סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 13, 2025 3:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 83, 84, 85, 86, 87  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 6:04 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
דבר ראשון, יוקובאיטיס אחד השומרים הגרועים שיצאו לי לראות. גרוע בהרבה מהארפר. הוא טיילת קבועה. אולי בלאט שומר רע ממנו.
יש הרבה גארדים קטנים ביורוליג: שורטס וההוא מבאיירן מינכן. הארפר אתלט על ומהיר כמו שד. אני לא חושב שלשומרים ביורוליג יהיה קל להסתדר עם המהירות הזאת.

הורד אמנם נטול אגו, משתפר ומשקיע בעיקר בעצמו אבל לא אחת העונה נראה שהוא פשוט לא בקטע. לא בא לו לשחק והוא לא מגיב טוב כשלא מצליח לו. אתמול למשל העבירות המהירות והשטותיות שלו גמרו לו את המשחק מהר מאוד. כשהוא כן בקטע ובשיאו הוא בהחלט שחקן מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 07, 2025 6:19 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
רק להעמיד דברים על דיוקם, ולנסיה לא שיחררו את הארפר כי הם לא ביורוליג, אלא מתוך אכזבה מקצועית ממנו. את מי שהם רצו הם השאירו ואפילו הגדילו את התקציב ביחס לעונה שעברה (הם מפרסמים אגב את התקציב שלהם). העונה הראשונה של הארפר בולנסיה הייתה בינונית. סביר מבחינת כמות נקודות, אחוזים לא משהו, מעט אסיסטים. העונה השנייה כבר הייתה רעה לתפארת.

ועדיין
נניח ולנסיה היו זוכים כעת ביורוקאפ ועולים ליורוליג (לא תסריט מופרך עד לפני שבוע...), ומחתימים את הארפר על קרוב למיליון יורו בעונה. מישהו היה מתפלא מכך?
ממוצעי שתי העונות שלו ביורוליג (נכון שהראשונה טובה מהשנייה, וסביר שזה מה שגרם להם לא להמשיך איתו, ושקבוצות יורוליג לא קפצו עליו כנראה בקיץ שעבר) - 9.6 נקודות, 47% לשתיים, 30% לשלוש, 83% מהקו (סביב 3.5 זריקות למשחק - לא מעט עבור שחקן שמקבל 17 דקות בממוצע), 2.8 אסיסטים על 1.5 איבודים. עבור רכז מחליף שתפקידו לתת סקורינג - לא מדהים, אבל לא כזה רע.
מאז כמובן המניות שלו עלו ללא ספק, ובכלל פחות או יותר כל ה-MVP-ים האחרונים של היורוקאפ השתלבו יפה גם ביורוליג לאחר מכן: שורטס, ג'ריאן גרנט, ג'ייטה (הסנטר של מונאקו), סיקמה, ווילבקין (אלו כל האחרונים, פרט לג'מאר סמית שהיה המצטיין בעונת 20-21 ולא הגיע ליורוליג).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 12:04 am 
Sophomore

אם היו אומרים לי לפני שבוע שהארפר יחתום על חוזה ארוך טווח הייתי מאושר.
מעבר לזה שהוא שיפר מאוד את רוב הנתונים שלו לא רק ביחס ליורוליג, אלא גם ביחס לליגה הספרדית, אני חושב שברור שהוא עשה העונה קפיצת מדרגה.
אני לא יודע אם הייתי לוקח אותו להיות רכז מוביל לקבוצת יורוליג,
אבל בתור אחד משלושת הגארדים המובילים בוודאי שהייתי לוקח, וזה הערך הכספי של החוזה שהוא חתם עליו.
חתיכת שיחוק של אדלסון.

לגבי זוסמן, אני לא בטוח שהוא יישאר. ינאי רוצה אותו מאוד ויכול לתת לו תפקיד חשוב, ואני לא בטוח שלא קורץ לו לחזור ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 12:13 am 
Junior

יישאר, הלאה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 12:16 am 
Freshman

מכל הטריו, דווקא זוסמן הוא זה שתלוי בסיטואציה יותר מכולם כדי לפרוח, ולראיה התפוקה שהוא נותן בנבחרת לעומת בירושלים
לא אומר שהוא לא יוכל להצליח בהפועל תל אביב, אבל הייתי מהמר שבהינתן הצעה ראויה האינטרס שלו להישאר הוא גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 12:24 am 
Hall of Famer

מצד שני, זוסמן הוא הדרך הכמעט היחידה של הפועל ת"א להתחזק בסגל הישראלי לקראת היורוליג (אוקי, גם שגב לאיזה 5-10 דקות מדי פעם, אבל זה לא אותו סדר גודל), והוא מתלבש להם בול מבחינת העמדה שלו (העמדות שבהן הן מכוסים הכי טוב מבחינת ישראלים זה 1 ו-4), שחקן אידיאלי לשחק לצד 3-4 שחקנים עם אוריינטציה יחסית התקפית (בראש ובראשונה מוטלי, חוץ ממנו למעשה אי אפשר להיות בטוחים שאף זר הולך להישאר, או שאני טועה?), יש לו ניסיון יורוליג לא מבוטל, וזה יחליש את ירושלים וייתן עקיצה למכבי...
כל הסיבות לעופר ינאי להתפרע עליו.
לא אתפלא אם יגיע לסדר גודל של החוזה של מדר, מיליון וקצת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 1:14 pm 
Freshman

אז אחרי שהיה קצת זמן לעכל אני חושב שהמהלך עם הארפר הוא אחד ממהלכי הניהול המרשימים שעשו בהפועל (ברמת הדאנטה סמית׳, ליאור אליהו ולדעתי הרבה מעבר).
ברור שהיו להארפר הרבה אופציות לבחור מהן אם היה יוצא לשוק, העובדה שאנחנו יודעים באפריל שיש לנו את שחקן הפרנצ׳ייז לבנות סביבו היא גדולה.
קארינגטון פחות קריטי מקצועית אבל נכס בגלל הדרכון מן הסתם ומאמין שזה היה באותה מידה בלוק מלתת לתל אביבות להתחזק איתו, זוס הוא החתיכה הקריטית השנייה.
משם באמת שיש בסיס מעולה לבנות משהו טוב יותר לעונה הבאה, כל השאר בסימן שאלה אבל מאמין שלפחות עוד שני זרים ושני ישראלים ימשיכו לשם ההמשכיות.
ואז יש למתן הזדמנות לעשות את מה שרצינו כל העונה ולהביא עוד 3-4 החתמות מפוצצות, לא חייבים כולם ליהיות כוכבי על אבל שחקני כנף טובים יותר, גארד תותח אחד לפחות ושחקן פנים.
מאמן זה אחרון ברשימה שלי, לא יודע אם יש מאמן ישראלי שאני מעדיף על יונצ׳וק ואם זה מאמן זר אז שיהיה אושייה ולא איזה קאצישקרכלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 2:32 pm 
Junior

זה מעבר לדאנטה סמית'. סמית' היה החלתמה גדולה ומכבי התעניינו בו, אבל הארפר הוא ה-MVP של היורוקאפ. ולא סתם MVP, מגיע מקבוצה שעשתה רק רבע גמר, כלומר עוד יותר בולט ביכולת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 2:40 am 
Sophomore

בעיני אסור להחתים שחקנים מעבר לזוסמן בשלב הזה,
קודם כל צריך לסגור מאמן.
מאמן שאתה מנחית לו סגל מלא על הראש זה מתכון לבעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 10:19 am 
Freshman

יואי כתב:
בעיני אסור להחתים שחקנים מעבר לזוסמן בשלב הזה,
קודם כל צריך לסגור מאמן.
מאמן שאתה מנחית לו סגל מלא על הראש זה מתכון לבעיות.

שמע, יש לך את הארפר וקרינגטון שחתמו, ויילי ונמרוד לוי שחתומים לשתי העונות הבאות וסביר שימשיכו (בטח עכשיו כשויילי בקו עלייה)
כן זוסמן, לא זוסמן - הסגל די מלא. תוסיף את זוסמן ויש לך 5 מתוך שבע השחקנים הבכירים בסגל
בגלל זה אני מנחש שנמשיך לראות כאן את יונצ׳וק גם בשנה הבאה. אבל גם אם אני טועה ויגיע מאמן זר קליבר, מה הוא יחליט? שהוא מעדיף את רון ציפר כישראלי על העמדה הזאת? אם כבר היו רוצים לתת לו להביא מישהו משלו אז לא היו מחתימים את הארפר

בקיצור, להחתים את זוסמן ויפה שעה אחת קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 10:25 am 
Freshman

מבין הישראלים על המדף, יש מאמן שלא ירצה את זוסמן? לא נראה לי הימור גדול. גם לי נראה סביר לתת ליונתן אלון להמשיך, חוץ מפליטות הפה הוא הפיק מהסגל את המקסימום עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 2:26 pm 
Freshman

הפועל ירושלים, מרמת הבעלים וכל הדרך לרמת האוהדים, לא יכולה להרשות לעצמה עוד עונה של יונתן אלון ודן שמיר כצוות מקצועי.
בלי שום קשר להיעדר ביתיות, הם נכשלו כישלון חרוץ בבניית, אימון והכנת הסגל השנה.
עוד עונה שלהם תרוקן את הארינה לגמרי.
ואני ממש מקווה שאדלסון מבין ומפנים את זה.
הקבוצה צריכה זריקת מרץ ברמת המאמן והסגל.
ההחתמה של הארפר וקרינגטון צריכות להיות רק הסנונית הראשונה שמבשרת על בניית קבוצה ברמת יורוליג שמתחרה על כל התארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 2:29 pm 
מנהל פורום

את דנשה אפשר להשאיר, את יוני אלון, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 3:11 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
את דנשה אפשר להשאיר, את יוני אלון, לא.

את דנשה??? זה שאחראי לבניית הסגל והביא לנו את פיליפ, אוגביידה, מורגן בתור זרים?
לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 5:07 pm 
Sophomore

רלפי כתב:
מבין הישראלים על המדף, יש מאמן שלא ירצה את זוסמן? לא נראה לי הימור גדול. גם לי נראה סביר לתת ליונתן אלון להמשיך, חוץ מפליטות הפה הוא הפיק מהסגל את המקסימום עד כה.

זה בדיוק מה שכתבתי- להחתים את זוסמן ואז לעצור ולחכות עם החתמות נוספות עד שיתבהר מי המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 7:36 pm 
Sophomore

אגב הדיון על המחזור בליגה, לא רוצה לגנוב את הפתיל:
להומסלי יש חוזה לעוד עונה בגראן קנריה?
לטעמי זה בדיוק סוג השחקן שצריך ליד הארפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 8:03 pm 
Freshman

יואי כתב:
אגב הדיון על המחזור בליגה, לא רוצה לגנוב את הפתיל:
להומסלי יש חוזה לעוד עונה בגראן קנריה?
לטעמי זה בדיוק סוג השחקן שצריך ליד הארפר.

מסכים ומחזק. שחקן שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 8:16 pm 
Freshman

ויש לי שאלה:
אחרי שחיכינו לנועם דוברת כלכך הרבה זמן, לא מגיעה לו הזדמנות לקבל דקות משמעותיות במשחק כזה, במקום פיליפ?
לא מבין את השיקולים של המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 8:47 pm 
Sophomore

הודי כתב:
ויש לי שאלה:
אחרי שחיכינו לנועם דוברת כלכך הרבה זמן, לא מגיעה לו הזדמנות לקבל דקות משמעותיות במשחק כזה, במקום פיליפ?

דווקא פה יונתן אלון היה מאד בסדר. הוא כבר נתן לו כמה פעמים דקות משמעותיות וביטחון לאורך משחקים שלמים. ודברת נכשל בזה כל כך קשות שלדעתי יונתן אלון כבר וויתר עליו.

זה גם לא כזה קשה לראות למה. נועם חזר מהפציעה זקן ב-10 שנים ואיבד את כל הזריזות והמהירות שעוד הייתה לו. הוא הפך משומר גארדים קטלני לשחקן שעוברים אותו בקלות. מחודר טוב לסל ואתלט שמסיים בהטבעות לשחקן שלא מסוגל לייצר שום יתרון בהתקפה גם אחרי חסימה. והכדרור שלו פשוט לא מספיק טוב לרכז מה שמקשה עליו בכלל לעבור את החצי.

אני אומר את זה בצער רב כי מאד מאד אהבתי את דברת שלפני הפציעה (ואם לא היה נפצע ב-23' מי יודע לאן הייתה מתפתחת אותה עונה), אבל כרגע הוא לא שווה דקות של רכז משמעותי בליגת העל, ועדיין לא המציא עצמו מחדש בתפקיד אחר. לדעתי ברור לכולם שבקיץ זה הולך לפרידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 11, 2025 11:43 pm 
Freshman

גמליאל כתב:
הודי כתב:
ויש לי שאלה:

דווקא פה יונתן אלון היה מאד בסדר. הוא כבר נתן לו כמה פעמים דקות משמעותיות וביטחון לאורך משחקים שלמים. ודברת נכשל בזה כל כך קשות שלדעתי יונתן אלון כבר וויתר עליו.

זה גם לא כזה קשה לראות למה. נועם חזר מהפציעה זקן ב-10 שנים ואיבד את כל הזריזות והמהירות שעוד הייתה לו. הוא הפך משומר גארדים קטלני לשחקן שעוברים אותו בקלות. מחודר טוב לסל ואתלט שמסיים בהטבעות לשחקן שלא מסוגל לייצר שום יתרון בהתקפה גם אחרי חסימה. והכדרור שלו פשוט לא מספיק טוב לרכז מה שמקשה עליו בכלל לעבור את החצי.

אני אומר את זה בצער רב כי מאד מאד אהבתי את דברת שלפני הפציעה (ואם לא היה נפצע ב-23' מי יודע לאן הייתה מתפתחת אותה עונה), אבל כרגע הוא לא שווה דקות של רכז משמעותי בליגת העל, ועדיין לא המציא עצמו מחדש בתפקיד אחר. לדעתי ברור לכולם שבקיץ זה הולך לפרידה.

הבנתי אותך, אז פיליפ עדיף....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 12, 2025 3:40 pm 
Freshman

המצב של הקו האחורי בעייתי מאוד.
אין שחקן שאני יותר אוהב מנועם, אבל נראה שהצוות המקצועי וויתר עליו העונה..יהיה כואב לראות אותו משתקם בחולון/ראשון עוד שנה שנתיים.
אני עדיין חושב שכל דקה שהוא ישחק עדיפה על דקות של פיליפ.

לא היו דיבורים על חיזוק לקראת הפלייאוף?
שחקנים שסיימו עונה בסין בימים האחרונים:
קני לופטון - חלום שיגיע כפרויקט בחוזה שמן וארוך טווח
די.ג'יי ווילסון
אריק בלדסו - שם ענק אבל נשאר רק השם
דאלאס מור - שיחק גם בצסקא בשנים האחרונות אבל לא תודה
גארמר גאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 12, 2025 3:52 pm 
Freshman

לופטון אולי נשמע רק בגדר חלום, אבל תמורת סכום יפה הוא לגמרי יכול להסכים להגיע לפחות לחודשיים שלושה (זה שחקן שכמה קבוצות בארץ גיששו סביבו בתחילת העונה)
זה שובר שוויון שיכול לא רק לשדרג את הקבוצה אלא גם לשים אותה בעמדה שהיא כמעט פייבוריטית לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 12, 2025 10:57 pm 
Senior

I see what you did there עם החוזה השמן לקני לופטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 1:51 am 
Freshman

לא אאשר ולא אכחיש:)
שחקן אדיר.
שוב, ידוע לי שבקיץ היו כמה קבוצות שגיששו סביבו, ואני מדבר על כמה קבוצות שנחשבות לבכירות בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 13, 2025 5:16 am 
Junior

אם קני לופטון יהפוך לכוכב בליגה הישראלית זה אומר שיש עשרות שחקני גי ליג שאפשר להביא שיהיו כוכבים, ועדיף למצוא מישהו יותר אתלטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2151 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 83, 84, 85, 86, 87  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], uriel17 ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: