סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 17, 2025 9:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל למה להתעסק במי נגר כשג'ימי באטלר נתן את אחת מסדרות הפלייאוף הגדולות שמי מאתנו ראה, בדרך לאחת מההפתעות הגדולות בהסטוריה של הפלייאוף?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:18 am 
מנהל פורום

הוא גרוע מהעונשין, הוא גרוע מהמיד ריינג' הוא גרוע מהשלוש
נכון
אבל הוא עושה 30 נק למשחק ביעילות גבוהה, זו השורה התחתונה
מה אכפת איך הוא עושה אותם? מצידי שיתגנב לשולחן מזכירות וירשום נק לקבוצה שלו
הוא גם עוזר מאוד לאחרים, החסימות והאסיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:20 am 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
אבל למה להתעסק במי נגר כשג'ימי באטלר נתן את אחת מסדרות הפלייאוף הגדולות שמי מאתנו ראה, בדרך לאחת מההפתעות הגדולות בהסטוריה של הפלייאוף?

ג'ימי לא שחקן כיפי לצפיה, הוא עשה היסטוריה
ואני מניח שעוד נשמע ונקרא רבות על מה שהוא ומיאמי עם קודי זלר עשו
אבל אני לא מצליח לאהוב אותו, בספק אם אפילו טיפולי המרה יעזרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:27 am 
Senior

satriani כתב:
stavs כתב:
מילווקי כבר הגיעו למינוס 2 עם כדור אחרון ביד, אבל אז לא שיחררו זריקה.
יכולים להרגיש קצת מקופחים, כי באטלר עשה עבירה בסל על הבאזר, ובעיקר כי השריקה לפאול של יאניס ב3 על סטרוס, דקה לסוף הייתה שריקה נוראית לגמרי.
אבל בעיקר צריכים להאשים את עצמם על קריסה מוחלטת שני משחקים ברציפות, והפסד לקבוצה שהם היו צריכים לנצח בסוויפ.
תוהה לאן הבאקס הולכים מפה. המאמן יוחלף, אין לי ספק, הוא לא מסוגל לקח טיים-אאוט בזמן גם כדי להציל את החיים שלו - כולל כשיש לו טיים-אווט 0.5 עם 0.5 ש' לסוף ואחרי סל של מיאמי. הוא לא עשה ש-ו-ם-ד-ב-ר שעבד לו בסדרה נגד מיאמי לפני שנתיים וחזר לכל הרעות החולות מהסדרה לפני 3 שנים.
השאלה היא מה עם השחקנים, כי כרגע יש שם קבוצה זקנה שהולכת לבזבז את שנות השיא של יאניס. כמה גמישות יש להם לעשות מהלכים כדי לשנות את זה?

satriani כתב:
יאניס פשוט נגר. רק אתלטיות ואורך. אחוזי עונשין כמו שאק

אתה אגדה סטריאני. לא נותן לעובדות ולחיים לבלבל אותך, אה?

העובדות לצידי. איזה יכולת התקפית יש לו מלבד בולדוזינג לצבע ולסיים עם האורך אחרי צעדים. למה הוא פעם שנייה עף הביתה אחרי שסיים במקום הראשון? כי הוא מנגר מכל מקום שרחוק מטר מהטבעת (קו העונשין רחוק), הוא צפוי ומקבל תוקף.
אם היה לו נשק אחר, הוא לא היה נפתר מהכדור תשע שניות לסיום במשחק של ללכת הביתה. תאר לך את הביקורת אם לברון או דורנט היו מותרים על הכדור תשע שניות לסיום משחק שחובה לנצח מבלי סיבה. לא היה דאבל טים. למה? כי הוא ידע שהוא הולך לקו. נגר ארוך ואתלטי. קיץ ארוך יש לו שוב, אולי יעבוד כל הגאמפ שוט

מה זה ׳אם היה לו נשק אחר?׳ אני מבין שיש לך פוסט טראומה מהפלייאוף של 2021 (וכן כן ״קיירי נפצע, האצבע של דוראנט״ וכל השיט הזה ששמענו מאה פעמים כדי שלא תצטרך לדבר על כדורסל), אבל בכל זאת - האיש נתן את אחת מסדרות הגמר הגדולות של המאה הזו והעניש בכל דרך אפשרית את הקבוצה ממול.
הוא נחשב כמעט קונצנזוס לשחקן הטוב בעולם והיה מרכז ההתקפה של הקבוצה שניצחה הכי הרבה משחקים העונה אבל הוא ׳רק יודע לרוץ ולהטביע׳.

האמת שזה היה רבע אחרון מזעזע של יאניס (במשחק שבו הוא סיים עם 38 ו20), והרבה מההפסד הוא עליו, אבל בחיי שאין פה יוזר אחד עצלן כמוך ברמת המחשבה שמושקעת בהודעות. ו-אוקיי, למדנו כולנו לקבל אותך ככה, אבל כשאתה חוזר ל׳יאניס נגר׳ האידיוטי הזה אחרי שנתיים שפחדת לציין כאן את השם הזה שלא יזכירו לך כנה מגוחך היית, אני אציין שוב כמה שזו אמירה מטופשת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 8:39 am 
Hall of Famer

לכו לת'רד המערב ותראו שסטריאני כתב איזה 7 הודעות ברצף שכולן השחרה על שחקנים שונים. זו הסטייה שלו, אין מה לשתף עם זה פעולה או לקחת ברצינות. אנחנו באמת צריכים לנהל פה דיון אם יאניס נגר?

מה שכן מעניין זה האם באמת המסייעת של יאניס מספיק איכותית כמו שמניחים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 9:41 am 
Junior

וואו ג'ימי באטלר.
ראיתי את הרבע הרביעי+הארכה והקטע עם מיאמי זה פשוט מדהים. זו קבוצה עם 2 שחקנים מעולים (באטלר ובאם), עוד כמה שחקני עבר חביבים (לאורי ולאב) ואסופה של שחקנים שלא ברור מאיפה גירדו אותם.
אני כל פלייאוף נדהם מזה מחדש אבל שאר הסגל שלהם מעבר לארבעה שפרטתי, ה6 הנוספים ששיחקו היום כוללים 5 (!!) שחקנים שלא נבחרו בדראפט ומיאמי הפכו לשחקנים וקודי זלר.

מה שספולסטרה עושה שם זה מדהים... איכשהו בלי לשים לב (אולי כי הוא נראה צעיר) הוא כבר 15 שנה מאמן ראשי במיאמי (היה שם עוד מ97 כעוזר) ולא נראה שהוא הולך לעזוב את המועדון בשנים הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 10:11 am 
Senior

אני אתגעגע לקאלימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 10:14 am 
Junior

איך אני שמח שגרייסון אלן פישל עם הבאזר, במקום לשחרר זריקה שאולי היה קונה בה את עולמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 10:47 am 
Freshman

בהנחה שהסלטיקס יעברו בסופו של דבר את ההוקס, אם מסתכלים על המאזן הפנימי של המפגשים בעונה הסדירה בין ארבע הקבוצות שישתתפו בחצי גמר המזרח, התוצאות די מפתיעות.

בוסטון - פילדלפיה 1-3
בוסטון - מיאמי 2-2
ניו יורק - בוסטון 1-3
ניו יורק - מיאמי 1-3
ניו יורק - פילדלפיה 2-2
מיאמי - פילדלפיה 1-2

הטבלה:
1. ניו יורק 4-8
2. בוסטון 6-6
3. מיאמי 6-5
4. פילדלפיה 7-4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 11:01 am 
Junior

Euro_Basket כתב:
בהנחה שהסלטיקס יעברו בסופו של דבר את ההוקס, אם מסתכלים על המאזן הפנימי של המפגשים בעונה הסדירה בין ארבע הקבוצות שישתתפו בחצי גמר המזרח, התוצאות די מפתיעות.

בוסטון - פילדלפיה 1-3
בוסטון - מיאמי 2-2
ניו יורק - בוסטון 1-3
ניו יורק - מיאמי 1-3
ניו יורק - פילדלפיה 2-2
מיאמי - פילדלפיה 1-2

הטבלה:
1. ניו יורק 4-8
2. בוסטון 6-6
3. מיאמי 6-5
4. פילדלפיה 7-4

תודה. די מפתיע ולמרות זאת קשה לי לראות שהרבה יהמרו על כך שהניקס יזכו במזרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 11:12 am 
Freshman

מנחם כתב:
תודה. די מפתיע ולמרות זאת קשה לי לראות שהרבה יהמרו על כך שהניקס יזכו במזרח

אתה צודק, ואפילו כאן בהימורי הפורום 9 מתוך 11 לא נתנו להם סיכוי לעבור את הקאבס בסדרה שנגמרה ב1-4, מתוכם שלושה ניצחונות דו ספרתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 11:13 am 
Junior

satriani כתב:
נורטון כתב:
satriani כתב:
אגב הוא נפתר מהכדור בשניות האחרונות בכדור ביניים
הבחור לא רצה שום דבר עם הכדור כי ידע שהוא הולך לקו.
איך ניתן לא לקרוא לשחקן ששם 43 אחוז מהקו לא נגר?

"שאקיל״

שאק היה נגר

"נגר" מבחינתך זה שחקן שלא משנה מה הסייז והסקיל סט העיקרי שלו, הוא אינו מסוגל לקלוע ג'אמפ שוטס?
כי שאק אומנם היה תפלץ שכוחו היה קודם כל ב...כוחו, ועדיין היתה לו גם טכניקה טובה מאוד, שבאה לידי ביטוי בבייבי הוקס, יכולת מסירה אנדרייטד, קואורדינציה. לא ברמה של האקים או האדמירל, אבל בהחלט לא נגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 11:55 am 
Hall of Famer

עזבו את הסטייה.

הלאה לסדרה הבאה של המנצחת, איזה כיף. ניקס-היט עם כל ההסטוריה והאווירה, עם הדרך ששתי הקבוצות משחקות. נפלא.

אגב לגבי כיף לראות את ג'ימי באטלר, אני מאז ומעולם אוהב לראות אותו משחק. הוא לא אלגנטי ולא מהוקצע, אבל הוא פיטבול אקספלוסיבי שמשחק כל דקה בהתלהבות דתית, והוא גם פאקינג טוב בכדורסל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 12:10 pm 
Junior

אז המזרח שנראה מבטיח מאד בתחילת הפלייאוף, עם שלוש קבוצות שיכולות ללכת עד הסוף, עוד עשוי לשלוח לגמר את הניקס. מילווקי בחוץ, בוסטון נראית רע, בפילי אמבייד רואה פלייאוף ונפצע. כרגע הצ'יפים שלי על פילי, אבל מאד יכול להיות שכל קבוצה שתגיע מהמזרח תהיה בנחיתות מול הקבוצה שתגיע מהמערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 2:54 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
satriani כתב:
נורטון כתב:
satriani כתב:

"שאקיל״

שאק היה נגר

"נגר" מבחינתך זה שחקן שלא משנה מה הסייז והסקיל סט העיקרי שלו, הוא אינו מסוגל לקלוע ג'אמפ שוטס?
כי שאק אומנם היה תפלץ שכוחו היה קודם כל ב...כוחו, ועדיין היתה לו גם טכניקה טובה מאוד, שבאה לידי ביטוי בבייבי הוקס, יכולת מסירה אנדרייטד, קואורדינציה. לא ברמה של האקים או האדמירל, אבל בהחלט לא נגר.

נגר זה מקצוען ששם 40 אחוז מהקו. גם לבן סימונס יש אחלה סקילסט אחרים. שאק היה אדיר אבל תמיד נחשב בגלל היתרון הפיזי בדיוק כמו יאניס או ווסטבריק למשל.
יאניס כמובן טוב מסימונס פי כמה, אבל הוא שחקן מוגבל ולכן פעמיים במאני טיים נפתר מהכדור. זה כל מה שאני טוען. הוא ראוי לקבל על זה ביקורת בדיוק כמו שאם לברון היה עושה זאת כי הוא נתפס כשחקן באותו לבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 2:56 pm 
Freshman

דניאל כתב:
אז המזרח שנראה מבטיח מאד בתחילת הפלייאוף, עם שלוש קבוצות שיכולות ללכת עד הסוף, עוד עשוי לשלוח לגמר את הניקס. מילווקי בחוץ, בוסטון נראית רע, בפילי אמבייד רואה פלייאוף ונפצע. כרגע הצ'יפים שלי על פילי, אבל מאד יכול להיות שכל קבוצה שתגיע מהמזרח תהיה בנחיתות מול הקבוצה שתגיע מהמערב

כמובן זה לא סימן לבאות, אבל הקבוצה היחידה שדנבר (הראשונה במערב) לא ניצחה העונה היא ניו יורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 3:17 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:

אני מניח שהפסימיות שלך על בוסטון נובעת מהיותך אוהד :) ברור שבוסטון פייבוריטית, אחריה פילי (אם אמביד חוזר), ומתחת הניקס וההיט. אבל הניקס בגמר, על סמך המעט שראיתי, זה לא רע בכלל...לא הקבוצה הכי מוכשרת (גם לא ענייה בכשרון עם ברונסון, רנדל ובארט), אבל אחלה קבוצה שבעולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 4:39 pm 
Junior

גם עם אמביד בריא פחות או יותר, הסיכויים הוא משהו כמו 25-75 לבוסטון. ובהינתן היכולת של באטלר, הם בהחלט יכולים לעבור את הניקס. אז כולם היו בטוחים שבמזרח התמונה מאוד ברורה ואחת מהשתיים, מקסימום שלוש הראשונות תעפיל לגמר ועכשיו פתאום כל האפשרויות פתוחות ואחת מהשלוש כבר בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 5:01 pm 
Senior

satriani כתב:
B.Grant44 כתב:
satriani כתב:
נורטון כתב:
satriani כתב:

"שאקיל״

שאק היה נגר

נגר זה מקצוען ששם 40 אחוז מהקו. גם לבן סימונס יש אחלה סקילסט אחרים. שאק היה אדיר אבל תמיד נחשב בגלל היתרון הפיזי בדיוק כמו יאניס או ווסטבריק למשל.

סתם רוצה לוודא - טים דאנקן נגר או לא?
למי יש אחוזי עונשין טובים יותר בקריירה, לו או ליאניס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 5:38 pm 
מנהל פורום

תשמע אולי הטמינולגיה שלו בעייתית
כי שחקן שקולע מעל 30 נק למשחק ביעילות גבוהה עדיף שישחק כדורסל מאשר יעשה רהיטים מעץ
אבל אני מניח שהקטע הזה שלהכניס את הכדור לסל מטווחים של נגיד 15 פיט ומעלה, מגדירה בשבילו נגרות
זאת הגדרה בעייתית מבחינתי, אבל נראה שהבנתי את משמעות המילה עבורו
אפשר להתקדם, כי אין כאן באמת ויכוח על כדורסל, כולנו ראינו מה יאניס שווה באליפות ובסדרה ההירואית נגד בוסטון בחצי גמר המזרח.
המסרים ברורים והדיון על טרמינולוגיה, לא ממש מתפתח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 5:47 pm 
מנהל פורום

אבל לא נכנסתי לת'רד כדי להטיף מוסר
בחיי
נכנסתי להלל את מיטצ'ל רובינסון, המיטצ'ל שהגיע לסדרה, ריבאונד התקפה על זה כולם מדברים, אבל מה שהיה אמור להיות אחד היתרונות הכי מובהקים של הקאבס זה שני גבוהים מוכשרים כשאחד מהם גם מוסר מצוין ורואה משחק טוב. שמר עליהם (לפעמים התרוצץ בין שניהם ולעמים חיכה להם בטבעת) מיטצ'ל רובינסון
מובלי ירד מ16 ל10 למשחק, אלן ירד מ14 ל9, אלן ירד גם בריבאוד
הוא והרטנשטיין לא מקבלים מספיק קרדיט על הסדרה הנפלאה הזו. איך אני יודע שהם לא מקבלים מספיק קרדיט? נו אני לא באמת יודע למדוד קרדיט
סתם קלישאה שיש סיכוי טוב שהיא גם קצת נאמנה לאמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 6:14 pm 
Senior

uriel17 כתב:
תשמע אולי הטמינולגיה שלו בעייתית
כי שחקן שקולע מעל 30 נק למשחק ביעילות גבוהה עדיף שישחק כדורסל מאשר יעשה רהיטים מעץ
אבל אני מניח שהקטע הזה שלהכניס את הכדור לסל מטווחים של נגיד 15 פיט ומעלה, מגדירה בשבילו נגרות
זאת הגדרה בעייתית מבחינתי, אבל נראה שהבנתי את משמעות המילה עבורו
אפשר להתקדם, כי אין כאן באמת ויכוח על כדורסל, כולנו ראינו מה יאניס שווה באליפות ובסדרה ההירואית נגד בוסטון בחצי גמר המזרח.
המסרים ברורים והדיון על טרמינולוגיה, לא ממש מתפתח

אלא שבהודעות האלו שאומרות ׳x הוא נגר׳ או ׳yבריק שוב עם 3-13 מהשדה׳ יש כל-כך מעט תוכן, שאין כמעט למה להתייחס חוץ מהטרמינולוגיה, אבל קיבלתי ואני עוזב את זה.

בחזרה למילווקי וההדחה הקשה הזו. מהסתכלות שטחית בסדרה, יש מי שיגיד שהבאקס פשוט לא הופיעו לסדרה ומיאמי התעלו והיו רמה מעליהם.
זה אולי נכון, אבל האמת היא שזה לא באמת מספר את הסיפור המלא. 3 המשחקים הראשונים היו התעלות של מיאמי (בעיקר בגזרת הקליעה ל-3 שלא דמתה בכלום למה שהם הראו במשך עונה שלמה), אל מול מחסור של הכוכב הגדול במילווקי. זה לא היה משהו לזלזל בו, אבל גם אז מיאמי לא היו פייבוריטים.

לנקודת האמצע של הרבע האחרון במשחק 4 הבאקס אולי הגיעו בפיגור 2-1, אבל גם הגיעו ביתרון 12 במשחק חוץ ועם יאניס כשיר. בשלב הזה, למרות היתרון של מיאמי, הכדור היה במגרש של הבאקס, ואני די משוכנע שלא היה אתר הימורים אחד שנתן למיאמי יותר מ40% לקחת את הסדרה.
מאותה נקודה, כ-6 דקות לסיום, מילווקי נכנסו לבצורת של 3 דקות בלי סל שדה, איבדו את כל היתרון ונכנסו לשוק. ב3 דקות האלו הבאקס איבדו כל שליטה על הסדרה, וב3 דקות האלו בודנהולצר לא לקח טיים אאוט אחד לרפואה.
הלילה שוב, כמעט אותו הסיפור - הבאקס מאבדים יתרון 16 ברבע הרביעי, בודנהולצר הפעם לוקח טיים-אאוט אחד במהלכו, אבל הוא לא עוזר והוא לא לוקח עוד אחד עד 16 ש׳ לסיום.
בכל זאת, מילווקי מגיעים לשניות הסיום עם 2 טיים-אאוטים. מיאמי משווים עם 0.5 ש׳ על השעון, כדור של מילווקי מתחת לסל, ייקחו טיים-אווט, כי מה יש להם להפסיד ואיזה סיכוי אחר יש להם לעשות סל? שום סיכוי, הבאקס מוציאים כדור מתחת לסל, יאניס אפילו לא משחרר זריקה בזמן.
הארכה, מיאמי עולים ליתרון 7 כדקה לסוף, אבל הבאקס חוזרים ויאניס לוקח ריבאונד להחטאה של באטלר, 9 ש׳ לסוף. שני טיים-אאוטים נותרו לבאד, ייקח אחד מהם? חוס וחלילה. מילווקי יוצאת להתקפה מבולגנת לגמרי שמסתיימת דווקא אצל גרייסון אלן, והוא - איך לא - לא משחרר אפילו זריקה לסל.

כבר כתבתי מוקדם יותר בת׳רד הזה שלפני שלוש שנים מילווקי התפרקו לגמרי מול מיאמי בסדרה נהדרת של באטלר שהיה די בלתי עציר ושנה אחר-כך, שוב פגשו את מיאמי ובאטלר, אבל הפעם שמו עליו את יאניס. ג׳ימי סיים את הסדרה הזו עם 12 נק׳ למשחק באחוזים נוראיים, כשכאמור - ברין פורבס קולע יותר ממנו לאורך הסדרה.
בסדרה הזו? בודנהולצר לא הציב את יאניס על באטלר לשום פרק בשום משחק. אפילו לא במהלך האחרון של הכנסת כדור מהחוץ עם 1.8 ש׳ על השעון, שהיה ברור לכולם בעולם למי עמד ללכת.

זאק לואו כתב לפני המשחק החמישי טור ארוך למדי (איך לא) שסוקר בין היתר את כל הדברים שמילווקי עשו בעונת האליפות וממש לא עשו לאורך הסדרה הזו, אז אני לא אלאה אתכם בפרטים יותר מדי, אלא רק אשלח את מי שמעוניין לחפש אותו בקדפמ. אבל זה כאילו בודנהולצר החליט לראות שוב את הסדרה של 2020 ואת הסדרה של 2021 כדי להתכונן לסדרה הזו, ואז החליט שהוא יעשה בדיוק מה שהוא עשה בסדרה שבה הם הפסידו.

מההודעה הזו אפשר במקרה להסיק שאני מאשים את המאמן ב100% בהפסד של מילווקי, אז חשוב לי לציין שאני לא. השחקנים של הבאקס, ברובם, נתנו הופעה נוראית.
יאניס היה עצבני וממש לא חד ברגעי הסיום של שני המשחקים (והראיה הכי טובה לכך היא העונשין, שהוא הרבה פעמים המדד הכי טוב לשלווה נפשית אצלו), הולידיי היה מפוזר ופזיז בהתקפה בצורה שעלתה להם במשחק במשחק 4, ומידלטון פשוט לא חזר בכלל בצד ההגנתי. לופז היה טוב, אבל כל שאר שחקני הרוטציה (הרחבה לשם שינוי, יש לציין) לא ממש הופיעו.
אבל גם אחרי כל זה - זה הפסד שהוא בראש ובראשונה של מאמן שפשוט חייב ללכת הביתה. לכל אורך ריצות הפלייאוף של בודנהולצר במילווקי היו לו חודש וחצי טובים, אולי אפילו פחות, והמון המון כשלונות. המועדון הזה פשוט לא יכול להרשות לעצמו לבזבז עוד עונה על מאמן שמתנהג כמו בובת ראווה בכל פעם שמשהו בתכנית המשחק מעט משתבש, ושמתנהג כאילו יש לו אמנזיה מוחלטת לגבי מה כן עבד כל-כך טוב בחודש וחצי האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 6:52 pm 
Hall of Famer

לא לשים את לופז תחת הטבעת או את יאניס זה פיגור של המאמן
משחק שני רצוף שהם מאבדים יתרון משמעותי בדקות אחרונות. זה מאה אחוז על המאמן.יאניס עם כל המגבלות שלו, אם יש לו מאמן סביר, הם עוברים אותם אמש.
אתם קולטים שהם על 0-2 מול מיאמי ללא הירו? זה אבסורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 7:17 pm 
Hall of Famer

יאניס עם כל המגבלות שלו. סוטה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 7:42 pm 
מנהל פורום

כן שמעתי אותו דבר מפרשן שלאו אירח בפודקסט שלו, העניין של יאניס על באטלר לפחות במהלכים קריטיים
בוד החליט שג'רו יהיה הסטופר
אין לי ספק שבוד לא מאמן את מילווקי בעונה הבאה

ואם כבר אילנות גבוהים כמו לאו אז פלטון בדק ומצא שהאפסייט של הניצחון של מיאמי על מילווקי לא היה מהגדולים בהיסטוריה, כי פער הנצחונות בעונה הסדירה היה קטן יחסית למקרים האחרים בהן 1 הדיח את 8
וכי הפרש הסלים של מילווקי לא היה טוב בהרבה מזה של מיאמי
או בקיצור, אחרי שההפתעה המרעישה קרתה, הוא מצא סימנים מוקדמים
אני חלש בלהבין יחסי הימורים. מה זה פאקינג 300- ?
ככה שאני לא יודע להגיד מה יחס ההימורים בשפה פשוטה ערב הסדרה ואיך התפתח יחס ההימורים לאורך הסדרה
אבל אם באמת רוצים להשוות גודל ההפתעה, נדמה שיחס ההימורים באתר אחר רציני, יהיה אינדיקציה טובה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, פרארי ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: