סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 4:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

מה יהיה?
מכבי 11 ומעלה 32%  32%  [ 13 ]
מכבי 6-10 27%  27%  [ 11 ]
מכבי 1-5/ בהארכה 12%  12%  [ 5 ]
חיפה 1-5/ בהארכה 5%  5%  [ 2 ]
חיפה 6-10 22%  22%  [ 9 ]
חיפה 11 ומעלה 2%  2%  [ 1 ]
סך הכל הצבעות : 41
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גבי, ארז, לירן חולצה אפורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:14 am 
Junior

קיקאס. אני מתאר לי שהסיבה שהוא לא כתב כלום היא שהוא מנסח לנו איזו הרצאה

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:17 am 
Hall of Famer

או שהוא סתם שיכור לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:19 am 
Hall of Famer

guyancho כתב:
מגבלת 4 זרים ומכבי יכולה להשתדרג רק ברכז ככל הנראה. ממש ואוו... סגל מטופש שאיכשהו משך להצלבה השנה ומשרה אשליה של איכות. אם מכבי תרצה להשתדרג היא תצטרך להפטר מכל זריה ולהביא טובים יותר במקום.

על איזו מגבלה אתה בדיוק מדבר......?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:46 am 
Junior

אבימאל כתב:
ראובן כתב:
'אנשים שכחו'. נו, אפשר לחשוב מה הלך שם. מה גם שפניני עושה עבירה גסה זה בחזקת כלב נשך אדם.

אני לא כל כך דואג לחיפה בעניין ההמשכיות, כי נראה שרוזן עם כל שטויותיו הוא לא טיפוס של גחמות וקפריזות. אפשר לקוות שהאליפות הזו תעורר במקצת את הדיון הרדום בעניין הייצוג באירופה, לאור זה שאפילו מוקדמות יורוליג האלופה לא עומדת לקבל (אבל קודם כל צריך לדאוג לכך שהליגה בכלל תעמוד בהתחייבויות המינימליות שלה בלי הברזות נוספות).

לראשונה,אני חושב,יעלה על השולחן לדיון ברצינות נושא השריון.
גליל וחולון לא היו קנדידטיות משמעותיות ליורוליג.

אם חולון הייתה מגיעה ליורוליג ומנצלת את זה כדי לשמור על הסגל היא לא הייתה מועמדת ראוייה?
אנשים שוכחים, שבניגוד לחיפה היום, זאת קבוצה שהייתה עדיפה על מכבי גם בסדרה ולא רק במשחק בודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:50 am 
Hall of Famer

אבל היא היתה קבוצה במורכבת מגחמה חד פעמית של אדם אחד, שהיה ברור שתתפזר לכל עבר.
(הגביע שלקחה בשנה שאחרי היה נס)
חיפה,מבחינה כלכלית,מועדון הרבה יותר יציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:52 am 
Junior

שוב, האם השתתפות ביורוליג לא הייתה מבטיחה ספונסרים (וכסף מהיורוליג עצמה) שישמרו על מסגרת התקציב והשחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:58 am 
Hall of Famer

בשלב ראשון ממש לא.
ירושלים וויתרה על היורוליג מטעמי עלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבימאל כתב:
ראובן כתב:
'אנשים שכחו'. נו, אפשר לחשוב מה הלך שם. מה גם שפניני עושה עבירה גסה זה בחזקת כלב נשך אדם.

אני לא כל כך דואג לחיפה בעניין ההמשכיות, כי נראה שרוזן עם כל שטויותיו הוא לא טיפוס של גחמות וקפריזות. אפשר לקוות שהאליפות הזו תעורר במקצת את הדיון הרדום בעניין הייצוג באירופה, לאור זה שאפילו מוקדמות יורוליג האלופה לא עומדת לקבל (אבל קודם כל צריך לדאוג לכך שהליגה בכלל תעמוד בהתחייבויות המינימליות שלה בלי הברזות נוספות).

לראשונה,אני חושב,יעלה על השולחן לדיון ברצינות נושא השריון.
גליל וחולון לא היו קנדידטיות משמעותיות ליורוליג.

יעלה על השולחן של מי? של מנהלת הליגה?
מנהלת הליגה יכולה לדון על השריון מהיום עד עוד שנתיים. לעשות משהו הם לא יכולים, בטח מאז שהונהגה שיטת הרשיונות הנוכחית ביורוליג.
אותו דבר הפליא אותי במאמר של האוזמן מהיום. "חיפה צריכה לדפוק על השולחן כדי להשתתף ביורוליג". על השולחן של מי בדיוק?

אני כן מסכים שחיפה היא חומר שונה מחולון או גלבוע מבחינת המשכיות פוטנציאלית, ומצב לקבוצת צמרת גבוהה לאורך זמן בהחלט יש פה, קבוצה שתתחרה במכבי דרך קבע, וגם תשתתף באירופה סוף סוף ואולי תשפר את הדירוג של ישראל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' יוני 14, 2013 12:04 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:04 pm 
Junior

אבימאל כתב:
אבל היא היתה קבוצה במורכבת מגחמה חד פעמית של אדם אחד, שהיה ברור שתתפזר לכל עבר.
(הגביע שלקחה בשנה שאחרי היה נס)
חיפה,מבחינה כלכלית,מועדון הרבה יותר יציב.

אתה רציני ?
אותה חיפה שהבעלים שלה איים בקיץ או בקיץ שעבר לעבור לראשון?
שלא לדבר על היציבות הכלכלית שלהם השנה... שבליגה מתוקנת היתה מורידה להם איזה 10 נקודות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מזל טוב לעידו קוזיקרו, באמת אחד השחקנים שמגיע להם לזכות באליפות. אני מקווה גם שרוזן ימשיך לתמוך בקבוצה כדי שתהיה תחרות בליגה.

לגבי השריון ליורוליג והעדר נציגה שנייה לישראל - מכבי היא האחרונה שאפשר להאשים בכך (אלא אם שמעון מזרחי, כמו שהטוקבקיסטים בוואלה כותבים, אינו מעוניין בנציגה נוספת מישראל). היורוליג רוצה את מכבי כי היא מביאה קהל ויש לה מסורת. אין עוד נציגה ישראלית כי שאר הקבוצות עושות טובה שהן משתתפות ביורוקאפ וכשהן כבר מופיעות הן לא מצליחות בשנים האחרונות. נקווה שימשיכו להשקיע בחיפה ובעונה הבאה הם יצליחו ביורוקאפ ומשם תיסלל הדרך לנציגה נוספת ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 2:05 pm 
Senior

למה לקוז'יקרו "מגיע" לזכות באליפות? אני עוד יכול להבין את זה כשדבר כזה נאמר על טפירו שגם הוביל את הנבחרת בשלבים מסויימים של הקריירה שלו. איזה קבוצה קוז'יקרו הוביל בדיוק? היו ישראלים רבים וטובים ממנו שלא לקחו אליפות.

מי שבוכה על השיריון, שוב תזכורת קלה: חיפה לקחה אליפות במשחק אחד וכל הכבוד לה, היא עדיין סיימה שנייה בליגה, שיחקה גמר בבית(שוב לא בצדק) של משחק אחד והפסידה 5 משחקים נגד מכבי לפני זה. בעיני האליפות הזאת זה גביע מספר 2, אחרי ששיחקו את גביע מספר 1 ביד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 2:14 pm 
Junior

אבימאל כתב:
בשלב ראשון ממש לא.
ירושלים וויתרה על היורוליג מטעמי עלות.

לא יודע לגביי ירושלים והשיקולים שלהם, אבל תראו את הקבוצות מגרמניה שמופיעות ביורוליג ובשאר המפעלים האירופי, עוד מהתקופות שהן נחשבו כנמושות היבשת, והחזיקו בתקציבים נמוכים. איך שלא תסובב את זה, היום באמברג ואלבה ברלין קבוצות של 10 מיליון יורו, ומביאות שחקנים שבעבר לא היו מגיעים לשם. האולם שלהם תמיד מלא או קרוב לכך, והם לחלוטין הצליחו לשדרג את עצמם כתוצאה מהשתתפות באירופה. רק בארץ בוכים ומעדיפים לבחור באופציה הקלה לטווח הקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 2:44 pm 
Hall of Famer

מי שבוכה על השריון בעיקר עוד לא הפנים שבשיטת הרשיונות (לדעתי גם קודם, אבל בשיטת הרשיונות עוד יותר) אין למנהלת הליגה שום say ושום דרך שהיא יכולה להיאבק בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 3:44 pm 
Senior

במיוחד לראי, חוזרים 3-4 חודשים אחורה, להפסדים ולזלזול של בלאט בליגה כשהוא לא הלביש שחקנים והפסיד לנתניה והפועל ת"א. אז מישהו אמר כשמכבי תפסיד את האליפות (ולא כיוון דווקא לאליפות של חיפה) ולא אם. ולא במפתיע זה גם קרה.

האשם העיקרי בהפסד האליפות הוא בלאט. מכבי יותר טובה גם בסגל המוגבל שלה מכל הקבוצות בליגה. אבל מה שמשחק למכבי מאז ומתמיד זה אפקט ההרתעה, המחשבה שמכבי תמיד תנצח בסוף. בלאט לא הפנים את זה, הוא חשב שהוא יכול לזלזל בליגה, הוא חשב שהוא יכול להפסיד משחקים בכוונה ועדיין בסוף הכל יהיה בסדר. מה שבלאט לא הפנים זה שהוא גרם לכל הליגה להבין ולהאמין שאפשר לנצח את מכבי וזה שלא תלוי במכבי, זה תלוי ביריבה, באמונה שלה ובאיך שהיא תשחק. בלאט הביא למצב שהוא הגיע לסוף העונה כשהקבוצה במקום שמיני מאמינה שהיא יכולה לנצח (והייתה קרובה לא אחת), שהפועל ירושלים החלשה מאמינה שהיא יכולה לנצח (והייתה צריכה לנצח לפחות משחק אחד), וכמובן חיפה שהיא טובה משמעותית מהקבוצות האלה יודעת שהיא יכולה לנצח. היא רק צריכה לשחק טוב, להיות שם, ובסופו של דבר הלחץ ישבור את מכבי (כי זה לא משחק ליגה, זה על אליפות ופה למכבי בעיקר יש מה להפסיד). אם בלאט לא היה מזלזל בליגה בצורה שהוא זילזל אין לי ספק שמכבי הייתה חוגגת היום אליפות למרות הכל. בלאט הכין את הקרקע להפסד האליפות בצורה מרשימה, הוא גרם לזה שהתקשורת, השופטים, הקהל, האווירה מאמינים שזה יקרה. וכשאתה מאמין שמשהו יקרה בסוף זה גם קורה. בלאט של פעם לא היה עושה את זה, הוא היה יודע שהליגה זה הדבר הכי חשוב ודואג שבליגה לא יתעסקו איתו. העונה הזאת היא כישלון יותר גדול מבחינת מכבי מאשר עונת שרף, שהבנאדם הגיע לגמר יורוליג אבל הפסיד אליפות בשנייה האחרונה לקבוצה אדירה. קשה לי להאמין שמכבי תשאיר אותו אחרי זה גם אם אין אלטרנטיבה.

לגביי המשחק אין הרבה מה להגיד. אני חושב שסטול אמר את זה בצורה הכי טובה, זאת קבוצה טובה עם שחקנים טובים (אבל לא גדולים) אבל מעל הכל מדובר בחבורה של ווינרים כאלה שמתעלים במאני טיים. מקל, סטול, קלאתס, סמית, לכל אחד מאלה היו דקות גדולות וחשובות שהביאו את חיפה לעמדת יתרון. תומאס וקוז'י עם עבודת הגנה גדולה שחיסלה את קו הפנים שגם ככה הוא רק שחקן אחד במכבי. וניהול משחק מצוין של גרינברג שאולי החזיר את מכבי ברבע השני עם חילופים אבל ידע שמה שמכריע זה הסוף והדקות מנוחה שהוא נתן לשחקנים שלו הביאו את חיפה להתפוצץ ולהיות אגרסיבית וחדה ברבע האחרון כאילו זה הרבע הראשון.

חבל שעושה רושם שהקבוצה מתפרקת. היה יכול להיות מאד נחמד אם היו ממשיכים עם הסגל בשנה הבאה ורק מחזקים אותו בזר נוסף ועוד 2-3 ישראלים. כנראה זה לא יקרה כי מדובר בעוד כמה מיליונים רבים לתקציב (שבשנה הבאה כנראה גם מס מלא יצטרכו לשלם, כמה שלא נעים להגיד את זה), ושחקנים שרוצים להתקדם קדימה. הכי חבל יהיה אם מקל יעזוב וזה כנראה יקרה, הוא הפנים של הקבוצה ולא סתם יש לו 2 אליפויות ב2 גמרים שהוא הגיע אליהם. הוא מאמין, הוא שומר, הוא נלחם, הוא כל מה שהשחקן הישראלי שהוא אולי לא הכי מוכשר צריך להיות. אין לו תחליף בשוק המקומי, אין שחקן שמתקרב אליו שאפשר להביא.

בשנה הבאה הולכים ליורוקאפ, יורוקאפ שלהבנתי גם משנה צורה והופך לארוך יותר, עם יותר קבוצות, יותר משחקים ועלויות יותר גבוהות כנראה. חיפה תצטרך להשקיע הרבה מאד כסף, והשאלה אם לג'ף רוזן שמשקיע 7-8 מיליון שקל כל שנה יש את הרצון להשקיע 14-15 בשביל להעמיד קבוצה ראויה וארוכה שתוכל גם להתמודד ביורוקאפ בכבוד, או שזה יהיה שחזור של עונת היורוצ'לנג'. מצד שני אני מאד מקווה שג'ף לא חושב שהאליפות הזאת תביא לו איזה ספונסרים גדולים, איזה משקיעים גדולים, והרבה כסף. דורסמן חשב אותו דבר בעונת האליפות שלו ושהתברר לו שזה לא קרה הוא סגר את הבאסטה. אני מקווה שרוזן ראלי, יהנה מהאליפות, יבין שזה לא אומר שמחר בבוקר הוא יקבל כמה מיליונים מהעירייה ומספונסרים אלא שהוא זה שצריך לפתוח את הכיס אם הוא רוצה שהקבוצה תמשיך להתקדם. יעשה מאמץ להשאיר לפחות את השלד של שחקנים שכל אפשר להשאיר (תומאס, סטול, סמית) ואת המאמן כמובן. כי יש לי הרגשה שמאמן ישראלי לא היה מסיים את העונה הזאת כמו שהמאמן הזה סיים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:02 pm 
Hall of Famer

מקבל בהכנעה, אם כי כמדומני גם אתה סייגת מאד את האמירה הזו אחרי המשחק הרביעי עם אילת. בעיקר משום שאני שונא הפסדים בגלל זלזול, אין לי בעייה לקבל את זה ואני מקווה שלמדו מזה משהו.
לגבי היורוקאפ, עד כמה שאני יודע לפחות בינתיים אין שום איחוד בינו לבין המאותגר, והפורמט לא משתנה וגם לא גודל המפעל. הסימוכין היחידי לאיחוד שמצאתי עד עכשיו זה הודעה של רדטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:04 pm 
Junior

אגב המשחק והאווירה אתמול משום מה הזכירו לי את הגמר בסלוניקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:21 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
מקבל בהכנעה, אם כי כמדומני גם אתה סייגת מאד את האמירה הזו אחרי המשחק הרביעי עם אילת. בעיקר משום שאני שונא הפסדים בגלל זלזול, אין לי בעייה לקבל את זה ואני מקווה שלמדו מזה משהו.
לגבי היורוקאפ, עד כמה שאני יודע לפחות בינתיים אין שום איחוד בינו לבין המאותגר, והפורמט לא משתנה וגם לא גודל המפעל. הסימוכין היחידי לאיחוד שמצאתי עד עכשיו זה הודעה של רדטי.

סייגתי את הסיכויים של חיפה כמובן בגלל שחשבתי שיגיעו עייפים יותר וזה ישפיע. בסופו של דבר היו להם את הכוחות לשמחתי. הנקודה גם שאמרתי את זה לא הייתה שחיפה תיקח את האליפות (זאת הייתה התקווה) אלא שמכבי פשוט באותו רגע גרמה לכל כך הרבה קבוצות להאמין שהם יכולות לנצח את מכבי ולקחת אליפות שבסופו של דבר זה גם יקרה. זה היה בדיוק מה שקרה בעונת שרף, למרות גמר אירופי מכבי התחילה להפסיד שם לכל מה שזז וגרמה לקבוצות להאמין שהאליפות לא תלויה בה. השנה לטעמי זה היה שחזור של זה.

לגביי היורוקאפ, אין איחוד אבל יש שינוי בשיטה. כולל קבוצות יורוליג שיצטרפו בשלב השני. הודעה רשמית של היול"ב.
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... -14-season

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:26 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
במילים אחרות, אני אומר שבעידן החוק הרוסי והכשרון המידלדל של הישראלים, מכבי בבעייה גדולה, גם אם תביא את ספנוליס ולורבק. בעידן החוק הרוסי מי שצריך להבליט אותך מעל הליגה הם הישראלים, ולמכבי לא יהיה את זה עוד לשנים קדימה.

ראי, אתה מקצין מאד מאד את המצב. בעידן החוק הרוסי יש לכל קבוצה חובה לשים 2 ישראלים. גם אם נצא מתוך נק' הנחה שליאור ואוחיון לא יהיו במכבי והישראלים הבולטים יהיו חנוכי ורייס, עדיין מי שהם יצטרכו להתמודד מולם הם אבי בן שימול ויחזקאל סקוור. זה לא שמכבי תהיה בנחיתות, ביחוד כשעל הספסל ישבו ישראלים שהיו יכולים להיות שחקנים משמעותיים בקבוצות אחרות (מורן רוט למשל?). כשתבנה סגל כזה אפרפר של ישראלים ותצרף לו חבורה של זרים בטופ האירופאי, זה אמור להספיק לאליפות ואתה יודע מה לאליפות תוך פיהוק והתהפכות לשינה בצד השני של המיטה. כשמכבי הגדולה של פארקר, שאראס וניקולה לקחו אליפות אני לא חושב שהפקטור העיקרי היה הסגל הישראלי של טל בורשטיין, גור שלף ודרק שארפ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:53 pm 
Sophomore

אד הורטון כתב:
משחק נפלא של חיפה בראשות גל מקל- האיש צריך לשחק בשנה הבאה ביורוליג בכל קבוצה שתיתן לו צ'אנס רציני והוא הרוויח את זה ביושר.
וואלה הפך הערב סופית למשת"פ של הפדרמנים. גועל נפש מזוקק.
אני מודה שאני אוהד קצת נאיבי ולא ביקורתי במובן הזה שכמעט כל החלטה של מכבי ב-25 השנים שאני אוהד אותה לא גרמה לי לאהוד פחות את הקבוצה בין אם היא מצאה חן בעיניי או לא. בסה"כ נראה לי שרוב אוהדי מכבי נקטו בגישה הזו והלכו כמעט עם כל החלטה של ההנהלה. אני חושש שרגע השבר האישי שלי ושל עוד רבים מתקרב מאד בסיפור עם בלאט ואני מאמין שבהנהלת מכבי לא מעריכים נכון את התחושות של חלק גדול מהקהל שמבין היטב שלא בלאט אשם במצב שנוצר (קיבל השנה לא מעט תשואות בהיכל שבעיני סימלו את זה) ובטח ובטח שלא יעדיף את גירסתו של ילד השמנת. אם לזה תוסיף מכבי את הטסת שארפ העסק עלול להיגרר למשבר גם אם הפדרמנים חושבים שאם ינחיתו פה כוכבים גדולים (וזה לא יקרה) הקהל יסתום. מקווה שאם הוא הולך שיסחוט מהם כל אגורה אפשרית.

1+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 4:59 pm 
Sophomore

אם מקל אכן יעזוב וסביר גבוה שזה יקרה אז היא חייבת להיתחזק ב2 ישראלים בכירים לפחות !
לדעתי 2 השחקנים שיכולים לבוא טוב לחיפה הם יובל נעימי ודגן יבזורי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 7:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כולכם בכוונה מתעלמים מכך שלנדסברג (וטיוס אם יגיע) נחשבים לישראלים?

ותסלחו לי, אבל פסטיבל גל מקל מתחיל לצאת משליטה. מתוך אייטם נוסף של גרינוולד מהיום (מה הוא היה עושה אם מכבי היו מנצחים? לא היה לו מה לכתוב):
ציטוט:
האם גל מקל הוא השחקן הישראלי הגדול בדורו? זו שאלה שצריכים לדון בה בכובד ראש. האם ההישגים שלו עולים על אלו של עומרי כספי. יש טיעונים לכאן ולכאן - ברור שכספי מוכשר יותר, ברור שכספי הגיע לליגה טובה יותר, ברור שכספי הגשים כבר לפני שלוש שנים את החלום שמקל ינסה להגשים כעת - אבל השאלה היא האם ההישגים ה"קבוצתיים" של מקל (שתי אליפויות עם שתי קבוצות שונות, בהן היה מהשחקנים המשמעותיים ביותר, אם לא המשמעותי מכולם) אינם עולים בחשיבותם, מבחינת המדרג הספורטיבי-הפילוסופי, על ההישגים ה"אישיים" של כספי.

הישראלי הגדול בדורו? רק בגלל שהוא מעדיף לנצח את מכבי מלהצטרף אליה (שזה נתון להערכה)?
באליפות של גלבוע הוא היה החמישי בהיררכיה (אחרי פארגו, רנדל, כדיר ודאוול) והשנה הוביל קבוצה (שלא היתה יותר טובה ממכבי) לניצחון במשחק גמר יחיד.
Lets all take a chill pill
ועוד משהו מהכתבה - גרינוולד מספר ששמעון מזרחי היה כולו נרגש ועצבני כי אין לו שום דבר בחיים מלבד מכבי. לעומתו דיוויד פדרמן היה מחויך כי הוא יודע שיש דברים יותר חשובים בחיים מהפסד במשחק כדורסל.
לא, אוהד! פדרמן חייך כי ההפסד הזה הסתדר לו מצויין עם התוכנית לסלק את דיוויד בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:34 pm 
Sophomore

תודה למברכים.
ראיתי עכשיו שידור חוזר, מקל עם 12 נקודות ברבע האחרון, החדירה שלו לסל עם הסיומת בשמאל תוך כדי שימוש בגוף כדי להימנע מחסימה של ג'ימס מעוררת התפעלות.
ג'ימס הוא השחקן שחששתי ממנו במכבי ת"א, יכול עם החסימות ושינוי הזריקות שלו יכולות לשים מחסום מנטאלי אצל היריבה. מקל קיבל חסימה כזו ברבע הרביעי (נדמה לי כשניסה לסים בימין) אבל המשיך לנסות.
פול סטול בא מפוקס, הלוואי שיישאר. מכבי ת"א נרדמה בהגנה, אולי זה היין של הקידוש, אבל בשתי השלשות של סטול בחצי השני לא שמתי לב שהוא יצא מחסימה, אלא פשוט ניצל את זה שהשומר שלו נרדם.
באופן כללי מכבי ת"א שמרה טוב על סמית, אבל היו פעמיים שלוש שגם השומר שלו נרדם והוא הלך לסל לדאנק מפלצתי. תענוג של שחקן, לא ניסה לכפות את עצמו (למרות חמשת האיבודים) וגם ביום התקפי פושר תרם באסיסטים וריבאונדים והגיע למאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 9:32 am 
Junior

sir charles כתב:
כולכם בכוונה מתעלמים מכך שלנדסברג (וטיוס אם יגיע) נחשבים לישראלים?

ותסלחו לי, אבל פסטיבל גל מקל מתחיל לצאת משליטה. מתוך אייטם נוסף של גרינוולד מהיום (מה הוא היה עושה אם מכבי היו מנצחים? לא היה לו מה לכתוב):
ציטוט:
האם גל מקל הוא השחקן הישראלי הגדול בדורו? זו שאלה שצריכים לדון בה בכובד ראש. האם ההישגים שלו עולים על אלו של עומרי כספי. יש טיעונים לכאן ולכאן - ברור שכספי מוכשר יותר, ברור שכספי הגיע לליגה טובה יותר, ברור שכספי הגשים כבר לפני שלוש שנים את החלום שמקל ינסה להגשים כעת - אבל השאלה היא האם ההישגים ה"קבוצתיים" של מקל (שתי אליפויות עם שתי קבוצות שונות, בהן היה מהשחקנים המשמעותיים ביותר, אם לא המשמעותי מכולם) אינם עולים בחשיבותם, מבחינת המדרג הספורטיבי-הפילוסופי, על ההישגים ה"אישיים" של כספי.

הישראלי הגדול בדורו? רק בגלל שהוא מעדיף לנצח את מכבי מלהצטרף אליה (שזה נתון להערכה)?
באליפות של גלבוע הוא היה החמישי בהיררכיה (אחרי פארגו, רנדל, כדיר ודאוול) והשנה הוביל קבוצה (שלא היתה יותר טובה ממכבי) לניצחון במשחק גמר יחיד.
Lets all take a chill pill
ועוד משהו מהכתבה - גרינוולד מספר ששמעון מזרחי היה כולו נרגש ועצבני כי אין לו שום דבר בחיים מלבד מכבי. לעומתו דיוויד פדרמן היה מחויך כי הוא יודע שיש דברים יותר חשובים בחיים מהפסד במשחק כדורסל.
לא, אוהד! פדרמן חייך כי ההפסד הזה הסתדר לו מצויין עם התוכנית לסלק את דיוויד בלאט.

חמישי בהיררכיה?? לא הייתי אומר... בכדורסלע הוא קיבל חביב הספירה באותה עונה וזהו מדד (כמעט) אובייקטיבי לגמרי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 10:38 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
חמישי בהיררכיה?? לא הייתי אומר... בכדורסלע הוא קיבל חביב הספירה באותה עונה וזהו מדד (כמעט) אובייקטיבי לגמרי.

די ענית לעצמך... המדד האובייקטיבי של סלע :-): רנדל, פארגו וכדיר היו השחקנים המובילים באותה עונה בלי ספק. מקל היה שווה בהיררכיה לדאוול וסוואן (ששכחתי ממנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, רלפי ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: