סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 9:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 76 - רפטורס
הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע אם קאווי הטוב בליגה, אבל המחצית הזאת רשומה על שם ג'ימי באטלר שנמצא בכל מקום על המגרש: הגנה, התקפה, ריבאונד, לרכז משחק. יו ניים איט.

אמביד עם 1/8 מהשדה ופילי +30 כשהוא על המגרש :shock:

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:14 am 
Sophomore

נזכרתי את מי באטלר מזכיר לי.
Guile מהמשחק Street fighter 2
ברבע הזה הוא נתן סוניק בום רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:14 am 
Hall of Famer

יש למישהו את נתוני הפלוס-מינוס של אמביד לאורך הסדרה/הפלייאוף אל מול הדקות בהם אינו על המגרש?
לא יודע אם נקבל פה משהו במימדים של לברון בקליבלנד (שכל ירידה שלו מהמגרש מול יריבות ראויות הייתה אסון מיידי לקבוצתו), אבל לתחושתי זה אולי לא כה רחוק מכך...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:31 am 
מנהל פורום

פלוס 40 עם אמביד מינוס 28 בלעדיו בסדרה, לא כולל המשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:37 am 
Hall of Famer

אז במחצית היינו כבר על פלוס 72, אל מול מינוס 51 (וזה עוד כולל דקות משחק רבות שבהן הוא רחוק משיא כשירותו...)

צריך להגיד את האמת לקראת השנים הבאות (אלא אם יחול שינוי משמעותי): אם קבוצות אחרות יכולות לבנות על סדר גודל של 300 דקות משחק מהסופרסטאר שלהם בסדרה צמודה של 7 משחקים, אז עם אמביד סביר שזה יותר באזור ה-200 "דקות אפקטיביות", ופחות חשוב כרגע אם הנסיבות המדויקות יהיו פציעה/כושר לקוי/מחלה/עבירות/הרחקה וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 5:00 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
יש למישהו את נתוני הפלוס-מינוס של אמביד לאורך הסדרה/הפלייאוף אל מול הדקות בהם אינו על המגרש?
לא יודע אם נקבל פה משהו במימדים של לברון בקליבלנד (שכל ירידה שלו מהמגרש מול יריבות ראויות הייתה אסון מיידי לקבוצתו), אבל לתחושתי זה אולי לא כה רחוק מכך...

קורה כמעט בכל פעם..
ולחילופין, כשאמביד על הפרקט והקבוצה היריבה רצה, זה אומר שהמשחק די גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 5:08 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

חלק גדול מהוויכוחים שלנו מבוססים על זה (ועל דוגמאות אחרות מהסוג הזה).
כשאמביד על המגרש, זה בכלל לא משנה איך הוא בהתקפה, פילי כמעט תמיד תהיה בסך הכל חיובי.
ולהיפך, כשהוא הולך לספסל מול קבוצה רצינית (גם מול קבוצות לא רציניות), פילי בבעיה גדולה (בהגנה).
זה משהו שחוזר על עצמו שוב ושוב.
בגלל זה ביקרתי בחריפות את אלטון ברנד שהביא דווקא את בובאן (15- ב-4 דקות הלילה) כמחליף לאמביד,
בגלל זה חשבתי שאייטון הוא הימור רציני בפיניקס (לפחות בעונת הרוקי שלו). זה ניכר מאוד.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' מאי 10, 2019 5:17 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 5:12 am 
מנהל פורום

קאווי לשם השוואה בפלוס 140 (בכל הפלייאוף של עונה) לעומת מינוס מ40 בלעדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 5:17 am 
Hall of Famer

ההבדלים הללו בפלוס-מינוס אצל הכוכבים שהוזכרו ממש מטורפים
בפרט שלעיתים (אולי פחות עם אמביד ובעיותיו, אבל בסדרות אחרות) הם יורדים לספסל במקביל בדקות חופפות פחות או יותר, ואז לכאורה לא צפוי להיות שינוי גדול במגמת המשחק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 5:25 am 
Hall of Famer

לא הבנתי - מה אמביד עושה על המגרש 5 דקות לסוף ב-20 הפרש ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 5:28 am 
Hall of Famer

שאלה מצוינת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 5:31 am 
Hall of Famer

בכלל, החמישיות עדיין במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 6:41 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

כשאמביד על המגרש, זה בכלל לא משנה איך הוא בהתקפה, פילי כמעט תמיד תהיה בסך הכל חיובי.
ולהיפך, כשהוא הולך לספסל מול קבוצה רצינית (גם מול קבוצות לא רציניות), פילי בבעיה גדולה (בהגנה).
בגלל זה ביקרתי בחריפות את אלטון ברנד שהביא דווקא את בובאן (15- ב-4 דקות הלילה) כמחליף לאמביד,
בגלל זה חשבתי שאייטון הוא הימור רציני בפיניקס (לפחות בעונת הרוקי שלו). זה ניכר מאוד.

1. לא יודע מה זה "זה" ואיזה חלק גדול מהויכוחים שלנו מבוססים עליו

2. אייטון הימור רציני עד כדי כך שהוא היה קונצנזוס מוחלט לבחירה ראשונה. מצפים ממנו להפוך לכוכב של ממש בעוד כמה שנים, לא עכשיו. והוא סיים עונת רוקי בממוצע דאבל-דאבל, כן?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 11:57 am 
Sophomore

באטלר מעולה בסדרה הזו, למעט במשחק הראשון. הוא לא מקזז את קוואי לחלוטין, אבל נותן חתיכת פייט והופך את המאצ'-אפ הזה לצמוד בהרבה ממה שטורונטו היו רוצים. העלה גם את רמת הריכוז שלו - 3 אסיסטים לאיבוד ואחוזים מעולים מהקו (36-39 בחמישה האחרונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 12:04 pm 
Hall of Famer

באטלר היה תמיד אחד השחקנים הטובים בעולם כשהוא רוצה, רק שבדרך כלל הוא רוצה רק במשך רבע ורבע במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:17 pm 
Junior

Att כתב:
Hacohen כתב:

רק נציין שאף אחד מעולם לא טען שהגנה זה לא חשוב או שלשחקן לא יכול להיות אימפקט חיובי אדיר על המשחק גם כשהוא חלש בהגנה.
הטענה היא שאפשר שהסנטר שלך יהיה שומר בינוני וההגנה שלך עדיין תהיה נפלאה בעזרת שומרים טובים בעמדות 1-4 (כפי שדיברנו, לקבוצות 1-3 באפקטיביות הגנתית בעונה הסדירה לא היה סנטר שומר מצוין מרבית העונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 3:41 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:

רק נציין שאף אחד מעולם לא טען שהגנה זה לא חשוב או שלשחקן לא יכול להיות אימפקט חיובי אדיר על המשחק גם כשהוא חלש בהגנה.
הטענה היא שאפשר שהסנטר שלך יהיה שומר בינוני וההגנה שלך עדיין תהיה נפלאה בעזרת שומרים טובים בעמדות 1-4 (כפי שדיברנו, לקבוצות 1-3 באפקטיביות הגנתית בעונה הסדירה לא היה סנטר שומר מצוין מרבית העונה)

יכול להיות שאני מתבלבל אבל שלושת הקבוצות עם הדפנסיב רייטינג הכי טוב היו מילווקי, יוטה ואינדיאנה.
ליוטה ואינדיאנה יש שניים מהסנטרים ההגנתיים המובילים בליגה, גובר וטרנר (שנתן עונה נהדרת) כך שלא ברורה לי הטענה הזו. אם כבר, זה משהו שמוכיח את מה שאני מנסה לומר.

מילווקי היא סיפור מעניין. מצד אחד, זה נכון שליאניס יש חלק גדול בדירוג. הוא בתחרות צמודה עם דריימונד (וכנראה מנצח בעונה הסדירה) כפאואר ההגנתי הטוב בליגה. אני בסדר גמור עם זה שסנטרים שהגנה היא לא הצד החזק שלהם יכולים להיעזר מאוד בפאוארים הגנתיים ברמה גבוהה מאוד. כל עוד הגנת הצבע חזקה, בעיניי זה הגיוני שיהיה לקבוצה רייטינג הגנתי מעולה.
מצד שני, יש סיכוי שלופז הוא כבר לא סנטר הגנתי בינוני כמו שאנחנו נוהגים לחשוב. אחרי הכל, ברוק לופז שאנחנו זוכרים לא מנסה לקלוע משלוש והיום הוא מעיף שלשות כאילו אין מחר. לא ראיתי את מילווקי מספיק כדי לומר בוודאות מה קרה שם, אבל בדקות שכן ראיתי לופז היה מרשים בצד ההגנתי והפתיע אותי. לא הייתי פוסל את האופציה שהוא פשוט השתפר גם בתחום הזה.

למייק בודנהולצר יש חלק משמעותי במהפך בהגנה של מילווקי וחלק גדול מהתכנית שלו מתבסס על לופז שעושה עבודה מצוינת בצבע ( the Bucks sport the lowest opponent field goal percentage in the restricted area at 56.3 percent) אבל מתקשה להתמודד עם שחקני חוץ על קו השלוש. הסכמה ההגנתית של מילווקי מתבססת על היתרונות של לופז בהגנה וממזערת עד כמה שאפשר את החסרונות שלו:
https://www.brewhoop.com/2019/1/17/1818 ... udenholzer

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:10 pm 
Junior

אה משום מה חשבתי שהשלישיה המובילה זה מילווקי, גולדן סטייט וטורנטו... טעות שלי

אז נשנה את הטיעון שלי - לשלושת מששת קבוצות ההגנה הטובות בליגה (מילווקי, טורונטו שהייתה בלי גאסול מרבית העונה ומיאמי) אין סנטר הגנתי מוצלח במיוחד... לטעמי גם אדאמס לא שומר דגול (אם כי לא רע) ככה שלדעתי זה 4 מה6 אבל אני לא ראיתי מספיק את אדמס כדי להיות נחרץ.
קצת אחריהם יש את אורלנדו ודנבר שגם להם אין סנטר הגנתי מוצלח במיוחד.

את מילווקי ראיתי לא מעט בפלייאוף (פחות בעונה הסדירה) ובלי ספק לופז הוא השומר החלש בחמישיה שלהם. הוא לא רע, אבל הוא הכי חלש בחמישיה. הוא לא יותר משומר ממוצע לעמדה ולטעמי קצת מתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:19 pm 
Hall of Famer

לאורלנדו יש את ווצ'ביץ' שחבר Att נחרד מההגנה שלו ולדנבר יש את יוקיץ' שהוא שחקן הגנה לא טוב, אבל בהגיון הפנימי של Att חובה שתהיה לך הגנה טובה כדי להיות סנטר מוביל, אלא אם קוראים לך יוקיץ'. במיאמי, אגב, חולק את העמדה בערך 50 50 חסן וויטסייד שחבר Att נחרד גם מההגנה שלו ומתייחס ליכולות הריבאונד והחסימה שלו בזלזול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:29 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אז נשנה את הטיעון שלי

זה משחק נחמד שנקרא ׳בוא נתווכח כדי שאוכל לנצח׳.
אני מעדיף את המשחק של בוא נברר ביחד אילו עקרונות הם נכונים ויש בהם היגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 4:54 pm 
Junior

Att כתב:
sheky כתב:
אז נשנה את הטיעון שלי

נו באמת, זה נורא עקרוני לדיון אם אלו שלושת הקבוצות הראשונות או 4 מתוך ה6?

אבל אתה לא מברר עקרונות, אתה קובע אקסיומה ומשנה את המציאות לפיה.
אם החלטת שסנטר זו העמדה החשובה במשחק אז בהכרח לופז ולוני הם מרכז ההגנה והם שומרים טובים.
אם החלטת שהאצת בניה זה הדבר הכי גרוע בעולם אז גולדן סטייט לא האיצו בניה אלא פשוט ידעו מה יש להם ביד.
אם החלטת לריב עם נדב על זה שהוא לא מעריך הגנה אז אתה תתקוף כל טיעון למרות שבסופו של דבר גם אתה (כמו כולם) חושב שהארדן עדיף על קליי למרות שהראשון שומר בינוני ומטה.

אז בעיניך כמובן זה נורא משנה אם אלו שלושת הקבוצות הטובות בליגה או 4 (או 3) מתוך ה6. בעייני מספיק שהקבוצה הראשונה בליגה סותרת את ה"אקסיומה".

המשחק הזה קצת יותר מורכב מלהכניס הכל לתבניות (צריך X מגה-סטארים, סנטר הכי חשוב הגנתית, אסור להאיץ בניה וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 5:39 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
sheky כתב:
אז נשנה את הטיעון שלי

נו באמת, זה נורא עקרוני לדיון אם אלו שלושת הקבוצות הראשונות או 4 מתוך ה6?

אבל אתה לא מברר עקרונות, אתה קובע אקסיומה ומשנה את המציאות לפיה.
אם החלטת שסנטר זו העמדה החשובה במשחק אז בהכרח לופז ולוני הם מרכז ההגנה והם שומרים טובים.
אם החלטת שהאצת בניה זה הדבר הכי גרוע בעולם אז גולדן סטייט לא האיצו בניה אלא פשוט ידעו מה יש להם ביד.
אם החלטת לריב עם נדב על זה שהוא לא מעריך הגנה אז אתה תתקוף כל טיעון למרות שבסופו של דבר גם אתה (כמו כולם) חושב שהארדן עדיף על קליי למרות שהראשון שומר בינוני ומטה.

אז בעיניך כמובן זה נורא משנה אם אלו שלושת הקבוצות הטובות בליגה או 4 (או 3) מתוך ה6. בעייני מספיק שהקבוצה הראשונה בליגה סותרת את ה"אקסיומה".

המשחק הזה קצת יותר מורכב מלהכניס הכל לתבניות (צריך X מגה-סטארים, סנטר הכי חשוב הגנתית, אסור להאיץ בניה וכו').

אני לא חושב שסנטר זו העמדה החשובה במשחק.
לא אמרתי שגולדן סטייט ידעו מה יש להם ביד. אין לי מושג מה הם ידעו או לא.
לא רואה מה הקשר בין ההעדפה שלי (שנראית לי ברורה מאליה) להארדן על פני קליי לעקרון כלשהו.

דווקא אתה מנסה לאגף אותי ולהכניס הכל לתבניות מאוד צרות בעוד שהתבניות שאני חושב לפיהן הן קצת יותר רחבות.
כן, סנטר הגנתי זה סופר חשוב אבל PF הגנתי מהטובים בליגה יכול לפצות במידת מה על סנטר לא מספיק טוב בהגנה (כמו גם סכמה הגנתית מצוינת שמתאימה לשחקנים מאת אחד המאמנים הטובים בליגה).
כן, שחקן שמשחק בשני הצדדים הוא עדיף על פני שחקן שמשחק רק בצד אחד כל עוד אין ביניהם הבדל משמעותי בצד האחד (ולכן דוגמאות כמו הארדן וקליי או ניסיונות להכניס את רוברסון לטיעון כלשהו הן לא רלוונטיים).

כשאתה לוקח את 5-6 הקבוצות עם ההגנה הטובה ביותר בליגה, אתה מגלה שחקנים כמו גובר, כמו הורפורד, כמו אדאמס (שהוא סנטר הגנתי מצוין), כמו טרנר וכמו גאסול ולצידם pf שחלקם מצוינים בהגנה ונותנים מטריה נוספת מתחת לסל כמו יאניס, ג׳רמי גראנט ופייבורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 6:13 pm 
Sophomore

materna כתב:
נזכרתי את מי באטלר מזכיר לי.
Guile מהמשחק Street fighter 2
ברבע הזה הוא נתן סוניק בום רציני.

גם חשבתי על זה. בכלל כבר הרבה זמן יש לי רעיון להעלות פוסט של גיבורי Street Fighter, ומקביליהם בנבא או סלבים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 7:45 pm 
Hall of Famer

בפוסט האחרון Att הזכיר את הגבוהים גובר, הורפורד, אדמס, טרנר וגאסול שמובילים את ההגנות הטובות בליגה. יוטה של גובר עפה בסיבוב הראשון 4-1. אינדיאנה של טרנר עפה בסוויפ בסיבוב הראשון מול בוסטון של הורפורד, שבתורה עפה 4-1 מול מילווקי שהסנטר שלה הוא שחקן ההגנה החלש בחמישיה שלה. אוקלהומה של אדמס עפה 4-1 בסיבוב הראשון מול קבוצה שהסנטר שלה הוא בדיחה הגנתית. לגבי מרק גאסול, לא יהיה זה מיותר להזכיר שהוא שיחק רק 26 משחקים העונה, אבל יש בקבוצה שלו אחד בשם קאווי שנחשב לשחקן הגנה לא רע לכשעצמו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2019 8:32 pm 
Junior

Att כתב:
אני לא חושב שסנטר זו העמדה החשובה במשחק.
לא אמרתי שגולדן סטייט ידעו מה יש להם ביד. אין לי מושג מה הם ידעו או לא.
לא רואה מה הקשר בין ההעדפה שלי (שנראית לי ברורה מאליה) להארדן על פני קליי לעקרון כלשהו.

התכוונתי שסנטר הוא הכי חשוב הגנתית... (לתפיסתך).
אתה בפירוש אמרת שגולדן לא האיצה בניה אלא ידעה מה יש לה ביד. בפירוש אמרת את זה כל פעם שאימתו אותך עם התפיסה שלך של "אסור להאיץ בניה", את אתה מאוד רוצה אני יכול לחפש.
ואתה אמרת שאתה מעדיף two-way ושאתה נותן יותר כבוד להגנה ועדיין אתה מעדיף שחקן התקפי מצוין ושומר בינוני ומטה על שחקן התקפי טוב מאוד (כנראה שני-שלישי-רביעי בעמדה) ושומר מצוין (כנראה שני-שלישי-רביעי בעמדה). ההעדפה שלך היא קונצנזוס שגם אני מסכים איתה, רק שהיא נותנת העדפה בולטת להתקפה על פני הגנה אז אולי מספיק לספר כמה אתה מעריך הגנה מעבר לאחרים כשבסוף אתה גם סאקר של התקפה כמו כולנו.

Att כתב:
דווקא אתה מנסה לאגף אותי ולהכניס הכל לתבניות מאוד צרות בעוד שהתבניות שאני חושב לפיהן הן קצת יותר רחבות.
כן, סנטר הגנתי זה סופר חשוב אבל PF הגנתי מהטובים בליגה יכול לפצות במידת מה על סנטר לא מספיק טוב בהגנה (כמו גם סכמה הגנתית מצוינת שמתאימה לשחקנים מאת אחד המאמנים הטובים בליגה).

מה זה לפצות במידת מה? כשיש לך פאור הגנתי מצוין (יאניס) אתה יכול להסתפק בסנטר בינוני ועדיין להיות ההגנה הכי טובה בליגה. זה לא במידת מה, זה במידה מוחלטת.
ולמה סנטר הגנתי זה חשוב יותר מסמול שומר נגיד? הספרס והווריירס ניצחו בגמר את לברון כי היו בצבע את דאנקן (שומר מדהים) ובוגוט (שומר סבבה לגמרי) או כי היה להם את קאווי ואת איגי שהצליחו מאוד להקשות על לברון? כמובן שגם היו מקרים כמו היברט באינדיאנה שהקשה מאוד על לברון ודי הרג לו את החדירות, אבל מעולם לא טענתי שסנטר שומר זה לא חשוב. טענתי שזה לא חשוב יותר משומרים מצוינים בעמדות אחרות (בטח לא ב4).
ואת הסייגים שלך על הPF הוספת ממש לאחרונה, עד לפני 2-3 ימים התעקשת לחלוטין שהסנטר הוא העוגן (?!) של ההגנה ומבחינתך הוא הכי חשוב.

Att כתב:
כשאתה לוקח את 5-6 הקבוצות עם ההגנה הטובה ביותר בליגה, אתה מגלה שחקנים כמו גובר, כמו הורפורד, כמו אדאמס (שהוא סנטר הגנתי מצוין), כמו טרנר וכמו גאסול ולצידם pf שחלקם מצוינים בהגנה ונותנים מטריה נוספת מתחת לסל כמו יאניס, ג׳רמי גראנט ופייבורס.

כמו שנדב כבר ציין, גאסול היה פחות משליש עונה ואני מניח שגם לפני שהגיע טורונטו היו בטופ 5-6 בהגנה, הורפורד והסלטיקס הם מקום 7 שבמקום 6 יש את מיאמי וכולנו יודעים מה דעתך על ההגנה של וויטסייד. אם הגעת ל7 אז בוא נסתכל גם על 8-9 וזרוק לי איזה מילה על ווצביץ' ויוקיץ' כשומרי על...

עכשיו זו הדוגמא המדויקת למה הויכוחים איתך נורא מוזרים בעייני... אתה לא תגיד משפט כמו "לרוב עמדות הפנים הם מרכז ההגנה אבל יש מיעוט מקרים שבהם דווקא שחקנים בעמדות 1-3 הם מרכז ההגנה" (מרכז הכוונה היא ששם השומרים הטובים ביותר).
מבחינתך זה דיכוטומי - יש את הסנטרים שהם הכי חשובים להגנה (ולאחרונה יש כמה PF שיכולים "במידת מה" לתקן) ויש את עמדות 1-3 שהם יכולים לשפר את ההגנה או להוריד אותה אבל לא בצורה דרסטית מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: