סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
nadav_hacohen כתב:
King Chauncey כתב:
nadav_hacohen כתב:
הוא היה שחקן חופשי, אבל ממולכד. אם הוא רצה גם להרוויח טוב וגם ללכת לקבוצה קונטנדרית שצריכה אותו, הוא היה חייב S&T. זו גם הסיבה, ובכן, שאכן היתה עליו עסקת S&T.

ובכן, סבבה, אבל לפיניקס לא באמת הייתה אפשרות לבחור הצעה אחת על אחרת.

ובכן, אתה לא יודע. כאמור, הניקס כבר הכינו הצעה שהיתה אמורה להיות אטרקטיבית יותר, ואולי היו מצטרפות גם קבוצות נוספות.

ובכן, ברגע שמדובר בעיסקת סיין-אנד-טרייד היחיד שיש לו אפשרות בחירה זה נאש, לפיניקס אין שום אמירה בעניין. אם הוא החליט שהוא רוצה להגיע ללייקרס, הם יכולים שלא לתת לו סיין אנד טרייד, לתקוע אותו עם חוזה נמוך ולא לקבל כלום בתמורה או שהם יכולים לקבל טרייד אקספשן וכמה בחירות דראפט. גם אם הניקס היו מציעים להם את מלו, אמארה וצ'אנדלר, זה לא ממש משנה כל עוד נאש לא רצה ללכת לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:16 pm 
Hall of Famer

שקי, מבחינת השחקן הרעיון הוא שהקבוצה שבה הוא סיים את החוזה שלו יכולה בדרך כלל לתת לו יותר כסף מקבוצות אחרות (בתנאי שיש לה זכויות בירד עליו). במקרה הזה, אם נאש היה חותם בלייקרס כשחקן חופשי, הוא לא היה יכול לקבל יותר מ-3-5 מיליון לעונה לעומת משהו כמו 8 שפיניקס יכלה לתת לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:22 pm 
Junior

ובכן, מ.ש.ל.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:24 pm 
Freshman

מעניין איך קובי "תנו לי כדור ואני אסתדר" ישתלב עם נאש שמחזיק את הכדור רוב הזמן בקבוצות שלו וזו אחת הסיבות לכמות האסיסטים שלו.
לדעתי כמו שכבר אמרו פה ציוות לא כל כך מוצלח אלא אם קובי ישנה פאזה או שבראון יחליט שהוא מנסה לעשות סדר בצורה כזו או אחרת.
איכשהו זה נראה לי כמו התנגשות עולמות שתגרום לתוצאות הרסניות לא פחות מהפרק ההוא בסיינפלד שהעולמות של ג'ורג' מתנגשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:30 pm 
Sophomore

זו החתמה שבהחלט מחזקת את החמישייה הראשונה של הלייקרס, אבל עדיין בלי ספסל משמעותי קשה ללכת עד הסוף, ובינתיים לא נראה שמשם תצמח ישועה כלשהי ללייקרס. הייתי מאוד שמח לראות את סאשנס ממשיך אבל לא ברור כמה דקות משחק בכלל ישארו לו, למרות שתמיד חשוב שיש לך בק-אפ לשחקנים בני 34 ו- 38 על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
המסקנה הטבעית משתי ההודעות האחרונות היא שנאש יעלה מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:37 pm 
Hall of Famer

ג'ורדן היל, איבנקס וסשנס זה לא רע כהתחלה של ספסל. הייתי מאד רוצה שאיכשהו ארטסט יוחלף בשחקן אחר, למרות שאין לי מושג איך, כמה ולמה. אבל עכשיו שנאש הגיע, לא יקרה כלום אם השחקן האחר יהיה בעל אוריינטציה התקפית בעיקר (ולו משום שנאש שם, והוא צריך שחקנים שיכולים לתפוס כדורים ולעשות איתם משהו, וגם בגלל שאיבנקס הוא שחקן הגנה סביר בהחלט).
דיברו על זה שהיל יגיע, אבל הוא זקן מדי, ולדעתי זה לא יספיק. הייתי מעדיף לראות איזה פול ג'ורג' או ג'וש האוורד או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:43 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
ג'ורדן היל, איבנקס וסשנס זה לא רע כהתחלה של ספסל. הייתי מאד רוצה שאיכשהו ארטסט יוחלף בשחקן אחר, למרות שאין לי מושג איך, כמה ולמה. אבל עכשיו שנאש הגיע, לא יקרה כלום אם השחקן האחר יהיה בעל אוריינטציה התקפית בעיקר (ולו משום שנאש שם, והוא צריך שחקנים שיכולים לתפוס כדורים ולעשות איתם משהו, וגם בגלל שאיבנקס הוא שחקן הגנה סביר בהחלט).
דיברו על זה שהיל יגיע, אבל הוא זקן מדי, ולדעתי זה לא יספיק. הייתי מעדיף לראות איזה פול ג'ורג' או ג'וש האוורד או משהו כזה.

אבל אין סשנס. :)

בינתיים יש רק בלייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 1:54 pm 
Freshman

כן, רק שסשנס גמר חוזה ולפי כל ההערכות לא יחתום מחדש.

ובלי קשר, פשוט טרייד מוזר. נאש לא מתאים משום בחינה שהיא לליקרס. לא מנטאלית, לא מקצועית ולא שום דבר. זה נועד לכישלון.
הלייקרס עשו פה החתמה לא חכמה לדעתי שלא יכולה להצליח בשום תסריט ריאלי. פשוט סתם התפתו והלכו על שם גדול. זה לא יכול להצליח, א' כי נאש צריך כדור ביד ובראיינט צריך כדור ביד ואני לא רואה דרך אמיתית להתגבר על זה בלי לסרס אחד משניהם ובעצם לנטרל את היתרונות הגדולים שלהם וב' כי בראון הוא אולי המאמן הכי לא סטיב נאשי שיש בעולם, ככה שאפילו אם נאש יעלה מהספסל בעיקר לדקות שבהם בראיינט ינוח, זה עדיין לא אמור לעבוד.

חבל לי על נאש. גם יפרוש בלי טבעת וגם יפרוש בלייקרס. זה לא היה צריך להיות ככה.
אבל ככה זה כשהפרמטר העיקרי שלך לבחירת קבוצה הוא להשאר קרוב למשפחה. נאש היה ונשאר בחור טוב מדי :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 3:20 pm 
Hall of Famer

החלטה לא טובה ללייקרס?!?!
אני עם נדב. זו החתמה מצוינת של אחד הרכזים הטובים בליגה, על אף גילו.
זה מזניק את הלייקרס לשורה אחת עם אוק-סיטי ומיאמי מבחינת קונטנדריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 4:14 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

אני מסכים שזו החלטה מצויינת ללייקרס, אבל לא חושב שזה מקפיץ אותם לאיזור של אוק-סיטי ומיאמי, הם קונטנדרים חזקים יותר ממה שהם היו לפני הטרייד, אבל עדיין לא בשורה הראשונה, אם הם יצליחו להחליף את ביינום בהווארד בלי לאבד את גאסול אז הם כן יהיו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 4:52 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
Att כתב:

אני מסכים שזו החלטה מצויינת ללייקרס, אבל לא חושב שזה מקפיץ אותם לאיזור של אוק-סיטי ומיאמי, הם קונטנדרים חזקים יותר ממה שהם היו לפני הטרייד, אבל עדיין לא בשורה הראשונה, אם הם יצליחו להחליף את ביינום בהווארד בלי לאבד את גאסול אז הם כן יהיו שם.

לפני כמה חודשים הטרייד הזה היה נראה מופרך. היום הם ייקחו אותו נראה לי... עדיף ביינום מאשר לופס ועוד כמה נגרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 4:52 pm 
Junior

איכס, איזה דילמה מוסרית הבלאגן הזה יוצר. אחד השחקנים האהובים אי פעם במועדון הכי מעורר בחילה אי פעם. אני אמור לרצות שנאש יככב או שיקרוס?

אי אפשר להאשים אותו, הוא רצה להשאר קרוב לילדים שלו בפיניקס. הלייקרס כרגיל מקבלים מתנות, שום דבר חדש. מבחינה מקצועית יהיה מעניין לראות את העסק עובד שם, אבל מצחיק שאנשים פה לא מבינים איזה שיחוק ענק זה לקבוצה שהיתה תקועה עם ריימונד סשנס וקיבלה את נאש תמורת..כלום בעצם. בחירות דראפט נמוכות וכמעט חסרות ערך. נאש עדיין יעיל מאי פעם, כשיש לך את הקו הקדמי המגודל והטוב בליגה להשיג את המוסר הטוב בליגה שווה לך הרבה נקודות קלות.

השאלה הגדולה היא האם זה שם את הלייקרס מעל OKC, וקשה לענות על זה כרגע.
אוי נאשי. רק לפני איזה שבוע הוא אמר שהוא אולד-סקול ולא יוכל להצטרף לקבוצה שהוא רואה כיריבה..
למה לא הלכת לדאלאס נאשי?
מה רע בדאלאס..

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 5:23 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
עדיף כבר לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 6:11 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא יודע. לא מסכים עם התיזה שזה סוג של שוד וגם לא עם התיזה שזה חתיכת אסון ללייקרס. האמת היא אפשהו באמצע.

נאש רכז טוב ויעיל ומנוסה שזה משהו שאין ללייקרס בכלל, אבל הוא כבר מזמן לא רכז טופ-5 בליגה (רוז, פול, דרון, רונדו, פארקר, ווסטברוק טובים ממנו בשליפה) והוא בן 38. כשהחוזה יהיה בשנה השלישית שלו, להזכיר השנה שבה הלייקרס חייבים לפיניקס בחירת דראפט, הוא יהיה בן פאקינג 41. קובי יהיה אז בן 37 ושחקן חופשי (לא בטוח מה עדיף ללייקרס, שיחתום על איזו הארכונת או יפרוש). אלא אם הלייקרס מצליחה להנפיץ את האוורד מהעניין הזה, אני ממש ממש לא חושב שבחירת הדראפט הזו תהיה בעשיריה השלישית.

בהינתן העובדה שנאש רצה להיות קרוב לילדים, לפיניקס לא היו הרבה אופציות. האיש ויתר על כסף בעבר בשביל עקרונות ופיניקס בעצמה היתה המוטבת של העניין. בטח ובטח ששום קבוצת חוף מזרחי לא באה בחשבון. אולי הם היו צריכים לבדוק אופציות כמו גולדן סטייט או סקרמנטו, אבל אלו קבוצות בריבילדינג שלא נראה לי שהיו הולכות על נאש.

בעניין ההתאמה, ובכן, זה תלוי פחות בבראון הרכיכה והרבה יותר בנפשות הפועלות עצמן - דהינו קובי ונאש. נאש יכול לשחק אוף דה בול, הוא קלעי מצויין גם מספוט-אפ ובהחלט קל לראות אותו נכנס למוד של עזרה בהובלת הכדור, אסיסטים מדי פעם, ובשאר הזמן אריבה לשלשה. הבעייה המרכזית שאני רואה זו היא דוקא הגנה של הלייקרס, שגם ככה מאד מאד פגיעה לגארדים אתלטיים וזה ממש לא ישתפר עם נאש. שוב פעם, אם הלייקרס יצליחו להביא את לקס לותור (נראה לי מתאים יותר מסופרמן כרגע, הוא גם קרח) אז זה ישפר את מצבם מאד מאד מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 6:13 pm 
Junior

שימי ריגר וונאבי כתב:
איכס, איזה דילמה מוסרית הבלאגן הזה יוצר. אחד השחקנים האהובים אי פעם במועדון הכי מעורר בחילה אי פעם.

לגמרי. למרות שכרגע אני, כמובן, מעדיף את הלייקרס על מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 6:20 pm 
Junior

נאש-קובי? יהיה מעניין, לא אופתע אם יהיה עוד פיצוץ בלייקרס: שניהם מנהיגים סופר-מובהקים ולא חושב שנאש יקח צעד אחורה. אם קובי יתעצבן על נאש כמו שהוא אוהב להתעצבן תוך כדי משחק, או אם נאש יגיד לקובי לעשות X כמו שהוא אוהב לתת הוראות, זה יכול להתפוצץ. בטח בהתחשב ביריבות בעבר, ובעובדה שקובי הצהיר לא פעם שהוא מאוד לא-אוהב את פיניקס, ושנאש השמיע ציטוטים של שונא לייקרס.

אבל מקצועית? לא חושב שנאש צריך מאמן מסוים כדי להיות אפקטיבי, הוא לבד דואג להתקפה גם בלי מאמן. גם קובי הוא ההתקפה בלי קשר למאמן. וביינום סה"כ צריך לקבל כדור בפוסט ומשם הוא עובד מעולה, לא דואג להתקפת הלייקרס. הפוטנציאל ההתקפי עם גארדים כמו קובי ונאש וביינום וגאסול בצבע הוא עצום (פוטנציאל שלא ימומש עם בראון אבל הם עדיין יסתדרו מצוין התקפית). מקצועית זה יסתדר מעולה לדעתי, לראשונה קובי משחק עם שחקן חוץ מצוין, נאש ינהל את ההתקפות כמו בפיניקס, ההוצאה לפועל העיקרית תישאר קובי, אחריו פיקנרול נאש-ביינום/גאסול, וביינום בפוסט.

הגנתית יש בעיה בסגל, בטח כשזה מה שבראון יודע לעשות. הבעיה היא ביינום-גאסול. הם לא מתאימים בשני צידי המגרש ושניהם משדרים בהגנה עצלנות. באמת שנמאס מהשילוב הזה, שהצליח בעבר רק בגלל הפציעות של ביינום ובגלל שיא הקרירה של גאסול שגם השתלב מצוין עם אודום ושיחק לידו רוב הזמן בפלייאוף. מה שיסדר את ההגנה זה כמובן טרייד ביינום-האוורד. אם לא הוא אני שולח את שולח את גאסול על רנדולף+רול פלייר או סקולה+שני רול פליירס (נניח קורטני לי ועוד מישהו) ויהיה אחלה. מצידי לבדוק את ביינום-גאסול ליד נאש בחודשים הראשונים של העונה, אם זה לא יעבוד אני בטוח שקופצ'אק לא יבזבז את העונות האחרונות של קובי ונאש, וישלח את ביינום/גאסול באחד הטריידים האלה באמצע השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 8:25 pm 
Senior

עם כל חיבתי לנאש, הוא עשה טעות עצומה בעיני. קובי הוא בערך השחקן האחרון ביקום שמתאים לשחק ליד רכז כל כך דומיננטי. קובי בשנים האחרונות היה מקבל ההחלטות העיקרי בלייקרס, וככה זה לדעתי גם יישאר. אין לנאש שום say מולו אני מניח, וגם לא למייק בראון. מעבר לזה, הלייקרס יישארו הקבוצה עם הגנת הפרימטר הגרועה בליגה עם נאש בן ה-38, ארטסט הכבד והמזדקן וקובי שבמהלך רוב העונה הרגילה אין לו *ין לשמור. שזה מצויין כשליריבה העיקרית של הלייקרס במערב יש שנים סלאשרים מעולים ועוד פורוורד שהוא מלך הסלים בליגה שלוש שנים ברציפות. נאש יקמול אני מניח בהתקפה חסרת היצירתיות של מייק בראון וישחק הרבה יותר off the ball מאשר בכל הקריירה שלו. מהלך שנידון לכישלון מראש, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 9:25 pm 
Junior

אחת השטויות הגדולות ששמעתי על קובי זה שהוא לא יכול לשחק לצד רכז דומיננטי.
מאיפה הסיקו את זה אם מעולם קובי לא שיחק ליד אחד כזה? קובי לא צריך להחזיק את הכדור בכל התקפה, מאיזו סיבה בעולם הוא ונאש לא יסתדרו מקצועית? למה כרמלו הסתדר עם בילאפס יופי טופי וקובי לא יסתדר עם נאש? להיפך. הוא יהנה מתשומת הלב שנותנים לנאש כי אין לי שום שמץ של ספק שנאש יריץ את רוב ההתקפות של הלייקרס, וקובי יתפקד כסקורר המסיים (מה שנאש צריך לצידו). נאש רכז התקפי ענק גם בגיל 38, מלבד קובי וייד רוז פול ואולי ווסטברוק, איזה עוד גארד יותר אפקטיבי בהתקפה ממנו? אף אחד. נאש ינהל את ההתקפות, הוא לא יתפקד כשוטר שמדי פעם עושה פיקנרול כמו ג'ייסון קיד במאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 9:28 pm 
Hall of Famer

קודם כל, אני מניח שסטיב נאש ישב עם קואץ' בראון וישב עם אחד קובי בראיינט והם ליבנו את העניינים איך הם רואים את הקבוצה. אני בטוח שלפחות בהתחלה יהיה שם רצון טוב לשלב את נאש ולהוציא ממנו את המקס'. מה יקרה כשנאש נניח יעשה 3 פעמים פיק אנד רול עם גאסול ואיזה מבט ונזיפה ורבלית חמורה הוא יקבל מקובי, לא ברור עדיין.

אני מקווה בשביל הלייקרס שהם יהפכו את נאש לקלע שלשות נטו ולא למנהל המשחק האדיר שהוא. גם קלע מצויין צריך להתאים את המיינד סט שלו לספוט אפ שוטר שלא נוגע יותר מדי בכדור בהתקפה, אבל כשהוא מקבל כדור, הוא חייב להיות מוכן לקלוע. מי שזוכר איך גלן רייס, אחד מהקלעים הגדולים בהיסטוריה, התקשה להסתגל בעונת האליפות הראשונה של הלייקרס מבין על מה אני מדבר.

בעיני סטיב נאש בוודאי בטופ 5 של הרכזים בליגה. אני חושב שאוק סיטי עם נאש במקום ווסטברוק היו נראים טוב יותר. קווין דוראנט היה נראה טוב יותר.

גואטה, אתה באמת חושב שהלייקרס מסתכלים על מה יהיה בעונה השלישית בחוזה של נאש? הם מביאים אותו קודם כל בשביל העונה הקרובה והסיכוי לאליפות וגם לעונה הבאה. מה יהיה בגיל 41? למי אכפת. זה לא שללייקרס היו אפשרויות רבות יותר לשיפור בעמדת הרכז ועסקאות על גאסול וביינום עדיין אפשריות ולא הוגבלו בגלל ההבאה של נאש.

יש פה הימור, כי כאמור נאש באמת לא מתאים לשחק לצד קובי, אבל מצד שני זה לא אומר כישלון מוחלט, כי שחקנים גדולים כאלו ובעיקר חכמים כמו נאש בהחלט יכולים למצוא את הדרך שבה הדברים יעבדו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 9:31 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי חתם לשנה אחת בקליפרס תמורת 4 מיליון.

יוסטון וטורונטו על סף טרייד שישלח את קייל לאורי צפונה, בינתיים לא ברור תמורת מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 9:33 pm 
Senior

בילאפס ונאש שחקנים שונים מאוד. לבילאפס לדוגמא לא הייתה בעיה להפוך ל-2 בקליפרס השנה ליד כריס פול(שמחזיק רוב הזמן בכדור ומנהל את ההתקפה). בילאפס גם לא התחיל את הקריירה כרכז טבעי אלא עבר טרנספורמציה די מוצלחת לתפקיד הזה. דרך אגב, ווסטברוק והארדן כבר מחכים בציפייה שנאש ישמור עליהם, בקו האחורי שהוא כנראה מההכי פחות אתלטיים בליגה. על הדרך, הלייקרס הוסיפו לעצמם חוזה גדול שכשנאש יסיים אותו הוא יהיה בן 41. המהלך הזה קצת עיצבן אותי בבוקר, מעניין כמה הוא יעצבן את אוהדי הלייקרס שכריס פול ו-ווסטברוק יפרפרו להם את ההגנה. נאש לא מתאים ללייקרס והלייקרס לא מתאימים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 9:36 pm 
Hall of Famer

למה צ'ונסי לא הלך למיאמי???????
היה מגניב לראות קבוצת וטרנים עם צ'ונסי (התאמה מושלמת למיאמי לדעתי) ורי אלן שעולה מהספסל.

לטעמי צ'ונסי קצת מיותר בקליפרס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 9:41 pm 
Hall of Famer

והקליפרס כנראה גם מסכמים עם ג'מאל קרופורד ללא פחות מאשר 4 שנים ב25 מיליון. מה נאמר? היהפוך סטרלינג עורו? מצד אחד, שחקן כמו קרופורד (וכמובן גם צ'ונסי) בהחלט יעזור לקו האחורי המדולדל מעט של הקליפרס. מצד שני, זה בטח חוזה ארוך מדי לשחקן מסוגו של קרופורד. בכל אופן, אי אפשר לומר שהקליפרס לא מנסים להפוך בכל הכח לקונטנדרים, ולפחות על הנסיון-שאפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 9:55 pm 
Junior

אוהדי הלייקרס כבר רגילים משנים קודמות שפול ווטסברוק ושאר הרכזים חוגגים עליהם, זה לא הפריע להם לחגוג שתי אליפויות, ולמעשה גם החלופה שהיתה לנאש, רמון סשנס- לא הפריע לווסטברוק שנתן את הסדרה הכי טובה שלו מול הלייקרס.

אין הסבר למה נאש לא יסתדר ליד קובי. למה הוא היה מסתדר ליד וייד ולברון במיאמי או ליד כרמלו בניקס? כשדיברו על הטרייד של נאש לניקס מישהו חשב על אי התאמה לכרמלו? להיפך! אין לי שום ספק שקובי מעכשיו ידאג בעיקר לסקורינג, ירד ל3-4 אס' למשחק כמו ג'ורדן בגילו, ונאש יהיה מנהל המשחק. אני כ"כ בטוח, שאם נאש יהפוך לשוטר סטייל קיד אני בל"נ לא צופה בלייקרס.

כשאתה במצב שקובי אוטוטו מתחיל בירידה חדה, ורכז מהטופ כמו נאש בהישג יד תמורת כלום (הרי בחירות באיזור 25 בדראפט לא יעזרו בכלום בטווח המידי, לכן הם לא שוות כמעט כלום עבור הלייקרס), אתה חוטף את זה ולא שם קצוץ על מה יהיה כשנאש יהיה בן 41 (וגם בגיל הזה הוא יהיה עדיף על הרכזים של הלייקרס ב15 שנה האחרונות). בטח כשהבעיה בסדרה מול אוקלהומה היתה שביינום וגאסול התקשו מאוד לשים נקודות על פרקינס ואיבקה ב1 על 1, ונאש לבד יכול לפתור את הבעיה, הוא יעשה את ביינום וגאסול טובים יותר ויסדר להם נקודות קלות, האליופים, פיקנרולים ומה לא-סטיב נאש מסוג השחקנים שיצליחו בכל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 159 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: