סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 7:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 350 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA - טריידים
הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 9:11 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
נראה לי שלכאורה לחצו על מורי לעשות טרייד איום ונורא כדי להצדיק את הפיטורים שלו כדי לרצות את הסינים. אין לי הסבר אחר לטרייד הזה מצידם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 9:25 am 
Senior

עם כל הכבוד לתיאוריות הקונספירציה, מורי ניסה למכור את קאפלה כבר בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 9:30 am 
Hall of Famer

הם לא מעריכים אותו במיוחד שם והיה להם מאוד דחוף להתחזק ב-3&d.
נדמה לי שזו טעות אבל נראה.

מה שכן, אני חושב שלוחצים אותו להיפטר משכר.
אולי זה חלק ממה שעומד מאחורי הטרייד הזה. צריך לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 9:43 am 
Hall of Famer

טרייד המלא:

Clint Capela and Robert Covington are part of a four-team deal involving the Houston Rockets, Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets, and Atlanta Hawks.

The Rockets receive Covington and Jordan Bell in the deal.

The Hawks receive Capela and Nene.

The Timberwolves receive Malik Beasley, Juan Hernangomez, Evan Turner, Jarred Vanderbilt, and a 2020 first-round pick from Atlanta via Brooklyn.

The Nuggets get Gerald Green, Noah Vonleh, Shabazz Napier, Keita Bates-Diop, and a first-round pick from Houston. Green will also waive his trade veto rights to complete the deal.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 9:44 am 
Senior

לול ג'רלד גרין טרייד וטו רייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 10:00 am 
Hall of Famer

בעיניי מאליק ביזלי הוא השחקן השני הכי טוב בטרייד הזה (או למצער השלישי), והוא גארד אקספלוסיבי שאני מאד אוהב. בעיניי, בהחלט הפסד של דנבר מהבחינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 10:33 am 
Hall of Famer

אני לא מכיר את ביסלי מספיק טוב. בניתוח שלך זה נשמע שמיני ניצחה את הטרייד בצד שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 10:45 am 
Senior

ביסלי הוא סוג של אינסטנט אופנס כזה. לא חכם במיוחד בעיני. לא שומר מרשים. סקורר שצריך הרבה יוסג' כדי להועיל.

אני לא מאמין שדנבר תכננו להחתים אותו בכלל הקיץ כשהוא מסיים את החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 10:50 am 
Hall of Famer

נדמה לי שהם רצו אבל במחיר מסוים (10$ מיליון לעונה) וביסלי סירב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 10:53 am 
Senior

לפי מה שראיתי מינסוטה גם לא ויתרו על דיאנג'לו ראסל עדיין, אז כל נכס שהם קיבלו אולי ישמש בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 10:54 am 
Hall of Famer

הם אולי לא וויתרו עליו סופית אבל זה ששלחו את קובינגטון (שעשוי היה להתאים לווריורס בעונה הבאה) ויש להם את האופציה על מאליק ביסלי מצביע על זה שהם התרחקו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 11:15 am 
Senior

Adrian Wojnarowski
@wojespn
·
1h
The trade leaves the Rockets with a brief window until Thursday's trade deadline to expand this four-team trade to include up to $12M in salary on another player. They could add a player who helps now, take on a player for assets and use those to further upgrade the team, etc

מעניין אם למורי יש עוד המשך לתכנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 11:22 am 
Hall of Famer

אכן החמקו מתשלום מס:
Robert Covington has a $11.3M cap hit and is under contract through 2021-22. Jordan Bell is on a $1.6M expiring contract. The Rockets go from a tax team to $5.8M below the threshold. They also have two open roster spots now with the trade.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 1:28 pm 
Hall of Famer

טרייד נהדר לאטלנטה לטעמי מכמה מובנים:
1. עמדת הסנטר שלהם הייתה במובהק החלשה ביותר (חלוקת הדקות הנוכחית בה היא בין אלכס לן, דמיאן ג'ונס וברונו פרננדו - שאפילו אין לי מושג מיהו). לן וג'ונס אף מסיימים חוזה הקיץ - אז כעת אפשר גם לא להאריך להם באם רוצים, ולפנות כסף לעמדות אחרות.
2. קאפלה צעיר, על חוזה יחסית נוח (72M לארבע שנים, כולל הנוכחית), קרוב מספיק לגילאים של "שאר ה-Core", ואולי הכי קרוב שאפשר כרגע לקלוע להגדרה הטרנדית החדשה "טופ 25 אנדר 25".
3. בחירת אמצע הסיבוב הראשון של הנטס היא לא נכס כה חשוב בקבוצה שכבר יש בה לא מעט שחקנים צעירים המשקפים את הרמה הצפויה מבחירה זו (ואף יותר).
4. סביר מאוד שקאפלה ישפר אותם מיידית, וממילא המאזן של אטלנטה עוד צפוי קצת להשתפר ממילא בחודשים הקרובים - כי במחצית מהמשחקים עד כה הם היו ללא קולינס, אבל עדיין הפערים לא קטנים והם יגיעו בפוזיציה טובה לדראפט - למשל הפער הנוכחי שלהם מהמקום השביעי מהסוף הוא 4.5 משחקים כרגע - שזה לא מעט כשנותרו עוד 30 משחקים לשחק. אגיד אפילו הפוך - אם אטלנטה פתאום תצא לריצה נהדרת כי באמת הדלתא ההגנתית של קאפלה תיתן דחיפה משמעותית, טריי יאנג יפעיל אותו ביעילות בצבע וכו' - זו בשורה טובה מאוד לקראת השנים הבאות, גם אם תהיה פגיעה בדראפט הקרוב.

אם כעת הם כבר לא צריכים סנטר, אולי זה מקרב הארכת חוזה לג'בארי פארקר (יש לו אופציית שחקן לעונה נוספת על סך 6.5M, אבל מן הסתם ספק האם זה מספיק עבורו).
במציאות של המזרח, לרוץ בשנה הבאה עם חמישייה של יאנג, הוארטר (לצורך העניין), פארקר, קולינס וקאפלה זה לא רע בכלל, ולא בטוח שלא סדר גודל של קבוצת סיבוב שני נניח. על הספסל נניח גארד שתבחר בדראפט בעשירייה הראשונה, האנטר, רדיש, לן/ג'ונס, וסביר שעדיין יישאר כסף פנוי לתוספות (על אף קאפלה וההנחה שיאריכו לפארקר).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 1:50 pm 
Senior

יש בפורום הפרזה משמעותית בעיני לגבי היכולות ההגנתיות של קאפלה.
אני לא חושב שהוא אחד הסנטרים הטובים בליגה הגנתית. הוא בסדר גמור בהגנה, אבל לא בטופ של הליגה. הוא לא התקדם בכלל בהתקפה.

כאילו אני לא יודע איזה מדדים מספריים אתם מתייחסים שקאפלה כל כך טוב בהם. יריבים קולעים עליו ב-46.9% העונה לעומת 47.9% שלהם עונתי. זה חיובי, כמובן. אבל גובר מוריד מ-47.3 ל-40.5. ברוק לופז מוריד 47.6 ל-40.4. אנתוני דיוויס מ-46.3 ל-37.2.

בזריקות מתוך הצבע (יעני למדוד את הרים פרוטקשן שלו) קולעים עליו ב-57%. שזה 4 אחוז פחות מהממוצע, אבל גם פה גובר על מינוס 11%, וייטסייד על מינוס 11, לופז על מינוס 17.

כל מדד סטטיסטי שתקחו, קאפלה בסדר בו אבל רחוק מלהיות מהמצטיינים בליגה. לכל מדד בפני עצמו יש חסרונות ומדי פעם תראו שחקנים מוזרים באחד מהם, אבל כשמסתכלים על הרבה מדדים מקבלים אינדקציה דיי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 2:05 pm 
Hall of Famer

השאלה האם היותו ביוסטון, שמשחקת עם סייז נמוך וכמה שומרים לא מבריקים לצידו - כחלק מהשיטה, לא פוגעת באופן מסוים ביעילות המספרית שלו (של נתוני האחוזים).
הרי ראינו כמה וכמה סדרות פלייאוף שלו - בסך הכל מחזיק את הצבע לא רע לבדו, יוצא סביר לשחקני חוץ בחילופים (ואת זה בפרט הוא עושה טוב יותר מחלק מאותם שחקני הגנה בולטים באזור הטבעת שציינת) וכו'.
בכל מקרה הרי הדיון הוא על התרומה הנוספת הצפויה שלו לאטלנטה - שלושת הסנטרים הנוכחיים שלהם תורמים יחדיו 12.9 ר' ו-2.0 חס' בבדיוק 48 דקות משחק ממוצעות. קאפלה לבדו נותן העונה 13.8 ר', ו-1.8 חס' ב-33 דקות משחק. הוא וקולינס יתנו לך ביחד סדר גודל של 22-23 ר' ו-3-4 חס' בממוצע למשחק. זה כבר כוח די משמעותי בפנים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 2:14 pm 
Senior

בעונה שעברה הוא היה לא היה טוב בפלייאוף.

אני בכלל לא נגד הטרייד של אטלנטה, פשוט חושב שהציפיות פה מוגזמות. השאלה העיקרית תהיה בהתקפה. איך הוא וקולינס יסתדרו וכמה טוב הוא יהיה בפיק אנד רול, שזה הנשק העיקרי של טריי. קאפלה היה לא רע בכלל בפיק אנד רול ב-2017/8, אבל גם היעילות שלו שם התדרדרה מאוד בשנתיים האחרונות וגם תדירות השימוש של יוסטון בפיק אנד רול ירדה עד לבקושי קיימת העונה באופן יחסי.
טריי יאנג עושה יותר פיק אנד רולים מכל שחקן בליגה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 3:37 pm 
Hall of Famer

יוסטון היא הרי קבוצה מאוד קיצונית מכל הבחינות
גם התקפית, השאלה האם השימוש הפוחת בקאפלה כמסיים נובעת מאיזו ירידה ביכולות שלו, או פשוט מהעובדה שווסטברוק הגיע, הארדן הופך לדומיננטי יותר משנה לשנה וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 4:13 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
טוב שיש טריידים כדי לגלות שננה הילאריו וג'רלד גרין עדיין טכנית בליגה.

לא רק שננה בליגה, מורי עם עוד שטות ניסה לעשות תרגיל לליגה שעלתה על זה והוא נתקע עם החוזה שלו. נתן לו חוזה גדול שמותנה בכמות משחקים (כזאת שהוא לא היה מגיע) בשביל לנסות להעביר אותו עבור איגודלה אבל הליגה אמרה לו לא לא לא. החוזה המותנה הזה לא תופס בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2020 12:52 am 
Senior

shmueliki כתב:
יוסטון היא הרי קבוצה מאוד קיצונית מכל הבחינות
גם התקפית, השאלה האם השימוש הפוחת בקאפלה כמסיים נובעת מאיזו ירידה ביכולות שלו, או פשוט מהעובדה שווסטברוק הגיע, הארדן הופך לדומיננטי יותר משנה לשנה וכו'

יכול להיות. קאפלה היה נראה מבטיח לפני שנתיים ומאז הוא ירד ברמה בחלק מהדברים ולא הראה שיפור באחרים. יוסטון רצו להעביר אותו כבר בקיץ והדיווחים שם זה שלא היו מרוצים מההגנה שלו. כמובן שפיזית הוא כישרון על והוא כבר הראה יכולות גבוהות בעבר.

בצד השני של הטרייד, אני חושב שקובינגטון שחקן נהדר והתאמה מעולה למה שיוסטון רוצים לעשות. האם מה שיוסטון רוצים לעשות יכול בכלל להצליח? אני ממש לא בטוח, אבל זה לפחות ניסוי מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2020 2:00 am 
Senior

השחקנים המשמעותיים הרלוונטיים לטרייד על פי השמועות כרגע הם מונטרזל הראל בקליפרס וקלי אוברה בפיניקס.

הראל זה הגיוני בעיני אם יקבלו עליו תמורה רצינית. הקליפרס יכולים לשחק 48 דקות כשאחד מקוואי או פול ג'ורג' על המגרש. אין להם את אותו צורך בייצור הנקודות של הראל שהיה פעם. בהגנה הוא אף פעם לא היה טוב.

קלי אוברה אני לא לגמרי מבין, אבל זה מן הסתם תלוי במה יקבלו חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2020 2:16 am 
Hall of Famer

הראל גם מסיים חוזה, וסביר שעם שני חוזים כה גדולים שישי לקליפרס בשנתיים הקרובות - הם לא יגיעו למצב שיוכלו להיענות לדרישותיו, כך שלמעשה הם מוותריו על שירותיו (הלא רעים בכלל אמנם) בעיקר לעונה הנוכחית. הבעיה היא שהוא עם משכורת נמוכה כעת, ולא יהיה להם פשוט למצוא שחקנים שיתרמו להם במקומו בסדר גודל השכר הזה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2020 3:28 am 
Senior

גלן רובינסון ואלק ברקס לא משחקים היום מול ברוקלין כי גולדן מתכננים להעביר אותם בטרייד. קודם היו דיווחים שרובינסון בדרך לפילי אבל הם נעלמו בלי אישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2020 3:37 am 
Hall of Famer

חבל על ברקס, שחקן שלדעתי הוכיח את עצמו כל פעם שהוא קיבל הזדמנות בקריירה.
גלן רובינסונים לעומתו יש אלף בשקל.ֿ והמניה שלו בעלייה בגלל שהוא תמיד קולע 22 נקודות (בדיוק) לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2020 3:59 am 
Senior

עוד קצת ספוקלציות ליום חגו של הווג' -

@wojespn
·
1m
Pat Riley clearly sees an opportunity to make a run with these Heat: Riley has been working to trade for Memphis' Andre Iguodala AND Oklahoma City's Danilo Gallinari, league sources tell ESPN. Talks are ongoing.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 350 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: