סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' אפריל 10, 2025 3:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 10:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אכן מישהו כאן לומד מטעויות של עצמו.
הערה שלי - הארפר לא ישלים את החוזה בירושלים.
כמו ספידי בשעתו, יש אנשים שבנקודת זמן מסוימת נראים שאין בלתם והזמן עושה את שלו.
לא סגור על הגיל שלו אבל האם הוא יוכל לשמור על אותה אתלטיות על 3 שנים קדימה - זו גם שאלה גדולה.
גם זוס יעשה קופה יפה בזכות עופר ינאי וישאר.
העמדה הקריטית שבה יהיה צורך לשים הרבה כסף היא עמדת הרנדולף. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 10:47 am 
Freshman

36 השעות האחרונות הן כנראה הכי טובות ומרגשות שהיו לאוהדי הפועל ירושלים כל העונה.
להוריד את הכובע בפני אדלסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 10:47 am 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
אכן מישהו כאן לומד מטעויות של עצמו.
הערה שלי - הארפר לא ישלים את החוזה בירושלים.
כמו ספידי בשעתו, יש אנשים שבנקודת זמן מסוימת נראים שאין בלתם והזמן עושה את שלו.
לא סגור על הגיל שלו אבל האם הוא יוכל לשמור על אותה אתלטיות על 3 שנים קדימה - זו גם שאלה גדולה.
גם זוס יעשה קופה יפה בזכות עופר ינאי וישאר.
העמדה הקריטית שבה יהיה צורך לשים הרבה כסף היא עמדת הרנדולף. נחיה ונראה.

הארפר בן 27.5. אחלה גיל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 10:57 am 
מנהל פורום

זה שזה בא לפני ואחרי ניצחון מתוק שכזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:01 am 
Junior

לא שאני אומר שהארפר בוודאות ישלים את החוזה, אבל ההשוואה לספידי סמית' לא קשורה בכלל. הארפר הראה השנה דומיננטיות חסרת תקדים, בארץ ובאירופה (כנראה השחקן הכי טוב ביורוקאפ). הוא עדיין צעיר יחסית.
יותר מזה - אני חושב שהוא אפילו לא הראה את כל הרפרטואר שלו. הוא התחיל בתור מישהו שסוחט עונשין בצורה מטורפת, המשיך כשחקן עם צעד ראשון מדהים ובחצי השני של העונה התגלה שהוא גם פליימייקר לא רע בכלל, וכמובן שהקליעה שלו די אבסולוטית. זה שחקן שהתקרה שלו אולי אפילו גבוהה יותר. המשחק אתמול היה תצוגת תכלית - זה לא רק המספרים (פלוס 22 בדקות שהוא על המגרש, מינוס 10 ב-8 הדקות שהוא על הספסל) - זה הבדל בין קבוצה שלא עוברת את החצי לקבוצה שמנצחת את מי שנתנה בראש להרבה קבוצות יורוליג לאחרונה.
ירושלים תצטרך להשקיע הרבה מחשבה בסגל שהיא בונה לידו, בדגש על הגארד הזר שישחק לצידו. גם השילוב שלו עם ויילי הוא כנראה משהו שעוד יכול מאד להשתפר (נזכיר שהם שיחקו ביחד במכללות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:01 am 
Junior

חשבתי שיונתן אלון אמר לאדלסון שאם הוא רוצה שחקנים במיליון דולר אז הוא, אלון, לא המאמן המתאים לזה.
אני מניח שהוא הולך להתפטר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:02 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
חשבתי שיונתן אלון אמר לאדלסון שאם הוא רוצה שחקנים במיליון דולר אז הוא, אלון, לא המאמן המתאים לזה.
אני מניח שהוא הולך להתפטר :D

הכי ווישפול ת'ינקינג שיש, אבל מעניין מה אדלסון יעשה אם יונתן אלון ייקח אליפות... אולי משהו בסגנון דדאס / בלאט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:08 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
הארפר חתם לעוד 3 שנים. וואו.

אולי דיעה לא פופולרית, אבל אני חושב שההחתמה הזאת שמה תקרה על הפועל ירושלים, בהסתייגות כמובן שהארפר נשאר במעמד שלו בהפועל ירושלים.
ברמות שהפועל ירושלים כרגע נמצאת, הארפר אחלה החתמה. שחקן מוביל ביורוקאפ, שחקן שיכול להוביל את המועדון לגניבת תואר בעונה מקרית, כי היריבות מפשלות או בהתעלות חד פעמית.
עד לפני שנתיים סביר להניח שלא היה לי שום דבר רע להגיד על ההחתמה הזאת, אבל בשנתיים הללו קרו 2 דברים משמעותיים. כמובן אדלסון, בעלים עם כיסים עמוקים שגם הצהרות הכוונות שלו הייתה להרים את הפועל ירושלים מדרגה מהרמה שכרגע היא נמצאת בה וכמובן הזינוק המטאורי והמטורף של עופר ינאי.
מאחר ובעיני כאמור ההחתמה הזאת מצהירה על קבוצה שהיא טופ יורוקאפ במקרה הטוב, בעוד שהפועל תל אביב מנסה למצב את עצמה כקבוצת יורוליג, גם בתקציבים ויכול להיות שמשנה הבאה גם באופן מעשי, אז הפועל ירושלים מצהירה על עצמה כקבוצה מספר 3 בישראל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:12 am 
Hall of Famer

טופ יורוקאפ, שחקן שיכול להצליח גם ביורוליג.

מדובר בשחקן הכי טוב בליגה וביורוקאפ העונה בלי שום ספק, בשיא הקריירה שלו. זה שהפועל העונה מספר 3 בישראל (נניח, בנתיים היא הוכיחה שהיא לא פחות טובה משתי התל אביביות גם ככה) זה לא בגללו אלא בגלל חוסר של שחקנים טובים בעמדות אחרות. החתמה גדולה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:14 am 
Junior

עמוס לב כתב:
עופר האדום כתב:

אולי דיעה לא פופולרית, אבל אני חושב שההחתמה הזאת שמה תקרה על הפועל ירושלים, בהסתייגות כמובן שהארפר נשאר במעמד שלו בהפועל ירושלים.
ברמות שהפועל ירושלים כרגע נמצאת, הארפר אחלה החתמה. שחקן מוביל ביורוקאפ, שחקן שיכול להוביל את המועדון לגניבת תואר בעונה מקרית, כי היריבות מפשלות או בהתעלות חד פעמית.
עד לפני שנתיים סביר להניח שלא היה לי שום דבר רע להגיד על ההחתמה הזאת, אבל בשנתיים הללו קרו 2 דברים משמעותיים. כמובן אדלסון, בעלים עם כיסים עמוקים שגם הצהרות הכוונות שלו הייתה להרים את הפועל ירושלים מדרגה מהרמה שכרגע היא נמצאת בה וכמובן הזינוק המטאורי והמטורף של עופר ינאי.
מאחר ובעיני כאמור ההחתמה הזאת מצהירה על קבוצה שהיא טופ יורוקאפ במקרה הטוב, בעוד שהפועל תל אביב מנסה למצב את עצמה כקבוצת יורוליג, גם בתקציבים ויכול להיות שמשנה הבאה גם באופן מעשי, אז הפועל ירושלים מצהירה על עצמה כקבוצה מספר 3 בישראל.

אני מבין את מה אתה אומר, ועדיין הארפר יותר מדי טוב כדי שבשלב הזה תוותר עליו. האלטרנטיבה הייתה להגיד שהקבוצה מכוונת גבוה יותר, ונניח לשים הצעה של כמה מיליוני דולרים לשיין לארקין או מישהו בסגנון. רוב הסיכויים שהקבוצה הייתה נשארת קרחת מכאן ומכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:30 am 
Hall of Famer

בקצב הזה תקציב השחקנים של מכבי יהיה ה3 בגודלו בליגה בעונה הבאה.

לא לשכוח שסהר ושרף כבר לפני חודש אמרו שאדלסון ישדרג משמעותית את התקציב ותהיה מיני מהפכה בגזרת הזרים.לדעתי חוץ מהארפר ואוסטין ואולי עוד זר אחד מקסימום כל יתר הזרים יוחלפו וגם יש מצב לשידרוג הסגל הישראלי.זוסמן גם הולך לקבל שידרוג בשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:38 am 
Junior

השדרוג יהיה רק ברמת הזרים. את הסגל הישראלי אי אפשר לשדרג, מהסיבה הפשוטה שאין ישראלים פנויים שיכולים באמת לשדרג את הסגל. הובר במקום דברת זה המקסימום, זה נחמד, אבל זה לא ממש משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:49 am 
Hall of Famer

10 המשתכרים הגבוהים בליגה
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=502416

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 11:59 am 
Junior

עמוס לב כתב:
עופר האדום כתב:

אני מניח שזו אכן דעה לא פופולרית, אבל הפופולריות זה לא העניין אלא העובדה שהיא פשוט שגויה. אם אתה חושב שהארפר זו לא הדרך הכי משתלמת שיש להוציא מיליון דולר, זה עניין אחד. יכול להיות שאני אפילו אסכים איתך. אבל אתה לא אומר את זה. אתה אומר קודם כל שהארפר הוא גארד מוביל רק ברמת יורוקאפ ולא יכול להיות ברמה של גארד מוביל ביורוליג. שם בעיניי אתה נופל בכשל הקלאסי של ״שחקן ברמת יורוליג״ שזה פשוט פיקציה שלא קיימת. בנוסף, אתה גם מניח, שאם החתימו את הארפר במיליון דולר זה אומר שבשלוש שנים הקרובות הכוכב ובעל הבית היחיד של הקבוצה הוא ג׳ארד הארפר. אני לא חושב שזה נכון, או לכל הפחות לא רואה סיבה להניח שזה בהכרח המצב. הפועל תל אביב הביאו את מדר על הראש של בברלי ורגלנד ויביאו את מיצ׳יץ׳ (או מישהו בסכומים דומים) על הראש של מדר. אם הפועל ירושלים תרצה לבנות קבוצה בעולמות ה20-25 מיליון דולר לעונה, מן הסתם הארפר במיליון דולר לא יהיה כוכב העל הבלתי מעורער שלה. לגבי ההצהרה על קבוצה מספר 3. לי אין בעיה עם זה. אם הפועל תל אביב רוצה לבנות קבוצה ליורוליג ב-35 מיליון דולר אני לא חושב שהדרישה שלי מהקבוצה שלי היא להיות גם קבוצה ב-35 מיליון דולר. אני כן אשמח מאוד אם נבנה קבוצה תחרותית ב-20 מיליון ואם כשנפצע אצלנו שחקן שמקבל 800 אלף דולר בעונה, לא נחליף אותו בשחקן של 25 אלף דולר בחודש אני בכלל אהיה בעננים…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 12:00 pm 
מנהל פורום

אני עם עמוס, כאן, יש להארפר את המגבלות שלו
הוא לא יכול להיות רכז מוביל בקבוצת פלייאוף ביורוליג
ראיתי אותו מספיק בולנסיה בשביל להבין את זה, והוא לא שחקן יותר טוב עכשיו מאשר היה בולנסיה
אז אחת מהשתיים
1. לא נגיע לשם ולרמות שמתחת לזה, הארפר מתאים לגמרי להוביל
2. נגיע לשם ונצטרך להביא גארד בכיר יותר ממנו והוא יצטרך להיות מספר 2 בהיררכיית הגארדים

בכל מקרה החתמה מצוינת, אני פריק גדול של המשכיות ולא רק בגלל הקבוצה אלא בעיקר בגלל היכולת של השחקנים להרגיש בבית, לפתח את הכישורים שלהם בקיץ באופן שיתאים לקבוצה שבה ישחקו עו הרבה שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 12:14 pm 
Junior

1. הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהיה בולנסיה. איזו מין טענה מוזרה זאת? בולנסיה הוא לגמרי לא השתלב ולא הבין איך להתאים את עצמו למה שהקבוצה צריכה. בהפועל, במשך חלקים גדולים של העונה הוא נראה כאילו פיצח את העניין ורק שופטים שנמנעים בכוונה מלזרוק פאולים לטובתו מסוגלים לעצור אותו.
2. עברנו מאוד מהר מלהביא שחקן שלא הצליח להשתלב ביורוליג ב-450 אלף דולר ללהרגיש שיש בעייתיות בהחתמה במיליון דולר כי לא מדובר בשחקן שיכול להיות הרכז המוביל בקבוצת פלייאוף ביורוליג.
3. אני מסכים שיש לו מגבלות רציניות (בעיקר קליעה והגנה) וכמו שאמרתי, אני לא בטוח שבתקציב של מיליון דולר הוא השחקן הראשון שהייתי מביא, אבל להמשכיות יש פקטור מאוד משמעותי, גם ברמה ההצהרתית וגם מקצועית על המגרש.
4. אני כופר בהנחה שבכל קבוצה יש היררכיה ברורה בין הפוינט גארד הראשון לפוינט גארד השני. הארפר יכול להיות האיש כמו שהוא עכשיו, יכול להיות מספר 2 בהיררכיה כמו שאתם חוששים ויכול לחלוק את הבכירות עם עוד פוינט גארד כמו שקורה בלא מעט קבוצות שאני לא יכול לחשוב עליהן כרגע…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 12:19 pm 
Hall of Famer

השאלה הגדולה יורוליג
בהנחה שהפועל תל אביב בכל מקרה תהיה שם ל3 שנים תמורת 10 מיליון יורו.לדעתי ירושלים תנסה לזכות ביורוקאפ בעונה הבאה ואם לא תצליח אדלסון ינסה לקנות מקום ביורוליג עם סכומים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 12:29 pm 
Junior

עברנו עוד יותר מהר מלהיות קבוצת יורוקאפ ללהיות קבוצת פלייאוף ביורוליג. חסר רק הפרט הקטן של להגיע ליורוליג. ההחתמה הזו בהחלט מחזקת את הסיכוי הזה, כי הוא שחקן טופ יורוקאפ ויכול להביא לזכייה במפעל ולכרטיס ליורוליג. עם זאת, אני חושב שהמסלול ליורוליג לא עובר דרך זכייה ביורוקאפ, שזה משהו די אקראי שנותן כרטיס לשנה.
אם וכאשר ירושלים תהיה ביורוליג, אפשר יהיה לשאול האם הארפר מספיק בכיר כדי להוביל אותה, אם הוא יכול להיות מספר 2 ועוד ועוד. כרגע ההחתמה שלו מעלה את התקרה של ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 12:35 pm 
Sophomore

אני אפילו לא מבין את השיחה הזאת.
הארפר שחקן אדיר שנתן עונה היסטורית. הוא עשה התקדמות אדירה מולנסיה (למשל בקליעה) ואם לא אצלנו הוא היה מקבל מיליון דולר ממישהו אחר.
האם הוא יכול להוביל קבוצת פלייאוף ביורוליג זה לא המבחן וקשה לענות על זה. גם על שורטס אמרו שלא והתבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 12:37 pm 
מנהל פורום

האימפקט שלו גדול יותר, ברור
יותר דקות, שיטת משחק שמתאימה לו יותר
מה שגורם לחשוב שהוא טוב יותר מאשר בולנסיה
אבל סט הכישורים שלו, לא קפץ מדרגה, הוא מוסר אותה כמות אסיסטים לדקה כמו בעונה הראשונה ביורוליג
הוא קולע 45% מהשדה לעומת 38% בעונת ולנסיה הראשונה
ואם מפקטרים את רמת ההגנות ביורוליג לעונת היורוקאפ, זה בערך אותה יעילות
למה אני משווה רק את העונה הראשונה ולא את השניה?
כי בשניה הוא היה שחקן דחוי שהמאמן לא אהב
השוואה נכונה יותר לעונה הראשונה, אצלנו ביורוקאפ ובולנסיה ביורוליג הוא זרק 0.4 זריקות לדקת משחק, שממחיש שהוא היה באותה מעמד היררכי בהתקפה לפחות
המשחקים הפחות טובים מול גרנקה (רבע הגמר) מכבי (גמר הגביע) הם דוגמא חיה למגבלות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 12:42 pm 
Junior

שחקנים מפגינים יכולות אחרות לגמרי בסיטואציות שונות, מבלי שסט היכולות שלהם ישתנה. בולדווין וקולסון הובילו קבוצה הכי קרוב שאפשר לפיינל פור, והשנה מתקשים מאד. האם סט היכולות שלהם השתנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 12:55 pm 
מנהל פורום

לא
וזו דוגמא מצוינת להוכיח את הנקודה שלי
לקחת שני שחקנים שחושבים שהם מושלמים והיו בקבוצת סף פלייאוף להאמין שיהיו טובים גם בקבוצת פיינל פור?
רק טיפש מדופלם כמו שארס יפול בפח הזה

רנדולף והורד, שחקנים טובים יותר במכבי מאשר בשתי הפועלות
כי הם שחקנים צנועים, שחושבים שיש להם מה ללמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 1:10 pm 
Junior

uriel17 כתב:
האימפקט שלו גדול יותר, ברור
יותר דקות, שיטת משחק שמתאימה לו יותר
מה שגורם לחשוב שהוא טוב יותר מאשר בולנסיה
אבל סט הכישורים שלו, לא קפץ מדרגה, הוא מוסר אותה כמות אסיסטים לדקה כמו בעונה הראשונה ביורוליג
הוא קולע 45% מהשדה לעומת 38% בעונת ולנסיה הראשונה
ואם מפקטרים את רמת ההגנות ביורוליג לעונת היורוקאפ, זה בערך אותה יעילות
למה אני משווה רק את העונה הראשונה ולא את השניה?
כי בשניה הוא היה שחקן דחוי שהמאמן לא אהב
השוואה נכונה יותר לעונה הראשונה, אצלנו ביורוקאפ ובולנסיה ביורוליג הוא זרק 0.4 זריקות לדקת משחק, שממחיש שהוא היה באותה מעמד היררכי בהתקפה לפחות
המשחקים הפחות טובים מול גרנקה (רבע הגמר) מכבי (גמר הגביע) הם דוגמא חיה למגבלות שלו

אני, כאמור, מסכים שיש להארפר מגבלות משמעותיות אבל השימוש שאתה עושה בסטטיסטיקה די משונה. 45% מהשדה לעומת 38% מהשדה זו לא קפיצה משמעותית בעינייך? 33% משלוש ביורוליג לעומת 42% משלוש? 8 נק' מדד בממוצע ביורוליג לעומת 21.5 נקודות מדד ביורוקאפ (כשהדקות עלו מ-18 ל-30)? בליגה האסיסטים עולים במשמעותית יותר מפי 2, האיבודים עולים בפחות מפי שתיים. בקיצור...

אבל אפשר לשאול גם הפוך: אם היו אומרים לך אחרי עונת 22/23 שמישהו מבין כריס ג'ונס, ג'ונה ראדבוה (או איך שהוא לא הוגה את השם שלו), שאנון אוואנס וג'ארד הארפר יהפוך למלך הסלים וה-mvp של היורוקאפ ולשחקן של מיליון דולר לעונה אם רק יקבל 30 דקות למשחק, היית הולך על הארפר (או על כל אחד אחר מהם, לצורך העניין)? אולי לך זה היה ברור מראש שרנדולף והורד יצליחו לעומת קולסון ובולדווין שייכשלו כי אתה הרבה יותר מבין איך כדורסל עובד משאראס, אבל איך אתה ממש משוכנע שהארפר הוא לא מהסוג הצנוע שממשיך ללמוד והוא לא שיפר את המשחק שלו בשנתיים האחרונות? מצד שני, לפי הדיווחים פנר באמת היתה קבוצת היורוליג שהכי רצתה את הארפר אז אולי זה שוב הטפשות של שאראס ואתה שוב צודק...

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ב' אפריל 07, 2025 1:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 1:14 pm 
Freshman

החתמה וואו. אני אישית הייתי בטוח שנגיד שלום יפה בסוף העונה והוא ילך לקבל מיליון דולר ביורוליג (וזה לא היה נראה לנו מוגזם) - שאפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 1:26 pm 
מנהל פורום

נביא אחלק את התשובה לנושאים
למה אני חושב שהארפר לא שחקן יותר טוב מאשר עונת היורוליג הראשונה שלו? כי הראתי במספרים. הנתון של אחוזי קליעה אני מסביר באיכות ההגנות
אם משהו שהוא איכותי ביורוליג, זה באמת ההגנות, סייז ואגרסיביות
וכמובן גם העונה כשהתמודדנו על החיים מול קבוצות ברמה גבוהה ולנסיה, מכבי וגרנקה
הפסדנו בכולם כשהוא שיחק לא טוב
אומר שוב, אחלה החתמה והסכום ראוי ומגיע
כל מה שאני אומר שעד רמת פלייאוף יורוליג, הוא מתאים להיות שחקן מוביל, מעל זה נצטרך להביא שחקן בכיר יותר שיוביל

שארס הוא דוגמה נהדרת לשחקן כדורסל נהדר שהאגו סותם לו את המוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: