סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 1:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 4:54 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אם כבר החלטת המנהלת צריכה להיות שלקבוצה אסור לסגור הסכם מול היורליג בנפרד מהמנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 4:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סילוק הליגה מהארגון וסילוק הקבוצות הישראליות מכל המפעלים למשל.
אולי עד לפני שנה-שנתיים זה לא היה אפקטיבי, למעט קבוצה אחת (שזו כבר סיבה טובה למה שלא תצטרף למהלך כזה), היום יש לפחות עוד שתי קבוצות ששמו להן למטרה למשחק באירופה.
בקיצור אני לא רואה את זה קורה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 5:00 pm 
Senior

ביג דיל. לא מאיימים על אף אחד.

חיפה לא הכי מעוניינת להשתתף גם ככה (לא בטוח שישתתפו בשנה הבאה חכה ותראה), דווקא ביורוליג היא הייתה מאד מעוניינת. ירושלים מאד אבל היא רק חלק קטן ובשבילה העניין הזה גם קריטי הרי והיא לא יכולה הייתה להתנגד על זה.

אתה באמת מאמין שאם הליגה הייתה הולכת על זה ברצינות ובכל הכוח היא הייתה מפסידה? אתה חושב שהיול"ב היה זורק את ישראל ואת הפועל ירושלים מהמפעל ומאבד את מכבי? בחיים לא.

כמו שאמרתי, אם הליגה הייתה הולכת על זה ברצינות ומבהירה למכבי שזה ההחלטה וזה המצב ויהי מה, שמעון ודיוויד היו סוגרים את זה במהירות מאד מול ברתומאו, בשקט, מאחורי הקלעים, בלי שאף אחד יודע אפילו.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ב' מאי 19, 2014 5:02 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 5:00 pm 
Freshman

ראי אני חושב שהקבוצת שמו לעצמן מטרה לשחק שם מתוך תפיסה מוטעית שככה הם יצמצו פערים.
בצורה בה מתנהלים המפעלים האלו הליגה צריכה להתנהל בלי קשר למפעלים ובהתאם לאינטרסים של הכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 5:20 pm 
Hall of Famer

בוא נתחיל בזה שאני לא חושב שהליגה הישראלית, חוץ מהפועל ת"א אולי, רוצה להפסיד את מכבי. כך שאם אתה מדבר על איומים ריקים, זה איום ריק לגמרי.

ולגבי התשובה - כן, אני בהחלט חושב שהיא הייתה מפסידה. אני לא רואה מצב שיול"ב היו נותנים לליגה מקומית, בטח זניחה יחסית בארגון, לקעקע את שיטת הרשיונות והזיריונים שהיא כל כך רוצה לשמר בלי להשיב לה מלחמה. זו גם טעות לחשוב שזו בעייה רק של הליגה הישראלית - אחרות אולי לא מאבדות את האלופה, אבל מאבדות את הסגנית לטובת קבוצה משוריינת. כך שלא נכון לחשוב שהליגה הישראלית היא לא תקדים, היא תקדים ועוד איך, ואני לא רואה מצב שיול"ב נותנים לזה לקרות.
בקיצור לדעתי ממש לא פרקטי. אבל אני כן מסכים שהליגה הישראלית פסיבית מדי ביול"ב, גם בהיבט שהוא לדעתי פרקטי יותר של שינוי השיטה בשיתוף ליגות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 5:23 pm 
Hall of Famer

התקציב של מכבי העונה על פי כלכלילסט הוא 18.5 מיליון דולר ,ה9 בגובהו ביורוליג...

זה מזכיר קצת מה שקרה עם בלאט ונבחרת רוסיה שאף אחד לא ספר והיא זכתה במפתיע באליפות אירופה ,הבן אדם יודע להוציא מים מהסלע...............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 5:42 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
בוא נתחיל בזה שאני לא חושב שהליגה הישראלית, חוץ מהפועל ת"א אולי, רוצה להפסיד את מכבי. כך שאם אתה מדבר על איומים ריקים, זה איום ריק לגמרי.

ולגבי התשובה - כן, אני בהחלט חושב שהיא הייתה מפסידה. אני לא רואה מצב שיול"ב היו נותנים לליגה מקומית, בטח זניחה יחסית בארגון, לקעקע את שיטת הרשיונות והזיריונים שהיא כל כך רוצה לשמר בלי להשיב לה מלחמה. זו גם טעות לחשוב שזו בעייה רק של הליגה הישראלית - אחרות אולי לא מאבדות את האלופה, אבל מאבדות את הסגנית לטובת קבוצה משוריינת. כך שלא נכון לחשוב שהליגה הישראלית היא לא תקדים, היא תקדים ועוד איך, ואני לא רואה מצב שיול"ב נותנים לזה לקרות.
בקיצור לדעתי ממש לא פרקטי. אבל אני כן מסכים שהליגה הישראלית פסיבית מדי ביול"ב, גם בהיבט שהוא לדעתי פרקטי יותר של שינוי השיטה בשיתוף ליגות אחרות.

אני לא רוצה להפסיד את מכבי. אני גם לא מוכן לקבל את השליטה שלה בכדורסל ואת התאמת הליגה למפעל בו היא משחקת מתוקף הסכם פרטי.
הליגה צריכה לקבוע כללים שנכונים לכדורסל פה. לא מאמין שמכבי תעזוב אותה. אבל אם היא תבחר לא להיות חלק הליגה תצליח להתמודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 6:49 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
peshtol כתב:

בנוסף לכך, אם ניקח בחשבון שהשיטה הקיימת בישראל זהה לשיטה הקיימת ביורוליג - חיפה אף הוכיחה שהיא הקבוצה הטובה בישראל ובעלת הפוטנציאל הגדול ביותר להצליח במפעל עם שיטה זהה.

היא לא , בדיוק כמו שמכבי לא הוכיחה (לי לפחות) שהיא הקבוצה הטובה ביורוליג.

מכבי הוכיחה שהיא הקבוצה הטובה ביורוליג לפי הפורמט הקיים, בדיוק כמו שחיפה עשתה זאת שנה שעברה.
זאת המציאות, עם כל הכבוד לדעתך (ואולי כדאי שתתחיל לכבד דעות של אחרים, לקבוע שטעיתי על סמך דעתך זה לא מכובד)

ראי - בליגה הישראלית אשתקד וגם ביורוליג קיים פורמט פיינל פור אליו מגיעות הקבוצות לאחר ליגה שמחולקת לשניים: ביורוליג שלב בתים וטופ 16 ובישראל ליגה רגילה ולאחר מכן בית עליון. אולי לא זהה אך בכלל לא רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 7:41 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מי ביקש מהם לפרגן?
אף אחד גם לא טען שזו הסתה, אבל בעיני זה כן עובר את הגבול של מה שהנהלת קבוצה X אמורה לפרסם על קבוצה Y. זה לא אתר אוהדים. אתה היית רוצה שאתרים רשמיים של קבוצות יהיו במה לתחושות האוהדים כלפי היריבים שלהם?

לגבי הדבר השני, מי טען שמכבי חיפה לא אלופת ישראל?

לדעתי הפוסט הזה הוא די פתטי, אבל הוא לגיטימי מבחינה מבחינה אפשרית, להגיד שהוא עובר את הגבול? אתה, בתור אוהד מכבי, אומר שההנהלה של הפועל עברה את הגבול במה שהיא פרסמה על מכבי? להזכיר לך את ההסתה השקרית והמרושעת שכל מועדון מכבי, בראשות שמעון מזרחי, התגייס אליו בחודש האחרון? כולל הטור של שמעון מזרחי לישראל היום שמורכב משקרים והסתה שגם בטוקבקים הכי נחותים של אוהדי מכבי ובית"ר אי אפשר למצוא?

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 8:18 pm 
Hall of Famer

והוא באמת היה טור בזיוני, נדמה לי שגם כתבתי את זה.
אז כן, אני בתור אוהד קבוצה X, מכבי או אחרת, חושב שזה, נקרא לזה באנדרסטיימנט, לא לעניין. אם מחליטים שאתר רשמי של קבוצה זה פלטפורמה לדעות אוהדים, סבבה. לדעתי זה לא.
לפחות הסכמנו שהוא פתטי. בוא נאמר, באתר אוהדים לא הייתי חושב כך (מצד שני, זו גם הסיבה שאני לא נכנס לאתרי אוהדים, גם לא של מכבי). אבל זה לא אתר אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 8:36 pm 
Sophomore

אז זהו, אני חושב שהפוסט פתטי מבחינת תוכן והתוכן היה פתטי גם אם הוא היה נכתב על ידי אוהדים פרטיים, ומנגד אני חושב שאין איתו שום בעיה מבחינת הלגיטימיות של קבוצה X להתבטא לגבי קבוצה Y.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 9:34 pm 
Sophomore

לא יודע. אני לא מצליח לחשוב על התייחסות דומה בעולם, בשום ענף שהוא (אולי רק מה שאמר שלשום לוזון על האליפות של אנדרלכט בבלגיה, והדוגמא מדברת בעד עצמה). די מביך לקרוא את זה. נוטף קטנוניות, קנאה ורוע לב. לפעמים אפשר סתם לא להגיד כלום. התגובה הזו לא מכבדת את מי שכתב אותה, יותר מאשר מקטינה מההישג של מכבי ת"א.

זה רק מחזק את דעתי, שבהפועל ת"א יש לא מעט גורמים רשמיים שמעדיפים את השנאה והאלימות, ודואגים לתדלק אותה. כבר אמרתי פעם, שזה מרגיש כאילו בהפועל ת"א מאמינים שהשנאה למכבי ת"א היא הגורם האמיתי שמאחד את הקהל שלה, ולא האהבה לקבוצה, שבעצם הקהל הקים מאפס.

חבל. זה הורס את מה שהפועל ת"א יכולה להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 9:46 pm 
Sophomore

מדהים איך ההסתה של כל מועדון מכבי נגד הפועל במשך חודש בערך נעלמת מעיניך, ובכלל, אתה עושה מאמצים באמת מרשימים להתעלם מכל דבר שמכבי עושה ומתמקד תמיד כל כולך בכל מה שרע בהפועל ומגמד או מתעלם מכל דבר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 9:58 pm 
Sophomore

מדהים שגם במכבי וגם בהפועל, מאד רגישים למה שעושה הקבוצה האחרת, אבל עיוורים לחלוטין למה שקורה אצלם בבית.

כן, מכבי כוחנית, אגרסיווית, דורסנית, פיצה וידה ידה ידה. איך זה מצדיק את מה שהפועל עשתה (ולהיפך, אם תרצה, למרות שמוטב לך להיות עסוק בעצמך). ובכלל- אתם לא אמורים להיות אלטרנטיבה שפוייה? כי אתם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 10:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Shiver כתב:
התגובה מהפייסבוק של הפועל ת"א:

"זה לא יום פשוט להיות אוהד הפועל ת"א. בבית הספר, בעבודה, בצבא וברחוב יבואו אליכם אנשים שמעולם לא היו במשחק כדורסל ויגידו לכם "אז תפרגנו קצת מה קרה?" ואתם מיד תפתחו בנאום על "המונופול הדורסני, הקפטן המקלל, החוסר בישראלים, הריסת הענף, השתקת פרשת פנאן, העובדה שלא מדובר באליפות אירופה (כי אם זה היה מפעל של אלופות היבשת הייתה משתתפת שם קבוצה אחרת מישראל), כי ככה זה בכל מקום נורמלי עם תרבות ספורט" ולפתע תעצרו ותבינו שכל זה מיותר - כי אף אחד לא באמת מעוניין להקשיב, ובסופו של יום מדובר בעדר שנוהר אחר עגל הזהב, ששבוע הבא כבר ירדוף אחר איזו דמות באח הגדול ושבבחירות הבאות ירוץ כעיוור אחרי עוד פוליטיקאי פופוליסט.
ואתם מה איתכם? אתם תשארו תמיד עם האהבה שלכם ועם הקבוצה שלכם, כמו שהייתם איתה כשהייתה במקומות הנמוכים ביותר וכמו שתהיו איתה כשתגיע לשיאים חדשים. אז כשיגידו לכם "אבל למה אתם לא מפרגנים?" , עזבו אתכם מהסברים, בטח שלא הצטדקויות. פשוט תחייכו חיוך קטן ותגידו בגאווה גדולה - "כי אנחנו הפועל, הפועל תל אביב."

חבל שעד שיש קבוצה שיש לה את האומץ לתת הצהרה אנטי-מכביסטית, זה נעשה עם הקשקוש היהיר והמביך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 10:18 pm 
Sophomore

מה הפועל עשתה? פרסמה פוסט נגד מכבי? בו הו. ההתעסקות חסרת הפרופורציות בכל פיפס שהפועל או כל מי שקשור אליה מוציא מהפה או המקלדת שלו היא מגוחכת וכמובן שאי אפשר להתייחס אליה ברצינות.

להוציא משפט כמו "אני לא מצליח לחשוב על התייחסות דומה בעולם, בשום ענף שהוא" אחרי חודש שכל מועדון מכבי תל אביב בראשות שמעון מזרחי פותח במסע הסתה נגד הפועל זה פשוט בדיחה. הפוסט של הפועל מזעזע אותך כל כך אבל מניפסט שקרי ומסית כמו של שמעון מזרחי בישראל היום לא. אתה לא יכול לצפות אחרי חוסר אובייקטיביות כזה להתייחסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 11:01 pm 
Sophomore

ושוב... מדברים כרגע על הפועל ת"א. על מה שהפועל ת"א פירסמה. על מה שמזרחי פרסם לפני חודש, דיברנו לפני חודש. למה אתה מקפיד להסית את הדיון לשם? כל כך קשה לך להתייחס לקבוצה שלך? למה אתה עסוק כל כך במכבי? במזרחי? לך- תהיה אוהד הפועל, לא שונא מכבי. אם זה עושה לך טוב, גם כשהקהל במילאנו הקפיד לשיר מי שלא קופץ אדום, זה היה פאטתי בעיני. אבל הקבוצה היא לא קהל, וקבוצה שמפרסמת כזה דבר. זה פשוט עלוב. ולא- מה שמזרחי כתב לפני שבוע/חודש/שנה מילניום, לא מצדיק את זה (ולהיפך).

זה דפוס חוזר- בשני הצדדים. לעולם אל תדבר על מה שקורה אצלך, אבל תסיט את הדיון למה שעשה הצד השני לפני X זמן, וכולם מקפידים לנהל רישום מדוייק ומתוארך של כל מה שעשה הצד שכנגד, הנשלף מיד עם תחילת הדיון. העיקר שלא לדבר על מה שעשתה הקבוצה שלך (מכבי, הפועל- שני צדדים של אותו מטבע מאוס מבחינתי).

כשהפועל אוסישקין הוקמה, חשבתי שסוף סוף קם פה מיזם כדורסל שיהיה שונה. משהו שיראה לאייזנברגים והמזרחים, שאפשר אחרת. כנראה שאי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 11:03 pm 
Senior

אף אחד לא ביקש מאוהדי אוסישקין ללכת לרקוד בכיכר או "לפרגן", אבל הפוסט הזה מסביר למה הצלחת היחידה שהם יניפו בשנים הקרובות תהיה מפלסטיק. כנראה שאוהדי ברצלונה בכדורגל לא יכתבו "זה יום קשה להיות אוהד בארסה" אם ריאל תזכה בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 11:04 pm 
Hall of Famer

האוהדים כן, וזה בסדר. הם אוהדים. הקבוצה, אני מניח, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 11:15 pm 
Hall of Famer

peshtol כתב:

מכבי הוכיחה שהיא הקבוצה הטובה ביורוליג לפי הפורמט הקיים, בדיוק כמו שחיפה עשתה זאת שנה שעברה.
זאת המציאות, עם כל הכבוד לדעתך (ואולי כדאי שתתחיל לכבד דעות של אחרים, לקבוע שטעיתי על סמך דעתך זה לא מכובד)

ראי - בליגה הישראלית אשתקד וגם ביורוליג קיים פורמט פיינל פור אליו מגיעות הקבוצות לאחר ליגה שמחולקת לשניים: ביורוליג שלב בתים וטופ 16 ובישראל ליגה רגילה ולאחר מכן בית עליון. אולי לא זהה אך בכלל לא רחוק.

ראשית, אין כאן כל חוסר כיבוד דיעה ואין שום סיבה להפגע.
שנית, אני חוזר על מה שאמרתי-מבחינת כדורסל מכבי אינה הקבוצה הטובה ביורוליג (ואני אומר זאת כאחד שאתמול היה אחד הערבים הכי מאושרים בחייו כאוהד ספורט) וזאת למרות ההתעלות הנפלאה שלה בפיינל פור. אני בספק אם תמצא עוד מישהו בפורום הזה שחושב אחרת.

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 19, 2014 11:22 pm 
Hall of Famer

וזה בלי לדבר על כך שבעונה שעברה היו שני מפעלים שהסתיימו באותו פורמט בישראל, בין אותן שתי קבוצות, ומכבי ניצחה באחד מהם. אז מה זה מוכיח?
כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 1:33 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
shachaf78 כתב:
אף אחד לא ביקש מאוהדי אוסישקין ללכת לרקוד בכיכר או "לפרגן", אבל הפוסט הזה מסביר למה הצלחת היחידה שהם יניפו בשנים הקרובות תהיה מפלסטיק.

איך זה מסביר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 2:06 am 
Junior

כי הם מפחדים מאוהדי הצלחות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 2:31 am 
Junior

כל פעם שמישהו בהפועל ת"א פותח את הפה הוא מזכיר לי שעד כמה שאני רוצה שמכבי תיכשל ושמח על כל אליפות שהם מפסידים, את הפועל ת"א אני מחבב הרבה פחות. אנשים שהראש שלהם תקוע עמוק בתוך התחת של עצמם, והשמש ממש לא זורחת משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 20, 2014 3:30 am 
Junior

אד הורטון כתב:
אבימאל כתב:
טרביה:
מה משותף בין אוחיון 2014 וג'מצ'י 2000?

אחרי התקציר נפל לי האסימון- חשבו על הסטט' והלכו לליי אפ כשכולם כבר לא משחקים.

אבי בן שימול ב2004, אסף דותן ב2005. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס, עופר האדום ו 62 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: