישחק מול ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 2:59 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
חתיכת סיפור וכאב ראש גדול למכבי ת'א. מילר נרשם בצהריים רישמית לליגה ויפצע מול ירושלים.

הנה, תיקנתי לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 2:59 pm 
Freshman

Dovi כתב:
בהמשך להתגשמות הבואות הזעם של ראי:

חשש במכבי ת"א: גאודלוק לא יחזור העונה
http://sports.walla.co.il/item/3056836? ... cialbutton

"פרסום ראשון" של ראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 6:35 pm 
Hall of Famer

ואני טוען ( ואולי גם ראי ... ) שזה סוג של סיפור כיסוי , ושני הצדדים למעשה "נפרדו כידידים" - גאודלוק למעשה לא רוצה לחזור לכאן והעדיף לעבור את כל הניתוח וההחלמה באופן עצמאי בארה"ב ( ואפשר להבינו ) , ואילו מכבי מעדיפה להיפרד ממנו כבר ולחסוך איזה כמה מאות אלפי דולרים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 8:24 pm 
Freshman

למרות ש"צהבת" פרסמו תמונה מהיום מהאינסטוש של גאודלוק שקצת שולחת מסר הפוך
או שמא הוא מסדר את החוזה הבא....
https://forum.tzahevet.co.il/viewtopic. ... 3&start=80

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 10:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shmueliki כתב:
ואני טוען ( ואולי גם ראי ... ) שזה סוג של סיפור כיסוי , ושני הצדדים למעשה "נפרדו כידידים" - גאודלוק למעשה לא רוצה לחזור לכאן והעדיף לעבור את כל הניתוח וההחלמה באופן עצמאי בארה"ב ( ואפשר להבינו ) , ואילו מכבי מעדיפה להיפרד ממנו כבר ולחסוך איזה כמה מאות אלפי דולרים .

זה ממש לא מה שאני טוען. אני חושב שאין פה שום סיפור כיסוי. what you see is what you get. יש פה צד אחד שלא רוצה לחזור, וצד אחר שהוא סתם פתי וחסר חוט שדרה.
אני גם לא בטוח שגאודלוק רצה לעבור את הניתוח בארה"ב בגלל הצוות הרפואי של מכבי (למרות שזה בטח לא הוריד, מן הסתם). אם הוא באמת פינה את הדירה שלו, זה היה מראש תירוץ כדי לעוף ולא לחזור. אם יש פה באמת סיפור כיסוי, זה סיפור הכיסוי האמיתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 11:39 pm 
Hall of Famer

נשמע לי קצת מוזר הרציונל שמכבי באמת ובתמים רוצה שהשחקן יחזור ארצה להמשך העונה .
איפה הם היו עד עכשיו , הרי הוא כבר חודש בארה"ב ? מדוע לא הוציאו זאת קודם לתקשורת ? האם שלחו מישהו לארה"ב כדי להסדיר את העניינים ?

לכן אני חושב שזה סוג של מקרה ווימס 2 . שני הצדדים לא לגמרי בסדר , וייפרדו באיזה הסכם פשרה , תוך ניסיון לא ללכלך יותר מדי אחד על השני .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 13, 2017 11:52 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהם מאד רוצים אותו. הוא היה המוציא לפועל העיקרי של הקבוצה, וכרגע אין גארדים בקבוצה. זה לא שיש להם הרבה ברירות. זה היה ההבדל בינו לבין ווימס - ווימס בסופו של דבר גרם יותר נזק מתועלת.
והבעייה בקונספט שלך הוא שאתה מייחס רציונל, כושר החלטה, יכולת ביצוע, שלא לומר חוט שדרה מול כוכבים, להנהלה של מכבי. תזכור איך הם התנהגו בפציעה של קווינסי מילר, כמה זמן לקח להם בכלל להחליט מה לעשות ואיפה למצוא מחשב לראות את ה-MRI שלו. אני חושב שיש פה פשוט שלומיאליות שגרתית של מכבי, יחד עם חוסר חוט שדרה, כפי שכבר ראינו השנה (גם מול ווימס, כשעדיין חשבו שהוא מועיל, הם התנהגו כמו סמרטוטים).

חוץ מזה אין סיבה לגאודלוק לוותר אפילו על סנט שחוק. הוא יכול להישאר בארה"ב ולקבל את כל שכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 7:31 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה שגאודלוק יקבל את כל השכר אם הוא מבריז לקבוצה משארית העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 9:00 am 
Hall of Famer

כי לא תהייה לו שום בעייה להביא מהרופאים האמריקאים שלו כל מסמך רפואי שתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 9:50 am 
Sophomore

במצב פציעה, שחקן לא מקבל את שכרו דרך ביטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 9:56 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:

דבר ראשון, אתה יוצא מנקודת הנחה שאין לי מושג מאיפה אתה לוקח אותה, שגאודלוק עומד לשקר למכבי בנוגע לחומרת הפציעה שלו והרופאים שלו ישתפו איתו פעולה.

בנוסף, במכבי יודעים מה חומרת הפציעה שלו, רופאים של מכבי בדקו אותו לאחר הפציעה.
ובכלל המשפט שלך אידיוטי בעיניי, לא מכבי ולא חברות הביטוח יסתמכו על חוות הדעת של הרופאים שלו, הוא ייבדק בצורה ניטרלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 12:38 pm 
Hall of Famer

ונניח שגאודלוק יחזור לשחק בפלייאוף במאי עד שהוא יחזור לעצמו אולי העונה כבר תיגמר..............(ראו מקרה לימונד עם פציעה וניתוח זהה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 1:16 pm 
מנהל פורום

eli2510 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

דבר ראשון, אתה יוצא מנקודת הנחה שאין לי מושג מאיפה אתה לוקח אותה, שגאודלוק עומד לשקר למכבי בנוגע לחומרת הפציעה שלו והרופאים שלו ישתפו איתו פעולה.

ובכלל המשפט שלך אידיוטי בעיניי, לא מכבי ולא חברות הביטוח יסתמכו על חוות הדעת של הרופאים שלו, הוא ייבדק בצורה ניטרלית.

זה לא איזה גימלים בצבא.
ע"פ התקנות המחמירות של פיב"א (או גוף מטעמה) כדי שקבוצה לא תהיה חייבת לשלם את שארית השכר היא חייבת להוכיח מעל לכל ספק שההיעדרות שלו לא נבעה מסיבות רפואיות. זה שהרופאים המועסקים ע"י אותה קבוצה יגידו שהוא כשיר זה לא מספיק.
מצד שני ההגיון אומר שגם זה שרופא אישי של השחקן קובע שהוא לא כשיר זה לא אמור להיות מספיק עבור המועדון, אך ממה שפורסם פה בעבר, כל מוסדות הבוררות למיניהם מחמירים יותר עם הקבוצה ולא עם השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 1:17 pm 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

מוזר שאתה אומר את זה, כי לפי הפרסום דווקא חברת הביטוח דרשה שהוא יהיה תחת מעקב של הרופא שניתח אותו, הוא ולא אחר. כמה אידיוטי זה נראה לך עכשיו?
תן לי לנחש שגאודלוק ידע את זה מצוין. הוא ידע שאם ינותח בארה"ב, לא תהייה למכבי ברירה אלא להשאיר אותו שם לתקופת השיקום והמעקב. עכשיו מתברר ש"תקופת השיקום והמעקב" זה משהו מאד גמיש...

ומאיפה בדיוק מכבי יודעים על חומרת הפציעה שלו? אם כבר אתה מדבר על משפטים אידיוטיים, הנה אחד, ממש כאן... מכבי לא יודעים שיט על חומרת הפציעה שלו. הוא נותח בארה"ב, משתקם בארה"ב, מבלה בארה"ב ועושה הכל בארה"ב. למיטב ידיעתי, אלא אם כן תתקן אותי, אף רופא או בכלל מישהו מטעם מכבי לא השתתף בשום חלק בהליך מהרגע שנסע לארה"ב. מכבי לא יודעים כלום, הם לא ידעו שום דבר על זה שפתאום החזרה שלו לישראל עאלק נדחית בשלושה שבועות, לא יודעים שיט.

הם כן יודעים, לפי הפרסום, שכשהוא נסע לארה"ב הוא גם רוקן את הדירה שלו ולקח איתו את כל הדברים שלו. אתה לא מרוקן את הדירה שלך אם אתה יודע שיש לך עוד חודשיים לגור בה כשתחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 2:31 pm 
Freshman

טוב, מדובר בקשקוש מוחלט שנאמר בהרבה ביטחון, סיימתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 4:31 pm 
Junior

למי שדאג, שמעון מזרחי מסביר היום בראיון לרדיו ירושלים למה מכבי לא תשתפר בשנים הקרובות או לפחות בשנה הקרובה.

http://sport1.maariv.co.il/basketball/W ... cle-778863

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 4:32 pm 
Junior

כמו כן, מילר אומר בראיון לפני המשחק שהוא ישחק אגרסיבי מה שמגביר את סיכויי הפציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 5:48 pm 
Hall of Famer

טוב מאד, שיהיו עוד ראיונות "זיבי עליכם נעשה מה שבא לנו". עדיף על השקרים של פדרמן שרק מנשימים את המת הזה. אני מקווה שידברו רק ככה, ונראה לאן יגיעו.
אין לקבוצה הזו תקומה כל עוד ההנהלה הנוכחית ממשיכה. אם זה לא היה ברור למישהו, עכשיו זה ברור כמדומני. היא גם לא הולכת לשום מקום בעתיד הנראה לעין. מכאן נובע בלוגיקה פשוטה שאין לקבוצה הזו תקומה בעתיד הנראה לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 6:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dovi כתב:
למי שדאג, שמעון מזרחי מסביר היום בראיון לרדיו ירושלים למה מכבי לא תשתפר בשנים הקרובות או לפחות בשנה הקרובה.

http://sport1.maariv.co.il/basketball/W ... cle-778863

באמת מוזר שכבר שנתיים מכבי סובלת מפציעות לאור כמות השחקנים העמידים שהיא החתימה...
ברצינות שמעון?! אתה מפיל את הכל על הפציעות? זה באמת מפתיע אתכם ששחקנים נפצעים בעונת יורוליג דחוסה כשרק משחררים שחקנים מבלי להביא מחליפים וכשכל שחקן ששב מפציעה חוזר מוקדם מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 14, 2017 11:45 pm 
Freshman

גאודלוק בא, גאודלוק גם מטלפן:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 40710.html

טוען שהוא בקשר עם מכבי, חוזר לארץ ב24.4, רוצה לקחת אליפות וכו' וכו'.
השאיר פתח קטן לנבואת הזעם שאמר "שיחקתי חלקים נרחבים בעונה עם כאבים, אז לכן אני מקווה שתראו אנדרו גאודלוק אפילו טוב יותר ממה שראיתם, אבל זה יקרה רק כשאחזור ואהיה 100% וללא כאבים בפלייאוף".
אם לא יהיה 100% לא ישחק?
ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 15, 2017 4:41 pm 
Hall of Famer

eli2510 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

רק רציתי לומר שגם אם רופאים של מכבי בדקו אותו אחרי הפציעה, הם ממש לא יודעים בדיוק את חומרת הפציעה. לפעמים חומרת הפציעה מתגלה רק אחרי שמנתחים אותו, לפעמים חומרת הפציעה מתגלה רק בתקופת השיקום (גרנט היל :-( ) ובכל מקרה, גם אם ההערכה של הרופאים של מכבי הייתה מדוייקת על הנק', עדיין תקופת החלמה היא לא משהו מדויק ואמפירי לחלוטין. יש שחקן שלוקח לו X זמן להחלים ויש שחקן שלוקח לו Y זמן להחלים. יש שחקנים שמוכנים לעלות עם הכאב לשחק ויש כאלו כמו גאודלוק שמצהירים שרק כשהם יהיו 100% כשירים הם ישחקו. בקיצר, משך הזמן להחלמה של גאודלוק הוא מאד גמיש ואף אחד לא יכול לדעת בדיוק את הזמן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: