סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 10:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2022 5:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
יודעים מה?
זה עדיף מאשר לקרוא לו מנהל מקצועי כשבפועל הוא לא מקבל החלטות
תפקיד ואחריות תמיד צריך לבוא עם סמכויות
יותם לא באמת קבע מי המאמן או השחקני כמו נבארו בברצלונה, ג'רדיני בפנר. אלא עשה סקאוטינג, קיבל משימות אד הוק לעקוב אחרי שחקנים ולשוחח עם בעלי מקצוע אחרים
יותם, כמו יותם לא התפוצץ על המערכת אלא ניסה לעשות את המיטב המסגרת המגבלות, גם כ gm וגם כמאמן
יועץ מקצועי, יהיה טייטל הוגן יותר עבורו, אני חושב
אחת הטענות של וויצ'יץ' בראיון שנתן להאוזמן הייתה: כמנהל מקצועי, אני לא מקבל החלטות, אלא מביא מידע והמלצות, את החלטות מקבלים הבעלים
תכלס זה גם מה שמצופה (כנראה) מיותם העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2022 7:18 pm 
אם גיא הראל יעמוד בדיבורו, אז אמור להיות להפועל גם מנהל מקצועי העונה. כאילו חוץ, מגיא הראל עצמו, יותם, ועוזרי המאמן.
אני פנוי, אגב.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2022 7:19 pm 
מנהל פורום

זה מה שהוא אמר במפגש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2022 7:23 pm 
בראיון לשי האוזמן. https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=404991
זה יותר מחייב או פחות?
כמובן, שתמיד אפשר לומר שזו לא הייתה הבטחה ליבתית...

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 12:54 am 
Hall of Famer

דיווחים על מועמדות של קנדריק ריי. מעבר לזה שהשם שלו מוכר לי כי שיחק במכבי, האמת שאני לא זוכר עליו כלום מהתקופה הזו..... מישהו מוכן להזכיר?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 7:44 am 
Freshman

קומבו-גארד שמסתובב כבר כמה שנים ברמות הבינוניות של אירופה.
בעונה האחרונה שיחק בקבוצה שהייתה בשר תותחים ביורוקאפ והעמיד ממוצעים של בערך 13 נקודות / 4 אסיסטים / 3 כ"ח/1 חטיפות ב30 דקות. משהו חשוד לגבי העונה האחרונה שלו: ב-7 משחקים בפלייאוף ביוון הוא ירד לממוצע של 6 נקודות בלבד.
אתלט גדול עם חדירה טובה וקליעה לא מספק יציבה משלוש.
לדעתי במידה ובא על חשבון אובה לחמישיה אז זה שנמוך. במידה ובא על תקן סקורר מהספסל זה לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 9:33 am 
Junior

קנדריק ריי הוא שחקן שבשבילו צריך לפתוח מחדש את אליצור גבעת שמואל, כדי להגיד שהוא "שחקן לגבעת שמואל".
איזה שם מעפן. מקווה מאוד שלא יגיע לכאן, כשחקן חמישייה או מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עונג שבת
הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 9:38 am 
Freshman

בריימו בדרך ליפן...
https://sports.walla.co.il/item/3513821

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 9:43 am 
Junior

העונה הראשונה שלו באירופה בנימברוק הייתה מעולה וגם זיכתה אותו בחוזה במכבי, אבל מאז הוא לא הצליח לשחזר את היכולת. נתן שתי עונות מאוד בינוניות בלה מאן ואא"ק (הם גם פגשו את ירושלים באותה עונה, הייתה להם קבוצה מאוד נחמדה) ואז עונה של מספרים לא רעים בקבוצת תחתית בטורקיה.
סך הכל סקורר מוכשר עם סגנון משחק חתולי כזה, אבל זה שחקן שיכול להגיע כזר לכל קבוצה בליגה. החתמה רעה לירושלים אם יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 10:01 am 
Senior

לא ראיתי אותו בפרומיתאס, אבל הסטטיסטיקות המתקדמות שלו שם בעונה האחרונה גרועות מאוד - 0.67 win shares על פני 37 משחקים וnet rating ממש שלילי בקבוצה שסיימה את העונה במאזן חיובי בשקלול כל המסגרות - זה די רע.
אז בצירוף מספרים סבירים ולא יותר מזה, נראה שאפשר לסכם את זה כעוד עונה לא מוצלחת במיוחד בקריירה שלו. בקיצור, מצטרף לחוסר ההתלהבות מהשם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 10:27 am 
ויסברג
ציטוט:
בדרך ליפן: סולימאן בריימו מתרחק מהפועל ירושלים
המו"מ להארכת חוזהו נקלע לקשיים, מאחר שעומדת בפניו הצעה כספית גבוהה באופן משמעותי מקבוצה במזרח. אלכסנדר דז'יקיץ' יביא איתו עוזר מסרביה, התפקיד יוצע לסרג'אן פלייס

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 10:39 am 
Sophomore

רע מאד אם זה קורה… בדיוק בגלל דברים כאלה צריך להחתים ארוך טווח עוד במהלך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 10:40 am 
Hall of Famer

שמעתי שאנתוני בנט פנוי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 10:57 am 
Senior

אני מקווה שאם כבר אז זה רק עניין כלכלי כרגע.
מקצועית אני לא חושב שזה יהיהי בהכרח אסון גדול לאבד את בריימו, הוא כבר מתחיל להיות מבוגר, אני חושב שלמרות שהוא כן מתאים לצד הרבה גבוהים, קצת קשה למצוא את הביג-מן האולטמטיבי לידו - הוא כמעט מחיי קו קדמי שהוא או נמוך קצת, או טיפה מוגבל מבחינת ריווח בהתקפה (למרות שבריימו קלעי טוב, אבל הוא לא אחד שהקבוצה השנייה לא מפסיקה לחשוש ממנו). לא בהכרח נפסיד מזה.
אבל אחרי מה שקרה בעונה שעברה, בעיקר אם נכונים הדיווחים על ההססנות מצד הקבוצות מולו בגלל עמיאל, אני מאוד מקווה שלא שוב הגיע מאמן והוריד את הנכונות להחתים אותו.
קבוצה צריכה לדעת איפה לחסוך לעצמה הימורים והרפתקאות ואני מקווה שלמדנו שבריימו הוא אחד המקומות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 11:03 am 
מישהו יודע מתי מסתיימת העונה ביפן? זה כמו סין?
כי הוא תמיד יכול לחזור ככה בינואר...

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 11:06 am 
Senior

בערך מתי שאצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 11:08 am 
Sophomore

לדעתי היחידים שצריכים להישאר בירושלים הם אדאמס ובריימו ודוברת וגם וורקמן.למעשה היחיד עם חוזה מובטח לעונה הבאה הוא דוברת וכנראה תהיה מהפכה לא קטנה בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2022 8:48 pm 
Junior

אווירה מעט מדכדכת בעונת המלפפונים הזו: בריימו בדרך ליפן (כמה משלמים שם?), דיבורים משונים על הארכת חוזה לאדם אריאל, אולי אחרי שמנקו יחתום במכבי אפשר יהיה להתחיל לריב עם חולון על בלייזר או משהו ואם הקובס ההוא זה עוד שם מתקבל על הדעת, קנדריק ריי זה כבר חתיכת מלפפון מבאס. חולון עוד רגע מחתימה מחדש את גרלנד. למה בעצם הפועל לא מגישה הצעה או לכל הפחות מקשה קצת על החולונים וגורמת להם לפתוח את הכיס יותר ממה שהם התכוונו? במסיבת העיתונאים של דז׳יקיץ׳ הערב האווירה הכללית היתה של ״עזבו אותי באימא שלכם, קודם נחתים שחקנים ואז נדבר״. או שיש פחות כסף ממה שאומרים, או שיש איזשהי בעיה בגישה.

אם כבר בינוניות מקצועית וחזרה לימי דני קליין העליזים, לפחות קצת יותר נוכחות תקשורתית, הדלפת שמות מפוצצים לתקשורת ואווירה כללית של יאללה בלאגן…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 12:30 pm 
Sophomore

על פי מנהיים התקציב הכולל יגדל מ7 ל7.5 מיליון דולר.רחוק מתקציבים של אורי אלון עם 10-11 מיליון דולר אבל עדיין תקציב מכובד לכל המסגרות .

ירושלים עדיין במומ' עם בלייזר וכנראה תשאיר את שגב לעונה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2022 11:43 pm 
Sophomore

אז מה היה לנו ?
בלייזר, אריאל, שגב, דברת, חסרים ניצן חנוכי, ודריל מונרו ואנחנו ראשון של לפני כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 6:47 am 
מנהל פורום

אפשר להביא את פרי שותף של חומסקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 10:42 am 
Sophomore

stavs כתב:
מקצועית אני לא חושב שזה יהיהי בהכרח אסון גדול לאבד את בריימו, הוא כבר מתחיל להיות מבוגר, אני חושב שלמרות שהוא כן מתאים לצד הרבה גבוהים, קצת קשה למצוא את הביג-מן האולטמטיבי לידו - הוא כמעט מחיי קו קדמי שהוא או נמוך קצת, או טיפה מוגבל מבחינת ריווח בהתקפה (למרות שבריימו קלעי טוב, אבל הוא לא אחד שהקבוצה השנייה לא מפסיקה לחשוש ממנו). לא בהכרח נפסיד מזה.
אבל אחרי מה שקרה בעונה שעברה, בעיקר אם נכונים הדיווחים על ההססנות מצד הקבוצות מולו בגלל עמיאל, אני מאוד מקווה שלא שוב הגיע מאמן והוריד את הנכונות להחתים אותו.
קבוצה צריכה לדעת איפה לחסוך לעצמה הימורים והרפתקאות ואני מקווה שלמדנו שבריימו הוא אחד המקומות האלו.

קל להסתכל על מיעוט חסרונות
בצד החיובי יש לנו 4 שיכול לשמור ב5 עמדות
לוחם , ריבאונדר , מגיע למשחקים גדולים , פיזי מאוד , קלעי טוב לעמדה שלו , שחקן חכם מאוד.

אני אגיד את זה אחרת , אני כמעט לא רואה אופציה של שחקן שיחתום פה במקום בריימו , שלא יהיה ירידה גדולה מאוד בעמדה.

מה שכן , לדעתי בריימו הולך השנה לאבד את הקלות המס שלו ואמור לעלות הרבה יותר רק בשביל לקבל את אותו הסכום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 1:04 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
stavs כתב:

קל להסתכל על מיעוט חסרונות
בצד החיובי יש לנו 4 שיכול לשמור ב5 עמדות
לוחם , ריבאונדר , מגיע למשחקים גדולים , פיזי מאוד , קלעי טוב לעמדה שלו , שחקן חכם מאוד.

אני אגיד את זה אחרת , אני כמעט לא רואה אופציה של שחקן שיחתום פה במקום בריימו , שלא יהיה ירידה גדולה מאוד בעמדה.

מה שכן , לדעתי בריימו הולך השנה לאבד את הקלות המס שלו ואמור לעלות הרבה יותר רק בשביל לקבל את אותו הסכום

מסכים מאד. לגבי המס זה לדעתי נספר בחודשים ככה שזה שהוא היה פה חלקי שנה קצת מאריך את התקופה של הפטור לדעתי.
דבר נוסף, בהינתן הגיל שלו (תיכף 33), יש מצב טוב שהיה מוכן לחתום אם היה מקבל חוזה מובטח לשנתיים-שלוש פלוס דיבור על תפקיד במועדון אחרי הפרישה. וזה לגמרי דמות שהייתי שמח שתישאר במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 1:18 pm 
Sophomore

עוד מחשבה שעלתה לי, בהינתן לגל מקל התבטא עוד לפני שנה שהוא מאד רוצה לחזור לארץ ובהינתן שמתחילות להיגמר לו האופציות לקבוצות בארץ שמשחקות באירופה ונלחמות על משהו (מכבי עם רכזים זרים ויפתח זיו, הפועל ת״א סגרה סגל ישראלי, חולון עם רגלנד כרכז), לא כדאי לנו להביא אותו להפועל ככה שהוא ודוברת יסגרו ביחד את עמדת הרכז ועל הדרך גם יחנוך את דברת, יוסיף מנהיגות ו וניסיון לקבוצה וכו?

נערך לאחרונה על ידי גמליאל בתאריך ו' יוני 24, 2022 1:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 24, 2022 1:19 pm 
Sophomore

עוד מחשבה שעלתה לי, בהינתן לגל מקל התבטא עוד לפני שנה שהוא מאד רוצה לחזור לארץ ובהינתן שמתחילות להיגמר לו האופציות לקבוצות בארץ שמשחקות באירופה ונלחמות על משהו (מכבי עם רכזים זרים ויפתח זיו, הפועל ת״א סגרה סגל ישראלי, חולון עם רגלנד כרכז), לא כדאי לנו להביא אותו להפועל ככה שהוא ודוברת יסגרו ביחד את עמדת הרכז ועל הדרך גם יחנוך את דברת, יוסיף מנהיגות ו וניסיון לקבוצה וכו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: