סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 27, 2014 6:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הפועל ירושלים כרגע במומ' עם מורן רוט וXאילת איילי הולמן (25,206) שנתן מספרים יפים בטורקיה העונה(13 נ'ק,9 ריב',1.5 חסימות) והיה טוב בזמנו גם באילת.

אם וכאשר רוט יגיע זה יוריד הרבה מהעומס ודקות המשחק של קיצ'ן שנשחק לחלוטין לקראת סיום העונה אשתקד(ממוצע של 33 דקות לאורך כל העונה ב2 המסגרות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 27, 2014 7:04 pm 
Freshman

ראובן כתב:
בהנחה שמגיע רכז ישראלי בכיר ורייט מוחתם על סכום קרוב לדונטה? לא רואה שום סיבה שהלפרין לא יעלה מהספסל (ונניח רוט ואליהו יפתחו).

נובמת (סליחה, הייתי חייב)
אני רואה סיבה - יעילות.
קיצ'ן + הלפרין
נתנו יותר נק' מדד ביחד מאשר
רוט + רייט
וזה כשרייט היה הכוכב העיקרי השנה, ובשנה הקרובה יהיה לידם עוד סקורר שאוהב כדור, אז התפוקה של רייט תהיה נמוכה מהשנה..

לא מעריכים את קיצ'ן והלפרין..
שני שחקנים עם ה+- מהגבוהים בליגה (בטופ 5, קיצ'ן ראשון בפער גדול) ועם מדד מהגבוהים לגארדים.
יותר מרוט זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 27, 2014 7:49 pm 
Sophomore

למה שרייט לא יפתח עם הלפרין אם זה כזה חשוב? אני בטוח שלא על זה תקום ותיפול העסקה איתו.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 27, 2014 8:02 pm 
Senior

כי אין פה רכז. אני לא חושב שעסקה תקום ותיפול על זה, אבל רייט יצטרך לוותר על כסף כנראה (לפחות לפי דיווחים) בשביל להישאר בירושלים ולכן גם השיקול המקצועי יכול להיות פה. הוא יודע שהחתימו את דונטה, את הלפרין ואת קיצ'ן לשנה הבאה. הוא הגיע מהספסל השנה ברוב השנה. מן הסתם ברור לו שזאת אפשרות גדולה מאד בו נגיד שככה גם יהיה השנה ושהדקות ירדו בגלל שבמקום דופרי יש את דונטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 27, 2014 8:50 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הפועל ירושלים מפעילה לחץ גדול על בר טימור לחזור לארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 27, 2014 9:24 pm 
Senior

ההגיון היחידי שאני יכול לראות בזה שהפועל ירושלים מנסה להביא את בר טימור זה מכיוון שהוא מתחת לגיל 25 וזה יאפשר להם להביא עוד שחקן ישראלי בנוסף לגרין ולהביא 5 ישראלים ו5 זרים ולא 4 ו 5 (וסלחו לי שאני לא מחשיב את אריאל או מנקו הם סיימו לראות דקות בהפועל ירושלים בעתיד הנראה לעין לדעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 27, 2014 9:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא יודע כמה הלפרין וקיצ'ן נתנו ביחד וגם לא ברור לי מה זה חשוב. כן ברור לי שאם מה שמפריע לרייטנזה העלייה מהספסל אז זה פתיר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 1:49 am 
Freshman

רובן - אני לא בטוח בכלל שזה פתיר לגמרי, כי זה יוצר הרכב שהוא לא הכי טוב שלך, אבל נראה - לדעתי הוא לא יישאר כאן מטעמי כסף ויורוליג (ומוקדמות זה עדיין לא בתים)..
בר טימור זה במקום רוט?
עם כל החוסר חיבה שלי לרוט (ויש מלא. טונות), להוציא סכום לא מאוד רחוק מהשכר שלו על טימור זה הימור ענק... נתן עונה אחת טובה בהפועל ת"א, אז ישב עונה שלמה על הספסל בגרמניה..
יש לך כבר רכז מחליף על הספסל (תומעיין), אם זה מה שאתה מחפש. אם מצפים שהוא יתן תפוקה במספרים של רוט אצלנו, חיים להם באיזשהו סרט טוב ממש.
אני דוקא ממש מחבב את טימור, אבל לא חושב שזו הסיטואציה שבה הוא צריך להגיע להפועל ירושלים. ואין לי ספק שהוא יגיע מתישהו וגם יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 10:00 am 
Junior

לא מבין את הפטיש הזה לבר טימור, לדעתי הוא לא הוכיח שהוא יותר טוב מאדם אריאל אפילו, רק בגלל הדרכון האירופי שלו הוא הגיע לספסל הגרמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 10:11 am 
מנהל פורום

זה כל הקטע עם סקאוטינג מקצועי, אתה רוצה לתפוס אותם לפני שהם הוכיחו את עצמם, אחרי זה כבר מאוחר כי המחיר בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 10:43 am 
מנהל פורום

בינתיים הפועל עוד לא החתימה אף ישראלי. תרשו לי להניח שהידיעות והסכומים שמוזכרים הם גם מניפולציות של סוכנים. מה שכן ובלי קשר, אני סקרן מאוד מה יהיה התפקיד של אריאל/מנקו בעונה הבאה ואם מישהו מהם יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 10:48 am 
מנהל פורום

אריאל הראה מספיק אני חושב בשביל להרוויח מקום ברוטציה
הוא יכול להיות ארז כץ +
מנקו יותר טוב מאריאל במסגרות הצעירות אבל פחות "חצוף" ממנו ולכן (קראתי באיזה מקום שהוא ביקש להיות מושאל) צריך לשחק בבוגרים של קבוצה שתוכל לתת לו יותר דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 3:32 pm 
Senior

ראובן כתב:
בינתיים הפועל עוד לא החתימה אף ישראלי. תרשו לי להניח שהידיעות והסכומים שמוזכרים הם גם מניפולציות של סוכנים. מה שכן ובלי קשר, אני סקרן מאוד מה יהיה התפקיד של אריאל/מנקו בעונה הבאה ואם מישהו מהם יישאר.

אני חושב שאריאל ישאר ומנקו יעזוב לקבוצה אחרת כשתפקידו של אריאל בירושלים בשנה הבאה יהיה מחלק מגבות ומים ודקה בגארבג' טיים אלא אם כמובן יהיו פציעות (נניח של הלפרין) אז אריאל יקבל 5-6 דקות.

אני חושב שזה דיי ברור. אריאל יהיה שחקן 10 בירושלים על פי כל הסימנים בשנה הבאה (4 ישראלים בכירים ו5 זרים לפניו) ושחקן 10 לא משחק באף קבוצה כמעט מלבד בגארבג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 6:34 pm 
מנהל פורום

ככה גם אמרו בקיץ הקודם ואז גרינברג הפתיע את כולם. כשהוא הפסיק לעשות את זה התברר לכולם (בדיעבד, כן?) שזאת הייתה טעות מקצועית.
מקווה שפרנקו למד ואם לא אז יש את הראל שיזכיר לו
המחוייבות שלו בדקות שהוא על המגרש מעירה את הקהל, כתוצאה מכך גם את השחקנים והכי חשוב משפרת את הטריות של השחקנים המובילים

אגלה לך סוד מחדר המיטות, אם גרינברג היה נופל בחצי הגמר בגלל שהלך לאורך כל הסידרה עם אדם/תום/רפי, הוא כנראה היה איתנו עדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 6:54 pm 
Sophomore

ואם גרינברג היה נשאר מן סתם דונטה סמית לא היה מגיע, כך שתרשה לי לפקפק בקביעה שירושלים היתה בוחרת להשאיר את גרינברג רק בגלל שיתוף הצעירים וזאת למול אובדן האפשרות להחתים את סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 6:58 pm 
מנהל פורום

ניסיתי להיות מאוד מסוייג כשכתבתי.
מה שאני יודע זה מפיטפוטים סביב אותו שולחן באותה מסעדה שבה גיא הראל מלהג, לא צריך לייחס למידע שלי ערך של מקור מבפנים.
אבל אוסיף ואגיד שלא פיטרו אותו כדי לפנות מקום לדונטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 7:04 pm 
Sophomore

מן הסתם הגיע לו להיות מפוטר ללא קשר לעניין דונטה סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 7:15 pm 
Senior

uriel17 כתב:
ככה גם אמרו בקיץ הקודם ואז גרינברג הפתיע את כולם. כשהוא הפסיק לעשות את זה התברר לכולם (בדיעבד, כן?) שזאת הייתה טעות מקצועית.
מקווה שפרנקו למד ואם לא אז יש את הראל שיזכיר לו
המחוייבות שלו בדקות שהוא על המגרש מעירה את הקהל, כתוצאה מכך גם את השחקנים והכי חשוב משפרת את הטריות של השחקנים המובילים

אגלה לך סוד מחדר המיטות, אם גרינברג היה נופל בחצי הגמר בגלל שהלך לאורך כל הסידרה עם אדם/תום/רפי, הוא כנראה היה איתנו עדיין

כן נכון... גרינברג לא הפתיע אף אחד, הלפרין היה פצוע, היו רק 4 זרים, אז אריאל קיבל צ'אנס והיה לא רע אז אחרי זה שיחק טיפה. זה נגמר לחלוטין ברגע שעברו לשחק עם 5 זרים ואריאל ומנקו עברו להיות שחקן 9, לא 10 כמו שיהיה בשנה הבאה.

על פי המסתמן, ירושלים תביא גארד ישראלי בכיר לספסל (דבר שלא היה קיים השנה) ובנוסף לזה 5 זרים (דבר שהיה רק מאמצע השנה שעברה). כבר באמצע השנה שעברה כמו שאמרתי מהרגע שהגיעו 5 זרים וזה כשהיה להם את דופרי ולא את דונטה אריאל הפך להיות נער מים נחמד שנכנס בגארבג'. אז בשנה הבאה כשהוא יהיה מאחורי כמו שאמרתי 5 זרים ו4 ישראלים בכירים זה בדיוק מה שהוא יעשה. למעשה מצבו בשנה הבאה והסיכויים שלו לשחק רק יהיה יותר גרוע לעומת השנה (גם שהגיעו 5 זרים הוא עדיין היה הישראלי הרביעי ברוטציה).

אם אתה מאמין שגיא הראל יתן הוראה לפרנקו שהוא רוצה שאריאל ישחק על חשבון מורן רוט או הלפרין נראה לי שאתה נאיבי. זה לא יקרה. אם גיא הראל היה מאמין שאריאל ישחק בשנה הבאה הוא לא היה משקיע כסף בישראלי בכיר נוסף.

אריאל לדעתי ישאר בירושלים רק בשביל להעמיד מראית עין של "קידום מקומיים" כי אחרת זה כבר יהיה מוגזם גם מבחינתם. והוא ישחק רק כשהמשחקים יהיו גמורים או במידה של פציעות שיפתחו דקות והזדמנות כמו שקרה לו בתחילת השנה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 9:28 pm 
מנהל פורום

מראית עין?
על מי בדיוק אתה חושב שהם יעבדו. הם יכולים או להגיד סורי אבל בשם ההשגיות אין באפשרותנו וכו או לתת לו מינימום 10 דקות בממוצע, כל דבר דבר שיפול באמצע יהיה בבחינת גם לאכול את התבשיל המקולקל וגם להיות מגורש מהעיר, או בלשון עכו"ם
Loss loss game

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 9:30 pm 
מנהל פורום

"מוגזם גם מבחינתם"? מה זה אומר?

מילא, אחרי שלמדתי שהלפרין משוריין בחמישיה עכשיו למדתי שהוא גם עתיד להיפצע כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 9:45 pm 
Senior

ראובן, אחרי שבשנה שעברה הם אמרו וסיפרו לאורך חלקים גדולים ממנה כמה חשוב להם שחקנים מקומיים ולקדם אותם, לשחרר את 2 השחקנים המקומיים בקיץ יהיה מוגזם מבחינתם מבחינה תקשורתית. ולכן הם ישחררו את מנקו וישאירו את אריאל כמרעית עין בשביל לא לקבל יותר מידי ביקורת על הסיפור.

אוריאל אני חושב שהם יעבדו על הקהל ועל התקשורת לפחות בהתחלה. שחרור של שניהם כאמור היה נראה לא טוב. אבל אריאל ישאר, יקבל כמה דקות בהכנה פה ושם אבל בליגה הוא לא ישחק. לדעתי הם מקווים (ויש להם בסיס טוב מאד לתקווה בעניין הזה) שהצלחה מקצועית תסתיר כל ביקורת בעניין. אף אחד לא יעביר ביקורת למה אריאל לא משחק אם הקבוצה תרוץ למעלה למעלה. יגידו שהכי חשוב זה ההצלחה של הקבוצה ואריאל עוד יקבל את הדקות שלו בעתיד ושזה הכל תהליך וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 10:35 pm 
Freshman

אני גם חושב שאריאל ותום לא ישחקו הרבה השנה, לצערי, אבל זה עדיין לא בטוח - אם מדברים על שולדבראנד וחנוכי, יכול מאוד להיות שיהיו להם יותר דקות, בעיקר כי זה אומר שלא יהיה ישראלי מבוגר כרכז שני ומשנה את הרוטציה בקו האחורי.

וצריך לזכור שאם לא מתכננים עליהם כשחקנים ראשיים, תמיד יש את הכרטיס הכפול ללאומית.

בכוונה השמטתי את מנקו, כי להבנתי הוא רוצה להיות מושאל לקבוצה אחרת השנה.

בגדול, אם הולכים על 5 זרים, זה משאיר:
3 צעירים - אריאל, מעיין ועוד אחד מתחת ל25 (מנקו, אם יישאר, אולי בר טימור)
אליהו, הלפרין
2 ישראלים מעל גיל 25. כנראה סנטר וגארד

אין עוד מקום בסגל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 28, 2014 11:59 pm 
מנהל פורום

קוף, אתה באמת באמת חושב שהבעיה של הפועל היא תדמית מקומית? נראה לך שעל זה התקשורת תוקפת אותם, ואם אכן הם מותקפים על זה נראה לך שהם לא יותקפו על זה שהם השאירו שחקן בית אחד וייבשו אותו?

אתה קצת יותר מדי כותב הודעות כאילו מדובר במשחק מחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 12:45 am 
Senior

אני לא חושב שזה בעיה שלהם. אני כן חושב שהם חושבים על זה בהחלט. הם ניסו לשווק משהו מסויים השנה וללכת ההפך לחלוטין שנה אחרי בהחלט יביא ביקורת. אני גם מאמין שככה או ככה הם יחטפו ביקורת על העניין הזה בשנה הבאה, אבל אם אריאל נשאר הביקורת הזאת תדחה קצת עד אחרי שהוא תכלס לא יקבל דקות (מה שיקרה לדעתי) והם מקווים להערכתי שההצלחה המקצועית (ובעניין הזה יש להם על מה לבנות דווקא) תעלים את זה. לעומת זאת אם הם היום היו משחררים את כל שחקני הבית ישר הייתה מתחילה הביקורת. אני בהחלט חושב שהם נהנים מהמחמאות שזורקים עליהם והם רוצים ביקורת חיובית, זה חשוב להם למנויים וחשוב להם לקראת העונה הקרובה. אם אפשר לדחות את הביקורת על שחקני הבית בחצי שנה זה שווה להם להשאיר את אריאל בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 12:58 am 
Freshman

שוב, מה זה לשחרר?
אתה חייב צעירים בסגל לפי חוקי הליגה, והם אחלה של צעירים שיהיה לך בסגל.
מנקו בכל מקום שהשם שלו עולה, אומרים שהוא רוצה להיות מושאל.

אריאל ומעיין - או שיקבלו דקות או שינתן להם "כרטיס כפול", ככה שזה לא שהם לא ישחקו כל העונה.
ספציפית, אני נגד השימוש בכרטיס הכפול כי זה "פוטר אותך" מלשתף אותם, ומונע מהם לקבל דקות אמיתיות בליגה הגבוהה, ואם הם מיועדים לשחק בקבוצה בעתיד, הם אמורים להתחיל לקבל דקות בליגה.
אבל זה ממש לא מן הנמנע ששניהם ישארו בקבוצה ויקבלו 'כרטיס כפול' שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: