סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סן אנטוניו - ממפיס
הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2013 8:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
קודם כל נתחיל שהכישרון של לאמר אודום היה גדול מזה של ג'ינובילי. נמשיך בכך שג'ינובילי היה שחקן טוב יותר מאשר אודום בכל קנה מידה אפשרי.

שיבר, עכשיו תנשום ותקרא שוב את שני המשפטים שלי. אם הסיכום שלך לקריירה של אודום אני מסכים ועדיין זה בדיוק נופל למה שהגדרתי, כישרון עצום, גדול מג'ינובילי, שבשל סיבות אלו או אחרות הפך לשחקן פחות טוב משמעותית מג'ינובילי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2013 8:49 pm 
Senior

לא מובן לי ההפרדה בין ראש לכישרון בהקשר של אודום, או בהקשר של כל שחקן אחר. כאילו, מבחינת יכולות בשיאו יכול להיות שגם טימאק ברמה של וויד וקובי, אולי אפילו עובר אותם. אז מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2013 8:51 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
עמוס לב כתב:
קודם כל נתחיל שהכישרון של לאמר אודום היה גדול מזה של ג'ינובילי. נמשיך בכך שג'ינובילי היה שחקן טוב יותר מאשר אודום בכל קנה מידה אפשרי.

שיבר, עכשיו תנשום ותקרא שוב את שני המשפטים שלי. אם הסיכום שלך לקריירה של אודום אני מסכים ועדיין זה בדיוק נופל למה שהגדרתי, כישרון עצום, גדול מג'ינובילי, שבשל סיבות אלו או אחרות הפך לשחקן פחות טוב משמעותית מג'ינובילי.

http://holdondaddyscoming.files.wordpre ... dy_111.jpg
http://www.celebritybabyscoop.com/files ... /khloe.jpg

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2013 8:52 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
לא מובן לי ההפרדה בין ראש לכישרון בהקשר של אודום, או בהקשר של כל שחקן אחר. כאילו, מבחינת יכולות בשיאו יכול להיות שגם טימאק ברמה של וויד וקובי, אולי אפילו עובר אותם. אז מה?

אז חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2013 9:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שאודום בלייקרס עשה יופי של קריירה, והיה צלע שלישית ראויה בהרכב שלקח שתי אליפויות. מה לכם כי תספידו אותו ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2013 9:57 pm 
Sophomore

שהם טוענים,ובצדק,שיכל לתת יותר משתי עונות של 13 נק' ו10 ריב'.
אודום זה השחקן היחיד בזמנינו שבאמת היה מסוגל לשחק בחמישה עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2013 11:21 pm 
Senior

כלומר, אתה טוען שאודום יכל לשמור על רכזים? על הכריס פולים, הדרק רוזים והראסל ווסטברוקים של הליגה? נראה לי שקצת הגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 27, 2013 11:22 pm 
Hall of Famer

בהתקפה בהחלט, שחקן על חמש עמדות. בהגנה לא ממש, אם כי בעיניי בהחלט על שחקנים בעמדה 3 ו-4, ועל רוב השחקנים בעמדה 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 12:01 am 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
עמוס לב כתב:

כפי שאמרתי, המונח כישרון לא רלוונטי כבר בהקשר של קריירה שהיא לקראת סיומה. עכשיו אפשר לשפוט היסטוריה ותרומה אמיתית של השחקן למועדון בשנים שהוא שיחק. אתה מנסה לחזור במכונת זמן, לשכוח שכל הGAP הזה באמצע התרחש ולחבוש את משקפי מה היה קורה אילו. היופי שאנחנו כבר יודעים מה קרה במציאות. ובמציאות בזמן אמת נראה לי שספורים ה-GMים שהוא לוקחים את אודום - על כל יתרונותיו - על פני מאנו. עצם זה שאתה אומר שהציפיות מאודום היו גדולות בהרבה מהביצועים שלו בפועל די מסנדל לך את הטיעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 5:43 am 
Hall of Famer

תחילת המחצית השניה מספקת דוגמה נאה לכך שפופוביץ אחראי במידה רבה להצלחה של פארקר. כמות הסקרינים שההתקפה של הספרס, ודאנקן בראש מאפשרת לו, מפעימה פשוט. כמובן לזכותו של הצפרדעון, הקליעה הנקייה כל כך מחצי מרחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 6:19 am 
Hall of Famer

רנדולף מסכן גדול. כל הסדרה הזאת , הוא כל כך רוצה ומנסה, אבל הוא פשוט קצר מדי ונתקל בהגנה אינטליגנטית מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 6:48 am 
Hall of Famer

אני חייב להגיד שאני לא בטוח האם עם גיי, ממפיס היתה מגיעה עד גמר המערב, אבל בסדרה הזאת הוא בהחלט היה חסר לה. איתו , אני חושב שהם היו לוקחים משחק או שניים, אבל בלעדיו לא היה להם סקורר אמין בשל ההיעדרות של רנדולף. כל מהלך התקפי של ממפיס בסדרה הזאת היה מלחמה, גיי היה מכניס קצת פלואידיטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 7:03 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עכשיו באמת הזמן להתאבל על כל השל"קים שאיבדתי כשויתרתי על כתיבת הימור הסוויפ לספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 8:09 am 
Hall of Famer

שיבר, אתה פשוט בא להתווכח, כן? אני לא חולק על כך שג'ינובילי שחקן עדיף, אני לא מנסה לרמוז שבגלל שאודום היה כל כך כשרוני אז לקובי (כן, זה תמיד מגיע לקובי) הייתה קבוצה טובה יותר מאשר לדאנקן. רק ציינתי דיעה שלי שמבחינת כישרון אודום היה יותר מוכשר מג'ינובילי, כמעין הסבר למה מישהו היה יכול לכתוב שאודום היה עדיף על ג'ינובילי בשלב זה או אחר. מיד גם ציינתי שג'ינובילי הוא השחקן העדיף, בדיוק כדי למנוע כאלו ויכוחים. לא הלך לי. באסה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 8:13 am 
Sophomore

נורטון כתב:
אני חייב להגיד שאני לא בטוח האם עם גיי, ממפיס היתה מגיעה עד גמר המערב, אבל בסדרה הזאת הוא בהחלט היה חסר לה. איתו , אני חושב שהם היו לוקחים משחק או שניים, אבל בלעדיו לא היה להם סקורר אמין בשל ההיעדרות של רנדולף. כל מהלך התקפי של ממפיס בסדרה הזאת היה מלחמה, גיי היה מכניס קצת פלואידיטי

מצד שני,את אוקלהומה הם לא היו עוברים עם גיי.הוא היה לוקח הרבה מהכדורים שהיו מיועדים לגאסול ורנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 9:10 am 
Hall of Famer

נו באמת. הם היו הורגים את אוקלוהומה גם עם גיי ואולי אף ביתר קלות. הם עברו את אוק סיטי בגלל הפציעה של ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 9:15 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גיי זה לא מה שהיה חסר להם, עם כל הכבוד לגיי. בשביל להפריע לספארס הזו צריך שחקן שכמה שלא תתמקד בו לא תצליח לעצור ממש, וגיי זה ממש לא זה. הווריורס עשו להם צרות כי קארי לא פצוע זה כן זה (אבל לווריורס חסרים דברים אחרים, וקארי פציע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 10:25 am 
Hall of Famer

גיי לא היה נותן להם ניצחון בסדרה. הוא לא שווה מעבר מסוויפ נגד לניצחון לטובתך, אבל הוא מספיק טוב בשביל לתת ניצחון או שניים. לדוגמה - לא יודע אם קאווי לאונרד היה חוטף את כל הכדורים שהוא חוטף, אם במקום לעזור בהגנה לכל העולם ואשתו, הוא היה צריך להתמקד בסקורר אחד.
את אוקלהמה כאמור הם היו שוחטים עם או בלי גיי, זה לא כאילו שלפרינס היתה כזאת משמעות בסדרה הזאת. אם כבר יש ספק כלשהו זה בסדרה מול הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 10:42 am 
Junior

האמת לא נראה לי.
כדורסל זה לא פאזל, שחקן נוסף יכול לעזור והוא יכול גם לשנות את המרקם הקבוצתי ולהרוס. שחקן נוסף זה לא פשוט תוספת היתרונות שלו וזהו.
זה לא שרודי גיי זה איזה כוכב על שברור שלא משנה מה ההתאמות הוא ישדרג את הקבוצה.
הוא יכול באותה מידה לא לשנות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 11:09 am 
Hall of Famer

דיברתי על גיי מסיבה אחת - בסדרה הזאת נחשפו החסרונות המרכזיים של ממפיס, והחיסרון המרכזי בה"א הידיעה זה היעדרו של שחקן יוצר בקו האחורי. הבעיה של ממפיס בסדרה היתה שסן אנטוניו פשוט השתיקה את משחק ההתקפה השבלוני משהו שלהם, קונלי מוגבל. גאסול יצירתי אבל יש גבול לכמה הוא יכול ליצור מעמדת הסנטר, ורנדולף - אני מאד אוהב את רנדולף, אבל בסדרה הזאת אנסו אותו.
אז הקבוצה נאלצה ללכת לכל מיני פתרונות התקפיים של ג'ארד בייליס והבלגן, או באופן ספורדי פונדקסטר. אבל גיי היה נותן את מה שפונדקסטר נתן אתמול למשל, אבל ברמה גבוהה יותר ובמשך כל הסדרה. וזה בדיוק, אבל בדיוק מה שהיה חסר לממפיס בשביל לתת פייט של ממש. אגיד זאת אחרת - דווקא בגלל שקווינסי פונדקסטר נתן את המשחק שהוא נתן (מעמדה 3, כאמור) גרם לי לחשוב שגיי, שחקן טוב וקונסיסטנטי יותר מאשר פונדקסטר היה יכול ליצור הבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 28, 2013 12:24 pm 
Junior

מעבר להשתלטות של טוני פארקר על הסדרה (20 נק' 9 אס' במשחק 1, 18 אס' במשחק 2, 26 נק' במשחק 3 ו37 במשחק 4 באחוזים מדהימים), מעבר לצורה שהספרס נתנו כל משחק הכל-לא היו שמחים אחרי ניצחון וגם לא אחרי שני נצחונות, וגם אחרי שלושה נצחונות פופ טען שמבחינתו אין אף משחק אחרי משחק 4 (האכזבה ניכרת משנה שעברה), הסיפור הוא ההגנה של דאנקן על רנדולף וגאסול שסחבו את ממפיס לכאן. רנדולף (אחרי פלייאוף מדהים) נעצר בסדרה על 11 נק' 12 רב', 30% מהשדה, דאנקן שמר עליו ישירות. גאסול עם 14 נק' 10 רב' 4 אס' 2 חס' אבל 40% מהשדה. דאנקן בהחלט עשה את שלו בהתקפה ולא נראה ששחקן ההגנה של השנה עשה עליו רושם מיוחד.

מספיק כשרון או לא הספרס יגיעו ל95-100 נק' למשחק מול מיאמי, אין לי ספק. השאלה תהיה ההגנה, עד כמה דאנקן יהיה פקטור מול החדירות אם בכלל, האם וייד יהיה טוב והאם לאונרד יכול מול לברון, הסגנון של מיאמי הוא בדיוק הפוך משל ממפיס ומעניין איך פופ יעשה את ההתאמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 9:14 am 
Junior

נורטון כתב:
האמת היא שההתפתחות של פארקר היא לא רק בגלל דאנקן, אלא בעיקר בגלל פופוביץ' והשיטה שלו. פארקר שהתחיל את הקריירה היה גם שחקן מאד מהיר עם יכולת מצוינת לסיים בצבע, אבל הג'אמפ שוט שלו היה פחות טוב משהוא היום, ובעיקר הוא היה הרבה פחות רכז מאשר היום.
אגיד זאת כך, התחושה שלי היא שאם הוא היה משחק באיזו יוסטון, הוא היה מתחיל ומסיים את הקריירה כסטיב פרנסיס (אם כי פחות מוכשר מהפרנצ'ייז בעיניי). הוא הפך להיות רכז עצום בגלל שהוא בספרס, אבל גם אם לדאנקן היה חלק בכך, זה לא היה חלק גדול.

הרבה זמן לא מצאתי את עצמי מסכים עם הודעה כמו במקרה דנן (חוץ מההשוואה לפרנסיס. לאחרון יש יותר כשרון באצבע מלפארקר בכל הגוף. ולא, זה לא אומר שהוא אפילו חצי מהשחקן שפארקר הפך להיות)

פארקר הוא לחלוטין המרוויח הגדול משיטת המשחק של פופוביץ'. הוא חייב לו את הקריירה. פארקר הוא עדיין מבחינת יכולות נטו- אחד הרכזים הכי פחות "רכזים" בליגה. אין לו ראיית משחק יוצאת דופן, אין לו יכולת מסירה יותר מממוצעת במקרה הטוב.
תשימו לב שהוא אף פעם לא מוסר איזו מסירה יוצאת דופן שהיא תולדה של ראיית משחק. המשחק שלו בנוי על היתרונות הברורים שלו (מהירות, זריזות ושליטה בכדור) הוא חודר לצבע ומוציא לצדדים. הוא נע כל הזמן בין פיקים (גם מהבחינה הזו, אני לא מכיר בהיסטוריה של המשחק אף פרנצ'ייז פלייר שעשה יותר פיקים מדאנקן) באותה מתודה של הקפת הצבע ופתיחת באק דורס מצד אחד או פיק אנד רול מצד שני.
כמה פעמים יצא לכם לראות את פארקר חודר ומוציא מסירה לכנף כשלא היה שם שחקן? יותר מכל רכז אחר. זה קורה בגלל שהוא מוסר לפי שיטה. הספרס היא הקבוצה הכי מאומנת בליגה. פארקר עובד על אוטומט, הוא לא באמת רואה אם יש שחקן בכנף או לא. אין לו את היכולת הזו. הוא סומך על השיטה ועל פי השיטה- צריך להיות שם שחקן. עוד מאז שזה היה ברוס בואן.
פופ גם שכלל את השיטה לאורך השנים כשהוא מקפיד להחזיק שחקני פנים שיכולים לרווח את המשחק עם קליעה מבחוץ.

מה שאי אפשר לקחת ממנו זה את מוסר העבודה המדהים שלו. האיש כל הזמן נע, לא מפסיק לעבוד על הג'אמפ שוט שפתח לו לגמרי את השמירה ויודע לשלוט בגוף הקטן שלו בצורה אבסולוטית.
אבל ככשרון נטו? הוא אחד הרכזים הכי פחות מוכשרים בליגה.

וכל השיטה הזו שאנחנו מדברים עליה, בנויה על דאנקן. היא בנויה על היכלת של דאנקן לקבל כדור בבלוק ולתת לרכז שלו לנוע ולשחקני הכנף להתייצב בצדדים. ליכלת שלו לשחק פיק אנד רול שבנוי על סיבוב על המקום ולא על פנים לסל בתנועה כמו קארל מאלון למשל, או להבדיל טייסון צ'אנדלר ואפילו ספליטר. דאנקן היה ונשאר הציר של הקבוצה הזו בהגנה ובהתקפה. גם בגמר שטוני היה הMVP וגם במשחק האחרון מול ממפיס שהיה אחד הגדולים בקריירה של פארקר, דאנקן היה ונשאר השחקן הכי חשוב בקבוצה הזו.

גם אני מאמין כמו נורטון שאם פארקר לא היה משחק בשיטה של פופ, הוא לא היה חצי מהשחקן שהוא הפך להיות. וגם לפופ בעצמו לקח הרבה זמן להשתכנע. כי הוא בניגוד לרוב העולם ראה את פארקר העירום על כל מגבלותיו באימונים- יום יום.

דאנקן תמיד היה השחקן הכי חשוב של הספרס, מהרגע שהוא נחת בקבוצה. רובינסון? הוא היה הסייד קיק של דנאקן. רובינסון על כל הכשרון העצום שלו, מעולם לא יכול היה להוביל קבוצה. דאנקן מרמה בכך שהוא שקט ואפור וחננת על. אבל האיש הוא ווינר ומנהיג ולא מסוגל להפסיד משחק או פוזשן.

אנתולוגית דאנקן נמצא כ"כ הרבה לפני קובי. דאנקן הוא הקבוצה ודאנקן הוא קבוצה בריאה. קובי הוא כשרון אינדבידואלי עצום אבל הוא לעולם לא יהיה קבוצה. הוא לעולם לא יהיה אבן פינה של קבוצת אליפות ובוודאי שלא קבוצה בריאה

בספרס אני רואה בקלות איך הם נשארים קבוצת אליפות עם החלפה של פארקר וג'ינובילי. בלייקרס אני לא רואה אותם לוקחים אליפות עם החלפה של שאק או גאסול. על הדומיננטיות של שאק אין צורך להוסיף, אבל על הדאוונגרייד שאנשים עושים לגאסול, אני לא יכול להבליג. האיש שינה את כל סגנון המשחק של הלייקרס. הפך אותם לקבוצתיים ולאשכרה מהנים לצפייה. היה ממש קשה לשנוא אותם באותה שנה... לא רואה שחקן אחר שיכול היה להכנס לנעליים שלו ולהביא את אותן התוצאות.

ואני מבטיח שזו הפעם האחרונה שאני נגרר לעוד דיון שמכיל את המילה יעקב... אם יש משהו אחד שבאמת הוציא את החשק לכתוב יותר בפורומים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 9:28 am 
Junior

עוד מילה על הסדרה:
דאנקן אכן שמר נהדר את ראנדולף אבל גם איבאקה עשה את זה. לראנדולף קשה עם שומרים גבוהים אבל לא זו הבעיה. בסופו של יום הוא מספיק חזק ומוכשר בכדי לתת תפוקה.

זה לא מה שעשה את ההבדל. ההבדל היה טמון בפופ. הוא היה המאמן היחידי ששם את הגאווה בצד ושיחק מול ממפיס כמו שמתבקש לשחק מולה- אזורית.

לקבוצה הזו אין קלעי חוץ. הרבה יותר מרודי גיי היה עוזר להם איזה קייל קורבר. הם פשוט לא יכלו לרווח את הצבע.
וזה אומר שאם זאק וגאסול יכלו בכלל לקבל את הכדור, זה היה רחוק מהצבע.
וכאן מגיע הפרמטר השני וזה שחיסל את ראנדולף את גאסול לחלוטין- הוא עשה עליהם דאבל טים תמידי. הוא פשוט הרג את ראנדולף. המשחק של זי בו בנוי על היכלת שלו לחפור. הוא לא מסוגל לעשות סל מבלי לכדרר על השומר שלו בחפירת תחת.
שימו לב שבכל המשחק לא נתנו לו להוריד כדור לריצפה. ולכן הוא לקח זריקות רעות ממיקום לא טוב וללא קצב. בכל פעם שהוא ניסה להוריד כדור לריצפה או דני גרין או קוואי לנארד היו שם עם הידיים הארוכות שלהם. רק מהפחד מחטיפה הוא ישר ניסה לזרוק זריקות רעות.
פופ לא נתן שום ריספקט לטוני אלן ולפרינס. בקלות הוא יכול היה להביא דאבל טים מהשומרים שלהם. אם היה לממפיס איזה קייל קורבר או ריי אלן, פופ לא היה מעז לשחק כך.
אבל כאן כבר יש לי הרבה טענות אל הולינס (למרות שהוא אחד המאמנים החביבים עלי) הוא לא עשה שום התאמות והמשיך לשחק עם הראש בקיר. יותר מכך, בעיקר בהגנה על פארקר לא ממש הבנתי למה הוא לא עושה התאמות. למה הוא לא סוגר לו את נתיבי המסירה? למה הוא לא נותן הוראה לשמור אותו רחוק? שינצח אותך בג'אמפרים ולא בחדירה. למה הוא לא הביא עזרה מגרין שהוא סטריק שוטר מובהק? עזרה מהגבוהים תמיד הענישה בפיק אנד רול. בטח כשהם הרבה יותר זריזים מהצמד שלך.
שלא לדבר על העובדה שדורל ארתור, פונדקסטר ואפילו אוסטין דיי הנשכח היו צריכים לשחק הרבה יותר מפרינס ואפילו אלן.

ראנדולף נראה כאילו היה חלש בסדרה הזו. ומנטאלית בעיקר הוא אכן חוסל- היה אפשר לראות את זה בעונשין.
העובדות הן שפופ הרג אותו בדאבל טים ובאזורית. והאמת? עד היום לא הבנתי למה קבוצות אחרות לא משחקות כך מול ממפיס.
קבוצה נהדרת אבל כ"כ קצרה ומוגבלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 9:43 am 
Junior

מוק, מסכים עם הפסקה לגבי דאנקן, אבל עשית ממש רדוקציה ליכולות של פארקר.

פארקר לטעמי הוא הגארד עם יכולת הסיום הכי טובה בצבע בליגה. הוא הוביל את הליגה בנקודות בצבע כמה פעמים! רכז!
במה הוא פחות "רכז" מווסטברוק שהוא קונצנזוס לסופרסטאר בליגה?

כמובן שפארקר נהנה מהשיטה של פופ, בדיוק כמו שדאנקן מרוויח מאוד מהשיטה של פופ. כבר רשמתי שקשה להגיד איפה פופ נגמר והשחקן מתחיל, אבל במקרה של פארקר שהיה השנה מועמד לגיטימי ( אם כי לא מוביל ) לMVP זה קצת מוגזם.

כמו שמישהו רשם, סתירה טובה לענין היא נבחרת צרפת, שם פארקר הוא השחקן המוביל די בלי ספק, שהגיעה בהנהגתו לגמר אליפות אירופה עם 22.1 נקודות למשחק (הוביל את הטורניר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2013 9:52 am 
Junior

מסכים מאוד עם Sheky לגבי ההמעטה ביכולת של פארקר.

ברור שפארקר לא מוסר מחונן ואין לו ראיית משחק של רכז אמיתי, אבל הוא בהחלט סקורר מצויין בכל שיטה שלא תהיה. הוא מגיע לצבע בקלות ומסיים שם נפלא (בין עם זה טיר דרופ או סתם קרש סל), יש לו חצי מרחק כמעט אוטומטי, והוא נע מצויין בלי כדור מאחורי החסימות. במגרש הפתוח הוא כמעט בלתי עציר.

ונקודה נוספת שלא תמיד מדברים עליה זה שהוא תמיד בפול אנרגיה. הוא לא "נח" בהתקפה כמעט אף פעם ותמיד במוד של תקיפה, גם אם המשחק כבר עמוק ברבע הרביעי עדיין זה נראה כאילו הוא רק התחיל את המשחק.

מה שמבדיל אותו מזן הרכזים-סקוררים המעצבנים של שנות ה-90 המאוחרות ע"ש מרבורי זה שהוא לא כופה את עצמו על ההתקפה. הוא מוציא לפועל את תכנית ההתקפה של המאמנים ולא לוקח על עצמו בכח. זה למשל נקודה שמבדילה אותו מווסטברוק שמוכשר ממנו בתור סקורר כנראה, אבל בהחלט כופה את עצמו לא מעט בהתקפה ולא תמיד משחק בשליטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 133 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: