סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 5:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 412 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2015
הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2015 11:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שוב, מה הקשר בין הבחירה בלברון לפני 12 שנה לבין העובדה שהוא משחק עכשיו בקליבלנד? יש קשר בין החוזה הנוכחי של לברון לבין העובדה שקליבלנד פעם בחרה בו בדראפט? איך אפשר בכלל לדבר על לברון וקליבלנד כמקרה של בניה מהדראפט??? בוודאי שיש קשר בין ההצלחה של קליבלנד לדראפט. כל שנה אתה מקבל שחקן מהדראפט. רוב הסגל של קבוצות האן.בי.איי קשור בדרך זו או אחרת לבחירות דראפט. כדי להגיד שקבוצה נבנתה מהדראפט אתה צריך להראות שאסטרטגיית בחירות דראפט היא זאת שהביאה את הקבוצה לאן שהגיעה. אפשר להגיד את זה על גולדן סטייט במידה מסויימת (סטפ, תומפסון, בארנס, גרין לעומת בוגוט, איגי שהגיעו בחוזים גדולים). אי אפשר להגיד את זה בכלל על קליבלנד. קליבלנד נבנתה על החתמת שוק חופשי וטריידים אגרסיביים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 13, 2015 2:55 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שלברון היה בקליבלנד כרגע אילולא היא בחרה אותו לפני 12 שניםלנתק את השנים בהן שיחק בקליבלנד לפני העזיבה למיאמי מהחזרה שלו קצת קשה. זה חלק מהנרטיב. בכל מקרה, הצוות המסייע שלו מורכב ברובו או מבחירות גבוהות (טופ4) או מטרייידים ישירים על בחירות גבוהות (טופ4). זה ממש לא מעניין מה האסטרטגיה. בפועל, הקאבס הצליחו לבנות קבוצה שמתמודדת על האליפות דרך בחירות גבוהות. יש כמובן הבדל גדול בין "כל שנה אתה מקבל שחקן מהדראפט" לבין קבלת שחקן בבחירה שהיא מס' 1 או טופ4 ובלי הבחירות והנכסים האלו, לברון ככל הנראה לא היה חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 13, 2015 1:42 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני חושב שאתה דוקא טועה, אפשר ואפשר לנתק. מה שאי אפשר לנתק זה את העובדה שהוא יליד אוהיו ושבאמת כנראה יש לו קשר רגשי לאזור.

אני בהחלט רואה תסריט מאד סביר שבו לברון נבחר על ידי קבוצה אחרת, עושה שם מה שעושה במשך חוזה או שניים ואז מגיע לקליבלנד כמשיח על חמורו הלבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 13, 2015 7:59 pm 
Hall of Famer

זו ספוקולציה שאני כמובן מודע לה. בפועל, מדובר במישהו שהקאבס בחרו בבחירה הראשונה.
בכל מקרה, גם אם לא מחשיבים את לברון, הקבוצה הזו נבנתה מהדראפט.
לפעמים מזל ו-incompetence יכולים להוביל אותך רחוק בנ.ב.א. לא חושב שמיניסוטה מוכשרים במידה רבה בפרונט אופיס, אבל הם ממוקמים היטב להצליח כעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 13, 2015 11:53 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אורלנדו ילכו לדעתי עם ווינסלו (בחירה מצוינת אם וכאשר, בכלל קבוצה שעושה טאנקינג שקט ואוספת לה לא מעט כשרון). אני ממש מקווה שפילי לא ילכו עם פורזינגיס וגם מודיאיי הוא הימור מפוקפק שלא הייתי הולך עליו אבל לדעתי זה יהיה מודיאיי. קמינסקי יהיה שחקן חביב מאוד. במקום ה-15 הוא גניבה. בכלל, מעניין בדראפט הזה, הרבה סימני שאלה, אבל אני מעריך שהוא יהיה דראפט בינוני ומטה בסופו של דבר.

ממה שראיתי את ווינסלו, הוא הולך להיות שחקן בינוני במקרה הטוב. לא רואה אותו כגארד והסייז שלו הוא סייז של גארד. אני גם לא חושב שאורלנדו עושים טנקינג. לפעמים קבוצה עם מאזן לא טוב היא פשוט קבוצה לא טובה. אני חושב שאורלנדו הרבה פחות טובים ממה שנותנים להם קרדיט. לא מפתיע אותי המאזן שלהם ולא חושב שהוא קרה בגלל טנקינג. הקטע הבעייתי הוא שהקיץ אורלנדו כנראה תצטרך להחליט מה הם עושים עם טובי האריס, אחד השחקנים החשובים בקבצה הזאת. האיש הולך לקבל חוזה דו ספרתי במיליונים לעונה ככל הנראה. השאלה אם אורלנדו שכבר החתימה את ווצ'ביץ' על החוזה הענק ועוד מעט החוזים של אולדיפו וגם שתי בחירות הדראפט הנוכחי יהיו על הפרק, בכלל רוצים לזרוק חוזה ענק על שחקן שלא הראה שהוא יותר משחקן ואוקום. אורלנדו כבר שלוש עונות בריבילדינג והפיכה לקונטנדרית עדיין לא נראית ממש באופק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 1:31 am 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
אני חושב שאתה דוקא טועה, אפשר ואפשר לנתק. מה שאי אפשר לנתק זה את העובדה שהוא יליד אוהיו ושבאמת כנראה יש לו קשר רגשי לאזור.

אני בהחלט רואה תסריט מאד סביר שבו לברון נבחר על ידי קבוצה אחרת, עושה שם מה שעושה במשך חוזה או שניים ואז מגיע לקליבלנד כמשיח על חמורו הלבן.

ומייקל ג'ורדן, יליד ניו יורק.השתין בכיוון הניקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 2:58 am 
Senior

ג'ורדן גדל בנורת' קרולינה ואז קנה את שארלוט. אז לא בטוח שזה טיעון מוצלח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 2:47 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
ג'ורדן גדל בנורת' קרולינה ואז קנה את שארלוט. אז לא בטוח שזה טיעון מוצלח..

וואלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 2:59 pm 
Sophomore

עמוס, חולק עליך לגבי וינסלו. לדעתי פוטנציאל להיות אחלה שחקן.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 3:26 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
אורלנדו ילכו לדעתי עם ווינסלו (בחירה מצוינת אם וכאשר, בכלל קבוצה שעושה טאנקינג שקט ואוספת לה לא מעט כשרון). אני ממש מקווה שפילי לא ילכו עם פורזינגיס וגם מודיאיי הוא הימור מפוקפק שלא הייתי הולך עליו אבל לדעתי זה יהיה מודיאיי. קמינסקי יהיה שחקן חביב מאוד. במקום ה-15 הוא גניבה. בכלל, מעניין בדראפט הזה, הרבה סימני שאלה, אבל אני מעריך שהוא יהיה דראפט בינוני ומטה בסופו של דבר.

ממה שראיתי את ווינסלו, הוא הולך להיות שחקן בינוני במקרה הטוב. לא רואה אותו כגארד והסייז שלו הוא סייז של גארד. אני גם לא חושב שאורלנדו עושים טנקינג. לפעמים קבוצה עם מאזן לא טוב היא פשוט קבוצה לא טובה. אני חושב שאורלנדו הרבה פחות טובים ממה שנותנים להם קרדיט. לא מפתיע אותי המאזן שלהם ולא חושב שהוא קרה בגלל טנקינג. הקטע הבעייתי הוא שהקיץ אורלנדו כנראה תצטרך להחליט מה הם עושים עם טובי האריס, אחד השחקנים החשובים בקבצה הזאת. האיש הולך לקבל חוזה דו ספרתי במיליונים לעונה ככל הנראה. השאלה אם אורלנדו שכבר החתימה את ווצ'ביץ' על החוזה הענק ועוד מעט החוזים של אולדיפו וגם שתי בחירות הדראפט הנוכחי יהיו על הפרק, בכלל רוצים לזרוק חוזה ענק על שחקן שלא הראה שהוא יותר משחקן ואוקום. אורלנדו כבר שלוש עונות בריבילדינג והפיכה לקונטנדרית עדיין לא נראית ממש באופק.

פרט לווינגספאן שהוא טיפה צר (ואגב, משהו שבהחלט יכול להשתפר אם הוא יוסיף מאסה באיזור הכתפיים והחזה), המדידות שלו די דומות לקוואי לנארד, קארון באטלר, ריצ'רד ג'פרסון ופול פירס, לא זכור לי שלמישהו מהם הייתה בעיית סייז בעמדה 3.

*מתקן את עצמי- עכשיו ראיתי שההפרש בין המדידות שלו עם ובלי נעליים הוא 2 אינץ' לעומת משהו כמו אינץ' אצל האחרים, קצת מצחיק להגיע למדידות עם נעלי עקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 4:30 pm 
Hall of Famer

רוני, ווינסלו בגובה 4.5'6 ללא נעליים. בתרגום למטרים מדובר על 1.94 בערך. בגובה הזה אני מכיר שוטינג גארד אחד שבאמת הצליח וזה דוויין ווייד. סמול פורוורדים בגובה הזה אפשר לדבר אולי על אדריאן דנטלי. את ההשוואה לבארקלי ברשותך אני לא אעשה. ג'פרסון נמדד ללא נעליים בגובה של 2.02, פירס ולאונרד בגובה של 1.98 ואילו היחידי שווינסלו מתקרב אליו זה באטלר עם גובה של 1.96. אני מתקשה לראות אותו מצליח בגדול בליגה כסמול פורוורד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 7:07 pm 
Hall of Famer

Tyreke evans

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 9:18 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
רוני, ווינסלו בגובה 4.5'6 ללא נעליים. בתרגום למטרים מדובר על 1.94 בערך. בגובה הזה אני מכיר שוטינג גארד אחד שבאמת הצליח וזה דוויין ווייד. סמול פורוורדים בגובה הזה אפשר לדבר אולי על אדריאן דנטלי. את ההשוואה לבארקלי ברשותך אני לא אעשה. ג'פרסון נמדד ללא נעליים בגובה של 2.02, פירס ולאונרד בגובה של 1.98 ואילו היחידי שווינסלו מתקרב אליו זה באטלר עם גובה של 1.96. אני מתקשה לראות אותו מצליח בגדול בליגה כסמול פורוורד.

רק אחד? באמת?

ג'יימס הארדן נמדד 6-4.
ווייד 6-3.75.
אולדיפו 6-3.25.
אריק גורדון 6-2.
ג'רי סטאקהאוז 6-4.5.

ועוד לא הזכרתי כל מיני שחקנים שהם "סתם" שחקנים לא רעים, רדיק, ג'ראלד הנדרסון, לארי יוז, ג'מאל קרופורד, ג'יי-ריץ' (נמדד 6-4.75, אני מניח שאפשר לוותר על רבע אינץ'), בן גורדון או בראדלי ביל. לעמדה 2 הגודל שלו בהחלט סביר ומעלה, לעמדה 3 הוא נמוך, אבל הסטנדינג ריץ' שלו בהחלט מכובד וגם מוטת הידיים לא נוראית. מודה שאני לא מספיק מכיר אותו, אבל השאלה היא מה הציפייה ממנו, להיות שחקן טופ 10 בליגה סטייל ווייד (בשיאו) או הארדן? להיות שוטינג גארד מועיל להרבה שנים בליגה כמו סטאקהאוז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 9:58 pm 
Hall of Famer

אבל רוני, ההבדל הוא שווינסלו לא נע ולא מטפל בכדור כמו גארד. ממה שראיתי ממנו בדיוק הוא ממש לא גארד. להיות כמו סטאקהאוז (נבחר שלישי בדראפט של דרך אגב) זה לא מעט. סטאק היה מלך הסלים עונה, סיים 4 עונות ברציפות עם מעל 20 נק' למשחק ובסה"כ ממוצע קריירה של 17 נק'. לא רואה את ווינסלו מגיע למקומות כאלו. ג'רלד הנדרסון בהחלט כן, גם רדיק. זה עדיין שחקן בינוני, כפי שרשמתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 11:14 pm 
Junior

rony כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:
אורלנדו ילכו לדעתי עם ווינסלו (בחירה מצוינת אם וכאשר, בכלל קבוצה שעושה טאנקינג שקט ואוספת לה לא מעט כשרון).

ממה שראיתי את ווינסלו, הוא הולך להיות שחקן בינוני במקרה הטוב. לא רואה אותו כגארד והסייז שלו הוא סייז של גארד.

פרט לווינגספאן שהוא טיפה צר (ואגב, משהו שבהחלט יכול להשתפר אם הוא יוסיף מאסה באיזור הכתפיים והחזה), המדידות שלו די דומות לקוואי לנארד, קארון באטלר, ריצ'רד ג'פרסון ופול פירס, לא זכור לי שלמישהו מהם הייתה בעיית סייז בעמדה 3.
*מתקן את עצמי- עכשיו ראיתי שההפרש בין המדידות שלו עם ובלי נעליים הוא 2 אינץ' לעומת משהו כמו אינץ' אצל האחרים, קצת מצחיק להגיע למדידות עם נעלי עקב.

כנראה שכשאתה משחק פאוור במכללות אבל הדיון עלייך לקראת הדראפט זה אם אתה גארד או סמול, אתה חייב לבוא עם עקבים.
וינסלו מזכיר את MKG, קצת פחות הגנה וקצת יותר טווח קליעה לכיוון קו ה-3 של המכללות\אירופה (אבל בספק ל-3 של הNBA).
שניהם בלי כדרור אבל לפחות ל-MKG יש יותר גובה.
הוא פרץ חזק בטורניר, אבל לא רואה את זה מתרגם ל-NBA - בעיקר יתרון אתלטיות על הסטודנטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 14, 2015 11:35 pm 
Freshman

אז יש קצת אקשן לקראת הדראפט.

במינסוטה נראה שפליפ התאפס על עצמו והקולות משם מדברים על לקחת את טאונס במקום הראשון, אחרי שהרשים באימונים האישיים. כנראה שלהיות 7 פוטר עם כדרור, אתלטיות ויכולת קליעה משלוש זה מרשים.
יש כל מיני רעשים מסביב, אבל הקונצנזוס הוא ששני הכשרונות הבאים בדראפט הם ראסל ואוקאפור. אוקאפור יילך כנראה ללייקרס בבחירה השניה, וראסל לפילי בשלישית.

הבעיה של פילי מגיעה עכשיו דווקא מכיוון אמביד, עם הודעה רשמית היום שכף הרגל שלו "לא מחלימה בקצב המתוכנן" ושהארגון מתייעץ עם "מגוון רחב יותר של מומחים מאסכולות שונות". כנראה שאחרי שנה שבה לא הצליחו לרפא את השבר (שזמן ההחלמה שלו היה אמור להיות שישה עד שמונה חודשים), עברו כבר לרופאי אליל. אם זה המצב, אוקפור נראה פתאום מאוד אטרקטיבי לפילי, שתקווה שהלייקרס ייקחו את ראסל.

אם המצב הרפואי של אמביד מסתבך (והרמזים מפנים לשם) זו מכה רצינית לפרוייקט הבניה של פילדלפיה, שאמביד היה אמור להיות הכוכב המרכזי שלה. זו גם החולשה העיקרית של הבניה דרך הדראפט - יש כאן אלמנט משמעותי של מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 15, 2015 12:36 am 
Junior

asaf g כתב:
אז יש קצת אקשן לקראת הדראפט.

במינסוטה נראה שפליפ התאפס על עצמו והקולות משם מדברים על לקחת את טאונס במקום הראשון, אחרי שהרשים באימונים האישיים. כנראה שלהיות 7 פוטר עם כדרור, אתלטיות ויכולת קליעה משלוש זה מרשים.
יש כל מיני רעשים מסביב, אבל הקונצנזוס הוא ששני הכשרונות הבאים בדראפט הם ראסל ואוקאפור. אוקאפור יילך כנראה ללייקרס בבחירה השניה, וראסל לפילי בשלישית.

הבעיה של פילי מגיעה עכשיו דווקא מכיוון אמביד, עם הודעה רשמית היום שכף הרגל שלו "לא מחלימה בקצב המתוכנן" ושהארגון מתייעץ עם "[b]מגוון רחב יותר של מומחים מאסכולות שונות[/b]". כנראה שאחרי שנה שבה לא הצליחו לרפא את השבר (שזמן ההחלמה שלו היה אמור להיות שישה עד שמונה חודשים), עברו כבר לרופאי אליל. אם זה המצב, אוקפור נראה פתאום מאוד אטרקטיבי לפילי, שתקווה שהלייקרס ייקחו את ראסל.

אם המצב הרפואי של אמביד מסתבך (והרמזים מפנים לשם) זו מכה רצינית לפרוייקט הבניה של פילדלפיה, שאמביד היה אמור להיות הכוכב המרכזי שלה. זו גם החולשה העיקרית של הבניה דרך הדראפט - יש כאן אלמנט משמעותי של מזל.

שמעתי שהם פנו ל״רנטגן״ ושוקלים גם פניה לאורן זריף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 15, 2015 7:24 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אבל רוני, ההבדל הוא שווינסלו לא נע ולא מטפל בכדור כמו גארד. ממה שראיתי ממנו בדיוק הוא ממש לא גארד. להיות כמו סטאקהאוז (נבחר שלישי בדראפט של דרך אגב) זה לא מעט. סטאק היה מלך הסלים עונה, סיים 4 עונות ברציפות עם מעל 20 נק' למשחק ובסה"כ ממוצע קריירה של 17 נק'. לא רואה את ווינסלו מגיע למקומות כאלו. ג'רלד הנדרסון בהחלט כן, גם רדיק. זה עדיין שחקן בינוני, כפי שרשמתי.

אני בטוח שאתה מכיר את ווינסלו הרבה יותר טוב ממני, הנקודה היחידה שלי היא שהסייז שלו סבבה לגמרי לעמדה 2, הוא קצת קטן לעמדה 3, אבל לא בצורה קיצונית, בעיקר בגלל שיש לו סטנדינג-ריץ' מכובד והוא נראה בנוי טוב מבחינת מאסת שריר. מבחינת סקיל-סט? על זה כבר קשה לי מאוד לחוות דעה, ראיתי אותו רק בהיי-לייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 18, 2015 10:10 pm 
Hall of Famer

טוף אני חייב להגיד שהשנה לא ממש עקבתי מטעמים כאלו ואחרים, אבל כמו תמיד אני אוהב להסתכל על הפרוספקטים העיקריים.

נתחיל בקרל אנתוני-טאונס:

מהמעט שראיתי, השחקן הכי טוב בדראפט הזה לדעתי. סנטר, ביג מן. אני כן חושב שהוא יצטרך לגוון את המשחק שלו כדי להיות שחקן משמעותי באן בי איי בצד ההתקפי. חלק גדול מהנקודות שלו בקולג' הגיעו ממהלכים של כוח ותפיסת מיקום. בקולג' זה קל מאוד. באן בי איי הוא ייאבק מול בוגוט, מרק גאסול, ג'ואקים נואה, ווצ'ביץ', פקוביץ', מוזגוב, צ'נדלר, דוייט הווארד, קאזינס, אל הורפורד, היברט ואחרים. אף אחד לא הולך לתת לו לקבל כדורים בקלות. אני חושב שברמת האפסייד, זה נראה כמו אנדרו ביינום עם ברגים מסודרים בראש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 18, 2015 10:20 pm 
Hall of Famer

ג'אליל אוקפור:

הגנתית נראה שהוא בינוני מינוס. התקפית נראה כמו אנתוני דיוויס לעניים ולהומלסים. גם כאן, יש הרבה מהלכים של הורדת כדור לרצפה וניצול יתרון פיזי. באן בי איי זה פשוט לא קיים. אם לומר את האמת, עמדת הפאוור פורוורד קצת בצניחה חופשית בשנים האחרונות, ומלבד דיוויס, קווין לאב ולמרקוס אולדרידג', אין איזה עילויים מיוחדים. גם לאב ואולדרידג' לא מתקרבים לסקאלה של הגדולים שראינו עד לפני כמה שנים (דאנקן, גארנט, נוביצקי). אוקפור יכול להשתחל לואקום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 18, 2015 11:12 pm 
מנהל פורום

אוקפור סנטר. לא פאואר ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 19, 2015 2:31 pm 
Junior

**לא ראיתי את השניים מעבר לקטעי וידאו**
דיוויס כמובן סקורר עדיף, אבל יש לאוקפור הרבה מובים שאין לדיוויס. עבודת רגליים נהדרת, הוא נראה שחקן מאוד מאוד מגוון התקפית יחסית לגילו, ובאמת שאני לא קונה את עניין ההורדת כדור וניצול יתרון פיזי. אוקאפור 270 IBS בגיל 19. הוא יסתדר.
אני לא מכיר שחקני עבר דומים לטאונס או אוקאפור. למרות שטאוונס נראה חיה במה שהוא עושה, אני מאוד אשמח שאוקאפור יגיע ללייקרס, לדעתי אוקאפור יהפוך לשחקן התקפה טוב ושלם יותר - ג'אמפ שוט, עבודת רגליים, מובים מגוונים עם הגב, משחק גם עם הפנים לסל (כולל החלטות נכונות - יש שכל לבחור), נראה שהריץ' שלו גבוה יותר, יכולות כאלו בגודל הזה? פרנצ'ייז פלייר, למרות ריבאונד והגנה חלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 19, 2015 2:37 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אוקפור סנטר. לא פאואר ולא נעליים.

דוראנט התחיל את הליגה כ-2
לברון התחיל את הליגה כרכז
ראסל ווסטברוק שיחק 2 בקולג'
על סטף קארי אמרו שצריך לשחק כ-2 כי הוא לא יכול לנהל משחק
על דוייט הווארד דובר כפאוור פורוורד בזמנו

שחקנים משנים עמדות והוא ספציפית נראה לי מספיק נייד לשחק 4. לא כולם צריכים להיות נוביצקי או לאב שיוצאים החוצה לקלוע שלשות. לי חסר יותר מספרי 4 בסגנון דיוויד ווסט, הוראס גרנט, אנטוניו מקדייס. קשוחים, ריבאונדרים טובים, עושים נקודות בצבע ועושים נזק מ-10-15 רגל אבל לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 19, 2015 2:42 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ובאמת שאני לא קונה את עניין ההורדת כדור וניצול יתרון פיזי. אוקאפור 270 IBS בגיל 19. הוא יסתדר.

זה פחות או יותר הפריים שהיה לג'ארד סלינג'ר בקולג'. לי אישית נראה שזה מוגזם ושהוא רזה יותר. גם סלינג'ר ידע בקולג' להוריד קצת כדור לרצפה ולקלוע מבחוץ. באן בי איי זה פשוט לא מחזיק מים, כי הוא מתמודד מול שחקנים שהעבודה שלהם היא שזה לא יחזיק מים והם מקבלים עבור זה מיליוני דולרים. ובמקרה חיפשתי על סלינג'ר והגעתי לכתבה שבדיוק נוגעת בנקודה:
http://www.masslive.com/celtics/index.s ... kafor.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 19, 2015 2:49 pm 
Hall of Famer

הלאה
ד'אנג'לו ראסל

נראה כמו גרסה קצת יותר נמוכה של ג'יימס הארדן. טיפה נמוך, אבל זה לא עצר את הגדולים מכולם מלהגיע לאן שהם הגיעו. לא יודע מה התקרה שלו, אבל נראה שיש לו עתיד מזהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 412 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: