סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 213 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

מי לוקחת
ירושלים ב-2 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-3 26%  26%  [ 6 ]
תל אביב ב-3 22%  22%  [ 5 ]
תל אביב ב-2 39%  39%  [ 9 ]
סך הכל הצבעות : 23
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 11:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבו שוקרי כתב:
אני לא חושב שלהתלונן על שיפוט בלתי סביר נקרא התבכיינות. וכן, כבר מהרבע הראשון היה אפשר לראות בבירור שהשופטים לא יתנו לתל אביב להפסיד. דחילק, אפס עבירות ברבע? 24 פעמים לקו? 12 עבירות במשחק? (נשרקו עוד 4 עבירות בגארבג') מורידים לשחקנים ידיים בכניסות לסל, טימור מעיף את בראון מתחת לעיניים של השופט ולא שורקים, אונואקו מעיף את הנקינס עם שתי ידיים מהצבע ולא שורקים. בוא נאתגר אותך הכהן, תן לי שריקה אחת גבולית שנשרקה לטובת הפועל ירושלים. לא רק אתמול, אלא בסדרה.
כל זה לא גורע מהעובדה שכל הכבוד לתל אביב שבאו לשחק חזק.
ואני רואה את הכל בצורה מאוד אובייקטיבת עד כמה שניתן. נגד בון לדוגמה, השיפוט היה מעולה והפסדנו.
מכבי תל אביב לא בכיינים בנוגע לשיפוט עם מונאקו. השיפוט היה בשני משחקים באופן מאוד מובהק לרעתם. ואי אפשר לטעון שאני אוהב את מכבי...

כשאני מדבר על בכיינות ולוזריות אני לא מדבר על תלונות מוצדקות על שיפוט מחורבן. זה לגיטימי פלוס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 11:43 pm 
Sophomore

משעשע אותי לראות את ההקנטות מכיוון כמה אוהדי י-ם לכיוון אוהדי הפועל ת"א, כאילו כל מה שהקבוצה אותם הם אוהדים השיגה זה עוד שבוע לעונה חסרת תארים.

הרי אתם שמים את עצמכם במצב שאו שמכבי (יריבתכם השנואה) לוקחת אליפות, או שהדברים שכתבתם יראו מגוחכים לחלוטין, לוז לוז סיטואיישן עבורכם מה שנקרא.

אני לא יכול שלא לחשוב שאתם שמים את עצמכם במצב בו האגו שלכם יגרום לכם לרצות בניצחונה של מכבי ת"א, רק כדי לא לראות אוהדי קבוצה אחרת, שאינה מכבי, חוגגים.

בכל מקרה, אין לי מושג מי תנצח בסדרת הדרבי הזו, אבל כאוהד חולון אני 100% בעד הפועל. תנו לצהבת בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2023 12:13 am 
Sophomore

גם אני בעד שמכבי תפסיד.
והאמת לפני הטראשטוק הארוך כאן, גם הייתי בעד שה. ת"א תנצח. הגיע הזמן שגם למיעוט השפוי שם יהיה קצת נחת, גם אם על הדרך הרוב המופרע יהנה גם הוא. העמוד האחרון בתרד הזה קצת קירר אותי, אבל ניחא, האהדה שלי ממילא לא משנה הרבה, בוודאי שלא לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2023 1:08 am 
Sophomore

מעניין אם אוהדי הפועל ת"א רצו שננצח בגמר הגביע את מכבי באותה מידה. לפחות לגבי הוקיץ' אני מניח שהתשובה ברורה.

אני אתבאס יותר אם הפועל ת"א תיקח, אבל גם אשמח יותר אם מכבי תפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 05, 2023 2:50 pm 
Junior

xalmon כתב:
מעניין אם אוהדי הפועל ת"א רצו שננצח בגמר הגביע את מכבי באותה מידה. לפחות לגבי הוקיץ' אני מניח שהתשובה ברורה.

אני אתבאס יותר אם הפועל ת"א תיקח, אבל גם אשמח יותר אם מכבי תפסיד.

סיכום טוב של התחושה שלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 06, 2023 8:46 am 
מנהל פורום

אם מכבי משחקים מול הגסטפו אני בעד הגסטפו, לא מצליח להבין אוהדי כדורסל ישראלי שיעודדו את מכבי ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 06, 2023 9:00 am 
Junior

מתי כבר מארגנים את המשחק ראווה הזה, אחת ולתמיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 06, 2023 10:21 am 
מנהל פורום

האמת היא שאני באמת בתדהמה מזה שאוהדים מטומטמים שלנו יעודדו את מכבי ת"א. כמו שהייתי מבולבל לגמרי בגמר הגביע כשאוהדים מטומטמים של הפועל ת"א היו בעד מכבי ת"א.
אתם בדיוק עכשיו רואים מה החבורה האנטיספורטיבית הזו עושה בהקשר של הכרטיסים, אתם עכשיו רואים איך הם מכינים את ההתקרבנות הבאה ואת סבב האלימות הבא (כי האלימות כמעט תמיד תתחיל אצל הצהובים, לא משנה מי היריבה), אם רואים עכשיו איך הם בודקים אם הם יכולים להרחיב עוד את גבולות הכוח שלהם, ואתם עדיין תעדיפו אותם על קבוצה אחרת?
הבעיה של השמאל באימא שלי, אותו קו מחשבה שהביא עלינו את בנט הנאצי כראש ממשלה ואת חבורת הנאצים הנוכחית בממשלה כתגובה לאימפוטנטיות האינטלקטואלית של הישראלי המצוי, שיעדיף להטריל ולגרום לאחר לסבול מאשר לחשוב לרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 07, 2023 8:09 am 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אם מכבי משחקים מול הגסטפו אני בעד הגסטפו, לא מצליח להבין אוהדי כדורסל ישראלי שיעודדו את מכבי ת"א

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 07, 2023 9:33 am 
Junior

אם ברצינות רגע:
1. אני לא חושב שיש אוהדי הפועל ירושלים שאשכרה מעודדים את מכבי.
2. אני חושש שאתה מייחס יותר מדי רציונל למשהו שהוא בסופו של דבר תגובה רגשית. אני מת שמכבי תתפרק ואין לי שום רצון כזה כלפי הפועל תל אביב, אבל אליפות של מכבי זה משהו שאני חסין אליו מבחינה רגשית. אליפות של הפועל ת״א, לעומת זאת, תהיה כאב מסוג חדש שלא בא לי עליו.
3. ההשוואה לבנט גרועה מאוד כי שם התגובה הרגשית מייצרת מעשה אמיתי עם השפעה בעולם. אם אתה מכיר מצביע שמאל שהחליט להצביע לבנט בגלל איזשהי אסטרטגיה מחוכמת בעיניו, אתה יכול להתווכח על התוצאות של הבחירה שלו. אבל במקרה של מכבי-הפועל אין את זה. אני לא חושב שאתה טוען ברצינות שעצם העובדה שיש כמה אוהדי הפועל ירושלים שמעדיפים כבר שמכבי תיקח את האליפות ה-82 שלהם מאשר לראות את אוהדי הפועל ת״א מאוננים עכשיו 100 שנה, זה דבר שבאמת משפיע על העוצמה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 07, 2023 9:35 am 
Hall of Famer

הבעיה העיקרית שלי עם אליפות של הפועל עודפים זה שהתקשורת התל אביבית האדומה תחגוג על זה כל הקיץ בצורה מוגזמת למדי. אליפות של מכבי מצד שני זה אירוע שלא מעניין אף אחד , גם האוהדים שלה באותו ערב ימחאו קצת כפיים וילכו לישון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 07, 2023 12:59 pm 
מנהל פורום

אני אשמח אם התקשורת האדומה תחגוג 100 שנים על אליפות של הפועל ת"א, שיח ספורטיבי שמייאש ומרגיז את מכבי ת"א? איפה חותמים?!?!?!?
זו גם תגובה לסעיף 3 של הנביא, יש חשיבות לשיח ולתפיסה של הציבור לגבי דברים שקורים, חלק מהירידה של מכבי ת"א הגיע בגלל שהם נבהלו מהפועל ירושלים והפועל חולון ככוחות שעולים והם הגיבו לזה בפאניקה. הצלחה של עוד קבוצות שאינן מכבי, ויותר מזה, התייחסות של הציבור והתקשורת להצלחה כזו כשינוי טקטוני היא קריטית בשביל לפרג'ע את מכבי ת"א כמה שיותר לאורך זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 07, 2023 1:45 pm 
מנהל פורום

ובכלל אשמח לשחק בליגה שיש בה הרבה קבוצות פייבורטיות לתואר
הרבה יותר מאשר לשחק במפלצת דו ראשית כאשר אני הראש הקטן יותר במפלצת
ואם זה אומר שלאורך זמן יהיו לי פחות תארים כי הפוועל באר שבע מצאה את האלונה ברקת של הכדורסל אני בסבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 213 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], נורטון, עופר האדום ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: