עמוס, תודה על הביקורת הבונה. אף אחד לא טרח עד היום לתת לי ביקורת כל כך מעמיקה, אז לא ברור לי מדוע שאני לא אהנה מזה
(אלא אם כן התכוונת לרדת ולקטול, ואני בתמימותי לא הבנתי את זה).
אני שמח מאוד שמצאתי את הפורום הזה, בעיקר בגלל הרמה.
לגבי הציונים - אני לא יכול לשפוט את הבחירות בדיעבד, ואני לא חושב שזה נכון. הרבה אנשים יורדים היום על פורטלנד שהעדיפו את אודן על דוראנט (ואפילו בואי על מייקל), אבל בזמן הדראפט לא הייתה להם שום דרך לדעת איך הדברים יתפתחו, ולכן אני לא חושב שיש טעם לתת על זה ציונים. רוב מי שמבקרים את פורטלנד עושים את זה דרך הפציעות של אודן, והיכולת המופלאה של דוראנט, דברים שלא היו נתונים ב2007, בזמן הבחירה. בעיני זה חסר טעם.
אני גם לא חושב שיש מקום לגאוסיין. אי אפשר להשוות בין ניו אורלינס, שהייתה לה בחירה סופר ברורה, לבין שארלוט שהיו לה כמה אופציות. הציון ניתן על ההתמודדות עם הסיטואציה, ומה שהקבוצה החליטה לעשות (כמובן לפי השיפוט שלי, שברור לי שהוא שווה כקליפת השום, גם כהוא מפורסם באתר שאמור להיות בעל תפוצה ארצית).
אתה צודק, שנאתי את הדראפט של 4 קבוצות (ההורנטס בדגש על אוסטין ריברס). עוד שלוש שנים יהיה לנו את המידע של עוד שלוש שנים, ואז זה כבר לא יהיה רלוונטי לבחירות שעמדו היום על הפרק, עם המידע שיש היום.
לגבי ההורנטס - אני יודע שיכול להיות שריברס יתפתח להיות כוכב ענקי ויגרום לי לאכול חצץ. כרגע אני לא מת על הבחירה בו. עבורי זה הספיק להוריד להורנטס את הציון.
לגבי MKG - אני מת על הבחירה, ויותר מזה, אני סופר מופתע שג'ורדן עשה אותה. מיוחד? אני לא, אם כבר הבחור מוואלה ניסה להיות מיוחד כשקטל את הבחירה. ממה שאני קורא ושומע מאתרים אמריקאים, הפרשנים שם מאוד אוהבים אותה. תשווה את זה לילד שנכשל פעם אחר פעם וטועה פעם אחר פעם, אז פעם אחת הוא צדק, לא ניתן לו מאה?
נכון, MKG לא שחקן פרנצ'ייז, אבל היה נראה שאין אחד כזה מעבר לדייויס, וMKG הוא הדבר הכי טוב הבא.
לגבי דראמונד - הדברים הם מפיו של ג'ו לייקוב, שנשאל למה הם ויתרו על דראמונד, ואמר שהוא אתלט על, אבל לא שחקן כדורסל.
לגבי יוסטון - נסכים לא להסכים. אני לא רואה שם כיוון, או איך זה מתחבר לקבוצת כדורסל, וזו הבעיה העיקרית שלי איתם. אם הייתי יודע שזה יגמר ב15 מליון דולר לאסיק, הייתי מכשיל אותם וזהו.
לגבי פורטלנד, ואינדיאנה אתה צודק.
לגבי הנטס ודאלאס, כנראה שהייתי צריך להוסיף עוד כמה מילים.