סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' אפריל 15, 2025 7:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 3:27 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אין לי מושג מה התוכנית של מאייר ומי מכוון אותו מאחורי הקלעים, אם יש מישהו כזה. אני בספק אם הוא מכוון לסיבוב ראשון בדראפט מתישהו... אבל בוודאי שלא לדראפט הקרוב.
אישית אני קצת אנטי מכללות (אבל זה לא באמת משהו מבוסס) אז בעיני הדרך הכי טובה עבור מאייר להתקדם בכללי ולמצות 100% מעצמו זה ללכת בדרך של שרף: שנה בקבוצת ביניים בארץ שבה יוכל להיות אחד מ-3 הגארדים הבכירים ולהיות עם הכדור גם במאני-טיים -> אחר כך קבוצת ביניים באירופה שבה יוכל להיות במעמד דומה ואז... יכולות להיות כל מיני אופציות אם יצליח.
מצד שני, היום כדורסל המכללות בתהליכי שינוי גדולים. היה איזה ציטוט לא מזמן של שחקן אמריקאי ששיחק באירופה שאמר שהמכללות היום זה בדיוק כמו לשחקן באירופה - המאמנים כל הזמן מתחלפים, רוב הסגל של הקבוצה מתחלף, אתה מקבל משכורת ויש בזה יותר ממשהו.

ובאופן כללי - יש שני דברים שלא בהכרח הולכים ביחד, גם אם לפעמים זה נראה שהם כן צריכים להיות קשורים:
1. להשתפר בכדורסל - כלומר ללכת למקום שיש לו את המתקנים, את צוות המאמנים האישיים שיפתחו את השחקן הכי הרבה ומאמן ראשי שיתן בטחון ודק' משחק.
2. לקדם את המניה/הייפ - להיות במקום שבו תקבל הכי הרבה חשיפה, בין אם זה לבלוט מול תחרות נמוכה יותר, או סתם להיות בקבוצה שיש לה כל הזמן חשיפה תקשורתית.

למשל להיות בסגל נבחרת ישראל הבוגרת (נגיד שיש לו מקום) יקדם אותו הכי הרבה מקצועית, אבל לשחק באליפות העולם U-19 יתן לו הרבה יותר חשיפה ואולי יעלה יותר את המניה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 3:30 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
אתה וסבוניס בטח מכירים את העולם הזה יותר טוב ממני
אבל אני מניח שאמרו להם להתרכז בחוזקות שלהם ולא בכימיה הקבוצתית וזה מה שהם עשו
אם מאייר בא על טיקט של עושה משחק, זה מה שהוא ינסה להבליט
אם יוסופו מוכר אתלטיות, מהירות ואופי של סקורר ...(לא מכיר לא יודע) אז זה מה שהוא יעשה

לא יודע מה יוסופו מוכר, אבל לצד היתרונות שלו, הוא גם הראה בעיני הבנת משחק ברמה נמוכה מאוד.
היו כבר שחקנים שלכאורה היו להם את כל הנתונים ועדיין הם נפלטו מה-NBA - קבוקלו למשל, דניס סמית' ג'וניור ויש עוד רבים. אני לא אתפלא אם למשל דיאבנסה יהיה אחד מהם יום אחד.
אני לא דיברתי עם התיאום הקבוצתי וגם אפילו לא על הרצון למסור לשחקנים פנויים. שחקנים משתי הקבוצות הראו הבנה נמוכה בכדורסל, גם ביחס לשחקנים בני 18-19. וגם כאשר כבר מסרו, הרבה פעמים זה נגמר באיבוד מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 3:41 pm 
Junior

גם השליטה בכדור הייתה חלשה.
גם חדירות לסל נראו כאילו זו פעם ראשונה שיוצא להם לחדור על מישהו בגובה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 4:27 pm 
Junior

ודים כתב:
אין לי מושג מה התוכנית של מאייר ומי מכוון אותו מאחורי הקלעים, אם יש מישהו כזה. אני בספק אם הוא מכוון לסיבוב ראשון בדראפט מתישהו... אבל בוודאי שלא לדראפט הקרוב.
אישית אני קצת אנטי מכללות (אבל זה לא באמת משהו מבוסס) אז בעיני הדרך הכי טובה עבור מאייר להתקדם בכללי ולמצות 100% מעצמו זה ללכת בדרך של שרף: שנה בקבוצת ביניים בארץ שבה יוכל להיות אחד מ-3 הגארדים הבכירים ולהיות עם הכדור גם במאני-טיים -> אחר כך קבוצת ביניים באירופה שבה יוכל להיות במעמד דומה ואז... יכולות להיות כל מיני אופציות אם יצליח.
מצד שני, היום כדורסל המכללות בתהליכי שינוי גדולים. היה איזה ציטוט לא מזמן של שחקן אמריקאי ששיחק באירופה שאמר שהמכללות היום זה בדיוק כמו לשחקן באירופה - המאמנים כל הזמן מתחלפים, רוב הסגל של הקבוצה מתחלף, אתה מקבל משכורת ויש בזה יותר ממשהו.

ובאופן כללי - יש שני דברים שלא בהכרח הולכים ביחד, גם אם לפעמים זה נראה שהם כן צריכים להיות קשורים:
1. להשתפר בכדורסל - כלומר ללכת למקום שיש לו את המתקנים, את צוות המאמנים האישיים שיפתחו את השחקן הכי הרבה ומאמן ראשי שיתן בטחון ודק' משחק.
2. לקדם את המניה/הייפ - להיות במקום שבו תקבל הכי הרבה חשיפה, בין אם זה לבלוט מול תחרות נמוכה יותר, או סתם להיות בקבוצה שיש לה כל הזמן חשיפה תקשורתית.

למשל להיות בסגל נבחרת ישראל הבוגרת (נגיד שיש לו מקום) יקדם אותו הכי הרבה מקצועית, אבל לשחק באליפות העולם U-19 יתן לו הרבה יותר חשיפה ואולי יעלה יותר את המניה שלו.

אני לא חושב שלמאייר יש מקום בנבחרת, עובדה שאפילו בחלון האחרון שרוב הבכירים נעדרו, הוא לא זומן.
אני מניח שהתרחיש החיובי מבחינתו זה לסחוב את הנבחרת הצעירה. אגב, איך זה יעבוד הקיץ? יהיה גם אליפות עולם עד גיל 19 וגם אליפות אירופה עד גיל 20? אני מניח שלא רק מאייר יצטרך לבחור, יש בטח הרבה שחקנים שרלוונטיים לשתי הנבחרות.
בראייה קדימה אחרי הקיץ, די ברור שהוא צריך ללכת למקום שייתן לו להתפתח, והשנה במכבי הייתה בזבוז מוחלט. הוא כבר לא ילך בדרך של שרף כי הוא ב"איחור" של שנתיים אם הוא הולך לקבוצה בארץ ואז לאירופה. אני מניח שאם ייתן אליפות טובה בקיץ, יהיו לו אפשרויות לקבוצה מתאימה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 4:30 pm 
מנהל פורום

זה היה סתם כדוגמה על מנת להדגיש את ההבדל בין שתי סיטואציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 4:32 pm 
Sophomore

בעיני אתם קצת קשים עם השחקנים. ראיתי כבר משחקים כאלה בעבר וזה לא היה חריג לרעה. ועברו שם שחקנים כמו דרק רוז, ג'ון וול, ג'רו הולידיי, אנתוני דייוויס, דארון פוקס, דריוס גארלנד, ובשנה שעברה גם קופר פלאג. ובנבחרת העולם שחקנים כמו טוני פארקר, באטום, וויגינס, שרודר, ג'מאל מרי, אר ג'יי בארט, ובשנה שעברה... דייבאנטסה.

ספציפית, זה מחזור לא רע של ארה"ב עם בוזר ודיבאנטסה (שגם אם נשים בצד את ההשוואות המגוחכות ללברון או אפילו לקופר פלאג הוא בכל זאת שחקן שיכול להגיע רחוק). למרות שהכישרון שאני הכי אוהב הוא דארין פיטרסון, שלא שיחק. רכז גבוה עם אחלה של הבנת משחק ויכולת ליצור. מזכיר את הארפר, שייבחר שני בדראפט הקרוב, אבל קצת יותר אתלטי ולדעתי עם תקרה גבוהה יותר. מי שכן שיחק ובכלל לא השפיע על המשחק הוא נייט אמנט, שנחשב לכישרון טופ-5 במחזור הזה. אבל הוא לייט בלומר אז צריך לראות יותר לפני ששופטים. מי שעוד הרשים בארה"ב הוא טריי מקני, שיצטרף למישיגן בשנה הבאה. קלעי טוב עם גוף חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 5:16 pm 
Sophomore

מבחינה פיזית דיאבנסה דומה למה שאני זוכר מלברון הצעיר בשילוב של אתלטיות גובה וחוזק.

לא יודע איך אתה מחליט איך לדרג מחזור,
דיאבנסה, פטרסון ובוזר נראים לי כמו שלישיה חזקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 9:16 pm 
Sophomore

Bluey כתב:
מבחינה פיזית דיאבנסה דומה למה שאני זוכר מלברון הצעיר בשילוב של אתלטיות גובה וחוזק.

אתלטיות, גובה וחוזק זה אחלה. אבל מה יש בקופסה? בתיכונים ועם נבחרות ארה"ב הצעירות חאמידו דיאלו נראה כמו פוטנציאל מטורף. גארד בגובה 1.96 עם ווינגספאן של 2.11. אתלט ענק, חזק מאוד. מפחיד. היום הוא לא בליגה. גם לא אחרים עם פרופיל פיזי מבטיח מאוד ולא פעם גם כישרון, כמו רומאו לנגפורד, נאסיר ליטל, קווין נוקס, מוחמד במבה הארי ג'יילס, ג'וש גקסון, ועוד רבים ו(לא כל כך) טובים אחרים. גם מרווין באגלי וג'יימס ווייסמן בקושי מחזיקים מעמד בליגה. יכול להיות שדיאבנטסה יהיה כוכב נבא יום אחד. אבל לברון הוא הרבה יותר מסתם עילוי פיזי או שחקן מוכשר. הוא שחקן חכם להפליא עם מנטאליות מדהימה. להשוות את דיאבנטסה אליו רק בגלל שיש דמיון מסוים במדדים הפיזיים זה פשוט לא פייר וגם לא מועיל להבין מי דיאבנטסה כשחקן.

לגבי דירוג פוטנציאלי של מחזור, אז כן, ברור שבשלב הזה עושים את זה לפי הרביעייה או החמישייה המובילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 9:51 pm 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
Bluey כתב:

אתלטיות, גובה וחוזק זה אחלה. אבל מה יש בקופסה? בתיכונים ועם נבחרות ארה"ב הצעירות חאמידו דיאלו נראה כמו פוטנציאל מטורף. גארד בגובה 1.96 עם ווינגספאן של 2.11. אתלט ענק, חזק מאוד. מפחיד. היום הוא לא בליגה. גם לא אחרים עם פרופיל פיזי מבטיח מאוד ולא פעם גם כישרון, כמו רומאו לנגפורד, נאסיר ליטל, קווין נוקס, מוחמד במבה הארי ג'יילס, ג'וש גקסון, ועוד רבים ו(לא כל כך) טובים אחרים. גם מרווין באגלי וג'יימס ווייסמן בקושי מחזיקים מעמד בליגה. יכול להיות שדיאבנטסה יהיה כוכב נבא יום אחד. אבל לברון הוא הרבה יותר מסתם עילוי פיזי או שחקן מוכשר. הוא שחקן חכם להפליא עם מנטאליות מדהימה. להשוות את דיאבנטסה אליו רק בגלל שיש דמיון מסוים במדדים הפיזיים זה פשוט לא פייר וגם לא מועיל להבין מי דיאבנטסה כשחקן.

לגבי דירוג פוטנציאלי של מחזור, אז כן, ברור שבשלב הזה עושים את זה לפי הרביעייה או החמישייה המובילה.

אני מאוד מסכים, אבל רק חשוב לציין שבלואי עצמו אמר את אותו הדבר - הוא דיבר רק על הפרופיל הפיזי שלהם ולא באמת השווה אותם כפרוספקטים.
אגב, לא ראיתי את המדידות הרשמיות, אבל במבחן העין אני לא בטוח שדיאבנסה באמת באותו סדר גודל גם מבחינת נתונים. יש לו את הגובה, אבל גם יש לו מבנה של כריס בוש - כלומר צוואר ממש ארוך. יהיה מעניין לראות את ה-standing reach שלו ביחס לשל לברון. גם מבחינת זריזות וכוח מתפרץ הוא בהחלט ברמה גבוה, אבל מרגיש לי לא לגמרי פלואידי ואקספלוסיבי כמו לברון בגיל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 10:31 pm 
Sophomore

סאבוניס כתב:
Bluey כתב:

עשית פה סלט, של שחקנים מאיכויות שונות ובעיות שונות,
דיאלו למשל לפי espn לא היה מהגיוסים הטובים במחזור שלו כתיכוניסט - שלושת הראשונים (ציון 95),
דיאבנסה עם 98 די נדיר (למרות שמדפדוף מהיר היו גם שחקנים לא מוצלחים עם ציונים כאלה)
כנ״ל לנגפורד, ליטל, נוקס, במבה.

ג׳יילס גמר את הקריירה בגלל פציעות, באגלי ווייסמן וגקסון כשלונות כל אחד מסיבותיו.

לדעתי אתה ממעיט בערכו,
דיאבנסה הוא לא רק אתלט, מהמעט שראיתי הוא ממש מוכשר. סקורר טבעי, קלעי טוב עם כדרור טוב.
פוטנציאל להיות שומר טוב.
מה מפריע לך במנטליות שלו?

מה דעתך על בוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 10:39 pm 
Sophomore

ודים כתב:
אגב, לא ראיתי את המדידות הרשמיות, אבל במבחן העין אני לא בטוח שדיאבנסה באמת באותו סדר גודל גם מבחינת נתונים. יש לו את הגובה, אבל גם יש לו מבנה של כריס בוש - כלומר צוואר ממש ארוך. יהיה מעניין לראות את ה-standing reach שלו ביחס לשל לברון. גם מבחינת זריזות וכוח מתפרץ הוא בהחלט ברמה גבוה, אבל מרגיש לי לא לגמרי פלואידי ואקספלוסיבי כמו לברון בגיל הזה.

יש מצב שלברון היה אתלט עדיף, במבט ראשון הוא הזכיר לי אותו.
סטנדינג ריץ מעט אובררייטד. לא חושב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 1:37 am 
Junior

רק לציין שבשידור הראו שקופית עם כל השחקנים שנבחרו בבחירה הראשונה ושיחקו בנייק הופ סאמיט: קאט, קיירי, וול, אנתוני בנט, מרקל פולץ, אלטון ברנד, דיוויס, ציון, בן סימונס, ויגינס, אייטון, קייד, ברניאני, רוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 7:17 am 
Sophomore

Bluey כתב:
סאבוניס כתב:
Bluey כתב:

עשית פה סלט, של שחקנים מאיכויות שונות ובעיות שונות,
דיאלו למשל לפי espn לא היה מהגיוסים הטובים במחזור שלו כתיכוניסט - שלושת הראשונים (ציון 95),
דיאבנסה עם 98 די נדיר (למרות שמדפדוף מהיר היו גם שחקנים לא מוצלחים עם ציונים כאלה)
כנ״ל לנגפורד, ליטל, נוקס, במבה.

ג׳יילס גמר את הקריירה בגלל פציעות, באגלי ווייסמן וגקסון כשלונות כל אחד מסיבותיו.

לדעתי אתה ממעיט בערכו,
דיאבנסה הוא לא רק אתלט, מהמעט שראיתי הוא ממש מוכשר. סקורר טבעי, קלעי טוב עם כדרור טוב.
פוטנציאל להיות שומר טוב.
מה מפריע לך במנטליות שלו?

מה דעתך על בוזר?

ברור שיכולות להיות כל מיני סיבות לזה ששחקנים נכשלים, כולל פציעות, מנטאליות, או התפתחות שנתקעת. השחקנים שציינתי למעלה כולם נראו כמו כשרונות משמעותיים בתיכונים, כולל פרופיל פיזי מרשים, אבל זה לא התרגם לרמות הגבוהות. זה לא אומר כמובן שגם איי ג'יי יילך בדרכם. דיבאנטסה בהחלט מוכשר עם פרופיל פיזי נהדר ויכול להיות שיצליח. אף אחד מאיתנו לא באמת יודע לנבא בשלב הזה. מה שקצת הפריע לי אצלו (לא רק במשחק הזה, ראיתי אותו גם עם הנבחרת האמריקאית ובכמה משחקים בתיכון) זה שנראה שהוא לוקח מדי פעם פלייז אוף ומשייט ואני גם לא ממש סגור לגבי אינטלגנציית המשחק שלו והרעב. יכול להיות שאני טועה. גם אנתוני אדוארדס נראה בשנה שלו במכללות כמו שחקן לא אינטלגנטי במיוחד, שלוקח זריקות קשות ולא ממש מתעניין בלשחק הגנה.

את בוזר אני מחבב. התקרה פחות גבוהה משל דיבאנטסה, אבל הוא מאוד סולידי ועושה דברים נכונים על המגרש. יש לי יותר ביטחון ברצפה שלו כשחקן נבא מועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 8:01 am 
Sophomore

הסתכלתי על אחד הביג בורדים של דראפט 26, אבייב לא מופיע שם.
אם זה המצב שלו ברוב המוקים, אני במקומו הייתי שוקל ברצינות את אליפות העולם עד גיל 19 עם הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 3:29 pm 
Sophomore

כמובן שהייתי שמח אם אבייב היה מגיע לשחק עם הנבחרת. אבל מניית הדראפט שלו תיקבע באופן כמעט בלעדי על פי מה שהוא יראה בשנה הבאה בקנטאקי מתחת לאף של הסקאוטים. בן שרף נתן את אחת מאליפויות אירופה לנוער הגדולות בכל הזמנים. אבל יכולת בינונית פלוס באולם השנה תספיק לו כנראה רק לחצי השני של הסיבוב הראשון ואם הוא היה מצליח פחות הוא גם לא היה נבחר בסיבוב הראשון בכלל. איזאן אלמנסה הספרדי נבחר ל-MVP של אליפות העולם עד גיל 17 ואח"כ גם ל-MVP של אליפות אירופה לנוער כשהוא צעיר בשנה מהתחרות. זה לא עזר לו, כשעונה לא מוצלחת בג'י ליג איגנייט ריסקה לגמרי את מניית הדראפט שלו. אליפות גילאים מוצלחת יכולה לעזור לשים מישהו לא מוכר (בעיקר מחוץ לצפון אמריקה) על המפה ושסקאוטים יתחילו לעקוב אחריו. ואם יש לך מזל, כמו דאנטה אקסום, ונפצעת או לא נבחנת מול רמה גבוהה אחרי האליפות, אולי זה גם יכול להוביל לבחירה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 3:57 pm 
מנהל פורום

אבייב הולך לסינסינטי, לא קנטאקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 4:00 pm 
מנהל פורום

אבל יואי צודק, וזה לא סותר את מה שאתה כותב.
כרגע הוא בכלל לא על המפה.
אליפות עולם טובה, כשהוא הכוכב של ישראל ואולי סקורר מוביל בטורניר יכולים להפנות אליו את הזרקור. קודם שבכלל יהיה בין ה-50-60 שחקנים שמדברים עליהם. אחר כך ברור שיסתכלו לעומק ויראו אם באמת הוא שווה בחירה גבוה או לא לפי הביצועים במכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 6:08 pm 
Sophomore

כן, סיסינטי כמובן. אבל זה ממש לא נכון שאבייב אלמוני ולא על המפה. הוא מדורג כאחד מהטופ-30 פרוספקטס של 2025 בכל אחד מאתרי הסקאוטים המובילים (אספן, 247, ON3, רייבלס). בחלקם הוא גם טופ-25. מה שאומר שכל הסקאוטים המובילים כבר מכירים אותו היטב, צפו בו בשנה האחרונה בליגה של אוברטיים אליט, ואין ספק שהולכים לעקוב אחריו מקרוב מאוד בשנה הבאה. לשם השוואה, זה יותר גבוה מהדירוגים של שג"א כשהוא הגיע לקולג'. ככה שממש לא מדובר כאן על איזה זאק אידי, שהיה מדורג 436 בסוף התיכון, או איזה פרוייקט צרפתי עלום שם שיכול לפרוץ לתודעה עם טורניר גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 6:22 pm 
Sophomore

וחוץ מזה, הרעיון שסקאוטים עוקבים רק אחרי השחקנים שמדורגים לפני תחילת העונה בין 60 הראשונים הוא מופרך. בעידן של היום כל דקה במכללות מצולמת ומנותחת, גם במכללות מהדרג השני והשלישי של דיוויז'ן 1. אם שחקן אלמוני לחלוטין לפני תחילת העונה פורץ פתאום ומראה פוטנציאל, גם אם זה קורה בתכנית כדורסל קטנה יחסית כמו ייל או מרי סטייט (מוראנט), הסקאוטים כבר ידאגו להגיע למשחקים שלו ולשבת שעות עם קטעי וידיאו שלו ולנתח כל אספקט במשחק שלו. יש יותר קושי יחסי לנתח שחקנים מאירופה או אוסטרליה, גם בגלל שקשה יותר להתרשם ממשחקים חיים שלהם, אבל גם בזה יש שיפור משמעותי לעומת תחילת שנות ה-2000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 7:02 pm 
מנהל פורום

כן, זה ברור. גם אם הוא באמת אלמוני לגמרי ועדיין פתאום נותן עונה טובה במכללה סבירה, אז ברור שהוא יהיה בתמונת הדראפט.
עדיין אני מאמין שמה שיואי כתב זה גם נכון כי במצב הנוכחי שלו זה כן יכול מאוד לעזור לו אם נגיד יתן טורניר אליפות עולם טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 8:48 pm 
Hall of Famer

לגבי מאייר, אם אני זוכר נכון את דברי/רמיזות פיני גרשון (שכנראה בקשר רציף עם מאייר ומשפחתו ו/או מקורביו/סוכניו - ובנושא זה כן יש לו "מידע פנים") מהשבועות האחרונים - ההצעה מדיוק היא סביב ה-400 אלף דולר בשנה, ויש לו גישושים/הצעות בסדר גודל של קרוב לכפול ממכללות אחרות (אולי פחות קורצות אמנם).
בסכומים הללו, ברור שהישארות באירופה היא ויתור על שכר בטווח הקצר (כמה כבר קבוצה אירופית תציע לו כעת - 100-200 אלף? כמה מקבל עכשיו שרף לדוגמא?). למרות שאולי קבוצה רנדומלית יכולה לעשות "השקעה" בדומה למה שעשתה ירושלים עם סירווידיס - אולי שווה להחתים גם על שכר מופרז, כי בסיכוי לא מבוטל אתה מקבל עבורו ביי-אאוט כלשהו לאחר שנה או שנתיים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 14, 2025 11:27 pm 
Hall of Famer

ודים וסאבוניס מדברים קצת בקווים מקבילים. ברור שלא יזיק לאבייב לשחק באליפות העולם עם ישראל. סיכוי לחשיפה. אבל מצד שני, לא חשוב מה הוא יעשה באליפות העולם, מה שיקבע זאת התקופה שלו בסינסי. גם אם תהיה לו אליפת עולם גדולה, אבל שנת פרשמן חלשה בברקאטס, מעמד הדראפט שלו יהיה חלש. אם תהיה לו אליפות קטסטרופלית, אבל עונת פרשמן מדהימה, האליפות לא תהיה אפילו נק' רחוקה על רדאר הדראפט, אלא רק העונה בסינסי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 15, 2025 5:27 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ודים וסאבוניס מדברים קצת בקווים מקבילים. ברור שלא יזיק לאבייב לשחק באליפות העולם עם ישראל. סיכוי לחשיפה. אבל מצד שני, לא חשוב מה הוא יעשה באליפות העולם, מה שיקבע זאת התקופה שלו בסינסי. גם אם תהיה לו אליפת עולם גדולה, אבל שנת פרשמן חלשה בברקאטס, מעמד הדראפט שלו יהיה חלש. אם תהיה לו אליפות קטסטרופלית, אבל עונת פרשמן מדהימה, האליפות לא תהיה אפילו נק' רחוקה על רדאר הדראפט, אלא רק העונה בסינסי.

שזה בדיוק מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 223 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה