סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 2:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 11:54 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל אולי יש לו קלפים? אתמול דווח בכמה כלי תקשורת שמכבי ווימס הגיעו להבנות על סיום החוזה, לשיטתך למה מכבי היתה צריכה להגיע איתו להבנות, הרי הוא עכשיו הולך להיות מושעה לארבע שנים? באופן אישי אני בכלל לא בטוח שאין לו קייס לתביעה נגד מכבי שלא פעלה כאן בתום לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2017 11:56 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
N.T.K כתב:
ויש קו ברור מאוד בין מכבי עם מוני חזק למכבי בלי מוני חזק או בלי מוני בכלל. היום לדעתי מכבי לא יכולה להביא שחקנים בקליבר של אז. להביא אז את שאראס זה בערך כמו להביא את יול או רודריגז עכשיו. ושמות כאלה כבר לא רלוונטיים למכבי

לא מסכים.
אם זה נכון אז זה רק לשאראס.

פארקר לא היה כוכב על אירופאי בחתימה במכבי, כנ״ל וויציץ ובאסטון.

לא בקדנציה הראשונה של פארקר אולי, אבל בקדנציה השנייה הוא בהחלט הגיע כשחקן על אירופי.

לגבי שאראס הוא אמנם העצים את מעמדו במכבי אבל לפני זה עוד הוא היה אחד מהרכזים הטובים ביורוליג ובטח יותר מוערך ממקדונלד. בקיץ לפני תחילת השנה הראשונה שלו במכבי הוא לקח עם ליטא את אליפםות אירופה ונבחר למצטיין האליפות, היה לו גם את המשחק הענק מול הדרים טים וכמובן גביע אירופה עם בארסה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 12:30 am 
Junior

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 40&lang=HE
כמובן שקשה להבין מה בדיוק קרה, אבל מהכתבה עולים כמה דברים מעניינים:
- כבר די ברור שמכבי ניסתה לדפוק את ראד ווימס מכיוון שהיא זו שהזמינה את הבדיקה. יש הרגשה שדברים קצת יצאו משליטה מאז, ויש שתי אינדיקציות בכתבה - הסוכנות למניעת סמים, שהוזמנה לבדיקה בצורה יזומה על ידי הקבוצה, כרגע באה בטענות כנגדה. זה מצטרף לכך שהקבוצה "סיכמה" עם ווימס על השחרור שלו. נראה שמכבי חשבו שהם יצאו גדולים עם מציאת סיבה להתרת החוזה, ולא הבינו פה שהם פתחו חתיכת תהליך שהם כבר לא שולטים בתוצאה שלו. נכון שמי שיכול בעיקר להיפגע זה ווימס שלא רק יאבד את החוזה אלא גם חוזה במקום אחר, אבל מצד שני הקבוצה תמיד אהבה לסגור דברים בשקט, ובמקרה הזה למרות הנסיונות שלה ייתכן שזה לא יהיה אפשרי, מה שכנראה יכריח את ווימס להכנס לחזית משפטית מול הקבוצה, עימות שמכבי הייתה שמחה להמנע ממנו
- לא ברור איך ממשיכים עם ראד מפה - "הסיטואציה גם מול ויקטור ראד גם היא לא נוחה, ולא מן הנמנע שהפורוורד חושב כי מכבי ניסתה 'להפיל' גם אותו, לכאורה" הוא צריך להיות חתיכת דביל כדי לחשוב אחרת. אני גם מניח ששאר השחקנים לא מרגישים בנוח, על משקל "היום זה הוא מחר זה אני".

אין ספק אבל שהציטוט הבא, אם נכון, ממחיש את החשיבה העקומה של המועדון - "בקבוצה ציינו כי למרות חוסר הנוחות בצד של ווימס, על השחקן להרגיש לא נעים מכך שאיכזב את הקבוצה ולא להיתלות בעובדה שהצהובים הזמינו או מימנו את הבדיקה, לכאורה"
כלומר גם אחרי שברור שהם הזמינו את הבדיקה (העיקר ששמו את המלה לכאורה בסוף) מתוך כוונה להפיל את ווימס וראד, הם עוד מצפים שהוא ירגיש מחוייבות כלשהיא ביחס לקבוצה, מה עוד שמבחינה משפטית הוא נכשל בבדיקה, אבל יש פה לפחות ספק גדול אם הוא באמת השתמש בסמים (ואני אפילו לא נכנס לדיונים שעלו פה על האם זה תופס גם לא צמוד למשחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 12:34 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גמליאל כתב:
Dovi כתב:
N.T.K כתב:
ויש קו ברור מאוד בין מכבי עם מוני חזק למכבי בלי מוני חזק או בלי מוני בכלל. היום לדעתי מכבי לא יכולה להביא שחקנים בקליבר של אז. להביא אז את שאראס זה בערך כמו להביא את יול או רודריגז עכשיו. ושמות כאלה כבר לא רלוונטיים למכבי

לא מסכים.
אם זה נכון אז זה רק לשאראס.

פארקר לא היה כוכב על אירופאי בחתימה במכבי, כנ״ל וויציץ ובאסטון.

לא בקדנציה הראשונה של פארקר אולי, אבל בקדנציה השנייה הוא בהחלט הגיע כשחקן על אירופי.

לגבי שאראס הוא אמנם העצים את מעמדו במכבי אבל לפני זה עוד הוא היה אחד מהרכזים הטובים ביורוליג ובטח יותר מוערך ממקדונלד. בקיץ לפני תחילת השנה הראשונה שלו במכבי הוא לקח עם ליטא את אליפםות אירופה ונבחר למצטיין האליפות, היה לו גם את המשחק הענק מול הדרים טים וכמובן גביע אירופה עם בארסה...

פארקר חזר למכבי אחרי עונה (או חצי עונה) ברומא שאאל"ט אפילו לא שיחקה ביורוליג. הוא נחשב שחקן טוב מאוד אבל עדיין לא כוכב.
לגבי שאראס, אאז"נ בקיץ ההוא הוא כבר היה חתום במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 12:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מנחם כתב:
אבל אולי יש לו קלפים? אתמול דווח בכמה כלי תקשורת שמכבי ווימס הגיעו להבנות על סיום החוזה, לשיטתך למה מכבי היתה צריכה להגיע איתו להבנות, הרי הוא עכשיו הולך להיות מושעה לארבע שנים? באופן אישי אני בכלל לא בטוח שאין לו קייס לתביעה נגד מכבי שלא פעלה כאן בתום לב.

אם הוא נחשב בעיני רשות סימום מוסמכת כמי שסירב לבדיקת סמים או עזב אותה באמצע - כלומר, בגדר אשם - בהצלחה עם זה... התחושה שלי, ונדמה לי שבוזי גם אמר את זה במפורש, היא שכשהוא יבוא לתבוע את מכבי כשהוא בגדר אשם בסימום הוא ייזרק החוצה מהדלת. מכבי אולי יכולה לתת לו כמה שקלאווים בשביל להימנע מחוסר הנעימות, אבל כשהוא בא בפוזיציה כזו לתביעה הסיכוי שלו להערכתי אפסי. זה כבר לא מכבי, זו רשות סימום מוסמכת ע"י WADA, שגם דורשת עכשיו להשעות אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 1:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני משלים עכשיו את משחקי הכס, ואני חייב להגיד שהקטע שבו מכבי מזמינים גורם חיצוני כדי להפליל שחקן שלהם, ואז הופכים להיות מותקפים כי הם לא משתפים פעולה עם הועדה לגמרי יכל להיכנס שם לאחד הפרקים.

(אבל בטח הם יצאו מזה בסוף. ווימס מן הסתם גמר את הקריירה האירופית שלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 1:32 am 
Hall of Famer

אני חוזר על השאלה שלי, מעניין מהם אותם "פרטים אישיים" מסתוריים? אני מניח שכשאתה בתור רשות סימום בא לעשות בדיקת סמים יש איזו פרוצדורה לעשות, ואתה ממילא ממלא טפסים עם פרטיו האישיים של השחקן שרלוונטים לבדיקה. מוזר מאד. מן הסתם יש כאלה כי הם אמרו את זה בהודעה רשמית, עדיין מסקרן אותי לדעת מהם.

וסחתיין שהגעת עד הסוף עם משחקי הכס. אני בתחילת העונה השלישית וכבר עם הלשון בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 3:48 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני משלים עכשיו את משחקי הכס, ואני חייב להגיד שהקטע שבו מכבי מזמינים גורם חיצוני כדי להפליל שחקן שלהם, ואז הופכים להיות מותקפים כי הם לא משתפים פעולה עם הועדה לגמרי יכל להיכנס שם לאחד הפרקים.

(אבל בטח הם יצאו מזה בסוף. ווימס מן הסתם גמר את הקריירה האירופית שלו)

גם את האמריקאית. הוא לא ברמה. אולי סין או דרום אמריקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 8:53 am 
Junior

אני לא מבין מה הקלפים של וימס, למעט אם הוא יכול להוכיח חוסר תום לב מצד הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 8:59 am 
Hall of Famer

הוא טוען ש"לא היה כלום כי אין כלום". מוכר? :)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 9:04 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מנחם כתב:

אם הוא נחשב בעיני רשות סימום מוסמכת כמי שסירב לבדיקת סמים או עזב אותה באמצע - כלומר, בגדר אשם - בהצלחה עם זה... התחושה שלי, ונדמה לי שבוזי גם אמר את זה במפורש, היא שכשהוא יבוא לתבוע את מכבי כשהוא בגדר אשם בסימום הוא ייזרק החוצה מהדלת. מכבי אולי יכולה לתת לו כמה שקלאווים בשביל להימנע מחוסר הנעימות, אבל כשהוא בא בפוזיציה כזו לתביעה הסיכוי שלו להערכתי אפסי. זה כבר לא מכבי, זו רשות סימום מוסמכת ע"י WADA, שגם דורשת עכשיו להשעות אותו.

כל זה בהנחה שכל תהליך הבדיקה היה כמו שצריך, שהסבירו לשחקן את הזכויות שלו וכד׳ ושמכבי לא רמזה משהו למי שביצע את הבדיקה. מעבר לזה כמו שכבר כתבתי כמה עמודים קודם, כל מטרתה של הועדה הוא למנוע סימום, לא לשמש כלי על מנת לבטל חוזה עם שחקן, אני במקום ווימס הייתי בודק גם את העניין הזה.
משום מה יש לי תחושה שמכבי לא ציפתה שזה מה שיקרה כאן, ואיכשהו הדברים יצאו משליטה וזו גם הסיבה שלקח לה כל כך הרבה זמן להגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 9:05 am 
Junior

בדקתי את חברת התעופה האוקראינית. רשום גיל 5, שרק מי שרשום בטופס יכול לאסוף אותו, ושזה עולה 65 דולר לישראל.
עם קצת תוספת מהנתון השלישי אולי אפשר להקטין את הנתון הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 9:08 am 
Junior

מנחם כתב:
משום מה יש לי תחושה שמכבי לא ציפתה שזה מה שיקרה כאן, ואיכשהו הדברים יצאו משליטה וזו גם הסיבה שלקח לה כל כך הרבה זמן להגיב.

דווקא נראה לי שמכבי פשוט חיכתה לראות איך יתקדמו הדברים. זה לא נובע מחוסר מוכנות בעיני.
וצריך לזכור שבאופן לא רשמי הם הגיבו ראשונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 9:41 am 
מנהל פורום

מנחם כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מנחם כתב:

כל זה בהנחה שכל תהליך הבדיקה היה כמו שצריך, שהסבירו לשחקן את הזכויות שלו וכד׳ ושמכבי לא רמזה משהו למי שביצע את הבדיקה. מעבר לזה כמו שכבר כתבתי כמה עמודים קודם, כל מטרתה של הועדה הוא למנוע סימום, לא לשמש כלי על מנת לבטל חוזה עם שחקן, אני במקום ווימס הייתי בודק גם את העניין הזה.

הרבה מאוד קייסים נופלים משפטית על אי סדרים בתהליך הבדיקה.
למשל אני מכיר הרבה מקרים של אנשים שנפלו בבדיקת "ינשוף" למשל ובסופו של דבר יצאו זכאים כי השוטר עשה כל מיני דברים בעייתיים.

לזכותו של ווימס ייאמר שלא מדובר בהתחמקות "רגילה", כלומר אדם שהוזמן לבדיקה וישר סירב ולא שיתף פעולה. מהמכתב של סוכנות הסימום גם לא ברור איפה הוא התחיל להיות פחות קואופרטיבי.
הרי אם הוא באמת היה מסומם ורוצה להתחמק, הוא לא היה בכלל מתחיל את הבדיקה, ובטח לא נותן 7 (!) דגימות שתן.
מישהו רשם במהלך הת'רד ש"עד מתי בדיוק שחקן אמור להמשיך לנסות להטיל את מימיו כדי לקבל בדיקה תקינה"? עד יום למחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 10:00 am 
Junior

בגדול כן.
כאמור לפי הפרוטוקול, מגיע שלב שבו השתן צהוב דיו בשביל שיהיה תקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 10:11 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
בגדול כן.

אז גם אתה טוען שהוא לא היה מספיק מכביסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 10:14 am 
Junior

oren_80 כתב:
picknroll כתב:
בגדול כן.

אז גם אתה טוען שהוא לא היה מספיק מכביסט

גדול :lol: זה לבד מהווה סיבה להעיף אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 10:29 am 
מנהל פורום

סתם פתחתי לעיון מסמך רשמי של חוקי הסימום הבינלאומיים בספורט:

https://books.google.co.il/books?id=apx ... er&f=false

ראיתי שם איזכור לעד שתי דגימות, לא משהו מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 10:37 am 
Hall of Famer

אתם מבינים שאנחנו מתעסקים בפיפי כבר כמה ימים, כן?
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 10:46 am 
Hall of Famer

כל זה כמובן אם אתם עדיין מאמינים לסיפור על ה-7 בדיקות שתן. את הסיפור על הילד בן ה-3 הנטוש בבן גוריון אני חייב להודות שקניתי בהתחלה, עכשיו נראה מאד ברור שבעניין הזה הוא שיקר, כי אף חברת תעופה לא מטיסה ילד בן 3 לבד. למה שאאמין שהוא מדבר אמת בעניין ה-7 בדיקות שתן וה-6 שעות בדיקה?
(מה שאומר שהוא נטש את בדיקת הסמים באמתלה שקרית, אגב. לא שזה משנה הרבה אבל בכל זאת מוסיף).

בסופו של דבר, עד כמה שאני מבין את המצב, זה לא באמת משנה אם מכבי זימנה את הבדיקה או לא, או אם רצתה להיפטר מחוזהו או לא. ברגע שהוא נבדק, ע"י רשות מוסמכת, ונמצא אשם - ונטישת בדיקה אומרת שהוא נחשב אשם - אני לא רואה מה האופציות שלו.

ומה אירוני פה? שאם באמת היה נבדק והיה נמצא חיובי, הוא עוד היה יכול להיאחז בקש ולהגיד שמכבי שתלה לו משהו או עשתה לו entrapment. אבל הוא נטש את הבדיקה (ובאמתלה שקרית...) אז אפילו את הקש הזה אין לו...

ולעניין "ההבנות" בינו לבין מכבי - לפחות לפי הידיעה שציטט דניאל, "ההבנות" הן שהוא משוחרר בלי שום פיצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 10:59 am 
מנהל פורום

וכעת מתגלה שהאוהדים ומקורבים הלשינו על ווימס שיצא לחגוג יום אחרי, ואמרו שראו אותו מעשן.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/860/ ... =620&loc=7

יופי של אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 11:02 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
כל זה כמובן אם אתם עדיין מאמינים לסיפור על ה-7 בדיקות שתן. את הסיפור על הילד בן ה-3 הנטוש בבן גוריון אני חייב להודות שקניתי בהתחלה, עכשיו נראה מאד ברור שבעניין הזה הוא שיקר, כי אף חברת תעופה לא מטיסה ילד בן 3 לבד. למה שאאמין שהוא מדבר אמת בעניין ה-7 בדיקות שתן וה-6 שעות בדיקה?

הטיעון העיקרי שהוא לא משקר לגבי 7 הבדיקות ו-6 השעות היא שאף גורם לא הכחיש... לא הועדה לסימום ולא מכבי.
זאת בניגוד לטענות אחרות אותן מכבי כבר מיהרה להכחיש.
גם ראד היה איתו בחדר ככה שאני מניח שיש לו עוד עדות תומכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 11:05 am 
Hall of Famer

כן, האוהדים זה הבעייה בסיפור הזה... לא ווימס שכנראה שיקר גם בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 11:05 am 
Sophomore

שיבר, במחילה, אתה טועה ומטעה. הדוגמים נדרשים לקחת דגימות עד שמתקבלת דגימה תקינה לבדיקה. זה כתוב מפורשות בהנחיות לדגימה. ויש גם היגיון מאחורי זה, לפי מה שאתה אומר - כל ספורטאי בעולם יוכל להתחמק בנקל מלתת דגימה, אם הוא רק ישתה הרבה מים וייתן שתי דגימות לא תקניות.

בישראל, היה מקרה של מרים משקולות שנאלץ לבלות עם הבודק כ- 12 שעות (מהצהריים ועד חצות) לפני שנתן דגימה תקינה, והוא גם נכשל בסוף בבדיקה.

שוב, אני לא מתייחס כלל לנסיבות המקרה. אבל אנשים זורקים השערות ותזות לאוויר כאילו זו עובדה מוגמרת ואז אומרים "הנה, יש קייס". המציאות, מה לעשות, קצת יותר מסובכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2017 11:06 am 
Sophomore

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/860/ ... =620&loc=7

ציטוט:
אחרי שריקות הבוז שקיבל בדרבי וגם במשחק מול קאזאן, היה נדמה שרק הקהל יכול לגרום לשחרורו של סוני ווימס ממכבי ת"א. ואכן, אוהדי הקבוצה עשו זאת, אם כי בדרך קצת אחרת. כבר לפני שבועיים דווח לראשי הקבוצה מפי אוהדים ומקורבים שסוני ווימס ושחקנים נוספים בקבוצה נראו במקומות בילוי מעשנים לכאורה חומרים מותרים ואסורים. חלקם טענו שראו זאת במו עיניהם ושאלו את הבכירים במועדון אם יש סעיף יציאה במקרה של ווימס אם יימצא שהוא משתמש בסמים.

לפי פיק: ווימס הודה שהוא לקח סמים.וסוכנו ביקש מהכתבים למחוק את הראיון שהוא נתן ,ונימק את זה בזה שמצבו המנטאלי ירוד והוא לא יודע מה שהוא אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 563 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Tbowers15 ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: