uriel17 כתב:
תשמע אולי הטמינולגיה שלו בעייתית
כי שחקן שקולע מעל 30 נק למשחק ביעילות גבוהה עדיף שישחק כדורסל מאשר יעשה רהיטים מעץ
אבל אני מניח שהקטע הזה שלהכניס את הכדור לסל מטווחים של נגיד 15 פיט ומעלה, מגדירה בשבילו נגרות
זאת הגדרה בעייתית מבחינתי, אבל נראה שהבנתי את משמעות המילה עבורו
אפשר להתקדם, כי אין כאן באמת ויכוח על כדורסל, כולנו ראינו מה יאניס שווה באליפות ובסדרה ההירואית נגד בוסטון בחצי גמר המזרח.
המסרים ברורים והדיון על טרמינולוגיה, לא ממש מתפתח
אלא שבהודעות האלו שאומרות ׳x הוא נגר׳ או ׳yבריק שוב עם 3-13 מהשדה׳ יש כל-כך מעט תוכן, שאין כמעט למה להתייחס חוץ מהטרמינולוגיה, אבל קיבלתי ואני עוזב את זה.
בחזרה למילווקי וההדחה הקשה הזו. מהסתכלות שטחית בסדרה, יש מי שיגיד שהבאקס פשוט לא הופיעו לסדרה ומיאמי התעלו והיו רמה מעליהם.
זה אולי נכון, אבל האמת היא שזה לא באמת מספר את הסיפור המלא. 3 המשחקים הראשונים היו התעלות של מיאמי (בעיקר בגזרת הקליעה ל-3 שלא דמתה בכלום למה שהם הראו במשך עונה שלמה), אל מול מחסור של הכוכב הגדול במילווקי. זה לא היה משהו לזלזל בו, אבל גם אז מיאמי לא היו פייבוריטים.
לנקודת האמצע של הרבע האחרון במשחק 4 הבאקס אולי הגיעו בפיגור 2-1, אבל גם הגיעו ביתרון 12 במשחק חוץ ועם יאניס כשיר. בשלב הזה, למרות היתרון של מיאמי, הכדור היה במגרש של הבאקס, ואני די משוכנע שלא היה אתר הימורים אחד שנתן למיאמי יותר מ40% לקחת את הסדרה.
מאותה נקודה, כ-6 דקות לסיום, מילווקי נכנסו לבצורת של 3 דקות בלי סל שדה, איבדו את כל היתרון ונכנסו לשוק. ב3 דקות האלו הבאקס איבדו כל שליטה על הסדרה, וב3 דקות האלו בודנהולצר לא לקח טיים אאוט אחד לרפואה.
הלילה שוב, כמעט אותו הסיפור - הבאקס מאבדים יתרון 16 ברבע הרביעי, בודנהולצר הפעם לוקח טיים-אאוט אחד במהלכו, אבל הוא לא עוזר והוא לא לוקח עוד אחד עד 16 ש׳ לסיום.
בכל זאת, מילווקי מגיעים לשניות הסיום עם 2 טיים-אאוטים. מיאמי משווים עם 0.5 ש׳ על השעון, כדור של מילווקי מתחת לסל, ייקחו טיים-אווט, כי מה יש להם להפסיד ואיזה סיכוי אחר יש להם לעשות סל? שום סיכוי, הבאקס מוציאים כדור מתחת לסל, יאניס אפילו לא משחרר זריקה בזמן.
הארכה, מיאמי עולים ליתרון 7 כדקה לסוף, אבל הבאקס חוזרים ויאניס לוקח ריבאונד להחטאה של באטלר, 9 ש׳ לסוף. שני טיים-אאוטים נותרו לבאד, ייקח אחד מהם? חוס וחלילה. מילווקי יוצאת להתקפה מבולגנת לגמרי שמסתיימת דווקא אצל גרייסון אלן, והוא - איך לא - לא משחרר אפילו זריקה לסל.
כבר כתבתי מוקדם יותר בת׳רד הזה שלפני שלוש שנים מילווקי התפרקו לגמרי מול מיאמי בסדרה נהדרת של באטלר שהיה די בלתי עציר ושנה אחר-כך, שוב פגשו את מיאמי ובאטלר, אבל הפעם שמו עליו את יאניס. ג׳ימי סיים את הסדרה הזו עם 12 נק׳ למשחק באחוזים נוראיים, כשכאמור - ברין פורבס קולע יותר ממנו לאורך הסדרה.
בסדרה הזו? בודנהולצר לא הציב את יאניס על באטלר לשום פרק בשום משחק. אפילו לא במהלך האחרון של הכנסת כדור מהחוץ עם 1.8 ש׳ על השעון, שהיה ברור לכולם בעולם למי עמד ללכת.
זאק לואו כתב לפני המשחק החמישי טור ארוך למדי (איך לא) שסוקר בין היתר את כל הדברים שמילווקי עשו בעונת האליפות וממש לא עשו לאורך הסדרה הזו, אז אני לא אלאה אתכם בפרטים יותר מדי, אלא רק אשלח את מי שמעוניין לחפש אותו בקדפמ. אבל זה כאילו בודנהולצר החליט לראות שוב את הסדרה של 2020 ואת הסדרה של 2021 כדי להתכונן לסדרה הזו, ואז החליט שהוא יעשה בדיוק מה שהוא עשה בסדרה שבה הם הפסידו.
מההודעה הזו אפשר במקרה להסיק שאני מאשים את המאמן ב100% בהפסד של מילווקי, אז חשוב לי לציין שאני לא. השחקנים של הבאקס, ברובם, נתנו הופעה נוראית.
יאניס היה עצבני וממש לא חד ברגעי הסיום של שני המשחקים (והראיה הכי טובה לכך היא העונשין, שהוא הרבה פעמים המדד הכי טוב לשלווה נפשית אצלו), הולידיי היה מפוזר ופזיז בהתקפה בצורה שעלתה להם במשחק במשחק 4, ומידלטון פשוט לא חזר בכלל בצד ההגנתי. לופז היה טוב, אבל כל שאר שחקני הרוטציה (הרחבה לשם שינוי, יש לציין) לא ממש הופיעו.
אבל גם אחרי כל זה - זה הפסד שהוא בראש ובראשונה של מאמן שפשוט חייב ללכת הביתה. לכל אורך ריצות הפלייאוף של בודנהולצר במילווקי היו לו חודש וחצי טובים, אולי אפילו פחות, והמון המון כשלונות. המועדון הזה פשוט לא יכול להרשות לעצמו לבזבז עוד עונה על מאמן שמתנהג כמו בובת ראווה בכל פעם שמשהו בתכנית המשחק מעט משתבש, ושמתנהג כאילו יש לו אמנזיה מוחלטת לגבי מה כן עבד כל-כך טוב בחודש וחצי האלו.